..

Sevdam Alabora

Rezumat episod.1
Cu 22 de ani in urma Ali Hikmet Başat, unul dintre cei mai puternici oameni din zona Marii Egee a vrut sa-si marite fata Hülya cu Hakan Korkut pe care ea nu il dorea si a fugit in ajunul nuntii la iubitul ei Erdem, un baiat cu origine modesta. Cei doi iubiti au putut sa stea ascunsi un an de zile, perioada in care li s-a nascut o fetita. La scurta perioada de timp dupa ce Hülya a nascut ei au fost descoperiti de tatal ei Ali Hikmet Başat.  S-au urcat intr-o barca sa fuga dar sotul ei a fost impuscat, barca s-a rasturnat si Hülya a cazut in apa  impreuna cu fetita ei. Oamenii tatalui ei au scos-o doar pe ea din apa, neputand ca ea sa-si caute fiica. In acest incident a mai fost impuscat si fratele Hulyei, Ahmet, cel mai iubit fiu a lui  Ali Hikmet Başat.
Fetita Hülyei a supravietuit fiind salvata de Zülfıkar, unul dintre oamenii  de incredere a lui Ali Hikmet Başat. Zülfıkar nu a spus nimanui ca a salvat fetita si a dus-o acasa la el sa creasca alaturi de fetita lui de aceiasi varsta. Intr-o noapte are loc un incendiu la el acasa in care mor atat sotia lui cat si fiica  supravietuind incendiului fetita  salvata si despre care oamenii au crezut ca este de fapt fiica lui Zeynep. 
Hülya mama fetitei a fost inchisa in casa de tatal ei, Ali Hikmet  si nu a mai auzit nimeni de ea, el spunand ca s-a casatorit cu un arab.
Ali Hikmet Başat s-a razbunat pentru moartea fiului, pe cumnatul lui sotul surorii, acela fiind cel care l-a impuscat din greseala pe Ahmet. Ali Hikmet a plecat apoi la Izmir si a trait o perioada alaturi de amanta lui Seviınç.
Timpul a trecut si Ali Hikmet Başat s-a casatorit cu Seviınç si l-a adoptat pe fiul acesteia, Gökhan despre care de fapt toti cred ca este fiul lui natural.
Zeynep, Gökhan si verisorul lui Selçuk, au crescut impreuna. Cum Ali Hikmet Başat nu avea o simpatie pentru Zeynep are motiv ca din cauza unui eveniment neplacut in care copiii accidenteaza un cal sa il faca pe Zülfıkar sa o trimita de acolo. Tot de la acel eveniment Selçuk ramane cu trauma din cauza ca a fost pus de unchiul lui sa impuste calul.
Trec anii, copiii cresc si Zeynep departe de ei termina universitatea si obtine diploma de veterinar. Ea afla ca tatal ei a disparut si cu toate ca nu era dorita la ferma se intoarce sa-si caute tatal. In aceiasi perioada se intoarce tot de la studii si Gökhan. Dupa ani de zile cei doi copii care se placeau se reintalnesc.
Banu fiica uneia dintre cele mai puternice femei din zona  Rezzan, se afla si ea la ferma in aceasta perioada, fiind indragostita de Gökhan si dorind sa se casatoreasca cu el.
Furia lui Zeynep fata de Ali Hikmet Başat a crescut pentru faptul ca a fost alungata de la ferma si a trebuit sa stea departe de tatal ei si nu se sfieste sa arate asta.

Rezumat Episod 2
 Comportamentul lui Zeynep si faptul ca ea a cerut socoteala l-a infuriat pe Ali Hikmet. Cand Zeynep anunta ferm "Eu nu plec niciunde", Ali Hikmey vrea sa o atace dar Gokhan il opreste. Toti isi dau seama de slabiciunea lui Gokhan pentru Zeynep si asta ii face pe toti sa nu se simta in apele lor dar mai ales Banu care viseaza sa se casatoreasca cu el si este convinsa ca ea merita asta.
 Gokhan care i-a spus lui Banu ca nu este nimic intre ei si nici nu va fi o face acum sa creada ca va cauta sa scape de ea. dar bacum ea este furioasa, mandria i-a fost ranita si gelozia ce o simte legat de Zeynep o face sa fie periculoasa.
Cand Zeynep si Golkhan l--au salvat pe Zuficar, Gokhan ia scrisoarea care i-a cazut din mana lui si o pune la el in buzunar dar uita de ea. scrisoarea este gasita de mama vitrega a lui Zeynep, Gulisar care incepe acum sa se gandeasca cum poate folosi scrisoarea in folosul ei.
Cand Ali Hikmet afla ca i-au fost furati banii lui Selcuk el nu il crede si se gandeste ca i-a folosit la jocuri de noroc. Cand Selcuk este mustrat in fata lui Zeynep despre care el crede ca are cu ea o relatie, resentimetele lui cresc fata de Ali Hikmet si Gokhan. Resentimentele il duc spre razbunare si tarziu in noapte pe ascuns elibereaza unul dintre cei mai valorosi cai ai fermei dar fara sa stie ca exista un martor la ce a facut. Aceasta persoana vrea ca Zeynep sa fie din nou interzisa la ferma si da vina pe ea.
Zulifar nu mai suporta sa se intample din nou acest lucru si hotareste sa-i spuna lui Ali Hikmet secretul. dar Ali Hikmet detine un atuu mai puternic....
 S-a renuntat la continuarea serialului din cauza ratingului la ep. 4

3 comentarii: