..

Paramparça--Furtuna pe Bosfor ep 3

FURTUNA PE BOSFOR


Rezumat episod 3




Hazal este foarte suparata  crezand ca mama ei are o relatie cu Cihan  si se cearta din aceasta cauza astfel ca pana la urma Gulseren ii spune ca acel om este tatal ei adevarat. Keriman acum crede ca Gulseren a facut-o pe Hazal cu alt barbat, ca l-a inselat pe fratele ei si atunci ele afla de povestea de la spital. Hazal se supara si pleaca de acasa.  Keriman suna in Germania dar nu da de fratele ei. Gulseren ii spune prietenei ei Daria ca a aflat Hazal si Daria o sfatuie sa-l sune pe Cihan dar raspunde Cansu care se bucura ca o aude insa Gulseren este putin rezervata. Cansu se necajeste crezand ca Gulseren nu o place din felul in care a vorbit cu ea.
 Hazal foarte increzatoare in ea merge la Cihan la firma si Alper o aude cum spune ca este fata lui Cihan. Cihan o imbratiseaza si Alper nu rateaza ocazia sa-si informeze sotia dar el crede ca este fata a lui Cihan care acum a aparut in urma unei relatii ce a avut-o in paralel  cu sotia lui. Ei se gandesc cat de socata va fi Dilara ca in timp ce ea era insarcinata, mai exista inca o femeie  care purta tot copilul lui Cihan.
Gulseren merge la firma lui Cihan si afla ca Hazal a plecat cu el, Alper o vede si este si mai incantat ca a aflat cine este mama fetei. Cihan ii spune lui Hazal ca mama ei o iubeste foarte mult dar Hazal spune ca Gulseren nu este mama ei. Gulseren este suparata pe Cihan ca nu a sunat-o sa-i spuna ca Hazal este cu el si ii este frica ca isi va pierde fata. 
Cihan o duce pe Hazal  sa ia masa si ea ii spune ca nu vrea sa se mai intoarca langa Gulseren dar Cihan cauta sa o convinga sa mearga si Hazal se supara reprosandu-i ca nu o vrea.  Gulseren se cearta cu Keriman din cauza ca aceasta se baga si da sfaturi legate de soarta lui Hazal ca si cum ar vrea sa o dea parintilor ei naturali dar desigur nu pe gratis. Pana la urma Hazal vine acasa adusa de Cihan si Keriman nu rateaza ocazia  sa se baga in discutie.
 Dilara este la masa cu prietenele si dupa ce ea pleaca Solmez, sotia lui Alper incepe barfa ca si cum i-ar fi mila de Dilara. Cum Cihan i-a pus in geanta lui Hazal bani cand au luat impreuna masa, ea cand ii gaseste dar este nemultumita ca i-a pus asa de putin.
Cihan vorbeste cu Cansu si ii spune ca seamana cu mama ei si ea este bucuroasa ca este o femeie buna si frumoasa. Cihan ii spune ca nu o va lasa niciodata dar Cansu ii spune ca poate Gulseren nu o iubeste  ca asa i s-a parut cand au vorbit la telefon.  Cihan ii spune Dilarei cand ajunge acasa ca vrea sa divorteze si ea ii spune ca este imposibil si ca ea nu va divorta, au copii, este asociata la firma dar Cihan este nemultumit de atitudinea ei si considera ca nu mai pot fi impreuna. De acum Cihan nu va mai dormi cu ea in camera. Alper si Solmez savureaza din plin informatia aflata si Alper vrea sa il santajeze pe Cihan legat de situatia lui in firma. Dimineata Dilara il cheama pe avocatul lor, ii spune despre divort si ii mai spune ca isi vrea fata. El nu prea este de partea  Dilarei si ea ii cere sa nu spuna nimanui de discutia lor. Dilara se intalneste cu prietenele ei care deja au aflat barfa dar nu le spune nimic.
Alper vrea sa vorbeasca cu Cihan se duce la restaurant si  pentru ca nu ajunge sa vorbeasca Cihan avand sedinte este foarte nemultumit.
La restaurantul lui Cihan apare un personaj surpriza care il cauta pe Cihan si care ii spune lui Alper ca este tatal lui Cihan. Gulseren merge la scoala la Cansu sa vorbeasca cu ea pentru ca si-a dat seama ca poate a suparat-o cand au vorbit la telefon, apoi o conduce pe Cansu pana acasa dar nu vrea sa intre. Keriman afla in sfarsit ca fratele ei este la inchisoare si se supara tare ca iar a facut vreo prostie.
 Cihan o suna pe Gulseren sa se intalneasca sa vorbeasca ca atunci cand el a lasat-o pe Hazal acasa nu au putut sta de vorba.  Acum ca a aflat Keriman ca fratele ei este la inchisoare se poarta mai frumos cu Gulseren dar nu ii spune de fratele ei. Cihan se intalneste cu Gulseren si ii spune ca Hazal i-a spus ca vrea sa traiasca cu ei si Gulseren se supara ca el i-a promis initial ca nu o ia pe Hazal. Ea spune ca niciodata nu o va da pe Hazal si Cihan spune ca nici nu vrea asta. Dilara ajunge acasa afla ca Cansu este bolnava, merge la ea si o gaseste cu poza lui Gulseren cand era insarcinata cu ea lucru ce nu-i place si atunci vrea sa stie si ea unde invata fata lui Gulseren. Cihan si Gulseren sunt tot impreuna si ea ii povesteste ca a fost parasita de sotul ei care a plecat in Germania, a vrut sa divorteze de el dar nu l-a gasit. Dilara il suna pe Cihan dar el ii inchide telefonul si atunci ea pleaca la scoala la care invata Hazal. O cheama ii spune ca este mama ei si o ia cu masina. Tata lui Cihan, Rahmi merge acasa la Cihan si se intalneste cu Cansu. El isi iubeste mult nepotii si acum se va ocupa de Cansu pentru ca este bolnava. El a fost ani buni in Rusia dar s-a intors pentru ca a facut acolo datorii si a fost nevoit sa fuga. Dilara merge si vorbeste cu Hazal si afla ca ea nu o mai recunoaste pe Gulseren ca mama pentru ca nu este mama ei lucru care o incanta pe Dilara. Ea vrea sa afle cat mai multe detalii legate de viata ei. Apoi merg la cumparaturi si Dilara o incarca cu cadouri iar apoi o duce acasa la Gulseren. Cand Gulseren merge la scoala sa o ia pe Hazal afla de la colegi ca a fost luata de o masina asa ca merge suparata la firma la Cihan de fata fiind si Alper si ii reproseaza ca i-a luat fata.....






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu