..

Seriale noi vara 2015



 Güneşin Kızları



 Cu :

Emre Kınay - Haluk Mertoğlu
Evrim Alasya -Güneş
Tolga Sarıtaş - Ali
Burcu Özberk - Nazlı
Berk Atan - Savaş
Hande Erçel - Selin
Miray Akay - Peri
Meltem Gülenç - Rana
Funda İlhan - Sevilay
Teoman Kumbaracıbaşı - Ahmet
Süreyya Güzel - İnci
İrem Helvacıoğlu - Tuğçe
 Sarpcan Köroğlu - Emre
Kanat Heparı - Mert
Sarper Arda - Can

Gunes o femeie de 35 de ani, profesoara de literatura in Izmir este mama a trei fete, doua gemene de 17 ani diferite una de alta, Nazli si Selin si o alta de 15 ani  Peri. Ele traiesc in liniste pana cand in viata lui Gunes  intra Haluk Mertoğlu, un om de afaceri din Istanbul. Cei doi se iubesc si cu ocazia unei cine el tocmai vrea sa-i dea inelul si sa o ceara de sotie cand apare una din cele doua gemene, Nazli care banuia ceva si isi urmarea mama si cum ii este firea face scandal acolo si nu accepta ca mama ei sa se casatoreasca. Totusi seara nu se termina aici, Haluk le conduce acasa si acolo le cunoaste pe Selin si Peri. Cea mai entuziasmata de aceasta intalnire este Selin, Peri este putin mai retinuta iar Nazli este total impotriva. Cand Haluk este intrebat de una dintre fete daca are copii el le spune ca cel mai bine ar fi sa mearga cu el la Istanbul si sa vada singure care este situatia. Pana la urma Gunes cu Selin si Peri accepta sa mearga dar Nazli ramane acasa. Gunes si cele doua fete cad ca o bomba acasa la Haluk unde erau in toi pregatirile pentru petrecerea organizata de Rana sora lui Haluk pentru ziua ei de nastere.. Familia Mertoğlu nu este asa de perfecta cum pare din afara.


Tatlı Küçük Yalancılar




Cu--- Şükrü Özyıldız---Ozan din Benim Hala Umudum Var, Emir din "Şeref Meselesi"

Burak Deniz---Aras din Medcezir

Gökçe Yanardağ—Nazan din Ask ve ceza, Esma din Sila

Tülay Günal—Sureya din Asi

In rolurile principale 4 fete :

Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Melisa Şenolşun, aflate la inceputul carieirei

Din distributie mai fac parte: Beste Kökdemir, Merve Çağıran, Işıl Dayıoğlu, Esra Ruşan, Almila Uluer, Cüneyt Uzunlar, Kubilay Tunçer

 Un serial in care o persoana misterioase se joaca cu  mintile a 4 fete Selin, Asli, Hande, Ebru. Este o seara de vara in care cele 4 prietene se afla la o casa de vacanta aflata in padure, izolata de alte asezari. Se pregatesc sa se uite la un film cand sunt intrerupte de un telefon dat de un barbat care desigur se afla in apropiere si le vede deoarece camera in care se afla este toata din sticla. Groaza lor tine destul de mult se grabesc sa inchida usi si ferestre dar din nou barbatul le suna si le spune sa nu se mai oboseasca ca  deja a intrat in casa. Ingrozite incep sa caute si la un moment dat apare de pe scari o persoana mascata dar care dupa ce le sperie isi da masca jos si pline de uimire constata ca este prietena lor Acelya. Seara trece apoi in liniste dar noaptea cand Selin se trezeste constata ca Acelya nu este si gasind usa terasei deschisa pleaca singura sa o caute. Aude la un moment dat un strigat de ajutor dar nu reuseste sa dea de ea.

Trece un an este din nou vara Acelya nu a mai aparut.  Asli este singura in padure pe malul lacului unde erau toate in urma cu un an. Intra in apa si  un individ aflat in padure ii fura lucrurile. Alearga dupa el fara sa il prinda dar apare o masina in care se afla Eren, un tanar care pare sa fie foarte binevoitor si pana la urma o duce acasa cu masina ba ii da si un tricou sa il imbrace ea ramanad in costumul de baie. Toate cele 4 fete trec apoi in acea zi prin tot felul de intamplari si care se pare ca nu vor ramane neobservate de cineva si care la un moment dat trimite fiecaruia dintre ele cate un mesaj in care le face intr-un fel observatie legat de ce au facut in acea zi si mesajul este semnat “A” lucru care le duce cu gandul la Acelya.  Cand toate sunt convinse ca este de la ea primesc din nou mesaj ca Acelya a fost gasita si merg toate spre casa ei dar acolo constata ca de fapt a fost gasita moarta ingropata in gradina casei ei. Dupa ce are loc inmormantarea Acelyei ele continua sa primeasca mesaje prin care cel care le trimite le da de inteles ca le tine mereu sub observatie. Pe de alta parte la inmormantare apare Toprak o fata care este colega cu ele dar care a suferit un accident si a orbit iar cea care a provocat accidentul a fost Acelya si fiecare dintre ele a contribuit intr-un fel si cea mai vinovata se considera Selin.  Asli se mai intalneste cu Eren si intre ei se infiripa dragostea si cand incepe scoala Asli constata ca el ii este profesor la aceiasi scoala la care sunt profesori si parintii ei. Mesaj primeste si Eren in care i se spune sa stea departe de Asli daca vrea sa nu pateasca ceva. Fetele primesc mereu si ele mesaje si in sfarsit este aratat un barbat care le urmareste si care se pare ca este autorul mesajelor si in ultimul mesaj trimis  el le spune ca daca sunt gata se pot cunoaste. In urma acestuia Selin le ia si merg la casa de vacanta unde este sigura ca vor afla ceva si unde ajung seara iar cel care trimite mesajele le urmareste. Cand intra in casa se porneste filmul. Se uita uimite si constata ca in noaptea respectiva au fost filmate din exterior. O vad filmata si pe Acelya care la un moment dat se apropie de fereastra si priveste afara in noapte  si acum vazuta  dinafara ele realizeaza ca ea cunostea criminalul ....


Kiralık Aşk







Barış Arduç(Ömer): Benim İçin Üzülme, O benim hayat
Elçin SANGU(Defne) --Sevdam Alabora, Kurt Seyit ve Sura
Salih Bademci(Sinan) -- Öyle Bir Geçer Zaman Ki(Hakan Tradarea)
Nergis KUMBASAR(Neriman)
Levent ÜLGEN(Necmi)
Sinem ÖZTÜRK(Yasemin)
Ayberk Atilla(Usta)
Tot o comedie romantica potrivita pentru sezonul de vara si difuzata de StarTV.
 Defne si cei doi frati ai sai si-au pierdut tatal si locuiesc impreuna cu bunica lor. Defne lucreaza intr-un local ca si  chelnerita. Situatia financiara a familiei ei nu este buna deloc si sunt pe cale sa fie dati afara din casa din cauza neplatei chiriei.  In plus de asta se mai intampla un incident la localul in care lucreaza si este concediata fiindu-i acum si mai greu sa faca rost de bani. Pe de alta parte  Neriman si Necmi au un nepot pe care ei l-au crescut, Omer care si-a pierdut parintii . El este un om de afaceri de succes producand pantofi de dama. Bunicul lui le pune conditii lui Neriman si Necmi sa faca cumva sa il casatoreasca ca altfel vinde tot si ii lasa pe drumuri asa ca Neriman este intr-o cursa continua de a-i gasi o fata cu care sa il insoare dar niciuna fiindu-i acestuia pe plac. La una din intalnirile planificate pentru Omer de catre matusa lui si care are loc in localul in care lucreaza Defne, Omer pentru a scapa de cea cu care se intalneste  cum ii iese in cale Defne o saruta prefacandu-se ca ea este iubita lui. Se pare ca aceasta prima intalnire dintre cei doi are ceva efect asupra ambilor. Neriman care il spiona mereu pe Omer vede si ea scena  incearca sa dea de Defne si ii propune ca daca reuseste sa il faca pe Omer sa se indragosteasca de ea si sa se insoare ii va da multi bani. Cum ea are multa nevoie de bani pana la urma accepta sa-i fie asistenta dar nestiind de la inceput ca este vorba de cel care o saruta-se. Asa ca Neriman incepe sa o pregateasca pentru a face fata postului de asistenta pentru Omer dar in fata lui Defne  apar alte probleme si anume Yasemin, una dintre cele care lucreaza la firma lui Omer si care vrea prin orice mijloc sa-i intre in gratii  lui Omer dar pe care Neriman nu o vrea sub nici un motiv sa fie alaturi de el. In schimb de Yasemin este indragostit fara speranta partenerul lui Omer. Toti cei care sunt in jurul lui Omer sunt intr-un fel complicii lui Neriman si o ajuta mereu pe Defne.


Çilek Kokusu 








 Cu:  Demet Özdemir-- Kurt Seyit ve Şura
Yusuf Çim—Ezra--Best model2011—cantaret , compozitor, actor
Mine Tugay—Medcezir, Tradarea
Mahir Günşiray—Tradarea, Iffet, Hanımın Çiftliği, Kaybolan Yıllar
Gözde Kaya---( Selda)Benim Hala Umudum Var
 Laçin Ceylan—(Asude)Benim Hala Umudum Var
Ekin Mert Daymaz—este la al doilea serial

Un serial romantic difuzat de Star TV, in care ne sunt prezentati Burak si Vulkan doi verisori provenind dintr-o familie instarita cu multe proprietati si hotel la Bodrum. Burak in loc sa plece in America cum era planificat  este trimis sa lucreze drept pedeapsa la hotelul ce il au la Bodrum pentru iesirile lui scandaloase surprinse de presa el fiind in relatie cu o fata la fel de instarita. Varul sau Vulkan este un baiat linistit care sufera dupa cea care i-a fost iubita si l-a parasit . Alte doua fete colege la o patiserie raman fara servici si pleaca sa lucreze pe timpul verii la un hotel in Bodrum dar cand ajung acolo vad ca hotelul este inchis .  Prin tot felul de situatii hazlii  drumurile celor 4 se intersecteaza mereu. Un serial placut de urmarit si usor de inteles nefiind tradus. 






Un comentariu: