..

Mayıs Kraliçesi


Rezumat Ep 1
Este povestea unei fetite luate de la mama ei si dupa ani  se vor reintalni. Provenea dintr-o familie instarita dar un concurent al tatalui ei, Sencer dorea totul si averea si pe mama ei, asa ca il omoara pe tata urmand sa scape si de fetita.  La ceea ce face Sencer este martor administratorul fermei Celil care avea si el un baiat pe nume Alper pe care il crestea singur. Sencer il ameninta ca daca va vorbi nu isi va mai vedea copilul. Omul speriat si fara alte posibilitati este pus s-o omoare pe fetita sa nu mai ramana nimic de la fostul sot dar nu o poate ucide si o da unui barbat care mai avea doi copii dar avea o situatie mai grea. Fratele celui ucis, Yigit este procuror dar cu toate astea nu reuseste sa mai dea de urma fetitei.  Pana la urma Sencer reuseste sa se insoara cu mama fetitei, Asu si pentru a nu suferi de dorul ei ii aduce pe cei doi copii ai lui Bora si Dilara pe care ea ii va creste cu mult drag. Trec cativa ani si Nehir cu familia adoptiva se muta la Istanbul si tatal ei il cauta pe Celil si asa ajung sa locuiasca in casa tatalui ei adevarat  pe care le-o da Yigit. Nehir  ajunge sa mearga la aceiasi scoala cu cei doi copii adoptivi ai mamei ei cu care se si imprieteneste. Tatal ei adoptiv incepe sa banuie ca fetita ar fi chiar a celor de la ferma dar nu vorbeste cu Asu ci cu Sencer care folosindu-se din nou de administrator il omoara. Fata creste, este foarte harnica si pana la urma ea isi intretine familia care a adoptat-o pentru ca trebuie sa se tina de promisiunea facuta tatalui ei. De cand era fetita a avut la scoala doi prieteni, care ambii au placut-o, unul pe nume Oguz si celalalt  Apler care este chiar baiatul lui Celil. 
Rezumat Ep 2
Anii au trecut si Apler s-a dovedit a fi un baiat foarte destept si ambitios si ajunge procuror si este foarte apreciat de Sencer si lucreaza alaturi de Yigit care este procuror sef, in schimb baiatul lui Sencer, Bora nu este asa de bun, tatal sau il critica mereu comparandu-l cu Alper, motiv pentru care il si uraste dar tinand cont ca au santierul naval il pune director. Dupa ce tatal lui Nehir a murit ea s-a intors din nou cu mama si fratii ei in vechiul lor oras dar acum are ocazia sa se intoarca la Istanbul gasind post tocmai la santierul naval unde va merge pentru interviu. Prietenia din copilarie dintre ea si Apler s-a transformat in iubire dar nimeni nu stie de relatia lor. Celalalt prieten din copilarie Oguz a plecat in America la studii si este momentul in care se intoarce si el la Istanbul, fiind inspector la acelasi santier naval.. Oguz care s-a indragostit si el de Nehir din copilarie, poarta inca in suflet amintirile legate de ea insa prima lor intalnire este destul de dura si are loc intr-un club unde Nehir s-a dus dupa sora ei. La inceput nici Sencer nici Bora nu il mai recunosc pe Oguz care are de gand sa se razbune pe Sencer pentru ca i-a inselat bunicul, singura care il recunoaste si care era indragostita de el din copilarie este Dilara.    Asu, care ii reaminteste lui Sencer ca ei doi au stabilit ca ea se va ocupa de maritisul Dilarei si el de cel a lui Bora considera ca a venit acest moment si le face propunerea ca Dilara sa se marite cu Alper, Celil nu mai poate de fericire ca fiului sau i se da o asa de mare cinste iar Sencer considera si el ca este o partida buna tinand cont de pozitia ocupata de Apler, fara ca Asu sa stie de fapt ca fata ei biologica este indragostita de Apler. Dar acum incepe greul pentru Apler si Nehir. Odata ca oricum Celil o considera mereu un pericol pentru el si mai mult acum afland si de relatia lor,o  considera o piedica ca el sa se inrudeasca cu Sencer. Din acest motiv se va purta foarte urat cu Nehir si va cauta mereu sa o convinga sa renunte la Alper. Apler la randul lui isi infrunta tatal pentru ca o iubeste foarte mult si oricum nici el nici Dilara nu vor sa se casatoreasca. Faptul ca Asu a facut aceasta propunere il scoate din sarite pe Bora care nu il suporta pe Apler si ii spune lui Asu ca stie ca nu este mama lor adevarata si nu are dreptul sa o marite pe Dilara asa ca intre ei de acum va exista o tensiune.
Rezumat Ep 3
Nehir nu prea are succes la interviu ba mai mult problemele i le creaza chiar Oguz si se intoarce acasa. In schimb la Oguz ajunge dosarul ei si o recunoaste asa ca prin influenta lui ea este angajata insa prima intalnire profesionala dintre ea si Oguz  de data asta din nou este cu peripetii, el stiind cine este ea insa nu. Pe de alta parte Nehir este foarte necajita de discutia avuta cu Celil si vrea sa se desparta de Apler dar el afla ce a facut tatal lui si nu accepta sa se desparta.  Asu gaseste intr-un cufar hainuta cu care era imbracata fiica ei in noaptea in care a fost rapita si afla ca acel cufar a ramas de cand Nehir si parintii ei locuia in fosta ei casa si este convinsa ca Nehir este fiica ei. Mai mult de atat in noaptea cand sotul ei a fost ucis, cum se grabeau sa fuga s-a rasturnat un vas cu apa fiarta pe gatul fetitei care a ramas cu un semna, semn pe care Nehir il are. Asu merge la santier afland ca Nehir lucreaza acolo si mai mult de atat ii vede si semnul si este convinsa ca Nehir este fata ei. Celil o aude ce spune si panica lui creste asa ca nu o lasa sa plece singura mereu face cumva sa fie in preajma ei. O intreaba pe Nehir de cand are semnul, ii spune ca de mica si ii cere sa-i dea adresa mamei. Asu pleaca acasa la mama lui Nehir insotita de Celil, a carui prezenta o face pe mama lui Nehir sa nu spuna prea multe si ca Nehir este fata ei asa ca Asu de data asta isi pierde orice speranta de a-si mai vedea fata in viata. Intre timp Nehir lucreza alaturi de Oguz fara ca el sa stie ca ea este iubita  lui Apler. Nehir se reintalniste intre timp si cu Yigit, procurorul sef care le-a oferit casa la prima lor venire la Istanbul si va face acelasi lucru si acum si ii propune lui Nehir sa isi aduca familia la Istanbul in apartamentul ce il are gol in aceiasi casa cu el.
Rezumat Ep 4
In sfarsit se intalnesc Dilara si Nehir, in copilarie s-au imprietenit si nu s-au mai vazut de atunci. Printre altele Dilara ii spune amuzata ca vor sa o marite cu Apler dar nici vorba ca ea iubeste pe altcineva insa pe Nehir totusi o necajeste acest lucru si relatia dintre ea si Alper iar are de suferit ceva timp. In plus de asta Celil mai face o incercare pentru a scapa de Nehir si merge la Feryal, mama ei cu o geanta de bani sa-i faca sa plece de acolo. In sfarsit afla Oguz ca  Nehir si Apler sunt iubiti si este devastat. Intre timp familia lui Nehir se muta la Istanbul in casa lui Yigit  si sarbatoresc impreuna acest eveniment prezenta fiind si sora lui Asu proaspat venita din America care este indragostita de Yigit dar care nu prea pare interesat momentan de ea. Celil .
Rezuumat Ep 5
Feyal ia banii dati de Celil si cand vine Nehir o intreaba de relatia dintre ea si Alper. La inceput face pe suparata ca Nehir nu i-a spus dar cand afla ca Alper este procuror si se iubesc mult ii spune sa nu renunte la el si mai mult de atat merge la biroul lui si ii da banii lasati de Celil. La santier Sencer este placut impresionat de Nehir de felul in care se ocupa de munca ei. In sfarsit afla si Bora cine este cu adevarat Nehir el nerecunoscand-o de la inceput  dar nu prea este amabil cu ea ba chiar face niste aluzii la relatia dintre ea si Oguz care a sustinut-o la angajare. Dilara  o invita pe Nehir sa mearga la cina la ei. Acolo sunt si Alper cu tatal lui care nu isi poate stapani nervii cand o vede dar pana la urma Alper le spune ca el si Nehir se cunosc demult si ca se vor casatori lucru care il va scoate din sarite pe Celil. Asu mai tarziu vorbind cu Sencer se simte vinovata pentru ce s-a intamplat pentru ca ea i-a bagat in cap lui Celil casatoria cu Dilara si acum isi dau seama ca acesta este motivul pentru care el s-a infuriat. Urmeaza o zi libera pe care Nehir o petrece cu Alper si la un moment dat ea vede in ziar ca a fost prins un mafiot si recunoaste in el pe cel care a vrut sa o rapeasca cand era mica. Alper il va interoga pe respectivul si va afla ca Celil, tatal lui i-a dat bani sa o rapeasca pe Nehir. Intre timp Celil s-a dus din nou acasa la Feyal sa-i ceara socoteala pentru banii ce i-a dat sa plece de acolo si de nervi ridica mana la ea dar tocmai intra Yigit, il ia de acolo si vorbesc, Celil nu intelege de ce se ingrijeste de Nehir si iiraspunde ca s-a atasat de ea ca si cum i-ar fi nepoata si cum tot nu are o nepoata o considera nepoata lui, lucru care nu ii cade bine lui Celil, defapt chiar acesta fiind adevarul.  Alper merge acasa si isi intreaba tatal ce treaba a avut el cu Nehir si Celil recunosate ca a facut totul pentru el si pentru ca asa i-a cerut Sencer.

 Rezumat episod 6

Celil ii cere lui Alper ori sa renunte la Nehir ori la el. In acest timp incep sa ajunga mai multe informatii la Yigit legate de evenimentele  petrecute in urma cu multi ani care acum este convins ca Sencer este cel care i-a ucis fratele. In acest sens el vorbeste din nou si cu Asu sa ii mai povesteasca ceva detalii din ziua crimei, orice detaliu fiindu-i de ajutor si cel care i-a ucis fratele a luat-o si pe Ece(Nehir).  Nehir la locul de munca are probleme cu inspectia si merge sa-i dea raportul lui Bora dar el se poarta urat, ii spune ca nu o intereseaza asta pe ea si ii cere sa plece. Pe de alta parte ea este suparata si pe Alper care inca nu ii spune ce s-a intamplat cu omul care a rapit-o in padure. In acest timp Oguz este foarte atent cu Nehir si ii face tot felul de surprize. Pana la urma Alper pleaca de acasa si cand merge sa-i spuna lui Nehir ea ii cere sa se intoarca pentru ea familia fiind foarte importanta. Sora ei trimisa de mama sa o spioneze cand sta de vorba cu Alper, stiind ca ceva este in neregula intre ei doi afla ca Celil i-a tras o palma lui Nehir. Cand Nehir se intoarce mama ei este foarte suparata ca nu i-a spus si ca Alper nu o apara si ii cere sa se desparta de Alper dar Nehir spune ca il iubeste mult si nu poate face asta. Ygit este martor la discutia lor asa ca atunci cand ajunge la birou il cheama la el pe Alper si ii cere socoteala de felul in care se o protejeaza pe Nehir. La randul ei mama lui Nehir merge la Celil si se poarta foarte agresiv cu el pentru ca i-a batut fata. La plecare este vazuta de Asu si o invita la ea la un ceai si ii povesteste cum a disparut Ece(Nehir) dar Feryal se infurie pana la urma cand vine din nou vorba de Celil. Mai tarziu Feryal sta de vorba cu Nehir si continua sa-l invinuiasca pe Celil si ii spune de banii pe care i-a oferit si sustine in continuare ca nu este bine ca ea sa mai fie impreuna cu Apler cu toate ca Nehir continua sa-i spuna ca il iubeste. Yigit il cheama la el pe Celil sa-i mai povesteasca si lui cum s-a intamplat in ziua crimei si sa-i raspunda cum de a inceput sa lucreze pentru Sencer iar  elii raspunde ca avea un copil de crescut.  Intre timp Oguz continua sa-i acorde atentie lui Nehir si sa-i faca mereu cate un program pentru ca este indragostit de ea insa Nehir ii spune ca dragostea vietii ei este Alper. Alper merge la mama lui Nehir sa-si ceara scuze pentru tatal ei dar Feryal nu ii accepta scuzele pentru ca nu i-a aparat fata si ii cere sa plece si sa nu se mai intoarca. Sencer cauta sa se foloseasca de influenta lui Alper la procuratura si ii cere sa intervina la procurorul general in favoarea lui Bora dar fara succes si Sencer stiind ca va avea probleme isi pregateste arma de atac si care in cazul lui sunt imaginile si problele care dovedesc ca Celil l-a ucis pe Murat, tatal lui Nehir.  Pana la urma Sencer este retinut de procurori pentru uciderea lui Onder, fratele lui Yigit. El cere sa mearga Alper  in camera de interogatoriu si ii spune ca tatal lui l-a ucis pe tatal lui Nehir si daca nu il salveaza toata lumea va afla. Pe de alta parte Feryal simte ca nu mai poate tine secretul ce il stie si merge la Asu si ii spune ca Nehir este fata ei.


Rezumat episod 7
 Dupa ce vorbeste cu Asu, Feryal merge acasa si sta de vorba cu fiica ei cea mica Pinar, carei ii spune ca orice ar pati ea, ei ca frati sa se iubeasca si sa o sustina pe Nehir ca la fel a procedat si ea cu ei. Pe de alta parte Asu o suna pe Nehir sa se intalneasca, o imbratiseaza si incearca sa-i spuna ceva derutand-o incat Nehir nu isi da seama ce a patit. Tocmai cand incepe sa-i spuna ca este fiica ei o suna Dilara asa cu nu termina ce are de spus. Nehir merge cu Asu la politie si afla ca Sencer este retinut iar de Bora nu stiu nimic. Alper primeste sarcina sa se ocupe de Sencer dar incepe sa ezite din cauza amenintarii lui Sencer. Celil merge la el si la inceput spune ca a fost un accident dar Alper ii cere sa-i spuna adevarul nefiind un accident pentru ca l-a vazut schimband placa cu numarul masinii. Celil recunoaste pana la urma ca l-a ucis dar minte spunandu-i ca tatal lui Nehir avea nevoie de bani si l-a amenintat ca daca nu-i face rost il omoara asa ca l-a omorat el. Alper il intreaba daca din aceasta cauza nu o vrea pe Nehir cu el si ii cere sa [lece.   Sora lui Asu, Celin ajunge si ea la politie si le spune ca Bora a plecat cu ceva baieti si imediat a venit politia si l-a luat de la firma pe Sencer. Oguz aude si el la stiri vestea si isi suna bucuros bunicul sa-l informeze.  Cum si Feryal a auzit la stiri merge repede la politie sa dea de Nehir si afla ca ea inca nu stie nimic de la Asu. Merg afara si incepe sa-i spuna ca ii pare rau ca nu a fost o mama buna, nu s-a purtat prea frumos cu ea, nu a imbratisat-o si poate ca daca era altel ar fi putut merge la universitate si ii spune ca nu este mama ei edevarata si apoi ii povesteste cum intr-o zi a fost adusa de sotul ei acasa.  Nehir considera ca totul a trecut si acum sunt bine si poate ca traind asa a devenit puternica. Cand Feryal vrea sa-i spuna cine este mama ei Nehir nu vrea sa auda pentru ca ea ii este mama, ea a crescut-o si altceva nu vrea sa afle.
 Asu cu Dilara raman si mai uimite cand afla de la avocat ca procurorii de caz sunt Yigit si Alper. Pe hol ele se intalnesc cu Alper care nu le poate spune nimic si le cere sa plece acasa. Intre timp celalat procuror se pare ca este cel care da informatii din dosar si om de a lui Sencer, suna sa-i informeze pe cei care il au in grija pe Bora ca inca nu se poate intoarce acasa. Alper merge la Sencer care il ameninta ca daca pana rasare soarele nu este acasa toata lumea va afla de tatal lui asa ca Alper este foarte framantat nestiind ce sa faca. Celin, sora lui Asu este indragostita de procurorul Yigit  asa ca merge la el sa afle motivul pentru care este retinut cumnatul ei dar Yigit nu-i poate spune nimic inca. Dupa ce Nehir se desparte de Feryal mai ramane la tribunal si merge la Alper in birou dar el se poarta foarte rece cu ea si ii cere sa plece. La randul lui Yigit merge la Sencer care foarte sigur pe el neaga acuzatiile si ii spune ca pana rasare soarele va fi acasa. Celil se intalneste la tribunal cu Nehir, ii cere sa plece de acolo si sa nu mai vorbeasca cu Asu iar cand el se intalneste cu Asu o intreaba ce a cautat mama lui Nehir la ea, sa nu o creada ce ii spune ca pe femeie o intereseaza doar banii dar Asu ii spune ca nu il intereseraza pe el asta si il face sa taca. Ea il vede pe Yigit care ii spune pana la urnrma ca cel pe care ea il considera sotul grijuliu si iubit este de fapt ucigasul primului ei sot. Asu lesina si este dusa la spital.   In acest timp Alper merge la cel care l-a demascat pe Sencer si incearca sa ii schimbe declaratia, sa se gandeasca ca poate nu l-a recunoscut bine pe Sencer, sa se mai gandeasca si se pare ca functioneaza, omul isi schimba declaratia si Sencer este eliberat.
Dimineata Alper este chemat de Yigit care este foarte suparat pentru ce a facut, il cearta ca toata munca lui de ani de zile a fost distrusa. Alper fara sa spuna nimic ii inainteaza cererea de demisie. Acasa Nehir bea cafea cu mama ei si cum cade pe ganduri Feryal isi da seama ca se gandeste la parintii ei adevarati si de data asta ea pare mirata ca o intereseaza si spune ca nu stie nimic de parintii ei. Pe de alta parte Sencer vrea sa-l termine pe Yigit pentru ce s-a intamplat  si deschide proces impotriva lui. Asu ii spune lui Celin ca fata ei traieste si este Nehir insa ea ii propune sa faca testul ADN nu atat pentru ea ci pentru ca atunci cand ii va spune lui Nehir sa poata dovedi. Mai mult de atat Feryal o suna si o roaga sa nu-i spuna inca nimic lui Nehir ca sta rau cu moralul lucru care o determina pe Asu sa faca testul ADN. Alper merge acasa la Nehir si o duce sa vorbeasca. Ii spune ca si-a dat demisia si ca trebuie sa se desparta ca asa este mai bine si tatal lui are dreptate ca nu pot fi impreuna. Mai tarziu Sencer il cheama la el pe Alper sa-i multumeasca si ii ofera sa lucreze cu el si cum Alper refuza il ameninta din nou ca trebuie sa faca asa cum zice el si sa nu uite ca are un tata criminal. Cand Alper ii povesteste lui Celil el nu permite acest lucru si ii cere sa o ia pe Nehir si sa se salveze amandoi din acel loc si pentru el sa nu isi faca griji ca are si el o arma in mana cu care se poate apara si intr-o zi toti vor afla dar inca nu este momentul. Alper merge si o ia pe Nehir dar este urmarit de oamenii lui Sencer care intre timp il bate pe Celil si il suna pe Alper sa se intoarca iar pe de alta parte nici Nehir nu vrea sa plece cu el spunand ca nu il mai cunoaste pentru ca i-a aruncat telefonul sa nu poata vedea  poza trimisa de Sencer cu placa masinii. Nahir pleaca pe jos singura si la Alper ajung oamenii lui Sencer si il duc cu forta la el. Sencer il ameninta si Alper ii spune ca de acum incolo nu va mai iesi din cuvantul lui......


Rezumat ep 8
Alper ramane singur si isi promite ca va veni o zi in care tot ce a patit acum va fi razbunat. Merge apoi la Celil, ii spune ca s-a despartit de Nehir  si trebuie sa afle care este planul lui Sencer in ce ii priveste pe ei. Sencer ia micul dejun cu Asu, Dilara si Ceylin si le spune ca are un plan legat de cei 60 de ani de activitate a firmei si vrea sa marcheze asta printr-o petrecere la sfarsit de saptamana si sa fie invitata multa lume prieteni si dusmani. Ajunge apoi acolo si Alper si spre mirarea lor Sencer le spune ca Alper va lucra de acum cu el.    Yigit face sedinta cu echipa de procurori implicata in dosarul lui Sencer si este convins ca cineva l-a informat si trebuie sa afle cine iar cel vinovat ii sugereaza ca ar putea fi Alper si pe de alta parte Sencer ii prezinta lui Alper varianta lui legata de evenimentele din trecut cand a murit fratele lui Yigit si a fost rapita fata lui Asu. Asu ii povesteste lui Ceylin ca pentru ea petrecerea ce va avea loc va marca reintalnirea cu fiica ei dar Ceylin o roaga sa nu spuna nimic nimanui pana nu va iesi raportul medical.    Sencer il cheama la el pe Celil si il intreaba daca cu adevarat fata lui Asu a murit asa cum i-a spus atunci pentru ca l-a auzit pe Yigit vorbind de Ece ca si cum ar trai dar Celil sustine ca fata a murit. Sencer il ameninta ca daca mai apare ceva legat de Ece sa-si considere terminat fiul apoi isi cheama avocatul si ii cere sa faca tot ce poate pentru ca vrea sa-l termine pe Yigit. Nehir inainte de a pleca la lucru merge pe la tribunal la Yigit si ii arata poza primita de pe numar privat cu placa masinii care i-a omorat tatal si il roaga sa gaseasca masina. Putin mai tarziu Yigit afla ca Alper lucreaza cu Sencer si apoi merge la el Celil sa il intrebe ce i-a venit sa vorbeasca de Ece si mai mult de ce il banuie pe Sencer ca i-a ucis fratele dar Yigit ii raspunde ca nu banuie ci are dovezi. Intre timp Asu se afla la Sencer cu intentia de a-i spune de Ece cu toate ca Ceylin a rugat-o sa nu spuna inca nimic dar de fiecare data cand sa-i spuna intervine ceva si mai ales cand Sencer afla ca este ceva de bine ii cere sa amane ca are treaba tocmai afland ca Celil a fost la Yigit.  Dilara vorbeste cu Nehir, o invita si pe ea la petrecere si ii mai spune ca Alper lucreaza si el in firma si Nehir ramane foarte surprinsa. Apoi Nehir ii spune ca de fapt s-a despartit de Alper, vine si Oguz la ele si Dilara ii cere sa aiba la petrecere tinuta impusa. La randul sau Yigit are si el planuri legate de Alper fiind acum convins ca el este vinovat pentru eliberarea lui Sencer. Pe de alta parte Bora are o relatie ascunsa de ochii lumii cu Sema sora lui Nehir si care isi imagineaza ca el o va prezenta familiei. Cand ajunge acasa si este luata la intrebari pe unde umbla spune ca la prietene si rochia este imprumutata. La firma Nehir se intersecteaza mereu cu Alper si cum ea este adesea insotita de Oguz, Alper merge la Sencer si ii spune ca Oguz ii este dusman si de mic copil il uraste lucru pe care de altfel Sencer il stie. Acasa la Nehir sunt ceva discutii legate de comportamentul lui Sema iar seara cand Nehir se intoarce acasa cu Oguz si fratele ei ii vede se ia de ea dar mama ei este oarecum bucuroasa ca exista Oguz si asa poate uita de Alper cu toate ca Nehir ii spune ca tot pe Alper il iubeste. A sosit si ziua petrecerii, Nehir primeste o rochie frumoasa de la Oguz pentru petrecere, Sema il suna suparata pe Bora ca nu a invitat-o la petrecere iar Ceylin este sunata de la spital ca este gata raportul ADN si ea il suna pe Celil sa mearga sa ia raportul sa i-l duca lui Asu. El afla ca este raport ADN si dandu-si seama ca trebuie sa o rezolve cumva merge la o veche cunostinta sa il falsifice. Petrecerea este pe cale sa inceapa si se pare ca fiecare are cate o surpriza pregatita. Nehir si Alper danseaza si el ii cere  sa il ierte pentru tot ce i-a facut si ii va face, ea nu prea intelege si ii spune doar ca il iubeste. Prima surpriza incepe cu Nehir pentru ca o vede pe Sema care fara sa fie invitata s-a dus la petrecere si pana la urma Bora o duce inauntru. Se face ora 21.00 si Sencer isi incepe discursul in aplauzele tuturor. Este ora la care si Yigit porneste spre casa lui Sencer cu toata echipa iar Celil ii da raportul lui Ceylin. Sencer isi invita sotia alaturi de el fara ca ea sa stie ce cuprinde raportul dar sora ei ii face semn ca nu este rezultatul asteptat. Asu putin derutata nu apuca sa vorbeasca pentru ca merge alaturi de ei Alper care doreste sa spuna el prima data cateva cuvinte. Incepe prin a le spune tuturor ca lucreaza alaturi de Sencer langa care a crescut si vrea sa imparta cu ei o alta bucurie si sa le vorbeasca de o dragoste a lui ce o are inca din copilarie. Cand toti erau convinsi ca se adreseaza lui Nehir, o cere in casatorie pe Dilara spere stupoarea tuturor. Este momentul in care intra Yigit si echipa lui si vor sa il aresteze pe Alper insa se pare ca sforile trase de Sencer au functionat mai bine si i se cere lui Yigit sa plece insotit de un alt procuror sub privirea triumfatoare a lui Sencer...


Rezumat episod 9
Nehir nu intelege ce s-a intampalt cu Alper, ba ca nu o iubeste, ba sa fuga impreuna si acum vrea sa se insoare cu Dilara si el ii spune ca mereu a iubit-o pe Dilara, ei doi sunt din lumi diferite si considera ca asa este cel mai bine, a iubit-o si pe ea dar pana la un punct. Nehir pleaca cerandu-i sa nu-i mai apara in cale. Asu ii trimite mamei lui Nehir mesaj ca este foarte suparata pentru ca a mintit-o legat de Nehir ca nu este fata ei si nu vrea sa o mai intalneasca. Feryal merge la Yigit si ii spune ca Nehir este nepoata lui si el fiind procuror poate cerceta si verifica daca spune adevarul. El ii cere sa nu spuna nimanui asta pentru ca daca Sencer a vrut sa ucida un copil mic il va ucide si cand are 25 de ani. Pe de alta parte Asu cu Ceylin discuta tot depre Nehir si se bucura ca nu i-au spus inainte de rezultat si poate ca mama ei nu a avut intentii rele. Cand Yigit ramane singur cauta sa puna cap la cap toate informatiile si este convins ca Celil a rapit fetita. Intre timp Nehir ajunge acasa si isi face bagajul spunand ca nu mai poate ramane si trebuie sa plece nestiind inca unde doar sa se departeze pentru o perioada. Yigit merge si vorbeste cu cel care a rapit-o pe Nehir cu 15 ani in urma si asa afla ca Celil este cel care i-a cerut asta. Yigit vrea ca doar atunci cand Sencer va fi din nou inchis sa afle de Nehir. Cand Nehir ajunge la autogara ajunge si Oguz care ii cere sa nu isi lase cariera, familia si pe el si sa fuga pentru ca nu este asta solutia si ea accepta.  Oguz o duce apoi la un atelier si ii propune sa faca acolo amandoi elice pentru vapoare ea fiindu-i asociata. Pe de alta parte si Dilara este suparata pentru ce a facut Alper si o invinuie pe Asu ca ea a avut la inceput aceasta idee. Dilara vorbeste apoi cu Alper neputand accepta asta, ei au crescut ca si fratii si in plus el dorea sa se insoare cu Nehir. El insa ii spune ca o iubeste si poate au nevoie de ceva timp sa inteleaga si ea insa Dilara nu se lasa usor convinsa.
Yigit se intalneste cu Ceylin si discuta despre Nehir, ea se supara ca si pe el l-a prostit Feryal si ii spune de rezultatul negativ al testului derutandu-l pe Yigit. Si Bora este foarte nemultumit ca s-ar putea ca Alper sa se insoare cu Dilara si o ameninta pe Asu ca daca va avea loc casatoria ii va spune lui Dilara ca nu este mama lor adevarata. Pe de alta parte Sencer il cearta pe Celil pentru ce a facut Alper el stiind ca o iubeste pe Nehir dar Celil raspunde ca a fost un moft cine este Nehir sa aspire la fiul lui.
Ceylin este sunata de Mine, doctorita care i-a rezolvat testul si o intreaba cum a primit frumoasa veste sora ei. Ceylin este derutata ii cere sa-i mai scoata un raport ca ceva nu este in regula.  Pe de alta parte Yigit merge la Feryal si ii spune ca este foarte suparat ca l-a mintit lucru care o face sa se necajeasca foarte tare dar merge apoi sa vorbeasca cu Nehir care s-a intors acasa. Yigit la randul lui se necajeste tare dar pana la urma Ceylin ajunge la el cu raportul bun din care rezulta ca Nehir este fata lui Asu. El ii cere sa nu spuna nimanui doar ei doi sa stie momentan pentru ca altfel viata lui Nehir este in pericol si sa ramana asa cum crede Celil ca Nehir nu este fata lui Asu. Feryal merge apoi la ei sa-si ceara scuze dar ei de data asta sunt foarte atenti cu ea dar nu ii spun despre rezultatul analizei.
Dilara merge acasa la Oguz sa il intrebe ce parere are de ea stiind ca il iubeste si el ii raspunde ca de cand se stie o iubeste pe Nehir in schimb Nehir nu il iubeste. Vazand ca nu are nici o sansa sa fie alaturi de el Dilara merge si se intalneste din nou cu Alper care ii spune ca daca il accepta vor castiga amandoi. Seara Nehir are o discutie cu sora ei, ii spune ca nu ii va mai permite sa umble cu Bora pentru ca nu o iubeste dar Selma nu o ia in seama. Cand Nehir se intoarce in camera il gaseste acolo pe Oguz care a intrat ca de obicei pe geam si vrea sa-i citeasca o poveste. Dimineata Nehir merge sa-si faca lichidarea de la firma, se intalneste cu Alper care ii spune ca nu a vrut ca ea sa renunte la slujba dar cand vede ca apare Dilara ii da o palma lui Nehir ca si cum ea ar fi insitat la el. Dilara merge apoi la el fiind suparata de comportamentul lui dar el spune ca nu il intereseaza  nimeni el vrea doar sa o castige pe ea si va lupta pentru asta si Dilara accepta apoi sa merga la cafea cu el. Dupa aceea merg pe tarm, cu toate ca Dilara ii spune ca are nevoie de timp el ii spune ca se gandeste doar la ea si apoi o saruta.  Intre timp Asu ii cere lui Celil sa vorbeasca cu Alper sa renunte la casatoria cu Dilara. Celil vorbeste cu Alper dar el este foarte hotarat in a se casatori dar si Asu are o noua idee de a o trimite pe Dilara in strainatate si Sencer este deacord. Yigit se intalneste cu Oguz sa ii ceara ajutorul in a-l incolti cumva pe Sencer pentru ca el il cunoaste mai bine si ii spune cateva slabiciuni ale lui Sencer. La firma Sencer ii cere lui Bora sa se ocupe de realizarea elicelor ca altfel vor da faliment dar Bora stie ca nu va putea rezolva treaba insa nu are curaj sa-i spuna si ii cere ajutorul lui Oguz. Intre timp Yigit descopera ca Tolga este vazut in preajma lui Sencer  iar Ceylin ii spune ca se teme ca Sencer banuie ceva ca prea o interogheaza si trebuie sa fie atenti. Alper isi continua drumul spre inima lui Dilara si nu se da in laturi de la nimic prin care o poate impresiona. Sencer are o stire neplacuta legata de producerea elicelor la ei raportul legat de acest lucru fiind negativ asa ca el isi varsa necazul pe toti, acest lucru poate duce la faliment iar Oguz merge si le spune lui Nehir si bunicului sau ca trebuie sa se grabeasca cu elicele ca acum va veni randul lor.  Lucru care se si intampla, Sencer este nevoit  sa apeleze la firma lui Oguz  fara sa stie ca este vorba de ei. Ziua urmatoare inainte de sedinta planificata este un nou termen pentru procesul lui Sencer dar prin masinariile lui reuseste din nou sa castige. Yigit se supara foarte tare si se intalneste cu Ceylin, ii spune ca Tolga i-a vandut si ei o cheama pana la urma pe Feryal si ii spun adevarul. Sencer cu Bora si Alper merg la firma lui Oguz, desigur ca sunt nemultumiti cand vad cu cine trebuie sa colaboreze, el le spune ca alegerea este a lor si de fapt si el este acolo in vizita si adevaratul patron urmeaza sa soseasca.  Apare atunci bunicul lui dar Sencer nu se lasa impresionat si spune ca nu ii vede in stare sa faca elice si apare Nehir spunad ca le vor face si ii lasa fara grai pe toti trei.

Rezumat ep. 10


Nehir se angajeaza ca poate executa elicele de care ei au nevoie dar Sencer este foarte furios si cand se intoarce la firma ii convoaca pe toti sa faca ce stiu in frunte cu el sa o aduca inapoi la firma pe Nehir. Bora este foarte nemultumit de stilul de lucru a lui Sencer care isi vrea dusmanii aproape sa-i poata supraveghea. Nehir cu Oguz discuta si ei de succesul lor si Nehir este fericita ca pentru prima data reuseste sa faca ce ii place si sarbatoresc cu cate un ceai succesul obtinut si bunicul lui Oguz le da sfaturi. Putin mai tarziu ea totusi se intristeaza ca dupa atatia ani alaturi de Alper s-a terminat totul dar Oguz prin felul lui de a fi o face sa zambeasca si ii promite ca va face totul ca ea sa fie fericita.
Feryal este foarte suparata pe fiul ei Sinan ca nu face nimic sta si priveste la televizor toata ziua cu toate ca el ii spune ca mereu isi cauta de lucru. Nu trece mult si intradevar este sunat de la o firma sa se prezinte un post. Cand Bora ajunge acasa se ia din nou de Asu spunandu-i ca o uraste pentru ca din cauza ei Alper va intra in familia lor amenintand-o ca daca vrea ca ea sa mai traiasca in acea casa trebuie sa previna casatoria. Asu o cheama urgent acasa pe sora ei Ceylin sa ii spuna  si ea o asigura ca nu se va intampla nimic, o sfatuie sa-i spuna lui Sencer dar Asu refuza si ii este teama sa nu o piarda si pe Dilara.  Asu vorbeste pana la urma si cu Celil  pe care il ameninta ca daca nu impiedica casatoria dintre Alper si Dilara va pune sa fie dat afara.  Sinan ajunge la firma la care a fost chemat si vede ca patron este Sencer care ii spune ca il angajeaza.
Pe de alta parte Alper il ia la o plimbare pe tatal lui sa vada daca mai poate afla cate ceva despre Sencer, vrea sa stie de ce Oguz il uraste. Ii raspunde ca sunt ceva probleme mai vechi, Oguz si-a pierdut parintii intr-un accident de masina dar Oguz considera ca vinovat este Sencer si Alper mai afla ca fosta sotie a lui Sencer, de fapt mama lui Bora si a Dilarei a disparut cu ani in urma, exact atunci cand a fost ucis si sotul lui Asu dar nu stie daca a murit sau doar a disparut si o cheama Feliz.
Bora cauta si el sa o determine pe Nehir sa se intoarca la firma lor si pentru asta apeleaza la Sema. Yigit la randul lui cauta sa afle ce s-a intamplat cu fosta sotie a lui Sencer si ca trebuie gasita el putand actiona acum doar prin intermediul prietenului sau Halkan, el fiind suspendat din functia de procuror si pana la urma afla ca ea traieste. Sencer il aduce in firma pe Sinan si ii asigura o pozitie foarte buna, avand chiar si sofer cu masina dar sarcina lui este de a o convinge pe Nehir sa se intoarca la firma. Ba mai mult Sencer il invita pentru seara acelei zile la cina acasa la el dar sa vina impreuna cu Nehir.
Intradevar mama lui Bora nu a murit, ea se afla intr-un spital si Bora este singurul care o viziteaza. Ii povesteste ca este foarte suparat de ce i-a facut Sencer, ca i-a luat fericirea dar mai este putin si impreuna cu ea vor planui ce au de facut si vor incepe o viata noua.    Intre timp Dilara si Alper petrec impreuna ziua si ea incepe sa-l placa tot mai mult iar pe de alta parte Sencer o chestioneaza mereu pe Ceylin legat de Yigit, daca se vede cu el si ea devine tot mai stresata si ii este frica ca Sencer cu siguranta stie de ei si de Nehir. Dupa prima lui zi de munca Sinan ajunge acasa plin de cadouri iar Nehir crede ca este timpul sa ii prezinte familia ei lui Oguz si el considera la fel pentru ca s-a saturat sa intre la ea in camera mereu pe fereastra.
In acest timp Asu isi incearca din nou nororcul cu Dilara sa o convinga sa plece in vacanta ele doua dar ea o refuza si considera ca este mai indicat ca acum sa fie alaturi de Alper asta spre disperarea lui Asu. Oguz cunoaste familia lui Nehir si Feryal este incantata de el cu toate ca Nehir ii spune ca ii este doar prieten. In sfarsit Nehir afla ca Sinan lucreaza pentru Sencer, nu este deloc incantata nici ea nici Feryal. Sinan ii cere sa se intoarca la firma lui Sencer pentru ca de asta depinde cariera lui si pana la urma ea se lasa totusi convinsa sa mearga la cina acasa la Sencer. Faptul ca Nehir merge la cina in casa lui Sencer le va provoca ceva stres lui Feryal, Ceylin si Yigit asta din cauza ca Ceylin este convinsa ca Sencer se intereseaza asa de Nehir tocmai din acest motiv. Totusi Sencer la un moment dat le vorbeste de afacerea lui Nehir cu partenerul ei Oguz dar frica lor nu dispare. Pe de alta parte Alper crede ca Sencer se joaca cu el si a chemat-o acolo pe Nehir pentru ca el sa renunte la Dilara. Urmatoare zi el vorbeste cu Celil si isi da seama de ce a fost angajat Sinan, isi dau seama ca este greu cu Sencer care are o tactica aparte dar Alper este hotarat sa-si puna mintea cu el.  Afla si el pana la urma ca fosta sotie a lui Sencer traieste.
Asupra lui Nehir fac presiuni atat Sinan care continua sa invoce marea lui cariera care nu se va putea realiza daca ea nu accepta sa lucreze din nou la Sencer, cat si Sema care ii cere acelasi lucru reprosandu-i ca nu se gandeste la fericirea ei, ba mai mult considera ca este geloasa pe ea. Pe de alta parte Bora il ameninta pe Celil si ii cere sa il opreasca pe Alper altfel va spune mai departe ce stie de acea placuta de masina lucru pe care il si face mergand la Yigit si invinuindu-l pe Alper ca stie despre ce este vorba. Tot in aceiasi seara Sinan vine acasa de data asta cu contractul gata scris la Nehir si insista foarte mult sa il semneze. Nehir care tine mult la fratii ei dupa ce se gandeste putin ia stiloul in mana si este pe cale sa il semneze.....

Rezumat ep 11

Seara nu s-a terminat si fiecare are altfel de probleme. Dilara ii spune lui Asu ca se va casatori cu Alper si asta nu este deloc bine pentru ca Bora a amenintat-o ca daca nu face nimic sa impiedece asta ii va spune lui Dilara ca nu le este mama lucru care il si face.. Dilara se supara si Sencer cauta sa o impace si ii spune ca mama ei adevarata a murit si Asu s-a purtat mereu foarte bine cu ea. Alper la randul lui sta de vorba cu tatal lui si ii spune ca Dilara i-a acceptat cererea in casatorie si tot ce este acolo va fi a lui. Pe de alta parte si Nehir se framanta daca sa semneze sau nu contractul si isi aminteste ca tatal ei i-a spus ce importanta este familia si ea vrea desigur ca si Sinan sa reuseasca dar nu vrea nici sa-l dezamageasca pe Oguz care si-a pus sperante in ea .
 Dimineata urmatoare Sencer il cearta pe Bora pentru ce a facut insa Bora considera ca mai bine ar alunga-o pe Asu lucru care il infurie si mai tare pe Sencer si il ameninta ca daca nu isi cere iertare el va fi cel alungat.  Feryal merge la Yigit si ii spune ea problema lui Nehir si ca Sencer vrea sa lucreze cu ea si Celyn considera ca este momentul ca ei sa-i spuna lui Asu de Nehir. Intre timp Nehir de fata cu Oguz si bunicul lui accepta oferta lui Sencer si semneaza contractul spre dezamagirea lui Oguz. Bora reuseste sa afle pana la urma ca Celil a omorat un om, deci Alper are un tata criminal. Ceylin are o prima incercare de a vorbi cu Asu despre Ece dar ea nu o asculta fiind framantata de comportamentul lui Bora. La randul lui Bora merge si il ameninta pe Alper ca daca se va casatori cu Dilara va spune tuturor ce a facut tatal lui.  Pentru bunicul lui Oguz aceasta ultima lovitura primita  prin care din nou castigator este Sencer devine fatala si moare. Nehit considera ca este din vina ei si recunoaste ca a facut o mare greseala iar Oguz promite ca se va razbuna ca bunicul lui a murit din cauza lui Sencer. Ceylin si Yigit stabilesc pentru ziua ce urmeaza ca impreuna sa le spune lui Asu si Nehir adevarul iar pe de alta parte Alper si Dilara se vor casatori fara ca sa stie cineva si asta ca Bora sa nu le faca probleme,
Ziua urmatoare insa pentru Sinan care se credea mare sef in firma lui Sencer incepe rau, el este dat afara dupa ce Sencer si-a atins scopul. Feryal se necajeste cand afla de la Yigit ca ii va spune lui Nehir de mama ei. Oguz considera ca a venit timpul razbunarii iar Apler si Dilara se casatoresc din familie fiind de fata doar Celil dar pentru el se termina rau  fiind arestat. Nehir afla si ea ca Asu este mama ei adevarata iar Sencer este impuscat de catre Oguz.
FINAL.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu