..

Cesur ve Güzel:




Tahsin este conducatorul familiei Korludag . Averea si influenta lui in societate sunt mari, lucru care il face sa fe temut si respectat de toata lumea. Nu exista nici o persoana in oras pe care sa nu o controleze..
Tahsin are doi copii, un baiat Korhan care este o mare dezamagire pentru el dar pe Suhan fata lui frumoasa si inteligenta o iubeste foarte mult.
Sotia lui Korhan incearca fara succes sa ramana insarcinata si se teme ca nu cumva Suhan sa reuseasca  inaintea ei sa aduca pe lume un mostenitor pentru averea familiei asa ca incearca sa o omoare.  Insa planul ei este dat peste cap de un frumos strain care intra in poveste si salveaza viata lui Suhan devenind iubitul ei iar pentru Tahsin devine fiul la care a visat mereu. Dar ce nimeni nu stie este ca razbunarea ce curge prin venele acestuia si aparitia lui brusca acolo nu este o coincidenta.
 Il va opri dragostea lui pentru Suhan sa se razbune sau si asta face parte din marele lui plan?...



Sumar ep 1
In timp ce Cesur Alemdaroglu isi conduce masina prin satul Korludag mintea ii este preocupata cu planul prin care vrea sa isi ia inapoi viata ce i-a furata.. Dintr-o data din
padurea aflata pe marginea drumului apare in fata lui un calaret care nu isi mai poate controla calul care se indreapta cu viteza spre prapastie. Cesur isi pune in pericol viata si salveaza fata aflata pe cal. Acesta este modul in care Cesur si Suhan se intalnesc.
Cand Cesur afla ca Suhan este fiica lui Tahsin Korludag dusmanul sau, isi da seama ca ea este punctul  lui slab si este hotarat sa o castige.
Suhan a fost crescuta foarte bine, are propria ei firma si este o tanara femeie puternica. Ea cultiva flori pe propriul teren si a creat propriul brand de parfum SHN pentru care face sticlele in propria ei fabrica. Pana a-l intalni pe Cesur era convinsa ca se va marita cu Bulent cu care va trai o viata fericita. Cu sosirea lui Cesur in Korludag, viata lui Suhan se intoarce cu susul in jos.
Ce s-a intamplat in ep 1



Sumar ep 2
S-a intamplat chiar mai mult decat Cesur si-a imaginat prima data. Dupa incendiu Tahsin considera ca i-a salvat viata si deschide usa casei lui pentru Cesur, facandu-l stapan pe acesta in propria lui casa. Pentru prima data Suhan ii este recunoscatoare lui Cesur.
Mai mult de atat Cesur stabileste chiar limitele lui in conacul Korludag. Suhan incepe sa devina foarte curioasa in legatura cu acest om misterios. Exista ceva cu acest om care o face sa se simta inconfortabil. Pe de o parte ea incearca sa-si dea seama de adevaratele sentimente pentru Bulent si pe de alta incearca sa se protejeze de acest om foarte atractiv.
Cahide se pricepe foarte bine sa intoarca totul in propriul ei avantaj. Bulent este in mainile lui Cahide cel mai mare atu al ei. Intre timp Hulya cu care Cahide face un joc, alearga spre Bulent intr-o maniera surprinzatoare. Cahide isi da seama ca ea literalmente se joaca cu focul. Intr-o localitate plina de secrete, Adalet cauta sa gaseasca autorul focului si asta il duce in trecut. Mihriban este hotarata sa scoata la iveala ceea ce Tahsin si Adalet ascund.
Fara sa isi dea seama Suhan este atrasa intr-o anume situatie. Ea incepe sa-l urmareasca in secret pe Cesur. Este atrasa intr-o capcana cu indicii stabilite de Cesur. De fapt Suhan este vanatul iar Cesur vanatorul. Cesur indeplineste ceea ce si-a propus. In zona controlata de el ii permite lui Suhan sa gaseasca informatiile cautate apoi el dispare. De data asta Suhan bazata pe propria ei intuitie gaseste un indiciu. Acum Suhan este vanatorul si Cesur vanatul...
Ce s-a intamplat in ep 2




Sumar ep. 3
Cand Cesur deschide usa, Suhan se afla intr-o situatie foarte dificila vazand scena din fata ei. Cesur este si el surprins de miscarea facuta de Suhan dar este bucuros ca acum el are un atu in mana.
Falsa sarcina a lui Cahide este pe cale sa iasa la iveala. Cahide a inceput cu succes un joc alaturi de Hulya si in aceste momente dificile ea are un nou aliat.
Tensiunea dintre Tahsin si Mihriban continua sa creasca. Cand Adalet este umilita in mijlocul orasului ea da fuga la Tahsin sa-i ceara ajutorul pentru a o pedepsi pe Mihriban.
In momentul cel mai putin asteptat, Suhan afla un mic detaliu din viata lui Cesur si asta o face sa devina coplesita de el. In acea seara Cesur si Suhan iau cina impreuna la Istanbul si devin mai apropiati. Distanta pe care fiecare trebuia sa o tina fata de celalalt dispare iar Banu se simte inconfortabil.
Suhan continua sa fie apropiata de Cesur dar are si sentimentul ca trebuie sa stea la distanta de el iar Cesur vrea sa-si tina promisiunea pe care si-a facut-o lui si familiei. El va tine distanta fata de Suhan si isi va recapata inapoi viata furata de Tahsin Korludag. Cum el este preocupat cu planul lui nu isi da seama ca Suhan din nou ii va aparea in cale.


Sumar ep 4
Pentru Cesur acest prim sarut a depasit limita iar pentru Suhan a fost ca un cutit infipt in spate si pentru ambii efectul acestuia va fi de lunga durata.
Banu crede ca din cauza acestui sarut este pe cale sa-l piarda pe Cesur. Ia masurile necesare pentru a-l tine pe Cesur departe de Suhan.
Intre timp Cahide reuseste sa o faca pe Suhan sa devina suspicioasa. Suhan se misca functie de aceste suspiciuni.
Cesur este determinat sa ia la un moment dat trecutul inapoi de la Tahsin Korludag. Pentru a castiga increderea celui mai mare dusman al sau face un joc. Singurul castigator al acestui joc trebuie sa fie Cesur.


Sumar ep 5
Dupa ce Suhan aude adevarul spus de gura lui Cesur, isi pierde echilibrul. Amintirile legate de tatal ei sunt acum foarte intunecate. Korhan care vede ca sora lui devine suspicioasa este determinat ca intotdeauna sa o protejeze.
Intre timp Cesur continua sa investigheze moartea tatalui sau si se face lumina in anumite directii dar el este constient ca sunt inca multe secrete ascunse bine.
Suhan este acum sigura ca raspunsurile la intrebarile de care ii este frica i le poate pune doar lui Cesur. Ea mai stie ca daca va incepe lupta cu Cesur ea va fi cea care va pierde.
Suhan, Cahide si Korhan decid sa-si petreaca sfarsitul de saptamana la Istanbul. Li se alatura si Cesur si weekend-ul va fi unul de neuitat. In timp aceasta intalnire va deveni si mai importanta.

Sumar ep 6
Toata lumea este socata cand mama lui Cesur ii striga criminal lui Tahsin Korludag. Efectul acestor cuvinte o imping pe Mihriban la actiune.
Cesur continua sa o ajute pe mama lui pentru vindecarea ranilor inca deschise iar Suhan devine din nou suspicioasa si deschide o alta pagina a vietii lui Cesur dar continua sa-i fie si mai apropiata.
Korhan decide sa-si ia in maini propria viata si asta il socheaza pe tatal sau iar pe Cahide o pune intr-o situatie dificila.
Planul lui Cesur il pune la colt pe Tahsin si il face pe acesta sa-si scoata coltii. Suhan vazand acum o alta fata a tatalui ei este nevoita sa ia o decizie.
Cum cartile de la masa de joc sunt reamestecate, devine evident pentru Tahsin ca va fi cel care va pierde dar ultima lui lovitura va fi mare pentru toata lumea.


Sumar ep 7
Cesur o sustine pe Suhan dupa ce ea se intristeaza cand afla ca tatal ei s-a casatorit in secret. Acest lucru il enerveaza pe Bulent si furia lui fata de Cesur creste pe zi ce trece.
Cesur si Suhan isi petrec timpul impreuna in casa din Nisantasi si acolo el gaseste un alt indiciu legat de tatal lui si incepe sa investigheze.
In timp ce Adalet se instaleaza la ferma Korlugad unde inmcearca sa se acomodeze, Cahide nu realizeaza ca Hulya a disparut. Cahide se panicheaza ca asa va pierde copilul si ajutata de Bulent incepe sa o caute.
In ziua in care Suhan cu Cesur peterec o zi de neuitat impreuna, ea pune in aplicare un plan surpriza pentru Cesur. In acelasi timp este pregatita si o capcana pentru Cesur. Pentru ca situatia respectiva o implica si pe Suhan, Cesur paseste orb in capcana intinsa.
 ........

Sumar ep 9
Gheata din inima lui Cesur incepe sa se topeasca cand admite sentimentele ce le are pentru Suhan. In acelasi timp arestarea lui Cesur arata ca Tahsin Korludag i-a declarat razboi. Dupa ce Suhan depune marturie constata cu durere ce mare este aceasta animozitate.
Descoperirea adevaratei identitati a lui Cesur va face ca pentru Korhan sa iasa la suprafata amintirile trecutului care fusesera ingropate. Dupa asta Korhan isi pierde foarte repede cumpatul si devine o tinta usoara pentru Hulya.
Cesur primeste informatii din noaptea uciderii tatalui sau de la cineva de la care nu se astepta. Cum in mintea lui se naste suspiciunea nu isi da seama de capcana ce i se intinde.
Cesur vrea sa-si petreaca o zi alaturi de Suhan departe de Korludag, doar 24 de ore pentru a uita totul inclusiv cine sunt. Acest lucru va fi un pas important in relatia lor. Faptul ca Suhan este atat de aproape de Cesur o face sa nu-si dea seama ca si ea este in mijlocul capcanei pregatite pentru Cesur de tatal ei.


Sumar ep 12
Ziua casatoriei devine de neuitat pentru Cesur si Suhan. In ciuda tuturor obstacolelor Cesur va calma febra din inima lui Suhan si el va deveni sanctuarul ei de siguranta.
Gandindu-se ca Cesur s-a casatorit cu ea pentru a lua Korludag, Suhan incepe sa se repozitioneze fata de decizia ei.
Tahsin Korludag face tot ce ii sta in putere ca cei doi sa plateasca pentru aceasta casatorie.
Acuzandu-l pe Cesur pentru ceea ce i s-a intamplat, Korhan afla adevarul despre Hulya. Il asteapta o mare surpriza care va distruge planul lui Cahide.
Cesur incearca sa recastige increderea lui Suhan iar Bulent gaseste locul in care a pus Cesur picturile. Apar noi suspiciuni si incepe o era noua pentru Tahsin care pregateste un nou plan de atac in razboiul ce-l duce.
Ajutorul pe care Cesur il asteapta vine dintr-o parte neasteptata....


.......



..






..

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Serialul a inceput pe 10 noiembrie si este dat in fiecare joi,ora 20,pe Startv.

      Ștergere
  2. cind apare si traducerea in romana????

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    multumim frumos!Interesant serialul, desi subiectul este comun; dar actorii sunt de exceptie, asa ca are o stralucire aparte.
    Sper din suflet sa puteti continua povestirea episoadelor. :)

    o seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. As avea o rugaminte nu a-ti putea sa faceti un rezumat la serialul Ask laftan anlamaz se difuzeza la postul Show tv Turcia. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. As avea o rugaminte nu a-ti putea sa faceti un rezumat la serialul Ask laftan anlamaz se difuzeza la postul Show tv Turcia. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. am vazut primele 4 episoade.mi a placut mult.kivo si tuba sint de exceptie.multumim traducatorilor.asteptam continuarea ep traduse in lb romana.sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere