..

Icerde de la ep 30..



Rezumat ep 30
Melek vrea sa stie cum s-a intamplat si Coskun ii spune ca vinovat pentru tot este Celal. Nu el este baiatul cel rau asa cum ea crede ci Celal. Cand tata lui Sarp a fost inchis, Celal pentru a-l face sa nu vorbeasca i-a rapit unul dintre copii. S-a dus la Metin sa-l intrebe pe care copil sa-l ia si acesta i-a spus ca pe cel mare in schimb Celal l-a luat pe cel mic. El stie totul pentru ca el a rapit copilul. Melek cu toate ca isi aminteste de discutiile dintre Sarp si Mert ii spune ca nu il crede si Coskun ii aminteste ca Celal a decis totul si tot el i-a omorat si mama. Coskun reuseste sa fuga si Melek merge in masina si isi aminteste cum Celal a intrebat-o daca vrea sa fie fata lui si ea a acceptat dar a spus ca nu merge fara Mert. Ea este decisa sa afle daca Coskun a spus adevarul si merge la Celal cu speranta ca s-a trezit pentru a-l intreba.
Intre timp Mert este sunat de Musa care ii spune ca au dat de un martor si vrea sa le vorbeasca  ca a vazut cine l-a impuscat pe Celal si in plus a vazut si cine l-a salvat pe Celal. Lui Mert fiindu-i teama ca ar putea fi recunoscut se asigura ca Musa intarzie si merge sa-l ameninte pe respectivul sa nu vorbeasca cu politia, sa spuna ca nu a vazut si nu a auzit nimic. Cand Musa bate la usa Mert ii cere respectivului sa procedeze exact cum i-a spus ca altfel il omoara. Musa il asculta dar cum omul ii spune ca s-a inselat si nu a vazut bine si nu vrea sa acuze cumva pe un nevinovat, isi da seama ca s-a intamplat ceva cu el si Musa este decis sa il mai viziteze. Dupa ce Musa pleaca Mert il suna sa-l intrebe daca sa incerce el dar ii spune ca pentru moment sa-l lase ca omul a fost amenintat si vor merge impreuna alta data.
Melek ajunge la spital dar Celal isi da seama ca este ceva cu ea pentru ca nu este bucuroasa ca-l vede ca si-a revenit. O suna Mert sa vada daca este in regula si ea ii raspunde ca este la spital si vor vorbi mai tarziu. Celal o intreaba cine a sunat-o si ea ii raspunde ca Umut. Cum el se face ca nu stie despre cine vorbeste ea ii spune ca despre Mert. El continua sa-i spuna ca nu intelege despre ce vorbeste si Melek ii raspunde ca a aflat totul si ca Mert este fratele lui Sarp. Il considera un om rau si se simte si ea murdara. Cum  a putut face asa ceva sa desparta o mama de copilul ei si va merge la Fusun sa-i spuna. Celal spune ca nu este momentul si se simte rau dar Melek considera ca din contra acum este momentul si nu mai vrea sa-i spuna fata.
Melek pleaca si o suna pe Fusun sa-i spuna ca in scurt timp va fi la ea sa-i spuna in fata ca l-a gasit pe Umut. In acest timp Sarp se intalneste cu Yusuf si este necajit ca din nou Coskun i-a scapat si trebuie in continuare sa fie alaturi de Celal. Eylem este la Mert si se gandeste ca poate ea nu l-ar iubi daca ar sti cu adevarat ce face. Sarp ajunge acasa si mama lui il anunta ca vine Umut pentru ca Melek l-a gasit. El o suna pe Melek si ii spune ca tocmai a ajuns dar imediat apare Davut care o impiedica  si Sarp isi da seama ca s-a intamplat ceva si fuge dar nu o gaseste la masina.
Ziua urmatoare Alyanak merge la Kudret  care se necajeste cand afla ca Celal nu a murit ba mai mult se simte tot mai bine si vrea sa-si incerce din nou norocul si sa nu-l lase pe Celal sa iasa viu din spital. Alyanak insa ii spune ca acolo este plin de oamenii lui Celal, mai este si politia la vedere si in plus cei acoperiti asa ca Kudret se gandeste ca este mai bine sa astepte pana paraseste spitalul.
Sarp se intalneste cu Yusuf care ii spune ca Melek este sub supraveghere acasa la Celal. Politistii din spital i-au povestit ca Melek a fost seara acolo si nu stie ce au vorbit dar dupa ce a plecat Melek, Celal a facut o criza de inima. Sarp este convins ca intradevar Melek a spus adevarul. Intradevar Melek este tinuta inchisa in camera si o pazesc Davut cu Minik si Davut ii spune ca Celal le-a dat ordin sa o tina acolo si sa nu vorbeasca cu nimeni. Melek este foarte suparata si il ameninta pe Davut ca nu va uita ce ii face. Ea este foarte necajita ca nu stie cum le va putea spune lui Sarp si Mert ca sunt frati. Pe de alta parte Sarp ii spune lui Yusuf ca va merge acasa la Celal si va vorbi cu Melek, ba chiar o va lua de acolo. Yusuf cauta sa-l linisteasca si sa-i atraga atentia ca nu o va putea lua pentru ca ii va atrage atentia lui Celal si daca vrea sa-si gaseasca fratele nu trebuie ca Celal sa stie ca el asta cauta. Yusuf este apoi sunat de Sema care ii spune ca echipa este gata de actiune si ei urmeaza sa mearga acasa la Celal si asa el i-o poate aduce pe Melek. Sarp decide sa mearga si el acolo pe cand ajunge politia. Sarp este sunat de mama lui care nu mai poate face nimic de cand a aflat de Umut si il implora sa i-l aduca si el ii promite ca ii va duce si pe Melek si pe Umut.
Eylem il suna pe Mert sa-i spuna ca are aprobarea sefului ei sa mearga sa vorbeasca cu martorul si pentru a-l face sa vorbeasca ii va da bani si Mert din nou este nelinistit mai ales cand afla ca ea este deja acolo. Apoi il apuca un ras isteric gandindu-se ca atat i-a fost. Eylem este primita de martor care ii spune ca a fost amenintat si ii este frica sa spuna ceva dar Eylem ii spune ca nu va sti nimeni ca a vorbit. Omul cere bani ca apoi sa poata pleca de acolo si ea ii promite ca ii va primi. Eylem ii arata poza lui Kudret si omul ii spune ca respectivul a tras in Celal si o alta persoana a tras in Kudret si l-a salvat pe Celal si daca l-ar vedea l-ar recunoaste.
Sarp ajunge acasa la Celal si Yesim cu Mustafa tocmai pleaca la spital. Sarp urca dar da de Davut. Tocmai ajunge si Yusuif cu echipa si spune ca vrea sa vorbeasca cu toti oamenii lui Celal legat de impuscarea lui. Yusuf cu echipa intra si cere ca toata lumea sa fie prezenta acolo si un om merge si il cheama pe Sarp pentru ca Yusuf vrea declaratie de la toata lumea si Davut ii spune ca nu mai este nimeni in casa in afara de cei prezenti. Yusuf intreaba de avocatul lui Celal si Yesim spune ca nu este acasa si el o ia pe Sema sa verifice daca intradevar nu mai este nimeni in casa. Davut incearca sa-l opreasca dar ii arata ca are si mandat de perchezitie. Ajung cu verificatul si la camera lui Melek si Davut le deschide usa insa camera este goala.
Mert merge in vizita la Celal si ii spune ca nu da de Melek si el ii spune ca este bine sa nu isi faca griji. Apoi Celal ii spune ca imediat ce va iesi de acolo se va ocupa de Kudret. Mert si Celal vorbesc apoi de vizita politiei acasa si Mert cand era la sediu a aflat de operatiune si l-a informat pe Celal si acesta l-a sunat pe Davut sa curete casa si sa o duca de acolo pe Melek, asa se explica ca ea nu era in camera.
Melek se afla intr-o casa pazita de mai multi printre care si Fulya. Ii spune ca trebuie sa plece si vrea sa o ajute dar Fulya se amuza si Melek ii aminteste ca este in slujba lui Celal si vine o zi cand ea ii va cere ajutorul dar Fulya ii spune ca nu o poate face. Fulya este sunata de Davut care vrea sa stie care este situatia si ii cere sa astepte vesti de la el. Intre timp Coskun vrea sa stie ce s-a intamplat si o suna pe Melek dar telefonul este la Davut si vrea sa stie cine o suna dar Coskun nu-i spune.
Sarp si Fusun merg la vechea locuinta si ei sunt foarte tristi ca nu au dat de Melek si asa nu pot da nici de Umut si lui Fusun ii este teama ca nu il va gasi. Sarp o incurajeaza ca pana la urma o va gasi pe Melek si atunci va sti si de Umut. Ei isi amintesc apoi de Umut si Sarp continua sa se invinovateasca ca din cauza lui a disparut Umut si Fusun ii spune ca nu este vina lui si oricum el va fi cel care il va gasi.
Dupa ce Mert pleaca de la Celal o suna pe Eylem si ea ii spune ce a vorbit cu martorul. Mert este bucuros ca nu l-a numit pe el cu toate ca daca l-ar vedea l-ar recunoaste.
Kudret vede ca au aparut stiri despre cel care a tras in Celal, adica el si ii ordona lui Sekan sa adune oamenii. Yusuf vede si el stirea publicata de Eylem si il intreaba pe Mert daca stie ceva si spune ca nu.  El cere apoi ca sa-i ia declaratie omului si sa-l retina pe Kudret. Kudret si-a adunat oamenii si le spune ca politia este pe urmele lor dar au prima data sa-l termine pe Celal si sa-l faca sa taca pe cel care a vorbit. Lui Sercan ii da sarcina sa-i termine pe Sarp si Mert urmand apoi Davut si Celal. Alyanak afla ca si politistul este vinovat pentru ca l-au luat pe Mustafa. Alyanak ii aminteste ca Sarp este fiul lui Fusun si Kudret spune ca asta este situatia pentru ca si ei i-au luat-o pe Handan asa ca nu ramane decat sa-i transmita condoleante lui Fusun.
Sarp cu Fusun se intorc la local si ajunge si Mert. Sarp ii spune mamei sa nu-i spuna lui Mert de Melek si Umut. Intre timp Melek reuseste sa fuga si Serkan il informeaza pe Kudret ca si Sarp si Mert sunt impreuna dar isi da seama ca inca nu-i poate termina pentru ca este acolo si Fusun. Fulya il informeaza pe Davut ca Melek a fugit si el se infurie dar apoi isi da seama ca stie unde se va duce pentru ca masina cu care a plecat este a lor si poate fi urmarita. Davut il informeaza pe Celal si il trimite sa o gaseasca  pe Melek dar daca deja vorbeste cu cineva sa omoare persoana respectiva indiferent cine este.. Celal ramane singur si isi promite ca Sarp si Umut sa nu se intalneasca.
Melek ajunge la o benzinarie si cere un telefon de la care il suna pe Sarp si ii cere sa se intalnesca ca are sa-i spuna de Umut. Ea il suna apoi si pe Mert si il cheama si pe el urgent in acelasi loc.
Sarp si Melek se intalnesc si tinta este atat pentru Davut cat si pentru Serkan, Sarp. Ajunge si Mert care nu intelege ce cauta acolo Sarp. Melek ii spune lui Sarp sa mai astepte putin si isi va intalni fratele. Ea il vede pe Davut si se pune in fata lui Sarp si este impuscata......


Rezumat ep 31
Cel care a tras a fost Serkan si Davut il vede si reuseste sa-l raneasca dar Serkan scapa pana la urma  Sarp cu Mert o duc pe Melek la spital si ea incearca sa-i spuna lui Sarp dar nu reuseste. Ajung la spital si doctorul le spune ca este prea tarziu si au pierdut pacientul. Mert il suna pe Celal si ii spune ca Melek a murit. Isi cere iertare ca nu a putut sa o salveze. Ii spune ca omul lui Kudret a impuscat-o.
Mert merge apoi la Sarp si il intreaba daca chiar este adevarat ca ea a murit. Mai spune ca Melek a fost pentru el ca si o sora si nu stie cum va putea continua fara ea. Sarp vorbeste si el despre lucrurile facute impreuna cu Melek dar ea s-a sacrificat si a murit pentru el. Celal nu mai poate sta la spital si fara voia asistentei ce-l are in grija isi cheama oamenii sa le spuna ca nu mai poate ramane acolo.
Serkan ajunge la Kudret care este nerabdator sa-i spuna daca au murit Sarp si Mert si ii raspunde ca nu a reusit sa-I impuste in schimb a impuscat-o pe Melek care l-a aparat pe Sarp. Alyanak in stilul lui se intreaba ce va fi ca Melek era fata lui Celal si Kudret nu pare impresionat si ii aminteste ca si Celal i-a luat-o pe Handan. Kudret vrea apoi sa-l pedepseasca pe Serkan dar acesta ii promite ca ziua urmatoare isi va indeplini misiunea.
Davut este la spital si la putin timp ajuge Celal si il intreaba daca era acolo si el cand fata lui a murit si ii confirma si in prima faza ridica mana sa-l loveasca dar apoi se imbratiseaza.  Sarp cu Mert sunt devastati si Celal cand ii vede isi spune ca ei vor intelege in curand ce s-a intamplat si apoi el cere sa fie dus la Melek. Celal plange la capataiul ei si intreaba cum au putut sa-I faca asta copilului sau. Sarp ii spune ca cineva  avea arma indreptata spre el si Melek s-a sacrificat ca sa-l protejeze. Melek i-a cerut sa se intalneasca pentru ca avea sa-I spuna ceva important si Celal vrea sa stie ce anume si Sarp ii raspunde ca nu stie pentru ca ea a fost impuscata. Celal spune ca pentru asta Kudret va plati si Sarp ii promite lui Melek ca cel care este responsabil de moartea ei va plati si moartea ei va fi razbunata. Celal isi cere iertare de la ea ca nu a fost capabil sa-i apere viata si se intreaba daca asta va fi soarta lui. Intra apoi Yesim cu Davut si Celal le arata in ce hal i-au adus fata. Isi ia apoi ramas bun de la ea si pleca. Davut ramane singur, se apropie de Melek si ii spune ca o iubeste si ca pentru el ea a fost singura lui batalie.
Sarp il vede pe Yusuf ca ajunge la spital si il ia pe Mert  atentionandu-l ca daca il vede va intelege ce este cu el si Mert este deacord. Sarp ii spune ca s-a ascuns bine pana acum si Mert raspunde ca acum daca Melek a murit nu se poate gandi la altceva decat cum sa-i razbune moartea.  Sarp ii spune ca asta o vor face impreuna si sa-si spele fata sa nu-l vada asa Yusuf.
Yusuf merge la Celal si intreaba cum s-a intamplat si ii raspunde ca nu stie cum si cine a facut-o. Yusuf isi da seama ca nu-i spune adevarul pentru ca este vorba de vendeta dintre el si Kudret. Ajunge si Mert si Yusuf il intreaba ce s-a intamplat cu martorul de la impuscarea lui Celal si ii raspunde ca nimic si ca se va ocupa.  Cum Eylem nu l-a gasit pe Mert sa mearga la respectivul, il ia cu ea pe Musa.  Omul este nemultumit cand o vede ca vine cu cineva ca nu asa s-au inteles si nu mai are incredere in politie si a fost amenintat dar Eylem insista ca el sa mearga la sectia de politiei si sa dea declaratie.
Sarp se intalneste cu Yusuf si ii spune ca fata pe care a iubit-o nu mai este si acum nu mai poate sa-i spuna sa stea la distanta de ea. Yusuf cauta sa-l incurajeze si ii spune ca nu este vina lui dar ii raspunde ca este vina lui si ea a murit sa-l apere pe el si nu stie cum va putea trai cu acea durere. Yusuf ii spune ca timpul este cel mai bun medicament. Sarp spune ca Melek l-a chemat sa-i spuna de Umut si ii povesteste in continuare cum s-a intamplat si nu a putut face nimic. Sarp ii spune ca si Mert era acolo si s-a purtat nebuneste si cum Yusuf spune ca nu intelege, Sarp iritat ii spune ca asta inseamna ca Mert este omul lui Celal. Mert i-a spus ca ei sunt de aceiasi parte si l-a auzit pe Mert vorbind la telefon cu Celal. Yusuf ii raspunde sa lase in seama lui treaba asta ca Celal si Mert vor da socoteala. La final Sarp spune ca va cauta sa afle ce cauta acolo Mert si mai era si Davut.
Celal se afla inca la spital si Mert intra la el dar cu toate ca Yesim considera ca nu este momentul sa-i puna intrebari Celal acesta ii cere ei sa plece. Mert ii spune ca  el era la locul in care s-a intamplat nenorocirea pentru ca Melek l-a sunat sa se intalneasca ca are sa-i spuna ceva important dar nu au mai apucat sa vorbeasca. Apoi Celal ii cere sa i-l gaseasca pe Kudret pentru ca trebuie sa plateasca. Mert ii spune ca Sarp stie acum de el si cand a venit Yusuf l-a ajutat si Celal ii raspunde ca daca s-a intamplat, asta este dar acum il intereseaza sa-l gaseasca pe Kudret si Mert ii promite ca il va face sa plateasca pentru asta.
Martorului i se ia declaratie si Musa ii arata poza lui Kudret si il intreaba daca respectivul l-a impuscat pe Celal si omul confirma. Apoi cum nu recunoaste pe nici unul dintre oamenii lui Celal care a tras in el, Yusuf ii arata poza lui Mert si omul ii confirma ca el a fost si cu totii sunt socati.
Mert merge in salonul in care se afla Melek pentru a-si lua ramas bun. Era cea mai buna prietena a lui, era sora lui si nu stie ce se va face fara ea. Spune ca acum cu adevarat este un inger care i-a schimbat si lui viata si va ramane mereu in inima lui.
Yusuf cheama echipa la el in birou si le cere sa se comporte ca si cum nimic nu ar fi aflat si Mert nu trebuie sa stie asta. El urmeaza sa puna in salonul lui Celal o camera cu ajutorul asistentei si astfel sa-l surprinda pe Mert la Celal. Pe Selim il trimite la spital sa ia inregistrarea.
Fulya merge la Davut si isi arata regretul pentru pierderea lui Melek, isi da seama ca el este foarte necajit si banuie ca a fost foarte importanata pentru el. Ea primeste inregistrarea care a vrut-o si se ofera sa il ajute sa dea de Kudret si Serkan. Sarp il suna a pe Yusuf care ii spune ca totul este gata si asteapta sa vada ce se intampla in salonul lui Celal.
Sarp intra sa vorbeasca cu Celal, il intreaba cum este si raspunde ca bine dar va fi si mai bine cand va fi razbunata Melek dupa ce ii va gasi pe Kudret si Serkan. Apoi Sarp il intreaba daca este adevarat ca Mert este omul lui si ii confirma si Sarp il lauda pentru strategia lui ca a reusit sa aiba om in echipa dusmanului. Vrea sa mai afle de cat timp este Mert omul lui dar nu apuca pentru ca vine Mert si spune ca el si Sarp trebuie sa-l gaseasca pe ucigasul lui Melek. Sarp ii spune apoi lui Yusuf ca au recunoscut si Celal si Mert totul si acum au si inregistrarea discutiei. Yusuf se bucura si ii cere asistentei sa ia telecomanda. Mert vede cand ea i-o da lui Selim si realizeaza ca tot ce au vorbit a fost inregistrat. Selim reuseste sa plece si il anunta pe Yusuf ca are telecomnada. Mert vorbeste cu Eylem care ii spune ca martorul la care au fost cu Musa a admis sa dea declarative politiei si acum se afla acolo dar ea nu stie ce a vorbit.
Mert il urmareste pe Selim si il ia la intrebari ce ascunde de el si acesta ii cere sa-si vada de treaba lui sa nu il mai bata la cap. Mert il provoaca si se bat si ii trage geaca si  in timp ce sta langa masina ii umbla in buzunar. Pana la urma ii da cheile masinii si Selim se asigura ca are inca telecomanda. Ajunge bucuros la Yusuf dar acesta constata ca nu mai este camera. Pe de alta parte Mert bucuros si el distruge telecomanda si se lauda ce bun a fost. Selim isi  da seama ca Mert i-a luat-o si Yusuf se infurie pe el.
Sarp ajunge acasa si Fusun il asteapta nerabdatoare sa ii aduca vesti bune dar el incepe sa planga si ii spune ca Melek a murit. Mert il informeaza pe Celal ca politia a pus la el in salon o camera si tot ce au vorbit ei trei a fost inregistrat dar el a luat camera. Apoi ii spune ca din moment ce se stie ca el este omul lui ii cere o favoare. Ii este taiata calea de colegi si Musa ii spune ca stie foarte bine ce vor dar el spune ca nu stie. Ii spune sa mearga la sediu si Yusuf ii va spune. Il baga in incaperea de interogare si il pune sa priveasca spre geam unde se afla martorul dar acesta le spune ca nu mai este asa de sigur ca el este cel care l-a salvat pe Celal si isi cere scuze ca a gresit. Sema ii spune lui Yusuf ca omul se joaca cu ei. Yusuf se infurie si il intreaba daca a fost amenintat dar omul neaga. Yusuf este decis sa-l tina acolo pana recunoaste dar intervine avocatul care ii spune ca nu are niciun drept sa-l retina. Yusuf merge si il ia pe Mert afara si merge cu el prin tot departamentul si le spune sa se uite si sa-l vada pe Mert care este omul lui Celal si lucreaza pentru acesta. In acest timp avocatul care a fost trimis de Celal ii spune omului ca nu va mai avea probleme si dupa ce pleaca de acolo va primi banii.
Yusuf ii cere lui Mert sa predea arma si legitimatia si Mert face in continuare pe nevinovatul pretinzand ca este o victima si ca nu are dovada dar Yusuf o va gasi si Mert nu accepta acuzatia. Yusuf ii spune ca nu mai este politist si nu intelege de ce a trebiuit sa fie cainele acelui om si daca a meritat sa faca asta pentru bani.  Mert o vede pe Eylem dar ea nu vrea sa-i vorbeasca si el considera ca ajunge cu acuzatiile si el nu este un om rau
Alyanak  este musafirul lui Kudret  si apare unul nou caruia Kudret ii spune ingerul mortii. Ii da sarcina ca ziua urmatoare la inmormantarea lui Mlelek sa fie ucis si cei doi baieti si Celal. Alyanak considera ca nu este momentul poptrivit sa faca asa ceva la o inmormantare si Kudret considera ca nu el este cel care sa-I dea sfaturi. Alyanak multumeste pentru ospetie si vrea sa plece dar Kudret ii spune ca pana nu va termina ce are in plan el ii va fi musafir si nu va putea pleca de acolo.
Davut merge insotit de Fulya la Celal si spune ca ea a gasit locul in care se afla Serkan dar Kudret nu stie unde este. Celal considera ca trebuie sa foloseasca alte mijloace sa-l gaseasca.
Eylem ii povesteste lui Fusun ce s-a intamplat si acesteia nu-i vine sa creada si spune ca Mert este un baiat bun si cu siguranta Celal l-a pacalit cumva. Eylem este foarte necajita ca el i-a mintit pe toti privindu-i in fata si ea nu stie cum il va mai privi si o doare sufletul pentru ca il iubeste. Mert care si el este necajit dupa ce distruge ce are prin casa merge la Fusun. Eylem ii deschide usa si el o intreaba daca ii da voie sa intre. Ea se mira ca el  a mai avut obrazul sa mearga acolo si el ii cere ca macar ea sa nu-i faca asta. Ii raspunde ca a avut multa incredere in el si acum nu poate accepta asta. El o cheama sa-l insoteasca sa vorbeasca si apare si Fusun si ii cere lui Eylem sa intre si ea ramane sa vorbeasca cu Mert.  Mert o intreaba ce face si Fusun ii raspunde ca i-a deschis usa casei si inima ei dar el i-a mintit pe toti. L-a iubit ca si pe propriul fiu si a avut incredere in el dar este foarte rau faptul ca este omul lui Celal. Mert ii cere sa-l asculte doar doua minute si il intreaba se se schimba daca il asculta si mai bine este sa plece si sa nu mai mearga la usa ei. El o roaga sa nu-i faca asta si ea ii cere sa plece.
Pe Mert il apuca dimineata pe tarm si merge la el Celal si il consoleaza. Mert ii spune ca va merge si el la inmormantare pentru ca totul s-a terminat si vrea sa fie alaturi de sora lui dar Celal ii spune ca nu va merge pentru ca el o va razbuna. A gasit unde este Serkan dar pe Kudret inca nu l-a gasit si Mert este dornic sa se razbune. Ajunge si Sarp si Celal le spune ca sunt impreuna. Ei sunt gata de actiune si pleaca cu masina lui Sarp. Pe drum Sarp il intreaba de cand lucreaza pentru Celal si ii raspunde ca asta nu este treaba lui si ei se afla impreuna doar sa razbune moartea lui Melek. El il mai intreaba ce cauta acolo si ii raspunde ca nici asta nu il priveste. Sarp este sunat de Coskun care ii spune condoleante  pentru ca si-a pierdut iubita dar nefiind singur nu poate vorbi si Coskun il aude pe Mert si ii spune lui Sarp sa-i transmita salutari prietenului. E reusesc apoi sa-l prinda pe Serkan. El este batut si intreaba ce vor de la el si Sarp este furios si il intreaba ce a avut cu ea si ii raspunde ca de fapt el era tinta nu ea. Ei continua sa-l chinuie pentru ca nu le spune unde este Kudret pentru ca zice el ca nu stie. Pana la urma le spune adresa la care il gasesc pe Kudret si cum nu mai au nevoie de el sunt gata sa-l impuste. Cum Sarp ezita si chiar il opreste si pe Mert, Serkan profita de situatie si ia o alta arma dar pana la urma este impuscat de cei doi. Mert se asigura ca a murit si urmeaza sa vada daca adresa data este corecta.

La cimitir are loc inmormantarea si omul lui Kudret este prezent gata sa traga in Celal dar constata ca nu are gloante si tocmai este imobilizat de Davut si oamenii lui Celal. Kudret il suna pe Okan nerabdator sa afle ce a facut la cimitir dar este surprins cand il aude pe Celal. Acesta inchide insa telefonul si Kudret aude un zgomot si merge sa vada cine este si in fata ii apare Mert, politistul lui Celal. Mert ii ia arma si si-o pune la cap dar si Sarp ii pune lui Kudret arma la cap si ii cere sa lase jos pistolul. Mert ii spune ca uite asa va muri Kudret. Apare si Celal si il intreaba pe Kudret cine il va salva din mainile lui…..


Rezumat ep 32
Kudret ii raspunde lui Celal sa termine repede treaba sa nu o mai lungeasca si Mert se ofera el sa-l termine dar Kudret ii spune lui Celal sa nu lase pe copii sa faca treaba asta. Pana la urma Celal decide ca nu il va lasa sa moara asa usor ci il va face sa sufere. Ii raspunde ca a obosit sa gaseasca mereu scuze sa traiasca de cand i-a murit iubita si prefera sa mearga alaturi de ea dar Celal vrea sa-l tina inca in viata ca sa-l pedepseasca pentru tot ce a facut.   Alyanak si Berk se afla in subsolul casei si se gandesc ce le-ar face Celal daca i-ar sti acolo si Berke se gandeste ca poate ar trebui sa-l salveze pe Kudret dar Alyanak nu se baga in treaba asta. Ei aud ca Kudret este luat si dupa ce se asigura ca au plecat Alyanak spune ca simte un miros placut ca si cum ar fi mirosul banilor si incep sa caute si gasesc intradevar multi bani. Alyanak isi trage cateva palme sa se convinga ca nu viseaza si Berk ii spune ca este adevarat si pentru Alyanak este cel mai frumos miros.
Planul lui Celal insa nu poate fi dus la capat pentru ca se intalnesc cu Yusuf si echipa lui care spune ca il aresteaza pe Kudret pentru ca l-a impuscat pe Celal. Cand Mert vede politia, se gandeste ca le va scapa din mana Kudret si cum ei au arme ocolesc zona si reusesc sa vada de la distanta ce se intampla. Mert nu intelege cum de au fost gasiti si Sarp il acuza ca el l-ar fi informat pe Yusuf iar Mert la randul lui il ia la intrebari pe Sarp si incepe sa-l suspecteze ca ar fi anuntat politia.  Intre timp Celal incearca sa-l convinga pe Yusuf ca ei se inteleg foarte bine si Kudret nu a incercat sa-l omoare si el nu a facut nicio plangere. Kudret vrea sa fie dus de politisti si Yusuf il intreaba pe Celal cum este sa nu mai fie informat de Mert de actiunile politiei insa Celal ii raspunde ca nu are nicio legatura si Yusuf spune ca poate nega cat vrea.   Alyanak continua sa se uite la cea mai frumoasa priveliste dar Berk intreaba mereu cum ii vor scoate de acolo si gasesc sa-i duca cu roaba si in plus mai gasesc si documente importante ale lui Kudret.
Celal se intalneste cu Mert si Sarp si intreaba cum de i-a gasit Yusuf si Mert raspunde ca nici ei nu au inteles. Mert vrea ca Celal sa-l asigure ca moartea lui Melek va fi razbunata. Celal le spune ca va gasi o cale in care sa faca acest lucru apoi ii spune lui Sarp sa meaga cu Mert la local ca-l va prezenta tuturor pe fiul lui. Dupa ce ei pleaca Celal se intreaba pe care din cei doi sa-l tina langa el pentru ca nu poate pe amandoi.
Yusuf il interogheaza pe Kudret si ii spune ca daca recunoaste ce s-a intamplat ii poate scadea pedeapsa dar Kudret nu spune nimic. In locul lui Mert din echipa va face de acum parte Golkan.  Celal ajunge la local si Davut se mira ca nu intra si Celal le spune ca asteapta un musafir important si apare Mert. Il prezinta ca pe fiul lui pe care de acum vor trebui sa-l asculte ca si pe el. Cand intra Celal le spune ca Kudret va fi terminat in inchisoare. Mert intareste si el cele spuse de Celal si i se pare ca Davut nu prea i-ar asculta lui ordinele si acesta ii raspunde ca ii trebuie timp sa fie de aceiasi parte cu un politist.
Fulya ii cere lui Davut sa-i vorbeasca despre Melek pentru ca se considera responsabila ca a fugit de sub paza ei si probabil Celal este suparat pe a dar Davut ii raspunde sa fie linistita ca problema s-a rezolvat. Sarp o aude si fuge dupa ea sa-i spuna cum a fugit Melek si de unde si afla ca ea i-a pacalit.  Sarp se intalneste cu Yusuf si ii spune ca Celal a ordonat ca Kudret sa fie ucis in inchisoare si ii raspunde ca are sub control situatia. Sarp continua sa-si arate supararea pe Mert care i-a mintit si a umblat in casa lor si acum lui ii este frica pentru ca poate nu va mai afla nimic de Umut si Yusuf il incurajeaza. Se gandeste ca poate au mai ramas ceva indicii lasate de Melek si Yusuf spune ca au verificat ei si nu mai exista nimic dar Sarp vrea si el sa mai caute prin camera lui Melek.
Alyanak afla lucruri interesante despre afacerea lui Kudret si este convins ca poate acum pleca de acolo si sa devina alt om pentru ca Kudret a murit. Fericirea lor este de scurta durata pentru ca vine un om si le spune ca Kudret se afla la inchisoare si nu a murit. Ei nu stiu cum sa procedeze in aceasta situatie si daca Kudret afla ca i-au luat banii ii va ucide si daca ii duc inapoi ii vor ucide oamenii lui.  Sarp merge sa caute in camera lui Melek si destul de repede gaseste aparatul de filmat dar lipseste caseta. Melek s-a filmat sa fie sigura ca cei doi vor afla adevarul. Ea le spune ca sunt frati si ca Mert este Umut. Sarp gaseste cutia casetei pe care scrie ziua lui Mustafa dar nu si caseta si tocmai vine Yesim si el este nevoit sa plece. Il suna pe Yusuf sa-i spuna ca probabil Melek a lasat ceva si merge la locul in care a fost tinuta.
Celal suna la inchisoare pe Rustan si ii cere sa-l omoare pe Kudret dar acesta refuza pentru ca Kudret este considerat musafir si Kudret intelege ce vrea sa faca Celal. Yesim il suna pe Celal sa-i spuna ca Sarp a fost in camera lui Melek si parea un pic cam confuz si a gasit cutia unei casete si Celal se ingrijoreaza ca nu stie ce face Sarp si se gandeste ca poate Melek a lasat ceva si poate ajunge in mainile lui Sarp.  Alyanak merge in vizita la Celal si se ofera sa-l ajute sa-l termine pe Kudret pentru ca il pot santaja pe Rustan care are un frate si Celal le cere lui Mert si Davut sa se ocupe de problema. Inainte de a pleca Celal il intreaba pe Davut unde au tinut-o pe Melek.
Baris ii spune lui Eylem sa nu fie suparata ca pana la urma Mert lucreaza alaturi de Sarp si ea se supara si iese din local. Tocmai trec pe acolo Mert cu Davut si intreaba daca nu exista si alt drum si Davut se mira daca cumva ii este rusine de prietena pentru ca ei trebuie sa mearga dupa Alyanak. Eylem intra iar in local si ii spune lui Fusun ca nu stie ce va face pentru ca l-a iubit mult pe Mert dar nu il poate ierta.
Sarp ajunge la casa in care a fost tinuta Melek si la putin timp ajunge si Celal si isi pune oamenii sa caute si sa-i aduca orice gasesc lasat de Melek. El se aseaza si gaseste sub perna caseta si Sarp vede si se infurie ca a gasit el. Celal este anuntat ca nu au gasit nimic si el decide sa plece ca nu mai au treaba acolo. Sarp il suna pe Yusuf sa-i spuna ca Melek a lasat o caseta dar a gasit-o Celal.  Alyanak cu Davut si Mert ajung la fratele lui Rustan si ii promit bani dar raspunde ca pentru ei onoarea este mai importanta si atunci Mert intervine si spune ca va primi si bani si tot ce vrea Celal ii va da si omul cand aude de Celal se schimba si le spune sa astepte vesti de la el.
Celal ajunge la local urmat de Sarp care este intrebat pe unde a fost si ii raspunde ca a rezolvat ceva probleme. Isi intreaba oamenii daca au adus ce a cerut si primeste o camera si Sarp intreaba la ce ii trebuie si ii spune mai bine sa vada ce au facut Mert cu Davut. Sarp iese si dar nu pleaca ci merge in camera in care se afla monitorul camerelor de supraveghere si Mert il vede si merge dupa el. Dupa ce in prima parte a inregistrarii este ziua lui Mustafa spre final s-a inregistrat si Melek cu mesajul ei dar Sarp a inteles ca a spus ceva de fratele lui dar nu a auzit exact ce a spus. El merge in local unde deja se afla si Mert si vine si Celal. Mert ii povesteste ce a rezolvat si Celal il lauda pe Mert de felul in care a rezolvat problema apoi arunca pe carbunii incinsi caseta. Sarp iese sa ia aer si Mert merge dupa el moment in care ajunge Alyanak si ii spune lui Celal ca treaba este ca si rezolvata. Kudret ii spune lui Rustan ca Celal cu siguranta va gasi printre cei de acolo un om sa-l cumpere pentru a-l omori si Rustan spune ca oamenii lui nu vor face asa ceva.
Mert cu Sarp pleaca impreuna si ei vorbesc de faptul ca au alergat unul dupa altul si acum sunt de aceiasi parte si isi amintesc de diferite intamplari de-a lungul timpului. Le iese in cale echipa politiei si cauta sa-l enerveze pe Mert dar Sarp cauta sa calmeze situatia pentru a nu aparea noi probleme. Mert este foarte furios si Sarp ii spune ca de acum tot asa va fi  Davut sta de vorba cu Celal si vrea sa stie exact ce este cu Mert si ii spune sa aiba deplina incredere in el pentru ca este la fel ca si ei copilul lui. Dupa ordinele date de el in ierarhie urmeaza Mert.   Sarp si Mert ajung la omul care le promite ca problema cu Kudret este ca si rezolvata si Mert ii promite ca dupa asta vor face afaceri cu el. Omul le da bilet cu ora la care se va intampla si Rustan va rezolva.
Celal merge in vizita la Kudret care ii spune ca stie ca vrea sa-l termine dar este dezamagit ca nu o va face el personal dar sa fie linistit nici el nici altul nu ii va face nimic si el va iesi de acolo. Se acuza reciproc ca le-au ucis pe Melek si Handan dar ambii spun ca a fost accident. Celal ii aminteste ca i-a salvat viata si ca ii este dator dar Kudret considera ca nu are nicio datorie. Celal spune ca este patetic si ca se ascunde in spatele altora  si ii raspunde ca ei isi vor rezolva problema cand va iesi de acolo si Celal spune ca el este deja mort de mult timp si inca nu a realizat.
Seara Eylem merge spre casa si ii iese in cale Mert dar ea nu vrea sa-i vorbeasca si ii cere sa plece pentru ca a pierdut-o. El o implora sa-l asculte dar ea nu poate accepta ca pentru cativa bani s-a dus sa lucreze pentru Celal si ii raspunde ca nici vorba de asa ceva pentru ca Celal l-a luat de pe strada si l-a crescut. El intreaba cum de pe Sarp il accepta langa ea din moment ce lucreaza tot pentru Celal si ii raspunde ca Sarp nu a ascuns asta niciodata si nu a avut doua fete si apoi ii cere sa plece pentru ca il uraste si el ii spune ca o iubeste. Ea ajunge si suna la usa si ii deschide Sarp si ii spune ca o doare sufletul iar Mert ii spioneaza si este decis sa descopere Sarp cate fete are. Sarp stie ca ea se simte astfel din cauza lui Mert si el se infurie si Fusun cauta sa-l linisteasca. Sarp il suna apoi pe Yusuf si spune ca in acea seara vor termina treaba pentru ca Celal si Mert sunt implicati in terminarea lui Kudret.
Alyanak sta de vorba cu Berk si se plange ca in acea seara il vor pierde pe Kudret dar banii vor ramane la ei. Intra apoi Mert si Alyanak spune ca nu stie daca a intrat politia sau omul lui Celal. Mert vrea sa afle cum l-a cunoscut pe Sarp si cum a ajuns la Celal. Ii raspunde ca el s-a dus la Sarp pentru ca stia ca este fiul lui Metin si i-a atras atentia cand a avut loc bataia din toaleta.. Apoi cand au fost eliberati i l-a prezentat lui Celal dar Sarp nu a vrut la inceput sa lucreze pentru Celal insa cand a salvat-o pe Melek totul s-a schimbat. Mert se ridica brusc si pleaca lasandu-l nedumerit pe Alyanak. Mert dupa ce pleaca se intreaba daca chiar asa a fost sau poate ca Sarp este politist sub acoperire si isi aminteste scena de la terminarea scolii apoi de scena in care Sarp nu a tras in el nu din cauza mamei sale ci pentru ca el nu poate trage intr-un ofiter de politie. Mert este tot mai convins ca Sarp este tot politist.
Toata lumea este gata de actiune atat politia cat si Celal cu oamenii lui.  Locul in care Mert il duce pe Sarp nu este cel initial si afla ca s-a schimbat. Asta constata si Yusuf cand ajunge cu echipa si vede ca nu este nimeni. Mert vede ce se intampla acolo pentru ca urmareste pe mobil fara ca Sarp sa stie la ce se uita. Altan isi primeste banii urmand ca apoi sa il sune pe Rustan ca totul este in regula. Dupa ce Rustan afla ca totul este in regula il priveste pe Kudret si ii spune sa plece spre moarte. Kudret este aproape sa fie atacat dar intervin gardieniii si este salvat. Yusuf ii spune celui care il suna sa aiba grija de el.

Altan nu este lasat sa plece pana nu li se confirma ca Kudret a fost terminat si cand Rustan ii spune lui Celal ca treaba este gata apare Kudret si tipa sa-l auda Celal ca treaba nu este chiar asa usoara pentru ca nu va muri. Altan ramane fara bani si Celal pleaca suparat. Mert se ofera sa-l duca pe Sarp dar spune ca merge singur. Se duce la mormantul lui Melek si isi aminteste de ea si spune ca vroia sa-i destainuie totul, de ce ii spune tata lui Celal si de ce il ureste si apoi ajunge la el Yusuf. Ii spune ca ii este foarte greu si Yusuf stie ca durerea este foarte mare. Ei vorbesc apoi despre ce s-a intamplat in acea seara si se intreaba daca Mert are legatura cu ce s-a intamplat iar acesta aflat in apropiere ii urmareste si toti se intreaba, oare de ce?...


Rezumat ep 33
Yusuf ii sugereaza lui Sarp ca poate Mert il suspecteaza dar acesta raspuynde ca nu este chiar asa sclipitor Mert sa-si dea seama. Mai spune ca fiind in preajma lui Mert simte ca nu are aer si ii vine sa-l sufoce. Yusuf cauta sa-l linisteasca si ii spune ca in casa lui Kudret era ascuns si Alyanak si a gasit bani si documente care s-ar putea sa-l infunde pe Celal. Cel care a povestit a fost Kudret si Alyanak nu i-a spus ce a facut si nici nu-i pasa ca este in inchisoare si acum Kudret vrea sa se razbune pe langa Celal si pe Alyanak. Mert aude cand Yusuf mai spune ca exista inregistrata dovada ca el l-a salvat pe Celal la razia politiei la depozit. Daca ei pot da de acea inregistrare si Celal si Mert vor fi terminati pentru ca era vorba de droguri. Sarp spune ca va merge el la Alyanak ca si cum a fost trimis de Celal si il va face sa-si piarda mintea. Yusuf il informeaza ca Alyanak nu mai este la vechiul local ci si-a luat o vila la Kaplica si Sarp decide ca dimineata urmatoare ii va face o frumoasa surpriza.
Dupa ce ei pleaca Mert se apropie de mormantul lui Melek si intreaba daca a auzit si ea cu cine s-a imprietenit, omul care a intrat in familia lor sa-i distruga si sa para cu totii niste prosti. Acum si el si Celal sunt in pericol si trebuie sa-l informeze. Apoi isi aminteste ca daca ii spune cu siguranta Celal le va omori pe Fusun si Eylem si isi da seama ca nu stie ce are de facut asa ca pana la urma decide sa taca si sa resolve atfel problema.
El merge apoi acasa la Alyanak si constata ca a platit multi oameni care sa-l pazeasca. Reuseste sa intre si ajunge la Alyanak si dupa ce reciproc se ameninta cu armele se pun sa discute. Mert ii spune ca stie de imaginile cu el si Celal dar ii raspunde ca nu are si nu isi da seama de unde i-a venit ideea asta. Mert il ameninta si Alyanak ii raspunde ca de acum nu ii mai este frica de Celal. Mai spune ca a gresit mergand acolo sa-l ameninte si are el o conditie pentru Celal si anume sa faca afaceri cu el si atunci ii va da inregistrarea. Mert vrea sa stie ce este pe inregistrare si ii povesteste de prima afacere cu Handan cand a venit politia si Celal a disparut. Ii mai arata si alte documente despre toti oamenii lui Celal de pe vremea cand erau copii si Mert se gandeste ca poate este ceva si despre el si se uita peste documnete dar nu gaseste nimic si apoi pleaca promitandu-i lui Alyanak ca Celal va face afaceri cu el sa astepte ca-i va da el de stire.
Yesim merge sa vorbeasca cu Celal si sa-l sustina moral si el o trimite sa stea de acum in camera cu fiul ei pentru ca a vandut-o pe Melek.
Mert de la Alyanak merge la Sarp hotarat sa-l termine sa nu aiba el surprize. Cand ajunge langa el pe Sarp il suna Yusuf si ii spune ca il elibereaza pe Kudret si il plaseaza intr-o locatie  secreta. Sarp cere sa-i trimita si lui locatia respectiva asa ca Mert se razgandeste si pleaca amanand astfel rafuiala cu Sarp pana afla si el locatia unde se va afla Kudret.
Ziua urmatoare Celal afla de Kudret si este nemultumit de oameni ca nu stiu unde este iar Sarp merge la Alyanak. Acolo se afla deja Mert care i-a dat lui Alyanak instructiuni cum sa procedeze cu Sarp daca vrea sa lucreze cu Celal. Sarp ii spune lui Alyanak ca stie de inregistrari si vrea sa le cumpere insa este amenintat de oamenii lui Alyanak si pana la urma este imobilizat si Mert ii spune lui Alyanak ca vrea ceva de la Sarp asa ca este dus si legat si acoperit pe fata. Mert ii ia telefonul sa fie la el cand Yusuf ii trimite locatia in care este Kudret. La plecare ii cere sa-l tina acolo si sa nu-i spuna nici lui Celal nimic.
Eylem merge la localul lui Celal sa-l vada cu ochii ei pe Mert ca intradevar lucreaza pentru Celal si apoi ii reproseaza din nou ca a mintit-o si ea tuturor le-a vorbit despre el ca este un om bun si ca este norocoasa ca il are. Ii raspunde ca fara ea nu rezista si nu poate sa o piarda. Eylem insa vrea sa plece pentru ca nu se vor mai intalni si probabil el in acesle momente planifica sa termine viata cuiva dar sa stie ca va publica stiri despre el. Apare Celal si Eylem pleaca iar Mert ii spune ca este suparata pentru ca i-a spus ca o paraseste dar problema lor acum este Yusuf pentru ca este pe urmele lor si vrea sa-i termine. Ii povesteste de Alyanak care ii ajuta daca fac afaceri cu el si Celal se infurie ca are asa pretentii Alyanak si vrea ca dupa ce obtine documentele sa-l termine pe Alyanak.
Celal se intalneste cu Alyanak care in schimbul inregistrarii vrea ca Celal sa accepte sa faca comert si asa sa se dezvolte si el. Celal ii promite ca in cursul zilei va rezolva problema si Alyanak ii promite ca-i da inregistrarea. Alyanak se intoarce in birou si acolo sunt Yusuf cu Sarp si spune ca Mert si Celal au muscat momeala si lui Sarp ii spune ca ce i-a cerut aia a facut. Se revine la intalnirea lui Sarp cu Yusuf in cimitir si dupa ce se despart Yusuf il suna sa se asigure ca Mert i-a vazut si auzit. Ei s-au intalnit apoi la locul lor secret si Yusuf ii spune ca este foarte periculos jocul ce-l face si ii raspunde ca nu are incotro pentru ca Mert a inteles ca este politist si de aceea a schimbat locul intalnirii. Yusuf ii spune ca si Alyanak va fi de partea lor. Asta s-a intamplat atunci cand Alyanak era cu masina plina de bani a fost oprit de politie si Yusuf intreaba daca i-a castigat la loterie dar in fond il intereseaza sa fie bani curati ca altfel ajunge la puscarie. Apoi spune ca are o mare problema pentru ca a luat banii lui Kudret si nu are decat doua optiuni. Una sa fie arestat si bagat in aceiasi celula cu Kudret care va afla ca i-a luat banii si daca ramane liber Celal va afla ca a fost de partea lui Kudret asa ca nu-i ramane decat a doua varianta, sa faca ce ii cere si poate pastra banii. Pentru ca planul sa functioneze si Eylem si Fusun sa fie in siguranta Yusuf a rezolvat si paza lor. In plus ei trebuie sa-l faca pe Mert sa creada ca Kudret va fi liber si de partea lor.
Alyanak este laudat ca s-a descurcat bine pana acum si in plus ramane si cu banii, apoi ii spune lui Sarp ca nu s-ar fi gandit ca este politist si acum intelege toata treaba ca a fost bagat la puscarie sa vina in contact cu el. Alyanak pleaca si Yusuf ii arata lui Sarp ca din moment ce Mert i-a luat telefonul acum pot sti unde sunt si ce vorbesc si chiar il aud pe Celal intreband unde este Sarp si el satisfacut spune ca este pe urmele lui sa-l astepte.
Celal pregateste livrarea de marfa catre Alyanak sa poata primi si el cat mai repede inregistrarea. Mert il suna pe Alyanak sa vada ce face Sarp si ii spune ca este tot acolo unde l-a lasat. Apoi Mert ii trimite mesaj lui Yusuf de pe telefonul lui Sarp si intreaba de Kudret. Yusuf ii raspunde ca Kudret a fost scos din puscarie si este dus la o locatie sigura si cand ajung acolo ii va trimite adresa.
Celal pleaca cu marfa sa se intalneasca cu Alyanak si politia la randul ei asteapta pe pozitii. Sarp spera ca totul sa fie asa cu au planificat si el sa devina din nou official politist.
Celal spune ca dupa ce vor lua inregistrarea de la Alyanak il vor lua si pe Kudret si atat Mert cat si Sarp cu Yusuf se mira cand il aud spunand asta. Intre timp Kudret simuleaza ca ii este rau si este chemata salvarea dar totul este aranjat asa ca reuseste sa fuga din inchisoare. Ajung la locul in care schimba masina si din microbus coboara Altan fratele lui Rustem si Kudret ordona sa fie impuscati toti in schimb cel din salvare indreapta arma spre el. Altan il suna pe Celal sa-i spuna ca Kudret este in mana lor. Mert ia telefonul si-l intreaba pe Altan daca l-au capturat pe Kudret din casa in care a fost dus si cand afla ca din inchisoare isi da seama ca este o capcana actiunea lor de acum. Opreste masina si le spune tuturor ca Sarp este politist si probabil nu este vorba de nicio inregistrare si Alyanak lucreaza pentru ei. La randul lui Sarp se enerveaza ca planul lor a dat gres si totul s-a terminat ca nu mai poate fi in echipa lui Celal. Celal se infurie si pe Mert ca stia acest lucru si nu i-a spus cand a aflat si este decis sa-l faca pe Sarp sa plateasca. Mert intreaba ce va face dar Celal nu-i raspunde si il ia cu el pe Davut si atunci Mert pleaca sa vada de Fusun si Eylem.
Celal il suna pe Sarp sa mearga sa se intalneasca  la depozitul lui Davut ca trebuie sa-i spuna ceva si pana la urma Sarp il face mizerabil si Yusuf aproba sa spuna ce vrea. Celal il ameninta ca-l omoara si intervine Yusuf si Celal spune ca nu a amenintat pe nimeni dar apoi lui Davut ii ordona sa nu stea linistit pana ce nu termina treaba si ordona sa fie luate Fusun si Eylem. Alyanak realizeaza si el ca nu mai vine nimeni si este prea liniste si probabil va urma si furtuna.
Sarp isi suna mama sa vada daca sunt toti trei impreuna si ii spune ca acum Celal stie ca el este politist si Fusun se panicheaza si Sarp ii spune lui Baris unde sa mearga toti. Nu apuca sa iasa ca apar copii care arunca cu pietre in geamuri apoi altii arunca torte cu foc si ei reusesc sa iasa cu ajutorul politistilor. Pleaca cu masina dar sunt urmariti de un motociclist pus de Davut si afla astfel unde sunt dusi cei trei. La local ajung Mert si Sarp si isi face aparitia acolo si Coskun.
 Kudret ii ofera bani lui Altan pentru a-l elibera insa nu accepta si spune ca il va preda lui Celal.
Fusun le spune lui Eylem si Baris ca Sarp este politist si acum din nou el si Mert sunt unul impotriva celuilalt. Mert afla ca cei din local au fost salvati cand tocmai il vede Sarp si il urmareste. Confruntarea dintre cei doi are loc pe un acoperis si ei se ameninta reciproc. Sarp ii reproseaza ca a dat foc localului unde manca si ii raspunde ca nu are legatura cu acest lucru pentru ca tine la Fusun si Eylem. Mert ii reproseaza ca din cauza lui a murit Melek si ii raspunde ca a iubit-o pe Melek si nu a avut ocazia sa-i spuna ca este politist. Mert ii raspunde ca il va omori si va putea sa-i spuna si lui Melek. Dupa ce fiecare isi consuma incarcatura armelor incep sa se lupte.

In acest timp Yusuf merge la Celal si recunoaste ca Sarp lucra pentru el insa Celal nu recunoaste ca pentru el lucreaza Mert….
Rezumat ep 34
Sarp cu Mert continua sa se bata si cad de pe acoperis. Coskun ii vede si spera ca nu au murit pentru ca spune el are nevoie de amandoi. Mert reuseste sa se ridice si pleaca dar Sarp este mai grav lovit si Coskun se apropie de el iar Sarp ii cere sa nu plece si ii raspunde ca nu are unde merge pentru ca au treaba impreuna. In acest timp Fuzun este ingrijorata pentru Sarp si Eylem ii spune ca nu trebuie pentru ca el este politist si cine se poate lua de el. Apoi se simte miros de fum si politistii le cere sa iasa. Fusun  ramane in urma si Davut o prinde si o duce de acolo. Eylem si Baris intra dupa ea insotiti de politist dar nu o gasesc si sunt convinsi ca au pierdut-o.
Sarp este dus la spital insa Coskun nu vrea sa mearga si ii spune celui de la ambulanta sa-l intrebe daca nu isi revine, daca vrea sa se intalneasca cu Umut si cu siguranta isi va reveni.
Yusuf continua sa vorbeasca cu Celal  care nu intelege scopul vizitei lui dar il linisteste ca nu va pati nimic. Celal ii ofera sa guste din kebab ca nu a facut-o niciodata si poate asa vor deveni prieteni dar Yusuf ii raspunde ca niciodata nu vor fi prieteni. Yusuf ii spune ca s-a dus la el sa-i vorbeasca de Sarp care pentru a-l infrange a stat la inchisoare voit pentru a intra in legatura cu el. Celal se amuza ca el este inca viu si nevatamat asa ca Sarp a stat degeaba in inchisoare. Yusuf ii spune ca trebuie sa-i fie frica de baiat pentru ca a stat un an in inchisoare si nu va renunta. Celal nu se teme si spune ca daca este asa de curajos sa vina in fata lui si este suparat pentru ca l-a mintit. YusuIi raspunde ca mintind diavolul nu este un lucru asa de rau si pana la urma cel care va invinge este Sarp.
Yesim merge la local si nu ii place ca o vede pe Fulya si ii spune ca ii va cere lui Celal sa o dea afara. Fulya ii raspunde ca este constienta ca e suparata pe ea din cauza ca l-a rapit pe Mustafa dar si ea le-a dat-o pe Melek. Pompierii ii anunta ca nu este nimeni in casa si ca focul a fost pus si pentru moment ea se bucura. Apoi il suna pe Sarp dar telefonul lui este la Mert si ea se panicheaza ca el i-a facut ceva lui Sarp dar Mert neaga. Apoi ii spune ca Fusun a fost rapita de oamenii lui Celal si il invinuie si pe el din moment ce este omul lui dar Mert ii promite ca indata ce va afla unde este o va salva.
Yesim ii cere lui Celal sa nu o mai tina la distanta dar el nu vrea sa fie presat pentru ca nu poate uita ce a facut. Apoi vine Fulya sa intrebe cum vor proceda cu Kudret dar pentru Celal mai important este acum sa rezolve treaba cu Sarp si asta in cat mai mare secret pentru ca toti ochii sunt pe ei. Intre timp Sarp isi revine si afla ca este acolo de o ora iar Celal il suna pe Davut ca Sevko l-a gasit pe Sarp la spital. Sevko merge sa-l prinda pe Sarp sa-l duca la Celal dar Sarp scapa. La lift pe Sarp il asteapta alt om dar si de acesta scapa.
Davut ii spune lui Fusun ca imaginea de acum seamana cu alta din trecut si pentru o vreme va fi musafira lor. Ea ii spune ca Sarp o va salva si Davut ii raspunde sa nu-i fie frica ca ea nu va muri in schimb Sarp va muri pentru ca se va sacrifica pentru ea. El il suna pe Celal sa-i spuna ca pachetul este la ei si vrea sa stie daca l-au prins pe Sarp. Ii raspunde ca a fugit si el sa tina acolo pacherul. Davut face apoi o gluma cum ca Sarp a fost dus acolo si ea se sperie si Davut este convins ca in cel mai scurt timp Sarp va fi acolo. Afla si Yusuf ca mama lui Sarp a fost prinsa si i se povesteste ce s-a intamplat iar Sarp afla de la Eylem ca Fusun a fost rapita si el o asigura ca o va salva pe mama lui din mana acelor caini.
Mert merge la Celal si ii spune ca a vrut sa-l omoare pe Sarp dar nu a reusit. Ii povesteste ca s-a dus la localul lui Fusun si a reusit sa-l atarga pe Sarp dupa el si s-au batut dar nu a reusit sa-l si omoare ca a fugit. Celal este sceptic cand ii spune ca a fugit dar il intreaba daca vrea cu adevarat sa-l omoare si Mert ii confirma dar nu stie cum si Celal ii spune ca Fusun este la ei. Putin ezita Mert si lui Celal nu-i scapa dar spune ca va termina ce au inceput ei si Celal este mandru ce fiu are si il va razbuna.
Sarp se intalneste cu Yusuf si ii spune de bataia cu Mert dar acum problema lui este sa-si salveze mama. Yusuf a verificat de unde emite telefonul ei dar i l-au aruncat langa casa din care au rapit-o. Ii mai spune ca Mert inca are telefonul lui Sarp asa ca-l pot asculta. Sarp este sunat de Celal si ii da intalnire intr-o ora la vechea fabrica dar sa fie singur fara politie. Sarp cu adevarat vrea sa mearga singur dar Yusuf vrea sa fie o actiune a politiei. Sarp nu accepta si ii sugereaza sa se foloseasca de telefonul lui de la Mert daca vrea sa afle unde este. Intre timp Mert ajunge la depozitul unde este tinuta Fusun. Face o poza si o trimite lui Sarp si el il suna. Este furios si vrea sa stie unde o tin dar ii raspunde ca Celal o tine nu el si trebuie sa-l ajute sa o salveze. Sarp se infurie pentru ca nu vrea sa se joace cu el si Mert spune ca nu o face pentru ca este vorba de Fusun. Yusuf ii atrage atentia ca poate fi o capcana dar Sarp spune ca isi va incerca norocul si Yusuf il insoteste.
Eylem il suna pe Mert sa vada daca se va tine de cuvant si i-o va duce pe Fusun si ii promite ca asa va face. Eylem ii spune ca daca face ce spune poate ii mai da o sansa.
Alyanak merge la Altan si ii ofera bani sa-l salveze pe Kudret pentru a se salva astfel de Celal dar acesta refuza.  Pe drum Alyanak le spune oamenilor sai ca de fapt s-a dus la Altan sa afle daca el il tine pe Kudret si este mandru ca a si aflat si a ramas si cu banii. De fapt vrea sa-l salveze pe Kudret asta fiind garantia lor pentru ca astfel Kudret si Celal se vor razboi si ei vor fi la adapost. Intre timp Kudret incearca sa scape dar nu reuseste.
Sarp se intalneste cu Mert care ii spune ca nu se joaca pentru ca este vorba de Fusun si ii cere sa urce in masina si la plecare arunca telefonul lui Sarp dar Yusuf poate sa-i urmareasca in continuare. Sarp si Mert ajung la locul in care este tinuta Fusun si Celal il suna pe Sarp sa-l intrebe daca merge si il atentioneaza ca daca intarzie va sti ce urmeaza. Davut pleaca si da ordin ca Fusun sa nu fie lasata singura iar Mert spune ca este cazul sa inceapa actiunea.
Mert merge la Fusun si o intreaba cum este dar ea este dezamagita sa-l vada acolo. Mert considera ca nu are nicio vina si toate s-au intamplat din cauza lui Sarp. Cum Mert ii spune ca nu va fi ranita ii raspunde ca pentru ea Sarp reprezinta totul dar el nu are cum sa inteleaga.   Apoi Sarp ajutat de Mert dezarmeaza oamenii dar unul dintre ei il ataca asa ca si Mert trebuie sa intre in joc si pana la urma Fusun vede ca el o ajuta dar Sarp ii spune ca el este tot de partea lui Celal dar acum a actionat asa ca sa o salveze. In masina Fusun ii spune lui Mert ca inca are sentimente umane dar nu este de partea buna si daca va continua asa le va pierde. Se intalnesc cu Eylem si Mert nu il lasa pe Sarp sa plece pentru ca nu au terminat treaba dintre ei. Ii spune ca trebuie sa-l duca la Celal cu care a facut o intelegere, in schimbul lui a eliberat-o pe Fusun.  Desi Celal era decis sa o omoare si pe Fusun, Mert ii spune ca ea nu este vinovata si Sarp va fi in stare sa faca orice sa-si salveze mama pentru ca este politist  si in plus ea nu este vinovata si i-a ajutat sa-l salveze pe Mustafa. Pana la urma Mert il convinge si ii promite ca i-l va duce pe Sarp. Mert ii cere sa mearga din nou la depozit daca nu cumva vrea sa-si puna in aplicare planul in fata familiei. Ii spune sa vorbeasca pentru ultima data cu ei pentru ca nu va mai avea ocazia. Fusun si Eylem ii cer lui Sarp sa mearga cu ele si sa-l lase pe Mert dar le spune ca au ceva de rezolvat. Mert afla ca de fapt Eylem nu l-a iertat si ce i-a spus la telefon a fost doar un joc sa-l faca sa tina cat mai mult la el telefonul lui Sarp. Sarp ii spune mamei ca Baris le va duce unde trebuie si sa fie linistita, ii raspunde ca atat timp cat el este bine ea va fi linistita.   Sarp porneste masina sub amenintarea pistolului si in plus Mert ii arunca telefonul asa ca de data asta Yusuf este in impas si nu stie cum ii va gasi.
Alyanak il prinde pe Altan cu scopul ca acesta sa-i spuna unde este Kudret dar pentru moment acesta nu vrea sa vorbeasca insa dupa ce este batut le da adresa. Dupa ce Sarp isi revine ii sugereaza lui Mert ca inca nu este prea tarziu sa mearga sa vorbeasca cu Yusuf decat sa continue asa dar raspunde ca nu-i poate face asta lui Celal pentru ca doar pe el il are. Sarp ii raspunde ca le are pe Fusun si Eylem dar Mert se amuza si ii cere sa taca si nu mai are mult pana va muri. Sarp raspunde ca mai bine sa moara decat sa fie ca si el.
Kudret il intreaba  pe cel care il pazeste daca vrea sa fie angajatul lui in conditii foarte avantajoase sau sa moara si se indreapta spre el dar cum omul ii cere sa stea jos si il ameninta cu pistolul, el ii spune ca poate face ce vrea dar nu il poate ucide pentru ca Celal nu ar permite asta. Omul nu accepta si cu un ciob de pahar ii taie gatul. Intre timp ajunge acolo si Alyanak cu oamenii lui si cand vede ca toti cei care il pazeau pe Kudret sunt morti se intreaba de ce s-au mai dus ca treaba este terminata dar apare Kudret si ii spune ca s-au dus sa-l salveze. Ii cere apoi sa lase jos pistolul pentru ca vrea sa-i spuna ceva si este mai bine asa ca nu stie ce reactive va avea. Ii spune ca i-a luat banii sa aiba grija de ei si spre surprinderea lui Kudret ii spune ca a facut foarte bine si ii poate pastra ca el mai are foarte multi bani.
Mert ajunge cu Sarp la Celal care ii spune ca este la fel ca tatal lui si le cere tuturor sa iasa dar Mert nu vrea sa-l lase singur si Celal le spune ca este suficient sa ramana Minik. Celal il intreaba cum de l-a numit tata si ii raspunde ca o poate lua ca pe o insulta. Celal este suparat pentru ca nimeni nu i-a mai facut asa ceva si ii raspunde ca este un nebun care fura copii. Celal se infurie si mai tare cand ii spune ca a luat un copil de trei ani de langa mama lui si stiu amndoi ce a vrut sa spuna tatal lui care a scris pe dosul pozei ca va tacea atata timp cat copiii lui vor fi in viata in schimb el nu va tacea. Celal il obliga sa stea in genunchi si Sarp ii spune ca nu asa isi poate arata puterea si cu fata lui a folost forta si sa-si aminteasca care a fost ultima lor discutie si nu are decat sa-l impuste pentru ca nu ii este frica nici de el nici sa moara dar vrea sa stie inainte de a muri cine este fratele lui. Celal nu vrea sa-i spuna si Sarp incepe sa rada ca lui Celal ii este teama de un om aflat in genunchi in fata lui si sa-si aminteasca ca odata i-a spus ca cel mai important lucru este familia. Ii raspunde ca a vorbit despre familia lui si oamenii lui, alta nu-l intereseza. Sarp ii cere sa nu o mai lungeasca si sa-l omoare si ii raspunde ca se va intampla asta dar este altcineva care vrea sa o faca si il striga pe Mert. Ii da pistolul si ii cere sa termine ce a inceput si sa-l omoare pe Sarp.
Mert ia pistolul dar intarzie sa traga si Sarp  il intreaba daca asa se crede bun tragand in el si daca tot va muri sa-l lase sa se distreze.
Intre timp Yusuf este pe drum si fiul lui ii spune sa aiba grija ca in curand vor ajunge si ei dar nu intelege de ce il protejeaza pe Sarp si pe familia lui si ii raspunde ca in curand va afla de ce Sarp este foarte important pentru ei. Ajunge exact cand Mert este gata sa traga si toti merg sa vada ce se intampla. Yusuf trage in Sevko si Minik si Celal se panicheaza. Yusuf ii spune ca s-a dus sa-l ia si Davut aude. Are loc schimb de focuri intre Davut si Yusuf si acesta nu vede ca la spatele lui apare Celal si il impusca.
Apar Davut si Mert iar Yusuf cu ultimele forte merge la Sarp si vazand ca inca traieste ii cere sa termine ce au inceput si moare. Mert este foarte afectat ca l-au omorat pe Yusuf si Celal ii raspunde ca nu ei au facut-o ci Sarp.
Davut sterge toate urmele si pleaca cu Mink si Celal ii da lui Mert pistolul lui Yusuf si ii cere sa-l impuste pe Sarp iar apoi sa-l puna in mana lui Yusuf sa para ca s-au impuscat reciproc. Mert isi aminteste ce i-a spus Fusun cand a eliberat-o si trage asigurandu-l pe Celal ca a terminat si reusesc sa plece inainte ca politia sa ajunga acolo.

Sarp isi revine si il vede pe Yusuf si intreaba “ Cine a facut asta?” ii cere sa se ridice ca nu poate muri si sa nu-l paraseasca. Aude zgomot si ia in mana pistolul si il indreata spre Sema si restul echipei….


Rezumat ep 35
Pana la urma Sarp lasa pistolul si este aproape ca Golkan sa-l impuste dar intervine Sema si astfel Sarp scapa. El le spune ca este de aceiasi parte cu ei, este politist si sufera la fel ca a murit seful dar ei nu stiu nimic si pana la urma Sema cere sa fie dus la sectie sa nu se intample nimic. Golkan face promisiunea ca toti cei vinovati de moartea lui vor plati.  Mert este foarte afectat de ce au facut, l-a mintit pe Yusuf dar asta este prea mult si Celal considera ca astea sunt regulile in lumea lor, daca esti slab te ucid. A scapat de un dusman ce il avea de 40 de ani si el a scapat de Sarp.
Fusun nu poate dormi din cauza unui cosmar si toti se gandesc la Sarp asa ca Eylem il suna pe Mert pentru ca au plecat impreuna. Dar Mert este cu Celal si inchide iar Celal considera ca este momentul sa-l prezinte familiei. Cum Mert nu raspunde Fusun considera ca nu mai pot sta si hotarasc sa mearga la Yusuf.
In timp ce este dus la politie Sarp isi aminteste cum a fost intrebat de Yusuf daca este deja infiltrat si plange mereu iar cei doi politisti sunt furiosi pe el ca-i mint si nu are cum sa fie politist. Cand ajung la sectie el le cere sa investigheze sa vada ca ce le spune este adevarat. Musa insa ii spune ca trebuie sa aiba rabdare ca doar stie procedura si apoi va trebui sa povesteasca cum a murit Yusuf.
Mert isi aminteste de Coskun dar este adus la realitate de Celal care ii cere sa nu fie trist ca putea sa fie el mort. Apoi Celal este sunat de unul din oamenii lui care a urmarit masina politiei si ii spune ca Sarp traieste. Il intreaba pe Mert daca l-a impuscat in cap si ii raspunde ca nu in cap a tras dar pana la urma ii spune ca nu l-a impuscat pentru ca nu a putut sa o faca cand a vazut ce s-a intamplat cu Yusuf. Nu este ca si Davut si pentru el este prea mult. Celal il atentioneaza ca a facut o mare greseala si acum pot veni oricand dupa ei dar Mert il linisteste sa nu isi faca griji pentru ca Sarp nu va fi crezut pentru ca el a facut ceva ca nu vor putea fi invinuiti.
La politie locul lui Yusuf este luat de altcineva care le spune ca personal se va ocupa de anchetarea cazului si cere sa fie dus la el Sarp care sustine ca este politist. Merge apoi la Golkan si ii spune ca trebuie sa-l asculte pe Sarp si daca intradevar este politist nu va fi eliberat dar situatia se schimba. Este adus Sarp si i se cere sa-si spuna codul si intradevar rezulta ca este politist dar Golkan sterge pagina si spune ca nu exista o astfel de inregistrarea deci Sarp minte, Lui Sarp nu-i vine sa creada si se infurie ca probabil s-a intamplat ceva cu softul si pentru misiunea ce a avut-o si-a riscat viata.
Celal il suna pe Davut sa-i spuna ca Sarp nu a murit si sa mearga sa-l gaseasca pe fiul lui Yusuf pentru ca Mert are un plan. Davut se apropie de Golkan si ii spune ca vrea sa-i vorbeasca de Sarp care intradevar este politist dar unul care face afaceri murdare si tatal lui a inteles asta. Sarp a cautat sa scape si desigur sa dea vina pe ei dar ei nu sunt amestecati in asta si vor sa-I ajute. In plus are si dovezi la ceea ce spune. Sa se uite in telefonul tatalui sau si sa vada mesajele de la Sarp pentru ca el le-a vazut.  Golkan merge si verifica mesajele in care ei fac referire la Kudret si casa in care se afla dar in ultimul mesaj Yusuf ii scrie ca merge la el si ca a inteles ce joc face si ca va plati pentru asta. Sarp este dus din nou in  arrest si isi aminteste si de directorul Ferdun care stie ca el este politist si ii spune lui Golkan sa ia legatura cu el.
Davut se intoarce la Celal si spune ca a vorbit cu Golkan si Mert le spune ca el i-a trimis lui Sarp ultimul mesaj de pe telefonul lui Yusuf. Vine apoi Fulya si le spune ca Kudret a scapat motiv pentru Celal sa se infurie din nou ca Sarp traieste si Kudret a scapat.
Fusun cu Eylem si Baris ajung la politie si Sema le spune ca Yusuf este mort si Sarp l-a impuscat. Fusun spune ca este imposibil pentru ca Sarp lucra cu Yusuf si fiul ei este politist. Sema insa o contrazice si le spune ca Sarp este inchis. Ea cere sa vorbeasca cu el si este dusa la noul sef si ii spune ca fiul ei este politist si Yusuf i-a povestit tot. ii raspunde ca nu l-au gasit inregistrat si ca vor continua sa faca investigatii. Fusun este lasata sa vorbeasca cu el si ea il crede ca nu este vinovat. Sarp ii cere sa nu mai paraseasca casa in care stau ca lucrurile sunt incurcate si doar asa pot fi in siguranta.
Ziua urmnatoare Sarp este transferat si Celal tocmai ajunge la politie si vazandu-l pe Sarp considera ca s-a facut dreptate iar Sarp ii striga ca stie ca el l-a omorat pe Yusuf.
Mert se intalneste cu Eylem care considera ca el este amestecat in tot ce s-a intamplat dar el neaga si spune ca nu stie nimic. Ea nu il crede si ii spune ca le-a distrus vietile si de acum nu o sa-l mai cheme si nu o sa-i mai vada fata.
Celal este interogat si spune ca nu are legatura cu moartea lui Yusuf si Sarp nu a lucrat pentru el si presupune ca a existat ceva intre Yusuf si Sarp. Toata lumea stie ca Sarp a fost dat afara de Yusuf si probabil acum Sarp s-a razbunat. Intrebat fiind ce a facut cu o seara inainte Celal spune ca a fost ca de obicei acasa alaturi de prieteni.
Intre timp masina care il duce pe Sarp este atacata iar el rapit. Cand isi revine putin ii intreaba cine sunt si Alyanak incepe sa rada si dandu-si masca jos se intreaba ce crede oare Celal. La politie seful care il interogheaza pe Celal afland ce s-a intamplat il intreaba daca este implicat in asta dar Celal se simte ofensat ca i se pune o astfel de intrebare si se supara ce slaba este politia ca i-au scapat. Politistul ii cere sa nu uite unde se afla si daca ii este frica poate cere protectia politiei care sa fie mereu pe urmele lui.
Sarp intreaba de ce au riscat si l-au ajutat si Alyanak ii raspunde ca s-a intors la vechia meserie ca aproape a uitat cum este si apoi daca ajungea la inchisoare nu ar mai fi scapat viu acolo aflandu-se oamenii lui Celal. Ii spune apoi ca ii da sansa vietii lui si sa faca ce stie si ii da cheile masinii parcate acolo. Sa mearga sa termine ce a inceput cu Celal iar apoi vor mai vorbi.  Sarp pleaca constient ca Alyanak are un scop si la putin timp ajunge Kudret sa vada daca totul a decurs conform planului facut de el cu scopul ca Sarp sa-l termine pe Celal.
Celal ajunge la local si furios ii spune lui Davut ca in timp ce oamenii lui il asteptau pe Sarp la inchisoare el a scapat si acum este ca o bomba cu ceas. In acest timp Sarp merge la locul unde isi are ascunse lucruri si dupa ce isi incarca pistoalele spune ca este gata sa mearga la Celal. Vrea sa-l razbune si pe Yusuf dar si sa-l gaseasca pe Umut.
Coskun vede la TV stirea ca Sarp l-a impuscat pe Yusuf si apoi a evadat asa ca acum el se gandeste ca doar pe fratele cel mic il mai are. Alyanak este fericit ca il are prieten pe Kudret si este convins ca Celal l-a omorat pe Yusuf despre care nu stie ce sa creada pentru ca atunci cand l-a prins i-a spus sa pastreze banii dar este convins ca la momentul cand l-ar fi prins pe Celal i-ar fi luat.
La politie noul sef ii imprastie pe toti, nu mai au ce cauta acolo pana nu afla unde este Sarp si cine l-a rapit. Musa si colegul lui merg acasa la Fusun si asa afla si ele ce s-a intamplat cu Sarp. Le ameninta ca daca au informatii despre el si nu anunta politia vor fi la fel de vinovate. Eylem o incurajeaza pe Fusun spunand ca Sarp mereu a gasit o cale sa-si rezolve problemele si la fel va face si acum. La putin timp Sarp le trimite printr-un curier un pachet in care este un telefon si isi suna mama . Ii spune ca este bine si stie ca este cautat de politie dar toti cei care i-au facut rau vor plati  Sarp ii povesteste mamei ca cei care i-au facut rau vor dormi cu frica in paturile lor. Au loc apoi explozii la garajul lui Davut si acasa la Celal. Fusun ii raspunde ca el nu este vinovat si mai bine sa mearga sa se predea. Sarp raspunde ca mai are de facut un singur lucru si apoi o va asculta. El isi aminteste de o intalnire avuta cu Yusuf care i-a spus ca pe unul care este inconjurat de multi oameni si crede ca nimic nu i se poate intampla, il poti speria facandu-l sa se simta slab si atunci se crede pedepsit. Atunci se panicheaza si face greseli. Sarp isi promite ca il va face pe Celal sa simta o multime de lucruri si este convins ca acum este foarte speriat. Il suna pe Celal sa-l intrebe daca cumva l-a trezit zgomotul exploziei si este convins ca acum ii este frica. Il ameninta ca de acum va simti doar frica si nu va mai fi nimeni langa el. Celal il cheama la el daca are curaj dar sa nu uite ca pe Umut el il are si daca cumva se atinge de cineva la care tine sa uite de Umut si nimeni in afara de el nu stie unde este. Sarp ii spune ca mereu face greseli si mai este cineva care stie si il cunoaste foarte bine pe Coskun. Celal spune ca Coskun este mort si Sarp il intreaba de unde stie si cine l-a impuscat sau mai bine zis cum s-a intamplat. Celal isi aminteste si isi da seama ca Sarp nu l-a impuscat. Sarp ii spune ca Coskun i-a cerut sa-l impuste si asa va afla cine ii este frate dar era politist si nu a putut sa o faca dar acum nu mai este si o va face. La final Sarp ii spune sa mearga sa se uite sub perna sa vada ce este ca i-a lasat un cadou. Merge sa caute si gaseste sub perna un glont si se intreaba cum a reusit sa-l puna acolo. Il suna pe Mert sa mearga acolo pentru ca Sarp le face probleme si nu este bine sa ramana singur. Celal considera ca Umut este centura lui de siguranta si de aceea il vrea langa el.
Eylem cu scopul de a-l ajuta si ea pe Sarp publica o stire pe internet. Intre timp Coskun se plimba prin cartier si intreaba pe cineva de Fusun si este urmarit de oamenii lui Davut. Ei il suna si Davut le cere sa-l urmareasca in continuare. Davut merge la Celal si cand ii arata poza cu Coskun ii da ordin sa-l impuste si sa faca asta inainte ca Sarp sa ajunga la el. Davut le spune oamenilor sai sa-l prinda si sa-l duca la el.
Kudret afla ce ispravi a facut Sarp si considera ca il mai lasa sa actioneze si cand crede ca este momentul il opreste pentru ca el vrea sa ia de la Celal ceva important dar Alyanak nu afla despre ce este vorba.
Coskun este dus de oamenii lui Celal intr-o magazie si respectivii ii spun ca in curand va veni Davut si va afla. Tocmai bate cineva la usa, ei cred ca este Davut dar inaintea lui Davut ajunge Sarp dar el il pierde pe Coskun. Ajunge si Davut si ii pierde atat pe Sarp cat si pe Coskun.  Davut il informeaza pe Celal ca i-a scapat pe ambii si el trebuie sa-i caute in continuare.
 Coskun considera ca a sosit ziua in care se va socoti cu Celal si il suna pe Mert. Acesta cand il aude nu se poate stapani de mirare ca Sarp nu l-a impuscat. Coskun ii cere sa taca si sa mearga sa se intalneasca la ruine pentru ca ii va spune cine este familia lui. Mert nu isi da seama ca este ascultat de Celal. El pleaca si Celal il intreaba daca este urgent si ii raspunde ca da pentru ca au aparut informatii legate de Kudret. Celal se gandeste ca nu poate permite asta pentru ca cei doi frati impreuna vor fi prea puternici.
Mert ajunge si striga dupa Coskun care pe moment nu se arata si tocmai vede ca ajunge si Celal. Coskun i se arata lui Mert si il intreaba ce cauta acolo Celal dar Mert chiar nu stie si Coskun trage in el. Pana la urma Celal il gaseste pe Mert si in spatele lui apare Coskun care il obliga sa lase jos arma. Celal incearca sa-l faca sa lase arma si sa vorbeasca pentru ca degeaba il omoara ca va fi prins. Dar cum Mert nu a patit nimic pentru ca purta vesta trage in Coskun. Celal este fericit ca Mert i-a salvat viata dar Mert este necajit ca l-a impuscat pe omul care ii putea da inapoi familia si acum nu va mai afla. Cela il ia si ii spune ca ce au facut este foarte periculos si inca este pentru ca Sarp este liber si ei trebuie sa-l gaseasca. Mert ii promite ca il va gasi si Celal ii cere ca de data asta sa nu mai aiba mila.
Urmeaza scena in care Sarp si Mert se intalnesc si Sarp il intreaba, “ Esti inauntru Umut?”si ii raspunde ca este….


Rezumat ep 36
Actiunea se reia cu o zi inainte cand Sarp si-a luat lucrurile. O suna pe Sema spunandu-i ca o stia apropiata de sef si ca poate il intelege dar se pare ca s-a inselat. Ea isi suna seful si astfel este localizat datorita telefonului folosit. Noul sef o informeaza pe Sema ca l-au gasit si ii indica locatia dar ii cere sa nu actioneze singura pentru ca Sarp este foarte periculos. Ea cu echipa intra in hala dar nu gasesc pe nimeni in schimb cand se intoarce la masina Sarp este acolo si o obliga sa-l duca la Coskun. Ii aminteste ca este omul pentru care a primit misiune de la sef si respectivul dadea mereu telefoane. Ea isi aminteste ca a primit misiunea de la Yusuf de a-l gasi si in plus nu trebuia sa mai spuna cuiva de el. Sema afla de la Sarp ca Yusuf l-a investigat pe respectivul pentru el.
Sarp o obliga sa opreasca intr-un loc izolat si ii cere sa-i spuna unde este Coskun pentru ca asa isi poate gasi fratele si apoi il va prinde pe Celal. Intre timp Mert primeste mesaj in care i se spune ca daca isi vrea familia sa mearga la mormantul lui Melek. El merge acolo si gaseste o cheie si intreaba unde este usa care o deschide. Sarp primeste adresa lui Coskun dar nu il gaseste acolo in schimb in una dintre incaperi gaseste poze cu fabrica in care isi aminteste ca a lucrat tatal lui si apoi mai gaseste si poza acestuia si pleaca acolo sa vada ce poate afla. Mert ajunge la fabrica si acolo Coskun reuseste sa-l lovesca si sa-l lege. Mert cand isi revine incepe sa rada glumind ca a murit si prima persoana pe care o vede este Coskun. Il intreaba cate vieti are ca mereu scapa si Coskun ii raspunde ca datorita lui Sarp traieste. Ii mai spune ca acolo era fabrica in care lucra tatal lui carand materiale cu camionul. De fapt meseria lui adevarata nu era aceea de sofer ci de bataus. Mert vrea sa-i stie numele si ii raspunde ca are o conditie, aceea de a-l omori pe Celal. Mert reuseste sa se dezlege si il ia la bataie pe Coskun si il ameninta ca il omoara daca nu-i spune cand tocmai intra Sarp si desigur vrea sa se razbune pe Mert. Reuseste sa-l prinda si Mert ii cere sa-i dea doua minute sa vorbeasca cu Coskun si apoi sa-i faca ce vrea.
Sarp il intreaba ce vrea sa vorbeasca cu Coskun si ii raspunde ca vrea sa-l intrebe despre familia lui pentru ca Coskun stie cine sunt si are si un frate dar nu il stie. Nu stie nici el cine este si de multi ani cauta raspuns la intrebare. Mert se intreaba cine este si Coskun ii spune ca el este Umut si ca sunt frati. Este fratele pe care Sarp il cauta.
Ambilor li se pare ca Coskun glumeste si se iau de el dar le spune ca Celal l-a rapit. Tatal lor lucra pentru Celal si le spune cum s-a intamplat. Sarp il intreaba pe Mert daca isi aminteste ceva si ii raspunde ca singura lui amintire din copilarie este Coskun. Sarp il intreaba pe Coskun de unde stie si ii spune ca se jucau de a ascunsa  si i-a cerut lui Umut sa nu vorbeasca ca sa nu-l gaseasca.  Sarp isi da seama ca stie exact cum s-a intamplat si ca el l-a rapit pe Umut. Mert nu accepta ca Celal a facut asta dar Coskun ii spune sa-si aminteasca ca era ascuns in spatele zidului si l-a luat in brate spunandu-i sa taca. Ei in sfarsit se accepta si Sarp nu intelege cum de au terminat in acelasi timp scoala si Mert spune ca a fost inregistrat cu un an ,mai mare pentru ca nu avea certificat. Mert se bucura ca are si mama si aceea este Fusun dar pe de alta parte este necajit ca nu stie cum o va putea privi in ochi la cate prostii a facut. Se intreaba de ce i-a facut asta Celal si Sarp promite ca il va face sa plateasca.
Ei apoi planifica cum sa se razbune pe Celal si pentru ca Mert sa castige si mai multa incredere din partea lui Celal, il pregatesc pe Coskun pentru momentul in care Mert va trage in el facandu-l pe Celal sa creada cu adevarat ca l-a omorat. Ei isi amintesc apoi cum Mert a fost cel care a declansat bomba acasa la Celal si glontul pus sub perna lui. Mert crede ca pana la urma nu este nevoie de tot acest scenariu pentru ca merge si pur si simplu ii trage un glont in cap dar Sarp nu asta vrea ci sa-l pedepseasca pe Celal ca sa-si petreaca toata viata in inchisoare. Mert se bucura ca are o familie si numele lui este Umut. Au oameni care ii iubesc, o are si pe Eylem. Este necajit ca i-a facut multe lucruri rele lui Sarp si era chiar sa-l omoare dar Sarp il linisteste pentru ca nu a fost vina lui si acum fratii Yilmaz sunt impreuna impotriva lui Celal.
Yesim merge la Celal pentru ca este ingrijorata din cauza lui Sarp si se gandeste ca poate sa-i faca rau lui Mustafa dar Celal ii raspunde ca Sarp este terminat si nu mai poate face nimic. Il suna apoi pe Sarp sa-i spuna ca acum el este singurul care stie de Umut pentru ca Coskun a murit dar Sarp spune ca nu-l crede si nu se lasa pacalit de el si il va gasi pe Coskun. Celal il ameninta ca daca se mai apropie de el si ai lui atunci il va omori chiar el pe Umut si asa nu va mai afla cine ii este familia. Ii cere lui Sarp sa fie copil cuminte si sa mearga la el dar cum acesta refuza il ameninta ca il va prinde el. Mert ii cere apoi lui Sarp sa-l duca la mama lui.
Alyanak este de parere ca Sarp a lasat-o mai moale desi la inceput a facut mult zgomot dar Kudret spune ca acum este randul lor si ziua urmatoare soarele va rasari pentru ei si va fi o adevarata baie de sange. Sarp il duce pe Mert pe acoperis de unde o pot privi pe Fusun. Daca i-ar spune acum cine este Mert ea nu ar putea ascunde asta si Celal si-ar da seama si ar fi in avantaj, asa ca nu o pot face decat dupa ce Celal este prins. O suna ca totusi sa-i auda vocea.  Mert il duce apoi pe Sarp in locul in care a crescut alaturi de Melek. Sarp a iubit-o foarte mult si a fost o persoana importanta pentru el. Lui Mert i se pare frumos ca doi oameni importanta din viata lui s-au iubit si ei vor sa razbune si pentru moartea ei.
Kudret cu toata echipa se plimba prin cartierul lui Celal sa-l faca sa se enerveze si reusesc. Pentru Kudret este o zi mare, cea a razbunarii si va ramane ori el ori Celal. Pe de alta parte Celal vrea sa rezolve el problema cu Kudret si are un om care il urmareste. Lui Davut ii spune ca se ocupa si de Sarp si il va prinde pentru ca Sarp va merge la inmormantarea lui Yusuf. Intre timp Sema merge la sef si ii spune ca a verificat convorbirile dintre Yusuf si Sarp de cand el a iesit din puscarie si pana cand Yusuf a murit si au fost mereu in contact. Yusuf nu ar fi facut asta cu unul dintre oamenii lui Celal si poate ca Mert in timp ce lucra in politie a sters toate documentele lui Sarp.
Asa cum Celal a intuit , Sarp s-a dus la inmormantarea lui Yusuf si este prins de Davut si dus la Celal dar ii spune lui Davut ca nu este ziua in care va muri insa Celal se pregateste pentru o mare petrecere stiind ca Sarp a fost prins. Il suna apoi pe Mert sa-i spuna ca il asteapta ca l-au prins pe Sarp datorita lui pentru ca i-a spus ca Sarp va merge la inmormantare si el il va ucide pe Sarp. Mert de fapt intentionat i-a spus ca Sarp va merge asta facand parte din planul lor. Mert va avea la el un dispozitiv de inregistrare si il va face pe Celal sa marturiseasca ca el l-a omorat pe Yusuf. Planul lui Sarp este ca apoi sa ajunga acolo politia care il va salva. Sarp considera ca trebuie sa riste pentru ca doar asa il vor prinde pe Celal si in plus il stie si pe Mert acolo care va avea grija de el. Insa apare o problema pentru ca Mert este luat de Kudret pentru a-l face pe Celal sa mearga dupa el.
Kudret il suna pe Celal si ii spune ca Mert este la el si daca vrea sa-l salveze sa mearga la locul lor. Kudret stie ca Celal va merge nu atat sa-l salveze pe Mert ci mai degraba sa-si salveze faima si reputatia lui. Celal il suna pe Davut si ii spune ce s-a intamplat asa ca planul in ce il priveste pe Sarp se schimba. Ii cere lui Davut sa opreasca undeva masina si sa-i traga un glont in cap si apoi sa-l abandoneze. Sarp insa actioneaza si provoaca un accident apoi reuseste sa fuga. Il suna pe Alyanak sa-l intrebe unde il duc pe Mert dar nu vrea sa-i spuna si Mert auzind se bucura ca Sarp traieste. Pe de alta parte Sema este suparata crezand ca Sarp a pacalit-o si se joaca cu ea.
Kudret si ai lui ajung la cimitirul in care este inmormantata Nermin si isi trimite oamenii sa-i iasa in cale lui Celal. Pe de alta parte Celal il suna pe Alyanak si ii promite dublul banilor pe care ii primeste de la Kudret daca trece de partea lui lucru care pentru Alyanak nu este o problema si tradeaza din nou. Kudret isi da seama de asta si spune ca nu mai poate renunta pentru ca sageata a pornit spre tinta, ori el ori Celal dar si Mert poate fi inclus in asta drept garnitura. Pana la urma Sarp il salveaza pe Mert si ii spune lui Kudret ca nu este omul lui Celal ci este fratele lui. Ei ii spun ce ii vor face lui Celal si Kudret ii da drumul dupa care este impuscat de Celal si moare pe mormantul lui Nermin...



Rezumat ep 37
Sarp pleaca de la cimitir dar nu isi da seama ca Davut il urmareste si Celal  afla unde este Sarp, Celal nu vrea sa-i spuna de la inceput lui Mert, ii spune doar ca are o surpriza pentru el dar pana la urma Mert afla ca merg la Sarp ca Davut l-a gasit si Mert se preface ca se bucura. Cand ajung la depozit Mert cere ca el sa-l termine pe Sarp si aranjeaza astfel incat sa-i ajute pe Coskun si Sarp sa scape. Davut mai atent la detalii vede doua pahare de ceai si asa isi da seama ca Sarp nu a fost singur. Apoi vorbeste cu cei doi oameni pe care Mert i-a lovit si i se pare ciudat ca din directia in care respectivii spun ca au fost loviti a aflat de la Mert ca nu era nimeni acolo. Ziua urmatoare Davut ii spune lui Celal ca unul dintre oameni l-a vazut pe Sarp si cel cu care era dar a fost lovit din spate de altcineva. El considera ca Sarp nu a putut iesi decat pe usa din spate si acolo era Mert. Ei sunt intrerupti de Yesim care merge sa-i arate si lui Celal stirea aparuta pe internet scrisa de Eylem cum ca nu Sarp l-a omorat pe Yusuf pentru ca era politist sub acoperire ci Mert. Celal ii cere lui Davut sa gaseasca fata si sa o ucida dar de actiune sa nu stie Mert. Davut isi suna omul sa-i spuna ca vor pregati un pachet pentru Eylem.
Umut se intalneste cu Sarp si vrea sa stie cand este ziua lui de nastere. Sarp isi aminteste ca de ziua lui Umut Fusun i-a invitat pe toti la masa dar Sarp nu ii spune data pentru ca vrea sa-i faca o surpriza. Sarp afla ca Davut l-a urmarit cu o seara inainte si de aceea l-a gasit si ii cere si lui Umut sa fie atent. La politie este gata raportul legat de uciderea lui Yusuf si scrie ca au fost si alte persoane acolo gasindu-se mai multe urme de sange. In acea seara au mai fost raniti si Minik cu Davut. Davut este informat ca a fost livrat la sediul ziarului pachetul pentru Eylem si cand ii va fi dus la ea vor afla unde se ascunde sau poate Eylem este curioasa si va merge ea dupa pachet. Eylem primeste si emailul trimis de omul lui Davut care ii spune ca stie ca Sarp este nevinovat si o poate ajuta cu o dovada in acest sens si ii trimite un pachet. Eylem isi suna o colega si intreaba daca a primit pachet si cum aceasta ii confirma ea ii da adresa.
Sarp o suna pe Sema si ii spune de Kudret  si ii mai spune ca directorul Ferdun stie ca el este politist si i-a spus asta lui Golkan. Sema se mira ca Golkan nu le-a spus asta si isi informeaza seful care este tot suspicios privindu-l pe Sarp insa Sema are sarcina sa ia legatura cu Ferdun sa vada daca este adevarat. Ei incearca in timp ce vorbesc sa-l prinda pe Sarp dar el are grija sa scape de telefon.
Mert afla de la Yesim de stirea lui Eylem si ca Celal stie. Isi da seama ca nu este un lucru bun. Merge la Celal si se ofera si el sa-l ajute pe Davut dar Celal ii spune ca nu este important ce are de facut. Cand Celal pleaca Yesim reuseste sa-i vorbeasca si ii cere sa o lase sa plece de acolo cu Mustafa pentru ca nu este deloc sigur acolo insa Celal considera ca acolo este locul cel mai sigur pentru Mustafa. Cum ea insista Celal ii cere sa plece din casa dar fara Mustafa. Mert considera ca s-a purtat prea dur cu ea dar Celal considera ca ea a pacatuit cam mult si nu are decat sa plece. Umut reuseste sa vorbeasca cu Sarp sa-i spuna ca Davut merge la Eylem si Sarp ii cere sa nu mearga si el pentru ca este politia in fata casei si in plus el este intrus in echipa lui Celal. La o intersectie cand Umut are de ales sa o ia la stanga sau dreapta el alege sa mearga la localul lui Celal si acesta este incantat ca Umut l-a ales pe el.
Eylem primeste pachetul moment in care si Sarp vorbeste cu Baris si isi da seama ca au fost descoperiti.
Davut intra in apartament si tocmai cand vrea sa apese tragaciul apare Sarp si ii salveaza. Celal cu Umut la local si Umut primeste mesaj de la Sarp ca totul este in regula. Fulya il informeaza pe Celal ca este asteptat de Alyanak si oamenii lui si lui Celal nu-i place ca i-a spus sa astepte pana il cauta.. Alyanak ii spune ca vrea sa se intoarca la vechiul garaj pentru ca oricum Sarp nu-l merita si nu mai este acolo si Celal se invoieste. Alyanak il lauda pe Celal ce bun este si nici nu se compara cu Kudret. Alyanak insa mai vrea sa fie sterse toate relele si sa o ia de la cap ca si cum ar fi curat si vrea sa stie cand vor face afaceri si Celal ii spune sa astepte telefonul lui.
In sfarsit la politie se afla ca Sarp este cu adevarat politist si acum seful ii la la intrebari pe subalterni iar Golkan nu poate da explicatii legate de fisa lui Sarp. Ca sa scape ei dau vina pe Mert ca probabil el a sters fila dar seful cere sa fie verificate toate calculatoarele sa se vada de unde si cand s-a sters. Golkan insa nu mai asteapta verificarile si ii spune sefului ca el a sters fisa lui Sarp. Spune ca a facut asta pentru tatal lui si este convins ca Sarp este un politist corupt. Seful insa considera ca nu el poate spune cum este Sarp si nu el decide soarta unui ofiter de politie si in consecinta il suspenda din functie.
Cum Celal este informat ca Yesim a vrut sa plece cu Mustafa dar nu au lasat-o el o trimite acolo si pe Fulya care o opreste pe Yesim si cand ii vede poseta plina cu bani si bijuterii o face hoata. Yesim o ameninta ca va plati rand pe rand pentru tot ce a facut.
Davut ajunge la Celal si ii spune ca nu a reusit si mereu apare Sarp in ultima clipa ca si cum ar fi informat. Celal isi aminteste ca l-a vazut pe Mert citind stirea lui Eylem dar ii cere lui Davut sa nu dea vina pe altii pentru nerealizarile lui dar isi spune ca poate totusi Mert l-a anuntat pe Sarp pentru a o salva pe Eylem.
Sarp ajunge cu familia intr-o noua locatie si este sunat de Umut care ii spune ca nu mai rezista sa fie alaturi de Celal si vrea sa-si intalneasca familia sa le spuna adevarul dar Sarp incearca sa-l convinga sa mai aiba putina rabdare ca va sosi si acel timp.
Celal se intoarce acasa si o alunga pe Yesim iar Mert cauta sa-l opreasca pe Celal sub motiv ca Mustafa este de fata. Cand Mert ramane singur cu Celal ii spune ca a mers cam departe si nu este corect sa separi un copil de mama lui si Celal ii cere sa nu inceapa si el. Mert intreaba apoi daca poate iesi sa ia aer. Pentru ca nu mai rezista el merge la familia lui si ii spune lui Sarp ca vrea sa stea cu ei si sa-si stranga mama in brate. Sarp il intelege dar ii aminteste ca este periculos, nu au incotro si mai au foarte putin de asteptat. Fusun care a simtit si ea nevoia sa iasa il aude pe Sarp vorbind cu cineva caruia ii spune Umut. Ea se mira ca ii spune astfel lui Mert dar cand el ii spune mama ea il strange in brate. El intreaba daca il poate ierta pentru toate relele facute si ii raspunde ca nu este vinovat pentru ca era mic si a crescut pe strazi in timp ce ei aveau o casa si nu a putut sa-i fie mama. Umut este fericit ca acum stie cine este familia lui, are o mama si un frate. Toti trei se imbratiseaza iar Celal ii priveste de la distanta...


Rezumat ep 38
Celal se infurie ca Mert i-a putut face asa ceva si nu accepta ca a fost tradat si ca se joaca cu el. Umut intra in casa singur si Eylem se infurie ca il vede acolo, ii spune ca nu poate intra. El ii raspunde si lui Baris ca daca ii dau voie ii va lamuri si crede ca poate asa va fi iertat dar Eylem nu poate concepe asta. Umut spune ca poate s-a dus acolo sa-si caute mama, pe Fusun. Pana la urma intra si Fusun cu Sarp si cu greu o conving pe Eylem ca intradevar el este Umut. Ea se bucura si pentru ca Umut a fost gasit si pentru ca el este Umut.
Celal il suna pe Davut si ii cere sa adune toti oamenii si sa mearga la adresa pe care i-o da unde au de ras de pe suprafata pamantului o casa cu toti cei din ea. Davut ajunge destul de repede cu oamenii. Fusun ii cere lui Umut sa nu se mai vada cu Celal dar ii raspunde ca au de terminat o treaba si este nevoit sa-l mai intalneasca. Fusun nu este deacord dar Sarp ii spune ca pana nu il termina pe Celal nu vor avea liniste. El trebuie sa plateasca pentru tot ce a facut. Pana la urma Fusun este deacord ca ei sa-l faca pe Celal sa plateasca cu toate ca stie este foarte periculos. Umut ii spune ca nu este periculos pentru ca Celal nu stie ca si-a gasit familia. Baris le spune ca se apropie cineva de casa si Sarp spune ca este politia pentru ca i-a chemat asa ca Celal si ai lui trebuie sa stea pe loc si nu inteleg ce cauta acolo politia.
Sarp cu Umut pleaca si Celal ii spune lui Davut ca are el o cale sa-l prinda pe Sarp si fratele lui Mert. Stie ca ei si-au unit acum fortele sa lupte impotriva lui dar nu stiu ca el a aflat de ei si ii va lua prin surprindere iar mama lor nu se va mai putea bucura ca l-a regasit si il suna pe Umut sa mearga ca au ceva treaba. Celal se intreaba cum de cei doi nu i-au facut nimic si nu au dezvaluit nimic si Davut se gandeste ca poate vor sa-l bage la inchisoare si Celal incepe sa creada la fel. Se infurie din nou pe ei pentru ca pe el nimeni nu-l poate trimite la inchisoare. Davut vrea sa stie ce cauta fratele lui Sarp langa el sii ii spune ca sunt copiii lui Metin si l-a luat pe unul dintre ei pentru a-l face pe Metin sa taca. L-a luat apoi si pe Mert acasa la el pentru ca Melek l-a iubit mult.
Ajunge si Mert si Celal il cheama in casa ca au de vorbit si lui i se pare ca se comporta mai ciudat. Celal apreciaza ca si-a dat seama ca are ceva si vrea sa-i spuna dar vine Minik si-l intrerupe prentru ca Yesim a fugit. Intre timp ea il suna pe Mustafa dar Celal nu-i da voie sa vorbeasca si ii spune ca de acum nu mai are copil. Yesim cere sa-i dea copilul pentru ca nu poate separa un copil de mama dar Celal considera ca are dreptul sa faca ce vrea. Yesim il ameninta ca daca nu ii da copilul va merge la politie dar nu sa il reclame pentru copil ci sa-l denunte si sa-l bage la inchisoare pentru ca stie suficiente lucruri despre el incat sa faca asta. Celal ii spune ca in clipa in care ii apare in fata o va omori. Celal ii cere lui Davut sa o gaseasca pe Yesim si sa o omoare. Davut ii spune ca este mama copilului si sa nu faca asta dar Celal nu cedeaza si Mert se ofera sa-l lase pe el dar Celal nu vrea pentru ca nici pe Sarp nu l-a impuscat cand a fost cazul. Celal merge la Mustafa sa-i spuna ca de acum vor fi doar ei doi sa-si uite mama si Umut asculta la usa si se infurie. El merge apoi la Mustafa si il asigura ca isi va vedea mama dar ii cere ca asta sa ramana intre ei. Umut il suna pe Sarp sa-i spuna ce s-a intamplat si ei cred ca trebuie sa o gaseasca pe Yesim inaintea lui Davut si sa i-l duca pe Mustafa si in plus ea ii poate ajuta sa-l termine pe Celal.
Sarp o suna pe Sema sa-l ajute pentru ca Celal este pe urmele lui Yesim si vrea sa o omoare. Sema ii spune ca se stie ca este politist si sa mearga sa se predea si vor rezolva apoi problemele dar ii raspunde ca pana nu il preda pe ucigasul lui Yusuf nu merge. La putin timp Yesim il suna pe Sarp sa o ajute si daca i-l duce pe Mustafa ea i-l da pe Celal. Ii spune apoi la ce hotel sta si ii cere sa mearga la ea ziua urmatoare.
Sarp se intalneste cu Umut si ii spune ca urmeaza sa se intalneasca cu Yesim iar Umut este cel care il va duce pe Mustafa. Sarp ii mai spune ca daca pateste ceva i-o incredinteaza pe mama lor dar Umut este sigur ca vor reusi si se vor ingriji ambii de mama lor.
Umut merge la Mustafa si ii spune ca daca vrea cu adevarat sa mearga la mama lui trebuie sa o faca fara ca tatal lui sa stie si poate fi riscant dar Mustafa vrea  la mama lui si Umut reuseste sa-l scoata din casa. Cand sunt gata sa treaca gardul Celal si oamenii lui ii prind. Celal il intreaba unde il duce pe Mustafa si i se adreseaza pe numele de Umut incat acesta ramane socat.
Pe de alta parte Sarp ajunge la Yesim care ii spune ce a patit si ii cere sa i-l duca pe Mustafa. Sarp intreaba ce informatii referitoare la Celal va primi in schimb. Ii raspunde ca stie foarte multe incat sa fie trimis la inchisoare dar nu va spune nimic pana nu isi va vedea fiul. Sarp spune ca deja fuga lui Mustafa din casa lui Celal a fost planificata si acum asteapta vesti dar o intreaba daca va spune  tot ce stie politiei. Lui Sarp i se face apoi rau si isi da seama ca ea i-a pus ceva in cafea si indreapta pistolul spre ea si afla ca ea a facut asta pentru Mustafa. El o ia pe scara pentru ca ii vede pe Davut cu Fulya care cand ajung sunt indrumati de Yesim pe urmele lui Sarp. El ajunge jos dar acolo este asteptat.
Cei doi frati sunt dusi la garajul lui Alyanak. El ii spune lui Berke ca din nou Celal a invins si cei doi care pareau niste lei de fapt sunt niste maimute si Celal va decide ce va face cu ei insa el va continua sa inoate in ape tulburi. Ajunge Celal cu oamenii lui si acum este multumit ca i-a prins pe cei doi frati si foarte curand totul se va termina. Ajunge si Yesim si crede ca daca a facut ce i-a cerut este multumit si cere sa-si vada copilul. Celal ii raspunde ca copilul este al lui si cu el va ramane si ea nu il va mai vedea.
Sarp cu Umut se trezesc tocmai cand ajunge la ei Celal si incep sa-si reproseze ca toul s-a intamplat din vina celuilalt si Alyanak nu mai intelege nimic  mai ales cand afla ca numele lui Mert este Umut.  Celal decide sa inceapa cu Umut dar ei incep sa rada si ii spun ca habar nu are ca Mustafa este la ei. Celal verifica acasa si afla ca intradevar Mustafa nu este acolo. Celal le spune ca tot nu vor scapa de acolo pentru ca pana la urma vor spune unde este. Ei continua sa rada si discuta ce ar vrea sa manance. Inainte ca Umut sa il ia pe Mustafa i-a spus cum vor face si el singur va trebui sa treaca gardul si apoi il va astepta o masina. Cel care il duce de acolo este Coskun.
Sarp ii cere lui Celal sa le dea drumul daca il vrea pe Mustafa. Celal insa rade si le spune ca Minik este plecat sa le ia pe Fusun si ziarista pentru ca in fata casei nu mai este politia. Minik si oamenii lui intra in casa dar acolo nu mai este nimeni. Il suna pe Celal si acesta iar se infurie ca nu au gasit pe nimeni. Davut pune pistolul intre piciorele lui Sarp care ii cere sa fie atent ca Mustafa este la ei si nu este bine daca pateste ceva. Apoi Sarp ii spune lui Umut ca va suna telefonul lui Davut lucru care se si intampla. Este Coskun care i-l arata pe Mustafa si ii cere sa lase fratii si el il va lasa pe Mustafa. Celal nici nu vrea sa auda dar cum Coskun ii spune ca inchide, il opreste si Coskun il intreaba pe care il trimite, pe cel mic sau pe cel mare? Celal decide sa-l trimita pe Umut care nu vrea sa plece fara fratele lui dar Sarp ii cere sa plece. Coskun se invoieste sa-l lase pe Mustafa daca il trimite pe Mert.
Coskun ii face o surpriza lui Mustafa pentru ca Yesim merge acolo. Yesim il intreaba pe Coskun cine este si cum de a gasit-o. Ii raspunde sa-l lase pe el si sa se roage pentru fratii Ylmaz, Sarp si Mert sunt frati. Ea l-a tradat pe Sarp dar el a ajutat-o.
Celal il lasa pe Umut si ii cere sa-i aduca fiul si Umut ii striga lui Sarp ca il va salva. Umut pleaca si Celal ii spune lui Sarp ca ii va ucide imediat ce ii va fi adus fiul si ii arata ca pot urmari masina lui Umut si ii spune lui Davut sa plece pe urmele lui si Sarp striga dupa Davut sa-i lase in pace fratele.
Golkan merge la sef si recunoaste ca a gresit pentru ca a crezut ca Sarp era un politist corupt. Spune de inregistrarea lui Yusuf in care acesta il felicita pe Sarp pentru curajul lui de a-si ascunde identitatea fata de toata lumea, chiar si de propria familie si a fost foarte mandru ca l-a avut in echipa. Golkan isi da seama ca a gresit mult si merge sa isi ceara iertare de la Fusun si ea il iarta.
 Davut este tot pe urmele lui Mert si constata ca s-a oprit la un depozit si il intreaba pe Celal ce sa faca si desigur ii raspunde sa-l ia pe Mustafa si apoi sa-i omoare pe Coskun si Mert. Davut insa constata ca Mert a lasat intr-o incapere dispozitivul. Intre timp Celal ii aduna pe toti sa mearga sa-si ia fiul.
Baris il suna pe Mert si ii spune ca Davut este la fabrica iar Davut il suna pe Celal sa-i spuna ca Mert i-a pacalit. De data asta Celal este calm si cere tableta spunand ca il poate in continuare urmari pe Umut si se vor intalni cu totii acolo unde merge.
Umut ajunge la Coskun si Mustafa si ii spune acestuia ca l-a ajutat sa-si vada mama si acum trebuie si el sa-si salveze fratele. La putin timp ajunge si Celal cu toata echipa. Sarp ii spune ca Mustafa este inauntru si sa nu faca vreo prostie dar Celal il intreaba cine se crede sa-i dea lui sfaturi.
Coskun cu Mert sunt surprinsi de sosirea lui Celal cu oamenii lui si crede ca de data asta chiar este terminat. Celal il trimite pe Mustafa pentru ca are de vorbit cu ei si pana la urma acesta se lasa convins sa plece.  Coskun ii spune lui Celal ca el nu are legatura cu ei si vrea sa plece dar Celal il retine pentru ca si pe el il va omori. Celal il intreaba apoi pe Umut cum i-a putut face asa ceva dar pe Umut il apuca rasul si intreaba ca de fapt el i-a facut  rau, l-a despartit de familia lui. Celal se arata mirat ca il considera frate pe un om ca si Sarp si Umut ii spune ca este mandru de el si sa-l priveasca bine cat este de viteaz nu ca el care desi l-a ucis pe Yusuf tremura de frica. Celal se enerveaza si recunoaste ca intradevar el l-a ucis pe Yusuf si totul este inregistrat de politie care a impanzit zona.  Celal este decis sa-l omoare pe Sarp si apasa tragaciul dar pistolul nu are gloante pentru ca Alyanak i le-a scos. Intervine apoi politia si Celal este arestat si Sarp este fericit ca in sfarsit Yusuf a fost razbunat si in sfarsit Celal a fost prins...


Rezumat ep 39-final
Sarp ii pune catusele si ii spune ca pentru acel moment a petrecut un an in inchisoare iar Yusuf este un martir. Celal insa ii ameninta si le spune ca nu se vor bucura pentru prea mult timp si apoi este dus. Afara Yesim ii spune ca fiul ei va creste alaturi de ea si va purta un alt nume iar Mustafa spune ca ii este rusine de un asa tata.
Sarp vorbeste cu seful care il lauda iar el ii raspunde ca a facut totul pentru fratele lui si este constient ca Umut trebuie sa-si ispasesca pedeapta si trebuie sa stea o perioada la inchisoare dar ii cere sefului sa-l lase cateva zile sa fie impreuna cu familia si acesta este deacord. Pe de alta parte martor la tot ce se intampla este Davut care a pus la cale salvarea lui Celal si isi anunta oamenii sa fie pe faza ca masina cu convoiul politiei tocmai a plecat. Pe drum el ii spune Fulyei ca trebuie sa-l salveze pe Celal pentru ca nu va rezista in inchisoare si ii cereca ea sa nu participe la aceasta actiune dar ii raspunde ca va participa pentru el.
Sarp cu ai lui ajung in sfarsit acasa si este fericit ca nu mai este cazul sa se ascunda dar intre timp are loc ambuscada organizata de Davut si Celal este eliberat. In masina Davut ii spunelui Celal ca totul este pregatit sa plece in strainatate dar el nu vrea pentru ca are de terminat ceva si nu isi poate lasa fiul cu acea femeie.  Intre timp afla si Sarp cu ai lui iar cand si Coskun afla de la Sema ii cere sa-l lase sa plece singur ca altfel Celal ii termina si el stie singur sa se ascunda mai bine decat il poate proteja politia.
Celal il suna pe Mustafa si asa politia incepe o noua operatiune localizandu-l dupa semnalul telefonului. Celal la randul lui se pregateste si el sda-si puna in aplicare planul. Alyanak considera ca in sfarsit si-a gasit linistea dar tocmai afla ca Celal a evadat asa ca se gandeste ca cel mai bun lucru este sa fuga.
Politia ajunge la locul in care se afla Celal iar Sarp este cel care conduce operatiunea. Il surprinde pe Davut spunndu-i se pare lui Celal sa urce in masina si sa plece rapid si Sarp il urmareste iar intr-un final masina intra intr-un zid si apoi explodeaza ei fiind convinsi ca Celal a murit. Sarp il suna pe Umut sa-i spuna ca Celal s-a dus. Apoi afla de la Sema ca Davut a reusit sa fuga si considera ca pana nu il prind si pe acesta treaba nu este terminata si in plus cere sa fie facuta identificarea precisa a celui din masina sa fie sigur ca intradevar era Celal.
Dupa ce Sarp si Umut iau micul dejun considera ca au trecut zilele si trebuie sa se predea la politie dar inainte sa faca acest lucru ii cere lui Sarp ajutorul intr-o alta problema ce o are de rezolvat. El are de gand sa-i ceara mana lui Eylem si vrea ca Sarp sa-l ajute. Pe drum ei discuta despre Davut si cred ca este deja plecat in afara tarii. Davut de fapt este tot in Istanbul si mai mult de atat Celal traieste. Atunci cand a ajuns politia la locul in care se ascundeau, Celal pune in locul lui pe altcineva care ii seamana din spate si il asigura ca nu va pati nimic dar lui Davut ii spune sa puna o bomba in masina omului. Davut il asigura ca asa va face si nu va mai ramane nimic si toti vor crede ca a murit. Celal este multumit ca asa crezandu-l mort vor umbla in voie si el va aparea in fata lui Mert cand va fi mai fericit si il va face bucati. In schimb nu se va atinge nici de Sarp nici de Fusun pentru ca acestia sa simta o mare durere prin pierderea lui.
Umut isi alege tinuta pentru marele eveniment si il macina gandul ca nu cumva Eylem sa-l refuze dar tot el isi face curaj fiind incantat de cum arata si considerand ca asta o va face pe Eylem sa nu-i reziste. Totusi Sarp vrea sa se asigure ca el nu da gres asa ca il pune sa repete in fata lui felul in care ii face cererea in casatorie.
Se face seara si Umut merge sa o ia pe Eylem care simte ca se intampla ceva ciudat dar nu poate afla nimic de la nimeni. Dupa ce ea si Umut pleaca Fusun este multumita ca Eylem care i-a fost ca si o fiica ii va deveni acum nora. Umut cu Eylem ajung in parcul de distractii iar la politie in sfarsit se afla ca cel ars in masina nu era Celal. Umut se pregateste sa-i faca cererea moment in care observa ca asupra ei este indreptata o arma si in fata ii apare Celal. Acesta il suna si ii spune ca daca vrea ca fata sa traiasca sa mearga la el. Umut ii da cheile masinii lui Eylem si ii cere sa plece dar cum ea nu vrea el ii arata tinta de pe mana lui si ii spune ca Celal este acolo si daca el pleaca cum i-a cerut pe ea o vor lasa in pace. Umut pleaca si Celal il ia cu masina iar Alyanak ii spune lui Sarp unde se ascunde Davut. Sarp tocmai ajunge in zona cand este sunat de Eylem si ii spune ca Umut a fost luat de Celal. Sarp se intalneste cu Alyanak si afla ca Davut este acolo si pare ca asteapta pe cineva iar Sarp le spune ca Celal nu a murit dar afla ca nu a fost vazut acolo.
Celal l-a dus pe Umut intr-un abator si se pregateste sa-l taie si stie ca ii va fi frica. Pe de alta parte Sarp este convins ca Davut stie unde este Celal si vrea sa-l faca sa vorbeasca. Il suna si seful sa-i spuna de Celal si se ofera sa-i vina in ajutor dar Sarp considera ca nu are timp de pierdut si actioneaza singur.Il prinde pe Davut si ii cere sa-i spuna unde ii este fratele dar Davut ii raspunde ca-i pare rau dar chiar in aceste momente fratele lui moare. La un moment dat Davut ii spune ca unul din ei va muri si oricum Sarp este cel care pierde dar tocmai vine si Alyanak in ajutorul lui Sarp. Davut ii striga lui Sarp ca i-l poate da inapoi pe fratele lui in schimb el nu i-o poate da pe Melek pentru ca a luat-o de la el si are de gand sa plece la ea. Ii mai spune ca Celal nu il vrea mort pe Sarp pentru ca sa sufere dupa Umut. In cele din urma Davut isi trage un glont in cap sub privirea ingrozita a lui Sarp care considera ca de data asta cu adevarat s-a terminat.
Eylem ajunge acasa si cu toate ca Sarp i-a cerut sa nu-i spuna lui Fusun ce s-a intamplat ea nu poate sa ascunda si nimeni nu intelege cum de Celal traieste. Cand Sarp este mai disperat il vede iesind din cabana pe Coskun. Merge spre el si afla ca a fost batut ore in sir de Davut si vede ca acum nu mai este si apoi ii spune lui Sarp ca el stie unde este Umut. Pe de alta parte Celal continua sa faca pregatirile si totul va fi inregistrat pentru ca apoi sa fie trimisa inregistrarea familiei. Apoi Celal considera ca mai au timp si vrea sa se mai distreze. Umut ii raspunde ca daca nu ar avea legate mainile l-ar aplauza pentru ca este foarte bun. Celal se considera si el foarte bun  si acum nu mai are mila de el si pentru prima data va vedea cum este sa-si verse furia pe el pentru ca nu mai simte nimic pentru el. Celal continua sa-i spuna Mert si ii raspunde ca este Umut Ylmaz si asta il infurie pe Celal pentru ca este Mert pe care el l-a creat. Se aud apoi impuscaturi si Umut reuseste sa se dezlege si sa fuga. Se intalneste cu Sarp care este si el atins de glont si ambii incep sa umble prin acele  incaperi cu speranta ca vor da de o iesire. Sunt nevoiti sa se intoarca si dau nas in nas cu Celal si Fulya. Pana la urma Fulya este impuscata iar Celal ajunge la inchisoare. Acolo isi cam pierde mintile si pare multumit ca traieste dar il vede prin celula pe Yusuf care il intreaba daca vede in ce hal este si asta se poate numi viata. Apoi o vede pe Melek care il invinuie ca mereu si-a folosit familia ca o scuza pentru cruzimile lui si i-a adus in dar o funie sa se spanzure.
La politie Sarp este sarbatorit cu mare fast pentru curajul de care a dat dovada in a-l termina pe Celal si banda lui. El primeste o medalie pe care i-o dedica lui Yusuf iar Umut urmeaza sa-si ispaseasca pedeapsa.....
SFARSIT
...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu