..

Paramparça--Furtuna pe Bosfor

Paramparça---Furtuna pe Bosfor
Personaje

Gulseren--Nurgül Yeşilçay:  O femeie de 32 de ani, parasita de sot, plecat cu ani in urma in Germania si de care nu mai stie nimic  si de care vrea sa divorteze dar nu poate pentru ca nu da de el. Ea traieste impreuna cu Fiica Hazal si sora sotului, Keriman in casa care apartine sotului si cumnatei. Ea lucreaza intr-un magazin de perdele dar din cauza comportarii nelalocul ei a patronului paraseste locul de munca. Ajunge apoi sa serveasca intr-o cofetarie dar si acest loc de munca il pierde. Cum ajunge sa se imprieteneasca cu Cihan din cauza avenimetelor care apar in viata ei si a intalnirilor cat mai dese, se indragosteste de el, fiind astfel prinsa intre sentimetele ei pentru Cihan pe de o parte si cele legate de situatia fiicei ei pe de alta parte.
Cihan-Erkan Petekkaya-:  Onest, discret si un om de afaceri de succes proprietarul unui lant de restaurante si cafenele. El traieste cu sotia Dilara si cei doi copii Cansu si Ozan intr-o vila pe malul Bosforului. Cu toate astea casatoria lui cu Dilara nu mai merge foarte bine si acest lucru se accentueaza si mai mult cand o intalneste pe Gulseren lucru ce il va face sa ia decizia separarii de Dilara. El vede la Gulseren puritate, onestitate, lucruri care ii lipsesc sotiei lui si astfel se indragosteste de ea. La fel ca si la Gulseren sentimentele lui sunt prinse intre dragostea puternica pentru Cansu si casatorie. In aceste circumstante va trebui sa ia o decizie.
Dilara-Ebru Özkan-:  Sotia lui Cihan partenera si in afaceri cu el este frumoasa  are mereu grija de imaginea ei, avand o bogata viata sociala. Cu toate ca este partenera in afaceri cu Cihan ea nu isi petrece prea mult timp la firma, scopul ei fiind acela de a ajunge presedinta unei organizatii non profit pentru orfani. Ea nu poate fi considerata o altruista si o mama foarte grijulie dar in cercul sociale din care face parte toti o privesc cu invidie. Pentru ea cel mai important este sa fie admirata de acestia.
Hazal—Alina Boz:   Fata lui Gulseren, are 15 ani fiind crescuta doar de mama, nu a stiut niciodata ce este un tata al ei fiind plecat in Germania. Chiar daca situatia lor financiara nu este tocmai buna, se uita cu invidie la cei care traiesc in lux si au un anumit statut social si nu ezita sa-si minta mama pentru a obtine mai mult decat le sunt posibilitatile.
Cansu—Leyla Tanlar:   Fata de 15 ani a lui Dilara si Cihan, o foarte buna eleva, calda onesta si campioana la calarie. Ea nu este foarte apropiata de mama ei dar se intelege foarte bine cu tatal ei. Cel mai bun suporter al ei este Ozan, fratele ei.
Ozan—Burak Tozkoparan: 18 ani, elev, putin mai rebel care nu se intelege prea bine cu parintii lui dar se intelege foarte bine cu Cansu. Chiar si cand afla adevarul legat de Cansu el continua sa o iubeasca la fel de mult si sa ii fie alaturi.
Alper:--Cemal Hunar   De aceiasi varsta cu Cihan si partener cu actiuni minoritare in afacerea lui Cihan. Un om mereu nemultumit si mereu furios. Provine dintr-o familie instarita dar a risipit toata bogatia. Actual cu o mica parte de actiuni, ar vrea sa aiba loc la aceiasi masa mare si nu se sfieste sa faca jocuri pe la spatele lui Cihan. Este insurat cu Solmez care are acelasi caracter ca si el, asa ca fac impreuna un joc bun.
Solmaz--Ebru Özkan:  Sotia lui Alper si cea mai buna prietena a lui Dilara.  De fapt scopul ei este sa creeze probleme intre Cihan si Dilara si sa profite de pe urma lor. Pentru ca ea si Alper si-au tocat averea il vad pe Cihan biletul lor castigator.
Keriman--Nursel Köse:  Este cumnata lui Gulseren, locuiesc impreuna in casa ramasa de la familie ei si fratelui ei. Ea nu face nimic fara sa nu aiba un beneficiu. Cu toate ca tine mereu legatura cu fratele ei in Germania si de la care primeste bani, nu ii spune lui Gulseren acest lucru.
Rahmi—Cihan Canova:  Tata lui Cihan. Fara succes in casatorie si fara a fi un tata bun, mai este pe deasupra si un foarte prost manager al afacerilor lui. Se muta apoi in Rusia crezand ca acolo va fi mai bun dar se intoarce la Istanbul lasand in urma acolo o mare datorie.
Ozkan—Tolga Tekin:  Sotul lui Gulseren, un om iresponsabil. Cu speranta ca va face usor bani din diverse treburi nu va lucra efectiv mult timp. Isi abandoneaza familia cand fetita avea 5 ani si se muta in Germania. Acolo se ocupa de lucruri nu tocmai curate si este inchis. Gulseren si Hazal nu stiu nimic de el doar sora lui Keriman care primeste periodic bani pentru a-l salva. Gulseren intenteaza proces de divort dar din cauza ca nu a putut fi localizat procesul nu a putut fi finalizat.

EPISOD 1
Este prezentata viata a doua familii aparent fara sa aiba de a face una cu alta dar evenimentele de zi cu zi ii aduc impreuna.
Cihan si Dilara, sot sotie fac parte din lumea celor bogati, care au tot ce vor si isi consuma toata energia pentru cei doi copii ai lor Cansu si Ozan care se inteleg foarte bine.
Pe de alta parte Gülseren, o femeie abandonata de sot cu ani in urma, traieste impreuna cu fiica ei Hazal si cu sora sotului intr-un cartier modest din Istanbul in apartamentul ce apartine cumnatei ei. Si ea a facut tot posibilul sa-si creasca cat mai bine fata si sa nu-i lipseasca nimic dar prin firea ei Hazal este mereu nemultumita, mereu vrea mai mult si tot ce este de firma lucru imposibil de obtinut cu posibilitatile lui Gülseren
Drumurile lui Cihan si ale lui Gülseren se vor intersecta din cauza unei greseli facute la nasterea fetelor.
Fata lui Cihan este spitalizata in urma unui accident avut de ea la calarie si astfel ei afla de la medic ca Cansu nu este fata lor naturala si ca la nastere cele doua fete au fost schimbate din neatentia asistentei. Cihan si Dilara cauta sa tina acest lucru secret din cauza ca ei nu ar putea renunta la Cansu dar totul ia o intorsatura neasteptata de ei si totul se complica.






2 comentarii:

  1. Multumim Foarte mult pentru traducere.Apreciez foarte mult ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum pot urmari serialul?
    va rog sa imi spuna cineva

    RăspundețiȘtergere