..

Rezumate Medcezir



  EPISOD 62 subtitrat
 EPISOD 63 subtitrat
EPISOD 64 subtitrat 
EPISOD 65 subtitrat
EPISOD 66 subtitrat  

Episoade subtitrate in engleza


 Medcezir ep 77-final
Cu doi ani in urma Yaman implicat intr-o infractiune comisa alaturi de fratele sau, intalneste  un avocat binevoitor, pe Selim Serez, care ii schimba complet viata si povestea inceputa la Touzludere continua la Altinkoy.
Yaman care a trait in Touzludere intalneste o fata pe nume Mira de care nici macar nu si-ar fi putut imagina si astfel ea devine cea mai importanta persoana din viata lui pe care soarta i-a adus-o fata in fata. Scanteia aprinsa la prima vederea s-a transformat intr-o dragoste profunda de-a lungul timpului. Ei combina doua lumi diferite cu inimile lor.
Au luptat din greu, au luptat, au luptat pentru a fi impreuna si nu au renuntat niciodata unul la altul. Casatoriti, s-au mutat pe taramul fericirii. Acum vine finalul legendarei lor iubiri si aventura lor va ramane ca si o amintire.
In 12 iunie 2015 vom urmari ultimul episod din Medcezir avand in rolurile principale pe Çağatay Ulusoy si Serenay Sarikaya, cu
Ece Yörenc scenarista si Ali Bilgin regizor.

Medcezir 76
Fragment 1 
Mira: Nu lasa sa se schimbe nimic te rog, promite-mi ca me vei iubi mereu asa.
Yaman: As muri daca as renunta sa te iubesc, bine?
Mira:Te iubesc atat de mult si sunt recunoscatoare pentru ca te-am intalnit din prima zi.

 Rezumat
 Yaman si Mira au avut nunta visurilor lor. Cadoul de nunta de la Sedef va fi o amintire pe care nu o vor uita toata viata.
Nunta lor de vis este un cosmar doar pentru Orkun. Cum jocul inceput de Leyla creste in valuri mari, Orkun incearca sa gaseasca o cale de iesire in timp ce se pierde cu totul din cauza temei.
In timp ce Mert se lupta sa recastige inima lui Eylul din nou el va experimenta o situatie grea in care va trebui sa faca o alegere intre cariera lui si dragostea lui.
Mira si Yaman se bucura de luna lor de miere, rasufland usurati, departe de toate tensiunile. Surpriza pe care Yaman i-o pregateste Mirei, este un semn a cat de lung si fericit va fi drumul ce il au in fata.
Sude constienta de oportunitatea obtinuta cu cateva zile inaintea divortului de Asim si acesta constient de cat de departe poate merge Sude profitand de oportunitate, se vor confrunta facand ultimile miscari.
Cand Orkun isi da seama de jocul facut peste el, Leyla se bucura de victoria ei. Orkun este foarte sigur ca Leyla nu a jucat acest joc singura si este convins ca si Yaman este implicat in acesta. Furia lui creste si mai mult.
Preocupati de luna lor de miere, Yaman si Mira vor sa impartaseasca cu cei dragi fericirea lor. Ei devin martorii unui mare dezastru in scurta lor vizita la Altinkoy.


Medcezir 75


Focul din atelier il va face pe Yaman sa se gandesaca ca Orkun este cel care a facut asta. Evenimentele vor fi si mai dramatice din cauza situatiei lui Faruk.
Toate usile din Altinkoy vor fi inchise in fata lui Orkun lucru care il va face sa se izoleze mai mult si sa devina si mai periculos.
Celebrarea zilei lui Yaman va tine pana dimineata cu tot felul de surprize.
Pe de alta parte lucrurile care se ivesc in urma cazului lui  Turunc Nadir ii afecteaza pe toti cei din Altinkoy. Leyla asteapta momentul potrivit pentru a lansa bombele una cate una.
 Cand pregatirile pentru nunta lui Yaman si ale Mirei incep cu entuziasm, Mert cauta modalitati de a fi iertat de Eylul.
 Yaman si Mira in sfarsit au lasat de-o parte toate dificultatile pentru dragostea lor si pasesc mana in mana spre fericire impresionandu-i pe toti. In timp ce ei sunt tot mai aproape de  finalul fericit Orkun pandeste in spatele mastii ce o poarta si sentimentele lui de ura, rautate, gelozie cresc...
Fragment 1
 Mira :Acum toate eforturile si visele noastre s-au dus din cauza unei scantei.
Yaman : Tu ai facut asta nu-i asa? Nu te-ai putut razbuna si cainii tai au incendiat locul.
Faruk : Linisteste-te!
Yaman : Lasa-ma, ele este cel care a facut-o, stiu asta.
Faruk : Nu el a facut asta, nu el a facut-o. Eu am facut-o.
he didn't did that , he didn't . I am who's did that
Mira: Tata?!

Fragment 2
 Yaman : Acum am venit acasa si deschid cadoul tau si sunt innebunit. Abia astept sa-l port.
Mira : Si eu abia astept sa-l vad pe tine.
Mert : Vino ginere, avem ceva de facut.
Yaman : Ce vom face?
Mert : Daca fetele au noaptea de hena vom avea si noi o noapte de petrecere de ramas bun a burlaciei. Dar vor organiza o petrecere a burlacilor legendara. Investigatie in Tuzledere


Medcezir 74
Doctor: Nu exista nici un fel de hemoragie interna dar chiar si asa trebuie sa il tinem sub observatie 24 de ore.
Eylül : Esti pictat peste tot cu zgarieturi. Doare?
Mert : Probabil ca si spatele imi este pictat si simt o slabiciune in vedere. Ce se intampla?
Eylül : Nimic, de fapt nu pare sa fie asa!  
Mert : Ba da, aici, uita-te la pupilele mele.
Aras : La naiba.
Süraye : Hainele
Aras : Hey ....
Yaman : Orkun a mers prea departe si acum si-a luat o arma si o poarta mereu cu el.
Selim : Prostul, asta mai lipsea
.  
Fragment 2
 Selim: Din aceea zi lucrurile pe care le-am avut nu au fost doar ale mele. Familia mea, viata mea, fericirea mea si inca un fiu.
Mert: In aceea zi un super erou a intrat in viata noastra.
Sedef: Si inca ce erou!
Burak: Sprijina dreptate și este împotriva nedreptății.
Hale: Un prieten pentru cei buni si un dusman pentru cei rai.
Beren: Eternul meu prieten pentru necazuri blande.
Doruk: Suporter al celor care il iubesc.
Eda: Spirit calauzitor pentru cei nu il iubesc.
Toti: Ne bucuram ca existi Yaman.
Mira: La multi ani dragul meu. Te iubesc.


Rezumat :    Mert era aproape sa  moara in fata Mirei.
 Eylul este profund afectata dupa teama traita de a-l pierde pe Mert. Mert profita de oportunitate pentru a se apropia de Eylul si incearca sa fie puternic. Furia si resentimentele lui Eylul sunt calmate pentru un moment. Mert incearca sa se bucure de aceste cateva ore de liniste.
Sude isi exprima planul ei legat de nunta lui Yaman si Mira iar tensiunea incepe sa creasca intre cele doua familii.
Vestea ca in mainile lui Orkun se afla arama se raspandeste rapid si in confruntarea periculoasa cu Orkun Yaman este vigilent mereu. Orkun face tot posibilul pentru a-l provoca pe Yaman.
In timp ce Mira pregateste entuziasmata surpriza pentru ziua lui Yaman, Orkun incepe sa pregateasca planurile lui de razbunare fata de toti cei care l-au ranit in trecut.
Yaman deasemenea incepe sa se apropie treptat de capcana. Ascunzandu-se de Mira si in ciuda tuturor tensiunilor experimentate, el ajunge sa se bucure de ziua lui.
Daunele cauzate de razbunarea lui Orkun sunt mai uriase si se raspandesc mai repede decat el se astepta.

Medcezir 73
Venirea lui Nevin de ziua mamei la Altinkoy pentru a-si cere scuze va umple marele gol din inimile lui Mira si Yaman. Impacarea dintre mama si fiu acopera zilele rele dar afacerea secreta dintre Kenan si Asim va face sa fie imposibil pentru Yaman sa stea departe de probleme.
Dupa panica traita din cauza pierderii armei, Selim merge mai departe dar Orkun este acum si mai periculos cu puterea ce o are in mana.
Inregistrarea video pe care Mert a pregatit-o nu este suficienta pentru a inmuia inima lui Eylul. Mira si Yaman decid sa incerce noi metode pentru a-i aduce pe cei mai buni prieteni ai lor impreuna.
In timp ce Mira traieste zile linistite departe de stresul operatie cat de mult este posibil, incep preagtirile de nunta. Prima oprire va fi cea pentru mireasa.
Pe de alta parte ambii iubiti completeaza procedurile pentru a a fi acceptati la studii in America, ramane doar sa fie comunicate rezultatele testelor de limba.
In ziua puiblicarii cartii de benzi desenate realizata de Mert si Uzay, cu ocazia petrecerii organizate, toti sunt mobilizati pentru impacarea lor iar in Mert se naste lumina sperantei.

Crainic: Frumoasa miscare a universitatii noastre continua sa creasaca. Studentii nostri Mert Serez si Uzay.....
Eyul: Ce fac astia doi?
Mira:  Nu te priveste pe tine, este vorba despre carte.
Mert:  Stiu ca acum esti furioasa dar totul este pentru tine, tu esti inspiratia mea.
Κaan (partenerul lui Asim& Sedef): Pot ghici de la cine ai mostenit talentul.
Mert: Daca intr-o zi ar fi sa intre cineva in viata tatalui meu, lasa sa fie aceea matusa mea.
Deniz: : Tu porti arma?
Yaman : Minti!
Giray: Ce mint? Am auzit-o spusa de Asim cu propria lui gura. Ce minciuna?
Yaman: Ce se intampla daca te accepta pe tine si pe mine nu?
Mira: Nici vorba, tu ai mai mult succes decat mine.
Yaman: Dar nu este usor sa concurezi cu Mira Beylice...

Medcezir ep 72 /1 
 Medecezir 72/2
Rezumat
Halucinatia Mirei va pune capat drumului magic a celor doi iubiti. Dar sperantele de viitor alel lui Yaman si ale Mirei nu pot fi luate de nimeni.  Pentru  a da o sansa sortii lor ei trebuie sa infrunte cea mai mare teama a lor. Mira va decide data cand va face operatia. Siguranta bombei trase de Orkun va involbura si va arde propria lui casa. Zgomotul armei va sparge linistea noptii din Altinkoy.
Eylul care afla ca Mert a tradat-o va incerca sa inchida toate drumurile ce duc la el. Eylul sufera din cauza durerii din dragoste si Mert se simte rau pentru ce a facut.
Mira si Yaman mai fac un pas pentru a fi impreuna pentru totdeauna si decid data casatoriei lor. Aceasta veste de bucurie va rasuna ca si o alarma pentru Altinkoy si Touzludere.
Orkun va afla de la Yaman data casatoriei lor. Nevin va afla vestea de Ziua mamei(In 10 mai se sarbatoreste ziua mamei)
Ziua mamei pentru Mert, Yaman, Eylul si Mira va fi umpluta cu surprize si bune si rele.
Fragment 1
  Yaman: Mira, deschide ochii ... Mira nu mă speria, deschide ochii!
Faruk : In care spital ești?
Beren : Tată, ce sa întâmplat?
Faruk :Vin imediat, spune unde ești?
Beren : Sora mea nu spune? Nu arata, boala ei progreseaza mai repede de cat ne gandim.
Eylül : Ei cresc nivelul.
Mert :Dar nu se va intampla asta, nu ma pot ierta pentru ce am facut Eylul.  Cu adevarat regret mult. Dumnezeule ce inseamna treaba asta asa grea?
Mira : Nu te intrista pentru nimic. Bine? Totul va fi in regula.
Asim : iA venit timpul sa vorbim.
Yaman : Cu adevarat cand ne vom casatori nu vom mai avea nici o piedica in fata noastra, nici boala nu va fi una dintre ele.
Eylül : Deci incep pregatirile pentru petrercerea nuntii.
Fragmet 2
Doctorul Mirei: Aceasta criza indica faptul ca trebuie sa stabilim data operatiei.
Eyul&Beren: Surpriza!!
Mira: Nu pot sa cred! Cum se poate asta?
Vocea dintr-o casa din Altinkoy: Ajutor! Ajutor! Va rog ajutati-ma!
Orkun: Nu face asta Hale, stai, stai si arunca pistolul, Haide sa vorbim.
Hale: Noi nu avem ce vorbi.
Mert: Toata este doar vina lui Eylul, daca ea nu ma prostea cu Uzay eu nu as fi mers cu Olcay.
Hakan: Nu ma grabesc, mi-ar place mai degraba sa-l conving.
Mira: Vreau sa-mi fac aceasta operatie avand numele Mira Beylice-Koper.

Medcezir ep 71
 Rezumat Medcezir ep 71
Cum Yaman si Mira scapa din capcanele minciunilor care ii inconjoara pentru a-si construi propria lor lume, ei  vor pleca lasand in urma lor doar doua scrisori.  Cum foaia de parcurs a celor doi indragostiti se schimba datorita surprinzatorului cadou de logodna a lui Mert, drasgostea va fi busola lor.
Mert merge in fata lui Eylul cu curajul pe care Yaman i l-a dat inainte de a pleca.  In timp ce el incearca sa repare dauna cauzata relatiei lor, un decalaj greu de inchis se deschide intre el si Eylul.
Selim va deveni tinta lui Ask de cand el a facut accidentul cauzat de ASK. Pe de alta parte apare o tensiune intre el si Sedef.
Orkun este exclus in liniste de catre rezidentii din Altinkoy datorita rautatii lui care a iesit la iveala. Cum Orkun isi pierde controlul zidurile de protectie din Altinkoy se darama peste locuitori
Yaman si Mira cred  mai mult cu fiecare zi care trece ca ei pot sa-si scrie destinul de la inceput prin aceasta calatorie. In paradisul pe care l-au construit se aude acum doar ecoul vocilor lor.

Yaman: Ești gata prințesă?
Mira: Da, tocmai mi-am termint parul si astept sa ma salvezi.
Yaman: Peste putina vreme ne vom trai visele.
Beren: Serios ai de gand sa pleci sora?
Mert: Tatal meu stie?
Yaman: Tocmai i-am trimis un mesaj, i-am explicat totul. Toti vor afla dupa ce plecam.
Orkun: Pentru cine este acest spectacol omule?
Yaman: Iarta-ma frate ca te lasam acum sa treci singur prin situatia asta cu Eylul dar....
Mert: Accept si imi admit greseala Eylul. M-am comportat ca si un copil. Ai perfecta dreptate, daca vrei sa te razbuni sunt gata sa-mi primesc pedeapsa.

 Medcezir episod 70
In ciuda absentei lui Nevin de la logodna, Yaman si Mira reusesc sa se bucure de victoria lor si au nevoie de dragostea si credinta unuia fata de celalalt.
Yaman in minutul in care a crezut ca Orkun este lasat in voia sortii, el este primul care va aprecia fotografia de la logodna.
Yaman considera ca nu mai poate ascunde ce s-a intamplat si este momentul sa spuna adevarul lui Selim si Sedef.
 O singura persoana va arata in mod surprinzator dovezile legate de moartea asistentei.
Sude este luata in custodie. In aceasta situatie divergenta dintre ea si Mira se va adanci si mai mult.
Pe de alta parte in timp ce efectele noptii continua pentru toti , Plecarea brusca a lui  Uzay din Istanbul ii va afecta diferit pe Eylul si Mert.
Yaman are dubii legate de accident, Selim si Mert au aceleasi preocupari in cautarea adevarului. Confruntarea cu realitatea va fi o surpriza pentru toti.

.....fragment 1
 Hasan: Nu face greseala asta, il vei pierde de tot pe Yaman. El nu te va ierta niciodata, vino si bate-le la usa.
Yaman: Credem ca Sude si Orkun manipuleaza lucrurile in favoarea lor. Dupa parerea mea copilul nu este a dlui Asim.
Eylul: Am crezut ca este un simplu accident de circulatie dar politia nici macar nu a ascultat si s-a dovedit a fi un accident mortal dupa investigatii.
Sude: Selim, te rog tu esti singurul in care am incredere.
Yaman: Faptul ca in ziua accidentului Giray a fost mereu langa Orkun  ma face suspicios.


Medcezir ep 69 fr 1
 Medcezir ep 69 fragment 1
Beren: Surpriza.
Eylul: Din prima zi in care v-ati intalnit ati devenit speranta pentru noi cu dragostea voastra. Impreuna cu voi noi mereu am crezut ca  dragostea va triumfa in ciuda  a toate, de aceea noi vrem sa va multumim daruindu-va un cadou frumos ca acesta.
Mert: Sa speram ca niciodata nu veti renunta unul la altul
Mira: Dumnezeule sunt asa de fericita!
Fata: Haide sa mergem distractia s-a terminat.
Orkun: Nu, eu doar ce am inceput sa ma distrez.
Mira: Cine este fata? Cine este ea Yaman?
Medcezir  ep 69 fr 2
 Yaman:El a spus ca ar putea fi un prilej foarte bun pentru mine, astazi totul s-ar putea schimba, roaga-te ca aceste frumoase usi sa se deschida.
Selim: Haide inainte.
Nevin: Ce se va intampla dupa purtarea acestui inel, il vei scoate exact asa cum l-ai pus.Dar da-le pace sa se distreze.
Eylul: Ai sarutat buzele altcuiva pentru ca esti rau,ca sa ma pedepsesti.Uite asa?
Uzay: Din prima zi in care am venit aici ma gandesc doar la tine.
Mira: Nu vreau sa mor tata.
Rezumat Medcezir  ep 69
 Yaman si Mira sunt entuziasmati de intalnirea lor si de surpriza facuta de prietenii lor. Ei vor simti fericirea pe care au cautat-o de mult timp dar pentru o fericire asa de mare in aceea noapte va fi si o tensiune
Eylul furioasa pe Mert il va insulta dar confesiunea lui Mert o va infrange incat ambii vor fi izbiti ca si cum dragostea  nu ar fi existat niciodata.
Yaman isi va da seama de actiunile lui Orkun si va demonstra asta in fata tuturor. Orkun pentru a se razbuna se va confrunta cu Mert si Eylul iar pentru Yaman asta va fi picatura care va umple paharul.
Pe de alta parte moartea asistentei care a ajutat-o pe Sude va complica situatia.
Pentru ca Yaman si Mira sa-si continue fericirea Selim va sterge un alt obstacol din calea lor.

Rezumat Medcezir 68
Plecarea lui Yaman in Germania inseamna o mare oportunitate pentru cei care il doresc separat de Mira. Tinta este ca Yaman sa cada in capcana.
Yaman si Mira fac tot posibilul sa nu simta kilometri dintre ei.Ei sunt nedespartiti de telefon sau computer.
Stirea legata de vindecarea lui Kenan o face foarte bucuroasa pe Mira stiind astfel ca el nu va mai fi un obstacol intre ea si Yaman.
Mira incepe sa se gandeasca la intalnirea cu Yaman.
Interesul excesiv al Mirei pentru sanatatea ei incepe sa atraga atentia. Cand Sude vede ca Mira foloseste aceleasi medicamente ca si ea, intelege de ce Mira este fericita.
Rivalitatea dintre Mert si Uzay o face furioasa pe Eylul si ea incerca sa stea la distanta de aceasta disputa si Mert afla adevaruri legate de Eylul.
Asim o pune intr-un impas pe Sude folosindu-se de Mira pe care o pune in fata visului ei de a termina universitatea.
Sedef intelege ca in jocul ei Sude s-a folosit de Orkun asa incat Asim cu ea vor juca un mare meci cu Orkun.
Orkun pentru a castiga avans profitand de absenta lui Yaman si pentru a castiga inima Mirei organizeaza o cina dar rezultatul nu va fi cel asteptat.
Pentru Mira 3 sptamani au fost ca 3 ani. Ultimele 3 zile ce ii separa de reintalnirea lor devin pentru Mira de nesuportat si in momentul in care Mira are cu adevarat nevoie de Yaman ii va simti mana pe umar.

 Yaman :Cu fiecare zi ce trece devine mai puternic si se simte mai bine.
Mira:Vino inapoi, alearga, jur ca imi lipsesti.
Yaman :Si tu imi lipsesti, mirosul parului tau il simt in nas.
X:Deci nu este nici o problema cu prietena ta, daca cumva se desparte de tine nu vreau sa-ti fac probleme.
Beren :Sora mea mananca prea mult, starea ei de spirit este buna. ea isi pune alarma pentru a-si lua medicamentele,
Sude:Dar doctorul nu i-a scris un nou medicament, trebuie sa ia unul dimineata si altul seara.
Eylul :Mira?! Te-ai ingrasat!
Mira:Nu draga, nicic vorba?
Sude:Cand mergi acasa spune-mi fara ca ea sa-si dea seama ce medicamente ia.
Sude:Este gravida!

Rezumat Medeczir 67
 Atat Yaman cat si Mira rezolva jocul lui Sude dar decid sa nu spuna nimanui deoarece stiu ca acest adevar va fi ca un munte peste care va fi greu de trecut. Faptul ca atunci cand Yaman si-a sunat fratele el era pe cale sa faca un pas spre abis, lucrul acesta va influenta luarea deciziei.
Pe de altă parte, Orkun crede că acesta este momentul potrivit pentru a utiliza noul sau atu aflat în mâinile sale, pentru a-i separa pe Yaman și Mira.
Sude nu ezita sa-si sacrifice chiar si fetele in acest razboi pentru ca planul pe care ea l-a facut sa functioneze perfect dar Selim arata ca nu are nici o intentie in a se opri in investigarea acestei povesti. Chiar daca Mira este sigura ca rapirea mamei ei a fost falsa, omul din casa din o va nelinisti si mahnirea provocata de acest el se va simti si in Altinkoy. Cum Faruk trebuie sa plece urgent la Ankara Mira si Yaman vor ramane singuri in casa lui Mira.
Hale: Ghiceste cu cat a vandut Yaman cantecul sau si sa facem pariu.
Mert,&Eylul: 100.000 lire
Orkun: Unde a gasit omul asta asa de multi bani? Voi innebuni.
Sude: Am auzit eu gresit sau admiti ca este al tau copilul?
Mira: Hey....
Nota: Pana la urma ma vei crede si vei face ce spun.
Eylul: Cineva se invartea in jurul casei lui Mira si a aruncat o piatra inauntru.
Beren: Eu sunt Beren Beylice, fata lui Sude Kaya.
Clerk: Dl Asim a anulat statutul de membru pentru cei din aceasta lista.
Faruk: Mira..
Beren: Ce?
Mira: Ajunge! Ia-ti mainile de pe noi.! M-am gândit mult la ce ai spus și ...


Promo Medcezir 66
Surpriza lui Yaman o face foarte fericita pe Mira.  Bucuria ei il face pe Yaman sa se simta mai usurat pentru greaua decizie luata de el. Dar sunetul acestei fericiri este suprimat de zgomotul din jur, ei brusc se trezesc in mijlocul povestii de viata a vecinilor.
Cand ecoul analizei lui Sude ajunge la Kenan, el simte asta ca pe o a doua sansa pe care norocul i-l ofera. Asa ca el incearca sa vorbeasca cu Sude cat mai curand posibil.
In timp ce rezultatul analizei tinut in mana de Sude se transforma intr-o minge de foc care va arde mainile fiecaruia, furia lui Asim Sekip Kaya va creste cel mai mult din cauza acestui foc.
Selim afla ca Yaman a folosit bani pentru educatie, fara ca el sa stie. Are o senzatie de neliniste din cauza distantarii relatiei dintre el si Yaman.
Orkun bate la usa lui Sude forte ambitios dupa ce a pierdut sansa de a o surprinde pe Mira din cauza lui Yaman.
In timp ce Kenan este in Altinkoy, Asim este foarte suparat de rezultatul analizei. Cand Yaman si Mira gasesc abandonata masina lui Sude toti ochii se indreapta catre Kenan si Asim privind disparitia misterioasa a lui Sude.
......
Aras: Acest om nu este tatăl nostru
Sureya:Ajunge!
Sude: Vrei sa-i dai fericita veste tatalui tau?
ASK: Acest copil nu este al meu.
Orkun:  Acest individ se apropiecchiar mai mult de Mira cand este departe. Lasa-ma sa-ti spun ca nu sunt limite intre ei , adica nimic.
Yaman: Mira...

Promo Medcezir 65    
Promo 65 2

Aparitia lui Kenan la petrecere in scaunul lui cu rotile a lucrat psihic foarte bine asupra lui Mira aruncand-o intr-un profund regret. Ea lesina si cand deschide ochii este intr-un salon de spital. Cateva vorbe auzite de la un doctor vor juca un rol important in deciziile si visele  de viitor ale Mirei.
Mira nu este singura care va fi ranita din cauza ambitiei de razbunare a lui Kenan. Noutatile ce vin dint-un alt salon al spitalului sunt de natura sa schimbe viata multor oameni.
Incercand cat de cat sa scape putin de sentimentul vinovatiei fata de Kenan, Mira gaseste ca solutie vanzarea masinii ei.
Yaman care vede remuscarea Mirei si de frica  ca ea sa nu cada din nou in disperarea ei, va incerca sa o ajute sa respire putin.
 Mert aude din intamplare o conversatie intre Selim si Sedef devenind astfel martor al unor informatii pe care le intelege in mod gresit si il face pe Yaman sa fie entuziasmat degeaba.  In timp ce Yaman  este fericit  in al saptelea cer, adevarul pe care il va afla va da cu el de pamant.
..
 Mira: Spune adevarul? El spune adevarul Yaman?
Nevin: Ce vrei acum? De ce ai venit?
Mira: Tu nu vrei sa-mi accepti copii sa iti fie nepoti, de fapt eu nu vreau ca si copiii mei sa aiba o astfel de bunica.
..........
 Doctor: Din moment ce noi mereu am vazut operatia ca o posibilitate de viitor , pana azi nu am vorbit  unele lucruri
Mira: Deci exista lucruri importante de discutat?
Yaman: Ai de gand sa-mi spui ce ai vorbit cu doctorul?
Selim: Ce?
Sedef: Ea este gravida.
Mert: Wow!
Selim: Esti sigura?
Mert: Mira este gravida.
Eylil: Ce?
Yaman: Ce s-a intamplat?
Mira: Imi este putin greata.
Selim: Nu  lasa sa auda Yaman de asta, sa nu-i mai punem in brate si povara asta.
Mert: Nu vei spune nimanui ca stii. Bine?
Yaman: Nu pot face o astfel de promisiune in ce o priveste pe Mira.
Mert: Yaman, situatia este foarte serioasa. Bine? Tata spune ca este foarte serioasa.
Yaman:A spus ceva doctotul? Este ceva de rau? Spun-mi omule!
Mert: Yaman, Mira este gravida.


Promo Medcezir 64
Faptul ca Mira a admis infrangerea si a plecat din Altinkoy il raneste profund pe Yaman. Cu toate ca Mira se lupta sa se obisnuiasca cu noua ei viata simte in inima durerea pentru Yaman. Mira care spera ca a facut lucrul cel mai bun pentru toti este determinata sa nu dea inapoi.
Yaman care incearca sa accepte plecarea Mirei va avea inca o lovitura din partea mamei lui. Nevin care bate la usa lui Sude pentru a cere socoteala de ce i s-a intamplat fiului ei va striga la toata lumea.
Situatia va fi de netrecut pentru Yaman care afla ca fratele lui nu va mai putea merge. Martorul surpriza care apare legat de impuscarea lui Kenan ii va pune fata in fata pe Mira si Yaman intr-un mod in care ei nu sperau, crezand ca nu se vor mai vedea o lunga perioada de timp.
Ideea ce o are Sedef cu contributia lui Selim pentru a gasi o cale de scapare pentru Asim dupa lucrurile traite, va fi ratiunea petrecerii care va reuni toata familia.
In timp ce Yaman asteapta cu sufletul la gura reintoarcerea Mirei in Altinkoy, sunetul sirenelor care se aude, vesteste ca noaptea se va termina intr-un mod cu totul neasteptat.
Yaman: Cum ai putut sa o trimiti departe? Cum ai permis sa plece?
Sude: Eu nu am trimis pe nimeni niciunde. Este in totalitate decizia Mirei.
Yaman: Dar unde sunt acuma?
Sude:Daca nu ti-a spus inseamna ca nu vrea sa afli.
X: Sa vedem daca te poti obisnui cu locul nostru dupa Altinkoy.
Mira: Daca cineva vrea sa se obisnuiasca......
X: Cam asa este.
Nevin: Fratele tau nu va mai putea umbla de acum.
Kenan: Inchide usa omule eu nu am un asemenea frate ca si tine. Pleaca!
Yaman: Cu furia asta el isi poate schimba declaratia.
Selim: Deniz, tu nu imi ascunzi ceva nu-i asa?
Deniz: Ce incerci sa faci? Da-mi telefonul.
Police: Datorita noului martor care a aparut legat de impuscarea lui Kenan Koper, ii va fi luata din nou decalratia.
Yaman: Nou martor!

Promo Medcezir ep 63
Rezumat Episod 63
Faptul ca Miramarturiseste crima ei politiei pentru a spala numele lui Yaman il face disperat pe Yaman care a vrut sa intre la inchisoare pentru a o salva pe ea. Cu frica de a o pierde pe femeia iubita face manevre pentru a opri dar Mira a luat  decizia in urma convorbirii avute cu Nevin.
In timp ce Selim traieste bucuria de a-l fi adus acasa pe Yaman, un mare risc bate la usa lor. Musafirul neinvitat care vine de data asta va pune relatia dintre Mira si Yaman intr-un impas si mai mare decat cel in care este.
Nevin care este fata in fata cu Yaman ii spune ultimile cuvinte referitoare la Mira. De acum faptul de a fi cu Mira va insemna o batalie fara sfarsit pentru Yaman. Yaman accepta aceasta lupta fara nici o ezitare.
 Mira care se considera ea insasi responsabila pentr ce traieste Yaman, cere ajutorul tatalui ei pentru a iesi din impas. Solutia pe care i-o propune Faruk va schimba complet viata Mirei.
 Mira: Sa nu vorbim nimic despre ce s-a intamplat. Sa uitam chiar daca este pentru o singura zi.  sa jucam jocul pe care l-am scris noi insine. Cum s-ar spune....Fiecare isi priveste propriul destin. Astazi nu vorbim. Jocul a inceput. Bine?


Promo Medeczir ep 62
Rezumat Medcezir episod 62
Focul de arma tras de Mira pentru a-si salva mama va fi scanteia unui mare foc care va arde cu el visele de viitor facute de Mira si Yaman. Yaman face alegere intre dragostea lui si familia lui.
In timp ce Kenan se lupta in spital pentru viata lui, Faruk si Sude vor face imposibilul ca Mira sa depaseasca acest eveniment fara sa fie afectata. Familia Mirei va fi un zid in calea dorintei ei de a-l vedea pe Yaman.
Orkun care a fost pentru inceput regizorul acestui joc, va mai face o miscare finala incat sa-i impiedice pe cei doi iubiti sa fie impreuna pentru totdeauna.
Decizia dificila pe care Yaman a facut-o pentru a o apara pe Mira, este semnalul ca toate visele pe care el le-a construit pentru viata lui in Altinkoy vor fi rase de la radacina.
Politia: Explica-ne de la inceput baiatule cine  ti-a impuscat fratele?
Mira: Trebuie sa vorbesc cu yaman.
Faruk: Dupa.
Mira: Nu dupa! L-am impuscat pe fratele lui Yaman, poate ca l-am si omorat.
Yaman: Eu l-am impuscat.
Mira: Mama!
Faruk:Mira!
Mira: Mama te urasc! Ma auzi? Te urasc, mi-ai distrus viata.Mi-ai distrus viata.


Yaman: Jocul acesta este pentru sfarsitul zilei indragostitilor?
Mira: Daca il gasesti, da.
Yaman: Vom lupta pana la sfarsit Vom gasi indiciul cumva.
Eylul: Inca nici urma de ei.
Mira: Ti-am spus sa mai pui un indiciu. Este destul de misterios, ei nu il pot vedea.
Hale: Va pot da informatia foarte importanta.
Orkun: Ce este?
Sude: Acordul de divort.
Deniz: Te rog mai da-mi o sansa.
Yaman: Toate zilele noastre de indragostiti vor fi foarte fericite dar sa o facem pe asta cea mai speciala.
Mira:  Cea mai de neuitat.

Medcezir rezumat ep. 60
Cum se apropie ziua indragostitilor, Mert si Yaman vor fi implicati in gasirea tezaurului. Jocul care a fost gandit in detaliu pentru fiecare etapa, ii va face pe Yaman si Mira sa faca un pariu.
Faptul ca Sedef va pleca brusc intr-o excursie, va cauza un mare gol in casa. Selim care a hotarat sa termine relatia cu Deniz dupa ultima discutie, realizeaza ca nu va fi capabil  sa puna in practica prea usor asta atunci cand o vede disperata in fata lui pe Deniz.
Mert si Yaman le vor sustine strategic pe Sedef si Beren in timp ce ele adulmeca codul. Pe masura ce ziua trece, micul joc se va transforma intr-o mare aventura.
Pentru Hale care este pusa la zid de Sude, vechile rani vor incepe sa sangereze. Hale care este foarte furioasa, va coopera cu dusmanul ei si va bate la usa lui Orkun, pentru a fi amandoi razbunati. Orkun care este deranjat de faptul ca Yaman si Mira se vor casatori, va avea o noua sansa acum in mana lui.
Cand marea zi va veni, Yaman si Mert alaturi de iubitele lor cu totii bucurosi vor incepe frumoasa excursie. Ziua indragastitilor va fi de neuitat pentru toti patru.

Rezumat Medcezir Episod 59
Propunerea facuta de Yaman Mirei, il va face sa fie cu un pas mai aproape de visul sau. Chiar daca ei au depasit toate obstacolele, acum sunt ingrijorati de reactia familiei Mirei.
In timp ce Selim nu si-a revenit inca in urma discutiei avute cu Deniz sosesc vesti triste din Ankara care il vor soca si mai mult. Inainte ca Yaman sa-i  impartaseasca fericita veste, toti sunt nevoiti sa faca o calatorie la Ankara.  In absenta lor Sedef afla motivul pentru care Selim este tensionat si ia o decizie.
Cum Mira i-a atras atentia lui Inanc Pars, el ii va iesi mai des in cale. In timp ce fiecare miscare a frumosului actor are repercursiune tot mai mare asupra lui Yaman, o coincidenta va bate la usa lui la Ankara.
Sude care isi da seama ca Asim este tot mai hotarat sa divorteze, face un joc mare. In ciudata faptului ca in urma acestui joc poate pierde totul nu face nici un pas inapoi. Surpiza de care da Sude cand va bate la usa lui Kenan pentru putina speranta legata de problemele ei, o vor intoarce la vechile zile dureroase.
Mira anunta decizia pe care a luat-o cu Yaman fara nici un pic de ezitare. Orkun va fi singurul care nu va fi bucuros cand va auzi noutatea fata de toti ceilalti care se vor bucura. El care a fost refuzat de Mira atunci cand a cerut-o in casatorie, da semne ca nu va consimti cu usurinta aceasta casatorie.
Yaman si Mira se hotarasc sa-si adune curajul si sa vorbeasca cat mai curand cu Faruk. In timp ce Yaman face aceasta grea conversatie, inca odata Inanc Pars, arata ca el nu si-a pierdut speranta pentru Mira. Yaman care incearca sa-si pastreze calmul la inceput, nu va avea deloc liniste legat de aceasta situatie.






12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog frumos sa traduceti cele 2 fragmente din MEDCEZIR, finalul ep.58 si inceputul ep 59, cand YAMAN ii spune MIREI sa se casatoreasca cu el, tot ce vorbesc ei, de cand ii "canta" la chitara. VA ROG......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca doar acum am vazut mesajul si acum nu mai tin minte scena si ar trebui sa ma uit din nou si nu se poate.

      Ștergere
  3. Unde pot sa gasesc serialul Medcezir subtitrat in romana, de la episodul 31 ne de mai gaseste subtitrar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde pot sa gasesc serialul Medcezir subtitrat in Romana, de la episodul 31 nu se mai gaseste subtitrat? Va rog ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteti sa faceti rezumat la episodul 77!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde pot gasi rezumat la ep 77 in romana?

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce din a 2-a serie sunt traduse doar 4-5 episoade de la 62 la 66?? Va rugam din suflet, traduceti toate episoadele!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde gasesc rezumatele de 1 la 58 ? Vad ca incep de la 59 ! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde gasesc rezumetele de la episodul 1 la 58 ? Vad ca ati inceput cu 59. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. unde gasesc episoadele in engleza din Yaman??

    RăspundețiȘtergere