..

Karagul-Trandafirul negru


Karagul- rezumate scurte sezon 3 cu ce urmeaza sa se intample.


Sumar episod 89
Ebru afla ca lucrul ce l-a stıut toata vıata, ca fıul eı murise nu era adevarat sı de fapt ea a trait alaturı de el dın momentul in care a venıt la Halefı. In timp ce Ebru incearca sa accepte acest adevar, cere explicatii fiecaruia dintre cei care traiesc acolo. Baran care nu a aflat explozivul adevar stand in mijlocul curtii ii ataca pe toti  intr-un mod neasteptat. Acum in casa Samverdi totul s-a intors cu susul in jos si este o liniste deplina.
Melek nu isi poate accepta soarta si complet determinata alege moartea. Dna Kadriye care isi vede fata atarnand in streang si cu greutatea minciunii pe care a dus toti anii este zdrobita.
Emine care nu o poate ierta pe Kadriye il ia pe Asim si paraseste casa.
Intre timp Sibel care este convinsa ca Kendal o va omori, paraseste si ea casa.
In timp ce cei din casa sunt distrusi, Kendal si Kenan isi continua in forta razboiul. Kenan care a deschis mormantul cu mainile goale crezand ca mama lui este acolo continua sa fie foarte furios. El continua sa-si puna in miscare planul pe care l-a pregatit cu minutiozitate si poate ca acest plan va fi lovitura de moarte pentru Kendal.

Sumar episod 90
 Glontul ratacit din arma lui Sabri o tinteste pe Narin si Ebru se lupta pentru viata mamei lui Baran. Ea este in deriva ca o frunza batuta de vant in urma fiului sau si cauta o modalitate de a-i spune ca ea ii este mama.
Melek afla ca Narin a fost lovita de glontul lui Sabri si se intoarce. Reintoarcerea lui Melek va fi primul pas spre zilele de cosmar ce vor urma. Dar Melek nu are habar de soarta ce o asteapta.
Odata cu disparitia lui Sibel si a fiului sau Mehdi pentru Kendal incepe teroarea. El nu se va oprin din cautarea fiului sau. desigur primul spre care se indreapta este Kenan. Atuul din mana lui Kendal pentru a o gasi pe Sibel este Ayse si actioneaza in aceasta directie.
Pentru a o gasi pe Sibel cu ajutorul lui Ayse Kendal o va face prin intermediul lui Baran. Baran de aceasta data isi va confrunta unchiul. Indurerat ca nu isi poate gasi fiul, Kendal semneaza condamnarea la moarte a lui Sibel. Sibel a ajuns acum la capatul drumului.

SUMAR EP 91
 Razboiul dintre Ebru si Narin se intensifica. Narin stie ca mai repede au mai tarziu Ebru ii va spune lui Baran si va face un pas fara sa se gandeasca la consecinte. Aceste pas ii va provoca si ei daune extrem de mari.
Kendal ii da ordin lui Kasim sa o gaseasca pe Sibel. Pentru Sibel incepe lupta intre viata si moarte. Nestiind toate acestea Ayse cade in capcana pregatita de Kendal.
Oricum viata si asa neordonata este intoarsa cu susul in jos. Baran incearca sa fie mereu langa Ayse si nu stie ca  este pe un drum fara intoarcere.
Kendal il aduce pe Mehdi si il lasa in poala lui Ozlem. Ozlem este pe cale sa devina o a doua Narin.  Impuscarea lui Sibel si faptul ca Kenan si Kasim sunt impreuna ar fi un prim pas spre problemele de viitor a lui Kendal.

SUMAR EP 92
 Cum rafuiala dintre Ebru si Narin continua, Narin cere ajutorul lui Kendal. Ajutorul dat de Kendal se sfarseste prin arestarea lui Maya. dar planul nu functioneaza cum au anticipat pentru ca in aceste momente dificile pentru Ebru, Baran este de partea ei. Adica aceasta mutare facuta de Narin esueaza.
Cum Kenan continua sa umble intr-o liniste totala,  Kendal nu are idee de planul pe termen lung facut sa mearga pas cu pas in ceea ce il priveste si nici nu stie finalul lui.
Kasim este socat cand aude ca este tatal lui Ayse  si in acelasi timp incearca tot posibilul sa o tina in viata pe Sibel. Cand Kendal afla ca Sibel este in mainile lui Kenan, face ce stie el sa faca si o ameninta pe Ayse. In ideea de a-si proteja  fata, Kasim va face tot posibilul, isi va pune chiar viata in pericol pentru a o gasi pe Ayse. Kasim nu isi da seama ca pericolul care il pandeste o va lua in directia lui Ayse.


SUMAR EP 93

Cand Ebru afla ca Maya a fost luata de politie incepe imediat sa investigheze. Cu ajutorul lui Kenan afla ca in treaba asta este implicat Kendal. Din acest moment nimic nu o mai poate retine pe Ebru. Imediat Ebru merge la conac sa vorbeasca cu Baran. Cand Narin o aude isi da seama ca este incoltita.

Narin vrea sa vorbeasca pentru ultima data cu Ebru. Este ultima batalie pentru Narin.

Cum balanta se inclina cu mare viteza fie catre Kenan fie catre Kendal, Kenan il impinge pe Kendal inapoi intr-un loc total neasteptat.  Kendal fara sa-si dea seama se indreapta catre sfarsitul ce i l-a pregatit Kenan.

 SUMAR EP 94


Ebru si Narin continua sa faca pasi spre marea confruntare. Narin inca cauta o modalitate de a o opri pe Ebru si cu asta ea ajunge la un nou punct fara de intoarcere. Narin este constienta ca nimic nu va mai fi ca si pana acum. Cum ea fuge de adevar, adevarul vine spre ea intr-un mod neasteptat. Acum Narin incepe sa se intrebe daca ea este o criminala si oare cum va ascunde ea ce s-a intamplat cu Ebru?

Ebru care este determinata sa isi ia fiul inapoi nu isi da seama ca fetele ei se pregatesc pentru o viata noua. Va fi ea capabila sa le recastige?

Intre timp il avem pe Kendal care impotriva dorintei ei incearca sa o marite pe Melek in timp ce el inca lupta aprig cu Kenan.

In timp ce fiecare din conac traieste cu durerea secretelor detinute, Ozlem intalneste o noua dragoste neasteptata.

Ozlem ale carei obligatii legate de Mehdi cresc cu zi ce trece, trebuie sa-si faca un plan pentru restul zilelor ei.


Sumar ep 96

Ada panicata de marea greseala facuta si de socul trait de cele doua surori datorita ajutorului dat de Kendal, o face pe Ebru sa ramana dezorientata in problemele ei. Kendal va face ca toate astea sa fie in beneficiul lui. Constransa tot mai mult de Ebru Maya spune adevarul. Va reusi Ebru sa o salveze pe Ada din groapa in care se afla?

Pe de alta parte Oguz si Kenan investigheaza focul si disparitia lui Ebru. Aceasta este cea mai grea munca facuta de Oguz, indiciile ducand catre Narin. Va putea scapa din aceasta problema Narin?

 Kadriye si Melek hotarasc ca Emine sa se intoarca la conac. Insa Emine este foarte precauta in legatura cu asta. Va reusi Kadriye sa-i faca sa se intoarca la conac pe Asim si Emine care se tem de a lua aceasta decizie.

Sumar ep. 97

Maya a fost afectata din cauza celor prin care a trecut Ada si mai mult de atat Ebru decide sa-i spuna tot adevarul in legatura cu Baran. De acum Maya va privi totul printr-o alta perspectiva.

La randul ei Ada nu poate fi deacord cu faptul ca este criminala si ajunge in pragul sinuciderii. Chiar daca ei nu se plac si nu se vor unul langa altul legatura  frate sora este mai puternica si asta ii aduce impreuna  pe Ada  si Baran. Va fi Baran capabil sa o salveze de pe marginea prapastiei? Va fi Ebru capabila prin decizia luatasa-si scoata fata din mlastina in care inoata?

Kendal se apropie cu viteza de capcana intinsa de Kenan. Soarta nu permite ca Oguz si Narin sa fie impreuna. Se apropie din nou si cine stie daca vor lua  ceea ce viata le ofera dar pe de alta parte Narin trebuie sprijinita si ea cauta acest lucru pe umarul lui Oguz.

Ozlem afla ca Sibel traieste si unde se afla. Oare ii va spune lui Kendal locul in care se ascunde ea cu Kasim?

Merdan a devenit obsedat de Melek si asta pentru ca Rustem si Kendal i-au bagat in cap lucrul acesta si este martor la dragostea dintre Melek si Sabri. El nu poate accepta ce vede si probabil va face cea mai mare greseala din viata lui. Va supravietui Sabri si se va reuni cu Melek?
Sumar episod 98


Narin se preda cand isi da seama ca nu poate scapa de soarta, Baran este pe cale de a afla adevarul. Povara acestui pacat trebuie dusa de Kadriye care trebuie sa-i explice lui Baran si pentru asta o incearca profunde sentimente de remuscare dandu-si seama ca va fi cea mai grea conversatie din viata ei. Cum se va simti Baran, va fi el capabil sa accepte aceste adevar?
Intre timp Sabri pierde lupta cu viata. Odata cu moartea lui pentru Melek nimic nu va mai fi ca si inainte. Ce va face pe mai departe Melek pornind din acest punct? Cum se va razbuna ea pe viata?
Intre timp greutatea greselii facuta de Ada apasa foarte tare pe umerii ei si nu va fi capabil nimeni sa i-o ridice, chiar daca Ebru ia asupra ei intreaga vina. Ebru care acum incearca sa-si tina aproape copiii de fapt face sa ii indeparteze si mai  mult.
Ebru care va incepe o mare batalie cu Halfeti, va reusi ea si isi va aduce impreuna copiii?


3 comentarii:

  1. interensat acest serial turcesc,abea astept sa vad episiodul cind baran va afla adevarul despre mama lui ,si as dori sa stiu cite episiodate are de toata

    RăspundețiȘtergere
  2. Stie cineva cum il cheama pe actorul care il joaca pe Kenan ?

    RăspundețiȘtergere