..

Priziniera dragostei rezumate 21- 26

 Rezumat episod 21
Focul de arma este auzit de toata lumea si toti merg sa vada ce s-a intamplat. Este chemata politia. Firat spune ca i-a vazut masina si l-a intrebat ce cauta si respectivul a spus ca are treaba cu nemernicul de Yigit si ca nu a reusit cu bomba si ca va reusi acum. Nu a vazut ca are arma, s-a panicat, Iclal a auzit galagie si s-a dus. Yigit intreaba pe el de ce nu l-au anuntat. Firat mai spune ca atunci cand a venit Iclal respectivul a spus ca stie ca ea este sotia lui Yigit. Apoi s-au luptat, i-a cazut arma, Iclal striga dupa ajutor si nu isi mai aminteste bine cum s-a intamplat. Iclal spune ca ea era afara si cum a auzit galagie s-a dus si i-a fost foarte frica. Dupa ce politia pleaca Yigit se intreaba ce s-o fi intamplat ca asa deodata dupa atatia ani a aparut dar Aytul ii face semn sa taca din cauza lui Iclal. Yigit o duce la culcare si Aytul ii multumeste lui Firat.  In acest timp Nur este la masa cu Kerem, se simte bine si vorbeste tot felul de lucruri dar isi cere scuze ca durand asa de mult masa nu stie ce sa mai spuna si vorbeste prostii dar nu stie prea multe despre munca lui. Cum ea ii va prezenta produsele o intreaba cine este de fapt. Ii spune ca mai are de terminat universitatea dar viata a facut-o sa vina la Istanbul la matusa ei si cu toate ca este manechin mai are speranta si pentru ce si-a planificat pentru ca i-a facut o promisiune tatalui ei. Kerem ii spune apoi ca stie ca a inceput prin a fi bona pentru Yigit Kozan, ca asa procedeaza ei, se intereseaza de persoanele care lucreaza pentru ei. Ii mai spune ca stie de Yigit si de faptul ca a avut probleme cu sotia lui.  Yigit merge in camera la Firat si el tocmai vorbea cu Kerem de la care isi cerea scuze ca nu a mai putut merge. Yigit il intreaba daca se simte bine, el fiind un om care pana cum nu a mai tinut un pistol in mana si azi a impuscat pe cineva. Firat ii raspunde ca nu are nevoie sa vorbeasca cu nimeni legat de acest lucru. Yigit il mai intreaba daca nu cumva mai are ceva de spus legat de acest lucru, ceva care nu ar fi putut fi spus politiei dar lui ii poate spune acum pana evenimentul este inca proaspat. Firat ii repeta din nou ca omul a spus ca vrea sa-l impuste pe Yigit si acum ce mai vrea de la el. Yigit ii da dreptate dar in mintea lui ceva nu se leaga si incearca sa inteleaga cum de a aparut acum acela. Yigit ii raspunde ca-i pare rau si isi da seama ca nu este usor pentru el dar sa nu regrete ce a facut pentru ca a facut asta pentru ei toti si ii multumeste. O suna apoi pe Nur dar nu-i raspunde si Kerem se ofera sa o duca acasa si la iesire li se fac din nou poze.
Iclal este foarte afectata de ce s-a intamplat pentru ca ea a impuscat un om si Aytul o incurajeaza spunandu-i ca va trece. Vine apoi la ea Yigit si Iclal ii spune sa nu o lase sa ramana langa ea noaptea.
Ajunge si Nur si crede ca familia ei o asteapta in curte pentru ca si-a facut griji pentru ea. Kerem o intreaba daca este verisoara ei acolo si apoi i se adreseaza lui Nur cu Inci. Ea se mira si spune ca pentru numele marcii este Nur nu Inci. El isi da seama ca i s-a adresat ca fostei sale iubite si isi cere scuze si singur in masina isi spune sa-si revina ca ea nu este Inci.  Elmas o ia la intrebari unde a ramas asa de mult, ii raspunde ca a fost legat de munca si cum calca in sangele de pe jos afla ca s-a intamplat ceva si se gandeste ca trebuie sa-l vada pe Yigit. Se intalneste prima data cu Aytul, o intreaba unde este sotul ei si ii raspunde ca este acolo unde trebuie sa fie, alaturi de sotia lui. Deschide usa camerei si Yigit ii face semn sa plece.
Dimineata urmatoare primii care vad pozele din ziar sunt ai lui Nur. Elmas merge si ii arata ziarul in care scrie” Proaspatul manechin a dat o culoare divina cosmeticelor” si Nur este speriata intrebandu-se ce va fi acum ca este terminata daca vede Yigit si ce ii va spune. Elmas se distreaza mai ales ca Nur le spune ca sotul ei nu a stiut unde este.
La micul dejun in conac se discuta de evenimentul din seara trecuta si Cahit intreaba din nou daca este sigur ca tot Gazanfer a pus bomba la iaht si Nazan ii spune ca Firat si Iclal l-au auzit spunand asta si Aytul le spune sa nu mai vorbeasca pentru a o salva astfel pe Iclal care nu prea stie ce sa raspunda la intrebarile lui Nazan. Vine si Yigit la masa si cum Mert intreaba cine este omul de langa Nur, Iclal ii arata ziarul lui Yigit. El cu greu isi stapaneste nervii si pleaca. Iclal pleaca si ea de la masa si i se plange lui Aytul ca sotul ei i s-a uitat in ochii ei dar a plecat la cealalta sa se linisteasca si este suparata ca sotul ei este gelos pe amanta.
Nur coboara in cele din urma la Yigit, cauta sa fie draguta cu el insa Yigit ii face semn sa urce in masina. Elmas care ii urmareste si ii stie obiceiul lui Yigit ii spune mamei ca o duce in padure. Yigit o da jos din masina si o intreaba ce crede ca face, de unde il cunoaste si ce cauta langa acela. El este furios ca ea va fi chipul cosmeticelor lui Sancaktar, nu poate accepta ca frumosul chip al sotie lui sa fie reclama pentru vopselele lui. Nur cauta sa-l linisteasca spunandu-i ca trebuia sa fie acolo si Firat si ca doar au mancat. El este furios, il face snob ca isi zice “crem de la crem”. Nur isi cere apoi scuze din cauza fotografiilor, ca are dreptate sa fie furios si uimit dar nu a apucat cand sa-i spuna ce program va avea. Yigit ii spune ca daca va continua aceasta munca vor mai aparea astfel de situatii si ca nu ii va mai permite sa lucreze cu el. Ii raspunde ca nu poate lasa la jumatea drumului oamenii care au incredere in ea, ca nu isi poate lasa munca. El ii spune ca ajunge si sa mearga unde vrea acasa sau la agentie.
Kerem este si el cu ziarul in fata si priveste pozele. Hazal cauta sa-l provoace si faptul ca Firat nu a fost acolo este rau pentru ei. Kerem insa ii raspunde ca ce repede si-a revenit, ca parca era bolnava. Cum Hazal cauta sa-l convinga ca nu le face bine aceasta stire el ii spune ca exagereaza cam mult si ii aminteste ca a spus chiar ea ca nu exista reclama rea sau buna apoi cere telefonul lui Nur. O suna spunandu-i ca nici el nu intelege cum de s-a intamplat asta si ca este gata sa o ajute  daca are nevoie. Ajunge apoi Firat in padure si o ia, ii spune ca nu vrea sa vorbeasca legat de ce intamplase seara apoi vorbesc de ziar si de Yigit si ce i-a spus legat de reclame. Nur este nemultumita ca Firat nu ii spune de unde se cunosc Yigit si Kerem.
Iclal si Aytul sunt in curte si ea este nelinistita ca nu stie unde s-a dus Yigit si spera ca nu s-a dus pe iaht cu Nur si este nemultumita si de faptul ca Yigit nu i-a bagat in seama cadoul. Intre timp ajung Nur si Firat si Aytul cauta sa o tempereze privind reactia ei fata de Firat. Iclal vorbeste urat de Nur, spune ca pleaca cu Yigit si se intoarce cu Firat. Iclal il ia pe Firat  sa vorbeasca, el ii spune ca este inchisa problema de ieri si acum poate rasufla usurata ca s-a terminat cosmarul. Iclal ii raspunde ca el a facut sa se termine cosmarul ei luandu-i din mana arma si ca are si incredere in el  din toata inima, ca este de partea ei, ii mai spune apoi ca a scapat-o de cosmar si acum sa o scape si de Nur.
Yigit merge in fata firmei lui Kerem il asteapta sa iasa dar tot Kerem il vede si il invita la el in birou. Yigit ii spune ca ambii nu au timp si nu il intereseaza cosmeticalele. Kerem ii spune ca stie de Nur ca a lucrat la el, Yigit ii raspunde ca este o veche angajata si traieste pe pamantul lui, adica la ferma. Kerem ii raspunde ca este frumoasa ferma ca a vazut-o cand a dus-o seara pe Nur, ii mai spune ca ii pare rau pentru ce s-a intamplat acolo seara si Yigit ii raspunde ca asteapta si buchetul de flori. El ii mai spune ca dna Nur este o veche angajata si daca in continuare vor aparea astfel de aiureli nu va fi bine pentru nimeni sa nu zica ca nu a stiut.
Firat cu Elmas si Nur sunt in drum spre agentie, Elmas il lauda pe Firat ca i-a salvat prin ce a facut pe toti. Firat isi amniteste ce i-a spus Iclal, sa o salveze si de Nur si atunci o intreaba daca Yigit ii stie programul ca nu mai vrea crize si probleme cu Kerem  si ea ii raspunde ca nu este nevoie si ca isi va face treaba bine. Toata lumea este la sedinta foto si Kerem o priveste incantat pe Nur dar desigur asta nu-i scapa lui Hazal si se arata mereu nemultumita si Kerem ii spune ca daca vrea poate pleca. Ea merge intr-o pauza la Nur ii spune sa nu se necajeasca din cauza acestei zile lungi si grele iar Nur promite ca de data asta va fi bine. Cum Hazal o priveste atent Nur o intreaba daca s-a intamplat ceva la care Hazal spune doar ca seamana foarte mult cu o cunostinta veche.
Yigit este impreuna cu Cahit si ii vorbeste de Kerem si afacerea lui pe care o desconsidera. Cahit ii spune sa nu fie necajita ca el isi cunoaste sotia si are incredere in ea si Nur nu ar face asa ceva cu buna stiinta. Ii mai spune ca Iclal nu este ca si Nur si de aceea o iubeste  pe Nur si il intreaba cum era viata lui  daca ar fi iubit-o cu adevarat pe Iclal.
Intre timp Nazan este in curte cu Iclal si Aytul si primeste telefon de la fratele ei care ii cere din nou a o suma mare de bani. Cand Yigit ajunge acasa ii spune lui Emin sa o anunte pe Nur ca o asteapta in gradina de iarna dar afla ca ea este inca la lucru. O ia apoi pe Iclal si merg in camera.
Nur termina sedinta foto si vorbeste cu Kerem despre Yigit, isi face griji de relatia dintre el si Yigit si spune ca inca locuieste in casa lui. La plecare ea vorbeste cu Hazal despre noul catalog sperand ca va iesi bine si apoi o intreaba cu cine a vrut sa spuna ca seamana puanad-o intr-o situatie dificila pe Hazal care se face ca nu a inteles si ca a vorbit doar asa. In masina Kerem o intreaba ce a facut si ca de acum nu va mai vorbi nici de Nur nici de altcineva. Nur in drum spre casa ii trimite mesaj lui Yigit ca toata ziua s-a gandit la el si nu a putut sa-si faca bine treaba ca nu mai vrea  ca ei sa fie asa si il asteapta in gradina de iarna sa vorbeasca.
 Nazan este nemultumita ca Cahit nu o baga in seama , nu o intreaba ce a facut toata ziua si apoi ea ii spune ca are nevoie de bani pentru fratele ei ca nu a stricat ce avea pe card. El ii spune ca este imposibil sa-i dea atatia bani si Nazan ii spune ca nu intelege cum nu poate, copil nu a fost in stare sa-i dea si acum nici bani nu ii da.
Yigit este la baie in momentul cand soseste mesajul  lui Nur si Iclal il sterge apoi cauta sa-l tina langa ea pe Yigit. Dupa ce ea adoarme Yigit pleaca din camera si de la geamul biroului o vede pe Nur cand ajunge si cu toate ca ea ii face semn sa mearga in gradina de iarna se intoarce langa Iclal dar Nur merge acolo crezand ca el a primit mesajul ei. Se face dimineata si Hafize o gaseste dormind acolo isi da seama ca sotul nu i-a venit iar la plecare isi scapa medalionul pe jos.
 Aytul isi lauda fata pentru cum s-a descurcat si Iclal ii spune ca a avut un somn foarte linistit stiind ca femeia aceea ii astepta sotul si el era langa ea. In acest timp Yigit si Firat sunt la piscina. Il intreaba de ce a ales sa lucreze cu Kerem Sancaktar si Firat pare mirat ca se amesteca in treburile agentiei lui si nu are importanta pentru cine face reclama sotia lui. Ii mai spune ca nu il invinuieste din cauza a ceea ce a aparut in ziar dar il intreaba care este scopul lui. Firat ii raspunde ca el poate are probleme cu increderea in sotia lui si Yigit se enerveaza ca are curajul sa spuna astfel de cuvinte si sa nu mai faca referire niciodata la increderea lui in sotie.
In sfarsit Cahit pune banii in contul dat de Elmas. Iclal sta de vorba cu Firat in curte, o vede pe Nur si ii spune cat de mult o uraste si ca nu o mai suporta iar Firat ii raspunde ca a aparut la timp Kerem Sancaktar. Ea merge apoi sa vorbeasca cu Nur care tocmai ii lasa mesaj lui Yigit  spunandu-i ca l-a asteptat toata noaptea, ca vor vorbi si ca nu va mai putea fugi de ea si exact atunci Iclal o intreaba ce s-a intamplat si daca i-a tras clapa. Yigit asculta mesajul lui Nur dar se mira ca l-a asteptat ca nu avea de unde sa stie ca este acolo.  Iclal nu ii da pace lui Nur o intreaba de ce se jeneaza si de ce nu vorbeste cu ea sau cumva ii este teama ca stie despre iubitul ei si ca vede pe fata ei teama. Atunci Nur mirata o intreaba ca ea stie dar Iclal vazand ca vine Yigit o intreaba ca ce ar putea sti, ca Nur i-a lasat un mesaj iubitului si s-a rusinat de ea ca acum stie toata lumea ca este impreuna cu Kerem Sancaktar. Cand Yigit pleaca Nur merge cu el spre nemultumirea lui Iclal. Vine Aytul, ii face observatie sa nu mai strige si merg intr-un loc mai retras sa discute. Intre timp Elmas este si ea tot in curte, vorbeste cu Cahit care ii spune ca au terminat cu cei care ii santajau ca a depus banii. Dupa ce termina de vorbit cu el si facandu-si plan cum sa procedeze pe mai departe pentru a lua banii o aude pe Iclal vorbind cu Aytul si isi da seama ca ea stie de relatia lui Nur cu Yigit si acum incepe sa-si faca alte planuri de cum sa actionaze pentru a castiga si din asta ceva.
Yigit si Nur sunt pe tarm, el ii cere sa spuna ce are de spus ca nu au venit acolo sa admire peisajul. Ii mai spune ca sa nu-l intrebe de ce nu a venit seara la ea pentru ca el nu a primit niciun mesaj. Ea isi da seama ca Iclal a vazut mesajul si l-a sters, ii spune ca Iclal stie totul, stie de ei si se joaca cu ei. El ii spune ca are obsesii fata de Iclal, ca i-a mai spus ca ea este de vina si cu explozia iahtului si acum mai spune ceva si ca ea este cea care se joaca si sa nu se mai ia de Iclal. Nur ii spune ca-i pare rau de ce a spus legat de iaht ba mai mult se bucura ca nu a fost de vina mama copilului sau dar de ce spune acum este foarte sigura. Ei se cearta, el o invinuieste ca totul este din cauza mandriei ei Nur ii spune apoi ca el va regreta foarte mult  ca nu o asculta si nu o crede si apoi ea pleaca. In timpul acestei discutii ei au fost fotografiati.
Iclal se intalneste cu Firat in gradina de iarna. Ea ii spune ca noaptea trecuta femeia i-a asteptat acolo sotul, l-a impiedecat dar ce mare victorie a obtinut.
Hazal ii prezinta lui Kerem ce program are in schimb el ii spune ca nu acela este programul lui, el are o intalnire speciala si intre timp ii sunt aduse pozele facute lui Nur si Yigit. In momentul cand se uita la poze intra Yigit care ii spune ca nu era secretara asa ca a intrat.
 Nur cum si-a dat seama ca a pierdut medalionul il cauta peste tot, Elmas o vede agitata si ii spune ca azi toata lumea este agitata la fel a fost si Iclal dar Nur asteapta sa afle daca cumva despre ea vorbea Iclal si se supara pe Elmas ca vorbeste iar prostii si isi da seama ca si-a pierdut medalionul in gradina de iarna.
Iclal i se plange lui Firat ca nu mai rezista sa o priveasca  si el ii spune ca nu ea este de vina si sa-l lase daca el o vrea pe aceea la care Iclal ii spune ca nu o vrea, este doar un moft si ea a profitat ca el era singur si acum ea nu vrea sa se mai continue asta.  Firat ii spune ca sotul ei o inseala, Iclal il intreaba el de partea cui este si ca sotul ei nu a renuntat la ea. Firat ii raspunde ca este asa slab si asa cum vrea ea sa-l faca pentru ca o iubeste si atunci o saruta moment in care ajunge acolo Nur care ii vede.

Rezumat episod 22



Nur socata de ce vede o ia la fuga iar Iclal il intreaba pe Firat cum de a avut curaj sa faca asa ceva. El vrea sa isi ceara scuze, ea nu ii permite sa vorbeasca sau sa se mai apropie de ea, ca nu vrea sa-l mai vada si detesta ce i-a facut. Sunt intrerupti de Aytul care banuitoare intreaba daca s-a intamplat ceva Iclal spune doar ca Firat o enerveaza ca vorbeste prostii si pleaca. Aytul ii spune apoi lui Firat ca isi cunoaste fata si sa-i raspunda ce s-a intamplat dar Firat se eneveaza, ii spune sa renunte in a-si mai controla fata. Cand Aytul vede medalionul lui Nur, Firat spune ca il duce el ca Nur l-a scapat acolo si atunci Aytul isi da seama ca Nur a vazut ceva  dar nu stie ce iar Firat isi da si el seama ca Nur i-a vazut.
Nur merge la ea in camera naucita de ce a vazut intrebandu-se ce va face si ii spune lui Hafize ca merge sa se plimbe in padure ca nu poate respira. 

Kerem l-a chemat la el pe Yigit, ii multumeste de vizita dar Yigit ii raspunde ca se grabeste ca nu are prea mult timp. Kerem il intreaba de Firat si agentia lui, pe Yigit nu-l intereseaza problema dar Kerem face legatura intre faptul ca Nur lucreaza la agentia lui Firat si el este mirat de ce a anulat reclama facuta de Nur pentru el, Yigit rade pentru ca el nu amesteca problemele personale cu cele de munca si Kerem il mai intreaba inca odata daca este din cauza agentiei sau din cauza lui Nur si mai face remarca, ca i-a pus o intrebare grea din moment ce nu-i raspunde si daca este ceva personal legat de aceasta intrebare. Yigit spune ca intradevar este ceva personal si a procedat asa cum a crezut el. Kerem chiar daca nu a putut afla nimic de la el ii multumeste pentru vizita dar la plecare Yigit nu da mana cu el. Dupa ce Yigit pleaca Hazal merge la Kerem sa-i spuna ce program are si face in asa fel incat sa ramana in biroul lui sub pretextul ca aduna pe acolo si cauta plicul ce il primise Kerem. Il gaseste si cand vede ca in poze sunt Yigit cu Nur este nemultumita ca fata a reusit asa de rapid sa-i capteze atentia lui Kerem si o suna pe Elmas sa o invite la o cafea. Telefonul de la Hazal o prinde pe Elmas cand tocmai isi face planuri de viitor avand atatia bani, primul fiind acela de a pleca de la agentie.

Aytul merge la Iclal, o intreaba care este motivul de a avut chef de dus si ce s-a intamplat in gradina de iarna. Iclal ii spune ca vorbeste aiureli si Aytul spera ca intradevar sa fie aiureli pentru ca ce s-a intamplat acolo a vazut si Nur.  Este sigura de asta si la fel de sigur este si Firat si a mers sa-i duca colierul. Iclal este speriata ca i-a vazut si la presiunea lui Aytul care o intreaba mereu ce s-a intamplat ii spune, ca nu ea este de vina ci Firat. Pentru Aytul exista acum un singur cuvant “dezastru”. Ii spune ca acum totul s-a terminat si ca i-a spus sa fie atenta cu omul acela dar nu a luat-o in seama. La rugamintile lui Iclal sa faca ceva sa o salveze, ea ii raspunde ca nu are ce pentru ca Nur ii va povesti totul lui Yigit. Ridica mana la ea dar tocmai intra Mert care o vede si o intreaba daca o bate pe mama lui.

La randul ei Nur se plimba prin padure nestiind ce are de facut. Ajunge si Firat care o intreaba daca asa departe a ajuns sa caute colierul. Nur ii raspunde ca nu va merge la agentie iar Firat ii spune ca Iclal va muri daca ea va spune ceva si ca ii va povesti tot ca ea sa inteleaga ce s-a intamplat. Firat incepe apoi sa-i spuna povestea lui legata de iubirea ce i-o poarta lui Iclal si ca altcineva a luat-o de langa el, nu s-a putut casatori cu persoana ce–i apartine inimii lui. Ii mai spune ca Yigit nu stie de iubirea lui si vinovata de toate este Aytul si confirma ca acesta este motivul pentru care s-a dus in Franta. S-a intors fara sa stie ca Iclal si-a revenit si o roaga pe Nur sa spuna ceva la care ea ii raspunde ca poate tacea sa fie el linistit ori se termina jocul sotului ei de-a casatoria falsa. Ii spune ca ii respecta dragostea lui si nu stie cum poate reactiona la ce a vazut si mai bine era daca nu vedea nimic. Ii mai spune ca sentimentele adevarate merita respect pentru ca stie foarte bine ce inseamna asta. Ca omul nu cu mintea alege ci inima este cea care alege dar discutia le este intrerupta de aparitia lui Yigit. Ii intreaba ce se intampla si pare mirat ca au de discutat probleme legate de munca in padure.


      Elmas se intalneste cu Hazal, ii spune ca si-a anulat tot programul pentru a veni la intalnire cu ea si afla ca scopul intalnirii este legat de verisoara ei Nur. Asa procedeaza cu toti cei care lucreaza pentru ei sa fie siguri ca nu au probleme mai tarziu si mai ales probleme legate de viata personala care sa afecteze imaginea firmei. Elmas ii raspunde ca este cam grea intrebarea si ar trebui sa se gandeasca si desigur cum vede ca momentan nu i se promite nimic legat de anumite beneficii mai cere timp de gandire. Hazal este convinsa ca Nur ascunde ceva si este suparata pe Kerem.

Yigit ramane cu Nur, el nu crede ca ei vorbeau despre munca in padure si cum ea nu ii spune mai nimic el este mai mult suparat ca inca uitandu-se in ochii ei vede tot suparare. Nur ii raspunde ca nu are chef sa mai vorbeasca pana el nu isi cere scuze si nu mai are chef sa vorbeasca nici despre Iclal cand el aduce vorba.

Mert este langa Iclal si cu toate ca Aytul incearca sa-l convinga ca nu a batut-o pe Iclal ca a vazut si inteles gresit si il duce apoi de acolo. Firat stie ca Iclal este singura  si intra in camera. Ea il intreaba daca Nur i-a vazut, el ii confirma si atunci Iclal ii spune ca este terminata dar ea este sotia lui Yigit si daca Nur ii spune ei vor nega. Firat ii spune ca acum Nur stie motivul pentru care el a sarutat-o si Iclal se infurie pe el ca acum totul s-a terminat pentru ea. Firat incearca sa o linisteasca spunandu-i ca Nur nu va povesti nimic insa ea este suparata ca a lasat-o la mana acelei femei. Firat ii spune ca era mai rau daca Nur nu stia adevaratul motiv si oricum el va fi cel cu probleme nu ea daca se afla si va face totul ca ea sa fie fericita. Intra Aytul si ii spune sa dispara de acolo si sa nu mai indrazneasca inca odata sa intre. Ii spune apoi lui Iclal ca va trebui sa faca orice pentru a o termina pe femeia aceea si sa vada cum se va ridica ea de sub marile vorbe ale lui Firat. Ajunge si Yigit si Mert ii spune ca bunica lui i-a batut mama. Apoi mai tarziu in salon Aytul ii spune lui Yigit ca are dreptate copilul sa creada asa ca a vazut ca o tine pe Iclal care a avut o criza, ca este foarte bolnava si incidentul cu iahtul si cel de la ferma au afectat-o foarte mult. Yigit ii spune ca trebuie dusa la doctor insa Aytul ii raspunde ca el este si doctorul si medicamentele pentru ea. Yigit se mira ca Iclal se simte tot mai rau ca inainte era mai bine si nu isi da seama cum de se intampla asta. Dupa aceasta discutie Yigit merge la Iclal, ea ii spune ca ii este foarte frica insa el nu intelege de ce dar tot el o salveaza amintindu-i de incidentul cu Gazanfer. Iclal ii cere sa nu o lase niciodata. In acest timp Mert este la Hafize si le spune si lor ca bunica lui i-a batut mama, Nur incearca sa-l convinga ca nu este posibil asa ceva si ca el glumeste iar Mert se supara ca nimeni nu-l crede. Nur il duce apoi la masa, se intalneste cu Yigit si Iclal. La intrebarea ei daca Iclal este bine Yigit ii spune ca totul este in regula si ii multumeste de intrebare si apoi Yigit ii ia la masa.

Nur iar se necajeste, iese din casa si chiar atunci ajunge acasa Firat si ii cere sa vorbeasca. Il linisteste spunandu-i sa nu-i fie frica de ea dar el ii spune ca ii este frica doar pentru Iclal. Cand Nur il mai intreaba daca i-a spus ceva lui Iclal legat de ce au discutat ei in padure el neaga si o intreaba daca nu mai are incredere in el si Nur ii raspunde ca stie doar cat de puternic este sentimentul iubirii. El ii spune sa-l inteleaga ca este de partea ei nu doar in ce priveste munca ci si in ce priveste viata personala. 
 Nur merge la cina dar nu prea are pofta de mancare si in momentul in care se ridica de la masa este difuzata la TV reclama cu ea. Toti se bucura, Hafize ar fi chiar incantata sa fie insaracinata si in realitate nu doar in reclama, mai putin Nur care isi aminteste care ii era starea sufleteasca cand a filmat respectiva reclama. Si Kerem vede reclama si cu toate ca este tarziu o suna sa o felicite ca a fost foarte frumoasa. Apoi Nur merge in camera si scrie un mesaj  “sotiorule daca vrei deschide televizorul” dar il sterge spundu-si ca nu intelege ce face ca asta nu este ea. Si cei din conac au terminat cina si cum Mert se plictiseste porneste televizorul si vad cu totii reclama cu Nur. Yigit sub motivul ca are de lucru pleaca iar Firat ii face semn lui Iclal sa mearga la el in hol. Lui Aytul nu-i scapa si merge la ei. Firat ii spune ca a vorbit cu Nur si ea banuie ca ei doi au vorbit. Aytul ii spune lui Firat ca el a facut o greseala si i-a lasat fata la mila acelei femei si acum este randul lui s-o faca si pe ea sa greseasca. 
Dimineata urmatoare Yigit este in birou, nu se poate abtine si se uita la reclama cu Nur. Este intrerupt de Iclal care vine si ii spune ca pentru a se mai aduna putin trebuie sa plece undeva mai departe de casa. Yigit ii spune ca s-a gandit foarte bine, va vorbi cu matusa lui si sa spuna unde vrea sa mearga. Iclal insa spune ca vrea doar ei doi sa mearga si numai langa el este ea linistita. Ea ii spune ca si el lucreaza foarte mult si are nevoie la fel de putina relaxare si are rabdare sa astepte pana el are timp. Nur se pregateste si ea de plecare la munca si iar incearca sa-i scrie un mesaj lui Yigit, “oricat de suparata as fi pe tine....” dar iar se razgandeste.


In acest timp Elmas este fericita ca are asupra ei banii in urma santajului facut lui Cahit, isi spune ca de acum s-a terminat cu amarata de Elmas. Nazan il pregateste de plecare pe Cahit si incearca sa scoata ceva de la el legat de bataia luata de Iclal de la Aytul insa nu se lasa convinsa de povestea spusa tuturor de Iclal.  Cahit primeste mesaj de la Elmas care ii spune ca in sfarsit este linistita si nu a mai primit mesaje din afara. Elmas merge la ea in camera cu banii in timp ce Firat si Nur o asteapta pentru a pleca la munca. Cat stau de vorba Nur ii spune ca nu poate uita imaginea ce a avut-o in fata ochilor si sa nu mai aduca in discutie subiectul.
 Dupa ce ei pleaca Iclal il conduce pe Yigit, este curioasa daca l-a intrebat ceva pe Firat ca pare sa aiba probleme si Yigit ii raspunde ca nu au vorbit dar munca ii va face bine. Iclal ii spune ca singura ei preocupare este sa-l imbratiseze pe el si pe fiul ei cand pleaca el la munca, Mert la scoala si ea sta toata ziua fara sa faca nimc. Apoi face referire la Nur si munca ei si vede ca ea este mult mai linistita de cand are aceasta noua ocupatie insa Yigit se infurie, isi da seama ca a ridicat vocea,  isi cere scuze apoi spune ca trebuie sa plece. In masina Firat le spune ca trebuie sa ajunga la timp fiind foarte importanta sedinta cu Kerem si nu stie cum a iesit reclama cu Nur.

 Intre timp Yigit ii ajunge, il forteaza pe Firat sa opreasca iar Nur le spune sa plece ei ca pe ea o va duce Yigit iar Elmas nu se poate abtine sa nu faca remarca ca intradevar este foarte romantic. Nur urca la Yigit in masina iar el ii spune ca il forteaza la maxim. Ca de obicei locul lui preferat pentru astfel de discutii este padurea. Ea il intreaba ce se intampla el doar ii spune ca il forteaza la maxim, ca a obosit, ba ca apare sotia lui in ziar cu unul, ba apare la televizor si nu mai poate, s-a saturat. Ea ii spune ca atunci cand s-a uitat la reclama si-a amintit doar de copilul ce l-a pierdut. A vrut seara trecuta sa imparta cu el ce a simtit dar s-a abtinut si acum isi da seama ca bine a facut ca ea vazand filmul i-a vazut doar nevasta. La remarca lui ca s-a saturat sa tot auda de Iclal si sa fie atenta ea ii raspunde ca el sa fie atent ca ea nu este Iclal si nu va fi o astfel de femeie si asa cum el o va tine de mana tot asa il va tine si ea si va tine piciorul pe pamantul lui atat timp cat o va tine de mana. El pleaca si ea continua sa-i spuna ca-i face asta din cauza ca munceste si apoi este nevoita sa mearga cu taxiul si atunci ia decizia sa-si cumpara masina.

In timp ce Iclal face baie Aytul ii spune ca nu i se pare buna ideea cu vacanta iar Iclal ii replica ca doar nu o sa-i fie frica de amanta sotului care uite ca lucreaza si ea sta acasa apoi aduce vorba de  preocuparile ei din copilarie cum se juca si isi faceau ei jucariile ca erau saraci. Aytul ii spune sa fie atenta sa nu faca vreo gafa vorbind si lui Yigit de asta, sa nu arate ca isi aminteste  ceva. Iclal ii vorbeste apoi despre ce a vrut sa devina cand era mica dar se pare ca lui Aytul nu-i prea place subiectul. Dupa ce Iclal termina baia gandul legat de ce vroia sa devina nu-i da pace, ii spune lui Aytul ca isi aminteste foarte bine ziua in care reusind la universitate ea i-a ascuns actele de inscriere si ca a impiedecat-o sa-si realizeze visele. Aytul o intreaba ca daca ea procedand altfel s-ar fi razgandit si Iclal ii raspunde ca acum nu mai stie sigur ce ar fi facut.

La firma lui Kerem sunt cu totii prezenti, el spune ca pot incepe dar cum Nur inca nu a ajuns Firat ar vrea sa mai astepte, Elmas o suna cum nu raspunde vrea sa-l sune pe Yigit si Firat este deranjat de comportamentul ei si spune ca este sigur ca in curand va ajunge si Nur. Ea ajunge exact in momentul in care ei incep, isi cere scuze si Kerem i le accepta. Firat prezinta apoi ce a lucrat dar Kerem este nemultumit pentru ca are o alta viziune asupra campaniei. Atunci Nur neintrebata incepe sa le spuna viziunea ei asupra cadrului pentru reclama, sa fie undeva in natura, pe tarmul marii dar sa fie si padure, tonul sa fie de verde etc..... Hazal o intrerupe spunandu-i ca acolo vorbeste dl Kerem dar acesta o roaga pe Nur sa continue. Kerem este foarte incantat si Firat ii multumeste lui Nur si cumva o invinuieste pe Hazal ca i-a indus in eroare cand le-a comunicat tema reclamei. La plecare Nur isi cere inca odata scuze de la Kerem pentru ca a intarziat, el ii spune ca nu este nevoie deoarece a fost remarcabila la sedinta dar el isi cere scuze ca nu mai are timp sa stea cu ea. Afara Firat o cearta pe Elmas pentru comportamentul ei de la sedinta dar ea este foarte obraznica, el ii spune sa nu se mai intample asa ceva si cand vine Nur Elmas ii spune ca Firat face pe patronul si apoi le spune ca ea nu mai are nevoie de acest job, campania se va termmina si Elmas va pleca. Firat ii spune ca nu are decat si pleaca furios spunand ca nu a mai vazut atata nesimtire. Nur o intreaba de ce face asta, ce pune iar la cale si pe ce se bazeaza si apoi ii spune sa faca pana la urma ce vrea.
Yigit este cu Cahit la firma si ii spune ca el nu mai rezista vazand ca femeia iubita apare peste tot. Ii aminteste ca l-a intrebat cum ar fi fost viata lui daca ar fi iubit-o pe Iclal dar pe el il mustra acum constiinta deoarce Iclal i-a reprosat ca ea nu a facut nimic doar s-a ingrijit de copil si nu a avut o alta munca si nu a mai mers nici la universitate. Viata colorata l-a captivat si nu mai vede cum toate s-au amestecat.
Intre timp Nur merge la o reprezentanta Kozan si isi cumpara masina.

Se face seara, Yigit joaca fotbal cu Mert si toti sunt uimiti cand vad intrand o masina rosie crezand ca au musafiri dar si mai mare le este uimirea cand o vad pe Nur coborand. Yigit merge la ea, ii spune sa fie intr-un ceas bun apoi il trimite furios de acolo pe Mert care se intreaba acum ce a mai facut de il ia asa. O intreaba pe Nur daca isi bate joc de el ca nu a stiut nimic de masina. Merge apoi la ei si Iclal si Nur ii intreaba de ce sunt mirati, a muncit a castigat si-a cumparat masina. Yigit ii spune apoi lui Iclal sa se pregateasca ca vor pleca in vacanta, Nur spune ca il va pregati pe Mert dar Yigit o informeaza ca Mert nu va merge, va merge doar el cu Iclal. Yigit si Iclal pleaca sub privirea indurerata a lui Nur. Apar apoi neamurile lui Nur care se bucura pentru masina. 

Kerem este la birou, priveste pozele lui Nur, apoi da un telefon spunand ca vrea sa afle absolut totul despre Nur si Yigit Kozan.
Yigit este in birou foarte furios, vorbeste singur spunand ca Nur il va innebuni. Vine apoi si Iclal care ii spune ca nu are importanta unde vor merge in vacanta dar a facut-o foarte fericita. Intre timp Nur merge sa se plimbe, tocmai ajunge Firat, vorbesc de masina, ii spune ca Yigit este furios si el in gluma o intreaba daca nu cumva a luat-o de la o firma concurenta.  Apoi ea ii spune ca din cauza acestei masini Yigit a privit-o in ochi si i-a spus lui Iclal ca vor pleca singuri in vacanta si isi da seama ca si pentru el este o veste rea. Ii spune ca Iclal incearca sa o distruga dar nu ii va permite si ii va cere socoteala.
Iclal cauta locul in care sa-si petreaca vacanta iar Yigit care se invarte ca leul in cusca primeste un mesaj scurt “gradina de iarna”. Iclal il intreaba daca nu cumva mesajul primit le va strica planul de vacanta si el o linisteste si sa caute mai departe hotel ca el are treaba cu Tayar. Iclal cu greu se abtine, ii spune sa mearga la Tayar ca ea va cauta hotel.
 Hafize cu familia iau cina dar cum Elmas intarzie la masa il trimite pe Emin dupa ea. Elmas este la ea in camera preocupata cu planurile ei si cu salvarea inregistrarii dar tocmai ii suna telefonul il scapa se apleaca dupa el moment in care intra Emin si vede inregistrarea.
Yigit ajunge la Nur, ea ii spune ca el nu va merge in vacanta cu Iclal, faptul ca si-a luat masina fara sa-i spuna nu-i da dreptul sa-i faca asta, sa se uite in ochii ei si sa-i spuna fostei neveste ca merg in vacanta, ca nu o poate astfel pedepsi. El ii spune ca nu este vorba doar de masina.
 In acest timp Iclal sta de vorba cu Firat vorbeste de Nur si este convinsa ca a innebunit de ciuda ca ei merg in vacanta. Ea este sotia lui Yigit si femeia aceea cine este ca sa-i ceara socoteala sotului ei. Dintr-o data realizeaza ca sta cu el de vorba in loc sa mearga sa vada de sotul ei care este alaturi de amanta sa auda cu urechile ei ce-i spune. Ajunge si aude cand Nur il intreaba ca ce incearca el sa le faca lor mergand cu Iclal in vacanta si daca va merge cu ea..... este intrerupta de Yigit care o intreaba ca ce va fi, sa-i spuna ce va face. Sa-i spuna. “Vreau sa divortez de tine Yigit”....

Rezumat Episod 23
 


Iclal ii aude, este socata tranteste din greseala o vaza incat cei doi se sperie iar ea reuseste sa se ascunda, Nur fuge de acolo iar Yigit merge sa vada ce s-a intamplat. Putin inainte ajunge Firat care realizeaza ca ceva nu este in regula si spune ca din greseala a spart vaza. Yigit  ii spune ca nu are importanta si il intreaba daca a vazut cumva pe cineva, el ii spune ca nu si Yigit merge la Nur. Firat este speriat ca Iclal nu vorbeste, o vede ca este socata si o intreaba ce a vazut si auzit, daca a aflat despre ei. In cele din urma ea reuseste sa-i spuna ca sotul ei este casatorit. 

 Yiigit la randul lui ii spune lui Nur ca nu este nimic, Firat a fost si sa-i dea raspuns la intrebarea ce i-a pus-o dar sunt intrerupti de incidentul cu laptpul pe care Emin il arunca pe geam. Emin este foarte furios, Elmas incearca sa-l linisteasca spunadu-i ca are bani multi primiti de la Cahit si ii imparte cu el si sa nu spuna nimanui. In cele din urma Tayar forteaza usa si intra, il intreaba cine se crede si Emin ii cere lui Elmas sa le spuna ce a facut, apoi el ia telefonul lui Elmas si pleaca iar Yigit merge dupa el. La randul ei Elmas este speriata si nimeni nu poate afla ce s-a intamplat.


Pe de alta parte Iclal repeta mereu ca l-a auzit pe Yigit spunand de divort. Si Firat ii spune ca o intelege ca ii este foarte greu dar acum cunoaste adevarul si vine Aytul care intreaba daca a aflat si Iclal se necajeste si mai tare ca ea stia dar Aytul ii jura ca tocmai ce a aflat. Aytul o imbarbateaza apoi spunandu-i ca va rezista si ea va castiga.
Hafize este nelinistita din cauza ca Emin a plecat si nu da de el iar Tayar ca de obicei este de partea lui Elmas iar Nur incearca sa afle ce s-a intamplat si cum vede ca Elmas este ingrijorata ca Emin i-a luat telefonul o intreaba de ce se teme ca va suna pe cineva. Elmas stie ca Emin il va suna pe Cahit lucru care se si intampla si el ii spune lui Cahit sa nu vina acasa sa ramana in padure. 

Elmas fara sa se teama de nimic da buzna in dormitorul lui Nazan intreband unde este Cahit dar Nazan o fugareste de acolo si cum Aytul aude galagie vrea sa mearga sa vada, Iclal coplesita de suferinta ei ii spune ca vrea sa fuga dar Aytul ii jura ca doar ce a aflat si ea. Iclal intreaba apoi unde este Yigit este langa cea de a doua sotie a lui, crede ca sunt casatoriti doar de Imam. Ea mai spune apoi ca acum nu mai simte durere ci ura, cea despre care credea ca ii este amanta de fapt este cea de a doua sotie

Cand apare masina lui Cahit Emin iii taie calea, Cahit este nedumerit gandindu-se ca o fi facut ceva Elmas. Emin il trage afara din masina intrebandu-l ce i-a facut surorii lui, Apare Yigit, il opreste dar Emin ii striga cu cat i-a cumparat sora. Cahit este nedumerit dar apoi isi aminteste de santajul cu banii si isi da seama ca a fost mana lui Elmas. Yigit incearca sa-l linisteasca pe Emin si in cele din urma il duce de acolo. Cand ajunge cu el acasa Yigit ii spune lui Tayar sa nu se amestece intre frati iar lui Emin sa nu uite ce au vorbit si sa se pregateasca dimineata si tot dimineata Elmas va fi dusa la banca. Yigit pleaca, Nur il urmeaza, isi da seama ca Elmas nu o terminase cu Cahit si apoi intreaba unde il va trimite pe Emin si ii raspunde ca nu doar pe el ci si pe Elmas.



Dimineata urmatoare Iclal isi pregateste bagajul pentru calatorie si este mult mai optimista spunand ca totul se va termina si va scapa de fata. Aytul iese din camera lui Iclal si din nou Firat o aplauda pentru spectacolul ce il face dar ea continua sa spuna ca tot ce face este pentru fata ei. Vine si Iclal care vrea ca inainte de plecare sa vorbeasca cu Firat. Il intreaba daca inca ii este loaial si daca este dispus sa faca totul pentru ea. Firat ii raspunde ca stie raspunsul pentru ea va face totul cu ochii inchisi si atunci Iclal ii spune ce vrea de la el.



Intre timp Nur il vede pe Yigit in curte si merge sa vorbeasca cu el. Ea este suparata pentru situatia de acolo, Emin pleaca, el pleaca in vacanta insa Yigit ii spune ca va fi mult mai bine pentru el, va avea serviciul lui si va castiga bani si sa nu-si faca griji ca matusa ei isi va reveni rapid. Legat de discutia lor de seara trecuta Yigit ii spune ca ea ii este datoare cu un raspuns, Nur il intreaba ca daca i-ar spune ca divorteaza oare va merge mai linistit in vacanta dar iar sunt intrerupti de Iclal care o intreaba ironic unde este apa care sa o arunce dupa ei. La urarea lui Aytul sa mearga si sa vina asa cum curge apa Iclal spune ca de mers merge dar nu s-ar mai intoarce deloc. In masina Iclal se ia de Yigit si el o intreaba ce probleme are ea, Iclal isi aminteste cum Aytul i-a spus sa fie atenta ca altfel ea va fi cea care pierde. Yigit continua sa o intrebe ce are, a vrut vacanta uite ca merg, ce altceva mai vrea, ii raspunde ca are dreptate, este ea putin mai incordata ca se gandeste ca a lasat singur copilul. Apoi ii spune ce familie minunata sunt ei si nimeni nu le poate strica linistea si nu-i poate desparti.
 Dupa ce ei pleaca Nur o opreste pe Aytul si ii spune ca Iclal stie si cum Aytul se face ca nu intelege Nur ii spune sa nu faca pe proasta ca stie foarte bine la ce se refera si este sigura de lucrul asta iar Aytul o intreaba ca ce parere are legat de asta sotul ei. Nur ii raspunde ca Iclal pentru Yigit nu este doar fosta sotie, este mama copilului sau si mai sunt si neamuri si cum va fi atunci cand va afla adevarul. Este convinsa ca a fost ideea ei sa o trimita in vacanta si se intreaba ce fel de mama este  si ce crede ca va fi ei fiind singuri acolo, de ce nu isi opreste fata. Aytul pleaca vine Firat si ii spune sa se pregateasca ca si ei vor pleca pentru reclama la cosmetice.

          Elmas este dusa sa-i dea banii lui Cahit, ea vrea sa o mai asculte insa el ii spune ca s-a terminat, s-a terminat cu prostia lui si pentru ea de acum nu mai exista Cahit Kozan. Pe de alta parte Hafize se plange ca nu intelege nimic din ce se intampla si il roaga pe Emin sa-i spuna ce vina are si sa le fie rusine ca el si sora lui s-au certat si s-a ajuns la asta. Emin ii raspunde sa nu se necajeasca ca a primit un post bun de la Yigit. dar desigur Tayar nervos si el ii tine partea lui Elmas. Hafize il implora sa se impace cu sora lui inainte de a pleca dar Nur il calmeaza vazand privirea din ochii lui. Dupa plecarea lui, Nur vrea sa vorbeasca cu Elmas dar ea se gandeste doar ca a pierdut tot insa discutia le este intrerupa pentru ca ei i se face rau. Nur merge atunci la Firat sa vorbeasca legat de calatoria lor.

 Firat tocmai termina de trimis mesaj lui Iclal in care ii spune ca totul este asa cum au vrut si vor fi acolo. Nur il roaga sa fie deacord sa o duca cu ei si pe Elmas  fiind cam incurcata situatia si sa nu o lase acum alaturi de matusa ei.. Stie ca ii cere cam mult Elmas nemailucrand cu el dar il roaga pentru ea ca sa fie linistita, sa-i permita sa o ia cu ei la hotel. Pana la urma Firat accepta si dupa ce ea pleaca el o compatimeste pe Nur si spune ca intradevar are o inima foarte buna si pacat de ea. Nur merge sa pregateasca bagajul si ii spune lui Elmas ca o ia si pe ea ca sa o ajute.
             Hazal ii prezinta lui Kerem locul ales si este suparata ca el va merge singur ea avand  alta treaba si el nu va avea nevoie de sofer.

Firat si fetele sunt pe drum, Elmas ii spune ca el nu va regreta pentru ca a luat-o, ca va vedea o alta Elmas dar nu reuseste sa-l imbuneze.In masina i se face din nou rau.
Yigit si Iclal ajung la hotel. Iclal este ocupata cu despachetatul si Yigit compune mai multe mesaje pentru Nur  “nu am vrut sa-ti spun la revedere in acest fel”....”mintea mi-e la tine”... si pana la urma mesajul trimis “Nur, pentru ca sunt aıcı nu ınseamna ca sunt departe de tıne sti ca nu as permıte asta”. Vine Iclal si ii propune sa mearga afara.

Nazan este la hamam cu Aytul si isi varsa nervii pe Cahit pentru ca Elmas a indraznit sa merga in dormitorul lor. Aytul o linisteste spunandu-i ca Yigit o va trimite de acolo. Nazan  spune ca nu poate tacea, uite fata ei s-a dus in vacanta cu fostul sot  si la ea nu se gandeste nimeni. Aytul o intreaba daca ea s-a gandit la altcineva in afara de ea si spre exemplu la sotul ei si daca l-a iubit cu adevarat. Cahit nu este asa de bine si nu este la fel ca si Yigit si ii trebuie acordata o alta atentie si sa fie cu adevarat atenta cu el. Si intre Iclal si ea este o diferenta pentru ca ei nu au copil. Discutia avuta cu Aytul o pune pe ganduri asa ca isi schimba atitudinea fata de Cahit si il asteapta seara cu masa pregatita spunandu-i ca ea a facut tot dar Cahit care toata ziua s-a gandit doar la ce a patit cu Elmas se mira ca a facut asta pentru ei dar ii spune ca a mancat si ii doreste pofta buna.

Yigit si Iclal sunt pe terasa, dupa ce ea ii trimite lui Firat un mesaj prin care il intreaba unde sunt, merge la Yigit si il intreaba daca isi aminteste de alte iesiri la sfarsit de saptamana dar spune asta fara sa-si dea seama ca are interzis in as aminti ceva, Yigit se mira ca ea isi aminteste dar apoi ea neaga si el ii spune ca dupa vacanta trebuie sa mearga la doctor si ea il aproba. Este momentul in care ajunge acolo Kerem Sancaktar. Yigit este surprins sa-l vada, se intreaba ce cauta oare acolo dar surpriza cea mare pentru el este cand apre si Nur. Ea se intalneste cu Kerem  si la remarca ei ca este frumos acolo Kerem o intreaba  daca este asa cum si-a imaginat si ii raspunde ca da.


Cum Iclal vrea sa-l cheme pe Firat, Yigit se opune si atunci ea ii spune ca mai bine ei ar pleca de acolo insa ii raspunde ca nu vor pleca niciunde ca si cum ar fugi. Intre timp vine Firat la ei si face pe miratul ca-i vede acolo. Yigit il intreaba ce cauta ei acolo, ii raspunde ca sunt pentru sedinta foto si ca este si Kerem acolo care le-a facut o surpriza si lor venind. Iclal insinueaza ca poate a vrut sa-i faca o surpriza lui Nur si de aceea a venit.

Se face seara si Nur este gata pentru cina se intalneste cu Firat care afland ca Elmas a ramas in camera si vazandu-l pe Kerem venind ii spune ca mai are putina treaba in camera asta ca sa-i lase pe ei doi singuri. Dupa ce-i vede placand ii trimite lui Iclal mesaj sa se grabeasca ca este o problema stringenta. Ea primeste mesajul merge la Yigit si el cand o vede ii spune ca poate a cam exagerat cu tinuta dar ea considera ca fiind alaturi de sotul ei nimic nu este prea exagerat. Nur este la masa cu Kerem si el o linisteste sa nu se teama ca acolo nu sunt paparazi, lucru de care ea nici nu vrea sa-si aminteasca. Iclal si Yigit ajung si ei in restaurant si ea ii spune sa se uite ce priveliste are in fata si nu stie daca este cazul sa treaca pe la ei dar Yigit spune ca vor merge. De data aceasta Nur va fi cea surprinsa. Si Kerem se mira de minunata coincidenta si da mana cu Yigit. Nur se mira ca si ei sunt in acelasi hotel si le spune ca va veni si Firat si oricum sunt acolo cu toata echipa. Iclal ii spune apoi lui Yigit cand sunt la masa lor ca fata s-a rusinat vazandu-i. La randul sau Kerem o intreaba pe Nur daca este vreo problema tinand cont ca inainte a lucrat pentru ei insa ea ii raspunde ca nu este nici un fel de problema doar ca a fost putin uimita
 Elmas isi mai revine putin si se gandeste ce sa faca sa se salveze si il suna pe Cahit dar nu il indupleca nici cum si considera ca este terminata cu adevarat de data asta.
In sfarsit apare si Firat la masa si Nur ii spune iritata ca este acolo si dl Yigit si nu au putut scapa de ei. Apoi Nur ii trimite mesaj lui Yigit sa o urmeze si isi cere scuze ca merge sa-si refaca machiajul. Se intalnesc pe hol. Il intreaba ce fac acolo si el ii raspunde sarcastic ca la ordinul ei isi va aduna imediat lucrurile si va pleaca dar apoi iritat spune ca ei au ajuns primii acolo. Lui Nur i se pare ca parca este un cosmar dar ei au venit acolo pentru munca. Yigit intreaba ce cauta ea singura cu acel om la masa. Ii raspunde ca este seful ei insa Yigit ii spune ca seful ei este Firat. El nu il vrea pe acela in jurul ei si ea ii raspunde ca dl Kerem nu este asa cum isi imagineaza, Yigit ii spune sa fie atenta ca nu cumva sedinta foto sa  o nenoroceasca, ii raspunde ca isi face doar munca si el nu-i poate face nimic, el este in vacanta cu fosta sotie, sa nu-i mai spuna niciun cuvant pentru ca ea sta in camera cu Elmas si el este in pat cu fosta sotie.

Dupa ce Nur se intoarce la masa Kerem ii spune ca pare cam obosita ea ii confirma si isi cere scuze ca vrea sa merga la culcare. La randul ei si Iclal se plange ca i s-a facut somn si pleaca si ei. Se inatlnesc la lift, Nur spune ca este obosita nu stresata cum insinueaza Iclal, constata apoi ca sunt la acelasi etaj cu camerele si Iclal spune ca ce coincidenta ca la a doua lor luna de miere sa dea de Nur. 



Odata ajunsa in camera Iclal incearca sa se apropie de Yigit si cu toate ca el cauta sa stea la distanta ea isi spune ca nu se da batuta, ca nu a pierdut si merge increzatoare in pat la Yigit dar nu-i iasa nici de data asta el prefacandu-se ca doarme.





Este dimineata, totul este gata pentru sedinta foto insa Nur se gandeste ca unde o fi Yigit ca inca nu a aparut. Firat vorbeste cu ea si ii aminteste ca inainte de toate este munca si sa se gandeasca doar la asta si Nur ii aminteste ca si pentru el situatia este la fel si daca nu il doare sufletul. Iclal este surprinsa de Yigit desenand, ea vrea sa ascunda ce a facut de fapt asta este pasiunea ei din tinerete insa el nu stie dar lui ii plac desenele.
Sedinta foto decurge bine pentru Nur pana ce il vede pe Yigit cu Iclal. Iclal si Yigit la randul lor privesc la  ce face Nur si ea ii spune ca este geloasa pe Nur, ea niciodata nu a putut fi asa. Nur munceste, castiga bani, inainte cu doar cateva luni era bona copilului lor si acum este in atentia tuturor. Yigit o intreaba daca este bine, ea spune ca daca nu-i place inchide subiectul in schimb el o intreaba daca cu adevarat isi doreste sa munceasca ca lui ii pasa daca intradevar vrea asta ca inainte niciodata nu a mai spus si daca intradevar vrea el o va sustine, sa se gandeasca bine si sa ia o decizie. Iclal este foarte emotinata, ii multumeste si il imbratiseaza si Nur vazandu-i nu se mai poate concentra la munca spre disperarea celor din jurul ei. Ii spune lui Firat ca nu mai rezista dar ca incearca sa isi revina.
        
       Acasa Nazan incearca acum sa fie cat mai intelegatoare cu Cahit si nu zice nimic cand vede ca il suna Elmas care acum il implora pe Cahit dar care ii spune ca pe ea doar Dumnezeu o mai salveaza. Elmas nemaiavand succes la Cahit isi framanta mintea sa gaseasca ceva si o vede pe Iclal plecand si isi inceraca norocul cu ea. Iclal ii spune ca  nu o privesc problemele ei. Elmas ii spune ca isi da seama ca stie despre Nur si Yigit ca a auzit-o cand a vorbit cu mama ei si este de parte ei pentru ca o uraste pe Nur ca ea mereu i-a povestit lui Nur totul insa Nur nu si ea este cea care a pierdut si Nur a castigat insa acum nu o mai intereseaza soarta ei ci vrea sa-i faca ei un bine  Iclal ii raspunde ca daca vrea sa-i castige increderea sa vina cu ceva nou si Elmas ii spune ca Nur nu ii este amanta lui Yigit ci cei doi sunt casatoriti. Faptul ca Iclal ii spune ca stie ca sunt casatoriti de Imam o face pe Elmas sa rada care ii cere in continuare sa aiba incredere in ea ca o va scapa de Nur ca stie ce are de facut momentan are doar niste banuilei dar nu va regreta daca o ajuta si ca are nevoie de ceva timp sa-i vina cu alte dovezi, momentan nu mai poate fi aproape de Nur ca Firat a dat-o afara si daca pleaca si de la ferma ii va insa greu sa obtina alte informatii. Iclal ii spune ca o poate ajuta in ce o priveste cu munca la Firat dar in ce priveste plecarea de la ferma nu si sa vina cat mai curand cu informatii ca altfel isi va pierde si postul definitiv. Dupa ce Iclal pleaca i se face rau si cum le aude pe cele care trec pe langa ea ca fac aluzie ca o fi gravida se gandeste ca poate asa o fi si intreaba de o farmacie.



Dupa ce Iclal pleaca Yigit  se apropie de Kerem, face remarca ca il vede urmarind atent sedinta foto si ca este de nota 10, ii raspunde ca ii place ca apreciaza si cum sedinta foto  se termina Kerem isi cere scuze spunadu-i ca merge sa felicite modelul. Ii spune lui Nur ce bine a fost si Nur ii spune ca este bucuroasa ca el este multumit, apoi el ii spune sa se odihnesca pentru petrecerea de seara. 
 Dupa ce se despart Yigit merge la Nur carei ii spune ca a deranjat-o stand si uitandu-se la ea si ca nu este acolo in vacanta ci la munca. El o intreaba daca nu isi da seama cum se uita tipul acela la ea si ca nu este normal, sa termine sa-i mai spuna patron si toata ziua a innebunit privind si Nur ii raspunde ca el este acolo cu fosta nevasta si sa nu cumva sa o invinuiasca pe ea in legatura cu Kerem Sancaktar si sa-si ceara scuze pentru felul in care vorbeste, el si fosta sotie impart acelasi pat si se joaca de-a fericirea si cu toate astea ea are incredere in el insa el nu are incredere in ea. In acest timp Kerem ii urmareste si vede ca au o disputa.

 Se face seara si toti sunt la petrecere doar Elmas este in camera nerabdatoare sa vada rezultatul testului de sarcina si cand vede ca este pozitiv se considera salvata. Iclal este cu Yigit la masa si spune ca vrea sa mearga si ea alaturi de cei care se distreaza insa merge la Nur sa o tachineze din nou. Apoi Nur se departeaza de multime, Kerem observa si merge dupa ea, ii spune ca o vede ca este nefericita si nu a rezistat sa nu-i fie alaturi si Nur ii spune ca poate ramane alaturi de ea. El ii sugeraza ca-i poate povesti ca o intelege si isi da seama ca ea este impreuna cu Yigit. La randul lui Yigit vede ca nu mai este la locul ei si pleaca sa vada unde este si ajunge langa ea si Kerem cand acesta tocmai termina de vorbit....

    REZUMAT EPISOD 24

 




 
REZUMAT EPISOD 25









REZUMAT EPISOD 26




















14 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Va rog sa imi spuneti cum se numeste actorul care il interpreteaza pe KEREM SANCAKTAR. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreau sa stiu cine este actorul care il interpreteaza pe Kerem si in ce filme mai joaca

    RăspundețiȘtergere
  3. Se chiama Sencan Guleryuz si a jucat si cu ex di tolga Selen soyder.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se chiama Sencan Guleryuz si a jucat si cu ex di tolga Selen soyder.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine stie cand se va da si In Romania sezonul 2 din Prizoniera dragostei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc.pentru rezumatul acestor episoade.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai continua cu mai multe eosoade?

    RăspundețiȘtergere
  8. rezumatul episodului 27 il mai puneti?

    RăspundețiȘtergere