..

Prizoniera Dragostei rezumat 29

Rezumat ep. 29

Afara atat Kerem cat si Iclal asteapta ca Nur si Yigit sa plece de la tribunal. Iclal il suna pe Firat sa-l intrebe daca oamenii sunt pregatiti si el o mai intreaba inca odata daca este convinsa ca vrea asta fiind vorba de presa dar este hotarata, este rusinea lor chiar daca si ea este implicata. Cand ii vede ieseind isi spune ca pentru ea s-a terminat cosmarul si acum incepe al lor. Nur ii spune lui Yigit ca atata a fost, este timpul despartirii. El spune ca a facut asa cum a vrut ea a divortat, a fost simplu dar daca ea considera ca prin asta s-a terminat. Atata timp cat cu inimile nu s-au despartit separarea asta nu poate pune punct si inimii lui. Atata timp cat ea ii va continua sa bata nu va renunta la ea si la iubirea pentru ea.


Cahit o suna pe Nazan sa vada de Mert ca el se va ingriji de fratele lui dar cand sa urce in masina apare Elmas care il roaga sa ii mai dea o sansa pentru ca familia ei nu o mai priveste si ca doctorul a facut o greseala fiind doctorul lui Nazan si jura ca este el tatal copilul din pantecul ei. Cahit in schimb considera ca ea se joaca in continuare si o considera bolnava.
Firat se afla la firma lui Kerem si cu totii o asteapta pe Nur pentru a incepe sedinta foto si el se gandeste ca poate nu a fost buna ideea sa se bazeze pe ea in acea zi insa Nur tocmai ajunge in fata firmei si da de Yigit. Il intreaba cu ce drept o urmareste, ii spune ca fara nici unul dar nu are de ales. Il intreaba daca vrea sa ia o decizie sa-l tina la distanta, ii raspunde ca daca vrea sa faca asta poate dar el tot asa va face, atata timp cat va respira nu o va lasa cu toate ca Nur ii spune ca de acum va vedea o alta femeie si orice ar face s-a terminat. Dupa ce ea pleaca Yigit o intreaba strigand ca a  iesit din viata lui dar cum va iesi si din inima lui. Cand Firat si Kerem isi pierd orice speranta si sunt gata sa anuleze tot si asta se pare spre bucuria lui Hazal, apare Nur. Isi cere scuze si cu toate ca ei vor sa renunte, ea le spune ca este ziua in care are cea mai mare nevoie sa lucreze, isi va reveni, este ziua in care ea si-a sters cu buretele trecutul si are nevoie sa munceasca. Daca nu o va face in aceea zi nu o va mai face deloc.    La ferma pe de o parte Aytul este fericita si spune ca este o zi in care au de sarbatorit si pe de alta parte Cahit care stie ca Yigit este necajit nu pare asa vesel si Aytul se ia de el ca nu este de partea familiei, pentru ele este sarbatoare iar pentru ei este inmornantare. Nazan mai pune si ea paie pe foc legat de felul tortului pe care sa-l pregateasca dar Cahit ii spune apoi lui Aytul ca el este de partea fratelui sau.


La spital Tayar inca nu si-a revenit, Hafize vorbeste la telefon cu Emin care continua sa fie foarte suparat pe Elmas. Ea tocmai vrea sa intre in salon, Hafize o vede si o da afara pentru ca nu vrea ca Tayar sa deschida ochii si vazand-o sa-i creasca tensiunea, se supara ca inca este fara rusine si continua cu aceiasi placa legata de Cahit. Elmas incearca sa-i spuna ca s-au jucat cu ea dar nu are intelegere la Hafize care ii reproseaza ca din cauza ei nu vine Emin sa-si vada tatal si apoi o alunga de acolo.    Nur este pregatita pentru sedinta foto si ii impresioneaza pe toti prin profesionalismul de care da dovada. Singura nemultumita si intriganta de acolo este Hazal dar Kerem ii spune sa-si vada si ea de munca ei asa cum face si Nur.  Firat este incantat si el de Nur care are cea mai buna performanta la care Kerem completeaza spunand ca este cu adevarat o luptatoare. Este aplaudata de cei prezenti dupa ce termina dar ea revine brusc la starea de la inceput fara chef de vorba si merge in cabina sa se schimbe. Kerem se considera norocos ca s-a intors si lui Firat ii scapa ca Nur se simte asa ca poate realizeaza ca nu este singura dar Kerem nu prea inghite remarca. Hazal merge la Nur, ii spune sa treaca cu bine peste eveniment dar i se pare ca mai bine ar fi sa-i spuna sa-i fie de bine referindu-se la divort si Nur ii spune sa inchida acest subiect. La remarca lui Hazal ca este mereu uimita de ea Nur zice ca isi face doar munca si Hazal adauga daca si Kerem este parte a muncii ei. Sa nu faca pe proasta ca ea cunoaste dintr-o privire femeile de felul ei si iar face referire la asemanarea dintre ea si altcineva. Nur ii rasounde taios ca nu stie la ce tot face aluzie pe ea o intereseaaza doar munca nu are alt plan dar este adevarat ca dl Kerem o sustine tinand cont de perioada grea prin care trece si ii cere sa o lase in pace. Nur pleaca apoi singura spunand ca are nevoie sa ia putin aer. Pentru ca Hazal in masina face iar referire la Inci legat de prezenta lui Nur, Kerem se infurie si o da jos din masina.

Acasa Iclal ii pregateste o bautura lui Mert spunandu-i ca este un truc vechi de pe vremea ei si ca trebuie sa bea si cu toate ca el ii spune ca este dezgustatoare bautura il obliga sa goleasca paharul ca altfel nu se va intoarce acasa tata. Pentru ca ei doi sunt o echipa buna tata lui se va intoarce de la Nur vrajitoarea cea rea si sa bea tot daca il vrea in aceea seara acasa pe tata. Si efectul este cel scontat. Mert face 39 febra si Yigit vrea sa-l duca la spital dar Iclal ii spune ca nu este cazul ca a vorbit cu doctorul. Iclal nu-l cruta deloc pe Mert si asa cu febra trebuie sa-i faca jocul, asa ca el il apuca pe Yigit de mana si il roaga sa ramana acolo in aceea noapte. Yigit ii promite ca va sta langa el si se va face bine  si lui Iclal nu-i scapa ocazia sa-l intrebe el cand se va face bine, ca inca are verigheta pe deget. Yigit paraseste incaperea si Iclal merge dupa el spunandu-i ca daca a divortat este momentul sa vorbeasca si au de vorbit despre ce vor face in continuare. Ii raspunde ca in primul rand trebuie sa-i spuna lui Mert ca va avea un frate si trebuie ajutat, insa Iclal ii raspunde ca prima data se vor aseza la masa cununiei.
Nur ajunge la hotel la momentul potrivit pentru a o face pe Elmas sa renunte in a se arunca de la etaj pentru ca si-a pierdut orice speranta, nimeni nu o crede  si nu o vrea si simte ca nu va razbi. Nur ii cere sa se gandeasca la bebelas si sa o apuce de mana.
Discutia dintre Yigit si Iclal continua, el ii spune ca nu s-a dus acolo sa discute subiectul deschis de ea. Ea se infurie ca nu stie cand are el de gand sa dicute, au un copil bolnav si el inca nu isi scoate verigheta, cum de nu se gandeste la ei fiind divortat, cum este cu mandria ei si ce mai asteapta. Yigit ii raspunde ca el nu a divortat de Nur ca sa se intoarca la ea. El va face tot ce este necesar pentru copii dar nu se gandeste la o nici o formalitate de casatorie si nu considera ca este cazul sa faca un targ si sa se mai joace de-a fericirea, va avea grija sa fie fericiti copii. Iclal il ameninta ca nu va uita ce ii face ei si copiilor. Firat care tocmai ajunge acasa ii aude si dupa ce Yigit pleaca ii spune sa se calmeze ca ii va face rau copilului dar este auzit de Aytul care ii spune ca nu este treaba lui sa se intereseze de copilul lui Iclal. Iclal ramane cu Aytul i se plange ca in loc sa fie sarbatoare Yigit nu vrea sa se intoarca la ea. Aytul ii spune ca exagereaza, trebuie sa aiba rabdare si sa ii acorde putin timp si este important ca au scapat de acel sarpe si ii cere sa stea la distanta de Firat care ii face impresia ca o supara dar Iclal raspunde ca nu mai are rabdare.

Dimineata urmatoare Iclal citeste satisfacuta ziarele care sunt pline de pozele facute de fotografii pusi de ea. In mica descriere este prezentata Nur ca personajul negativ care i-a furat sotul lui. Nur insa si-a petrecut toata noaptea veghind-o pe Elmas. In cele din urma o trezeste si Elmas este emotinonata vazand ca Nur se gandeste la ea cu toate ca are problemele ei pe cap. Isi aminteste ca mereu a sustinut-o cand i-a fost greu in schimb ea s-a purtat urat de cate ori a avut ocazia, s-a jucat cu ea si spune ca si-a invatat lectia si regreta si ii mai spune ca la Iclal ea i-a spus de casatoria lor. Nur in schimb ii spune ca nu vrea sa stie mai mult si nu ea este cea care l-a pus pe Yigit in pat langa Iclal. Elmas isi cere iertare spunandu-i ca de acum vor fi ca doua surori.
La micul dejun Yigit descopera ce s-a scris in presa, La plecare Yigit ii reproseaza lui Iclal ca ea a facut intentionat sa vada si Mert insa ea ii raspunde ca oricum afla de la scoala sau cine stie de unde ca pozele sunt peste tot si il intreaba daca ii este rusine si in fata copiilor el va fi privit ca facand o greseala asa de mare. In schimb preocuparea lui este sa nu sufere copilul si o implora si pe ea sa gandeasca la fel dar Iclal nu ii face nici o promisiune si se gandeste ca va fi asa cum vrea ea. Nur descopera si ea presa insa dupa ce constata ca toata lumea din restaurant o priveste si nu intelege motivul. Mai mult Elmas ii citeste, totul fiind ticluit de Iclal incat Nur sa cada intr-o lumina proasta. Dupa ce Nur pleaca de la hotel isi da intalnire cu Kerem dar Yigit ajunge inaintea lui acolo fiind informat de cel pus de el sa o supravegheze

Cahit si Nazan sunt la avocat si ea este foarte suparata ca nu stie cum o pot opri pe femeie dupa ce Cahit a facut testul de paternitate dar avocatul le spune ca femeia nu are incredere in doctor. El poate face testul acum sau cand se va naste copilul. Si Elmas este la avocat si este convinsa ca  si daca se face testul chiar la nasterea copilului ea va castiga. Pana la urma Cahit accepta dar fara sa stie Nazan.
 Iclal si Firat se intalnesc la piscina, ii cere sa fie atent sa caute sa stea la distanta de ea si el nu o intelege de ce se comporta asa,  totul decurge cum a vrut, acum au si divortat dar ea este nemultumita ca inca nu are inel pe degetul si nici el nu o intelege. Firat cauta sa o linisteasca nefiind bine sa fie mereu asa stresata. Ea nu accepta nimic pana nu va fi din nou Iclal Kozan.

Yigit se aseaza la masa lui Nur insa ea ii cere sa plece, de ce ii iese mereu in cale si este convinsa ca o urmareste. El vorbeste apoi de ziare si nu intelege cum de s-a intamplat asta si isi face griji sa nu aiba ea probleme. Ajunge apoi si Kerem si Yigit ii intreaba daca au inceput sa ia masa impreuna. La plecare Yigit ii sopteste la ureche lui Kerem sa se poarte ca un adevarat domn. Insa dupa ce el merge in masina vrea sa se intoarca dar isi aminteste ca i-a spus sa fie domn asa ca si el trebuie sa fie si renunta.
Nur il intreaba pe Kerem ce i-a spus la ureche insa ii raspunde ca el si Yigit sunt niste oameni foarte diferiti si nu ameninta oamenii. Ii cere apoi sa uite de ziare si de Yigit care a facut o greseala si ea a luat decizia corecta. Apoi vorbesc de evenimentul din aceea seara si ea este convinsa ca va reusi si se va salva si de Yigit. Dupa ce Yigit pleaca merge la agentia lui Firat. Vede fotografiile lui Nur si este surprins de Firat care il intreaba daca ii plac. Raspunde ca deloc ba mai mult le uraste ca aceea plina de vopsele si efecte fotografice nu este femeia iubita de el si apoi ii spune ca va merge si el seara la  evenimentul de lansare a produselor. Firat nu este incantat deloc stiind ca merge si Iclal.

Este seara, Nur este pregatita si se gandeste ca aceea va fi seara ei dar este si foarte emotionata si isi face mereu curaj treaba cu ziarele avand efect rau asupra ei. Vine Kerem care ii aduce un colier, ea se supara ca ii face cadou dar el ii spune ca nu este un cadou personal este din partea firmei. Cand ies din incapere se intalnesc cu Hazal si Nur ii multumeste si ei pentru colier dar Hazal isi aminteste ca este exact ca a lui Inci. Iclal a ajuns si ea dar asteapta afara sa vina Yigit. Firat ii sugereaza ca poate ar fi mai bine sa se razgandeasca dar daca nu sa nu-i faca probleme ca este foarte importanta seara pentru el si Iclal considera ca la fel si pentru ea.  Nur este gata sa apara in fata publicului, isi spune ca va fi o seara reusita si nu vor fi surprize neplacute. Cand incepe sa vorbeasca il vede pe Yigit si la scurt timp apare si Iclal. Prezenta lor insa ii da peste cap seara. Este foarte emotionata si cu toata sustinerea lui Kerem care ii cere sa continue, nu prea face fata. Merge in camera alaturi de Elmas si spune ca special au venit impreuna sa-i faca ei probleme. Intra si Yigit si nu vrea sa-l asculte, ii cere lui Elmas sa cheme paza. Yigit continua sa-i spuna ca s-a dus acolo singur si nu a stiut ca merge si Iclal, nu s-a putut abtine si s-a dus, si nu vrea sa-i distruga seara. Nur ii raspunde ca nu-i va permite sa i-o distruga si hotaraste sa se reintoarca in sala. Ii mai spune sa o lase in pace ca vrea sa respire. Yigit spune ca unul fara altul nu pot respira. Seara nu continua bine pentru Nur si presa este interesata doar de relatia ei cu Yigit cu toate ca Kerem le atrage atentia sa se puna intrebari legate de afacere. Nur nu mai rezista si pleaca. Merge la toaleta dar nu scapa nici acolo de Iclal.  Ii cere sa o lase in pace si nu a fost si nu este concurenta ei si nu are de gand sa se lupte cu ea. Iclal ii spune ca acum este randul ei  sa-si ia inapoi tot ce i-a furat si de acum nimeni nu va mai avea incredere in ea. O mai ameninta ca daca pana acum nu i-a fost frica de ea de acum sa-i fie si inca foarte multa pentru ca ii da putere copilul. Pana la urma Nur o da la o parte si pleaca iar lui Iclal de ciuda ii vine pe moment o idee si se raneste. Pe de alta parte Kerem este foarte suparat pe Firat ca i-a ruinat seara, a avut el curaj sa distruga lansarea unei firme ca a lui.


Afara Yigit o asteapta pe Iclal si este suparat ca i-a facut greutati lui Nur si ii da dreptate dar apoi apar jurnalistii care il intreaba pe care dintre sotii o asteapta. Apare Iclal toata zgariata si invinuind-o pe Nur ca a facut asa ceva unei femei insarcinate.
Ziua urmatoare Nur nu vrea sa vorbeasca cu nimeni se uita doar la ziare si repeta ca nu a facut ea asta.
 La ferma Iclal nu-i da pace lui Yigit dar el o trimite la culcare. Ea nu renunta este suparata si spune ca a avut un singur motiv sa nu mearga la politie pentru a nu-si face de rusine familia si el o intreaba daca vorbeste serios atunci ce a cautat in halul acela in fata presei. Ea se enerveaza din nou dar intra Aytul si vrea sa o linisteasca nefacandu-i bine copilului starea ei de stres. Pleaca dar spune ca rabdarea ei a ajuns la capat. Dupa ce pleaca el ii spune lui Aytul sa nu isi imagineze ca el o sa creada ca Nur i-a facut asa ceva in toaleta, nu stie cine i-a facut asta dar acum o cunoaste foarte bine pe Iclal si pleaca.

Nur pleaca de la hotel crede ea imbracata sa nu fie recunoscuta dar toti o recunosc si comenteaza gestul urat ce l-a facut acum nemaiavand pe nimeni de partea ei. Firat este si el la Kerem si Hazal  spune ca toata lumea le uraste modelul si campania nu mai poate continua cu el. Incearca sa se apere ca totul este foarte proaspat dar Kerem ii spune ca a terminat munca cu el si il da afara. Hazal foarte satisfacuta ii spune lui Kerem ca este decizia corecta, cam tarziu dar corect.
Nur vede ca este urmarita, crede initial ca sunt paparazzi dar apoi realizeaza ca este mana lui Yigit si reuseste sa scape de urmaritor si merge la ferma. Tot la ferma va merge furios pe Iclal si Firat pentru ca i-a distrus afacerea. Tot la Iclal este si Aytul care ii spune ca ii este mama si o cunoaste bine asa ca Iclal ii marturiseste ca nu a planificat de la inceput si Aytul ii cere sa nu se mai puna in astfel de situatii si cum a putut sa-si faca asa ceva la fata. Ii raspunde ca nu se poate opri va continua la fel. Aytul ii cere sa nu-si foloseasca copilul din pantec drept arma si sa se linisteasca. O da afara pe Aytul si intra furios Firat. Este suparat ca seara trecuta i-a facut greutati, era o seara importanta pentru el si l-a distrus si daca acesta este multamul pentru tot ce a facut. Incep sa tipe unul la altul, el ii reproseaza ca mereu a fost de parte ei dar ei nu-i pasa deloc. Aytul ii aude dar o aude si pe Nur care la randul ei vrea sa-i ceara socoteala lui Iclal.  Aytul nu mai suporta sa-l auda pe Firat ca tipa la Iclal si intra tocmai cand el ii reproseaza lui Iclal ca ii poarta copilul si vrea ca lui sa nu-i pese de asta. I se face rau si martori la asta sunt si Nur cu Yigit.
Rezumat episod 30



Aytul il intreaba mereu pe Firat ce a spus si ca il va omora, intervine si Yigit intreband ce se intampla dar nu poate continua prea mult pentru ca i se face rau lui Aytul. Nur si Yigit sar sa o ajute, Yigit ii cere lui Iclal sa cheme salvarea sa deschida fereastra dar ea s-a blocat cu totul. In cele din urma ajunge salvarea, Yigit ii spune lui Nur ca vor vorbi mai tarziu. Ea ramane cu Firat, il intreaba ce s-a intamplat  de i-a spus ca il omoara dar el se enerveaza si spune ca nu stie dar apoi se linisteste, ii pare rau se cam pierde in ce raspunde si apoi schimba vorba ca a terminat cu campania pentru Sancaktar dupa cele intamplate, ea nu se mira ca doar toata Turcia o uraste si spune ca nu doar ei i-a facut rau Iclal ci si lui, el merita dar nu si ea.

Nur merge apoi la firma lui Kerem, se gandeste intruna ca nu a meritat asta si treaba nu se va termina asa.  In acest timp Hazal fiind la Kerem in birou continua sa-i spuna ca a fost foarte buna decizia luata dar este suparata ca dupa atatia ani de munca un ziar oarecare ii implica intr-un astfel de scandal dar este fericita ca au scapat de agentie. Kerem ii confirma inca odata ca a luat decizia, totul s-a terminat si sa nu mai continue nici ea. Dar nu termina bine de vorbit ca intra in birou Nur cerandu-si scuze ca nu era secretara si a intrat. Hazal ii face observatie ca acolo nu este mica lor agentie si ei aveau o sedinta dar Kerem ii cere sa plece. Nur ii spune ca nu s-a putut abtine sa nu vina si isi da seama cat de greu ii este dupa cele intamplate, este suparata si ii este rusine dar s-a dus sa ii mai dea o sansa. Ii spune ca nu i-a facut nimic lui Iclal, nu este vinovata, ea este victima. La fel considera ca este si agentia lui Firat si pentru astfel de calomnii ea nu se intoarce din drumul ei. Kerem ii spune doar ca il uimeste foarte mult si i se pare ca-i vorbeste prea direct dar ea spune ca stie foarte bine ce vrea. El ii raspunde doar ca a sosit ora mesei.


Ajung cu totii la spital, Iclal este foarte nelinistita ca nu cumva sa-i moara mama si Yigit cauta sa o linisteasca nefacandu-i bine copilului starea ei si cere chiar sa-i fie facut un control. Este totul in regula dar pe Iclal o intereseaza acum situatia mamei nu a copilului si vrea sa mearga la ea mai ales cand i se spune ca Yigit este acolo si sa nu-si faca probleme. Din contra cand aude o ia la fuga de frica ca nu cumva Aytul sa-i spuna ceva lui Yigit. El inainte de a intra la Aytul ii lasa lui Firat un mesaj in care ii cere sa-l sune si sa-i spuna ce s-a intamplat. Intra apoi la Aytul care nu si-a revenit complet dar se intreaba mereu ce a facut fata ei si sa-i fie rusine. Yigit incerca sa afle mai mult de la ea legat de ce a facut dar tocmai intra Iclal si Aytul ii spune sa dispara de acolo ca o face bucati. Yigit si Iclal ies, el o intreaba ce a facut de nu vrea sa-i mai vada mama ei fata. Tot ea se enerveaza pentru ce intrebare ii pune fiind vorba de mama ei dar la fel se enerveaza si Yigit si o intreaba mereu ce i-a facut femeii de a ajuns in situatia respectiva, este convins ca s-a intamplat ceva si vrea sa afle. Iclal continua sa spuna ca nu stie de ce este suparata pe ea mama ei. Apoi ea se intoarce in salon.



Nur si Kerem sunt la restaurant, toata lumea care o vede reactioneaza in continuare la fel si ea incearca sa se linisteasca. Kerem ii spune ca daca va continua campania vor continua si situatiile acestea. Nur ii spune ca nu a facut nimic rau. Kerem ii cere daca ii da voie sa-i vorbeasca deschis. Toate aceste probleme ale ei au un singur nume Yigit Kozan. Pentru a scapa de aceste probleme trebuie sa aiba pe altcineva puternic alaturi de ea si acela nu poate fi decat el. Nur se infurie si spune ca nu-i vine sa creada ce a auzit. Kerem continua sa se justifice pentru ce i-a spus dar ea pune capat discutiei si pleaca , pe drum se infurie ca doar doua zile au trecut de cand a divortat si deja a avut parte de o astfel de discutie



Iclal se roaga de Aytul sa-i vorbeasca si sa o priveasca, sa tipe sa faca ce o vrea dar sa o ajute. Aytul ii cere sa nu-i mai spuna mama, este o rusine si dezonoare ce a facut. Intra apoi doctorul care ii spune ca va fi asa cum vrea si o lasa sa plece acasa. Intre timp Firat il suna pe Yigit, spune ca a fost in sedinta si isi face griji pentru Aytul. Yigit ii cere sa-i spuna ce s-a intamplat acolo si care este cauza reactie lui Aytul mai ales ca o certa in continuare pe Iclal.  Firat spune ca s-a dus sa vorbeasca cu Iclal legat de afacerea ei in domeniul bijuteriilor si Aytul era acolo, s-a enervat si apoi i s-a facut rau dar cum nu-l mai poate pacali pe Yigit se scuza ca este chemat si inchide telefonul. Ii trimite apoi mesaj lui Iclal sa-i spuna la fel si ea lui Yigit pentru ca banuie ceva. Ii mai spune ca ii pare foarte rau si nu a vrut sa se intample asta si el este in continuare alaturi de ea indiferent ce va fi. Abia ce termina de transmis mesajul ca ajunge la el Nur.  Iclal ii cere lui Aytul sa fie putin rationala si daca nu o ajuta ea si copilul vor muri dar schimba vorba caci intra Yigit si spune ca are dreptate se va gandi la bebelas. Yigit o ia de acolo si este si el deacord ca deja este prea stresata si cu adevarat trebuie sa se gandeasca la copil dar ajung iar sa se certe ea imputandu-i ca lui nici nu-i pasa de copil. El ii spune ca chiar daca regreta ca a fost alaturi de ea in aceea noapte acesta este si copilul lui, sa nu-l mai invinovateasca ca nu va renunta la copilul lui. Apoi vrea sa vorbeasca cu ea legat de bijuterii. Icla insa spune ca in situatia in care este nu o intereseaza dar Yigit in schimb isi aminteste ca Firat a invocat drept motiv al vizitei lui treaba cu bijuteriile. Intre timp Aytul este externata si lui Yigit nu ii scapa cum Aytul se poarta in continuare cu Iclal si ca nu o vrea in preajma ei.


Nur este in continuare la Firat, ea vorbeste de Aytul si Tayar si nu il intelege cum el mai poate sta in acea casa din moment ce Iclal poarta in pantec copilul altui barbat si el cotinua sa traiasca sub acelasi acoperis. dar Firat o intreaba totusi care este motivul vizitei ei si ii spune ca legat de munca, ea incepe sa pronunte doar numele lui Kerem dar apare Yigit care il bruscheaza pe Firat, il intreaba ce ascunde de el. Nur il face sa se calmeze intrebandu-l daca iar a inceput sa fie agresiv ca in trecut. Il mai intreaba ce cauta acolo ca vorbeau despre munca si Yigit raspunde ca stie foarte bine Firat despre ce este vorba si ca Iclal i-a spus ca nu stie nimic de bijuterii.Cum Nur se baga intre ei sa-i desparta, Firat cauta sa o atraga de partea lui aratandu-i ce fel de om este fostul ei sot si intr-un fel ostentativ la invinuirile lui Yigit ca minte ii arunca pe masa modele cu sigla pentru afacerea lui Iclal cu bijuterii si acum el il ia la intrebari pe Yigit cu toate ca ii raspunde ca Iclal nu stia nimic de problema si pana la urma Yigit pleaca. Firat ii mai spune lui Nur ca acum vede si ea de ce om a scapat si vrea apoi sa vorbeasca de afaceri dar Nur nu mai vrea si pleaca. Ramas singur Firat rasufla usurat ca a reusit sa se salveze. Yigit sta in parcare sa o astepte pe Nur, ii spune ca vrea sa-i vorbeasca si ea se mira daca el stie si vorbi cumva sau doar lovi. Nu mai are ce vorbi cu el, la ferma s-a dus sa vorbeasca cu Iclal nu cu el. Sunt intre timp observati de paparazzi care incep sa-i fotografieze si sa le puna intrebari legate de divort, de copil etc... lucru care il enerveaza pe Yigit si iar incepe sa se bata. Ajunge politia si respectivi spun ca fac plangere asa ca el este nevoit sa mearga la sectie.   Intre timp Iclal asculta mesajul lui Firat si isi da seama ca a facut o gafa atunci cand Yigit a intrebat-o despre bijiterii.
 Intre timp Elmas s-a intalnit cu Cahit, semneaza chiar si actul pregatit de avocatul lui spunand ca stie foarte bine cine este tatal copilului si nu ii este frica. La plecare ii spune lui Yigit ca peste doua zile ii va veni lui randul sa se roage de ea dar el spera ca peste doua zile se va salva de ea.
 


Pe de alta parte Nazan habar nu are ce s-a intamplat la ferma ea fiind la cumparaturi. Doar ce ajunge ea ca ajung si Aytul cu Iclal si este martora la palma pe care Aytul i-o trage lui Iclal atunci cand ea s-a oferit sa o insoteasca in camera. Mai tarziu Nazan ii povesteste lui Cahit ce s-a intamplat si ei nu inteleg cum de s-a putut intampla asa ceva si nu inteleg comportamentul lui Aytul.





S-a facut seara, Yigit este pe drum spre casa iar la hotel Nur si Elmas stau de vorba si ea este foarte furioasa de ce se scrie in presa legat de intamplarea cu paparazzi din cursul zilei. Apoi incepe Elmas cu problema ei si ca au mai ramas doar doua zile pana sa se intoarca la ferma ca o regina si asa isi va reveni si tatal ei iar discutia lui Nazan cu Cahit este tot legata de Tayar si ea nu poate uita palma primita de Iclal. In acest timp Iclal vorbeste la telefon cu Firat care ii povesteste cum l-a linistit pe Yigit si ea se enerveaza ca el are pretentia sa-i multumeasca dupa ce a cauzat tot ce s-a intamplat in aceea zi cu toate ca el ii spune ca regreta mult si ii cere sa il ierte, Iclal ii spune ca daca pe ea nu o va ierta mama ei nici ea nu il va ierta. El o implora sa se gandeasca si la copil si ce sa faca iar ea ii cere sa nu mai faca nimic si doar sa-si caute alt loc in care sa stea de acum, sa nu o caute si sa nu o mai vada atata timp cat mama ei nu vrea sa o vada pe ea.



Dupa ce termina de vorbit cu el merge la Aytul sa o faca sa o ierte.  O implora sa vorbeasca  sa lamureasca ce au de lamurit intre ele inainte de a sosi Yigit. Daca nu se gandeste la ea sa se gandeasca macar la nepotul ce il va avea lucru care o enerveaza pe Aytul nesuportand sa-i spuna ca acela ii va fi nepot. A inteles-o cat este de egoista si de rea si a acceptat dar nu poate fi deacord cu nerusinarea ei si nu poate accepta asta. Iclal ii spune ca nu a avut o relatie cu Firat, ca nu a atins-o si a ales solutia asta ca nu a avut de ales. Intradevar in aceea noapte i-a pus pastile lui Yigit sa-l adoarma sa-l faca sa banuie ca s-a intamplat ceva, ca a atins-o si a iubit-o , neputand accepta sa-l piarda. Sa nu uite ca ea ii este totusi fata si cel ce-l poarta in pantec ii este nepot, pentru ea nu mai este cale de intoarcere si daca ii va spune lui Yigit pentru ea si copil totul se va termina. Aytul ii spune ca planificand prostia asta s-a gandit la toate dar nu s-a gandit deloc la ce parerea va avea mama ei legat de asta si de copilul pe care il va avea cu acel om. 
 


Intra in camera Yigit care se mira ca o vede deja in picioare pe Aytul, se bucura ca se simte mai bine dar spune ca este foarte curios legat de ce s-a intamplat si vrea sa-i povesteasca dar poate astepta insa Aytul spune ca vrea sa vorbeasca imediat asta spre disperarea lui Iclal care o roaga din privire sa nu-i spuna nimic. Dupa ce o da afara pe Iclal considera ca el are dreptate sa fie curios ce s-a intamplat dar desigur nu ii spune adevarul ci va aduce vorba de intamplarea dintre Nur si Iclal insa el nu o crede acela nefiind un subiect care sa duca la o asa reactie din partea ei, nu stie ce ii ascunde si de ce face legatura cu Nur. Aytul spune ca nu este suparata pe Nur ci pe fiica ei care s-a facut de rusine. Isi cunoaste bine fata si stie ca continua sa fie geloasa pe Nur chiar daca au divortat si este suparata ca s-a dus acolo fiind gravida, nu stie ce s-a intamplat intre ele dar a fost in pericol copilul putea pati ceva. Este foarte suparata vinovat fiind Firat ca a chemat-o acolo. La tot ce ii spune, Yigit continua sa o intrebe daca asta este tot dar o lasa pana la urma sa se odihneasca





Dupa ce el pleaca Aytul se grabeste sa mearga la Iclal care este disperata ca nu a functionat si se pregateste sa inghita un pumn de pastile dar intra la timp Aytul si i da peste mana. O face proasta, doar stie ca ea ii este mama care face orice pentru copilul ei, ea vrea sa-si salveze puiul, se imbratiseaza si Iclal isi cere iertare. Aytul ii spune ca o iarta daca va face ce ii cere si atunci ii pune conditia ca sa avorteze copilul urmand ca dimineata urmatoare sa faca chiuretaj lucru greu de acceptat de Iclal



Yigit pleaca de la ferma si suna la hotel sa afle daca Nur este in camera dar la cererea ei cel de la receptie nu-i da nici o informatie leagata de ea. In acest timp Nur si Elmas par ca vorbesc dar de fapt fiecare isi spune oful fara sa fie atente la ce spune cealalta. Nur spune ca mereu ii vine in minte faptul ca Yigit a atins-o pe Iclal, se gandeste cum ar fi fost sa fie in continuare la casa ei iar pe de alta parte Elmas spune ca au mai ramas doar doua zile, se va termina cosmarul si se va intoarce la viata, la ferma langa sotul ei, la casa ei dar gandurile le sunt intrerupte de bataia la usa. Este Yigit care spune ca s-a dus doar pentru a-i cere scuze dar Nur nu are nevoie de scuzele lui si ii cere sa plece. Nur ii inchide usa si el se gandeste ca ea are dreptate. La randul ei Nur spune ca il uraste insa Elmas spune ca din contra il iubeste mult.



Dimineata urmatoare Aytul trage de Iclal sa o urce in masina insa ea refuza spunand ca nu o poate forta sa faca asta si nimeni nu stie despre ce a facut ea dar Aytul ii aminteste ca stie si Firat cu toate ca Iclal incearca sa o convinga ca Firat este de partea ei si daca Yigit ar afla l-ar ucide si pentru ea acel copil este ultima ei sansa sa il recastige pe Yigit si fara el ea moare.  Aytul o atentioneaza ca daca se va afla adevarul va fi foarte rau, nu poate avea incredere intr-un astfel de om si daca nu face ce ii cere ii va spune chiar ea lui Yigit asa ca sub aceasta amenintare Iclal urca in masina.




Intre timp Nur este gata de plecare si Kerem ii spune ca merge sa o ia dar cand ea ajunge in hol il gaseste  pe Yigit.  El ii spune ca o intelege foarte bine insa ea nu-l intelege. Nur este deacord ca este asa, nu-l poate intelege din moment ce a inselat-o si nu-si poate scoate din minte deloc faptul asta. Yiigit spune ca indiferent ce zice ea el va contiunua sa o iubeasca la fel asta se vede in ochii lui, poate sa-i spuna ce vrea ea dar nu accepta sa-i spuna ca nu-l crede ca o iubeste. Nur il intreaba ce s-ar fi intamplat daca ea se lasa atinsa de altcineva sa traiasca si el ce a trait ea sa vada si el cum doare. Acum ei au divortat si s-au despartit. Yigit ii cere sa nu mai spuna asta si ea nu ar fi putut fi cu altcineva. Este momentul in care intra in hol Kerem si atunci Nur il intreaba pe Yigit daca crede cu adevarat ca ea nu ar putea fi cu altcineva si privesc apoi ambii spre Kerem. Ii mai reproseaza ca ea este cea inselata si nu poate sa-i ceara nimic doar pentru ca el este barbatul pe nume Yigit Kozan, care poate face ce vrea insa Nur, fosta sotie nu poate face nimic. Ii mai spune ca incearca sa isi revina si sa traiasca mai departe. Una este cariera si alta inima dar continua sa mearga pe drumul ei. Pleaca de langa el si ii cere lui Kerem sa o duca repede de acolo.


Iclal in masina cu Aytul in drum spre spital isi aminteste ce i-a spus Yigit legat de copil ca indiferent de  prostia pe care el a facut-o si regreta asta, acela este copilul lui si nu va renunta la el asa ca fara sa bage de seama Aytul ii trimite un mesaj. Yigit tocmai incearca sa se calmeze dupa discutia cu Nur si citind mesajul o porneste spre spital pentru ca Iclal ii scrie ce are de gand sa faca si daca el tine cu adevarat la acel copil are acum ocazia sa-i demonstreze.




Nur sta de vorba cu Kerem si se intreaba ce s-a intamplat ca Yigit ca a plecat rapid de la hotel, daca Aytul sau Mert au patit cumva ceva si Kerem nu o intelege cum inca se gandeste la ei si isi da seama ca inca il iubeste. El considera ca nu pot inca vorbi despre afaceri atat timp cat inca se gandeste la el. Nur spune ca asta este dragostea, spune ca s-a terminat dar inca nu s-a terminat. Kerem o intreaba cum se gandeste ca va continua sa aiba o cariera cu acel om mereu in preajma ei. Mereu vor aparea in ziare informatii legate de ea si el asta in dauna firmei lui. La raspunsul lui Nur ca isi da seama de asta dar nu stie ce sa faca el spune ca stie ce este de facut, ea crezand ca face aluzie la vechea discutie se supara insa el considera inchis acel subiect si daca doreste cu adevarat sa iasa din viata lui Yigit trebuie sa procedeze cum ii spune el, sa i se predea lui. Prima miscare va fi sa se mute de la hotel si el se ofera sa-i inchirieze o casa pe care el o are alaturi de el si nu este locuita si de care nu va sti nimeni in afara de secretara lui. O perioada nu va merge la agentie, Yigit nu va putea da de ea si asa il va tine sub control. Pana la urma Nur accepta si Kerem suna secretara sa-i dea indicatiile necesare ca seara sa fie totul pregatit ca Nur va locui acolo din aceea seara. Spre ghinionul lui Kerem Hazal o aude pe secretara ca Nur se va muta in vecinatatea lui Kerem asa ca merge la firma lui Yigit.  Pe de alta parte Nur ii spune lui Kerem ca tot este nelinistita pentru ca il cunoaste bine pe Yigit si nu va renunta sa o caute.




Iclal este deja pregatita pentru interventie, Aytul o incurajeaza si ii cere sa nu para necajita ca pana la urma doctorita isi va da seama. Daca Yigit nu o va vrea va fi nevoita sa tina legatura cu acel om.  A sostit timpul pentru interventie asa ca pleaca insotita de Aytul dar cauta sa se miste cat mai incet si intoarce mereu privirea spre intrarea in speranta ca apare Yigit  dar Aytul isi da seama ce a facut si crede ca l-a chemat pe Firat. Cand apare Yigit Iclal ii spune ca daca va face ceva o va pierde si pe ea asa cum si-a pierdut si fiul. In salon Yigit isi varsa  nervii pe Iclal care putea sa faca asa ceva si doar trimitandu-i un mesaj pe care putea sa nu-l citeasca la timp sau sa aiba inchis telefonul. Se ia apoi de Aytul ca a luat-o de mana si a dus-o acolo fiind vorba de nepotul ei si le amenita pe ambele ca vor regreta ce au facut


Yigit tocmai ajunge la firma moment in care ajunge si Hazal si ii spune ca are sa-i comunice ceva.  Este seara, Nur s-a instalat deja in casa lui Kerem, suna cineva la usa, crede ca este Kerem dar mare ii este surpriza sa-l vada acolo pe Yigit. Ea nu poate accepta ca a gasit-o asa de repede si Yigit fara sa stea pe ganduri o apuca si o trage in masina spunandu-i ca o rapeste....



Rezumat episod 31




Yigit o ia pe Nur spunand ca isi rapeste fosta sotie si o duce la munte. Ea este suparata, nu i se pare nimic comic si vrea sa sune la politie dar Yigit ii arunca telefonul si ii spune ca el este un indragostit. Ea il ameninta cu Kerem care vazand ca ea a disparut va suna politia si Yigit ii cere sa aiba rabdare si sa nu mai vorbeasca atata de Kerem. Nur ii spune ca este bolnav si apoi ii cere sa opreasca masina pentru toaleta. Yigit spune ca precis acum ii vin in minte filmele americane si profitand de asta va incerca sa fuga pe cealalta parte a toaletei dar Nur ii cere sa opreasca in camp si apoi incearca sa opreasca masini. Yiigit o atentioneaza ca pe acolo in afara de autobuze si camioane nu trec alte masini si cum nu opreste niciuna ea este nevoita pana la urma sa urce din nou in masina lui. Nur continua sa fie foarte suparata si el ii spune ca vor merge si vor vorbi pe indelete atata timp cat vor reusi sa se inteleaga, pana ea va renunta la acest comportament si ca intradevar este bolnav asa cum il considera pentru ca nu i-a lasat o alta optiune.    Intre timp Kerem este foarte nelinistit, realizeaza ca s-a intamplat ceva cu Nur, o suna pe Elmas dar nici ea nu stie nimic.



Iclal cu Nazan si Cahit iau cina si Iclal il intreaba pe Cahit unde este Yigit, ii spune ca are ceva urgenta iar Nazan pare mirata si ca mai bine sa isi intrebe fostul sot si nu pe Cahit. Apoi Iclal este sunata de Kerem care o intreaba daca stie ceva de Nur  si  ea se enerveaza realizand ca cei doi sunt impreuna. Iclal ii spune ca stia ca nu va fi deloc usor iar Kerem considera ca Nur nu a plecat de buna voie si va merge la politie dar Iclal se teme ca ziua urmatoare toata presa va vui pe tema asta si sa aiba rabdare ca ii va da ea de veste ce vor face.



In sfarsit cei doi ajung la cabana. Nur cum coboara din masina incepe sa strige dupa ajutor. Yigit  amuzat in continuare le cere  pestilor din apa, pasarilor cerului si animalelor din padure sa o ajute dar apoi ii spune ca singurul ajutor il poate gasi la lupii si mistretii din padure. Nur continua la inceput sa se opuna sa intre dar pana la urma de frica intra in casa. Yigit ii spune ca este o cabana mica dar in curand va face sa devina cu cuib cald si se apuca de facut focul. Nur profita de neatentia lui si ii ia telefonul dar incepe sa se miste prin casa dupa semnal  lucru care il amuza pe Yigit intreband-o cand a invatat sa faca balet. Nur este in continuare nervoasa, spune ca il uraste si ca vrea sa plece.
 


Acasa Iclal se framanta sa gaseasca o solutie prin care sa dea de Yigit si merge pana la urma in camera la Aytul sa o ajute ea dar camera ei este goala, ea fiind pe drum spre agentia lui Firat. Cand ajunge Firat se mira ce treaba are acolo si ca nu o astepta. Ii mai spune ca ii pare rau pentru ce a patit si ca nu a vrut sa se intample asa ceva.  Ii mai spune ca au ceva de vorbit la care Aytul considera ca nu are nimic de vorbit cu el si scoate pistolul. Ii reproseaza ca nu a stat la distanta de fata ei asa cum i-a cerut si ca acum isi va primi pedeapsa si il impusca in brat spunandu-i ca este ultima atentionare. Ii da apoi si telefonul sa sune politia si sa le povesteasca tot si apoi pleaca. Firat reuseste sa sune dupa ambulanta.



Yigit continua sa fie bine dispus si ii povesteste cum se vor simti ei acolo si se apuca sa pregateasca mancarea. Ea ii cere apa si intre timp vede pe masa cheia de la masina dar din pacate nu poate iesi din casa cheile fiind la Yigit. El termina apoi mancarea si se gandeste ca ea nu va rezista datorita mirosului dar Nur inca se tine tare, vrea cu orice pret sa plece de acolo ca nu o poate tine cu forta si pana la urma ea accepta sa manance. Apoi ii cere din nou sa-i dea drumul insa el spune ca asa ceva nu poate face, nu o poate trimite de acolo. Nur se ambitioneaza sa-i demonstreze ca va pleca si incepe sa caute un cutit cu toate ca el ii spune ca nu va gasi nici unul doar de plastic sunt toate insa pana la urma Nur gaseste un satir si el pare mirat ca l-a gasit. Yigit ii cere sa nu faca vreo nebunie si cu ce are ea in mana nu este de glumit. Nur ii cere sa deschida usa sa poata pleca ca altfel il taie. Yigit isi desface pieptul si ii spune sa il taie daca asa vrea dar tot nu va putea iesi.  Nur nu sta prea mult pe ganduri si il arunca iar el o face sa creada ca l-a lovit tare moment in care pe ea o apuca disperarea. Ii cere sa mearga la spital insa el ii spune sa plece si sa il lase pe el acolo, si de ce se mai mira ce s-a intamplat ca doar a atentionat-o ca nu-i de joaca. Nur il implora sa mearga la spital, va face tot ce vrea el si nu se va plange nimanui de el si apoi se vor intoarce acolo.  Daca el va pati ceva ea cum va mai putea trai si nu va fugi de el. Atunci el o linisteste, ii spune ca este bine, se ridica si ii arata ca este putin lovit dar sangele nu este adevarat. Nur isi revine si ii spune ca il uraste
Yigit recunoaste ca a exagerat dar a vrut sa o auda spunandu-i lucruri frumoase care l-au bucurat. Ea este si mai suparata ca el tot ce face o face pentru el si a dus-o acolo sa-i faca un spectacol de comedie. Problemele lor nu sunt atat de simple, a inselat-o si a atins o alta femeie care acum ii poarta copilul. El recunoaste ca a facut ce zice ea si nu stie ce va mai face in continuare , se gandeste doar ca o iubeste. Nur ii spune ca singur recunoaste ca nu stie ce are de facut dar de fapt stie ce este de facut, a tradat-o si nu mai este cale de intoarcere si nu o mai poate tine acolo. Ii cere sa o lase sa plece dar el nu accepta. Nur considera ca iar se intampla ca si la inceputul casatoriei cand tot asa a luat-o cu forta dar de data asta nu sunt la ferma ci la cabana. Yigit ii raspunde ca uitandu-se in ochii ei vede ce a vazut si la inceputul casatoriei, aceiasi suparare, aceiasi incapatanare dar si aceiasi dragoste si pentru asta nu o va lasa.

Intre timp Iclal continua sa-i lase mesaje lui Yigit sa se intoarca pentru ca Mert nu doarme fara el si vrea sa-i auda vocea, sa se intoarca repede acasa moment in care intra la ea Aytul. Isi da seama ca ceva nu este in regula cu ea si o vede aruncand pistolul.  Spune ca este vechiul pistol avut de tatal ei si ca in aceea seara, acel oportunist si nemernic a fost atins de el. Iclal vrea sa-l sune pe Firat insa Aytul ii spune ca nu ii va raspunde, ea insa sa isi revina ca el nu a murit. Ii cere atunci ca daca vrea sa poarte in continuare copilul acelui om va sta departe de el si nu va mai lua legatura cu el si daca va fi obligata din nou sa mai puna mana pe pistol va arde odata cu el.




Se face dimineata, cand Nur se trezeste il vede pe Yigit dormind langa usa si ii ia din buzunar cheile de la casa si apoi cauta si cheile de la masina pe care le gaseste si merge  la masina. Inainte de a incerca sa o porneasca isi aminteste ce i-a spus el ca inca ce vede in ochii ei si isi face singura curaj ca doar asta vrea sa fuga. Cand sa porneasca vede ca nu este curent si apare el intreband-o unde pleaca doamna si nu a avut incotro trebuia sa se asigure demontand piesa de la masina asa ca Nur este nevoita sa se intoarca desigur foarte suparata si il ataca cu ouale ce trebuiau pregatite la micul dejun.
 


La agentia lui Firat este o mare dezordine si el isi suna angajatii sa nu vina la lucru. Tocmai ajunge acolo Iclal care se mira de dezordine, ii spune lui Firat ca ii pare foarte rau iar el considera ca nu este greseala ei. Iclal cauta cumva sa o apere pe mama ei care probabil s-a pierdut cu firea de a putut face asa ceva dar stie ca il uraste cu adevarat si sa nu o preseze pe ea. El se infurie tinand cont prin ce clipe a trecut inainte cu o seara si faptul ca nu a reclamat-o la politie este din cauza ei si a copilului si sa termine cu egoismul ei. Iclal considera ca el este egoist si Firat incearca sa o linisteasca sa nu fie stresata ca nu-i face bine la copil si considera inchis subiectul asa cum vrea ea. Apoi ea ii spune ca el trebuie sa plece din nou in Franta pentru ca mama ei nu are incredere in el si il considera un pericol atat pentru ea cat si pentru copil si asa este mai bine pentru toti. Ii cere sa nu o mai sune pana nu il suna ea si sa isi pregateasca plecarea in Franta. Iclal pleaca si o suna pe Aytul ca Firat va pleca iar el isi spune ca nu va fi usor pentru Aytul sa scape de el.




Yigit a pregatit micul dejun dar Nur este la fel de suparata, ii spune ca nu s-a mutat la Kerem ci cu chirie  alaturi pentru ca sa scape de el. Yigit se mira ca exact Kerem a ramas sa o salveze. Sunt apoi intrerupti de un vecin, moment in care Nur crede ca i-a sosit salvarea dar din pacate nici de data asta nu scapa.



Elmas ii lasa si ea mesaj lui Nur ca isi fac toti griji pentru ea si acum merge la coafor sa se pregateasca pentru ziua speciala pentru ca va afla rezultatul analizelor. Intra si acolo da de Nazan si ii spune ca pentru ea este o zi speciala si trebuie sa se pregateasca. Cand este gata ea ii spune lui Nazan ca intr-o ora se va afla cine este tatal copilului si ea sa stea linistita sa-si faca buclele. Elmas pleaca si Nazan fuge dupa ea, o intreaba ce prostii spune ca treaba cu ea s-a lamurit insa Elmas ii spune ca merge chiar atunci sa ia rezultatul si se va termina cu minciunile ei. Nazan o apuca, se incaiera putin si Elmas este lovita de masina si Nazan dispare rapid de acolo iar Elmas este dusa la spital.  Intre timp Cahit pregateste o surpriza pentru Nazan, ceva special pentru a-si petrece ziua cu ea gandindu-se ca este ziua in care se va salva de Elmas. Mai tarziu o suna pe Nazan sa-i spuna sa mearga devreme acasa ca au de facut ceva special si vor merge la cinema.




Nur si Yigit au terminat si cu micul dejun si ea este suparata ca inca se afla acolo si cauta noi argumente prin care sa-l faca pe Yigit sa o lase sa plece. Ii spune ca ar trebui sa fie si el langa Cahit urmand sa afla rezultatul testului si ea alaturi de Elmas dar nimic nu il clinteste din loc pe Yigit insa din cauza ca vine ploaia merge sa ia lemne pentru foc. Nur profita de asta si inchide usa asa ca el este nevoit sa stea mult timp in ploaie, nimic din ce ii spune lui Nur nu o face sa deschida usa si din partea ei poate sa pateasca si mai rau de atat. Ditamai Yigit Kozan nu poate pati nimic daca sta putin in ploaie, mai mult de atat merge si se intinde foarte linistita pe canapea spre disperarea lui Yigit.




Intre timp Cahit cu avocatii sunt deja la spital si cum Elmas nu ajunge isi inchipuie ca ea a renuntat si vrea sa plece si el dar pana la urma avocatul il convinge macar sa ia rezultatul daca tot au ajuns pana in acest punct. In sfarsit Cahit afla ca nu are nici un fel de problema si ca el este tatal copilului. Cahit nu accepta acest rezultat, face scandal spunand ca raportul este fals. Este inca derutat dar telefonul primit de la spitalul la care se afla Elmas il face sa o ia la fuga spre spital. Ajunge si o vede disperata pe Elmas din cauza ca nu stie inca care este starea copilului si Cahit o apuca de mana si ii spune ca va trai copilul pentru ca a venit tatal lui.  Pe de alta parte Iclal isi pune in aplicare un nou plan de al ei pentru a-l aduce acasa pe Yigit. Inainte de a pune antidepresivele ei in laptele lui Mert isi spune ca tot Yigit este de vina pentru ce face ea.

Yigit este tot in ploaie, Nur il trimite sa urce in masina daca nu mai poate sta in ploaie dar cand se aude un tunet mai puternic ii este frica sa nu pateasca ceva si ii deschide usa insa acum Yigit ii spune ca nu vrea sa intre, se simte foarte bine asa si vremea este frumoasa. Nur il spune ca daca nu intra va sta si ea in ploaie asa ca pana la urma el intra. Pana seara face febra si Nur nu are la indemana decat otet pentru comprese iar pe de alta parte Mert este dus cu ambulanta la spital. Inainte de a pleca Iclal ii face semn servitoarei sa actioneze asa cum s-au inteles in prealabil si ea sa sune ziaristii de monden. Asa ca atunci cand ajung la spital li se fac poze care vor aparea in presa din ziua urmatoare.




 Nur ii pregateste o supa calda lui Yigit. ii spune ca se poarta asa pentru ca este bolnav si cu prima ocazie il lasa acolo moment in care vine vecinul sa vada daca totul este in regula din cauza ploii si pana la urma Nur ii spune doar ca are nevoie pe dimineata de ceva medicamente de temperatura si vitamine. Dupa ce omul pleaca Nur ii cere sa nu scoata nici un cuvant si atunci el ii spune doua cuvinte -te iubesc-. Nur termina apoi supa si el ii cere sa ii dea ea sa manance. Cum nu prea se indeamna la mancat ea ii spune sa nu se poarte ca si un copil si atunci el se intristeaza si i povesteste cum a fost ziua in care s-a terminat copilaria lui. Era la fel bolnav avea noua ani si mama lui il ingrijea si la fel ii dadea sa manance supa si apoi a venit tatal lui care de obicei era agresiv si pana la urma a ucis-o in aceea seara pe mama lui. Dupa aceasta poveste trista ei sa imbratiseaza. Dimineata se trezesc bine dispusi dar tocmai vine vecinul cu presa si medicamentele. Nur este cea care il vede prima data pe Mert in ziar asa ca se pregatesc de intoarcere.




Iclal la spital este preocupata si chiar incantata de  modul in care este prezentat evenimentul cu Mert in presa. Ajunge si Yigit la spital, intreaba de Mert dar pe Iclal o intereseaza unde a fost si de ce nu i-a raspuns la telefon si ea singura femeie insarcinata a trebuit sa se ocupe de toate dar pentru Yigit singura preocupare este doar Mert si tocmai atunci apare asistenta care spune ca s-a oprit inima copilului.

Kerem este tot acasa framantat ca inca nu stie nimic de Nur dar ea tocmai merge la el si ii spune ca ii accepta oferta, nu cea legata de munca ci aceea care sa o scape de Yigit.....


Rezumat episod 32
Dupa ce Mert este stabilizat i se face rau lui Iclal dar singura preocupare a lui Yigit este starea lui Mert si afla ca este in regula. Putin mai tarziu merge la Mert, il roaga sa deschida ochii apoi isi aminteste de mesajele lasate de Iclal care ii spunea sa dea un semn ca nu poate culca copilul ca el vrea sa-i auda vocea si apoi ca este bolnav. Dupa ce iese vorbeste cu doctorul care ii spune ca in sangele copilului au fost descoperite antidepresive. Nu asteapta ca doctorul sa termine si merge in salonul in care se afla Iclal si furios o ameninta  pentru ca isi lasa la vedere medicamentele si Mert a luat din ele. Cand Aytul aude si vede reactia lui Iclal isi da seama ca ea a facut asta intentionat si ii cere lui Yigit sa nu mai tipe cu toate ca el si pe ea o invinuie ca nu a avut grija de Mert.

Pe de alta parte Nur isi face probleme ca i-a dat batai de cap lui Kerem dar el vrea sa fie convins ca ea doreste cu adevarat sa locuiasca in casa de alaturi pentru ca prin aceasta decizie nu ii va fi usor si asta nu doar din cauza lui Yigit ci si a familie si a presei care o va urmari si o va pune in situatii dificile mai ales daca va tine cont de ce ii spune inima. Nur ii raspunde ca din prima zi in care l-a cunoscut pe Yigit a ascultat doar ce i-a spus inima dar acum nu mai vrea sa continue asa si vrea sa tina cont de logica si asta spre binele ei si a lui Yigit deopotriva si este timpul ca inima ei sa taca. Kerem considera in aceste conditii ca a luat decizia cea mai buna. El ii spune apoi ca poate merge sa-si aranjeze lucrurile si este un om care o poate ajuta dar Nur considera ca acolo va fi casa ei si vrea sa rezolve totul singura si abordeaza si problema chiriei insa Kerem spune ca vor discuta mai tarziu legat de asta. La despartire Kerem ii cere sa nu i se mai adrseze si cu domnule ci sa-i spuna doar numele. Tocmai cand ies si el insista sa-i spuna pe nume ajunge Hazal care aude discutia. Este nemultumita ca nu doar ca femeia s-a mutat langa el ii mai spune si pe nume lucru care il infurie pe Kerem care ii spune ca nu ii permite sa vorbeasca legat de acest lucru si sa nu uite cine este. Hazal raspunde ca nu a uitat cine este ea dar se pare ca el a uitat cine este din cauza acelei femei. Apoi ii mai spune ca ea l-a anuntat pe Yigit unde se afla Nur pentru a-l scapa pe el de probleme. S-a gandit ca ea nu i-a putut departi si s-a gandit ca o poate face Yigit Kozan. Kerem afland acum ca ea este cea care i l-a adus pe cap pe Yigit Kozan si l-a tradat o da afara si o ameninta ca daca mai spune un cuvant o si concediaza la care Hazal il ameninta si ea ca daca va face asta va vorbi si va spune de ce este asa de speciala pentru el Nur si va spune totul sau poate mai bine doar trimite tuturor fotografia lui Inci.


 Nur dupa ce ajunge in noua ei casa si isi despacheteaza lucrurile se priveste in oglinda si se incurajeaza pentru ca ea a vrut asta ca asta este mai bine si sa nu se mai planga. Suna apoi la spital sa vada care este starea lui Mert si apoi asculta mesajele lui Elmas dar nu poate lua legatura cu ea. Elmas intre timp afla ca totul este in regula cu sarcina si il intreaba apoi pe Cahit ce are de gand sa faca dupa ce a trait atatia ani langa o sotie mincinoasa. El ii cere sa stea linistita sa nu se mai gandeasca decat la copil ca el stie ce are de facut. 


Pe de alta parte Nazan este nelinistita ca nu da de Cahit ba mai mult afla ca el dorea sa-i faca o surpiza sa plece amandoi intr-o calatorie pentru care totul era aranjat dar in acest timp Cahit merge la doctorul care a falsificat analizele, se ia de el ca a fost cumparat si ca il va termina. Speriat doctorul o suna pe Nazan asa ca afla acum si ea ce s-a intamplat si cum de intarzie Cahit.  Considerand ca nu mai are scapare si ca totul s-a terminat pentru ea merge si inghite o gramada de pastile. Cahit se indreapta spre casa si pe drum isi aminteste de toate invinuirile si jicnirile pe care i le-a adus Nazan. Cand ajunge acasa este nevoit sa forteze usa si cand vede ce s-a intamplat asa ca o duce pe la spital.



La spital Iclal cauta iar sa gaseasca o scuza pentru ce a facut si ca si mama daca ar fi stiut ce se intampla nu ar fi facut asa ceva. Aytul se enerveaza ca inca isi mai spune  mama intreband-o care mama ar face asa ceva cu copilul ei. Iclal tot pe Nur o considera vinovata pentru tot ce s-a intamplat si este deranjata ca este mereu invinuita ea. Aytul este foarte suparata ca face greseala dupa greseala si nu invata nimic si acum ca il aduce in salon pe Mert sa se poarte ca o mama adevarata. Cand Mert isi revine le spune ca nu are nevoie de nici un fel de joc si jucarii, singurul lucru ce il vrea este ca mama si tatal lui sa fie alaturi de el cum au fost mai demult. 
Nur o suna pe Hafize care se afla cu Tayar la ceva rude de ale lui cu toate ca ea crede ca sunt inca la spital. Hafize si Tayar nu vor nici macar sa auda numele lui Elmas si nu cumva sa le iese in cale. Dupa ce termina de vorbit cu ea Nur este sunata de Elmas care ii povesteste ce s-a intamplat si unde se afla.


 Putin mai tarziu Iclal iese in curtea spitalului si il suna pe Kerem care ii spune ca totul este in regula si ea spera sa fie asa ca nu mai are ce face. Trebuie sa inchida apoi ca apare Yigit. Tot ea il ataca intrebandu-l ce planuri are tinand cont de dorinta lui Mert. El ii raspunde ca pana ce Mert isi va reveni ramane la mosie. Iclal se ataca din nou, considera ca el nu a inteles inca nimic si ca il vrea copilul si mai mult de atat cand au de gand sa ii spune de fratele ce il va avea. Se mai intreaba ce va spune el atunci cand va afla ca tata lui a divortat si apoi i-a lasat insarcinata mama. Discutia le este intrerupta de sosirea lui Nur la spital lucru care o infurie si mai tare pe Iclal. O intreaba cu ce obraz merge ea acolo si cum de nu ii este rusine sa vina si sa le transmita insanatosire pentru Mert si este convinsa ca Yigit a chemat-o. Nur ii raspunde ca nu a vorbit cu Yigit, sa se linisteasca ca nu ii face bine copilului si ea s-a dus acolo pentru Elmas. Nur intra iar Iclal isi varsa in continuare furia si este convinsa ca el a chemat-o si face apoi referire la escapada lor.  Yigit o intreaba de unde stia si este convins ca a vorbit cu Kerem dar Iclal nu recunoaste, ba il face chiar amuzant. Cum el se enerveaza ea se mira ca se poate comporta astfel cu o femeie insarcinata si cum Yigit face referire la greseala lui care i-a adus in aceasta situatie Iclal  incepe sa planga pentru ca ii considera copilul ce se va naste o greseala si il intreaba de ce a mai mers dupa ea cand era pe cale sa faca chiuretajul ca acum era salvat. Yigit considera ca ce a facut el in aceea noapte a fost o greseala si ea nu are nici o vina si ii cere ca tinand seama de situatie ei sa inceteze cu toate jocurile dar ea considera ca el este cel care i-a pacalit mama si s-a jucat cu viata ei. Iclal pleaca apoi si ii trimite mesaj lui Kerem ca Yigit banuie de legatura dintre ei si trebuie sa fie atenti


 Apoi Yigit afla si el ca in spital se gaseste Cahit cu Nazan. El se intalneste cu Cahit si este foarte mirat ca sunt absolut toti de la conac la spital si atunci Cahit ii povesteste de accidentul lui Elmas, de rezultatul analizei, ca va fi tata si ca Nazan a incercat sa se sinucida. Yigit merge apoi si el in salonul lui Elmas care tocmai ii povestea lui Nur cum va fi la mosie dupa ce va ajunge acolo, cum va sterge toate urmele lui Nazan si cum va aranja camera si pentru parintii ei. Cand el intra Elmas ii spune ca este om bun ca tocmai vorbeau de el cand  intra. El ii spune ca nu s-a dus acolo sa-si ceara scuze de la ea ci doar sa ii ureze sanatate. Dupa ce Nur pleaca Yigit  o atentioneaza pe Elmas ca el nu a uitat niimic dar acel copil este nepotul lui. Yigit o prinde apoi la lift pe Nur si de la ea isi cere scuze pentru tot ce are legatura cu Elmas. Ii mai spune ca momentan va merge la mosie pana isi revine Mert si Nur i-o taie scurt ca este decizia corecta pentru amandoi deoarece si ea s-a mutat in noua casa si cu siguranta el stie adresa pentru ca este vecina cu Kerem, lucru care il infurie spunandu-i ca nu poate fi vecina cu acel om.   Cand Nur ajunge acasa o asteapta o surpriza. Kerem a aranjat sa ia amandoi cina la ea acasa dar ea nu este deloc incantata de acest lucru.


 Pe de alta parte Yigit il duce acasa pe Mert si la randul lor au si ei o surpriza, le ureaza bun venit Firat. Aytul cu Iclal raman socate cand il vad iar Yigit este mirat de bratul lui si Firat ii raspunde ca o psihopata, o bolnava s-a dus la agentie si l-a accidentat cu arma dar acum s-a intors. Yigit il duce pe Mert, raman cei trei si Iclal se scuza catre Aytul ca nu stia de asta. Aytul ii spune ca daca el a luat aceasta decizie inseamna ca vrea ca ea sa devina criminala si ar face mai bine sa plece. Intervine si Iclal care ii spune sa nu o innebuneasca ca i-a spus ca va pleca.  Firat ii aminteste ca el nu a spus asa ceva si problema lui nu este ea ci mama ei. Cum Firat spune ca nu va pleca niciunde, de fiecare data a facut cum a vrut ea de data asta face cum vrea el si va ramane  iar Aytul ii aminteste lui Iclal ca a prevenit-o ca nu poate avea incredere in el. Firat le mai spune pentru ultimna data ca va ramane acolo si daca nu este deacord va cere de la clinica sa-i trimita analizele sau daca cumva va patiti ceva automat in cel mai scurt timp Yigit va primi o instiintare


 Nur ia deja masa cu Kerem, ei i se pare ca este cam mult la ce se intampla insa el se face ca nu intelege si o intreaba daca cumva nu i-a placut meniul. Nur ii raspunde ca se refera la ce s-a intamplat imediat ce a ajuns acasa.si nu i se pare ca exagereaza. Kerem o ia atunci pe rand, considera ca nu a exagerat cu florile si tinand cont prin ce a trecut a vrut sa o faca sa uite si nu se va mai repeta asta. Nur ii spune ca totusi nu vrea flori si o astfel de cina acolo cu doar ei doi si isi cere scuze daca cumva il jigneste. Kerem isi cere si el scuze pentru ca a deranjat-o, nu o va mai deranja, sa aiba incredere in el. Ea ii cere apoi sa inchida subiectul si el ii cere sa-i povesteasca ce a facut toata ziua. Ii spune ca l-a vazut pe Yigit dar nu el ci ea i-a iesit in cale fara sa vrea si i-a  povestit ca s-a mutat acolo. Kerem ii raspunde ca atunci se pot astepta la o vizita din partea lui, ea infirma asta dar tocmai Yigit suna la usa. Intra fara ca ea sa-l pofteasca, ii spune ca este draguta casa dar nu este ceva care sa o reprezinte pe ea, parca ar fi ca la hotel. El vrea sa vada si salonul dar are o surpriza vazandu-l pe Kerem. Nur ii cere sa nu faca vreo prostie ca va fi de rau, lucru pe care i-l repeta si el lui Kerem. Spune apoi ca masa este frumoasa dar trebuie stricata si il tranteste apoi pe Kerem si da pe jos cu tot ce se afla pe masa. Nur cauta sa il linisteasca, ii spune ca il uraste si el o intreaba ca cine merita urat mai mult deoarece acel om comunica cu Iclal. Ea ii cere sa plece din casa ei, el ii cere sa nu il mai innebuneasca spunand ca acolo este casa ei si daca continua sa stea acolo si sa fie alaturi de acel om el va continua sa se poarte asa. Dupa ce el pleaca Nur isi cere scuze de la Kerem pentru ce s-a intamplat ca ii este rusine pentru ce s-a intamplat si ca a stricat cina pregatita de el. Kerem ii spune sa nu isi faca probleme, aceste crize se vor mai repeta dar in cele din urma Yigit o va lasa, isi da seama ca inca il iubeste si dragostea duce la astfel de suparari. Kerem continua sa vorbeasca de Yigit moment in care lui Nur i se face rau si merge sa verse spunand ca este pe baza nervoasa.



La conac Iclal se asigura ca nu este vazuta si merge in camera la Firat care ii spune ca o astepta mai demult. Ii spune ca nu are probleme cu ea ci cu mama ei si ca mereu va fi de partea ei si nu ii va face greutati. Ea considera ca ii va face probleme si nu ii da voie sa o atinga cand el vrea sa-i puna mana pe burta. El este suparat ca nu are voie sa atinga, nu are voie sa vorbeasca si sa spuna ce ii trece prin minte, ea are voie sa faca tot ce vrea in schimb el nimic. Ii reproseaza ca orice ar face el, ea nu il va intelege niciodata. Cand Iclal pleaca de la el Yigit tocmai ajunge acasa si mirat o intreaba ce cauta la ora aceea la Firat in camera dar tot Firat o salveaza intreband-o cum trebuie luate medicamentele.

Dimineata urmatoare Elmas se pregateste de plecare ajutata de Nur si i povesteste cum va fi la conac si cum se intoarce ea triumfatoare si Nazan va fi izgonita ba mai mult ii cere lui Nur sa fie alaturi de ea insa ea ii raspunde ca  nu mai are ce cauta in casa aceea. 


  Pe de alta parte Nazan este si ea gata pentru externare dar de ea se ingrijeste soferul care are indicatii precise de la Cahit in ce o priveste. Cahit cu Elmas isi intarzie putin plecare pentru ca ea vede masina lui Nazan in parcare si crede ca a venit sa-i faca rau dar cu greu Cahit o urca in masina si ii spune ce s-a intamplat. In acest timp Nazan iese si ea si ii vede placand si reuseste sa-l faca pe sofer sa-i dea cheia masinii motivand ca a uitat ceva si pleaca singura spre conac. Acolo cu totii sunt la micul dejun si nu stiu ce este cu Nazan. Cahit nu opreste bine masina ca Elmas coboara spunand ca de mult timp asteapta aceasta clipa ba mai mult il pune pe Cahit sa filmeze momentul si el ii aminteste tot ce i-a cerut legat de comportamentul ei in conac. Intrarea ei in salon alaturi de Cahit reuseste sa le socheze pe Aytul si Iclal. Cahit da ordin ca lucrurile lui Elmas sa fie duse in camera de oaspeti in timp ce cele ale lui Nazan sa fie adunate si apoi le spune ca va fi tata. Ele sunt nemultumite ca Elmas o sa ramana acolo, adica inteleg ca va divorta de Nazan pentru ce a facut dar nu sunt deacord ca Elmas sa ramana cu ele mai ales ca si Yigit il sustine pe Cahit si nu este treaba lor sa se amestece. Intre timp ajunge la conac si Nazan care isi face curaj sa isi adune puterile si sa intre. Ii cere lui Cahit sa o priveasca dar el ii cere lui Aytul sa o trimita de acolo ca altfel va fi de rau.  Nazan incearca sa se apropie de Cahit insa el o da afara. Strigatele lui ii atrag atentia lui Elmas care abia apuca sa se iveasca o astfel de situatie si isi face aparitia  privind-o de sus pe Nazan ii spune ca merita ce i se intampla si ea este cea care a pierdut. Cahit o alunga sub privirile tuturor pentru tot ce i-a facut. Intre timp Kerem o suna pe Iclal si ii spune ca Yigit nu va renunta la Nur asa ca trebuie ca ea sa faca ceva pentru ca Nur sa renunte la Yigit. Iclal  il refuza dar se pare ca atunci cand intra la ea Mert ii vine o noua idee si cu toate ca Mert vrea sa doarma nu ii da voie spunadu-i ca au ceva de facut impreuna. Yigit are si el un plan in ce il priveste pe Kerem si merge la el si ii cere sa vorbeasca, timp in care Iclal cu Mert suna la usa lui Nur.....
REZUMAT EPISOD 33
Yigit ii spune lui Kerem ca emotia il face sa fie baiat politicos si nu s-a dus la el sa faca vreun spectacol. Kerem se mira ca inca merge dupa fosta sotie si ii raspunde ca nu il cunoaste deloc, este acolo si se va purta ca un om adevarat. Intradevar au divortat dar asta nu schimba nimic insa Kerem considera ca totul este acum altfel si el este mult prea increzator.  A facut o mare greseala si a pierdut-o pe Nur, ea s-a plictisit de el si acum nu l-ar mai alege. Ea vrea sa se salveze de el si de toate prostiile lui si vrea liniste si fericire. Yigit ii spune ca el nu o cunoaste pe Nur dar Kerem ii raspunde ca Nur de acum nu mai este ca si cea pe care o cunoaste el. Yigit este gata sa il ia din nou la bataie dar isi aminteste ce a spus la inceput, stie ca vrea sa il provoace dar el se va purta ca un adevarat domn si va pleca fara sa provoace nici un scandal si el este cel care nu o cunoaste si nu o poate aprecia pe Nur.
 Nur deschide usa si se bucura cand il vede pe Mert, ii pofteste in casa. Mert la inceput nu ii face jocul lui Iclal si ea ii cere lui Nur sa-i aduca apa pentru a putea vorbi cu Mert. Il atentioneaza sa faca asa cum s-au inteles daca isi vrea tatal inapoi. Cand Nur se intoarce cu apa si vorbeste frumos cu el, Mert da jos cu apa, ii raspunde ca nu este dragul ei, i-a furat tatal pe care il vrea inapoi, este o vrajitoare rea. Nur ii spune ca poate sa ii arate ca nu este acolo tatal lui insa el spune ca l-a pacalit, i-a fost prietena si i l-a furat si isi vrea tatal alaturi de el in fiecare noapte Nur cauta sa-l convinga ca tatal lui nu este acolo insa el ii spune ca nu o crede ca il minte si atunci de ce mama lui plange. Iclal  ii cere apoi lui Mert sa plece in curte si cauta cumva sa il scuze spunand ca asa sunt copiii, vad si isi dau seama de tot si face si ea pe mirata nestiind pana acum ca Mert o uraste asa de mult. Nur raspunde ca nu ii face bine asta copilului sa il implice in treburile astea si o considera vinovata pe ea dar Iclal continua sa spuna ca ea este de vina sa nu o invete cum sa se poarte cu copilul ei. Mai spune ca desi au divortat ea se intalneste inca cu Yigit si o considera a-i fi amanta. Nur raspunde ca nu mai are nimic cu el si isi da seama de ce a venit
ea acolo, sa fie linistita pentru ea nu mai exista Yigit asa ca Iclal pleaca multumita.
 Yigit pleaca de la Kerem si il vede pe Mert, se mira ca este acolo apoi il duce in masina lui si el merge la Nur de unde Iclal tocmai iese. Nur inchide usa si el ramane sa vorbeasca cu Iclal iar Nur ii aude cum se cearta. Yigit o ia la rost pentru ca l-a adus acolo pe Mert. A rugat-o de multe ori sa nu amestece copilul in treaba asta si nu il poate folosi pe copil ca si o arma indreptata impotriva lui Ii raspunde ca ea este mama si stie ce este mai bine de facut pentru copilul ei iar lui Yigit nu-i vine sa creada ca a facut asa ceva intentionat. Cum Mert vede din masina ca Yigit gesticuleaza cam mult coboara si fuge la ei, isi imbratiseaza mama, ii spune ca pe el nu il mai iubeste pentru ca el o iubeste pe Nur. Iclal este fericita ca a mai obtinut o victorie
Cahit este in camera la Elmas si ea ii povesteste cum vrea sa schimbe camera si i se adreseaza cu sot lui Cahit. Apoi il vede absent si nu stie ce are, el ii raspunde ca este obosit. Elmas il incurajeaza spunand ca ea impreuna cu copilul il vor vindeca. Continua apoi sa-i dea sfaturi ca trebuie sa divorteze si sa ia legatura cu avocatul, apoi trebuie sa-i faca camera copilului si stabileste de ce lucruri are nevoie. Ultima problema ce o abordeaza Elmas este cea legata de situatia parintilor ei pe care ii vrea acolo. Cahit spune ca va face tot ce vrea ea dar momentan are treaba si trebuie sa plece.
Cahit  merge apoi la Aytul care se gandeste la ce o fi facand Nazan. El ii cere sa nu se certe cu Elmas pentru ca este gravida si este vorba de copilul lui. La plecare o implora din nou sa fie atenta. Aytul insa merge la Elmas si o ameninta sa nu-si forteze norocul, nepotul ei o tine acolo dar sa nu ii faca zile grele ca va pleca asa cum a venit si sa nu uite cum a fost data pe usa afara Nazan.

Nazan ajunge la casa fratilor ei. Este vazuta de vecine care curioase o intreaba daca cumva s-a dus acolo in vacanta si cum de nu este alaturi de ea si sotul. Dupa ce i se dechide usa le spune ca a fost data afara de catre sot. Ei se enerveaza ca poate spune asa ceva si nu pot accepta asta asa de usor. Nazan este intrebata ce a facut ca au aruncat-o ca pe un caine, ei nu pot intelege asta si ea le cere sa mearga sa vorbeasca cu Cahit. 
Elmas si Nur vorbesc la telefon. Ii povesteste ce s-a intamplat la conac si ce bine era daca se afla acolo si ea sa vada ce o sa le faca ea la toti. Nur ii cere sa se linisteasca si sa se gandeasca doar la copil. Elmas ii mai spune ca vrea sa isi aduca acolo parintii dar nu stie cum sa-i abordeze ei fiind suparati pe ea.  Nur ii raspunde ca se va rezolva si asta dar momentan sa-si lase putin mama sa respire sa isi revina. Elmas isi suna apoi mama si incearca sa o convinga sa mearga acolo. Hafize este tot suparata, Elmas cauta sa o convinga ca acolo va fi altfel si ca va trimite masina dupa ei. Hafize este inca greu de convins si nu crede ca Nazan a fost alungata. Pe de alta parte Nur se gandeste la intalnirea cu Mert fiind foarte afectata de comporatmentul lui. Vine la ea Kerem si ii spune ca Yigit a fost la el. Nur este ingrijorata daca nu cumva a avut de suferit si daca nu l-a bruscat din nou dar o linisteste. Nur ii spune ca asa nu se mai poate, ea nu mai rezista si ei trebuie sa inceapa jocul, trebuie sa arate tuturor ca sunt impreuna.
Cahit merge la Yigit care se gandeste mereu la Nur si apoi la Mert si se considera prins intre cei doi si nu stie ce scapare mai are. Cahit ii povesteste ca a trimis-o pe Nazan la fratii ei si ca Elmas vrea sa se marite cu el. Yigit la randul lui povesteste de problema ce o are si el si ce a facut Iclal ducandu-l pe Mert acasa la Nur. Copilul i-a spus ca nu il mai iubeste , se simte foarte rau din acest motiv. Nu stie cum va rezolva nici cu Mert nici cu Nur ca le-a frant inima ambilor. Cahit continua si el cu problemele lui si ca Elmas vrea ca parintii ei sa se intoarca.
Iclal ajunge cu Mert acasa si este foarte incantata ce bun a fost  si drept recompensa i-a cumparat o multime de jucarii. Vine si Aytul si ele doua discuta despre ce s-a intamplat si Iclal spune ca va face si mai mult de atat dar Aytul o roaga sa nu mai implice copilul. Vine apoi la ele Elmas care este foarte bine dispusa, vrea sa se alature si ea la povesti cu ele, vrea sa vada sarcina lui Iclal, i se pare ca este cam mica, Iclal se supara ca ii da sfaturi si pleaca. Cand Elmas ramane singura si se aseaza langa foc este foarte incantata de noua ei pozitie. Apoi Aytul si Iclal pleaca spunand desprea ea ca este mai rea decat Nazan.
Pe de alta parte Nazan se trezeste intr-o lume pe care a uitat-o demult, este pusa de cumnata sa doarma pe jos, nu ii place apoi cumnata ii ofera sa doarma cu copiii in pat. Pentru ca de multa vreme nu le-a mai trimis bani astea sunt conditiile si o pune apoi la munca la bucatarie.
 Nur si Kerem stabilesc ca vor incepe din aceea seara. Kerem spune ca trebuie sa fie convinsa de acest lucru ca efectul va fi ca si explozia unei bombe. Nur raspunde ca este sigura ca asta vrea si este constiernta ca nu va fi deloc usor, asta este decizia ce a luat-o si o considera ca fiind corecta. Apoi el ii reaminteste ca trebuie sa-i spuna pe nume. Kerem da sa plece si la usa apare Hazal. Spune ca s-a dus la Nur sa ii duca un cadou pentru casa noua si cum Kerem intarzie sa plece Hazal ii reaminteste ca el era gata de plecare. Kerem ii mai spune odata lui Nur sa fie pregatita pentru cina si asa afla si Hazal ca cei doi vor cina impreuna la un local. Nur ii spune ca pe ea nu o intereseaza firma lor, ea stie foarte bine ce face si sa nu isi bata capul cu ea. Hazal ii da apoi cadoul, ii spune sa il deschida si sa se bucure de el. Nur vede ca este vorba despre o oglinda si o aseaza pe un raft cu toate ca indicatia lui Hazal a fost de a o pune in dormitor. O intreaba pe Hazal de ce o uraste si ii spune ca nu pe ea ci ceea ce ii aminteste ea. Ii raspunde ca si-a mai castigat un dusman si Hazal ii cere doar sa se priveasca atent in oglinda si sa nu uite cine este, asta este tot ce ii cere si Nur considera ca nu este normala.
 Se face seara, Nur este gata de cina, se uita in oglinda si isi aminteste ce i-a spus Hazal. I se pare ca este o prostie, isi face curaj spunandu-si ca a luat decizia buna. Este intrerupta de soneria de la usa, crede ca a venit deja Kerem dar il vede pe Yigit cu un buchet de flori. El ii spune ca apare cu un buchet de flori si nu stie prea multe despre ele si daca i se potrivesc sau sunt pe placul ei ba chiar se asteapta sa ii dea cu ele in cap dar a facut asta pentru ca asa a simtit. Apoi vede cat este de aranjata, ea raspunde ca trebuie sa plece si ca intradevar florile sunt frumoase dar nu le vrea pentru ca nu vrea sa aiba in casa ei ceva care ii apartine lui. Yigit  ii raspunde ca totusi in casa exista ceva care ii apartine lui si anume ea. Drept raspuns Nur ii cere sa plece ca se grabeste. Ajunge si Kerem foarte incantat de pozitia in care se afla. Yigit crede ca este o cina de afaceri dar Nur ii raspunde ca este vorba de o cina simpla.   In masina Kerem vede pe fata lui Nur ca este necajita, o intreaba daca florile sunt cauza si ii spune ca daca intradevar vrea ca ei sa faca acest joc trebuie sa se vada asta si pe fata ei. Nur isi face curaj, spune ca isi va reveni, nu a vrut sa exprime asa ceva dar stie bine ce are de facut.
 Cahit ajunge acasa si o intreaba pe Elmas daca i-a facut probleme matusa lui, spune ca nu si ca ii este foarte foame. Pentru cina din aceea seara s-a aranjat fiind prima cina in aceea casa si poate din acest motiv poate a exagerat putin cu aranjatul. Nu trece insa mult timp si ii este adusa mancarea pe tava in camera. Elmas se supara foarte tare ca o pune sa manance in camera, nu considera ca este bolnava sa o tina in carantina si sa nu poata cobori la cina. Ea crede ca vrea sa o tina inchisa in acea camera si dupa ce va naste sa o alunge si este convinsa ca el nici macar nu vrea sa divorteze. Pana la urma Cahit o cheama sa coboare la cina, ea accepta doar ca mai trebuie sa-si refaca iar machiajul care s-a dus din cauza lacrimilor.  Intre timp fratii lui Nazan se indreapta spre conac. La cina sunt Aytul cu Iclal, li se alatura Firat care le intreaba daca cumva nu le place sa o aiba acolo si pe Elmas. Desigur Aytul nu scapa ocazia sa se intepe iar cu el dar sunt intrerupti de aparitia lui Cahit cu Elmas de brat. Iclal nu vrea sa mai stea la masa, Aytul considera ca este o gluma proasta dar disputa lor este intrerupta de sosirea fratilor lui Nazan. Elmas cand ii vede nu se poate abtine si le spune ca ea este actuala, ei se infurie ca daca din cauza acesteia le-au dat afara sora si atunci Cahit le spune de copil. Fratele lui Nazan se infurie si mai tare, il bruscheaza pe Cahit si spre disperarea lui Elmas nimeni nu sare sa il apere noroc ca apare Yigit. Se pare ca de el au ceva frica si la cererea lui pleaca de acolo in gradina de iarna sa vorbeasca. Yigit ii intelege ca se gandesc la sora lor si fratele lui Nazan considera ca este rusinos ce a facut sotul ei sa o dea pe usa afara si sa puna la masa o alta femeie care se considera ca fiind acum nevasta lui Cahit si sa mai spuna ca va avea si copil. Cahit raspunde ca tot ce a avut de spus i-a spus surorii lui si sa mearga sa o intrebe pe ea, sa nu mai astepte de la el nici un ban urmand ca ziua urmatoare sa-i trimita cu soferul doar bijuteriile lui Nazan. Ei ameninta ca daca nu se inteleg se vor intalni la proces.
 Nur si Kerem au terminat de luat cina si cum ea stie ce va urma mai cere putin ragaz si merge la toaleta motivand refacerea machiajului. Acolo se priveste in oglinda si isi face curaj, ca toate astea le face pentru Mert, pentru copilul ce se va naste si pentru Yigit, considerand ca asa este mai corect. Se intoarce, se ia de mana cu Kerem si la iesire li se fac fotografii. In acest timpYigit este linga Mert care doarme, il mangaie spunand ca va creste va deveni barbat, ii va povesti si il va intelege. Ii promite ca va fi o poveste frumoasa pentru toti cu Nur si fratele lui alaturi.
 Ziua urmatoare Iclal primeste mesaj de la Kerem sa se uite la presa. La randul ei Elmas vorbeste cu Nur la telefon si este suparata ca se scrie astfel desprea ea ca este iubita lui Kerem insa Nur nu este impresionata de cicaleala lui Elmas si de ce scrie in presa lucru care o enerveaza si mai tare pe Elmas si incepe sa vocifereze si sa citeasca in continuare titlurile din presa si este auzita de Yigit. El intra la ea in camera si vede ziarele. Pleaca furios, Iclal il vede si isi da seama ca a vazut si el presa si il suna pe Kerem ca trebuie sa fie atenti. Kerem merge apoi cu micul dejun la Nur, ea considera ca este cam mult sa continue si dimineata dar Kerem spune ca trebuie sa continue jocul
Intre timp Cahit este foarte grijuliu cu Elmas care trebuie sa fie linistita pentru copil iar parintii lui Elmas au fost convinsi sa se intoarca si sunt pe drum adusi de soferul trimis de Cahit. Tayar si-a revenit si el desigur gandindu-se la ce ginere are. Elmas este nemultumita ca vor locui in vechea casa, ea ar fi vrut sa stea si ei in conac dar Cahit ii spune ca vor locui acolo dar ca si musafiri si vor face tot ce vrea ea. Elmas este nemultumita in continuare si de pozitia ei, ea fiind acum doamna a conacului si purtand copilul lui Cahit considera ca este nepotrivit sa stea in camera de oaspeti, cum vor privi asta parintii ei si crede ca Aytul nu-i permite lui Cahit sa faca altfel.
Cum s-au inteles lui Nazan i se pregatesc bijuteriile sa-i fie duse si Aytul se gandeste ce soarta are Nazan, cum a lasat in urma totul. Elmas vede ce se intampla si nu se poate abtine cand vine vorba de bijuterii, asa ca pune la cale un mic spectacol incat sa le indeparteze pe femei din camera lui Nazan si sa ramana nesupravegheate bijuteriile. Merge si ia de acolo fara sa se sfiasca ce este cel mai de pret.
Nur si Kerem sunt inca la micul dejun, el ii spune sa nu-i fie frica de Yigit. Nur raspunde ca nu de el ii este frica ci de faptul ca el va intelege ca ea se joaca moment in care Yigit bate la usa. Merge sa deschida Kerem si de cum intra Yigit il loveste si il da afara. El tipa apoi spunand ca nu poate fi adevarat si face asta doar sa scape de el si Nur ii raspunde ca ce a vazut aia este si nu ii pasa ce gandeste el. Yigit se infurie si ii spune lovind peretele ca nu o crede  si tot ce este in presa este minciuna. Nur tipa si ea cerandu-i sa plece. El pleaca dar ii spune ca nu a crezut si nici nu va crede ce a vazut in ziar. Kerem se intoarce dar Nur ii cere sa o lase singura insa el insista sa il cheme daca are nevoie de el.
 Iclal este la control, vrea sa afle sexul copilului, doctorita pare putin nemultumita, o intreaba daca este stresata. Iclal raspunde ca legat de problema stresului ei sa-l informeze pe tatal copilului care urmeaza sa vina si tocmai apare Firat. El spune ca nu este un strain, este ruda cu mama copilului si la intrebarea doctoritei Iclal il accepta acolo si poate continua controlul. Dupa ce ies Firat ii cere sa vorbeasca el fiind fericit ca si-a vazut copilul lucru care o infurie pe Iclal ca inca continua sa vorbeasca de copilul lor si ce curaj a avut de s-a dus acolo. Yigit ajunge si el si ii vede vorbind, o striga pe Iclal si ii intreaba ce fac ei  si cum de si-a lasat el munca si s-a dus sa vada de Iclal la spital. Iclal ii cere lui Yigit sa nu exagereze pentru ce a facut Firat ca el oricum avea treaba acolo si apoi isi indreapta atentia spre mana lui lovita. Yigit insa merge singur sa se panseze si ea se enerveaza iar ca el s-a lovit din nou din cauza acelei femei si apoi din cauza lui Firat si incepe sa o doara burta si merge la masina sa il astepte pe Yigit.
 Nur continua sa se gandeasca la reactia lui Yigit dar este intrerupta de curierul care ii aduce un pachet dar nu stie de la cine este.  Gaseste un bilet pe care scrie sa uneasca bucatile sa vada ce apare. Iclal ajunge la masina si vede ca incepe sa sangereze. Iese si Yigit o vede si ea se roaga sa nu pateasca nimic copilul pentru ca are nevoie de el....
               
                              REZUMAT EPISOD 34






15 comentarii:

  1. Din ce in ce mai penibil scenariul...mai bine ar pune punct intregului serial. Nici in povesti nu intilnesti asemenea situatii...sau poate daca nu ai nici un neuron.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aolo daca nu iti place nu te mai uita asa ca mult noroc e mai bine sa fie mai lunga si palpitanta decat scurta si plictisitoare

      Ștergere
  2. Multumim pt traducere, faceti o treaba minunata!
    Vorbind insa despre serial, astia deja sar peste gard, in incercarea de a creste ratingul devin penibili, auzi, sa o rapeasca... dupa porcaria cu poza fostei iubite a lui Kerem care e varianta roscata a lui Nur, cred ca am ajuns la momentul cind nu ma mai uit la acest serial...

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Buna ziua! Zilele trecute am primit raspuns de la euforia tv: Prizoniera dragostei se va difuza in intregime anul acesta la euforia tv ,inclusiv sezonul 1,dar nu se stie o data exacta!

      Ștergere
    2. Zilele trecute am primit de la euforia tv un mail in care se specifica:Prizoniera dragostei va fi difuzat in intregime la euforia tv , inclusiv primul sezon!

      Ștergere
  4. Cind puneti rezumatul la ep 31?

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc . astept in continuare si celelalte rezumate. sunt foarte curioasa cum s eva sfarsi

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pentru ceea ce sunteti. Personajele principale (Ygit si Nur ) sunt carismatice, frumoase, etc...Astept cu nerabdare episoadele urmatoare. Indragesc acest serial asa de mult incat am invatat limba turca. Sunteti talentati si o mandrie pentru tara voastra. Va multumesc pentru ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  7. traducerea episodului 32 cand o puneti va rog?

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru traducere. Ma ajuta sa stapanesc mai bine limba turca. Personajele principale sunt minunate. Parca-mi retraiesc propria-mi viata. Cine stie??? Poate undeva,candva??? Intr-o viata anterioara??? Ar fi minunat ca Ygit si Nur sa fie impreuna in viata reala dar, in fond.... fiecare cu alegerea lui, cu dragostea lui... Va multumesc pentru ca existati. Sunteti niste actori minunati. Nu stiu cum functioneaza aceste informatii, am facut facultati, masterate, am cules informatii de pe internet, dar constat ca sunt nula si neaveninta in astfel de comunicari, acum le descopar. M-as bucura ca actorii principali( Nur si Ygit)sa stie parerea mea,ii apreciez foarte mult dar nu stiu nimic despre acest facebook. Am auzit de curand ca daca nu ai facebook nu existi. Prefer sa nu exist dar sa-mi pastrez valorile reale.Va apreciez pentru ceea ce faceti si va iubesc. Sunteti minunati, continuuati asa si poate, cine stie???

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere