..

GECENİN KRALİÇESİ

 Sumar episod 3
 Fara a realiza cu adevarat ca Selin l-a parasit, Kartal ii vede impreuna pe Aziz si Selin si este foarte devastat. Esra o ia razna cand citeste scrisoarea de ramas bun lasata la plecare de Kartal si imediat merge dupa el.
Intre timp Mert afla ca Selin si Osman sunt in casa lui Aziz si el crede cu adevarat ca Selin este interesata de averea lui Aziz. Huma si Hakan cauta sa-l linisteasca sa nu faca vreo prostie ei continuand sa faca cercetari in ce o priveste pe Selin.
Esra se gandeste sa mearga la Emre gandindu-se ca acolo se afla Kartal dar Emre crezand ca cei doi au plecat impreuna incearca sa o linisteasca si ea pleaca. Tocmai cand el credea ca problema s-a rezolvat apare Kartal singur. Cand Kartal afla ca Esra il cauta isi da seama ca a citit scrisoare si se simte vinovat.
Aziz si Mert la randul lor se supara tare cand Esra le spune ca a fost parasita de Kartal. Intre timp Selin afla ca in urma cu 4 ani Aziz a fost cel care i-a interzis lui Kartal sa mearga dupa femeia iubita. La randul sau Aziz este foarte ingrijorat de starea fiicei lui si este hotarat sa il gaseasca cat mai curand posibil pe Kartal.
Kartal decide ca trebuie sa-i spuna totul lui Aziz, el nemaiavand puterea sa continue sa traiasca astfel. Pe de alta parte Selin continua sa pretinda ca ea o sustine pe Esra.
Esra care este convinsa ca nu se va mai intoarce Kartal este decisa sa-si ia viata. Se intampla ceva nesteptat. Kartal crede ca daca ii spune lui Aziz adevarul, relatia dintre el si Selin se va termina asa ca este determinat sa mearga la Aziz sa-i spuna tot.
In timp ce trece prin acest proces de impacare el nu stie de existenta fiului lui Selin, Osman. Existenta lui Osman ii da pe dos toate planurile.

Sumar ep 4

Esra crede ca daca ea si Kartal ar avea un copil toate problemele lor se vor rezolva si face o miscare ca asta sa se intample. Dar vizita ei la doctor nu se desfasoara asa cum si-a planificat.
Aziz  spune intregii famili ca vrea sa se casatoreasca cu Selin. Cea mai mare sustinatoare a lui legat de acest subiect este Esra. Hakan, Mert si Huma sunt convinsi ca pe ea singurul lucru ce o intereseaza este averea asa ca se aliaza si cauta modalitati sa previna asta. Ei incep sa investigheze trecutul lui Selin si in plus fac un plan prin care sa o convinga sa renunte la Aziz.
Kartal este devastat cand afla de intentia lui Aziz. Pe de o parte o are pe Esra care este dispusa sa renunte la tot pentru el iar pe de alta parte pe Selin de care este convins ca vrea sa se razbune pentru trecut. Este blocat intre cele doua femei fara speranta.
Pentru Aziz cel mai important lucru este fericirea lui Selin. Pentru a-i dovedi ca este serios ii invita la conac pe Charlotte mama ei si Sadik cu familia.
Cand Charlotte il vede pe Kartal in fata ei nu intelege ce se intampla. Ea o avertizeaza pe Selin ca este foarte periculos jocul ce-l face. Cu toate astea Selin nu renunta la planurile ei.
Mert crede ca planul lui functioneaza perfect. Raspunsul pe care Selin il da legat de opozitia lui nauceste pe toata lumea si se agita relatiile din familie.

Sumar ep 5

Fuat care stie adevarul despre trecutul lui Selin si Kartal se afla acum in mainile lui Aziz. Informatia pe care Fuat i-o da lui Aziz va duce la un nou inceput intre Selin si Kartal. Kartal va fi testat din nou in ce priveste dragostea lui.
Selin care merge sa se vada cu Aziz pentru a se desparti de el este confruntata cu o surpriza care o lasa neajutorata. Selin inca odata are in calea dragostei ei mari obstacole carora trebuie sa le faca fata. Raspunsul pe care il va da va afecta viata ei a fiului ei si a celui pe care il iubeste.
Dupa ce Selin a fost deacord sa semneze intelegerea pre-nuptiala, Mert care a parasit casa se va confrunta cu tatal sau intr-o forma de razbunare total neasteptata.
Esra care viseaza la o viata noua si habar nu are ce se intampla incepe pregatirile

Sumar ep 6
Aziz care a aflat adevarul despre trecutul lui Selin si Kartal face miscarea lui. Ori Selin se casatoreste cu Aziz ori Kartal moare. Tanara femeie se simte neajutorata si spune da lui Aziz.
Kartal nu are nici o intentie sa permita sa se intample asta.  Aziz face anuntul familiei dar are loc un eveniment neasteptat.
Evenimentul are un efect exploziv in intreaga casa si planul lui Aziz se intoarce cu susul in jos.
Selin a fost prins la colt dar Kartal nu poate permite sa o piarda pe femeia iubita si lupta pana la capat.
Intre timp Oktay devine o mare problema pentru Huma careia nu-i va fi usor sa scape de amenintarile lui.
Cum Aziz continua jocul de-a soarcele si pisica cu Selin si Kartal un apel telefonic care soseste schimba soarta tuturor.


Sumar episod 7
Selin neajutorata se casatoreste cu Aziz. In acelasi timp apare tatal lui Selin si Aziz este ingrozit. Barbatul pe care a ordonat sa fie ucis este viu si Osman sta in fata lui.
Chiar daca Huma nu vrea, Okray este constant in preajma ei. Acest joc incepe sa ia o turnura periculoasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca Halkan nu va mai face un pas inapoi.
Chiar daca Mert isi continua relatia lui cu Zerin un lucru neasteptat se intampla intre el si Elif.
Selin se simte foarte inconfortabil pentru ca a acceptat jocul propus de tatal ei iar Sadik are intentia sa-i povesteasca totul lui Aziz asa ca Osman face miscarea lui pentru a impiedeca sa se intample asta. El are un mare plan. Ca sa fie totul si mai interesant el are de partea lui un partener, cineva la care nici nu ne-am gandi.
Kartal ajunge la un nou punct de cotitura. Cei doi prieteni ai tatalui sau sunt din nou impreuna. A incepuit un soi de joc. Kartal incepe sa investigheze si este pe drumul cel bun. Din acest moment el fie intoarce spatele si lasa totul ori se aseaza la masa pentru a castiga.

Sumar episod 8
 Selin este blocata intre planurile tatalui ei si cele ale lui Aziz in scopul de a-l salva pe Kartal si este nevoita sa continue acest joc al casatoriei. Dar faptul ca este tinuta la distanta de catre Kartal, face ca inima sa-i fie franta.

Osman care isi duce pe mai departe planul ii cere lui Aziz jumate din firma.
Intre timp Oktay care se joaca cu Huma, face un alt pas pentru a se apropia acum de Burcu.
Pe de alta parte Esra care dupa ce l-a ascultat pe Osman cel mic vorbind, devine banuitoare si incepe sa caute informatii. Ea face miscarea ei pentru a afla unde Selin, Kartal si Osman au fost. In ce il priveste pe Mert, el nu poate intelege ce se intampla in familia lui. In mijlocul acestei totale harababuri cineva cu totul neasteptat pune mana pe situatie. Aziz strans la colt este nevoit sa ia o decizie foarte dificila iar pentru Kartal care acum este si el implicat in joc decizia nu va fi usor de luat.
In ce il priveste pe Kartal este tot mai aproape de aflarea adevarului legat de tatal sau, Aziz si Osman, insa nu are idee ca atunci cand ajunge la punctul final nu mai are cale de intoarcere.


Sumar ep 9
Viata lui Kartal se intoarce cu susul in jos atunci cand afla ca Aziz i-a ucis tatal. Aziz, omul pe care l-a acceptat ca si tata, omul pentru care si-a dat viata, chiar copilaria, este de fapt omul care i-a furat viitorul.
Lui Aziz ii este evident ce a aflat Kartal si este pe cale sa-i dea jumate din companie lui Osman. Cum se pare el este pe cale sa se prabuseasca in fata intregii familii si se simte neajutorat.
Huma la randul ei traieste o mare dezamagire, Aziz si-a pierdut total controlul si fara sa stie rezultatul final ia o mare decizie.
Lui Esra nu ii pasa deloc ce se intampla in companie, singura ei preocupare este Selin. Are de gand sa ste cu ea si sa afle totul direct de la ea. Indiferent care este pretul ea nu are de gand sa-l lase pe Kartal.
In ce il priveste pe Mert, el este impins intr-o directie necunoscuta. Pe de o parte este ceea ce se intampla cu familia lui iar pe de alta viata lui sentimentala de care el inca nu isi da seama este pe cale sa se schimbe.
Selin este fata in fata cu pericolul iar Kartal afla rand pe rand secretele si nu au doar in legatura cu tatal sau ci si cu Selin.
A sosit timpul confruntarii dintre Kartal si Aziz.


Sumar ep 10
Kartal ii cere socoteala lui Aziz pentru tot ce a pierdut. Insa Aziz nu prea are multe de spus, singurul lucru pe care il vrea este sa ramana in viata dar arma se descarca si Aziz este impuscat.
Esra care a incercat sa o ucida pe Selin nu stie ce sa faca si se duce la spital riscand totul. Situatia dintre Selin si Esra nu este buna si Esra vrea un singur lucru de la Selin.
Indiferent cat de mult Kartal incearca sa convinga politia este retinut pentru tentativa de omor.
Intreaga familie este devastata de impuscarea lui Aziz. Ca lucrurile sa fie si mai rele Esra le spune tuturor de relatia dintre Selin si Kartal. Din acest punct nimic nu va mai fi la fel pentru familia Alkan.

.






19 comentarii:

  1. Mulțumesc din suflet!!!!!!!!!! Aștept cu nerăbdare episodul al 2-lea....aștept să cumpere și românii serialul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc mult! Abia aştept continuarea....

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. MERCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincere multumiri pentru aceasta deosebita surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Episodul 2 l-am urmarit dara sa clipesc.Imi place de Selin, a ales un moment foarte bun de a da inapoi lui Kartal lovitura de gratie. Actiunea este foarte interesanta.


    RăspundețiȘtergere
  7. Așteptam cu nerăbdare rezumatul si eu L am urmărit , cam trist finalul episodului dar se pare ca ia plătit cu aceeași moneda fără sa știe de fapt cred motivele lui

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc, ce bine ar fi sa.l dea și la noi

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim mult pentru rezumate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un serial care se sfirseste inainte de a incepe bine.Astept rezumatul ep 9 unde in sfirsit Kartal a avut un rol mai pronuntat nu 13 minute cit a avut in episodul 8.Sunt foarte curioasa ce a reusit Kartal sa afle de la Sadik, Intregul episod era al surprizelor neplacute.

    RăspundețiȘtergere