..

Rezumate Prizoniera Dragostei 34....

Rezumat episod 34


Yigit vede ca ceva nu este inregula cu Iclal dar ea cauta sa se ascunda, nu recunoaste ca are dureri dar il determina pe el sa plece spunand ca merge la toaleta dar se  intoarce la cabinet. Acolo doctorita ii spune ca nu se mai poate face nimic fiind prea tarziu. Ea nu-i da voie doctoritei sa il anunte pe Yigit. ii reproseaza doctoritei ca ea este de vina si spitalul lor ca nu s-au ingrijit de ea cum trebuie. Continua sa spuna ca i-au distrus viata, ca totul s-a terminat si ca ea este terminata. O suna apoi Yigit sa vada cum este dar ii raspunde ca este bine si nu a fost nevoie sa mearga la doctor ca doar a vomitat si merge acasa sa se odihneasca si el sa nu isi faca griji ca nu a patit nimic. Yigit merge la firma unde simte ca toti sosotesc pe seama lui si se incurajeaza singur sa fie calm. Ajunge in birou si Cahit il urmeaza. Yigit este foarte furios si spune ca nu-i vine sa creada de felul in care a reactionat Nur cand s-a dus la ea si se joaca sa-l convinga ca ar fi ceva intre ea si oportunistul acela dar nu o crede. Vrea sa plece, Cahit se lupta sa il opreasca, ii spune ca Nur este fosta sotie si poate face ce vrea si cine este el acum sa ii mai ceara socoteala. Sa stea calm si sa se gandeasca insa el este convins ca Nur il iubeste si de aceea face asta. Cahit il considera vinovat pe Yigit pentru felul in care se comporta, trebuie sa dea dovada ca este un om adevarat si sa-i intre in cap ca Nur este o femeie libera, accepta ca se iubesc dar ea poate ca vrea sa se salveze de el si sa-i dea o sansa lui Kerem. El ramane singur si isi aminteste din nou discutia pe care a avut-o cu Kerem si da cu lucrurile pe jos apoi pleaca.


Intre timp Nur isi omoara timpul cu puzzle-ul dar nu se poate concentra pentru ca se gandeste la ce i-a spus el si apoi isi face griji din cauza ranii pe care el si-a facut-o la mana si vrea sa sune dar se razgandeste si se apuca iar de puzzle. Pana la urma nu se abtine si o suna pe Elmas. O intreaba cum este mana lui Yigit dar Elmas nu stie despre ce vorbeste dar spune ca isi da seama ce greu ii este pentru ca il iubeste. Nur recunoaste ca a obosit si ii este foarte greu cand il vede pe Yigit reactionand asa si ii este foarte greu ca el nu o crede orice ar face. Elmas ii spune ca este nebuna pentru ca face un astfel de joc si ce ii pasa ei de Iclal. Nur spune ca nu din cauza asta se poarta asa ci din cauza lui Mert si a copilului care se va naste si asta este decizia ei ca sa se poata termina totul. Elmas o invita apoi la ea la conac si Nur se supara ca are o astfel de idee. Elmas vede apoi ca au sosit parintii ei si coboara sa-i intampine.



Tayar coboara foarte incantat din masina ca in sfarsit este la conacul lui Kozan si cum s-ar zice poate intra pe usa din fata insa Hafize este mai rezervata si suparata de felul in care el vorbeste. Ii intampina Elmas si la intrebarea lui unde vor sta ea ezita sa le spuna direct. Apare in usa Aytul care ii frange elanul lui Tayar care crede inchise vechile probleme si vrea sa intre sa stea cu totii in salon la o cafea. Aytul insa nu ii da voie sa intre spunandu-i ca locul lor este  unde au stat si inainte. Tayar se supara ca Elmas nu spune nimic pentru ca Aytul ii trimite de acolo si ii desconsidera. Cum poate el ca socru sa fie tratat asa si Hafize hotaraste sa plece de acolo.


Yigit se indreapta spre Nur si cauta sa fie calm pentru ca asa i-a spus Cahit deoarece are dreptate Nur nu mai este sotia lui. Pe de alta parte Nur continua sa fie la fel de nelinistita nestiind care este situatia lui si pleaca moment in care ajunge la ea Yigit dar cum nu il vede el o urmareste. Nu trece mult timp si Nur il vede in urma ei masina, se gandeste ca este bine cu mana din moment ce conduce si opreste. Acum ca-i bine ii cere socoteala ce cauta pe urmele ei si ca nu au nimic de vorbit dar priveste totusi ingrijorata la mana lui care este pansata. Yigit ii raspunde ca nu s-a dus sa o plictiseasca, vrea sa il asculte pe Cahit si sa se poarte civilizat. Vrea doar sa-i spuna un singur lucru, daca intradevar nu il mai iubeste si lasa ca acel om sa-i tina mana el nu ii va mai face greutati. Dar cum ea lacrimeaza cand il aude ii spune ca asta il innebuneste pentru ca stie ca se joaca, nu vrea sa se poarte ca un animal dar il innebuneste situatia si nu o crede ca il vrea pe Kerem. Cum Nur ii raspunde ca pe el nu il mai vrea in viata ei Yigit completeaza ca il poate da afara din viata ei dar nu il poate scoate si din inima ei si sa termine cu acest joc.Cum Nur zice ca nu se joaca pe el il apuca rasul si este convins ca foarte curand se va termina jocul si apoi pleaca. Nur se infurie ca nu il poate infrunta si se gandeste ca Kerem are dreptate si asa nu se mai poate.



In acest timp Kerem face sedinta la firma, discuta de produsele cosmetice si apoi le spune ca vrea sa creeze un parfum nou, ceva special, cu un miros clar, riguros care sa iti taie respiratia si continua sa descrie acel parfum dar il trezeste din visare Hazal care tusind face remarca ca a inecat-o mirosul parfumului descris. Kerem insa continua si le cere sa lucreze la ce le-a spus si sa gaseasca si numele. Hazal ii spune ca nu este nevoie ca deja se stie ca numele parfumului va fi “Nur”. El se infurie ii cere sa taca insa Hazal continua pe acelasi ton ca pe ea o ingrijoreaza daca oare vrea ca parfumul sa fie ca si mirosul lui Inci ca asa semana cand facea descrierea. Povestind parea ca Inci se afla in camera cu ei dar Inci a murit isi da seama ca durerea este foarte mare dar ca vrea sa-i invie mirosul. Daca in fiecarea seara si dimineata o sa-i simta mirosul lui Inci si o va vedea pe Nur dar se intreaba la ce ii mai trebuie mirosul. Hazal pleaca si se intalneste cu Nur, ii spune ca pentru ea mereu este liber dl Kerem. Nur intra, el nu o astepta insa se bucura ca o vede si asta il face sa se simta foarte bine.



Elmas continua sa se lupte cu parintii ei care vor sa plece. Tayar incepe apoi sa se dezlantuie ca este o adevarata mascarada ca ii face sa stea acolo. Elmas cauta sa-i convinga spuandu-le ca vor sta acolo dar ca si musafiri si Hafize se supara si ea ca-i crede prosti si cum ii va privi nepotul vazand ca sunt tratati asa. Ajunge si Cahit si ii convinge sa intre sa vorbeasca si Tayar accepta si este curios ce le mai poate spune.
Ajunge si Iclal acasa, Aytul auzind usa trantindu-se crede ca este Elmas si iar se gandeste nervoasa la ea. Este informata de femeia din casa ca Iclal a sosit si a urcat. Aytul urca si ea, i se pare ciudat ca este inchisa usa de la baie.





Nur ii spune lui Kerem ca mereu ii face greutati si ca de acum nu se va mai intampla. Kerem face apoi referire la Yigit ca va continua sa se poarte la fel si sa nu il inteleaga gresit, vrea doar sa o ajute si va continua dar nu i-a placut cum a aratat dupa vizita de dimineata a lui Yigit si Nur raspunde ca intradevar a fost cam confuza si ca nu se va mai intampla. El ii cere atunci sa-si pregateasca bagajul ca fiind iubiti vor merge in vacanta. O vede ca ezita, o intreaba daca a speriat-o dar spune ca nu doar ca a venit prea dintr-o data propunerea. O intreaba daca intradevar vrea sa scape de Yigit sau doar se joaca pentru a-si usura constiinta sau poate ii este frica si nu are incredere in el si este timpul sa aiba incredere si in ea. El este constient ca ea inca isi iubeste fostul sot dar el a inselat-o si a lasat gravida fosta sotie si pare ca acum ea doar se joaca si de fapt nu vrea sa il lase pe Yigit. Isi da seama ca asupra ei este o mare presiune pentru ca una ii zice inima si alta mintea si se intreaba daca cu adevarat vrea sa scape sau doar se pacaleste.  Nur se supara ca el nu o cunoaste deloc si ii va demonstra ca nu este asa si Kerem adauga ca pe Yigit trebuie sa il convinga de acest lucru nu pe el. Dupa ce pleaca Kerem considera ca ea este foarte neajutorata. Afara Nur se intalneste cu Hazal care se ofera sa o ajute dar ii spune ca nu are nevoie sa o ajute legat de problemele ei personale. Hazal ii spune sa se gandeasca bine ca poate intr-o zi ea va fi singura care o va putea ajuta.

.


Dupa ce Cahit i-a convins sa intre Tayar este tot suparat si incepe prin a-si arata nemultumirea ca Cahit nu i se adreseaza cu tata si ca nu a divortat inca. Cahit spune ca va divorta in curand avocatul lui se ocupa deja de asta, va fi bine pentru toata lumea si ei nu mai sunt acolo angajati si lui ii este greu ca si lor. Le promite ca va vorbi si cu matusa lor si nu se va mai intampla ce s-a intamplat cand au sosit. El va face tot ce este necesar pentru copilul lor si ii lasa sa decida ei ce vor face.Dupa ce el pleaca Elmas merge dupa el nemultumita ca nu a fost mai precis cu ce va face si face un gest necugetat cand el spune ca mai are nevoie de timp si ii vede colierul de care ea se pare ca a uitat ca il are la gat. Il smulge, ii reproseraza ca a ramas aceiasi, s-a dus si a furat de la Nazan si sa-i fie rusine ca fura in timp ce ii poarta copilul lui. Asta este ea si orice ar fi procedeaza la fel, ii spune el dazamagit. Cahit pleaca si Elmas de data asta ii da dreptate



Intre timp Nazan si-a primit bijuteriile si toti sunt mirati de atata bogatie si fiecare incearca sa puna mana pe cate ceva. La inceput Nazan este cam absenta dar reactioneaza cand vede ca este pe cale sa ramana fara ele si incepe scandalul pentru ca ei vor sa le vanda sa faca rost de bani si este momentul in care ea isi da seama ca ce este mai valoros din colectia ei lipseste. In toiul scandalului apare si avocatul lui Cahit care vede cum este tratata Nazan. Cahit si el isi aminteste cum a fost cand i-a facut cadou acel colier cerand in schimb si el de la ea drept cadou un copil si iar se infurie. Elmas isi da seama ce a facut si merge si ii inapoiaza toate bijuteriile furate. Spune ca ii pare rau si nu va mai face asa ceva.

Dupa ce Nur ajunge acasa o incearca regretul pentru ca a acceptat sa plece cu Kerem in vacanta si are cateva incercari de a-i scrie mesaj, ba ca nu-i buna ideea cu vacanta, ba ca nu mai are de gand sa se joace dar pana la urma renunta si isi impune sa fie calma sa mai aiba rabdare si in liniste sa ia decizia.



Aytul o zoreste pe Iclal sa termine baia, in sfarsit ea iese, Aytul o cearta spunand ca nu-i face bine sa stea asa de mult la baie. Isi da apoi seama ca ceva nu este in regula, o intreaba ce s-a intamplat si Iclal ii cere sa-i arunce la gunoi fusta. O intreaba ce-i cu sangele de pe ea si Iclal ii spune ca a pierdut sarcina, copilul a parasit-o. Aytul cauta sa o linisteasca ca nu este ea de vina si Iclal se infurie si spune ca toti sunt vinovati pentru ca au stresat-o si din cauza stresului a pierdut copilul. Ii cere apoi sa nu-i spuna lui Yigit pentru ca vrea sa se marite cu el, nu mai este timp si trebuie sa se grabeasca. Aytul ii aminteste sa nu uite ca inca il are in mana pe Mert, cea mai mare arma.




Nur continua cu puzzle-ul, si l-a facut pe Kerem, i se pare amuzant, il considera un pic cam megaloman si apoi isi face bagajul de vacanta cu toate ca nu vrea sa plece. Isi aminteste de Yigit cand i-a spus ca in inima ei inca este el. Apoi se gandeste si la ce a spus Kerem si ii da dreptate asa ca continua cu bagajul.  Suna la usa Kerem  si vede puzzle-ul, se infurie pe Hazal si il strica. Cand Nur se intoarce el isi cere scuze ca din greseala l-a stricat, Nur crede ca el l-a trimis si ii spune ca este cam megaloman iar el ii raspunde ca s-a gandit sa faca o gluma. Nur face referire si la biletul care era in cutie, el nu stie dar pana la urma spune ca a vrut ca si nota sa fie amuzanta. Facandu-se ca o ajuta sa-l adune de jos, el pune din pumn din puzzle in buzunar.



La conac s-a facut ora cinei si Cahit cauta sa o convinga pe Aytul sa-i accepte la masa pe parintii lui Elmas ca azi maine vor fi bunicii copilului sau. Cahit este ajutat in demersul sau de Yigit lucru care nu o mira pe Aytul fiind normal ca fratii sa se ajute. Pe de alta parte Hafize cu greu este lamurita sa accepte sa ia cina acolo. Cand se aduna cu totii Mert se mira ca vor lua cu ei masa si se bucura ca nu au dus-o si pe Nur, varjitoarea cea rea. Tayar vorbeste in continuu, ca astfel de mese se vor repeta ca acum sunt in familie. Mert contrariat ii spune ca ei nu fac parte din familia lor si Tayar vrea sa-i spuna de copilul lui Elmas, Yigit il opreste dar Mert le spune ca stie ca l-a auzit pe unchiul lui vorbind de bebelas. Este momentul in care Iclal spune ca daca tot se vorbeste de bebelas este cazul ca Mert sa stie ca si el va avea un frate. Mert se mira stiind ca parintii lui sunt certati si Aytul completeaza, inseamna ca se vor impaca.



Nur cu Kerem sunt pe drum, ea isi aminteste de diferitele momente in care alaturi in masina il avea pe Yigit dar este trezita din visare de smucitura masinii. Il intreaba unde merg, ii raspunde ca este surpriza fiind vorba de un loc frumos si ii mai spune ca a aranjat cu un ziarist sa le faca poze sa apara din nou ziua urmatoare in presa. In sfarsit ajung, ea se mira putin crezand ca vor merge la un hotel. Apare si fotograful si apoi el ii spune ca acolo este un loc special pentru el dar nu a mai fost de mult timp. Cand dau sa intre apare Shukriya pe care Kerem o credea plecata asa cum i-a dat ordin. Ea se sperie vazand-o pe Nur crezand ca a inviat Inci. Kerem o duce pe Nur sa se instaleze in camera iar pe femeie o expediaza si ii cere sa nu mai apara acolo. Nur isi despacheteaza lucrurile si inspecteaza putin camera si gaseste in mai multe sertare rame de tablouri din care lipsesc fotografiile. Apoi ea coboara iar cand Kerem o priveste o vede pe Inci si Nur isi da seama ca ceva nu este in regula dar el invoca doar faptul ca este obosit. Iau apoi masa si la un moment dat Nur il intreaba despre ramele din care lipsesc fotografiile, el evita putin in a-i raspunde apoi zice ca nu stie ca nu a mai fost pe acolo de mult timp. 



Dupa ce Yigit si Iclal merg sa-l culce pe Mert el ii intreaba cand vine fratele lui, ca vrea ca ei sa fie impacati. Yigit raspunde ca vor vorbi cu totii mai tarziu despre impacare si lui Mert ii este teama ca nu cumva sa nu mai vina fratele lui si asta o cam irita pe Iclal.
Ei merg apoi in biblioteca si Yigit o cearta ca ce fel de mama este si cum poate sa procedeze astfel si sa se joace astfel cu psihicul copilului iar Iclal raspunde ca ea este mama lui si el este cel care se joaca cu psihcul copilului si este curioasa cat mai avea de gand sa ascunda acest lucru de el. Yigit este convins ca de fapt ea a planificat ce s-a intamplat si ei altfel s-au inteles ca vor proceda. Iclal la fel de iritata ca si Yigit spune ca pentru a-l ajuta pe copil sa nu mai fie confuz el are de facut un singur lucru si anume sa se insoare cu ea daca se considera un tata bun se va insura cu mama copilului sau. Yyigit ii reproseaza ca acesta a fost motivul pentru care a facut marturisirea si pleaca. Iclala ramane acolo, merga la ea Aytul si ii spune ca Yigit nu se va insura cu ea.




Dimineata Nur vede in ziar poaza si ii spune lui Kerem ca au scris exact cum au vrut ei. El este sunat apoi si afla ca totul a fost rezolvat asa cum a stabilit si ii spune lui Nur ca sunt nevoiti sa se intoarca ca a aparut ceva urgent. In masina Nur se gandeste din nou la Yigit si la ce reactie va avea dar ca este pregatita si il intreaba daca el este si ii confirma. Ajung acasa si constata ca Nur a avut musafiri nepoftiti in casa si singurul lucru care a disparut este puzzle-ul in rest toate fiind la locul lor. Nur nu intelege cum de s-a intamplat asta si se gandeste ca poate Yigit a fost. Kerem trebuie sa plece si ii spune sa uite si de hot si de Yigit

Aytul citeste in presa si ea de aventura dintre Nur si Kerem insa Iclal este foarte agitata si nu se poate linisti pentru ca Yigit nu vrea sa se insoare cu ea si nu prea are timp sa-l convinga mai ales ca toti de la spital stiu ca a pierdut copilul si ce va fi atunci cand el va dori sa o insoteasca la control. Aytul ii cere sa nu mai joace asa sgresiv si sa astepte dar Iclal spune ca nu mai poate astepta si pleaca


Yigit este si el pe drum cu ziarul alaturi. Il suna Hazal si el crede ca este pusa de patronul ei dar ea spune ca vrea sa vorbeasca cu el si ii da adresa ei pentru ca ce are sa-i spuna nu se poate la telefon. Dupa ce termina de vorbit la usa ei suna Kerem. Putin mai tarziu ajunge si Yigit la ea si o vede cazuta.
Iclal il suna pe Kerem ca vrea sa se intalneasca pentru ca ambii sunt intr-o situatie putin cam critica, spunandu-i ca se afla in fata casei lui dar el ii da intalnire peste 10 minute in alta parte si Iclal pleaca. Tocmai cand porneste Nur iese din casa si o vede, se mira ca ce cauta acolo si fiind suspicioasa o urmareste si vede ca ea se intalneste cu Kerem.,,,
Rezumat episod 35



Iclal ii reproseaza lui Kerem ca pentru el se pare ca treaba este pe calea cea buna dar nu si pentru ea. Spune ca barbatii sunt puternici dar lenti, mult prea lenti pentru ea si nu mai are timp. Nur il suna pe Kerem sa vada unde este si ii spune ca este intr-o sedinta si atunci se decide sa intre la ei. Cand Iclal incepe sa-i spuna ca acum trebuie oprit Yigit care este obsedat de Nur ea tocmai ajunge si le spune ca probabil despre ea vorbesc. Iclal se ridica si Nur ii spune ca nu se poate salva fugind si sa spuna ce face acolo. Iclal considera ca nu ea este cea care trebuie sa-i dea socoteala si lasa asta pe seama lui Kerem si pleaca furioasa. Cand Nur ramane cu Kerem ii spune ca a avut mai mare incredere in el decat in omul iubit si acum ca l-a vazut cu Iclal ii este greu sa mai aiba incredere in el si nu mai stie cine cu cine se joaca. El isi cere iertare ca a mintit-o la inceput dar apoi ii spune ca s-a intalnit cu ea legat de afaceri.  Nur este tot suparata si mai mult de atat momentan Kerem pare ca-i tine partea lui Iclal spunand ca in general femeile sunt de partea lui Iclal si pe ea o considera rea. Nur ii spune ca ea a inceput acest joc doar pentru Mert si copilul ce se va naste. Kerem continua sa-i spuna ca singurul lui scop a fost acela de a o salva  si ea de la inceput cand el o considera amanta lui Yigit nu i-a spus adevarul si el a cautat sa fie mereu de partea ei iar ea a tratat necorespunzator o femeie insarcinata si ea trebuie compatimita si el stie ca ea este o fata buna si nu vrea sa streseze o femeie insarcinata si maine poimaine cand se naste copilul sa nu aiba probleme. Daca vrea intradevar sa se salveze de Yigit trebuie sa faca inca un pas in jocul lor. El primeste apoi telefon legat de accidentul lui Hazal si face pe miratul si o informeaza si pe Nur ca Hazal a fost atacata.



Yigit este la politie si le spune ca femeia l-a sunat sa mearga la ea si cand a ajuns a gasit usa deschisa si ea era cazuta.Ea l-a chemat sa discute despre fosta lui sotie si Kerem Sancaktar si este convins ca acest atac are legatura cu el. Yigit afla apoi de la doctor ca situatie ei nu este prea buna, el il implora sa o salveze si sa-i dea de stire cand isi revine. Ajunge si Kerem la spital si Yigit ii spune ca el a gasit-o acasa pentru ca l-a chemat la ea si desigur el este foarte mirat. Nur pentru ca isi face acum griji pentru Iclal gandindu-se ca nu a tratat-o corespunzator o suna pe Elmas si o intreaba cum se simte Iclal si Elmas in stilul ei ii spune ca este  foarte bine si ce ii pasa ei de Iclal iar Nur din nou invoca grija ei pentru copil, sa nu se intample ceva. Elmas continua apoi sa faca aluzie legate de relatia dintre ea si Kerem pe care il considera un om bine pozitionat si apoi ii povesteste cum sta ea acum la piscina si ce bine ar fi sa mearga si ea si desigur Nur nici nu vrea sa auda. Apoi Nur merge in piata si se gandeste la discutia avuta cu Kerem si se simte si mai vinovata mai ales ca aude in jurul ei comentariile femeilor care o critica ca a furat sotul alteia si toate astea vin sa completeze ce i-a spus Kerem



Hafize merge la Elmas si ii spune ca este nelinistita de situatie ei si poate Cahit nu are incredere in ea si ganduri serioase dar Elmas o linisteste si ii spune ca el va divorta si totul se va rezolva. In acest timp Cahit se intalneste cu avocatul care ii spune cum sta cu procedura de divort. Apoi avocatul ii spune ca starea fizica si psihica a lui Nazan nu este deloc buna si Cahit nu vrea sa auda mai mult spunand ca nu il intereseraza si cauta sa se convinga singur ca intradevar nu il intereseaza. Pe de alta Nazan intradevar are mari probleme legate de modul in care este tratata in casa fratilor ei.
Cand Nur ajunge acasa il gaseste pe Yigit asteptand-o. Ea se supara din nou ca nu ii da pace si ii reproseaza ca din cauza lui femeile de pe strada inca isi amintesc de ea si o critica. Ba mai mult ea il crede pe Kerem ce i-a spus de intalnirea lui cu Iclal decat pe Yigit care i-a spus ca cei doi comploteaza. Yigit ii spune ca nu este ceva in regula cu Kerem care este un pervers. Nur iar se infurie si il considera pe el singurul pervers si in loc sa fie alaturi de femeia care ii poarta copilul el se afla acolo. El incepe apoi sa-i spuna de usa sparta si de Hazal dar nu il lasa crezand ca este vorba de usa ei si il da afara si Yigit tot nu apuca sa-i spuna ce a facut acel om pentru ca tocmai ajunge si Kerem. Ei vorbesc apoi de intalnirea cu politia si Yigit ii povesteste ce s-a intamplat si il intreaba pe Kerem ce are de spus dar el ii raspunde ca va spune politiei. Cum Nur spune ca nu intelege nimic Yigit ii spune ca-i va scrie mare sa inteleaga ca acest om nu este cum pare si poate atunci va intelege. Se adreseaza apoi lui Kerem ca Nur este femeia lui si sa se astepte sa-i fie si mai greu de acum. Dupa ce pleaca Yigit suna o cunostinta care il stie din copilarie si careia ii spune ca merge in vizita. Nur ramane cu Kerem si il intreaba ce a vrut Yigit sa  spuna despre Hazal si cum Kerem il invinuie pe Yigit.  Nur ii spune ca Yigit nu minte si pe Kerem il apuca rasul si ii aminteste ca de la inceput a mintit-o si nu i-a spus ca este insurat in timp ce sotia lui zacea in spital. Ea continua sa-l apere pe Yigit si el nu se poate controla si tipa dar isi da seama de greseala si isi cere scuze si spune ca el nu este un astfel de om dar faptul ca este invinovatit pentru Hazal l-a facut sa-si piarda controlul. El ii promite apoi ca ii va spune adevarul despre Hazal si incepe povestea cum a cunoscut-o fiind singura  neavand pe nimeni a luat-o langa el unde si-a facut o cariera si in afara de viata legata de munca nu are pe nimeni si este obsedata de el, stie de mult asta si a cautat sa se indeparteze de ea dar nu a putut.  Nur crede ca din acest motiv Hazal o uraste pe ea, nu stia de ce o priveste ciudat si ce vroia de la ea.  Spune ca acum o intelege dar nu intelege ce i-a spus lui Yigit  si Kerem o compatimeste ca cine stie la ce s-o fi gandit. El mai spune ca ii pare rau ca i-a dat acum batai de cap dar tot ce vrea el este ca Hazal sa se faca bine si se gandeste doar la ea si nu isi da seama de ce Yigit l-a invinuit pe el.



Cahit pana la urma se decide sa mearga sa vada de Nazan. Ii cere sa-i transmita fratelui ei ca daca ii mai face asa ceva va fi foarte rau. ea ii cere sa o salveze de acolo dar el fara sa mai spuna ceva ii da restul de bijuterii. Ea se gandeste ca desigur Elmas le-a furat si el gasindu-le i le-a dus dar Cahit se ridica si pleaca. Nazan merge dupa el si il intreaba daca fuge de ea sau ii este frica si ea stie ca sotul ei a iubit-o. El ii confirma ca asa a fost a iubit-o dar ea l-a mintit ani la rand. Ea o invinuie pe matusa lui care mereu facea aluzie la copil si o presa el lasand-o singura sa se lupte cu ea fara sa o apere macar o data si asa a fost nevoita sa taca. El ii aminteste ca l-a zdroibit inscenand faptul ca el este steril. L-a mintit de frica sa nu il piarda.   Intre timp la conac Elmas nu se poate abtine cand vine si Iclal la piscina si face referire la faptul ca Yigit tot la Nur se gandeste provocandu-i o criza lui Iclal.



Yigit merge la cel cu care se cunoaste din copilarie, un om pe care il priveste ca si pe un tata si ii spune ca vrea sa afle mai multe lucruri despre Kerem  pe care el l-a cercetat si pare sa fie curat dar nu este, ceva trebuie ca ascunde. El ii cere ajutorul si asta nu are legatura cu bani sau afaceri ci cu inima lui,  exista o femeie pe care el o iubeste mult. Dupa ce Yigit pleaca apare un alt batran care intreaba daca el se mai intoarce dar este intrebat ce ar face daca s-ar intoarce, daca oare ar avea curajul sa se uite in ochii lui ca la un fiu.(cel care statea ascuns este tata lui Yigit).



Nur il suna pe Firat  in scopul de a o ajuta pentru ca vrea sa lucreze si s-a gandit la el. Cum el este prin zona se intalnesc la o cafenea sa vorbeasca. Cand ea pleaca da de Yigit care era acolo sa o pazeasca de psihopatul de Kerem si ii spune din nou ca a vazut de ce a fost in stare sa-i faca lui Hazal. Cu toate ca el continua sa-i spuna ca femeia l-a sunat si a vrut sa vorbeasca cu el legat de ea, Nur continua sa-i spune ca nu este treaba lui ca nu-i nici politist nici procuror si ea a vorbit cu Kerem despre Hazal si subiectul este inchis. Il crede si singura ei problema este el care inca se afla acolo. Ea urca in masina si Yigit promite ca o va salva si de acel om si de prostia ei. Tot timpul cat au vorbit au fost urmariti si fotografiati de catre Kerem care apoi pleaca si el de acasa. Pozele facute le trimite unui ziar si ziua urmatoare din nou apar in presa Yigit cu Nur.

La conac Iclal este furioasa si ii spune lui Aytul ca este foarte tarziu si desigur Yigit este tot la usa lui Nur si face crize de gelozie. Aytul cauta sa o linisteasca sa nu mai faca ea crize de dimineata pana seara. Sunt intrerupte de telefonul lui Yigit care se intereseaza de Mert si apoi ii aminteste de vizita la doctor pentru controlul sarcinii din ziua urmatoare. Ea se panicheaza si Aytul ii cere sa nu tipe ca poate fi auzita de Elmas sau Firat.

Firat insa este cu Nur, ea ii spune de Hazal, apoi el se gandeste ca poate de data asta a ales mai bine, Kerem fiind un om care ii poate asigura linistea. In acest timp Kerem este langa Hazal si deplange starea in care a ajuns. Spune insa ca o va ierta si de data asta nu va fi cu Nur ca si cu Inci. Nur il intreaba apoi pe Firat daca nu o poate angaja ca secretara la agentia lui pentru ca acum ea nu mai poate aparea in ziare fiind asa cunoscuta si urata de lume. Nu ajunge la nici un rezultat dar Firat ii spune sa il sune ca poate se gandeste la ceva pentru ea. Yigit ajunge in sfarsit acasa dar Iclal pentru a nu da ochii cu el ca sa nu stabileasca nimic legat de vizita la doctor se face ca doarme si il intampina Aytul si cand el aduce vorba de vizita din ziua urmatoare ea ii spune ca Iclal nu mai vrea sa mearga la acelasi doctor si o duce ea la altul dar Ygit se infurie ca ce are de acum dupa atatia ani vrea sa schimbe doctorul ba mai mult este auzit de Firat care ajunge si el acasa si se arata nelinistit crezand ca sunt probleme cu copilul dar Aytul il trimite la culcare nefiind asta problema lui si Yigit fiind si el putin nedumerit de interesul lui Firat. 

Pe de alta parte Tayar este nemultumit de situatia in care este Elmas, Cahit inca nu a ajuns acasa, de divortat nici gand iar Nazan trebuie sa mai suporte si alte umilinte din cauza unui vecin care este patron de hotel si incearca sa se dea la ea cu acordul fratelui. 



Kerem ii trimite mesaj lui Iclal sa fie pregatita pentru ziua urmatoare ca va fi randul ei asa ca ea incearca din nou sa se foloseasca de Mert dar cum el nu vrea sa faca ce ii cere de acesta data  il intreaba daca nu vrea sa se intoarca tatal lui ca altfel si ea va fi suparata si fratele lui va fi suparat dar Mert continua sa spuna ca el nu este un copil rau. Pana la urma il convinge sa arunce cu pietre in geamurile de la anexa si le spune celor de acolo sa-i transmita lui Nur sa-i lase in pace tatal ca altfel le va arunca cu pietre in cap. Desigur ca acest gest are efect si Hafize o suna pe Nur, ii spune ce a facut Mert si de ce ii este greu sa-i spuna omului sa o lase in pace. Nur se necajeste foarte tare si salvatorul este deja la usa stiind ca are nevoie de el. O intreaba apoi daca vrea cu adevarat sa se salveze de acel om si sa nu-si mai faca probleme din cauza lui Mert si a copilului ce se va naste pentru ca el este cel care o poate ajuta sa le rezolve pe toate. Ii raspunde ca vrea ca nu are de ales. Kerem scoate atunci inelul spunand ca nu au de ales.


 Trec 2 zile si Yigit este nelinistit ca ea nu este acasa si nici acel om iar telefoanele le sunt inchise si ii cere lui Elmas sa-i spuna daca stie pentru ca omul de langa ea nu este de incredere. Cum Hafize nu se mai poate abtine ii spune ca nu poate uita ce a facut Mert care isi vrea inapoi tatal si Yigit nu intelege nici el de ce a facut asta Mert dar ii roaga cum au ceva informatii legate de Nur sa il anunte. Yigit este nelinistit nu poate sta in casa si Cahit incearca sa-l linisteasca dar el spune ca nu se comporta asa din cauza geloziei ci din cauza acelui om in care nu are incredere si ii poate face ceva lui Nur.

 Intre timp Nur si Kerem se intorc urmand sa se casatoreasca in aceea zi. El ii promite ca dupa ce Yigit se va insura cu Iclal ei vor divorta. Cand ajung acasa sunt vazuti de spionul lui Yigit care il informeaza imediat ca au venit. Cand da sa plece ajunge doctorita care s-a dus pentru Mert dar spune ca ii pare rau de pierderea copilului si la uimirea lui ii spune si cand s-a intamplat. Iclal isi da seama ce se intampla dar ajunge prea tarziu, Yigit afla si apoi pleaca iar Iclala lesina. Intre timp Nur este gata si afla ca deja a sosit ofiterul pentru casatorie. Ajunge acolo si Yigit iar Kerem cand il vede ii cere ofiterului sa continue urmand sa o intrebe pe Nur daca vrea sa se casatoreasca...... 

Rezumat ep 36



Nur ezita putin dar pana la urma spune da. Yigit se apropie, o felicita si ii spune ca a reusit pana la urma sa scape de el si ii arunca pe masa verigheta si pleaca. Nur fuge si ea in camera si este la fel de necajita pentru ce a facut.
In acest timp Iclal este si ea distrusa ca a iesit la iveala faptul ca a pierdut sarcina si Aytul cauta sa o incurajeze. Cahit intra la ele cu gandul de a-si ajuta matusa dar pentru ea este suficient  daca el o indeparteaza pe Elmas de ele. Cahit iese si desigur da de Elmas care spune ca nu se poate abtine fiind foarte curioasa ce s-a intamplat. El pleaca la firma si ii cere sa stea pana se intoarce la mama ei. Cahit il suna apoi pe Yigit care nu are la el telefonul fiind pe tarm. Elmas la randul ei o suna pe Nur si ii lasa mesaj in care ii spune ca s-au intamplat lucruri ciudate, Iclal este terminata, si Yigit a plecat val-vartej si sa o sune



Yigit sta pe tarm si  revede scena casatoriei lui Nur care si ea s-a inchis in camera si plange. Vine la ea Kerem care ii spune ca totul va fi bine dar ea ii cere sa ramana singura. Intre timp este sunat de la spital ca Hazal si-a revenit si el pleaca acolo. Ii spune lui Nur ca pleaca si spera ca atunci cand se intoarce ii va deschide usa. Nur plange in continuu ca inima ii este bucati si o doare tare si spera sa uite tot ce are legatura cu Yigit. Cahit da pana la urma de Yigit, nu stie ce a patit, crede ca este asa din cauza lui Iclal dar cu greu Yigit ii spune ca Nur l-a omorat.
La spital cu toate ca Hazal si-a revenit, se pare ca nu poate vorbi si politia nu-i poate lua declaratie si tocmai cand ei ies ajunge si Kerem. Ii spune doctorului ca se bucura si ca ea este foarte importanta pentru el si apoi vorbeste cu Hazal, ii spune ca stie ca ea acum daca ar putea i-ar spune ca se bucura ca il vede daca ar putea vorbi si ii este greu sa o vada asa. El vrea apoi sa ramana singur cu Hazal ca are sa-i dea o veste buna. Ii spune ca el putea sa-i faca si mai rau si apoi ii spune cum sa declare politiei ca au intrat hoti si au dat peste ea. Ea se va face bine si il va ajuta ca intotdeauna si va continua aceiasi viata insa pentru el nimic nu va mai fi ca si pana acum. Ii arata verigheta si apune ca a facut ce a vrut si ea acum sa aiba grija si sa se faca bine si daca va mai iesi ceva de la ea nu se va mai termina la fel.



Elmas sta de vorba cu parintii ei si nici unul nu stie ce s-a intamplat. Ajunge Cahit si o intreaba daca stia ca Nur se va casatori cu Kerem. Lui Elmas nu ii vine sa creada si spune ca asa ceva nu se poate. Yigit s-a intors si el acasa si are in fata ochilor imaginea cand el a dus-o mireasa pe Nur. Cahit le spune ca nu l-a mai vazut niciodata asa pe fratele lui si lui Elmas tot nu-i vine sa creada cu toate ca Cahit le spune ca Yigit a vazut cu ochii lui. Elmas spune ca Nur a vrut intradevar sa se departeze de Yigit dar pentru Mert si copil si Cahit le spune ca acum nu va mai fi nici un copil.
Iclal ii spune lui Aytul ca nu mai vrea sa traiasca, nu i-a mai ramas pentru ce, nu mai are sperante, nu mai are la ce visa. Aytul ii aminteste ca are un copil si trebuie sa fie vrednica pentru el. Yigit o aude si ii cere lui Aytul sa-i lase singuri. El ii cere sa-l priveasca, ii spune ca l-a pacalit, a pierdut copilul. Iclal raspunde ca a facut totul pentru a nu-l pierde pentru ca fara el nu poate trai. Yigit raspunde ca el a murit in schimb ea va trai pentru fiul lor ea va trai alaturi de el si se vor casatori.





S-a facut seara, Kerem s-a intors si se roaga in continuare de Nur sa-i deschida usa. Pana la urma ea deschide si spune ca vrea sa mearga la ea acasa, sa ramana singura dar ii raspunde ca acum acolo este casa ei si din cauza lui Yigit nu poate merge dincolo.  Nur spune ca acum i-a vazut privirea lui Yigit si stie ca s-a terminat si s-a salvat de el si nu va mai veni. Kerem insista ca s-ar putea totusi sa vina si atunci ce va face si pana la urma o convinge sa ramana . Nur urmeaza ca ziua urmatoare va vorbi cu Elmas si pentru moment el accepta si o lasa singura.
Iclal si-a revenit si o intreaba pe Aytul daca este adevarat ce se intampla si Aytul multumeste lui Dumnezeu ca s-a terminat cosmarul si mereu i-a spus ca ea va castiga. Iclal tot nu poate crede si Aytul ii spune ca mai bine s-ar gandi sa inceapa pregatirile  dar sa fie ceva mai discret casatorindu-se a doua oara cu acelasi barbat. Iclal in schimb spune ca vrea nunta si inca una de vis, sa vada toti cat este de fericita . Sunt auzite de Firat care intra si intreaba daca a inteles corect, el ii aminteste sa nu uite ce i-a promis neputand sa stea departe de copilul lui. Aytul intervine si ii spune ca nu mai exista nici un copil. 



Cahit sta de vorba cu Yigit si ii cere sa isi revina, acum stie adevarul, a vazut cu ochii lui ca Nur s-a maritat, a ales si el la fel a ales si trebuie sa se adune si il intreaba daca intradevar vrea sa se insoare cu Iclal. Pana la urma Yigit vorbeste si ii spune ca de acum incolo nu mai conteaza cine este langa el, este ziua judecatii lui, este ziua in care a murit. Ziua in care a incetat sa viseze, inima lui este bucati, cum se mai poate trai asa, a murit, de bunavoie s-a lasat ucis de iubire


Cum Firat este daramat Iclal cauta sa il incurajeze, spune ca si ei ii pare rau pentru ce s-a intamplat dar nu se mai poate face nimic si ca va trece totul. In schimb pentru Firat nu este la fel mai ales ca ea acum se marita cu Yigit. Iclal raspunde ca oricum tot ce au facut pentru asta a fost. Firat spune ca fericirea ei este moartea lui si iese, Iclal fuge dupa el si se intalnesc ci Yigit. Iclal din nou se salveaza ca si cum l-a rugat sa ramana sa vin si el pentru ca i-a dat vestea cea buna dar Yigit este absent, merge la Mert si Firat ii spune ca a luat decizia corecta ca se gandeste la fericirea lui Iclal. Mert doarme, Yigit ii vorbeste spunandu-i ca acum va exista doar pentru el



Nur nu poate dormi, se roaga sa-i treaca durerea puternica si aude ca este deschisa usa dar se face ca doarme. Sare insa cand Kerem o mangaie si ii cere sa o lase in pace. El nu ii da drumul la brat si ii cere sa nu exagereze cand ea ii spune ca nu poate accepta ca el sa intre asa in camera ei. Nur nu-si gaseste geanta sa plece dar el spune ca nu vrea sa plece. Nur la fel de indarjita spune ca isi va lua geanta si ziua urmatoare va divorta. Apoi incepe sa-si caute lucrurile, da sa fuga, usa este inchisa ii cere sa o deschida, il intreaba ce are si sa isi revina ca ea vrea sa plece. Merge din nou la usa strigand dupa ajutor si atunci Kerem o injecteaza si pana sa lesine ii spune ce va urma, ea lesina si o duce in masina si pleaca. Dimineata cand Nur isi revine incearca sa mearga la fereastra dar sparge o vaza si zgomotul produs il aduce pe Kerem. Ii ureaza buna dimineata iubitei si ea il intreaba de ce a dus-o acolo si ce vrea de la ea. El pare interesat de vaza care era ceva antic si pacat ca s-a spart si inainte ca ea sa mai faca ceva o atentioneaza ca nu va mai reusi si ii vorbeste de Inci si sa nu-i fie frica ca nu va muri doar va fi linistita si la Inci i-a facut la fel dar ei nu ii va face greutati, va trece si nu isi va mai aminti de toate astea. 



Iclal il gaseste dimineata pe Yigit dormind pe fotoliu alaturi de Mert, ii spune ce bine a dormit si la fel se gandesc ca si Mert si apoi Yigit ii raspunde ca tot ce va face de acum va fi pentru Mert. Apoi ea ii aminteste ca au de mers  sa rezolve problemele legate de casatorie si vrea ca totul sa fie minunat. Iclal ii mai spune ca el nu va regreta ca s-a intors la ea si ca o sa-l faca fericit. Ii raspunde ca de acum totul va fi pentru fericirea lui Mert si ea continua sa-i spuna ca si el va fi fericit si va uita toate jocurile ce ea le-a facut.
Nur nu mai poate reactiona si nu se mai poate opune la ce face Kerem dar incearca totusi sa strige dupa ajutor dar el ii spune ca nu este nimeni care sa o ajute. El mai spune ca ii va povesti de ce se intampla asta. O lasa apoi singura pentru ca are putina treaba. Nur vede ca exista un telefon si incearca sa sune dar vede ca nu functioneaza, se intoarce  Kerem si il loveste cu telefonul in cap. Se chinuie si ajunge la usa dar este inchisa si la fel si fereastra pe care incearca sa o sparga dar fara succes. Urca apoi dar intre timp Kerem isi revine. Nur ajunge in camera si da de tabloul lui Kerem cu Inci, nu poate privi prea mult pentru ca Kerem foloseste din nou seringa.



Iclal cu Yigit pleaca si Elmas cand ii vede se infurie pe Nur ca i l-a facut cadou pe Yigit lui Iclal. Tayar ii cere sa-si vada de problemele ei ca inca nu s-a rezolvat cu Cahit. Ea este apoi nelinistita ca Nur nu da nici un semn si decide sa mearga impreuna cu mama ei in vizita la Nur pentru asta cerandu-i lui Cahit sa-i trimita masina dar el nu-i spune unde este. El se intalneste cu fratele lui Nazan caruia ii spune ca nu-i place cum arata Nazan dar acela nu se lasa impresionat si Yigit il bruscheaza spunand ca va fi rau de el daca o va mai vedea in halul ala pe Nazan. Intre timp Nazan este pusa la munca de cumnata care nu este deloc multumita de felul in care se descurca. Apoi mai vine pe capul ei si vecinul care ii aduce flori motiv  de cearta cu cumnata ei cu toate ca ii spune ca inca nici nu a divortat si au de gand sa o marite cu altul. Vin apoi fratii si cand vad florile nu stiu la ce sa se gandeasca sa o dea sau sa divorteze, de la care pot avea mai mare avantaj.



Iclal si Yigit sunt ocupati cu rezolvarea pregatirilor de nunta si ea spune ca vor face o nunta asa de frumoasa incat sa moara de ciuda toti dusmanii lor dar el nu comenteaza nimic. Este sunt de la spital ca Hazal vrea sa-l vada dar spune ca nu il mai intereseaza si inchide fara sa ii dea detalii lui Iclal cine l-a sunat.
Nur isi revine din nou si cand vede tabloul spune ca nu este posibil si Kerem arata cat este si el de mirat ca ele seamana si la fel a spus si el cand a vazut-o ca este imposibil ca ele sa fie asa de asemanatoare. Il intreaba cine este si ii raspunde ca este ea, totul a trecut si acum sunt impreuna. Nur isi aminteste atunci ce i-a spus Hazal si Sukryie care si-au dat seama si nu le-a bagat in seama. Cand il intreaba daca a murit ii raspunde ca nu, traieste, este ea si celelalte au incercat sa o faca sa uite cine este cu adevarat si el ii va aminti cine este. Ea il implora sa o lase in pace ca nu este aceea femeie dar el considera ca a mai ramas putin pana se vor reuni


Iclal ajunge acasa si  pregatirile pentru nunta au inceput. Vorbeste cu Aytul si ii spune ca parca cu Yigit ar vorbi de inmormantare nu ca si cum ar urma sa fie mire. Aytul ii reaminteste cum a luptat sa ajunga pana aici si acum nu este timpul sa isi mai faca astfel de probleme. Ea apoi isi revine si isi admira rochia.
Dupa ce Yigit o lasa pe Iclal merge din nou pe tarm si este sunat de Adil Baba carui ii spune ca nu il mai intereseaza sa-l ajute cu nimic si problema este terminata. Insa ii raspunde ca trebuie sa il intereseze ca are sa-i spuna ceva foarte important daca o mai iubeste sa mearga. El se infurie si desigur merge.
Intre timp Elmas si Hafize au ajuns la casa lui Nur dar se gandesc ca trebuie sa fie in casa sotului. Ii spune lui Hafize sa-l tina de vorba pe Kerem ca ea sa poata povesti cu Nur dar nu le deschide nimeni. Acum Hafize incepe sa-si faca griji ca nici nu le raspunde si Elmas este convinsa ca au plecat in strainatate.  Yigit ajunge la Adil si este din nou spionat de tatal lui. El ii spune ca s-a dus dar capitolul respectiv s-a incheiat si acum viata lui a luat-o pe alta cale. Adil aduce un ziar in care apare el cu Nur si il intreaba cine este si ii raspunde ca gura lui nu va mai pronunta niciodata numele acelei fete. Adil raspunde in locul lui spunand ca aceea este iubita lui si apoi ii arata poza lui Inci spunandu-i ca aceea este iubita acelui om. Yicit este naucit, i se pare imposibil asa ceva si isi aminteste ce i-a spus Hazal ca ea nu se joaca si trebuie sa o asculte si sa vada ce are sa-i arate asa ca decide sa plece urgent la spital dar inainte o suna pe Elmas dar afla doar ca nu poate da de Nur.



Intre timp Kerem a imbracat-o pe Nur in rochia lui Inci si ii spune ca mai este putin pana isi va reveni si isi continua opera cu aranjarea lui Nur. O termina de aranjat o tine langa el si privindu-se in oglinda ii ureaza bun venit lui Inci. Apoi isi aminteste ca mai trebuie pus si parfumul al carui miros pentru el este foarte frumos si sa simta cu adevarat ca este Inci langa el.  
Yigit ajunge la Hazal si ii spune ca stie de ce l-a chemat. Ea ii confirma ca cel care a batut-o a fost Kerem si stie si de secretul lui legat de vechea iubita cu care seamana Nur si ca omul este nebun. Ii spune ca el s-a casatorit cu Nur dar au disparut si afla ca ea nu a putut spune nimic politiei dar ii scrie pe hartie unde i-ar putea gasi si el isi da seama ca sunt foarte departe.
Oricat incearca Nur sa-i spuna ca nu este Inci el o obliga sa-si revina si sa se uite in oglinda si el este fericit ca-i vede ochii de care i-a fost foarte dor. El o tranteste pe pat cand Nur repeta ca Inci a murit. O considera ca este in continuare Inci si ii spune ca nu a invatat nimic si nu i-a folosit pedeapsa si trebuie sa o pedepseasca iar. Nur il intreaba ce i-a facut lui Inci si el spune ca ea singura si-a facut si el revede scena cu Inci care i-a aruncat verigheta si i-a spus ca s-a terminat, ca este bolnav si ca nu mai rezista si el trebuie sa se trateze. Apoi el o loveste si ea cade iar Nur isi da seama ca el a omorat-o si apoi o injecteaza din nou si ii spune ca el va pregati o cina romantica si vor discuta mai mult.



Aytul si Iclal discute detaliile despre nunta si Aytul ii aminteste ca nu mai este tanara sa faca si asta dar raspunde ca dragostea ei este tanara si ele se gandesc sa faca si seara de hena iar Elmas le aude. Iclal il suna apoi pe Yigit care ii spune ca daca nu este important vor vorbi mai tarziu, din nou motiv ca ea sa se agite nestiind unde merge lel la aceea ora.
Intre timp Nur se trezeste iar el pune muzica si o ia la dans ca pe un manechin. O aseaza apoi la masa pentru aceea seara speciala in care ei se reunesc. Ajunge ai Yigit care incepe sa o strige. Nur ii spune lui Kerem ca va face tot ce vrea, va fi cine vrea el dar sa nu-i faca nimic lui Yigit. Kerem lasa usa deschisa si Yigit este si el injectat si la scurt timp cade.  Kerem se ridica si ii cere lui Nur sa-i spuna ca este Inci si ca ei nu se cunosc si Nur spune ca nu il cunoaste si sa il trimita de acolo. Pana Kerem urca si se intoarce cu un pistol Nur ii cere iertare lui Yigit ca din cauza ei s-au intamplat astea si ii spune ca il iubeste. Nur cand vede ca ii pune pistolul la cap lui Yigit il cheama la ea pe Kerem ca ii este foarte dor de el si in loc sa se ocupe de ea se ocupa de un strain. Yigit cu puterea ce o mai are isi scoate pistolul si trage in piciorul lui Kerem asa ca Nur si Yigit reusesc sa plece din casa iar Kerem se impusca. 
 


Se termina pana la urma totul,  sosesc ambulantele, Nur il implora pe Yigit sa nu o lase insa sunt dusi separat la spital. Se face dimineata, Yigit este bine si Nur il cheama la ea. Este multumita ca el este bine si totul a fost pentru ea un cosmar si nu ii vine sa creada ca s-a terminat. Ii spune ca are nevoie sa o tina de mana ca sa il simta. El se apropie insa nu ii ia mana si Nur spune ca a auzit ce s-a intamplat cu copilul si ii pare rau. Yigit raspunde ca nu o poate tine si nu o va mai tine, nu el a lasat-o ci ea s-a dus la alt barbat. Nur ii spune ca el stie ca a fost un joc si ca a salvat-o, ca spune asa de suparare. Yigit raspunde ca supararea lui s-a terminat atunci cand i-a spus acelui om “da” si ea a renuntat la ei si s-a terminat.
Rezumat ep 37
Hafize cu Elmas ajung la Nur si cu greu o linistesc pentru ca vrea sa plece dupa Yigit din moment ce nu mai exista copilul, va face totul pentru Mert dar nu poate renunta la Yigit. Elmas ii spune atunci de casatorie si Nur face o criza neputand accepta ca el sa se casatoreasca cu Iclal.    Iclal este si ea foarte agitata si ii spune lui Aytul ca este foarte aproape de reusita ei si daca nu il va avea pe Yigit nu va rezista, nu il poate pierde din nou.  In sfarsit Yigit ajunge si ea ii spune ca stie de ce a venit si mai bine ar fi sa plece decat sa mai spuna ceva. Ea stie ca femeia aceea nu va renunta la el. Yigit ii spune insa sa nu mai planga pentru ca peste doua zile vor avea nunta.
In sfarsit este ziua nuntii si toti sunt ocupati cu pregatirile doar Yigit zace, Cahit il zoreste si ii aminteste ca nu este inmormantare ci ziua cand el va fi mire. Cahit ii cere sa nu greseasca din nou. Este in regula daca nu o ierta pe Nur pentru greseala facuta casatorindu-se cu acela dar sa nu faca si el aceiasi greseala si nu in felul asta ii va face fericiti pe Mert si Iclal. Yigit stie ca dragostea lui a murit si nu mai merita nici sa rada nici sa planga.     Nur este tot in spital si din nou o apuca disperarea privind ziarul cu stirea despre casatoria celor doi. Merge apoi in vizita in salonul lui Hazal si se bucura sa o vada ca este mai bine cat despre ea spune ca va uita cu timpul tot prin ce a trecut. Hazal insa spune ca ea nu il va uita pe Kerem pentru ca nu era om rau era doar un om bolnav.

La conac Firat o priveste pe Iclal fara sa fie vazut si singurul refugiu este acum acoolul. Se intalneste cu Elmas si se intreseaza de Nur care urmeaza sa fie externata asa ca mearge la ea. Iclal il vede cand pleaca si ii spune lui Aytul ca este nelinistita din cauza lui. Elmas vorbeste cu Nur care ii spune ca vrea sa fie singura si va merge la hotel. Tocmai cand Elmas ii spune ca Firat a intrebat de ea si parea ciudat el intra la Nur. Ii spune ca ea desigur nu stie nimic legat de copil pentru ca acel copil nu era a lui Yigit, Iclal l-a pacalit si ei au pus la cale totul si tatal acelui copil el este. Nur il lasa acolo si se indreapta spre conac.  Iclal tocmai termina sedinta foto cand Nur ajunge. Ii spune ca stie de copil si de Firat dar Iclal nu recunoaste nimic, ca vorbeste prostii. Nur continua sa-i spuna ca ea a facut totul pentru Mert dar nu va permite sa fie sacrificat omul iubit si daca ea are de gand sa se aseze la masa de cununie  va merge sa povesteasca tot. Ea stia de atunci ca Yigit nu a atins-o si jocul lor i-a omorat si la fel va proceda si ea. Zi de zi si nu o va lasa in pace si nu i-l va lasa ei pe omul iubit si incetul cu incetul il va lua inapoi. Iclal nu poate face asta pentru ca totul este gata de nunta dar Nur este convinsa ca va face asa cum i-a cerut si sa se grabeasca sa opreasca nunta si astfel se poate salva. Cand Nur ajunge in curte privindu-l pe Yigit se intreaba ce le-au facut de au ajuns asa, o vede si el si o intreaba ce cauta acolo. Ii raspunde ca nu s-a dus sa-i ureze fericire ci a cautat-o pe Elmas. El se mira ca tocmai acum si-a gasit sa mearga si o trimite la matusa ei sa nu fie vazuta de Mert. 

Dupa ce ramane singura Iclal se gandeste la tot ce i-a spus Nur si la ce a spus ea cum le va demonstra tuturor ca si-a castigat din nou sotul, coboara si ii da afara pe toti si da foc. Afara Mert intreaba cand va manca tort, vine Aytul sa intrebe de Iclal si atunci dau alerta cei aflati in casa. Nur vede si este incantata de ce a facut Iclal iar Yigit intra dupa ea. Elmas incepe sa planga pentru ca a visat mult sa ajunga doamna in acel conac si acum este scrum.

Se face seara si cu totii sunt la hotel, Tayar este si el foarte necajit ca ditamai palatul s-a dus. Elmas este necajita ca s-a dus piscina, hamamul si toate tocmai cand sa se bucure de ele. Nur o suna sa vada daca toti sunt in regula,  se scapa si spune ca nu isi imagina ca va fi chiar asa si Elmas devine suspicioasa dar Nur se salveaza referindu-se la foc. Nur o mai intreaba de Yigit si vrea sa stie la ce hotel sunt pentru ca si ea are nevoie de hotel si de aceea intreaba. Nur este acum foarte hotarata si se gandeste ca acum lui Iclal trebuie sa-i fie frica de ea. Ajung cu totii in camera si Elmas iar este nemultumita de categoria camerei lor iar Tayar este necajit ca nu stiu ce vor face de acum. Vine Cahit la ei si Elmas le spune ca va veni si Nur.
Iclal face o criza si Aytul il trimite le Mert la Yigit si cauta sa o incurajeze ca vor face o alta nunta. Yigit il gaseste pe coridor pe Mert, ii spune ca mama lui a patit ceva. Merge la Iclal o intreaba ce are, ii spune ca la fel sunt cu totii si nu ii face bine lui Mert si ca vor face o alta nunta. Intre timp Elmas a coborat in hol la Nur care ii spune ca in primul rand isi va cauta de lucru si apoi isi va lua o casa. Nur merge apoi si bate la usa lui Yigit care o intreaba ce cauta acolo si ar putea fi vazuta de Mert iar Nur spune ca pe Elmas si ca ii pare rau pentru ce s-a intamplat cu conacul. El ii cere apoi sa plece si se intreaba ce urmareste. Nur ii raspunde ca nu va pleca pentru ca are acolo si ea camera si el se poate comporta cum vrea, sa-i ceara ce vrea dar acum este randul ei sa nu renunte. El se infurie ca ea care s-a maritat cu altul privindu-l in ochi ii spune acum ca nu renunta si ii cere sa nu ii mai apara in cale.  Aytul continua sa-i spuna lui Iclal ca isi va reveni si vor face iar nunta  si atunci Iclal spune ca ea a dat foc din cauza acelei femei care a fost la ea si care stie totul de la Firat. A amenintat-o si asta este motivul si acum nu se va mai marita cu Yigit si ii cere sa o salveze si Aytul ii promite ca o va salva.
Dimineata sunt la micul dejun si lui Iclal ii este frica ca nu cumva Nur sa-i fi spus si lui Elmas. Yigit este cam nelinistit ca nu cumva sa apara Nur el urmand sa plece sa caute casa.    Aytul se ia apoi de Iclal amintindu-i ca i-a spus de multe ori sa nu aiba incredere in Firat si chiar atunci apare Firat. Aytul ii cere lui Iclal sa nu faca vreo prostie dar ea nu se poate abtine si se napusteste asupra lui pentru ce a facut.  Cahit vorbeste si el cu Yigit si cum il vede nelinistit isi da seama ca se uita dupa Nur. Il vede foarte pornit impotriva ei dar ii spune ca este de partea lui dar o intelege si pe Nur care a facut totul doar din cauza lui Mert si a copilului ce urma sa se nasca. Yigit nu accepta sa-i mai spuna nimic considerand inchis subiectul. Firat  aflat si el in hol ii scrie mesaj lui Iclal, ca a fost beat si nu si-a dat seama ce face, regreta mult si sa il ierte, nu apuca sa termine pentru ca apare Yigit si scapa telefonul. La plecare Yigit si Cahit sunt urmariti de catre tatal lor care se bucura ca i-a vazut pe amandoi. 

Nazan afla si ea din ziar vestea si merge la hotel. Nur este asteptata de Firat care ii spune ca Iclal nu il va ierta si se linisteste ca Yigit nu a aflat. Ii cere ca ea sa il ajute si ii raspunde ca el poate fi ajutat doar de un bun psiholog. Nur merge apoi la piscina unde sunt Iclal cu Aytul si le spune ca unde va fi Yigit de acum acolo va fi si ea si se ia de Aytul pentru modul in care isi sustine fata. Ele pleaca si le spune ca de acum asa va fi, ea va veni si ele vor fugi. Iclal are din nou o alta criza dar lui Aytul ii vine o noua idee si considera ca arma este acum in mana lui Iclal.
Yigit si Cahit cumpara o casa si Yigit se gandeste sa o ia pe cea de alaturi in chirie pentru Tayar dar inca Cahit nu stie ce va face. Dupa ce se despart Cahit este sunat de Nur si ii cere sa o ajute. Nazan ajunge la hotel si da in hol de Elmas care se infurie ca are asa curaj sa mearga acolo. Aytul si Iclal tocmai pleaca sa vada de lucruri pentru noua casa si asista la discutia dintre ele. Nazan spune ca orice ar face Elmas nu ii poate lua ce a trait. Aytul si Iclal ii tin partea lui Nazan si Elmas face remarca ca nu le stia ca se iubesc asa de mult. Nazan  este foarte suparata pe ele ca nici macar nu au anuntat-o ce s-a intamplat afland din ziare. Ele ii reproseaza ca nu au nimic cu ea dar este foarte vinovata pentru ce a facut. Apoi Aytul o sfatuie sa nu renunte asa usor urmand ca ziua urmatoare sa aiba loc procesul. Apare si Nur se ia de Elmas ca sta acolo singura insa cand ii arata la ce se uita se aseaza si ea sa le priveasca. Se privesc si vorbesc reciproc unele despre altele si Elmas nu vrea sa plece pana nu dispare de acolo Nazan.
 Cand Cahit se intoarce este asteptat de tatal lui. Ii spune ca nu a putut vorbi cu fratele lui si a vrut ca prima data sa vorbeasca cu el. Il intreaba de Yaren  si ii raspunde ca s-a mutat in strainatate la scoala. Cahit se enerveaza ca acum el vine si ii vorbeste de amintirile lui de cand erau ei mici, ii spune ca nu mai are nici fii nici fiica si el nu poate vorbi cu un mort pentru ca tatal lor a murit. Tatal lor criminal a murit in ziua in care mama lor a ajuns in mormant. Cahit ii cere sa plece ca altfel nu stie ce va face si este vazut de Nur care tocmai iese. Il intreaba cine este dar nu-i spune si merg sa vorbeasca. Nur vazandu-l asa pe Cahit se gandeste ca mai bine sa amane discutia insa el o intreaba ce vrea si ea ii cere de lucru, vrea sa fie secretara lui.  Ii raspunde ca tinand cont de noua situatie daca Yigit o va vedea acolo va innebuni iar de Iclal nici nu mai stie ce sa spuna. Nur spune ca Yigit fuge de ea si nu are de gand sa renunte, intradevar s-a maritat cu acel om dar a fost o mare greseala dar si daca ieri avea loc casatoria lui Yigit nu ar fi fost una in care sa crezi si ea nu are timp de pierdut si nu va fi bine nici de ea nici de Yigit. Daca crede in ei in dragostea lor sa ii ajute si el accepta.    In acest timp Yigit merge din nou pe tarm si isi aminteste cum Nur i-a spus ca de data asta ea nu va renunta indiferent ce va face si va zice. Tata lui Cahit se intoarce si Adil il intreaba daca si-a luat ce a meritat mergand sa vorbeasca, daca cumva se gandea ca o sa-i ureze bun venit. Ii raspunde ca nu mai are timp si trebuie sa vorbeasca cu Yigit sa-i spuna adevarul si trebuie sa o gaseasca pe sora lor.
 Cahit intra in hotel si Nazan si Elmas merg la el. Elmas il intreaba daca a luat casa iar Nazan ii spune ca a venit la el pentru ca au de vorbit ceva inainte de proces. Elmas ii cere sa vorbeasca in prezenta ei dar Cahit le spune ca este obosit si nu poate vorbi cu nimeni.  El ajunge in camera unde da de Yigit care a ajuns si el cu putin inainte aducand o cutie mare. Cahit vrea sa-i spuna de intalnirea cu tatal lor dar se razgandeste si Yigit crede ca este asa din cauza ca s-a intalnit cu Nazan. In cutie ii spune ca este o rochie de mireasa pentru Iclal.
 Cahit intra in hotel si Nazan si Elmas merg la el. Elmas il intreaba daca a luat casa iar Nazan ii spune ca a venit la el pentru ca au de vorbit ceva inainte de proces. Elmas ii cere sa vorbeasca in prezenta ei dar Cahit le spune ca este obosit si nu poate vorbi cu nimeni.  El ajunge in camera unde da de Yigit care a ajuns si el cu putin inainte aducand o cutie mare. Cahit vrea sa-i spuna de intalnirea cu tatal lor dar se razgandeste si Yigit crede ca este asa din cauza ca s-a intalnit cu Nazan. In cutie ii spune ca este o rochie de mireasa pentru Iclal.
 Dimineata urmatoare Iclal ii povesteste lui Aytul toata discutia si ea o felicita ca nu i-a scapat nimic din ce s-a intamplat cu adevarat si daca o asculta va vedea ca va fi si mai bine si chiar le prinde bine noua casa unde Nur nu va mai putea merge. Pe de alta parte Nur se afla la firma si celor de acolo nu le vine sa creada ca dupa toate meseriile avute Nur va fi secretara lui Cahit. El o duce in birou si ii spune ca inca mai au timp sa se razgandeasca. Ea nu se razgandeste si ii cere sa nu mai fie asa tensionat pentru ca ea s-a linistit. El este tot agitat de reactia lui Yigit si in plus mai are pe cap si divortul din ziua aceea. Ajunge si Yigit la firma si se infurie pe angajate care stau si se uita ciudat la el si se indreapta apoi spre biroul lui Cahit. Cum Nur isi ia treaba in serios si se poarta acum ca si secretara lui Cahit nu ca musafira ii spune lui Yigit ca de acum lucreaza acolo. Yigit se ia de Cahit, ca el ca frate i-a facut asa ceva cu toate ca Nur cauta sa-l salveze ca ea este vinovata si el ii cere sa nu se amestece si daca Cahit a angajat-o el o va da afara. Pana la urma Cahit ia pozitie si spune ca face ce vrea el isi angajeaza sau isi da afara secretara si pleaca. Raman singuri si ea ii spune ca poarta toata vina si l-a fortat ca sa fie aproape de el. El spune doar ca ea este obisnuita sa se joace si altceva nu are de spus.

Nazan se pregateste si ea pentru proces si se mira ca o vor insoti si fratii ei dar si pe Elmas o insotesc parintii cu toate ca ei i se pare rusinos dar Hafize nu pleaca niciunde pana nu vede cu ochii ei ca omul a divortat. Procesul se termina, Elmas este bucuroasa ca in sfarsit s-a terminat si vrea sa sarbatoreasca dar Cahit spune ca nu au ce sa sarbatoreasca pentru ca nu au divortat.   Nur aflata inca la firma aude secretara lui Yigit vorbind despre lucrurile care trebuiesc urgent duse la noua adresa o noteaza si merge acolo. Se intreaba ce va face dar vede afisul de inchiriere de pe casa alaturata dar se necajeste cand suna si afla ce suma mare este ceruta.
Ziua urmatoare Yigit isi aduce familia la noua casa. Ei vad apoi ca si la casa vecina s-a mutat cineva si Iclal intreaba daca Cahit a luat-o dar el nu stie. Ei nu apuca sa intre ca o vad pe Nur aparand. Ea merge apoi sa-si intampine vecinii si le spune bun venit in noua viata.
Rezumat episod 38
Cand Nur le spune ca sunt vecini Iclal considera ca este o gluma si nu poate fi adevarat. Nur continua sa spuna ca a aflat de casa a vizitat-o si placandu-i a luat-o. Iclal nu crede ca este o coincidenta dar Yigit nu o mai lasa sa spuna nimic si o trimite in casa. Yigit o ia el apoi la intrebari ca nu o mai intelege. Ii spune ca probabil nu este bine din moment ce s-a angajat ca si secretara si acum este si vecina si Nur considera ca nu a avut alta solutie. Pana mai ieri el o urmarea si ea fugea si acum ea este cea care il urmareste. El nu intelege ce s-a intamplat ca doar s-a maritat cu acel om si se intreaba ca daca nu cumva ca a ramas fara sot face asta. Nu intelege ce s-a schimbat pentru ea  din moment ce stie ca el a atins-o pe Iclal. Cum ea nu-i raspunde el trage concluzia ca asa a fost tot timpul si el nu si-a dat seama, a fost orb din cauza iubirii pentru ea dar acum tot ea i-a deschis ochii. Nur este pregatita sa auda tot felul de vorbe in ce o priveste insa nu va renunta. Stie ca este furios inca si ii spune toate vorbele dar il intreaba daca si inima lui a renuntat cu adevarat la ea pentru ca a ei nu a renuntat.     Iclal intra furioasa si ii arata lui Aytul care este motivul si ea nu intelege de ce i-a lasat singuri pe cei doi si Iclal ii spune ca sunt vecini. Cum ei vorbesc cam mult lui Aytul ii este frica ca nu cumva Nur sa-i spuna adevarul dar Iclal este sigura ca nu-i va spune pentru ca isi da seama ce va face Yigit cu Firat daca va afla. Cand vad ca Yigit intra Aytul o sfatuieste sa fie calma si sa nu-i zica nimic si sa fie atenta la ce tactica va aplica. Yigit ii spune ca nu stia nimic si pentru el a fost o surpriza si nu intelege ce are ea de gand. Iclal insa ii spune ca el stie si nu cu ea trebuie sa vorbeasca ci cu inima lui si apoi pleaca . El cauta sa gaseasca intelegere la Aytul  care ii spune ca femeia aceea de fapt va fi problema pentru Mert. 

Cahit cu Elmas si familia ei sunt la un local si cu totii sunt inca marcati de faptul ca el nu a divortat. Elmas se infurie si mai tare cand el le spune ca este cazul sa plece acasa  si il intreaba oare unde este casa lor si mai mult de atat Tayar il ameninta ca isi ia fata si pleaca in sat. Noroc ca ajunge la ei Nur care le spune ca ii duce la ea acasa. In drum spre casa Hafize se necajeste cand afla ca Nur a luat credit pentru a putea inchiria casa Nazan se pregateste si ea sa mearga la noua casa in care s-au mutat si cumnata ei insista sa o insoteasca dar o calmeaza urmand sa-i povesteasca ea cum este.    Yigit merge la firma si vede ca este urmarit de un batran dar intra in firma.  Gandul lui este acum mereu la ce i-a spus Nur. Suna apoi secretara sa vada daca a venit Cahit dar de fapt il intereseaza daca a venit Nur insa nu are curaj s-o intrebe si pana la urma merge el sa verifice.
Nazan ajunge la casa cea noua si se infurie ca tocmai acum cand au a casa noua Elmas va fi cea norocoasa dar este hotarata sa nu lase asa lucrurile. Aytul si Iclal ii povestesc cum a vuit tot hotelul dupa ce Elmas s-a intors de la tribunal furioasa ca Cahit nu a divortat si Iclal o imita. Ajunge si Nur cu restul si Tayar este incantat de casa in care va locui iar Elmas bucuroasa ca vor fi vecini. Cand Elmas intra in salon si o vede pe Nazan i se pare ca este o gluma si Nazan considera ca nu trebuie sa fie mirata pentru ca a venit sa-si felicite sotul pentru noua casa. Elmas se infurie spre satisfactia celorlalte ca inca ii spune sot si ii cere lui Cahit sa o dea afara iar el ii promite ca va rezolva dar ea sa fie calma pentru copil. Aytul ii spune lui Nazan sa asculte de ea si poate reusi apoi Iclal o conduce si cum ea se da de gol privind spre casa lui Nur afla si Nazan  noutatea. Nur le arata casa lui Hafize si Tayar, el bucuros Hafize ingrijorata de o casa asa mare cu multe cheltuieli. Suna apoi Iclal la usa, Nur se gandeste ca a venit sa-i ureze bun venit dar ce este drept o astepta mai tarziu. Iclal o intreaba cat o va teroriza si ii raspunde ca pana isi va lua inapoi omul iubit. Iclal ii spune ca s-a tinut de cuvant si nu s-a maritat si nici nu o va face insa discutia le este intrerupta de Hafize. Cum Iclal este ironica vazand ca este acolo si ea Hafize ii spune sa-i fie rusine si sa nu uite ca a ajutat-o cand a fost insarcinata sa o faca pe Nur sa renunte la Yigit. Nur o intreaba apoi pe Iclal daca cumva ii este acum rusine si ii spune ca si ea a vrut sa-si ia inapoi ce i-a furat ea. Nur ii raspunde ca de acum va face si ea la fel sa-si ia inapoi ce i-a fost furat fara sa ii fie rusine.

Yigit continua sa fie agitat ca o deruteaza si pe secretara prin modul in care se comporta si pana la urma pleaca de la firma. La iesire il vede de nou pe batranul care il urmareste si il intreaba ce probleme are cu el insa cand il priveste isi recunoaste tatal. Ii spune ca nu a avut curaj sa ii iasa in cale dar acum nu mai poate amana. Yigit ii cere sa nu il atinga si el nu ii poate apuca mana si cu toate ca mama lui este in mormant ea traieste si el este un om mort. El i-a facut o promisiune mamei lui ca nu va semana cu el si va fi un om adevarat si ii cere sa dispara de acolo cand tocmai ajunge Nur. Omului i se face rau si Nur cauta sa il ajute si el isi revine. Nur il intreaba daca are familie pe care sa o anunte, ii spune ca nu si ea il intreaba ca probabil il stie pe dl Yigit. Atunci el o priveste si ii spune ca Dumnezeu sa nu ii mai desparta, el pleaca si Nur ramane derutata si merge la Yigit.  Il gaseste cazut, il intreaba ce are si el se rasteste ca acolo i se poate adresa doar cu dle Yigit daca tot este secretara si sa plece de pe capul lui. Il intreaba cine este omul ca vrea sa-i fie aproape dar el o da afara si ii cere sa nu mai mearga pana nu o cheama el. Apare Cahit si ii spune ca Yigit nu este bine din cauza unui batran. Cahit merge la Yigit si ii spune ca si el l-a vazut dar nu i-a putut spune. El multumeste lui Dumnezeu ca nu a fost acolo in aceea noapte sa vada ce s-a intamplat si il intelege pentru ca el a fost martor la aceea crima si nu au vorbit deloc dar acum este cazul sa vorbeasca cu el despre asta. Ei l-au pus pe acel om in mormant si nu mai poate iesi de acolo. Nu au fost atunci impreuna dar acum sunt insa Yigit pleaca fara sa-i spuna nimic.     Se face seara si Nur urmareste sa vada cand se intoarce Yigit iar Elmas cu familia sunt la cina. Suna Emin si Elmas afla de la Tayar ca Emin este tot suparat pe ea si considera ca nu mai are sora. Nur vede ca ajunge Yigit si fuge la el. El ii cere sa ii dea pace si sa plece insa ea nu vrea. Ii spune ca stie ca acel om este tatal lui si il imbratiseaza si el la fel si Iclal ii vede. Ea vrea sa mearga afara dar Aytul o opreste si il trimit pe Mert. Nur ii cere lui Yigit sa-i povesteasca tot ce are legatura cu cele intamplate, sa  nu se mai ascunda de ea. Apare Mert care o face vrajitoare si ii cere sa-i lase tatal. Yigit il ia si Iclal se arata victorioasa lui Nur. 

Dimineata Iclal si Yigit il conduc pe Mert si ea se arata foarte indurerata de trauma prin care a trecut Mert si Yigit spune ca va vorbi cu Mert si trebuia sa il opreasca pe copil dar ea ii reproseaza ca el ar trebui sa o opreasca pe Nur si sa uite ce ii spune inima lui asa cum a facut si ea. Yigit pleaca si Iclal o vede pe Nur, nu se abtine si  striga dupa ea si facand aluzie la evenimentul din seara trecuta dar Nur ii spune ca ajunge cat s-a folosit de fiul ei. Aceste copil va creste si atunci cand el va intelege ce i-a facut acum va regreta foarte mult.  Iclal insa ii raspunde ca atunci cand Mert va crestea ei vor fi scapat de ea. Ajunge Firat si Nur o intreaba daca i s-a oprit cumva respiratia vazandu-l. El vine insa cu gandul de a sta acolo pentru ca nu poate fi departe de ea si Iclal se infurie si nu il vrea in aceea casa. Firat ii spune ca in fiecare zi in care nu se afla alaturi de ea moare. El intra si Iclal continua sa-i spuna ca il uraste si va regreta ce face. Vine Aytul care iar incearca sa o linisteasca ca nu are de ales. Cand Nur ajunge la firma este asteptata de Yigit care a trimite sa il astepte la atelierul auto. Elmas este si ea cu Cahit pe drum ii spune ca ii este dor de fratele ei pe care il iubeste si ar vrea sa-i fie alaturi, vrea ca fratele ei sa ii protejeze si el copilul si ea sa-si protejeze fratele si Cahit ii spune ca vor merge dupa el.

Ajunge si Yigit  la atelier si ii cere sefului sa-l golesca . Yigit o intreaba daca stie de ce a chemat-o si ea se gandeste ca poate este nevoie pentru reclama dar stie ca ar fi prea simplu sa fie asa pentru ca il cunoaste foarte bine. El o intreaba daca a vazut in ce hal l-a adus pe Mert si ii raspunde ca mama lui l-a adus. Yigit spune apoi ca pot uita de Mert si trebuie sa vorbeasca de mutarea ei acolo si de situatia in care l-a adus. O intreaba daca stie ce s-a intamplat dupa ce ea s-a maritat cu acela, este convins ca nu stie si ii arata ca asa cum s-a distrus aceea masina la fel i-a distrus ea si pe ei. O face sa se uite bine in ce hal i-a adus si nimeni nu mai poate face nimic si s-a terminat. Yigit se intoarce in birou si Nur merge dupa el. Il intreaba daca s-a terminat pentru ca nu asta s-a intamplat si in inimile lor si acum este randul ei si nu va renunta la el. El ii aminteste ca acolo este locul lui de munca, el este dl Yigit si ea este dna Nur si nu poate intra acolo nechemata insa ea nu renunta pentru ca stie ca nici inima lui nu a renuntat la ea si orice ar fi ea nu va renunta pentru ca stie ca nu s-a terminat. Ea nu se joaca si stie ca acolo ii este locul de munca.   Elmas si Cahit ajung pe santierul unde lucreaza Emin si cand o vede el fuge. Este prins de oameni si dus la Cahit. Nu prea vrea sa stea de vorba ca stie ca nu au mers acolo sa-l cheme la nunta. Atunci Elmas ii ia mana si i-o pune pe burta si ii cere sa ii dea ei si nepotului sau o sansa. Pana la urma ei il conving si il iau cu ei.
 
Aytul si Iclal pleaca in oras sa mai respire ca deja acasa cu Firat si Nur vecina nici nu poate respira si lui Aytul ii vine ideea sa mearga in vizita la Yigit la firma. Se mira ca il gasesc imbracat in salopeta dar el le primeste cum trebuie si merge sa comande pentru ele cafea. Una dintre angajate ii spune lui Nur ca Yigit are musafiri si daca vrea poate sa le duca ea cafelele. Intrarea lui Nur cu cafelele le lasa fara suflare la inceput dar Iclal nu se mai poate abtine si Yigit ii cere lui Nur sa plece. El recunoaste ca este greseala lui ca Nur este acolo dar este secretara lui Cahit. Iclal pleaca furioasa iar Yigit se straduie sa-i explice lui Aytul ca pentru el capitolul este incheiat si chiar si maine ar fi in stare sa se insoare cu Iclal pentru fericirea copilului. Nur asteapta la usa ca ele sa plece si ii spune lui Aytul ca pana acum ea a suferit si acum este randul lor.
Tata lui Yigit se simte tot mai rau si isi convinge fratele sa-l sune si il face sa mearga acolo pe motiv ca are nevoie de ajutorul lui si cand intra da cu ochii de tatal sau. Yigit este furios pe Adil pentru ca i-a facut asta si cu acel om el nu vrea sa stea de vorba. Yigit pleca si tatal sau merge dupa el si ii spune ca face asta pentru fratii lui si Yigit ii cere sa nu il intereseze fratii lui. Ii mai spune ca este vorba de o sora pe care nu a cunoscut-o. Nici el nu a mai vazut-o doar de la distanta dupa ce a iesit de la inchisoare si nu a auzit-o sa-i spuna tata, nici pentru ea nu a putut sa fie tata. Ii spune ca este in Istanbul dar Yigit nu o accepta ca sora pentru ca el nu ii este tata. Ii spune ca nu mai are mult de trait si ii da poza fetei si ca i-o incredinteaza lui, mai vrea sa-i dea adresa dar Yigit pleaca. Isi lasa cazut tatal si pleaca dar pana la urma priveste la poza si se infurie ca face asta  si ca lui nu trebuie sa-i pese de fata acelui om, arunca poza dar nu isi da seama ca este dusa de curent pe bancheta din spate.     Hafize se mira ca Nur a pregatit o masa prea frumoasa ca sunt doar ei. Ea merge apoi sa deschida usa si o asteapta o mare surpriza, in fata ei este Emin. Cu toate ca Hafize este foarte fericita nu la fel va fi si Tayar si mai tarziu pentru a linisti spiritele Nur sta de vorba cu Emin si ii cere intelegere pentru ei si in special pentru Elmas ca doar ea stie prin cate a trecut sora lui, i-a fost mereu aproape si sa-i de o sansa pentru ca acum va fi mama.

Iclal sta de vorba cu Aytul inainte de cina si cu greu o lamureste sa o lase pe ea sa se ocupe de Cahit pe care tocmai il aud. El stie ca au fost la firma  si isi da seama ca ele sunt suparate iar Aytul ii spune ca sunt mai mult de atat si isi da seama de partea cui este el acum. Yigit este si el acasa si il framanta in continuare discutia avuta cu tatal sau. Merge apoi la el Cahit care isi da seama ca din nou l-a vazut dar Yigit nu-i spune nimic.
Dimineata urmatoare tata lui Yigit este in fata vilei si cum Mert iese singur il cheama la el si ii spune ca are ochii la fel cu tatal lui si spune ca numele lui este Harun si Mert se mira ca ii cunoaste tatal. Ies apoi Iclal cu Aytul care il recunoaste si ii cere sa-l duca imediat pe Mert in masina. Se indreapta apoi spre el intreband ce cauta criminalul acolo  si incepe sa dea in el ca i-a omorat sora. De acasa pleaca si Nur si incearca sa o opreasca pe Aytul. Iclal reuseste sa o ia de acolo, omul cade la pamant si cu ultimile puteri ii da un biletel lui Nur si ii spune sa i-l dea fiului sau. Il apuca de maini pe Yigit, spune ca regreta si ca Dumneze nu il va ierta si moare in bratele lui Nur....
Rezumat episod 39


Dupa ce Harun este luat Nur ii cere lui Yigit sa nu fie suparat si cand cel de la ambulanta ii spune condoleante si se gandeste ca i-a fost cineva apropiat el i-o taie scurt spunand ca nu i-a fost nimic, unul dintre ei. Nur isi da seama ca este foarte confuz si nu stie ce sa-i spuna mai mult. Ii este alaturi sa planga impreuna si stie ca ea este ca un medicament pentru ranile lui. Daca el nu vrea sa vorbeasca vor tacea si vor auzi doar cum respira si vor impartasi durerea pe care o vede in ochii lui. El este informat apoi ca este cautat de Iclal si la despartire ii multumeste lui Nur.
Aytul este suparata ca a aparut acum cu asa curaj acel criminal la ei. Pentru ca i-a omorat sora il va omori cu mainile ei si il va face bucati. Intra Yigit, il intreaba si pe el unde s-a ascuns pana acum acel criminal de acum le-a iesit in cale si el ii spune ca omul a murit. Aytul tot nu se linisteste si se teme ca il vor inmormanta alaturi de sora ei. Iclal merge la Yigit ii vorbeste de copilarie si singurul lucru ce-i vine in minte este frica ce a simtit-o atunci  si altceva nu isi mai aduce aminte.
Nur vede ca pe bilet este o adresa si nu stie ce inseamna, apare Elmas si o intreaba ce a patit din nou vraijitoarea si Nur o trimite inapoi sa-i fie aproape lui Cahit, sa aiba cu cine impartasi el durerea. Apoi ii spune si ei ca a murit tatal lor. Elmas este socata ca omul a murit langa ei. Dupa ce o trimite pe Elmas apare Emin si cand o vede ca vrea sa mearga singura in Taksim o insoteste.        Elmas merge la Cahit, spune ca nu stia ca inca traieste tatal lor si el ii spune ca oricum nu traia. El merge apoi la Yigit sa-l intrebe cum s-a intamplat, ii raspunde ca probabil era bolnav. Cahit vrea sa stie daca l-a tinut de mana si daca a spus ceva, ii raspunde ca nu l-a tinut si a zis ca Dumnezeu nu il va ierta. El mai vrea sa stie daca vor merge la inmormantare si ii confirma  ca il vor duce pe ultimul drum si la acel mormant are de spus ceva.
Nur cu Emin sunt pe strada si cauta adresa. Emin o intreaba cand se va impaca cu fostul sot, nu-i raspunde si apoi dau de adresa. Acolo este un bar si Emin nici nu stie pe cine vor cauta dar se gandeste sa spuna de Harun sau de Yigit Kozan. Nu afla nimic, iese si se ciocneste chiar de cea cautata fara sa stie si Nur cauta sa il linisteasca. Ei apoi pleaca si Emin ii povesteste cum i-a insirat pe toti dar cel de la bar nu a stiut nimic si ca trebuie sa ii spuna lui Yigit si Nur crede ca asa este mai bine nu are altceva de facut. Intre timp fata pe  numeYagmur ajunge la bar si colegul ii spune ca a fost cineva care a intrebat de ceva oameni care aveau acelasi nume ca si ea dar pare ca nu o intereseaza.



Yigit si Cahit ajung la cimitir si vad ca doar Adil este acolo.  Imamul le cere sa se roage si ei o fac, isi incepe slujba si Yigit isi aminteste din nou scena in care i-a omorat mama. Cahit si Adil pleaca si Yigit se aseaza langa mormant, intreaba daca vede cati au venit la el si face referire la ceva din Coran.  Este cel care i-a furat copilaria si ani de zile nu a dat nici un fel de socoteala si acum va da, este ziua judecatii lui. Apoi pleaca, ii spune lui Cahit ca acum au terminat si ramane cu Adil caruia ii spune ca nu mai este nimic de vorbit dar in schimb Adil spune ca totusi au de vorbit. Cum Yigit nu accepta ii spune ca totusi ar trebui sa vada de fata ca traieste in Istanbul si o cheama Yagmur. Lui Harun i-a fost greu ca fata are probleme si lucreaza intr-un bar in Taksim. Yigit se infurie si ii spune sa nu-l faca sa regrete ca l-a apreciat. Adil ii spune ca il stie si este convins ca asa cum el s-a salvat o poate salva si el pe fata. Yigit isi aminteste cum i-a spus tatal ca fata a ramas fara mama si a venit singura si traieste de capul ei in Istanbul si ca i-o incredinteaza lui.    Aytul si Iclal termina masajul si apoi o barfesc pe Elmas care si ea face yoga afara. Apare Hafize si Iclal se infurie si mai tare iar Aytul o suna pe Nazan sa se grabeasca. Nazan  ajunge si concentratia lui Elmas nu doar ca se termina dar se si infurie si Hafize o duce in casa. Nazan la randul ei o barfeste pe Elmas si Aytul ii spune ca trebuie sa actioneze mai rapid, ii raspunde ca a vorbit cu femeia respectiva si i-a spus de ea dar se pare ca va dura ceva si ea nu mai poate ramane in acea casa. Elmas cu Hafize merg si ele in salon si li se alatura celor trei.

Yigit si Cahit ajung la firma. El isi face singur curaj ca trebuie sa priveasca inainte si Cahit il intreaba ce a vorbit cu Adil  ca il vede cam incordat dar ii spune ca tata lor a murit si de acum nu mai au ce vorbi de el si ii intereseaza doar firma si apoi isi aminteste de delegatia germana care ii va vizita. Cahit ii vorbeste de omul de afaceri turc care este in Germania si ii spune ce realizari are respectivul care a plecat ca un simplu om si a inceput sa munceasca acolo. Ajung la birou si Yigit il critica iar pe Cahit pentru ca punand-o secretara pe Nur lumea nu se mai opreste din barfit. Nur merge apoi dupa Yigit in birou spunandu-i ca de data asta este ceva foarte important si se gandeste ca poate era bine sa ii fie alaturi la inmormantare dar el considera ca vorbeste prostii si ii cere sa plece.  El scapa poza lui Yagmur, ea il intreaba cine este dar ii spune ca nu o priveste asta. El ii spune pentru ultima data sa plece si Nur cade deacord ca momentan nu il mai intreaba de fata si ii da hartia cu adresa si ii spune ca i-a dat-o tatal lui chiar inainte de a-si da ultima suflare. Ii spune ca a fost si la adresa respectiva este un bar si ca doar Emin a intrat. Nur merge apoi la Cahit, ii vorbeste despre Yigit ca ii este greu si vrea sa rezolve totul singur. Ii spune ca daca ea ar fi departe de el i-ar fi si mai greu. Stie ca acum este randul ei pentru compasiune si nu va renunta niciodata la Yigit orice i-ar face. Ea il mai intreaba cine este fata din fotografia ce a vazut-o la Yigit dar Cahit nu stie  si Nur ii spune ca nu este vorba de gelozie in acest caz pentru ca este o fata foarte mica. Ea nu vrea ca Cahit sa-l intrebe pentru ca oricum se va afla.     Yigit pleaca si ii cere secretarei sa-i anuleze toate intalnirile din aceea zi pentru ca nu se va mai intoarce la firma. Nur il vede si pleaca dupa el. Ea este convinsa ca merge in Taksim , isi da seama ca este o prostie ce face dar nu se poate abtine si chiar se gandeste sa se intoarca dar se gandeste ca poate pati ceva asa ca isi continua urmarirea.



Acasa la Kozan intepaturile intre Elmas cu mama ei pe de o parte si Nazan pe de alta continua si Nazan ii spune ca mai are 4 luni pana naste dar nu este sigur ca va avea si sot si Hafize ii spune sa-si vada de situstie ei si se gandeste ca ii este greu ca trebuie sa locuiasca in conditii grele. Vine apoi Cahit, Nazan ii spune ca ii pare rau cu toate ca stie prin ce a trecut cat a fost copil ei fiind vecini si apoi ea se pregateste de plecare pentru ca are mult de facut si drumul este periculos si cum Aytul se gandeste ca nu o pot ajuta ca soferul, Cahit se ofera sa o duca el. Pe de alta parte Hafize ii spune lui Elmas ca ar fi cazul sa-si dea seama ca omul nu o va lasa pe aceea femeie si ea va avea doar copilul lui, nu o va lua si sa nu se mai amageasca. In masina Nazan cauta sa se justifice de ce s-a dus in vizita ca poate era mai bine sa se abtina dar cand a auzit ce s-a intamplat nu a putut. Cahit ii cere apoi sa nu se mai joace ca stie care este motivul pentru care s-a dus pentru ca o cunoaste foarte bine. Ea ii raspunde ca il vrea inapoi si lupta pentru el, stie ca femeia aceea va fi mama copilului dar cu ea ce se intampla, cu toata tineretea in care i-a fost alaturi. El ii cere sa inceteze ca oricum ii face greutati pentru ca nu a divortat. Lui nu ii pasa de aceea femeie dar ii pasa ca-i poarta copilul. Cand ajung acasa la Nazan vine petitorul si in prezenta lui Cahit ii da flori. Fiecare este curios cine este celalat, Nazan il prezinta pe Cahit de care urmeaza sa divorteze. Ii spune lui Cahit ca respectivul este patronul fratelui ei. Nazan cauta sa-l faca gelos pe Cahit si ii aminteste aceluia sa nu uite de cina din aceea seara.
Yigit ajunge la bar cu Nur pe urmele lui. Merge la fata si o intreaba daca o cunoaste pe Yagmur Kozan. Fata ii raspunde ca Yagmur nu a rezistat acolo si a plecat si nu este prietena cu ea. Ea il alunga dar Yigit cere sa il cheme pe patron sa vorbeasca. El ii lasa cartea de vizita, ea ii spune ca il stie din ziare. Intre timp Nur a intrat si ea in bar si ii spune ca l-a urmarit pentru ca si-a facut griji pentru el. Dar tocmai cand sa plece Yagmur este strigata de cineva si Yigit aude. El se intoarce, se mira ca ea este Yagmur si fata ii da cu o sticla in cap si cheama paza sa fie dat afara. Nur cu Yigit ies, ea vrea sa-l duca la spital. El ii spune ca fata este nebuna si ca nu o cunoaste dar cand Nur vrea sa se intoarca la ea ii spune ca este sora lui. La randul ei Yagmur isi aminteste cand tatal i-a spus ca intelege ca pe el nu il vrea dar mai are frati si o sora si el nu i-a putut oferi o familie si poate ca ei pot. Ei merg apoi la un alt local. Lui Nur nu-i vine sa creada ce s-a intamplat si se mira ca nu i-a spus lui Cahit sau chiar ei. El se infurie ca ii spune mereu dragoste si ea ii raspunde ca asa i-a iesit pe gura pentru ca inima ei asta spune. Ei vorbesc apoi de sora lui si el este mirat de felul in care respectiva se poarta si cum a putut sa-i dea cu sticla in cap. El isi aminteste ca de fapt Adil i-a spus cum este. Lor li se pare ca fata din fotografie pare un inger fata de ce au vazut si nu crede ca poate sa o duca acasa.  Nur il priveste si ii spune ca il cunoaste foarte bine pe omul iubit si stie ca o va duce chiar in aceea seara.

Se face seara acasa Iclal este iarasi nelinistita ca este foarte tarziu si Yigit nu a aparut si nici nu i-a telefonat iar Aytul le face observatie femeilor din casa ca s-au ocupat prea mult de Elmas si sa stie ca acolo doar pe ele trebuie sa le serveasca. Aytul se rasteste apoi la Iclal pentru ca nu o intereseaza nimic din ce se intampla in casa singura ei preocupare fiind Yigit. Apare si Firat care a aflat de la Cahit ca a murit unchiul lui si Iclal se ia de el ca daca ii pasa de unchiul lui sa mearga alaturi de el. Din cauza lui ea este in aceasta situatie Yigit fiind impreuna cu acea femeie si ea nu poate face nimic. Elmas aude scandal si prost inspirata intreaba femeia din casa care ii spune sa nu se mai considere doamna in casa ca de fapt va veni dna Nazan si ea va pleca cu coada intre picioare. In acest timp Yigit se afla tot in fata barului. Apare Nur, el se infurie ca nu a plecat cum i-a cerut dar ea nu vrea sa-l lase singur sa nu cumva sa pateasca iar ceva. Apare si Emin pe care ea l-a chemat sa fie in caz de ceva probleme. Nur ii cere lui sa intre si sa aduca fata la ei. Emin intra fara sa stie exact ce cauta si merge sa o intrebe chiar pe Yagmur de o fata care serveste si pana la urma afla ca doar ea este fata acolo si ii spune ca atunci pe ea o cauta. In acel moment incep niste indicizi sa se bata si ea face ce stie mai bine, le da cu sticlele in cap si ii linisteste. Emin merge si le spune ce s-a intamplat si intre timp ajunge politia si o ia pe Yagmur. Yigit ii trimite pe Nur si Emin acasa si Aytul o linisteste pe Iclal cand ii vede ca acum se poate linisti si ea ca Yigit nu este langa Nur. Yigit este la poilitie dupa fata si i se spune ca ea este o musafira frecventa a lor si el spune ca este sora lui.  Intre timp fata este eliberata si merge sa astepte autobuzul dar fata face autostopul si Yigit nu o lasa sa urce in alta masina ca vrea sa-i salveze viata. Ea nu il accepta ca frate si il trimite sa-si vada de casa lui si sa-i spuna si aceluia care se considera tata la fel. Atunci Yigit ii spune ca nu mai este, a murit, tocmai l-au inmormantat.  O vede ca plange si ii spune ca nu a stiut nimic de ea. Pana la urma el o ia cu forta si o duce acasa.
Cahit este inca pe drum si se pare ca a fost afectat de petitorul lui Nazan ca doar la asta se gandeste si chiar vrea sa o sune pe Nazan dar renunta.  Pe de alta parte Aytul vrea sa mearga la culcare dar Iclal nu ii da voie pana nu apare Yigit. Primul care ajunge este Cahit si el nu stie nimic de Yigit care se lupta cu fata care nici cum nu se linsiteste. Ii spune ca o duce acasa la el sa vorbeasca si apoi poate sa plece la casa ei dar fata ii spune ca nu are casa si sta la bar. Cum fata nu vrea sa intre Yigit este nevoit sa o ia pe sus si cu scandal sa o duca in casa unde le-o prezinta si celorlalti pe Yagmur Kozan, sora lui fata acelui om. Aytul atunci se gandeste ca este fata acelei femeie pentru care sora ei a fost omorata si ii cere sa plece. Iclal o duce de acolo pe Aytul si Yigit ii spune fetei ca este matusa lui si fata stie ca de aceea o uraste. Ii reproseaza ca uite care este situatia ca a dus-o acolo si Yigit ii cere sa ramana doar in aceea noapte. Apare si Elmas care o invita la ea in camera. Cand Yigit ramane cu Cahit ii spune ca nici el nu stie de ce a adus-o si nici nu a vrut sa auda de ea cand a aflat si de aceea i-a ascuns si nu i-a vorbit de ea.    Yagmur este la Elmas in camera si o aude intruna pe Aytul care spune ca fata va pleca de acolo. Elmas ii cere sa nu o bage in seama pe aceea vrajitoare. Apoi ii spune ca daca vrea sa se demacheze poate folosi trusa ei. Ea mai incearca sa-i vorbeasca dar fata se culca imbracata.
Dimineata Aytul este la fel de inversunata si nu o poate accepta pe fata acolo si ii spune lui Yigit ca nu isi da seama ce a facut.  Yigit ii raspunde ca nu a fost ceva planificat ci asa s-a intamplat si nici pentru el nu este usor dar fata nu mai are pe nimeni.  Aytul nu renunta,  mama fetei este la fel de vinovata ca si tatal lui si el a adus acolo pe fata acelor criminali. Ii cere sa o trimita si sa uite de ea, pentru mama lui si chiar pentru ea.  Yigit merge apoi la Yagmur pentru ca Elmas i-a spus ca este bolnava. Trebuie chemat doctorul dar Yigit isi aminteste ca ar trebui sa fie la firma pentru ca are o sedinta importanta ramanand sa se ocupe de ea Iclal pentru ca Aytul sa nu-i faca greutati.    Nur este deja la firma si Elmas ii spune ca fata este bolnava si ii este si ei frica sa nu pateasca ceva ca au dormit impreuna.  Nur merge apoi sa se ocupe de pregatirea sedintei si afla ca vine cineva important. Intre timp Yigit si Cahit au ajuns la firma si sunt informati ca au sosit oaspetii. Toata lumea este pregatita sa-i intampine dar lui Nur nu ii vine sa creada cand il vede pe Fatih care la randul lui ramane la fel de uimit lucru care nu ii scapa lui Yigit....

Rezumat ep 40


Fatih se indreapta spre Nur ii spune ca se gandea ca o va intalni dar nu si-a imaginat ca asa de repede si tocmai acolo. Ii spune ca vor avea de vorbit ca au trecut multi ani.  Incep sedinta si Fatih continua sa intrebe de Nur si Yigit se mira si el ca o cunoaste si ii spune ca o cunoaste de foarte mult timp. Nur merge si ea sa-si revina si sa-si faca curaj isi spune ca nu are motiv sa se panicheze ca de fapt nu are nicio vina, erau copii si au crescut. Ea se gandeste apoi cum va reactiona Yigit cand va afla. Cand se intoarce la birou este supusa tirului de intrebari din partea colegelor curioase de unde il cunoaste dar reuseste sa scape de ele repede.
Pe de alta parte nici Yigit nu este mai bine si Cahit il atentioneaza ca se va face de rusine.  Nemtii sunt multumiti de munca lor si lui Yigit i se pare si normal sa fie asa dar inca nu ia nici un fel de decizie urmand sa se intalneasca la cina, Cahit ramane sa se ocupe de ei si Yigit pleaca acasa.   El se intalneste cu Nur care se mira ca s-a terminat deja sedinta si il intreaba daca vrea sa stie ceva, are de pus vreo intrebare. Yigit intelege ca lumea este mica si nu il intereseaza dar totusi se gandeste ca are ea sa-i spuna ceva si ii raspunde ca nu, la fel considera si ea ca lumea este mica. Apoi ei se despart si Yigit merge acasa iar in masina se infurie din cauza intrebarii puse de Nur si ca de fapt pana la urma pe el nu il intereseaza problema, si sa faca ea ce vrea.
 Acasa a venit doctorul pentru Yagmur si Elmas este speriata sa nu fie cumva gripa porcina dar medicul nu se poate inca pronunta dar considera ca este mai bine sa ramana acasa sa nu o duca la spital si nu este cazul sa se panicheze.  Merge si Aytul la ea si nu poarta masca ca nu o poate atinge microbul de la fata aia si ii spune sa plece imediat de acolo. Iclal o lasa pana la urma sa plece si Aytul nu-i permite sa-i dea bani de taxi. Yagmur la randul ei spune ca nu vrea nici un ban de la ei sa nu le ramana datoare dar Aytul considera ca deja are datorie foarte mare la ei din cauza parintilor, fiind vorba de sangele varsat. Yagmur pleaca dar cand ajunge in strada i se face rau. Este vazuta de Hafize care tocmai il conducea pe Emin si era necajita ca el nu vrea sa ramana cu ei. Emin o recunoaste si o duce la Nur.
La firma Cahit a terminat de prezentat firma si nemtii pleaca urmand sa se intalnesca seara la cina dar Fatih mai ramane si mirat Cahit il intreaba daca el nu pleaca si glumeste spunadu-i ca s-a razgandit sa mai mearga in Germania si intreaba daca nu au vreun post liber si apoi merg spre biroul lui Cahit dar o vede pe Nur si merge sa o invite la o cafea.
Tayar este nemultumit ca au adus in casa o fata de pe strada si Emin incearca sa le spuna ca Nur o cunoaste pe fata dar nu ajunge la capat cu ei. Dar tocmai vine Elmas si ii spune lui Hafize ca are gripa porcina si ca noaptea trecuta fata a dormit in camera ei. Le spune apoi ca este sora cu Cahit si Yigit. Ea le povesteste apoi ce este cu fata si vorbesc si despre Yaren plecata prin America si Tayar ii cere apoi sa duca fata inapoi dar Elmas merge inainte sa le spuna unde se afla.
Nur si Fatih sunt la cafenea si ea nu prea se simte conforabil, el o intreaba de ce este stresata, este mirat ca lucreaza alaturi de fostul sot si stie asta ca a vazut-o de multe ori in ziare. O intreaba daca este adevarat ce s-a scris, daca se simte bine si a trecut furtuna. Nur ii spune de ce lucreaza la firma si el o intreaba atunci de ce a divortat, ii raspunde ca este o poveste foarte lunga. El o intreaba apoi daca isi mai vede cumnatul ii raspunde ca zilnic pentru ca locuiesc impreuna si el se autoinvita la ea sa-i intalneasca neamurile.
Dupa ce Yigit vorbeste cu doctorul ce au de facut ii spune lui Canan ce sa pregateasca pentru bolnava, apoi el urca si vede ca Yagmur nu este. Merge sa o intrebe pe Iclal care ii spune ca nu stie unde este fata si atunci Aytul ii spune ca nu este cazul sa se ascunda ca ea nu are nici un motiv si i-a spus sa plece. Yigit se infurie pe Aytul ca si-a permis sa-i faca asa ceva surorii lui. Sa ii intre in cap ca este sora lui si nu mai are nimic de adaugat si va pleca sa o caute si sa o aduca din nou acolo.  Aytul ameninta ca atunci ea care le-a fost ani buni si mama si tata va pleca dar Yigit ii cere sa nu il ameninte dar Aytul il pune sa aleaga ori ea ori fata. In toiul scandalului intra Elmas care ii spune lui Yigit ca cele doua au dat-o afara si fata a lesinat pe strada si acum este la vecini. Yigit se infurie si mai tare pentru ce a facut, ca cine stie ce se putea intampla cu fata. El a considerat-o mereu mama lui dar sa nu-i faca asta pentru ca fata nu are nici o vina. Iclal este deacord ca el sa se ingrijeasca de fata dar sa nu o duca in casa lor insa Yigit spune ca nu are alta solutie, ii cere lui Aytul sa-i dea o sansa si fetei asa cum i-a dat si lui. Yigit pleaca si Aytul incepe sa-si faca bagajul.
El merge dupa Yagmur si cauta sa o convinga sa se intoarca dar nu prea poate mai ales ca ea nu il considera frate. Ii cere sa mearga sa stea doar cat sa se simta mai bine si apoi poate pleca unde vrea. Ea este foarte furioasa din cauza lui Aytul si Yigit  ii spune ca atunci cand se uita la ea se vede pe el, ei seamana foarte mult pentru ca au acelasi sange. Ea tot nu se lasa convinsa, spune ca astea sunt doar vorbe si de fapt el nu o cunoaste cat este de nebuna si el ii sugereaza sa o intrebe pe Nur cum este el. Yagmur o stie pe Nur din ziare. Yigit ii spune ca isi face griji pentru ea si vrea sa o cunoasca si ea accepta sa se intoarca. Cand ei ies apare Nur cu Fatih si ea cauta sa-i explice ca el a venit in vizita la neamurile ei. Yigit cu Yagmur pleaca si Fatih face remarca ca parca ei nu ar fi divortati si parca ar fi gelosi dar ea neaga. Pe de alta parte Yagmur il intreaba daca respectivul este iubitul  lui Nur dar ii spune sa taca. Apoi o duce in camera si vine Canan sa-i spuna ca Aytul pleaca. Yigit vrea sa mai vorbeasca dar Aytul repeta ca ori ea ori fata si se pare ca el a facut deja alegerea. Sunt intrerupti de sosirea lui Mert care crede ca merg in excursie  dar cand afla incepe sa planga si Aytul renunta sa mai plece. Elmas care ii pandea o informeaza pe Nur ce se intampla dar ei nu i se pare important si ii spune de Fatih. In sfarsit Fatih pleaca si ei urmeaza sa ia cu totii cina seara urmatoare.
Mai tarziu Nur sta de vorba cu Elmas si ii este teama sa nu creada ceva gresit Yigit si ii interzice lui Elmas sa-l numeasca pe Fatih ca fiind dragostea ei din copilarie. Nur este rusinata de scrisoare pe care i-a scris-o lui cand ea avea 12 ani iar Fatih 18 si lui Elmas nu i se pare nimic grav si se intreaba daca oare isi mai aminteste ce i-a scris si Nur spune ca nici vorba, doar niste copilari. Elmas se intreaba daca oare Fatih isi mai aminteste si Nur este convinsa ca nici vorba, cum isi poate aminti niste aiureli de copil. In schimb Fatih la hotel sta si citeste acea scrisoare in care ea ii spune ca atunci cand va creste se va marita cu el. Lui Nur ii este teama ca daca Fatih isi va aminti de scrisoare se va face de rusine si poate Yigit nu va intelege cum trebuie. Ele sunt intrerupte de Hafize care ii spune lui Elmas ca i-a pregatit camera sa doarma acolo dar Elmas spune ca va dormi in camera lui Cahit lucru care o infurie pe Hafize el nefiind divortat. Pana la urma Nur ii spune lui Hafize ca nici nu mai are importanta acum si ea se linisteste. Nur merge apoi la Emin si ii cere sa ramana acolo pentru ca nu este musafir si sa-i dea o sansa surorii lui si sa fie cu totii ca o familie.
Cu toate ca Aytul a ramas nu se poate abtine si merge din nou in camera la Yagmur care vazand-o, o linisteste ca va pleca. Aytul ii spune ca ii va fi foarte greu daca va ramane acolo. Yagmur ii spune ca parintii nu au iubit-o si Aytul considera ca ei nu merita nici macar un pahar de apa sa duca la mormantul lor si sa arda in flacarile iadului.  Yigit este cu Cahit la cina si nu il place pe Fatih dar Cahit ii spune ca omul este foarte important pentru afacerea lor insa Yigit este foarte inversunat si considera ca nu au nevoie de el. Cahit il roaga sa aiba in vedere ce sansa au si tocmai ajunge Fatih. Cum Yigit nu are o atitudine chiar normala fata de Fatih, Cahit cauta sa salveze situatia si spune ca sunt pregatiti pentru acest proiect cu Germania dar Yigit completeaza ca el vrea mai mult decat doar Germania, el se gandeste la toata lumea. Cahit il invita pentru seara urmatoare sa sarbatoreasca intelegerea insa el ii refuza pentru ca sera urmatoare este invitat deja la cina la vecinii lor.  Ei se ridica apoi si in masina Cahit ii spune ca daca este asa de gelos sa mearga sa se impace cu Nur.
Pe de alta parte Nur se framanta in continuare daca sa-i spuna sau nu lui Yigit si decide ca trebuie sa vorbeasca cu el in acea seara.  Nu trebuie sa se ascunda, ii va spune si va scapa. Merge la Yigit, stie ca este gelos insa el nu recunoaste si nici nu este curios de unde il cunoaste pe Fatih.  El o intreaba totusi daca exista ceva legat de acel om, daca da sa-i spuna  ca el sa anuleze intelegerea.  Ea ii spune ca se stiu din copilarie si apoi el a plecat in Germania si asta este tot. El pleaca spunandu-i ca fiind un prieten din copilarie nu are de ce sa fie gelos, pleaca si Nur nemultumita de cum s-a comportat.
Ziua urmatoare Elmas o duce pe Hafize la ei sa o ajute. Hafize este tot neincrezatoare ca se va schimba soarta lui Elmas. Apoi Elmas ii povesteste de Nur si scrisoare  ei catre Fatih  care acum face afaceri cu Yigit dar el nu trebuie sa afle ce i-a povestit si Hafize se mira ca daca el este gelos de ce nu se impaca si Elmas ii spune  ca acum Nur este ingrijoarata ca Fatih va fi mai mult acolo pentru afaceri si Iclal le aude. Se grabeste sa plece la firma cand tocmai ajunge Nazan si o trimite la Aytul. De cum ajunge Aytul ii spune ca Elmas sta in camera lui Cahit. Nazan merge la Elmas si considera ca este deja prea mult ce face si nu poate ramane in camera lui Cahit. Elmas ii raspunde ca de acum asa este, daca vrea divorteaza sau nu dar asa va fi. Elmas pleaca si Nazan isi da drumul pe scari. Vin fetele si cred ca Elmas a impins-o.
La firma are loc semnarea contractului si ies tocmai cand ajunge Iclal. Merg la Yigit in birou, el crede ca vrea din nou sa-i vorbeasca despre mama ei si Yagmur dar Iclal il linisteste spunand ca s-a dus pentru el ca a inteles ca i s-a facut o nedreptate si a aflat ca femeia l-a umilit si acum este asociat cu vechiul ei iubit, Fatih...








15 comentarii:

  1. Mda, dupa ce am vazut episodul 35, fara sa inteleg nimic din dialoguri, stau si ma intreb, oare cine este "PRIZONIER AL DRAGOSTEI" in acest serial? Cu siguranta Nur, si-a pierdut acest statut, de prizoniera. Prizonieri ai dragostei, raman in continuare Iclal, Firat si bine inteles eroul principal al serialului Yigit. Sa vedem ce se va intampla dupa trezirea din coma a lui Hazal si cred dupa descoperirea a faptului ca Nur, este iar gravida, autor YIGIT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place de tine...tratezi subiectul cu logica si realismul specific masculin si cu acuratetea unui chirurg...Sunt incantata ca nu doar noi, "fetele" suntem pasionate...de povestea aceasta de dragoste...si in special de chimia creata intre cei doi...in primul sezon...Pe campul tau de lupta...fii si tu un Yigit...ca tabara sexului slab sa aiba de castigat...):..

      Ștergere
    2. Si uite cum, dupa episodul 36 din sezonul 2, NUR se trezeste vaduva si cu un regat de cosmeticale. Sigur ne asteapta si sezonul al III lea, pentruca bineinteles, un BUNIC trebuie sa se bucure si el de nepoti., iar prizonierii, nu pot ramane cu acest statut la nesfarsit. Felicitari D-nei Scenograf, abia astept ziua de joi, a fiecarei saptamani. Mi-am propus, sa nu mai fac supozitii, ca scenograful gandeste altfel.

      Ștergere
    3. Ai dreptate, scenografa...este greu de intuit..iata ca bunicul a si iesit din scena....dar a aparut...o sora....ca cealalta s-a evaporat cam repede in sezonul 1...Sa vedem care este starea lui Nur...in urmatoarele episoade...

      Ștergere
  2. unde e continuarea 36 37 ....... ca nu gasesc.va rog

    RăspundețiȘtergere
  3. Cate episoade are sezonul 2 ?Exista si sezonul 3 ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu exista sezon 3! Cred ca sunt in jur de 50 de episoade! Filmarile se vor termina in iunie! Din 7 martie il puteti urmari pe happy chanel , de luni pana vineri de la orele 19! Vor incepe cu sezonul 1 si vor continua cu sezonul 2! Vizionare placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim fetelor pt traducere, nu stiu ce ne-am face fara voi!! Pana sa-l vedem tradus la romani ne vad toti sfintii.
    Incepe sa devina mai interesant si mai credibil din nou dar nu inteleg cum mintea diabolica a lui Iclal nu a terminat-o fizic, inca, pe Nur!! Ca tremura de frica pt ca Nur i-ar spune lui Yigit despre Firat e abureala, a platit ea om sa puna bomba pe yacht sa o omoare pe Nur, acum sunt casa langa casa, imi tremura sufletul pt Nur...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca stiu ca-i doar un film si nu realitate,ma doare sufletul pentru aceasta fata frumoasa si cu multe calitati,infinit superioara celorlalte personaje feminine din serial.Dupa parerea mea, iubeste persoana nepotrivita, care nu o merita,care ii face zile amare si care nu reuseste sa se desprinda de trecut.Nici el si nici fratele lui nu pot iesi de sub influenta nefasta a matusii lor si a celor doua mincinoase notorii,Iclal si Nazan.Invatate cu traiul bun si cu luxul,lupta cu cele mai murdare mijloace, sa nu piarda sursele bunastarii lor.In alte seriale turcesti, cel ce pune painea pe masa este seful,aici vad ca nu-i asa si parca imi pare rau, ca cei doi fraieri, tin in puf niste persoane atat de josnice,diabolice chiar,care nu stiu sa faca nimic,nu sunt nici mame bune,nu sunt bune de nimic.

      Ștergere
  6. Nu imi place deloc comportamentul lui Yigit si de aceea cred ca biata Nur se chinuie degeaba.Nu asa te comporti cu persoana pe care pretinzi ca o iubesti,o lasi neprotejata,stiind de ce sunt in stare cele doua psihopate - Iclal si Aytul.Speram sa le vina de hac Elmas,dar se pare ca nu reuseste si din contra,ea este cea invinsa.Dar poate Yagmur,m-as bucura mult sa le puna la punct.Yigit nu poate, sau nu vrea,sau ii place sa-l iubeasca neconditionat mai multe femei.Nu pot sa cred ca ii permite lui Iclal sa traumatizeze in asa hal bietul copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate, pacat de Nur ca nu este in stare sa-si vada de viata. S-a ajuns la episodul 47 (fragment) si cred ca Yigit o sa ajunga la inchisoare pentru ca-l impusca pe Firat.

      Ștergere
  7. Buna'.nu il impusca,este doar un vis ,iar acest film este o fictiune,

    RăspundețiȘtergere