..

Prizoniera dragostei --sumar



 REZUMATE 41-48

REZUMATE 69-56
 Sumar episod 37
Chiar daca Yigit a salvat-o pe Nur de Kerem, a renuntat insa la ea. Dar Nur lupta pentru dragostea ei. Din cauza furiei lui pe Nur, Yigit ii spune lui Iclal ca se vor casatori. Iclal este foarte aproape de tinta ei si este foarte fericita. Dar in ziua casatoriei o mare surpriza o asteapta.
Elmas asteapta cu mare nerabdare ziua in care Cahit va divorta de Nazan insa va suferi o mare dezamagire si cu greu  intelege ca nu va fi usor.
Pentru toti va incepe o noua viata si Nur va incerca cu toata puterea sa-l recastige din nou pe Yigit. 


Sumar episod 38
Nur inchiriaza casa din vecinatate pentru a fi mai aproape de Yigit. Scopul ei este de a-l recastiga din nou. In scopul de a-si atinge acest tel il convinge pe Cahit sa o angajeze ca si secretara asa ca acum ea este tot timpul in companie.
Cu toate ca Nur face toate aceste miscari Iclal nu o poate ataca din cauza secretului pe care ea il ascunde. Iclal continua sa se supuna regulilor stabilite de Aytul si continua sa faca pe victima si sa il foloseasca din nou pe Mert ca el sa atace cu fiecare ocazie.
Cum Nur se muta in noua ei casa ii aduce cu ea si pe Hafize cu Tayar. Elmas crede ca mama ei va fi fericita si incearca sa-l aduca pe Emin pentru a o ierta asa ca face miscarea ei.
Chiar daca prezenta lui Nur in companie il face pe Yigit sa se simta inconfortabil, el se foloseste de orice ocazie pentru a o vedea.
Aparitia brusca a tatalui lui Yigit dupa toti acesti ani reprezinta pentru el o surpriza neplacuta. Un mare soc il asteapta.


Sumar 39
Yigit a trait unul dintre cele mai ciudate evenimente din viata lui alaturi de Nur, tatal lui a murit in fata ochilor lor. Nur ii da lui Yigit  biletul  cu adresa,  bilet pe care tatal lui Yigit i l-a dat inainte de a muri. Dar apoi il urmareste punandu-se chiar in pericol. Asa ca Nur si Yigit vor face impreuna pasul catre sora lui Yigit, Yağmur Kozan dar ea este foarte diferita ca si fire si lui Yigit nu-i place asta.
 Nazan nu rateaza nici o ocazia pentru a veni in vizita la Iclal si a o deranja pe Elmas. Nazan incearca sa il ia inapoi pe Cahit si il preseaza vorbind cu el facand-o geloasa pe Elmas.
Yigit nu are deloc liniste in viata personala  dar nici cea a afacerilor nu ii da pace pentru ca un om de afaceri turc se amesteca in parteneriatul lui cu germanii.


Sumar ep 40
 Nur si Yigit nu au rezolvat inca problema lor dar din cauza parteneriatului cu un om de afaceri german de origine turca relatia lor se tensioneaza iar.
Nur care il cunoaste pe Fatih din vechiul ei cartier nu l-a mai vazut de ani buni. Este o mare surpriza pentru ea sa-l vada chiar la firma Kozan.
Yigit o aduce pe sora lui Yagmur in casa lor dar cum Aytul nu o accepta el va discuta mult cu ea. Oricum nici Yagmur nu vrea sa ramana acolo.
Nazan face tot posibilul sa o deranjeze pe Elmas. Mai mult de atat cand afla ca ea sta in aceiasi camera cu Cahit, isi pun propriile vieti in pericol si Elmas o lasa pe Nazan intr-o situatie critica.
Cum Fatih si Nur sunt cunostinte vechi si Yigit vrea detalii legate de ei, raspunsurile i le va aduce Iclal.


Sumar  ep.41
Yigit care afla de la Iclal detaliul ca de fapt Nur cu Fatih se cunosc foarte bine inca din trecut si faptul ca Nur i-a ascuns asta il infurie foarte tare.   Cu toate ca Nur incearca sa-i explice ca este vorba de ceva care are legatura cu trecutul si ei erau doar niste copii, inca odata Yigit reactioneaza disproportionat cu faptele si pune din nou o bariera intre el si Nur.
Jocul lui Nazan incepe sa-si arate roadele. Facand sa para ca Elmas a impins-o pe scari cand de fapt ea s-a aruncat,  este dusa la spital si Elmas este pusa intr-o situatie foarte dificila. Nimeni nu va crede ca nu Elmas a facut asta.
Hafize vazand cat este de tulburata Elmas merge sa vorbeasca cu Cahit. Dar modul insultator in care in care este tratata de catre Aytul si Nazan va fi punctul de pornire a unor mari lucruri care se vor intampla.

Sumar ep 42


Moartea lui Hafize ii afecteaza profund pe toti iar Nazan o buna perioada de timp nu isi va putea spala imaginea.
In aceste zile grele Yigit nu o va lasa pe Nur si va fi din nou aproape de ea. Dar cum Iclal isi da seama de aceasta apropiere va face tot posibilul pentru a anula efortul lui Nur. Salvarea lui Nur vine de la Cahit.
Dupa moartea mamei sale Elmas gaseste cel mai mare sprijin in Emin. Intre timp Nur afla ca vinovata de moartea luii Hafize este Nazan si merge sa-i ceara socoteala dar ii va fi greu pe de alta parte sa tina ascuns acest lucru fata de Elmas.
Yigit si Nur vor merge intr-o scurta calatorie de afaceri si gheata dintre ei se va topi insa va exista un martor surpriza la acest lucru. 


Sumar episod 43 
Yigit si Nur isi traiesc dragostea in secret.
Aytul este martora la impacarea lor si isi da seama ca daca Iclal afla va innebuni asa ca nu-i spune. Oricum Nur si Yigit isi ascund si ei dragostea din cauza lui Mert.
Cand Aytul se intoarce acasa vrea ca Yagmur sa paraseasca casa. Prietenul lui Yagmur este nerabdator asa ca Yagmur incepe sa fure cateva lucruri de prin casa.
Nazan care a trebuit sa plece din casa lui Yigit are propria ei casa data de Cahit. Ea insa nu renunta si planuieste ceva cu Aytul.
Cahit incearca tot ce ii sta in putere pentru a o aduce inapoi la ei in casa pe Elmas. Dar Elmas de data asta a fost foarte ranita.
Cu toate ca Nur si Yigit isi traiesc in secret dragostea ei sunt foarte fericiti. Iclal nu stie ca ei sunt din nou impreuna dar simte ca ceva nu este in regula si incearca sa-i indeparteze pe unul de celalalt folosindu-se de Firat.

Sumar episod 44

Iclal pentru a o ucide pe Nur apeleaza la Firat insa Fatih ii strica planul. Fatih isi da seama ce se intampla si se confrunta cu Iclal. Iclal ramane inmarmurita de lovitura  neasteptata ce o primeste.  Ea va fi si surprinsa cand o va vedea pe Nur ca ajunge la deschiderea atelierului ei.
Nur si Yigit cauta sa-si ascunda dragostea insa Emin isi da seama de acest lucru.  Insa Emin este si mai  furios pentru ca Elmas s-a dus acasa la Cahit.
Aytul isi da seama ca Yagmur a furat lucruri insa Yigit sta in spatele surorii lui si pentru ca Yagmur nu poate fi trimisa din casa Aytul va face tot posibilul sa-i faca grea viata.
Cahit este acum mai linistit ca Elmas s-a dus in casa lui.
 Nazan nu are de gand sa stea fara sa faca nimic si pregateste o mare surpriza pentru Cahit.
Dispozitivul de ascultare gasit in cadrul companiei Kozan este vestitorul unor evenimente majore ce vor iesi la iveala.

Sumar episod 45

Cand Yigit afla ca Iclal si Nur au foat rapite innebuneste. Chiar daca afla in scurt timp cine a facut-o isi da seama ca va fi greu sa le salveze.

Yigit lucreaza la acest plan ajutat de Fatih si nu vrea sa afle nimeni ce s-a intamplat dar va fi greu sa pastreze secret acest lucru.

Nur si Iclal vor lupta din greu pentru socoteala ce o au impreuna.

Nazan va infia o fetitia pentru a-l presa pe Cahit ca ea sa se intoarca acasa insa va gasi un Cahit foarte schimbat. In aceasta situatie foarte dificila pentru ea, sigurul spijin il va avea din partea lui Aytul.

Yigit se apropie foarte tare de locul in care se afla Iclal si Nur dar va fi incercat de cea mai grea intrebare pentru el.


Sumar episod. 46
Nur si Iclal sunt salvate.Yigit care a trebuit sa ia cea mai mare decizie din viata este inca socat de aceasta situatie. Toata lumea este fericita pentru ca Nur si Iclal s-au intors dar Yigit si Fatih stiu ca ele sunt inca in pericol pentru ca Ridvan a reusit sa scape.
Nazan continua sa stea in casa lor din cauza fetitei si spera ca Cahit sa o ierte si in acelasi timp vrea sa o enerveze pe Elmas.
Cand Iclal si Firat vorbesc, Elmas ii vede si merge sa-i spuna lui Nur ca i-a vazut impreuna.
Yigit vrea sa stie de ce Firat a fost asa de preocupat ca Iclal a fost rapita nefiind normal acest lucru si vrea sa vorbeasca cu el.
 Mai tarziu el afla de ce Firat a fost asa de interesat de Iclal.


Sumar episod 47
Criza de gelozie a lui Yigit dupa ce a auzit marturisirea lui Firat la care a fost martora si Iclal este in crestere. Prezenta lui Firat in viata lor il va face peYigit sa aiba o reactie foarte urata. Aceasta reactie nu-i va place lui Nur si va cauza mari probleme intre ei. Iclal vrea sa-l faca pe Yigit sa creada ca ea nu a stiut nimic de sentimentele lui Firat si cauta sa profite de cearta dintre Yigit si Nur.
Pe de alta parte intre Yagmur si Emin se apropie dar acest lucru nu-i place prietenului ei si vor fi diveregente din cauza lui.
Nazan si Elmas se cearta din nou si Cahit o ia pe Nazan la el si lui Elmas ii va fi foarte greu.
Fatih va fi langa Nur pentru a o sustine in problema ei dar Yigit va fi martor la aceasta apropiere lucru ce va prevesti o mare criza.


Sumar episod 48
Yigit cedeaza nervos din cauza actiunilor de protectie ale lui Iclal si din cauza tensiunilor dintre el si Nur pentru ca nu isi pot explica problemele. In aceasta perioada dificila Nur il are de partea ei pe Fatih care este depasit de sentimentele ce le are fata de Nur si va indrepta asta impotriva lui Yigit.
Elmas accepta doar de dragul fetitei ca Nazan sa stea in casa si refuza categoric oferta lui Cahit de a avea propria lor casa. Insa din cauza jocurilor lui Nazan relatia dintre ea si Cahit nu merge bine.
Prietenul lui Yagmur care l-a injunghiat pe Emin dispare. Cand Elmas aude ce s-a intamplat merge la Cahit sa rezolve el situatia.
Nur care a inchiriat casa pentru a fi aproape de Yigit are probleme financiare. Ea incearca sa rezolve situatia fara a-i spune lui Yigit si din nou il are de partea ei pe Fatih si Yigit va afla despre acest lucru intr-un mod neplacut.


Sumar episod 49
Yigit se supara foarte tare cand afla ca Nur s-a intors la activitatea de modeling. Faptul ca nu intelege de ce Nur a facut asta si ca a impartasit acest lucru cu Fatih, pune paie pe foc.
Cahit il preda politiei pe fostul iubit a lui Yagmur insa stie ca acest lucru nu se va termina asa de curand si atat de rapid.
Iclal care stie ca intre Yigit si Nur sunt probleme si afland ca Nur este din nou model, nu sta degeaba si pune la cale o noua capcana in care sa fie prinsa Nur.
Yigit nu mai vrea sa stea de vorba cu Nur si ea este obligata sa sfarseasca munca la firma Kozan.
Iclal participa la o licitatie cu creatiile ei si vrea cu aceasta ocazie ca Nur sa cada in capcana pusa la cale de ea, insa Yigit va asista la asta si tensiunea dintre cei trei va creste.  Peste Nur si Yigit va sufla un vant rece...


Sumar episod 50
Capcana intinsa de Iclal lui Nur in noaptea licitatiei incepe sa dea roade. Inca odata Yigit si Nur sunt pusi fata in fata si cearta este incinsa.
Cahit munceste din greu pentru a se apropia mai mult de Yagmur si nu va fi foarte afectuos dar nimic altceva cand afla de relatia dintre ea si Emin. Din contra cand si Elmas afla ca Emin are o relatie cu Yagmur il va sustine cu inflacarare. Cum opiniile lui Cahit si Elmas nu converg privind relatia dintre Yagmur si Emin, le va cauza acestora mari probleme.
Situatia ivita la licitatie intre Nur si Yigit i-a facut sa nu mai vorbeasca dar din punctul de vedere al muncii a avut un mare beneficiu si Nur devine si mai populara.
Nur incepe sa puna la indoiala relatia dintre ea si Yigit dar cand aude ca a avut un accident de helicopter, isi da seama ca dragostea lor este mai presus de orice.


Sumar episod 51
Dupa accident Nur si Yigit se reintalnesc cu un dor si mai intens. Mert, martor la aceasta reintalnire realizeaza ca Nur si tatal lui sunt inca impreuna si reactia lui nu va fi tocmai placuta.
Yigit sta de vorba cu fiul sau pentru a face mai buna relatia lor, ii vorbeste onest si deschis explicandu-i tot dar din cauza ca Iclal i-a implut mintea lui de copil cu ura, Yigit nu va prea avea succes.
In urma accidentului Nur si Yigit realizeaza inca odata ca dragostea lor este deasupra tuturor lucrurilor si ei stau sa discute despre toate problemele si sa gaseasca o solutie ca dupa o perioada sa poata trai in totala fericire.
Cum ziua divortului se apropie, Nazan foloseste cea mai mare carte a ei, incat ii aduce pe Cahit si Elmas la o confruntare.
Nur care realizeaza cat de singur este Fatih si cauta o solutie cu o surpriza uriasa.


 Sumar ep 52-- Nur si Yigit isi traiesc din plin dragostea
Nur crede ca a gasit solutia pentru singuratatea lui Fatih si actioneaza ca el sa se intalneasca cu sora lui pe care este suparat. Cu toate astea raspunsul lui Fatih la aceasta surpriza va fi unul deloc bun si pentru Nur aceasta treaba nu va fi una usoara in prima zi.
Capcana intinsa de Nazan lui Elmas il face pe Cahit sa renunte la divort. Aceasta va fi o victorie foarte mare pentru Nazan. Cahit va dori sa ascunda tuturor faptul ca nu a divortat pana ce se va naste copilul.
Yaren la intoarcerea acasa va avea o reactie rea cand va afla cine este Yagmur si ii va pune in dificultate pe Yigit si Cahit.
Cu toate ca situatie este complicata, Nur si Yigit isi vor trai dragostea lor.


Sumar  ep 53
Nur si Yigit sunt din nou atrasi intr-un joc. Fikret a intrat destul de rapid in viata lui Nur si si-a gasit o tinta si anume pe Yigit si pentru asa incepe un joc in avantajul ei. Prima data o abordeaza pe Iclal si incearca sa-i dovedeasca ca este de partea ei nu a lui Nur. Intre timp creste suspiciunea lui Yigit legat de ce crede cu adevarat Nur despre Mert.  Nur si Yigit care isi traiesc in liniste dragostea vor fi atrasi in acest joc.
Dupa ce cele doua au aflat ca sunt surori, Yigit va incerca totul pentru a le face sa se accepte si sa ramana in casa.
Pe de alta parte Fikret vrea sa se apropie de fratele ei in schimb Fatih nu doreste asta.
Ziua de nastere a lui Mert  va fi plina de surprize si pentru unii va fi un cosmar.


Sumar ep 54
Nur nu poate convinge pe nimeni ca este nevinovata. Fikret  este invitata de Yigit la ziua lui Mert si se gandeste sa-i intinda o capcana lui Nur asa incat nimeni sa nu o creada nevinovata iar reactia lui Yigit va fi foarte rea. Nur isi da seama de jocul ce i-a fost facut si cere ajutorul lui Fatih pentru a dovedi implicarea lui Iclal.
Yaren afland de relatia dintre Yagmur si Emin, se apropie de el pentru a o rani pe Yagmur. Chiar daca acesta a fost visul lui Emin de ani de zile el nu stie ce sa faca.
Nazan cu Elmas vor avea o cearta mare si asta va pune in pericol sarcina lui Elmas. Cum recomnadarea doctorului pentru Elmas este repaus la pat, Cahit si Nazan au mai mult timp la dispozitie.
Fatih descopera mesajul lui lui Fikret si isi da seama ca a fost planul ei dar acest lucru nu va fi usor de explicat.


Sumar ep 55
Mesajul trimis de ziua lui Mert a facut ca toata lumea sa fie confuza. Nur si Yigit au decis sa astepte rezolvarea de la Fatih si in acest timp sa-si traiasca in liniste iubirea si sa nu mai vorbeasca despre asta.
Fatih afla ca cea care a facut acest joc lui Nur si Yigit este Fikret si ii cere sa plece din viata lor. Insa Fikret nu vrea sa renunte asa de usor.
Aytul afla ca Iclal are de gand sa se intalneasca din nou cu Firat si cum nu vrea ca asta sa se intample, pune la cale un mare plan si merge la Yigit.
Pentru ca Yaren vrea sa-i faca rau lui Yagmur se apropie mult de Emin si are succes. In capul lui Emir apar intrebari si fiind confuz se daparteaza de Yagmur. Elmas isi da seama de aceasta situatie si este de partea lui Yagmur.
Fikret isi da seama ca Fatih este foarte interesat de Nur. Ea vrea sa se foloseasca de asta in prpopriul ei interes.


Sumar ep 56 --Nur va schimba vietile tuturor prin greseala facuta.
 Nur aude ca Fatih este interesat de ea asa ca pentru moment Fikret scapa din mainile fratelui ei. Nur se confrunta ca tristetea pierderii unui bun prieten.
Cum Yigit afla de la Aytul ca Iclal se vede cu Firat, prima data merge sa-i ceara socoteala lui Firat dar cum pe acesta nu-l gaseste merge la Iclal. Intre Yigit si Iclal va fi o mare confruntare.
Nur isi da seama de comportamentul rau al lui Fikret si vrea sa se desparta dar de fapt acuma este prea tarziu.
Tactica lui Yaren a functionat si a reusit sa-l departeze pe Emin de Yagmur. Dar fiind cu bune intentii Yagmur nu isi da inca seama de asta pana cand nu ii vede sarutandu-se.
In ciuda avertismentelor lui Cahit, Nazan nu-i da pace lui Elmas si ii cauzeaza acesteia o nastere grea.
Firat  este prins in propria-i dragoste iar Iclal are de facut o alegere foarte grea.
Nur isi pierde controlul din cauza medicamentelor date in secret de Fikret si va face o mare greseala care va schimba vietile tuturor.

SEZON 3
 Sumar ep 57

Au trecut 3 luni. Nur aflata dupa gratii il asteapta pe Yigit sa mearga insa Yigit si Iclal sunt preocupati cu terapia lui Mert care nu poate umbla. Fatih care este alaturi de Nur cu toata inima nu mai vrea sa-si ascunda sentimentele. El este gata sa-l confrunte pe Yigit.
Iclal si Aytul nu pot accepta ce s-a intamplat si focul din inima lor continua sa arda. Aytul este determinata sa faca orice pentru ca Nur sa nu fie eliberata din inchisoare. Toata lumea asteapta ziua in care justitia va decide locul potrivit pentru ea.
Elmas care se intoarce din morti dupa ce a nascut se afla inca in spital. Cahit si Nazan care si-au facut planul lor, asteapta ca Aslan sa fie scos din incubator. Nazan si Cahit alaturi de copil vor sa inceapa o viata noua departe de Elmas.
Cum relatia dintre Emin si Yaren evolueaza, oare se vor uita  Emin si Yaren a caror cai se intretatie mereu?
Oare o sa scape Nur din gherele mortii datorita capcanei intinsa de Aytul? Oare va fi Nur eliberata? Va fi Yigit capabil sa o ierte pe Nur?


Sumar ep 58
Yigit si Nur sunt intr-o situatie foarte dificila stand fata in fata. Daca unul din ei ar fi facut o miscare celalalt il putea urma si ar fi sfarsit intr-o imbratisare dar fiecare are de purtat greutatile prin care au trecut. Nur nu are nimic de pierdut. Chiar si Fatih nu are nimic de pierdut...
Elmas care stie ca Cahit si Nazan i-au furat copilul mai afla ca au despus acte pentru custodie si ca de fapt ei nu sunt divortati. Elmas este foarte furioasa si singurul care o poate ajuta este Yigit. El ii promite ca-i va gasi copilul si i-l va da inapoi.
Iclal si Aytul nu suporta ca Nur s-a intors acasa. Aytul nu renunta la gandul ei de a o elimina cu totul pe Nur.
Yaren pentru a o face geloasa pe Yagmur il ia cu ea pe Emin la restaurantul unde lucreaza Yagmur. Cand Emin o vede pe Yagmur realizeaza cu adevarat cine este Yaren.
Elmas nu are de gand sa renunte in a-si gasi copilul si ajunge sa bata la usa lui Cahit si Nazan.
Cum Yigit sta la distanta de Nur, ea si Fatih se apropie mai mult. Fatih este gata sa mearga pana la capatul lumii pentru Nur. 


Sumar ep 59
Nur este socata de cererea in casatorie facuta de Fatih. Singura persoana pentru care bate inima ei este Yigit Kozan. Yigit care tocmai a asistat la scena nu mai rezista si pleaca din gradina.
Elmas suparata ca Cahit si Nazan sunt inca casatoriti, apare la usa lor cu pistolul in mana. Ea nu are de gand sa raneasca pe nimeni doar sa-si ia copilul si sa plece.Yigit este singurul care ii ajuta pe Cahit si pe Elmas care a fost dusa la politie.
Pe Nur o chinuie constiinta si se apropie de Iclal sa-i vorbeasca dupa ce l-a vazut pe Mert prima data dupa accident.
Nur este nevinovata si nu de aceiasi parere cu Yigit. Ea vrea sa se casatoreasca cu Fatih si sa plece in Germania.
Aytul continua sa o vrea pe Nur moarta si in acest scop vrea ca Firat sa coopereze cu ea.
Yaren trece printr-o criza de gelozie pentru ca Emin a revenit la Yagmur.
Se va casatori Nur cu Fatih si se va muta in Germania? Elmas va fi capabila sa-si salveze copilul si sa formeze o familie cu Cahit? Va vedea in cele din urma Cahit pe adevarata Nazan? Cine va fi cel mai mult ranit din cauza urii lui Aytul fata de Nur?
Triunghiul amoros Iclal-Nur-Yigit va scrie istorie?






10 comentarii:

  1. Cand puneti rezumatul intrec???

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe speculatii legate de Amine si sentimentele ei pentru Tolgahan. Care este adevarul? Am incercat sa traduc presa din Turcia dar nu prea am reusit... imi place aria asta de jurnalism,am "investigat" si am observat ca Almeda este cu adevarat geloasa. Sincer? Pe buna dreptate... Amine este o fata superba pe exterior dar si in interior, iar discursul ei este unul bun in comparatie cu Almeda pe care am vazut.o vorbind doar intr.o singura aparitie langa Tolgahan...a facut si ea o gluma... Recunosc, Almeda mie nu imi place... nu pare a avea personalitate... Dar dragostea este oarba...sau nu vad eu ceea ce admira Tolgahan la ea...
    Poate imi place mie prea mult filmul... dar chiar vad o chimie intre cei doi dincolo de film... mai mult din partea ei.
    Ce se petrece? Ma poate lamuri cineva? Doar eu vad ca acea stire in care se spunea ca Almeda s.a despartit de Tolgahan a avut un sambure de adevar si ca Amine a mintit cand a spus ca se intelege bine cu Almeda?
    Sau ca este foarte ciudat ca Amine si Tolgahan evita sa fie fotografiati impreuna sau sa posteze ei poze impreuna? Parca fug de speculatii, iar atunci cand se fuge inseamna ca se ascunde ceva... Eu nu am crezut in chimia din filmul Sila.. si s.a dovedit ca aveam dreptate, cei doi nu se suportau.
    Aici, pot spune ca sunt multe lucruri pe care doar cei doi le stiu... si ca fara fum nu iese foc!
    Voi ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma intriga faptul,ca cei doi evita sa faca poze impreuna se fotografiaza cu toti ceilalti colegi dar numai ei doi nu,la cat de frumoasa este Amine si fizic si sufleteste nici nu ai cum sa nu-ti placa .Sunt foarte frumosi impreuna,sincera sa fiu mi-ar place sa fie impreuna,dar..doar inimile lor vor alege.In scenele in care sunt mai apropiati ea pare mult mai afectuoasa decat el.Acum sa vedem care va fi sfarsitul ,ca ne cam da emotii scenarista.

      Ștergere
    2. Sper sa fie un final... filmele astea turcesti pe care le.am vazut eu in ultima vreme(imi vine in minte Îngeri si nobili) s.au cam terminat "in plop" cum spun eu... adica nu ne.au prea lamurit cum au ramas lucrurile... prevad inca o cearta... din cauza tipei noi roscate... si mi.ar placea sa fie pe fericire mai multe episoade, nu doar ultima jumatate de episod. Si pentru mine scenariul a fost o mare surpriza. Prea multa despartire din punctul meu de vedere...
      Eu fiind si cea care am comentat anterior, revin cu aceeasi intrebare care ma chinuie, CE SE PETRECE CU EI IN REALITATE? Eu mi.am tot pus intrebarea: nu observa nimeni ca astia nu prea se pupa? Au fost 3 saruturi mari si late... de ce? Si iti dau dreptate, la ea se vede ceva mai mult. El are retineri si uneori scapari scurte de apropiere. La inceputul filmului erau mai apropiati si tinand cont ca inceputul filmului cam coincide cu incelutul relatiei lui cu Almeda...tind sa cred ca asta este motivul... astept sa vad ce vor alege, neuitand ca Amine este tot singura(ceea ce scenaritei din capul meu ii da de gandit)
      Si nu in ultimul rand, multumim pentru traduceri! Faceti o treaba minunata!

      Ștergere
  3. Nu cred ca Tolga va renunta la Almeda , totusi are o varsta la care se gandeste sa se casatoreasca . Nu o vad pe Amine care are o educatie de tip occidental sa accepte sa traiasca in umbra lui si pe deasupra sa locuiasca cu toate neamurile intr o casa care nu e si a ei, de aceea lui ii convine Almeda care sincer e si frumusica . Lui Tolga nu i trebuie o nevasta desteapta , e el destul si pt ea, si Amine e si desteapta si frumoasa , il va eclipsa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Amine este mai afectuoasă şi mai implicată, Tolgahan doar joacă un rol.

    RăspundețiȘtergere
  5. Amine cu siguranță cred ca și-ar fi dorit ceva mai mult în relația cu Tolga Bey dar se pare ca nu a fost sa fie. Tolgahan era singur, singurel la începutul filmului și ar fi putut încerca ceva dar se pare ca Amine nu a fost pe placul lui. E deja cunoscut faptul ca iubitele lui i-au fost și colege de platou. Doar ea i-a scapat. Poate e mai bine asa. E tânără și talentata. Are tot viitorul înainte. Chiar ar fi fost păcat de ea sa devina umbra marelui Tolgahan care pare a fi partida ideala: tânăr, frumos și cu bani. Cred ca asta e motivul pentru care Almeda tine cu dinții de el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot spune decit ca sunt dezamagi ca vor face sezonul 3,nu ii vad rostul in acest serial ne-am pierdut in rautate nu mai inteleg ei se iubesc dar se comporta foarte rece el fata de ia e retras si diferit in multe momente era mai afectos cu Iclal si acum cu aceasta Friket este mai mult cu ea decit cu Nur.Din cite stiam pina la urma invinge adevarul si iubirea dar aici.....nu vezi asa ceva nu stiu ce invatatura vrea sa dea scenarista. Ne umple ne suparare si sincer sigur voi renunta sa mai vizionez ca nu vad decit rautate pt,ce sa imi pierd timpul nu merita noptile nedormite si asteptarea unui nou serial care se dovedea mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  7. hahahaha cel mai prost serial turcesc...amandoi sunt paraleli cu actoria....

    RăspundețiȘtergere
  8. nu pot sa cred ca inca va uitati la serialul asta, e de-a dreptul ridicol...

    RăspundețiȘtergere