..

Prizoniera dragostei 41-




Rezumat ep 41

Nur alearga dupa Yigit care este furios si ii cere sa nu mai spuna nici macar un cuvant prin care sa il ia de prost si pleaca. Nur da sa plece si apare Iclal care ii spune ca acum ea are o problema si cu Yigit trebuie sa rezolve. Nur incearca inca sa i se justifice, ca este doar o iubire din copilarie si ca nu se va lasa si desi Iclal considera ca ea a marcat in propria poarta, Nur ii raspunde ca meciul dureaza 90 de minute. Dupa ce Nur pleaca Iclal isi spune ca meciul s-a terminat. In masina Nur isi da seama ca Iclal stie totul de la Elmas dar se infurie si pe ea ca nu a putut tacea.
Acasa Elmas se justifica ca nu ea a facut asta si se necajeste ca nu este crezuta, ea poarta un copil si nu ar putea face asa ceva. Cand Aytul pleaca la spital cu Nazan Elmas o implora sa nu uite ca ea nu a facut nimic si Aytul ii raspunde ca s-ar putea sa nasca copilul in inchisoare si in plus si femeile din casa ii spun ca ea a facut-o si Elmas crede ca este terminata. Cea care vine sa o sustina este Yagmur si ii cere sa o cheme pe mama ei. Hafize este plecata la piata asa ca merge Emin sa vada ce s-a intamplat.
Nur este pe urmele lui Yigit, are loc un mic incident in trafic si se intoarce furios pentru ce a facut. Ea ii spune ca a incercat sa il opreasca pentru ca o iubeste  si orice ar face ei se iubesc in continuare si nu se pot opri. Considera ca este o prostie pentru ce i-a ascuns. El ii reproseaza ca mereu i-a spus ca inainte de el nu a iubit pe nimeni. Nur insista sa o asculte si ii raspunde ca se va asculta pe el in primul rand.
La spital Aytul se mira ca a avut asa curaj, Nazan se vaieta si cere sa il sune pe Cahit. In acest timp Cahit este impreuna cu Fatih si cand aude ce s-a intamplat pleaca imediat la spital. Yigit si Nur merg apoi sa stea de vorba la un ceai. Ii spune cat de uimita a fost sa-l vada pe Fatih si s-a speriat mai ales fiind vorba de ceva simplu din copilarie si el inseamna totul pentru ea. Yigit este curios ce era scris in scrisoare si este uimita ca el stie si de scrisoare. Ce putea ea sa-i scrie la 12 ani si considera ca are dreptate sa fie suparat pe ea pentru ca i-a ascuns si asta doar pentru ca s-a speriat si doar o cunoaste bine si il roaga sa nu fie asa din cauza unei copilarii. El considera ca este o prostie ca a devenit asociat cu respectivul si o intreaba daca cumva nu il mai asteapta si alte surprize el urmand sa faca afaceri cu respectivul. Nur crede ca  este suparat pe ea cu toate ca nu mai sunt casatoriti si inca nu au terminat si ca regreta cu toate ca lui nu ii mai pasa de regretele ei. Nur s-a gandit ca este gelos si de aceea nu i-a spus. Yigit o tine pe a lui, ca si el a intrebat-o inainte de a semna daca este ceva ce ar trebui sa stie dar nu i-a spus chiar daca era ceva legat de copilarie.
Cahit este la spital si tot nu ii vine sa creada ca s-a intamplat asa cum spune Aytul, ea ii raspunde ca sunt martore si fetele din casa si se poate convinge singur daca nu o crede. El vrea sa o apere pe Elmas pentru ca ii poarta copilul si apoi afla de la doctor ca nu este grav doar ca trebuie sa se odihneasca.  Nazan ii spune ca asta s-a intamplat pentru ca el a dormit in acelasi pat cu acea femeie care a atacat-o. El incearca sa o convinga ca  a fost un accident si asta sa nu ajunga la proces cu Elmas dar Nazan o tine pe a ei ca a vrut sa o omoare si nu poate uita ura din ochii ei si ce i-a facut dar nu va depune plangere si nu asteapta multumiri.
Acasa Elmas se plange, ii este frica ca nu cumva sa moara Nazan si de frica ii spune lui Emin ca trebuie sa fuga in strainatate si stabileste ca trebuie sa fuga in Canada sa nu poata fi gasita.  Intre timp dupa Yagmur a venit prietenul si pleaca hotarata sa paraseasca casa.  Se pare ca pe respectivul il fura imaginea casei in care ea a stat si vrea sa stie cine este fratele ei. El este incantat ca au gasit bani pentru a pleca in America dar ea spune ca nu vrea de la respectivii nici un ban mai bine moare.  El insista si ii sugereaza sa ia ceva obiecte, bijuterii si asa sunt salvati. Ii cere sa nu refuze inca ce ii cere, sa se intoarca si sa se gandeasca cateva zile.  Asa cum au vorbit pentru ei care nu au pe nimeni nu exista nici o speranta daca raman si doar asa se pot salva.  Intre timp Cahit o aduce pe Nazan acasa pentru ca nu o poate trimite la fratele ei in starea respectiva si ea face mofturi ca nu poate sta sub acelasi acoperis cu acea femeie. Pe de alta parte Elmas este tot speriata ca Cahit nu o va crede dar isi revine repede cand o vede sosind pa Nazan si incepe din nou scandalul pentru ca aude ca va locui in camera lui Cahit.  Cahit ramane cu Elmas si ii cere sa nu nege si nu mai vrea sa auda minciuni. Elmas nu o scoate la cap pentru ca este singura si restul toti o invinuiesc pe ea. Se supara ca el a uitat asa de repede ce i-a facut acea femeie care l-a mintit ani la rand. El ii cere sa se gandeasca doar la copil asa cum face si el. Ea se necajeste ca Nazan va ramane acolo si pe ea o trimite la mama ei iar Aytul si Nazan jubileaza pentru victoria obtinuta. Elmas pleaca si cand ajunge Hafize ii spune ca a avut dreptate si a stiut ca Cahit nu o iubeste.
Seara Elmas vorbeste cu Nur, ii spune ca Cahit nu o iubeste pe ea ci pe cealalta. Nur spune ca-i vorbeste nu pentru a-i ridica moralul ca nici ea nu sta bine dar orice adevar tot iese pana la urma la iveala si jocul lui Nazan nu va ramane asa, insa lui Elmas nu ii pasa pentru ca pe ea o doare ca nu o iubeste. Nur o face sa se linisteasca si sa nu se mai gandeasca la Nazan.   Pe de alta parte Iclal merge la Yigit, vrea sa aduca vorba de ce s-a intamplat in cursul zilei dar el nu vrea sa mai discute legat de subiect si ea ii spune apoi ca el este singura ei dragoste. Cand a deschis ochii pe el l-a vazut si poate pe el il va iubi mereu dar acest moment in care cauta sa se apropie de el le este intrerupt de Firat.  Yigit pleaca si Firat ii cere scuze lui Iclal ca nu s-a putut abtine. Ii spune ca poate daca il iubea pe el era o femeie foarte fericita.
Yigit merge apoi sa-i duca mancare lui Yagmur si ea face remarca  referitoare la casa lor unde este o viata destul de agitata si mereu se intampla ceva.  Cum Aytul ii aude ca se amuza merge si le strica cheful si ii spune fetei ca din moment ce este musafira la ei in casa se se poarte ca atare si sa nu aduca acolo toti vagabonzii. Yagmur raspunde ca nu a dus pe nimeni in casa si nu stia ca si strada este a lor si respectivul nu este vagabond este prietenul ei. Dupa ce Aytul pleaca Yagmur ii cere lui Yigit sa nu se amestece in viata ei. El o linisteste si ii spune ca doar isi face griji pentru ea si este o fata tanara este normal sa aiba prieten si poate ca vrea sa il cunoasca si pe ea o amuza ca nici pe ea nu o cunoaste inca bine.  Cahit se afla alaturi de Nazan si o intreaba daca nu cumva se joaca si ea se arata deranjata de intrebare si ca tot ce face face doar pentru el.
La Kozani sunt cu totii la cina si Cahit ii aminteste lui Yigit ca vor trebui sa iasa cu nemtii  sa se distreze dar el nu prea are chef si motiveaza ca ii este copilul bolnav dar Cahit considera ca nu este un motiv cu care sa se scuze un patron de firma. Intervine si Iclal care se gandeste ca ar fi bine sa mai mearga si ei pe undeva ca nu mai tine minte de cand nu au iesit.  Pe de alta parte Cahit spune ca nu poate merge pentru ca trebuie sa se ingrijeasca de Nazan si cum apare Firat, Yigit il invita si pe el.
Si la Nur sunt cu totii la cina si Nur este cam tacuta si Fatih aduce vorba de scrisoare si le povesteste cum Nur s-a dus la el sa-i spuna ca vrea sa scrie o scrisoare si cum Emin este foarte curios ce era cu aceea scrisoare Fatih incepe sa povesteasca cum a inceput Nur sa-i scrie o scrisoare unui profesor.  Ea merge apoi in camera si se agita ca isi da seama ca el isi aminteste de scrisoarea ei dar tot ea apoi se gandeste ca este imposibil sa-si aminteasca pentru ca au trecut multi ani.

Iclal este gata de petrecere si se gandeste ca asta va fi seara ei. Inainte de a pleca Cahit il mai atentioneaza odata pe Yigit stiind ca va fi acolo si Nur sa nu faca cumva vreo scena de gelozie pentru ce s-a intamplat in urma cu multi ani si chiar nu mai are importanta. Apare si Iclal si il lasa fara suflare pe Firat. Ii cere sa nu ramana prea mult cu ei la petrecere pentru a nu-i distruge noaptea.  Cand sa plece Iclal este stigata de Aytul care ii spune ca nu poate pleca pentru ca o vrea copilul asa ca pleaca doar Firat cu Yigit si Iclal isi varsa nervii pe Aytul caYigit va fi acolo cu acea femeie si ea trebuie sa ramana acasa. Afara se intalnesc cu totii si Firat incepe sa isi dea seama de ce este tensionat Yigit. In masina Nur nu se simte in largul ei si ii povesteste lui Fatih ca nu obisnuieste sa iasa noaptea pentru ca nu ii place sa dansesze, nu este stilul ei de distractie si nici nu mai tine minte de cand nu a dansat. El o vede ca este tensionata si ii spune sa se calmeze. Dupa ce ajung la club Nur vrea sa vorbeasca cu Yigit dar ii spune sa se distreze ca el trebuie sa se ocupe de musafiri asa ca Nur incepe sa bea.  Firat o suna apoi pe Iclal si ea ii cere sa-i supravegheze pe Nur si Yigit si sa-i spuna tot ce se intampla dar Iclal este surprinsa de Aytul ca vorbeste cu Firat si o atentioneaza ca daca se mai intampla ceva ce are legatura cu Firat sa nu se mai bazeze pe ea.
 Pe de o parte pe Cahit il mustra constiinta si nu stie pe cine sa aleaga dintre cele doua si este constient ca trebuie sa faca alegerea ca asa nu se mai poate iar pe de alta Elmas se simte si ea foarte rau si Hafize cauta sa o sustina si sa-i spuna ca nu este singura ii are pe toti alaturi de ea si sunt cu totii o familie si se vor bucura de nepotul lor.
Petrecerea continua si Yigit nu mai rezista sa o vada pe Nur asa ametita si merge sa o ia dar Nur se simte foarte bine si spune ca este beata doar de dragoste si face totul din dragoste. Firat profita de situatie si ii filmeaza si apoi  trimite filmul lui Iclal sa vada cu ochii ei ce se intampla.  In masina Yigit este foarte furios ca l-a facut de rusine in fata angajatilor lui. Ea reuseste sa-i spuna ca il iubeste si apoi adorme moment in care si el ii spune ca o iubeste mult.
Dimineata Iclal vizioneaza inregistrarea trimisa de Firat si de nervi  arunca telefonul si tocmai intra Yigit care nu intelege ce are. Pe de alta parte Hafize isi aminteste cum Elmas i-a spus sa o tina de mana sa nu o lase cum a facut Cahit asa ca merge sa vorbeasca cu el.  Da de Aytul si Nazan si spune ca nu pleaca pana Cahit nu va da socoteala. Nazan ii spune sa plece si sa nu isi imagineze ca fata ei va fi salvata de acel copil.  Dupa ce Hafize iese i se face rau si cade.
Intre timp cum Elmas trebuie sa mearga la control si Hafize nu este o ia pe Nur cu ea si gasesc pe Hafize cazuta.....

Rezumat ep 42




Nur si Elmas isi dau seama ce s-a intamplat cu Hafize si incep sa planga. Pe de alta parte Iclal il cearta pe Yigit pentru ce a vazut pe telefon si cu toate ca a cautat sa nu bage in seama vede ca tot mai rau este si nu stie ce sa mai faca si el tradeaza. Yigit ii promite ca il va gasi pe cel care i-a trimis filmul dar pe ea nu asta o intereseaza ci persoana lui ca este mai importanta si pe zi ce trece femeia aceea se afla tot in firma si pentru ea este o injosire si nu mai poate respira din cauza ei. Atunci ei vad ca se intampla ceva afara. Nazan face tot ea pe suparata si Aytul o incurajeaza ca a procedat bine si mai este putin si vor scapa de fata. Sunt intrerupte de Iclal care le spune ce s-a intamplat  Tayar si Emin ies si ei sa vada de ce intarzie Hafize pe care o cred la cumparaturi dar vad si ei ce s-a intamplat. Cum Elmas nu da voie nimanui sa-i atinga mama Yigit ii cere lui Cahit sa faca ceva.
Trece o saptamana de la inmormantare si cu totii sunt adunati pentru rugaciune.  La Kozani cele trei stau de vorba si Iclal este furioasa ca atat Yigit cat si Cahit sunt la vecini aproape in continuu de o saptamana si o intreaba pe Nazan daca este multumita din cauza acestui lucru si acolo poate vorbesc despre modul in care a murit femeia si poate amintesc de ea si sa se roage sa nu auda Cahit. Aytul cauta sa o apere pe Nazan ca nu a facut nimic pentru ca ea a fost de fata. Sunt intrerupte de sosirea lui Yagmur si Aytul crede ca va pleca dar ii raspunde ca inca nu dar va sosi si ziua aceea. Nazan se baga si ea in vorba si ii cere sa spuna rapid ce are de spus pentru ca le deranjeaza. Inainte de a pleca Yagmur face referire la Nazan si moartea femeii si lui Nazan ii este frica ca ar putea sa-i spuna si lui Cahit.
Lumea care a participat la rugaciune incepe sa plece si Yigit continua sa fie deranjat de prezenta lui Fatih dar recunoaste ca nu este acum timpul pentru astfel de probleme si ii recomanda lui Cahit sa se ocupe de problemele lui. Yigit merge apoi la Nur, ii spune ca va trece totul si el ii este alaturi. Ea ii este recunoscatoare ca i-a fost alaturi in aceasta perioada si daca nu ii era alaturi nu stie cum ar fi trecut peste asta. Cahit merge si el sa vorbeasca cu Elmas dar ea nu ii da mana cand el i-o intinde pe a lui pentru ca isi aminteste cum i-a spus Hafize ca ei se au unul pe altul cu Nur impreuna si sunt cu totii o familie fiindu-le suficient. La ei se afla bunica chemata de Tayar si Emin se supara ca ea il baga in seama pe Cahit si ii spune ginere. 
 Ygit vorbeste cu Nur despre Elmas si se gandeste ca starea ei nu-i face bine copilului cu toate ca isi da seama prin ce trece si o roaga sa se adune si ea. Nur ii spune ca atata  timp cat o tine de maini pentru ea este bine si el este medicamentul pentru ranile ei. Yigit ii raspunde ca durerea si lacrimile ei sunt si ale lui insa sunt intrerupti de strigatele lui Emin. Vine Cahit dar cum el nu vrea sa mearga acasa sa o vada pe Nazan, Yigit il duce la firma.  Nazan ii vede pe fereastra si ingrijorata de cum arata Cahit este convinsa ca vecinii au aflat ceva si este convinsa ca Yagmur le-a spus. Pe Emin il cearta bunica lui pentru felul in care s-a purtat si ea isi asuma tot ce i-a spus lui Cahit si el nu are voie sa se poarte asa ca acela ii este cumnat lucru care iar il infurie pe Emin. Tayar primeste si el portia de observatie si trebuie sa asculte de mama lui din moment ce a chemat-o si de acum ei nu vor mai iesi din vorba ei.
Iclal ajunge la firma si o cheama pe secretara in biroul lui Yigit si cum ea se teme ii spune sa fie linistita ca el nu va merge la firma. Iclal incepe sa-i spuna ca o cunoaste demult si si-a dat seama ca este o fata desteapta si datorita ei a ajuns asistenta lui Yigit. Apoi ea face referire la ultimele evenimente din cadrul firmei datorate prezentei lui Nur si ca inainte nu se compara atmosfera din firma cu cea de acum. Secil ii spune ca nimeni din firma nu o place si nu o vrea acolo pe Nur. Iclal ii cere fetei ca sa  fie acolo ochii si urechile ei si sa o ajute pe Nur sa cada incat sa fie data afara.
Yigit cauta sa il linisteasca pe Cahit legat de ce s-a intamplat si sa il inteleaga pe Emin ca este tanar dar Cahit se gandeste ca Elmas il uraste si tot Yigit continua sa-i spuna ca durerea lor este mare pentru ca nimic nu se poate compara cu pierderea mamei si in plus femeia este gravida. Yigit ajunge la firma si da de Iclal si asistenta stand de vorba la el in birou. O intreaba pe Iclal ce face acolo si ea  spune ca nu a avut incotro daca patronul nu a fost acolo a fost sarbatoare si continua asa incat il infurie pe Yigit ca a gasit-o acolo cu secretara si se intreaba ce punea la cale dar tot ea il ataca ca singura lui problema este Nur. Ii reproseaza ca este orb si nu vede nimic ce se intampla cu cei din jurul lui ca sunt nefericiti  si nu isi da seama de asta si ea este cea care isi da seama de tot pentru ca angajatilor le este frica de el si de aceia nu-i vorbesc. El se infurie si ea ii sugereaza ca poate le este frica din cauza acelei femei si oamenii isi dau seama ce se intampla si totul este din cauza lui Nur si sa nu spuna ca de vina este Cahit, sa stea in continuare si sa nu vada ce se intampla si el care era considerat cel drept sa nu ia nici un fel de masura. Cine este Nur si despre ce cariera poate fi vorba,  de manechin sau de bona si o astfel de femeie nu are ce cauta in firma  si ei i-ar fi rusine sa lucreze acolo.
Intre timp Fatih s-a gandit ca Nur are nevoie sa ia putin aer si o duce la o cafenea si ii povesteste intamplari cu Hafize si Nur se mai relaxeaza. Ea ii multumeste pentru ca toata saptamana a fost alaturi de ei si i-a ajutat si tuturor le-a facut bine prezenta lui. Fatih ii spune ca el nu are pe nimeni si nici nu isi face planuri, azi este acolo si nu stie unde va fi ziua urmatoare, cauta doar sa traiasca dar ca alaturi de ei se simte foarte bine si se bucura ca i-a intalnit si ei sunt foarte speciali pentru el. O duce apoi la firma si ea ii spune ca cele de acolo nu o plac si cand a inceput sa lucreze a fost surpriza si pentru Yigit ea fiind secretara lui Cahit si s-a dus  sa-l faca pe Yigit sa o ierte.  Ei ajung la firma tocmai cand Iclal pleaca si mai pune paie pe foc comentand ca ce bine se simte Nur cu  prima iubire care nu se uita niciodata. Nur si Iclal raman singure si Iclal  este ironica cu Nur pentru ca deja merge la lucru pentru ca intradevar are o cariera si atunci Nur o intreaba ce s-a intamplat cu campania ei ca parca se pregatea si ea cu ajutorul lui Firat  de o afacere. Iclal  crede ca o ameninta dar Nur ii spune sa nu-i fie frica pentru ca ea se refera la viata ei goala si nu stie sa faca altceva nimic in afara de a trage sfori ca nu reprezinta nimic. Inainte de a pleca Iclal se intalneste din nou cu Secil si ii cere sa faca sa dispara de acolo Nur altfel va disparea ea.
Nur merge la Yigit si cum el este acum sub influenta vorbelor lui Iclal se poarta rece asa ca Nur il intreaba ce s-a intamplat ca erau altfel cand s-au despartit si ii spune ca aia este una si asta este altceva, ea nu stie  ce inseamna munca, acolo este un altfel de loc de munca decat cel stiu de ea din reclame si aici ea se face ca munceste. Nur recunoaste ca s-a dus acolo pentru el dar si munceste. Ea considera ca vorbeste in zadar si isi da seama ca el se comporta asa din cauza lui Iclal. Yigit neaga ca ar avea Iclal vreo treaba cu asta ci sa se uite si ea in jurul ei sa vada ce se intampla si inainte nu era asa ceva in firma lor si oamenii nu mai au incredere in el si nu da dovada de profesionalism comportandu-se asa  si Nur ii spune ca nici in a se lua dupa barfe nu este dovada de profesionalism. Il intreaba daca cu adevarat din cauza barfelor vrea ca ea sa plece si cum nu ii raspunde ii spune ca isi da demisia si pleaca furioasa tocmai cand intra Cahit si Yigit ii spune ca ea isi da demisia.

Dupa ce Iclal pleaca de la Yigit merge la agentia lui Firat care tocmai face sedinta cu oamenii lui si le spune ca au greutati din lipsa  comenzilor.  El ii spune ca parca viseaza si nu-i vine sa creada ca este ea cu adevarat. Ii raspunde ca ii da o palma sa simta ca este ea si apoi ii spune ca  s-a dus sa discute cu el despre munca si el se mira ca vrea sa-i faca un bine. Iclal ii spune ca vrea sa continue cu ce au inceput legat de marca ei pentru bijuterii.  Firat este incantat ca tocmai acum cand ii era mai greu ea vine in ajutorul lui si  se bucura ca este omul de care ea  are nevoie dar Iclal i-o taie ca nu are nevoie de omul Firat ci o intereseaza doar afacerea si este foarte important pentru ea dar sa nu mai faca astfel de aluzii.
Cahit nu este deacord cu Yigit si el nu accepta ca Nur sa plece tinand cont de evenimentul prin care au trecut si mai ales relatia lui cu Elmas din cauza copilului si pe el nu il intereseaza barfele. El are nevoie de Nur acolo care ii va aduce zilnic informatii despre Elmas si nu mai are ce discuta. Yigit o suna pe Nur si Cahit ii comunica ca nu ii accepta demisia si va lucra acolo in continuare. Nur insa ii raspunde ca nu poate lucra acolo si sa-l vada suparat pe dl Yigit si sa fie criticata ca nu isi face bine treaba, in plus isi da seama ca Cahit este cel care o vrea acolo din cauza lui Elmas, de fapt a copilului dar pana la urma ea accepta sa ramana. Inainte de plecare Cahit ii spune ca au de mers ziua urmatoare intr-o calatorie de afaceri si cu toate ca Yigit se opune ea accepta.
Seara cand Yagmur ajunge acasa il vede pe Emin si merge sa-i vorbeasca, il intelege bine ce simte, nimic nu va mai fi ca si inainte, nici el nu va mai fi la fel dar este norocos ca are alaturi de el familia dar nimeni nu va mai fi ca si mama insa viata va continua.  El merge apoi la Elmas si ii cere sa nu mai planga, se imbratiseaza, acum sunt fara mama, se au doar pe ei. Yagmur se intalneste cu prietenul care pare suparat ca ea il prosteste si ca s-a obisnuit cu viata de acolo si acum desigur ii va spune ca nu poate sa o faca pe hoata. Sunt intrerupti de sosirea lui Nur si ea ii cere sa plece si ii promite ca il va suna. Yagmur isi cere scuze de la Nur ca nu a trecut pe la ei, cu toate ca nu a cunoscut-o pe femeie ii pare rau ce s-a intamplat si din ce cauza. Apoi isi da seama ca i-a scapat fara sa vrea si Nur ii cere sa-i spuna pentru ca este foarte important si Yagmur ii povesteste pentru ca a auzit tot. Nur merge furioasa  si cere sa i se deschida. Nazan isi da seama ce s-a intamplat si nu vrea sa fie primita dar Aytul cere sa-i deschida. Nur merge si o palmuie pe Nazna pentru ca i-a omorat matusa si o ameninta ca o omoara. Intre timp ajung Yigit si Cahit si Yagmur le spune ca Nur stie totul si le povesteste si lor ce a auzit. Cu greu Yigit o ia afara pe Nur si cauta sa o linisteasca pentru ca asa nu se poate rezolva nimic. Nur il intreaba ca ce poate face acum stiind ce s-a intamplat  si cum va fi cu Emin si Elmas, ce le va putea spune. Cum ii va spune lui Elmas ca mama ei s-a dus sa vorbeasca pentru ea si au omorat-o. Nur ii cere lui Yigit sa-i spuna lui Cahit ca este momentul sa ia o decizie. Ea pleaca si el ii cere sa nu-i intoarca spatele ca ii este alaturi. Cum soseste Fatih ea spune ca nu mai este nimic de vorbit si va face ce este de facut si el sa vorbesca cu Cahit.  Pe de alta parte Cahit se dezlantuie asupra lui Nazan pentru ce a facut si ca din nou i-a ascuns si din nou el a aflat de la altii. Nazan prinde putin curaj si ii cere ajutorul lui Aytul ca doar a fost de fata si pentru ca i-a adresat cateva vorbe lui Hafize nu poate fi considerata criminala ca doar nu a tras cu arma in ea. Cahit este apoi chemat de Yigit care ii spune ca Nazan va pleca din casa si cu asta gata   insa lui Cahit nu ii vine asa de usor si acum ii este teama ca nu cumva Nur sa-i spuna si lui Elmas si daca ea nu se va mai uita la el ce va face.  Nur insa sta de vorba cu Fatih si ii spune ca are o furie plina de durere si nu va mai permite ca Cahit sa-si bata joc de Elmas insa nu stie cum ii va spune si ei asta. Fatih o sfatuie sa mearga sa o priveasca si sa-i spuna din inima ce are de spus. Nur pleaca decisa s-ai spuna dar cand ajunge  si vede ca Elmas se simte mai bine nu poate sa-i spuna.
Seara urmatoare ii spune lui Yigit ca nu a putut sa-i spuna lui Elmas si el considera ca a procedat corect. Nur il ameninta ca daca Cahit nu o trimite pe femeie acasa nu va mai afla nimic despre Elmas si el ii promite ca dimineata urmatoare Nazan va pleca. Nur vorbeste apoi cu Fatih afla la ei in vizita si ii spune ce simte acum ca nu mai exista matusa ei iar apoi ajung sa vorbesaca despre ea si Yigit si cu toate ca ea vrea sa il auda vorbind mai mult ii spune doar ca din afara ea se vede ca fiind indragostita dar vor vorbi pe larg cu alta ocazie. La plecare el o intreaba daca isi mai aminteste de scrisoarea  si ea facand pe mirata intreaba daca cea scrisa profesorului. Dimineata Nazan este gata de plecare dar Aytul si Iclal cauta sa o ajute si sa-l convinga pe Cahit ca nu este cazul sa se grabeasca insa Cahit nu o mai lungeste si ii spune ca daca nu ii convine sa mearga unde s-a gandit o trimite inapoi la fratele ei. Nazan se invoieste totusi si pleaca spunandu-i ca tot ce a facut a fost doar pentru el si mai sosoteste si cu Aytul legat de ce au pus ele doua la cale legat de soarta lui Nazan. Dupa ce ea pleaca apare Yigit gata de plecare si trebuie sa-i dea explicatii lui Iclal ca va lipsi o zi avand de rezolvat ceva pentru firma. Ea se infurie si mai tare cand vede ca si Nur merge si ei vor sta o noapte in acelasi hotel. Yigit este si el deranjat pentru ca s-au inteles ca vor pleca cu o singura masina si Fatih ii spune ca asa a vrut Nur. In masina cum Yigit se infurie din nou Cahit se considera vinovat ca din cauza lui Nur nu a vrut sa mearga impreuna. Pe de alta parte Nur isi face probleme pentru Elmas pentru ca la plecare a vazut-o pe Nazan. Iclal insa nu poate rezista si pleaca impreuna cu Aytul in acelasi loc si se gandesc oare pentru cine va fi surpriza. Ii mai spune lui Aytul ca de aceasta data va sti cum sa procedeze si nu o va lasa pe Nur ca castige. Ele ajung si afla ca inca cu totii sunt la confetinta si Iclal decide sa se plimbe putin. Nu dureaza mult si Nur iese urmata de Yigit. Cand ajunge la ea o intreaba cum i s-a parut prezentarea si Nur  este mirata ca el s-a dus dupa ea sa o intrebe un astfel de lucru. El nu stie ce ar fi putut sa o intrebe si ea ii aminteste ca nu era normal sa mearga cu Cahit in aceiasi masina si pe el il amuza ca desi ea ii este secretara nu vrea sa mearga in aceiasi masina. Nur isi cauta apoi ceva in geanta si ii cade scrisoare pusa acolo de Fatih. Ei nu-i vine sa creada si el o citeste. Nur ii explica in scrisoare lui Fatih de ce nu il poate considera ca un frate si ca ei se vor casatori. Ea se amuza pana la urma si repeta ca avea doar 12 ani cand a scris-o insa el este curios ce cauta cum acea scrisoare la ea dar Nur se rasteste la el ca ce mai vrea, acum a citit scrisoare si gata nu mai are ce sa-i reproseze si il intreaba daca o vrea sau nu o vrea si el o saruta....

Rezumat ep 43




Aytul ii vede sarutandu-se si isi aminteste cum Iclal i-a spus ca de data asta va fi altfel si cauta sa o impiedice sa-i vadasi ea. Cu toate ca Iclal vrea sa mearga sa-l gaseasca pe Yigit ii spune ca ea a fost si nu l-a vazut acolo.
Yigit ii spune lui Nur cat de dor i-a fost de ea, de parul ei, de mirosul ei si pielea ei iar ei i-a fost dor sa fie atinsa de manile lui si inca odata nu  se vor mai desparti, nu se vor mai minti, nu isi vor mai intoarce spatele si nu vor mai renunta niciodata unul la altul. Cu toate ca lui ii suna telefonul ii spune ca acum nu este timpul pentru munca este timpul dragostei.
Iclal se agita ca Yigit nu-i raspunde la telefon si nu intelege de ce mama ei nu are nici un fel de reactie, ii spune doar ca probabil este in sedinta si nu poate vorbi sii ii propune sa mearga la SPA ca altceva nu au de facut din moment ce Yigit este ocupat. Nici Cahit nu reuseste sa dea de Yigit si Fatih se pare ca a inteles ce s-a intamplat si ca probabil il vor astepta mult si bine pentru ca nici Nur este acolo. Cei doi se plimba o vreme si cand se aseaza el o intreaba cum de l-a iertat  si ii raspunde ca probabil nu isi aminteste dar el a iertat-o si azi se simt bine, a venit primavara cu toate ca ei se afla intr-un peisaj de iarna, singuri in mijlocul padurii. El totusi insista pentru ca vrea cu adevarat sa stie din cauza ca el insusi nu s-a putut ierta si ii raspunde ca il iubeste foarte mult si asa cum ea a uitat totul sa ulte si el toate minciunile si tot ce i-a tinut la distanta. La sauna Iclal continua sa-i spuna lui Aytul ca singurul lucru ce il are de facut este sa lupte impotriva acelui sarpe pentru ca de Yigit este sigura ca nu ii va mai da nici o sansa insa mama ei nu indrazneste sa-i spuna nimic. Nur si Yigit se gandesc ce va fi de acum incolo mai ales ca Mert o uraste dar nu trebuie sa se mai ascunda si ca vor lupta si vor reusi. Cu toate ca Nur ii spune ca Mert mai are nevoie de putin timp Yigit nu este deacord sa se mai ascunda dar ea insista sa nu-i spuna ca desi ar vrea sa-l tina de mana in fata tuturor si sa strige ca il iubeste ei trebuie sa se controleze din cauza lui Mert. Acum se tin de mana dar cand va veni timpul potrivit se vor tine la fel si in fata lui Mert.
Acasa Mert da de Yagmur tocmai cand ea vrea sa fure ceva, se mira de locurile in care ea si-a pus cercei si apoi o considera ca findu-i bona si ii cere sa se joace cu el. Se intalnesc apoi cu Emin si merg sa continue joaca la el in curte.
Cum Iclal nu mai are rabdare ele pleaca si se intalnesc cu Cahit  si Fatih . Pe Iclal nu o intererseaza nimic decat sa-i spuna unde este Yigit insa Cahit este uimit ca le vede acolo dar Fatih este cel care il salveaza si Iclal se mira ca el inca lucreaza si ei sunt in vacanta. Cahit ii multumeste lui Fatih ca l-a salvat si ii raspunde ca a facut-o pentru Nur. Ajung si Nur cu Yigit si sunt surprinsi cand le vad pe cele doua. Aytul cauta sa o linisteasca sa faca vreo prostie si Yigit le ureaza bun venit dar este salvat de participantii la conferinta.
Se face seara si sunt cu totii la cina. Cahit este foarte nelinistit din cauza ca nu stie inca nimic de Elmas. Merge la Nur sa-si ceara scuze pentru ce s-a intamplat din cauza lui Nazan si ii multumeste ca nu i-a spus nimic lui Elmas.  Nur ii raspunde ca nu prea il intereseaza pe el Elmas ci doar copilul si nu vrea sa o castige pe Elmas dar sa nu-i fie frica ca nu isi va pierde copilul si daca ii pasa cu adevarat de Elmas sa nu vorbeasca cu ea in zadar. Nur se loveste apoi cu Fatih si ii spune ca daca are timp dupa masa pot merge sa ia putin aer. Afara cum ei totul i se pare minunat il intreaba daca toti isi dau seama de starea ei sau doar el si raspunsul lui este afirmativ daca nu intra in discutie si Iclal. Lui Nur nu ii pasa de Iclal doar sa nu aiba probleme Yigit cu conferinta din acest motiv. Ii spune apoi ca  ei doi au discutat si au rezolvat problemele dar au decis sa ascunda pentru moment dar lui nu a rezistat sa nu-i spuna ca este fericita. Fatih considera ca nu mai au de discutat nimic in aceste conditii si ea ii spune ca singura problema este aceea scrisoare.  Fatih ii raspunde ca singurul lucra care l-a facut sa zambeasca in ultimii 15-20 de ani a fost acea scrisoare si intareste ca nu a ras cum crede ea ci a zambit.   Pe de alta parte Iclal ii propune si ea lui Yigit sa se plimbe lucru pe care el abia il astepta fiind tensionat stiind-o pe Nur alaturi de Fatih. Ajung la locul in care cei doi stau pe banca tocmai in momentul in care el se mira ca lui Nur ii este rusine de acea scrisoare si o atinge sa-i vada fata. El continua sa-i spuna ca nu este cazul sa se rusineze pentru ca avea doar 12 ani si acelea erau sentimente copilaresti. Dupa ce vorbesc Nur ii spune ca acum s-a linistit si tocmai primeste mesaj de la Yigit si isi ia la revedere de la el.


Ziua urmatoare se intorc cu totii si Yigit ii promite lui Cahit ca va vorbi el cu Nur legat de Elmas si Cahit isi da seama ca ei s-au impacat. Nur este fericita iar Iclal  comenteaza ca Nur este doar cu Fatih in masina si este convinsa ca incet incet se va departa de Yigit si ca Yigit s-a schimbat nu mai este ca si inainte si ea nu mai are motive sa fie geloasa. Cand ajung la firma Yigit nu mai rezista si sub motiv ca are treaba o cheama pe Nur la el.  Nur se gandeste daca de acum incolo tot asa vor proceda dar el  vrea ca in aceea seara sa merga impreuna dar nu stie inca unde. Ea insa ii aduce aminte ca trebuie sa se ingrijeasca de Elmas si el trebuie sa vada de Mert asa ca Yigit ii da dreptate, nu trebuie sa se grabeasca si trebuie sa actioneze cu cap dar sunt totusi deacord sa ia seara o cina romantica.   Preocuparea lui Yagmur este sa ia ceva  de prin casa si le urmareste pe femeile care tocmai curatau argintaria si isi umple geanta. Cand da sa plece tocmai ajung Iclal cu Aytul dar reuseste sa scape fara sa fie prinsa. Ea se intalneste apoi cu iubitul si ii da obiectele furate dar el nu este multumit de ce vede ca asa nu vor ajunge in America.
Cahit cauta sa vorbeasca cu Elmas care se plimba cu Emin si este sunat de Nazan careia ii cere sa nu il mai sune. Nazan insa considera ca este trimisa in surghiun fiind singura in aceea casa si nu mai rezista sa fie considerata criminala si Cahit ii cere sa nu il mai sune. Imediat ce Nazan termina de vorbit ajunge la ea Aytul. Ea ii cere sa nu il mai sune pe Cahit si sa astepte pana va veni momentul potrivit si ii povesteste care este planul ei si va dura cam o saptamana si cu siguranta se va intoarce acasa.
Iclal merge la Firat si este suparata ca a sunat-o in timp ce era cu Aytul in masina si ii cere sa nu mai faca asta. Apoi ea este surprins ce a reusit sa faca Firat din schitele ei. Insa nu ii multumeste si sa nu astepte sa il laude pentru ca nu merita deoarece i-a distrus viata. Elmas cu Emin ajung in parc in locul in care Yagmur este cu prietenul ei si cand ea il vede pe Cahit ii spune lui Emin ca poate merge sa vada de Yagmur  ca ea vrea sa ramana putin singura. Cahit merge la ea, ii spune ca isi face griji si pentru ea si pentru copil. Ii pare rau ca ea si-a pierdut mama si cere sa ii dea o sansa si sa se intoarca acasa la el. Ea considera ca el se poarta acum asa din cauza ca i-a murit mama dar nu accepta. Nu il invinuieste pe el de moartea mamei si Cahit ii promite ca o va face fericita. Elmas ii spune ca el este inca insurat cu Nazan si acum ea a inteles ca ei nu vor divorta si in inima lui nu este ea.
Seara cand Yigit si Cahit stau de vorba ii spune ca Elmas nu stie ce s-a intamplat dar nu vrea sa se intoarca si Yigit il intreaba daca o vrea cu adevarat pe Elmas langa el si nu doar copilul ca el oricum va fi tata. Daca doar atat vrea inseamna ca nu o vrea si pe Elmas langa el. Il mai intreaba odata daca stie cu adevarat ce vrea si ii raspunde ca el a facut deja alegerea si vrea sa aiba o familie in care sa-si creasca copilul si este sigur de asta si Yigit il indeamna sa actioneze. Sunt ascultati de Aytul care considera ca Yigit este din nou de partea gresita. Cand Yigit pleaca Aytul ii spune ca desigur poate pleca sa nu cumva sa il astepte iubita.
Nur sta de vorba cu Elmas si face aluzie la moartea lui Hafize si Elmas ii spune ca intradevar mama ei a murit in fata portii lor dar nu Cahit este de vina ci se invinuieste pe ea. Nur ii cere ca daca tot nu il considera vinovat pe Cahit nici ea sa nu se invinovateasca si el poate fi doar tata pentru copiilul ei. Nur pleaca sa ia cina cu Yigit si se intalneste cu Fatih caruia ii spune unde merge si situatie ei si a lui Yigit este putin cam incurcata dar asta din cauza copilului. Nur pleaca desi vede ca masina lui Yigit este inca acolo. El este inca cu Aytul care ii spune ca i-a vazut insa el nu are de gand sa-i dea socoteala si Aytul vrea sa stie daca ii va da in schimb socoteala fetei ei. Yigit ii spune ca Iclal nu este o fata proasta dar stie ca l-a facut pe Mert sa o urasca pe Nur. Ii mai spune ca s-a inteles cu Nur ca pana nu se va rezolva problema cu Mert el si Nur nu vor face nimic si ce bine ar fi fost daca ar fi putut discuta deschis cu Iclal si situatia lui Mert ar fi fost alta. Aytul merge apoi la Iclal si este mirata ca sta cu usa inchisa dar ii raspunde ca nici nu si-a dat seama de asta. Iclal nu vrea sa mearga la masa motivand ca este obosita dar ea este acum preocupata de afacerea ei cu bijuterii si momentan tine secret.
Nur si Yigit se intalnesc si ea este ingrijorata sa nu cumva sa le fie facuta vreo poza sau sa fie vazuti de cineva si apoi sa inceapa barfele. El ii apune atunci ca de fapt matusa lui i-a vazut insa nu ii va spune lui Iclal pentru ca isi da seama ce va face. Ea ii cere sa inchida discutia despre Iclal si nici nu-i pasa daca afla doar pentru Mert isi face griji. Trece o saptamana in care Nur cu Yigit continua sa se intalneasca si Iclal avanseaza cu proiectul ei. Cahit continua si el sa–si incerce norocul lui Elmas dar momentan ea isi mentine decizia iar Yagmur incet incet cam goleste casa de argintarie.
In sfarsit Aytul afla ce face Iclal  dar ca si prima data nu este deacord cu acest lucru si sa nu astepte aplauze de la ea. Iclal ii spune ca stiind ce reactie va avea a facut totul pe ascuns si ea nu a vrut niciodata sa o lase sa lucreze. Aytul este in mod special suparata ca Iclal a facut totul pe ascuns si in plus de asta ajutata de Firat. Iclal continua sa-i spuna ca in acea seara Yigit va fi mandru de ea dar Aytul incearca sa-i faca ceva apropouri legate de Nur suficient cat sa o infurie mai tare pe Iclal.   Nur ii citeste si ea lui Yigit  ce scrie  “Lasand o urma pe o valoare se obtine un nume “- Iclal Kozan si desigur ca el nu stia ca ea s-a apucat din nou de acest lucru si nici nu stia cum a ajuns sa rezolve acest lucru. Nur se pare ca nu prea este incantata mai ales cand el o lauda pe Iclal ca a rezolvat totul singura si el o intreaba daca cumva este geloasa. El cauta sa o linisteasca si Nur se gandeste ca poate ea a facut asta pentru el. Dupa ce Nur pleaca de la firma o suna pe Elmas sa-si descarce nervii si cum Emin tocmai pleaca ele termina de vorbit si Elmas vrea sa se asigure ca el va ramane pe santier in aceea noapte stiind ca Tayar cu mama lui s-au dus in sat. Imediat ce Emin pleaca apare Cahit. Nur ajunge acasa si vazand-o pe Iclal in strada o felicita dar ii va spune seara daca va fi o reusita. Iclal ii raspunde ca nu are decat sa mearga sa o vada pe ea la bratul lui Yigit  dar Nur rade pentru ca i se pare comica situatia si se gandeste ca lui Iclal ii este frica stiind cat de mult ea si cu Yigit se iubesc si ca ei se impaca. Ii spune sa mearga sa-si vada linistita de joaca ei cu atelierul si apoi pleaca lasand-o dezorientata pe Iclal.  Cand Nur intra in casa ii gaseste pe Elmas si Cahit care cauta sa o convinga sa mearga la el lucru care il si reuseste pana la urma si Elmas spune ca vor vedea cum va fi atunci cand el divorteaza de Nazan. Dupa discutia avuta cu Nur, Iclal  se aseaza pe trotuar unde o gaseste Firat. Ii cere sa o ierte si intreaba daca  ar mai face ceva pentru ea daca i-ar cere. El desigur ca accepta orice vrea ea si Iclal ii cere sa o omoare pentru ea pe Nur.
Este seara cu totii sunt gata de plecare si Yigit cauta sa o linisteasca pe Aytul si considera ca exagereaza si Iclal a vrut sa le faca o surpriza. Nur isi pregateste si ea rochia si este suparata pe Elmas ca s-a dus la Cahit si nu stie cum se va descurca dimineata cu Emin. Intre timp Firat incepe sa-si puna in aplicare planul si dupa ce taie curentul merge si bate la usa lui Nur....

Rezumat episod 44




Nur nu intelege de ce Firat a venit si nu vorbeste nimic la inceput apoi incepe sa vorbeasca dar fara sa spuna ceva concret decat ca ii pare rau. Cum Nur este preocupata sa gaseasca o lanterna,  Firat scoate cutitul dar nu isi poate duce la capat planul pentru ca apare Fatih. Firat incearca sa spuna ceva cum ca a venit pentru Iclal si apoi pleaca. Fatih cauta sa gaseasca motivul pentru care nu este curent dar vede ca nu sunt de vina sigurantele.
La lansare Iclal nu isi ia ochii de la usa lucru care o infurie pe Aytul pentru ca nu stie pe cine asteapta si ii raspunde ca asteapta sa se trezeasca din cosmar. Merge Yigit la ea si ii raspunde ca este bine doar ca are emotii, el o incurajeaza ii arata ca oamenii sunt foarte amabili si incantati de ce vad mai ales ca este seara ei. Iclal merge sa-si refaca machiajul si Aytul ii spune lui Yigit ca este foarte ciudata Iclal.  Cand Iclal se intoarce si pare mai sigura pe ea pentru aceasta seara care este a ei ii vede intrand pe Fatih cu Nur. Yigit merge sa o intrebe ce cauta acolo si ii spune ca nu putea rata o astfel de ocazie si nu considera ca ea este impulsiva ci el. Pe de alta parte Aytul este convinsa ca Nur iar face un joc iar pe Iclal o obliga sa para foarte bine dispusa si in plus vine si Yigit sa-i spuna ca nu este cazul sa fie afectata din cauza lui Nur. Nur merge si ea la Iclal si o felicita dar acesteia i se face rau si lumea incepe sa plece. Nur si Fatih o comenteaza si Nur se gandeste ca poate este doar spectacol pentru ca o stie de ce este in stare. La iesire cu totii dau de Firat si Yigit il duce si pe el acasa. Yigit continua sa-si faca griji pentru Iclal si o intreaba daca este cazul s-o duca la spital dar spune ca ii va trece dupa ce se odihneste. Fatih si Nur discuta in drum spre casa despre Iclal si comportamentul ei si Fatih nu intelege de ce daca ea este impreuna cu Yigit o dusmaneste pe Iclal si ii raspunde ca fiind vorba de Iclal nu are de ales.
Acasa Cahit se ingrijeste de Elmas si ii promite ca vor fi o familie fericita care isi vor creste impreuna copilul dar Elmas ii aminteste ca ei nu sunt inca o familie. Pe de alta parte Yagmur este furioasa ca din cauza lui Serat care nu este multumit cu ce ii duce ea este nevoita sa continue sa ramana in acea casa si ii spune ca este ultima data cand ii mai duce ceva. Ea merge apoi si cauta prin camera lui Iclal si gaseste bijuteriile cand tocmai ei ajung acasa. Aytul se ia de Yagmur ca in timp ce ei lipsesc ea se plimba prin toata casa si pana la urma Yagmur le spune ca a durut-o capul si s-a gandit ca gaseste ceva medicamente la Iclal ca o stie cu probleme. Aytul pleaca si Yagmur il intreaba pe Yigit de ce se uita si el asa sau poate o banuie de ceva tinand cont a cui fata este si il pune sa o caute dar el refuza sa faca asta si ii spune ca gaseste medicamente in bucatarie.  
Nur ajunge si ea acasa si Fatih o intreaba daca nu ii este frica singura daca in continuare nu este curent si apare Yigit care ii spune lui Fatih ca daca tot este pe plecare nu il mai retine. Ramane cu Nur si o intreaba ce cauta impreuna cu acel om si ea ii spune sa nu fie suparat pentru ca s-a decis in ultima clipa sa mearga si apoi el intra sa vada de ce nu este curent.  Ramane alaturi de ea ca poate ii este frica sa stea singura fara curent.
Iclal este foarte furioasa ca nu a reusit nici de data asta si intra la ea Firat, crede ca-i mama ei si ii cere sa plece pentru ca este obosita. Vede ca este Firat care ii spune ca ar fi facut pentru ea orice dar tocmai a venit acel om. Iclal este furioasa ca el doar vorbeste si nu face nimic decat ca i-a distrus viata. El vrea sa-i demonstreze cat de pregatit era  si vrea sa-i arate cutitul dar constata ca nu-l mai are. Pe de alta parte Fatih se gandeste cum a luat cutitul de la Firat.
Dimineata urmatoare Nur si Yigit se trezesc dupa noaptea petrecuta impreuna si el ii promite ca nu va trece mult pana se vor culca mereu impreuna si in fiecare dimineata ii va privi ochii. Sunt intrerupti de Emin care ajunge acasa si crede ca ele au facut petrecere cand vede plin de lumanari. Vine Nur la el si cauta sa-l convinga sa plece sa se culce sau sa-l duca la bucatarie dar nu reuseste si in plus Yigit se da de gol ca este acolo dar Emin nu mai are ce spune insa el vede ca lipseste Elmas si Yigit ii spune ca este la Cahit si de acum va sta acolo. Intre timp Cahit merge sa vada ce Elmas si spune ca de data asta vor reusi toti trei sa fie o familie. Linistea insa le este intrerupta de Emin care este furios ca Elmas s-a dus la Cahit. Elmas ii cere lui Cahit sa o lase pe ea sa-i vorbeasca ca pe el nu-l va asculta. Emin este foarte furios pe Elmas si o invinuie ca a uitat ca mama lor a murit la usa lui Cahit si ea continua sa-i fie amanta pentru ca acel individ nu va divorta. Vine si Cahit si il roaga pe Emin sa le dea si el o sansa asa cum Elmas i-a mai dat lui dar Emin ii intreaba daca ei cred in asta. El pleaca si Yagmur merge sa-i vorbeasca si ii cere sa incerce sa-i inteleaga  si Cahit este un om bun. La randul lui Cahit merge sa vorbeasca cu Elmas si incearca sa-i spuna tot ce i-a mai spus dar ea il intreaba daca intradevar crede ce spune cum de altfel i-a intrebat si Emin pe ei daca cred ca va fi asa cum spun. Cahit este convins ca va fi bine dar ii spune ca are doar nevoie de putin timp.
Iclal  se uita si ea sa vada ce se intampla  prin curte si ii vede pe Nur cu Yigit si ii spune lui Aytul ca este convinsa ca ei sunt impreuna si se infurie cand il vede pe Yigit ca o ia de brat pe Nur si se necajeste ca nu i-a reusit planul dar cu toate ca Aytul vrea sa stie ce a vrut sa spuna ii raspunde ca nu are nimic de spus. Iclal constata atunci ca-i lipsesc bijuteriile si Aytul isi aminteste cum seara au surprins-o pe Yagmur iesind din camera lui Iclal.  Merg la Yagmur si Aytul o face hoata si nu doar bijuteriile au disparut din casa ci si alte obiecte. Aytul cu Iclal o ameninta si ii cer sa duca imediat inapoi ce a luat ca altfel cheama politia dar intervine Yigit care isi apara sora care nu poate fi hoata.
Cand Iclal ajunge la atelierul ei este vizitata de Fatih care ii da cutitul si ii spune ca stie ce a vrut sa faca si sa nu mai faca nicidata asta. Dupa ce Iclal isi mai revine putin ii spune ca nu o poate invinovati pe ea ca nu are motive si daca crede cu adevatat asta sa mearga sa spuna la politie si nu intelege ce intentie are el dar Fatih ii spune sa fie linistita ca nu va merge la politie. Nur cu Yigit sunt si ei la firma si el ii povesteste despre comportamentul lui Yagmur si este convins ca de vina este iubitul fetei si il doare foarte mult ce s-a intamplat. Nur ii spune sa nu fie necajit ca ea este mereu alaturi de el sa il ajute si sa-i vindece ranile si o sa-si castige sora. Pe de alta parte acasa Aytul o umileste pe Yagmur si le pune pe femeile din casa sa caute peste tot dar nu au ce sa gaseasca. Aytul ii spune ca este sigura ca ea a furat tot din casa si cel mai bun lucru ar fi sa-si adune lucrurile si sa plece dar ii raspunde ca nu pleaca niciunde pana nu vorbeste cu Yigit. Intre timp cum Nur si Yigit se simt bine impreuna aproape uitand unde se afla, Nur se sperie din cauza bataii la usa si da pe jos cu o masinuta in care Yigit constata ca era pus un microfon. El aduna pe toata lumea si pune sa fie cautat peste tot sa vada daca mai da si peste altele. Ajunge si Fatih si Nur ii spune ce s-a intamplat si ca vor cauta si in biroul lui.
Firat ajunge la Iclal care se napusteste asupra lui furioasa de ce a facut si ca a primit cadou cutitul lui si ca Fatih stie totul si ca a invinuit-o pe ea. Nu stie ce are de gand omul dar ii este frica.
La firma verificarile sunt aproaspe gata si Fatih merge la Cahit sa-l intrebe daca au cumva ceva dusmani si el ii spune ca acum nu dar au avut in trecut apoi ei stabilesc sa se intalneasca seara pentru cina la Cahit acasa. Se face seara si Fatih se intereseaza de soarta lui Elmas, apoi intreaba unde este Iclal si Aytul ii spune ca o doare capul si se odihneste si apoi merge sa vada daca poate veni si ea la masa. Intre timp Iclal discuta la telefon cu Firat furioasa ca Fatih este la ei si Firat ii cere sa fie calma sa nu se vada ca ii este cumva frica. Iclal ii cere ca el sa afle ce cauta acel om la ei si ce intentii are. Vine Aytul sa o cheme la masa dar spune ca nu ii este foame si Aytul intelege ca ea are o problema cu Fatih si pana la urma Iclal coboara dar scapa rapid sub motiv ca il duce pe Mert la culcare care inainte de plecare ii cere sa nu-i mai spuna poveste cu vrajitoarea de Nur, lucru care il deranjeaza pe Yigit si Aytul nu scapa fara sa nu ii faca el observatie.  Si Cahit comenteaza despre povestile care i se spun copilului cand se intalnesc la biliard. Pana Yigit vorbeste la telefon in legatura cu microfonul gasit si tehnica folosita, Fatih mai pune unul la masa de biliard si dupa ce pleaca ii asculta pe Cahit si Yigit vorbind tot despre treaba cu microfonul si Cahit se mira pentru ca vechile probleme s-au incheiat si toti dusmanii lor sunt afara. Inainte ca Yigit sa mearga sa se intalneasca cu Nur merge la Yagmur si ii spune ca ar vrea sa ramana acolo pentru ca este sora lui si o iubeste si ea este foarte emotionata de ce aude mai ales ca el ii mai spune ca la fel a facut si el greseli  si este convins ca si ea poate fi salvata asa cum a fost si el. La urma ii spune ca decizia este a ei daca va pleca sau va ramane. Yigit merge apoi la Nur careia ii spune ca a obosit si a mers langa ea sa poata respira.

Dimineata urmatoare Iclal merge sa vorbeasca cu Yigit care oricum este furios din cauza problemelor de la firma si apoi se ia de ea pentru ce a facut si ii raspunde ca nu s-a putut abtine sa nu-i spuna  o astfel de poveste copilului.  El ii aminteste ca i-a spus de nenumarate ori sa nu foloseasca copilul drept arma si sa-l afecteze psihic. Cum Iclal considera ca nu a gresit prea mult in comparatie cu el si de nervi da cu creta pentru tac de perete el vede microfonul si isi da seama ca Fatih l-a pus. Merge la birou la Fatih si il intreaba sa-i spuna cine este el cu adevarat.....

Rezumat episod 45




Yigit se infurie pe Fatih ca nu-i spune ce interese are si il ameninta ca va merge la politie si Fatih aratandu-i legitimatia lui ii spune ca nu este nevoie ca are in fata lui un politist. Yigit este si mai nedumerit pentru ca i-a aparut prima data ca partener de afaceri iar acum ii spune ca este politist si cine stie ce va mai fi. Ii raspunde ca este intr-o misiune speciala si legaturile celui pe care il vizeaza duc la el. Ii spune ca dusmanul lui este puternic si nu stiu unde va lovi. Marele peste se numeste Ridvan Haydar si Yigit continua sa fie furios ca nu a fost averizat si ca nu au luat masuri pentru a fi protejati. Fatih ii raspunde ca pe el il intereseaza sa prinda pestele cel mare si pentru asta se afla acolo. S-a pregatit cinci ani pentru aceasta misiune si nu poate risca. Yigit il intreaba cum ramane cu prietena lui din copilarie si ii raspunde ca este o simpla coincidenta faptul ca Nur este implicata. Ii mai spune ca spera ca nu va pune capata parteneriatului si nu va sti nimeni in afara de el cine este cu adevarat. Yigit ii cere sa-i garanteze ca-i va proteja familia, pe Nur, pe Mert si ii raspunde ca va face tot ce poate.  Yigit nu mai are chef sa faca nimic si spune secretarei sa anuleze sedintele si Fatih il atentioneaza ca asa nu va merge. Secretara vede apoi ca partenerii germani au fost gasiti morti pe strada si merge sa le arate lui Yigit si Fatih. Fatih suna apoi si vorbeste in germana si cere ajutor pentru operatiune si ii spune  lui Yigit ca au o problema ca Nur si Iclal au fost urmarite.
Acasa Elmas este si ea foarte furioasa pe Nazan pentru ca a dus fetita acolo. La randul lui si Cahit spune ca ii este mila de ea si nu intelege cum a putut face asa ceva fara sa-l intrebe si nu este deacord cu o astfel de mizerie. Nazan il considera pe el amarat ca poate vorbi astfel cand afara se afla un copil care vrea sa-i spuna tata. Elmas pleaca si Cahit ii cere s-o duca inapoi dar Nazan ii spune ca asteapta de un an sa o ia si el intreaba de ce nu a stiut nimic. Intervine si Aytul care confirma ce spune Nazan ca in urma cu un an a inceput demersul pentru a lua fetita si nu a spus nimic pentru ca s-a gandit sa-i faca o surpriza. El refuza o astfel de surpriza si ii spune ca ei doi nu mai au nimic impreuna. La plecarea lui Nazan Aytul se supara pe ea pentru ca i-a spus fetitei ca vor merge in acea casa sa-si cunoasca tatal.

Celor doua prizoniere li se ia banda de pe gura si cum ele striga dupa ajutor realizeaza ca ambele sunt acolo.  In acest timp Yigit nu da de Nur si o cauta si pe Iclal dar fara succes si la putin timp secretara ii aduce un pachet cum ca i l-a trimis Iclal. Cand il desface gasete doua suvite de par si un mesaj ca femeile il asteapta. Fug dupa cel care a adus pachetul dar il pierd. Pentru ca nu le-a putut proteja Yigit se ia de Fatih si il intreaba unde sunt.  Iclal se intreaba si ea unde se afla si din cauza ca Nur bate in usa sa li se dea drumul incep sa se certe pe motiv ca nu suporta sa fie ambele in aceiasi incapere. Nu trece mult si se paruie incat sunt nevoiti sa intervina cei care le pazesc si mai rade de el si  Ridvan.
Fatih ii spune lui Yigit ca respectivul vrea sa-i plateasca cu aceiasi moneda si Ridvan  il considera vinovat pe Yigit ca si-a ucis sotia si vrea sa se razbune. Se infurie iar ca Fatih a stiut si nu l-a atentionat iar acestuia ii pare rau ca nu le-a putut proteja si Yigit nu poate fi linistit stiind ca in mana aceluia se afla femeile din viata lui.  Vrea sa actioneze singur dar Fatih ii spune ca nu-i permite sa-i strice munca si pentru a rezolva o sa le ia ceva timp. Pentru ca sa nu creeze panica acasa isi suna matusa si ii spune ca pleaca cateva zile cu Iclal sa se relaxeze ca este obosita. Aytul nu se lasa convinsa prea usor si i se pare ciudat ce-i spune el si il intreaba ce va spune Nur de aceasta situatie dar Yigit se infurie ca nu trebuie sa dea socoteala nimanui si ca pe Mert il va suna.el pentru ca Iclal are inchis telefonul.    Pe de alta parte Emin ii linisteste pe Tayar si bunica  pentru ca nu pot lua legatura cu Nur din cauza bateriei telefonului. Ajunge si Yigit si le spune ca a trimis-o pe Nur in interes de serviciu in strainatate si a rezolvat firma cu pasaportul. Ei se lasa cam greu convinsi pentru ca ea nu le-a spus de dimineata dar Yigit ii convinge si ii va anunta cand se intoarce.
Cand Nur se intreaba unde o fi Yigit, Iclal iar se infurie ca nu ii este jena sa-l pomeneasca dar apoi ea se gandeste ca nu cumva sa fi patit ceva si Yigit dar Nur se incurajeaza ca el nu a patit nimic. Cearta incepe iar si Nur ii aminteste ca ea a tacut in legatura cu sarcina ei dar sunt intreupte de Ridvan si Nur ii cere sa le scoata de acolo si Iclal o calmeaza ca doar nu le scoate ca ii cere ea asta. Ridvan le implora sa nu se mai certe ca sunt doua femeie frumoase si inteligente care trebuie sa imparta acelasi barbat si Iclal se gandeste ca le va ucide.
Cand Yigit pleaca Emin fuge dupa el dar nu este auzit si se intalneste cu Yagmur careia ii spune ca de fapt el crede ca si Yigit merge in Germanioa dupa Nur dar nu a vrut sa le spuna iar Yagmur se intreaba cum va face singura fata femeilor din casa daca Yigit pleaca.  Apoi ea ii spune ca nu mai pleaca si Emin se bucura.
Pentru ca Nur sa f poata face planul prin care sa poata scapa de acolo si pentru a nu mai fi auzite, ajutata de Iclal ia microfonul si spune ca desi nu este geam pe unde sa poata fugi exista totusi o usa dar la orice spune Nur, Iclal gaseste motiv de cearta. In aceste timp Ridvan priveste poza lui Yigit si spune ca a mai ramas foarte putin si il face tradator. Asa cum el i-a luat  ce a avut, va proceda la fel si mai este foarte putin. Apoi constata ca nu se mai aude nimic de la femei si ii cere unuia sa vada ce se intampla. El intra si Nur il loveste in cap, ii ia cheile iar Iclal pistolul si pleca. Dau si de ceilalti trei si lui Nur ii vine ideea sa traga un foc de arma incat sa-i indeparteze.  Nur reuseste sa deschida usa insa Iclal este prinsa pe picior gresit si evadarea esueaza.
Pe de alta parte Fatih stabileste planul de bataie si ii spune lui Yigit ce  traseu are de facut  dar Yigit nu poate fi calmat cand se gandeste ca una este mama copilului sau iar cealalta este iubita si atunci observa ca este urmarit de un motociclist cu casca rosie. Fatih ii cere sa nu foloseasca arma si sa primeasca ce are sa-i dea. Primeste un telefon care suna si cand raspunde il aude pe Ridivan. Ii cere sa-i spuna unde este ca stie ca pe el il vrea. Ridivan ii spune ca trebuie sa mai aiba rabdare ca inca nu este momentul. Yigit ii spune ca daca patesc ceva femeile il va omori si  Ridvan ii spune sa aiba rabdare asa cum el a avut atatia ani poate si el avea putina.
Elmas asteapta sa i se faca consultatia si intre timp o suna pe Nur sa-i povesteasca ce a mai patit, nefiind  ii lasa mesaj. Ajunge si Cahit si ii spune ca a vorbit cu Nazan si ea si-a inteles greseala dar Elmas ii spune ca Nazan a facut intentionat acest lucru si Cahit continua sa-i spuna ca cele doua au plecat si o roaga sa uite ce s-a intamplat.
Pe de alta parte Yigit a inceput sa puna in aplicare planul stabilit de Fatih si pentru a i se pierde urma se deghizeaza si merge la Fatih care vrea sa se asigure ca nu a fost urmarit. Apoi pune un emitator telefonului dat de Ridvan pentru a putea stabili locul in care se va duce Yigit.
Intre timp Iclal isi revine si ii spune ca daca ea ar fi deschis usa ar fi plecat si ar fi lasat-o acolo. Nur ii raspunde ca a ramas ca ele nu sunt la fel si alt raspuns nu are. Ele se gandesc apoi la Yigit, la ce simte el in aceste clipe si Iclal este furioasa ca inca nu a venit. Se gandesc apoi la ce cred familiile lor ca au patit si Yigit tocmai isi suna matusa spunandu-i ca Iclal s-a culcat pentru ca avea o migrena. Vorbeste apoi si cu Mert caruia ii promite ca il va lua si pe el in vacanta. Cahit este si el mirat de vacanta lui Yigit si ii spune lui Elmas ca nu stia nimic  si ea considera ca el greseste ca s-a dus cu Iclal. Vine si Firat si Mert il informeaza ca parintii lui sunt plecati in vacanta. Elmas merge dincolo si este furioasa ca nu a dat de Nur si i se spune ca este plecata in delgatie.  Emin o ia sa vorbeasca fara sa auda si Tayar dar Elmas ii spune ca Yigit nu este cu Nur ci etse plecat in vacanta cu Iclal. Firat  vrea si el sa afle de la Cahit unde au plecat in vacanta si cat stau dar el nu stie nimic. Firat pleaca si vine Aytul care aduce vorba de Nazan si fetita dar Cahit  ii cere sa inchida subiectul ca s-a terminat. Se intoarce si Elmas si il intreaba de ce nu i-a spus ca Nur este in Germania. Considera ca este rusinos ce a facut Yigit sa o trimita pe Nur in Germania si el sa meaga cu Iclal in vacanta. Cahit cu greu o lamureste ca habar nu are de calatorie si nu intelege ce s-a intamplat si nu crede ca fratele lui poate fi asa usor dus de nas.
Nazan merge mai departe cu planul ei si dupa ce culca fetita insceneaza un jaf iimpreuna cu fratele ei, fetita se trezeste dar Nazan ii spune pe nume hotului. Ea cheama politia si apoi merge acasa la Cahit si ii spune ca nu putea duce fata la hotel si este foarte speriata de ce s-a intamplat. Apoi Nazan ii spune fetitei ca Cahit este noul ei tata.
Fatih vede ca Yigit este nelinistit si ii spune ca si lui ii este teama dar Yigit face remarca ca nu sunt in aceiasi situatie. El isi face meseria insa situatia lui este alta, una este mama copilului si cealalta este dragostea lui, respiratia lui, inima lui, Nur este totul si  daca cineva se atinge de ele nu stie ce va face. Pe de alta parte cele doua nu pot dormi si Nur incepe sa-i povesteasca cum l-a intalnit pe Yigit si nu stia ca ea exista. Apoi a incercat sa se opreasca dar nu a reusit. Iclal ii povesteste si ea ca de mica l-a stiut doar pe Yigit. Apoi incepe sa-si spuna povestea si cum l-a inceput i-a placut de ea dar incet incet a inceput sa vada adevarul ca Yigit pe ea o iubeste. Nur o imbratiseaza si Iclal ii spune ca o uraste din toata inima. 

Dimineata sunt trezite de Ridvan care pare amuzat de discutia lor avuta seara si le mai spune ca a sosit ziua cea mare.
Cearta dintre Elmas si Nazan continua fiecare reprosindu-i celeilalte ca este prefacuta si Cahit vrea sa o linisteasca pe Elmas care decide sa plece daca acea femeie ramane acolo. Apare Firat care incearca sa dea de Iclal dar are telefonul mereu inchis si tocmai il suna pe Cahit Yigit . Ii cere sa-l asculte cu toate ca nu avea voie sa-l sune dar nu s-a putut abtine. Spune ca el nu este in vacanta cu Iclal si nici Nur nu este in Germania ci ele au fost rapite de catre Ridvan si viata lor este in pericol din cauza lui. Cum Firat nu spune nimic Yigit isi da seama ca nu a procedat bine si pleaca acasa. Firat merge nervos si ii spune lui Aytul ca fata ei a fost rapita din cauza lui Yigit. Aytul se infurie pe Firat si ii cere lui Cahit sa-l ia de acolo ca-l face bucati si apare Yigit si le spune ca Iclal si Nur au fost rapite dar le va gasi. In acest timp Nur si Iclal sunt nelinistite fiind ziua cea mare si se gandesc ca nu cumva cei de acasa sa pateasca ceva  din cauza lor. Dupa ce Yigit il linisteste pe Mert si ii promite ca ii va aduce mama este sunat de catre Ridvan care ii spune ca a sosit timpul. El pleaca dar Firat  il urmareste si pe de alta parte Fatih se infurie si ii cere sa nu faca pe eroul insa doar Firat poate sti unde este dus pentru ca telefonul cu emitator se pierde. Cele doua sunt mutate si isi fac curaj ca va veni Yigit , le va salva si vor pleca cu totii de acolo. Este adus si Yigit care vede ca sunt in regula si le spune sa nu le fie frica pentru ca mai este foarte putin si le va scoate de acolo. El ii spune apoi lui Ridvan ca a venit pentru ca pe el in vrea si lor sa le dea drumul. Ridvan ii raspunde ca ii stie foarte bine problema lui si atunci da comanda si armele sunt indreptate spre cele doua si Ridvan il intreaba pe care sa o salveze. Cine sa moara si cine sa ramana....



Rezumat episod 46
Iclal este speriata si Nur ii spune sa se adune pentru ca Yigit merge sa le salveze si vor iesi impreuna de acolo. Yigit le vede si Nur il asigura ca sunt bine. Le incurajeaza ca vor iesi rapid si intervine Ridvan  care ii spune sa nu se grabeasca ca abia ce a venit. Yigit ii cere sa se arate ca pe el il vrea. Dupa ce Ridvan pune sa fie indreptate armele spre ele ii cere sa aleaga care sa ramana in viata, la care dintre ele ii este inima. Continua sa-l intrebe care sa traiasca si care sa moara. Daca nu va alege niciuna vor muri amandoua. Yigit ii spune sa inceteze ca el este problema lui. Sunt doua femeie si are doua minute sa aleaga si il considera pe Yigit vinovat de moartea sotiei lui. Yigit tipa la el ca nu are nicio vina ca i-a murit sotia si el este singurul  vinovat de moartea ei. Ridvan ii spune ca este alegerea vietii lui, una va trai alta va muri.  Il zoreste sa faca alegerea ca femeile il privesc. Yigit ii spune ca nu poate face asta.  Iclal ii spune lui Nur ca pe ea o va alege pentru ca este mama copilului. Este adus apoi Firat si Ridvan spune ca se cam aglomereaza acolo si sa faca alegerea ca nu mai este timp. Timpul se termina, pana acolo a fost iar Iclal il roaga pe Yigit sa se gandeasca la Mert si intrevine si Firat nervos ca ce mai asteapta, este vorba de mama copilului sau.  Nur mai are o idee si incep sa se certe si sa se invinuiasca reciproc, ca se vor omori una pe alta si Nur ii spune sa-i traga o palma si Ridvan pare amuzat de spectacol.  Yigit profita de situatie si actioneaza moment in care intra in actiune si Fatih cu oamenii lui.     Acasa  Aytul este nelinistita sa nu pateasca ceva fiica ei si in plus Nazan si Elmas incep din nou cearta si Cahit este nevoit sa intervina.
In sfarsit actiunea se termina si Yigit vede toate pozele pe care Ridvan le-a strans cu el dar afla de la Fatih ca este imposibil sa-l priveasca in ochi pentru ca a fugit. Cand cele doua ies si il vad pe Firat, Nur ii sugereaza sa-i ureze insanatosire ca s-a dus s-o salveze si Iclal se infurie, o atentioneaza sa nu considere ca acum sunt prietene pentru ca au stat in aceiasi camera si se gandeste ca Nur ii sugereaza sa-i dea sansa lui Firat  ca ea sa aiba drum liber la Yigit. Firat merge apoi la Iclal, spune ca este bine si este multumit ca nu a patit nimic insa Iclal se infurie ca a facut pe eroul si ce raspuns ii va da lui Yigit cand el il va intreba ce cauta acolo. Ii raspunde ca nu ii pasa si singurul lucru care il intereseaza este ea. Nur ca sa-i distraga atentia lui Yigit se face interesata de ce s-a mai intamplat si daca omul a fost prins. 
Ajung cu totii acasa. Mert vrea ca mama lui sa-i povesteasca cum a salvat-o tatal lui si daca i-a fost frica.  Iclal ii raspunde ca nu i-a fost frica pentru ca s-a dus acolo tatal lui. In timp ce fac baie atat Nur cat si Iclal se gandesc cum a fost pus Yigit sa aleaga intre ele.  Aytul vrea sa stie de la Yigit cine si de ce a facut-o si el ii promite ca nu se va mai intampla asa ceva cu toate ca nu prea poate fi linistita afland ca omul este liber. Cum Aytul continua sa repete aceiasi intrebare intervine si Firat considerand ca este cu adevarat buna intrebarea ei si atunci Yigit se ia de el intrebandu-l ce a cautat acolo. Ce motiv a avut sa-l urmareasca si s-o salveze pe Iclal si cine se crede el si sa nu-i puna la incercare rabdarea.  Dupa ce Yigit si Firat ies Cahit o opreste pe Aytul cand vrea sa plece dupa ei si ii spune ca intradevar nu era cazul ca Firat sa faca pe eroul.  Firat si Yigit merg in sala de biliard si incep sa se certe si Yigit continua sa-l intrebe cine se crede de face pe eroul pentru mama copilului sau si Firat tipa si el ca daca conta asa de mult mama copilului de ce nu a ales-o pe ea, a tacut si nu a ales si Iclal stie si ea. Intervine Cahit sa-i linisteasca si Aytul dupa ce ii aude merge la Iclal. Yigit ii spune lui Cahit ca este asa cum zice Firat, nu a putut sa faca alegerea intre mama copilului sau si femeia iubita si Cahit ii spune ca il intelege si la fel este si pentru el aflat intre Elmas si Nazan.
Intre Yagmur si Emin apropierea continua si dupa incidentul din parc el este furios pentru ce s-a intamplat si cand ea ajunge acasa il cheama sa-i intrebe daca este constient ca ea i-a salvat viata si nu glumeste pentru ca nu-i cunoaste prietenul  si apoi se cearta ca se amesteca unul in treburile celuilalt.
Iclal ii povesteste lui Aytul ca nu a ales-o pe ea, nu a ales care sa traiasca si care sa moara.  Aytul ii vorbeste apoi de Firat si este convinsa ca Yigit si-a dat seama ca este ceva si lui Iclal ii este teama ca el va intelege si Aytul considera ca Firat nu mai poate ramane la ei in casa.
In acest timp Yigit si Nur se intalnesc si el incearca sa se scuze pentru ce a fost acolo dar ea ii cere sa nu spuna nimic, vor uita intrebarea care i-a fost pusa acolo. Niciodata nu il va intreba si nu ramane de dat nicun raspuns la o astfel de intrebare.  Ei merg apoi la Nur in gardina  si Yigit ii spune ca de acum el trebuie sa le asigure protectia si nu accepta niciun comentariu legat de acest subiect. Apare si Fatih care se face ca doar ce a aflat si el si vrea sa stie cine a rapit-o si daca l-au prins.  Yiigit ii raspunde ca nu dar ca ei trebuie sa fie mai abili si Nur vrea sa inchida discutia legata de acest subiect pentru ca-i face rau. Fatih este deacord si considera ca trebuie sa gandeasca pozitiv si i se alatura acestui sfat si Yigit.  Fatih si Yigit se opresc sa vorbeasca in strada. La inceput Yigit il lauda ca a avut p performanta de nota zece in actiunea de salvare si Fatih se infurie ca lui ii arde de glume si inca sunt in pericol si ii arata ca are oameni care sa-l pazeasca si Yigit ii raspunde ca intradevar acum este linistit si Fatih ii atrage atentia ca trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta situatie pana se rezolva problema insa cu greu il convinge pe Yigit care considera ca nu mai poate avea intimitate. Firat ii vede ca vorbesc dar nu prea ii aude.
Iclal sta de vorba cu Aytul si se infurie ca ea nu ii poate spune sa plece celui care a fost impuscat din cauza ei si sa-l trimita Yigit. Aytul o vede mult prea curajoasa in pozitia ei fata de Firat si incepe chiar sa o banuie ca l-ar vrea acolo pe Firat si daca este asa cum crede sa nu o mai considere mama ei. Aytul pleaca si se intalneste cu Firat dar nu apuca sa-i spuna ce vrea pentru ca apare Nazan care este curioasa legat de discutia lor si se gandeste ca poate o ajuta dar Aytul ii cere sa-si vada de treaba ei.
Nur si Elmas vorbesc despre ce s-a intamplat si Elmas se gandeste ca daca era in situatia respectiva, Cahit pe ea ar fi ales-o dar apoi o apuca frica daca ar fi fost totusi invers si Nur ii cere sa nu mai vorbeasca legat de acest subiect altfel va pleca Pe de alta parte Cahit priveste copiii si Nazan sa-l provoaca si comenteaza ce frumos se impaca si se joaca. El nu vrea sa stea la discutii dar Nazan nu renunta si stie ca ii placea sa priveasca copiii si a vazut cum s-a uitat la fetita. Cahit considera ca ea nu este bine si ii aminteste ca el nu are nicio fata si nu stie ce poate castiga daca se poarta asa si ii raspunde ca pe el il castiga iar fetita este speranta ei si ea se afla din nou acolo chiar cand credea ca totul s-a terminat si l-a pierdut. Cahit ii raspunde ca nu este vorba de nicio soarta si este doar jocul ei. Ea nu renunta si ii spune ca pana la urma va intelege si el si este convinsa ca va gasi solutia cea mai buna sa rezolve situatia lor. Ii mai spune ca speranta ei de fapt se afla in inima lui. Elmas continua sa vorbeasca cu Nur si ii spune ce draguta este fetita si ea nu are nicio vina dar Nur ii spune ca nu o vede pe Nazan facand pe mama. Nur ii cere apoi sa-si adune lucrurile si sa se intoarca din moment ce Nazan ramane acolo insa Elmas nu vrea pentru ca i-a mai dat o sansa lui Cahit si trebuie sa fie sigura de acest lucru. In plus ea vrea ca Nur sa o inteleaga ca cine ar putea face asta mai bine asta decat ea si ii aminteste cum a ramas si ea la Yigit in casa facand pe bona asa ca pana la urma Nur accepta si o sustine orice ar face.
Iclal isi aminteste discutia avuta cu mama ei si faptul ca s-ar putea afla secretul ei  si al lui Firat care tocmai intra la ea in camera.  Cum el i-a spionat putin mai devreme pe Yigit si Fatih ii spune ca se intampla ceva ciudat cu cei doi. Iclal ii aminteste ca sunt parteneri si in plus o stie pe Nur asa ca nu i se pare nimic ciudat sa discute si in plus ea crede ca el anume s-a dus la ea sa discute astfel de probleme sa o faca sa uite ce s-a intamplat. El continua sa-i spuna ca pareau ca discuta despre ea si Nur dar nu a auzit ce. Iclal ii cere sa taca si se supara ca imediat ce gaseste un motiv alearga la ea. Se infurie si vrea sa-l dea afara cand el ii spune ca intelege ca o doare ca Yigit nu a ales-o pe ea si se intreaba ce s-ar fi intamplat daca politia nu ajungea la timp. Cum ea ii cere sa taca ii spune ca degeaba va tacea pentru ca intrebarea pusa acolo ii va rasuna mereu in minte si de cate ori se va uita la Yigit isi va aminti. Se gandeste insa ca probabil degeaba vorbeste ca ei nu ii va pasa de acea intrebare cu toate ca nu pe ea a ales-o. Nu este suficient sa fie mama copilului, omul o face sa moara dar el o poate face sa traiasca, in loc de lacrimi va avea zambet si ii cera sa-i permita sa faca asta.  Stie ca o iubeste si sa nu renunte la el, sa-i dea o sansa. Iclal se lasa purtata de val dar isi aminteste vorbele spune de mama ei la adresa lui Firat si il da afara. Elmas ii surprinde fara ca ei sa stie si merge rapid sa-i spuna lui Nur ca Firat si Iclal s-au sarutat. Ea nu intelege de ce Nur sta asa linsitita fara sa faca nimic, sa mearga sa faca sa explodeze bomba. Nur ii raspunde ca nu va merge nicunde si ea sa uite ce a vazut dar cum este de asteptat Elmas crede ca Nur a patit ceva cu capul de vorbeste asa si probabil i se trage de la rapire. Nur ii spune apoi ca stie ca Firat o iubeste pe Iclal si Elmas devine banuitoare ca este mai mult de atat si sa-i povesteasca dar Nur nu ii spune mai mult si ii cere sa nu cumva sa-i spuna lui Yigit. Elmas tot nu poate accepta si se mira ca o protejeaza pe Iclal dar Nur ii spune ca nici vorba sa o protejeze pe Iclal.
Pe de alta parte Yigit a surprins-o pe Iclal plangand si ii spune ca va trece si ea isi aminteste de ce i-a spus Firat, ce va simti cand se va uita la Yigit stiind cum s-a comportat. Yigit simte ca ceva nu este in regula cu ea si Iclal ii raspunde doar ca stie. Mai tarziu cand Mert este langa ea si ii spune ca ii este dor de povestile cu vrajitoarea de Nur ii raspunde ca de acum nu-i va mai spune astfel de povesti.
Nur si Yigit se plimba pe faleza dar asa cum i-a spus si Fatih lui Yigit, nu se mai pot bucura de intimitate avand in urma lor pe cei de la securitate. Nur il intreaba cum este Iclal si ii spune ca nu prea bine si este si diferita dar nu ii este usor sa-i povesteasca si Nur ii raspunde ca i se pare normal sa fie ciudata dupa lucrurile ciudate intamplate. El aduce vorba de eroul Firat si nu intelege de ce l-a urmarit si Nur considera normal din moment ce au crescut ca fratii dar Yigit nu poate fi convins.
Ziua urmatoare Nur merge la atelierul lui Iclal si se arata preocupata de faptul ca Yigit la randul lui este preocupat de ce a facut Firat. Ii spune ca nu vrea sa afle Yigit nimic de ea si Firat. Daca cumva el afla de toate jocurile lor stiu ambele ce se va intampla si cum Iclal isi rupe colierul Nur completaza ca va fi la fel ca si cu colierul. Ii spune ca ea si Firat vor trebui sa aiba grija si Iclal se infurie ca nu stie de ce ar trebui sa aiba grija si nu intelege ce urmareste, se enerveaza ca nu are nimic cu Firat si Nur stie ce sentimente are Firat si stie ca momentan ea nu simte nimic pentru el dar se gandeste ca de ce nu s-ar putea si Iclal ii reproseaza ca o face obsedata de Yigit in timp ce ea considera ca el este marea ei dragoste. Nur  ii mai spune ca poate daca ar fi renuntat la sentimentul bolnav pentru Yigit s-ar indragosti cu adevarat si Iclal ii raspunde ca a inteles-o si se mira ca-i trece prin cap ca ea sa-i dea o sansa lui Firat si asa sa-i ramana ei libera calea spre Yigit.  Nur o intreaba daca are de gand sa faca toata viata acest joc de-a fericirea alaturi de Yigit. Iclal o face nerusinata ca se gandeste sa o combine cu varul tatalui sotului si Nur ii aminteste ca nici ei nu i-a fost jena sa ramana insarcinata cu el. Poate ca pana la urma Yigit i-ar intelege sentimentele si poate ar fi multumit daca ar sti ca ea este fericita. Iclal nu mai vrea sa stea de vorba cu o astfel de femeie si ii spune ca Yigit si Fatih au discutat despre ea ca i-a spus Firat.
 Pe de alta parte Yigit si Cahit stau de vorba si Cahit vrea sa stie care mai este treaba cu Fatih ca si-a pierdut increderea in el si Yigit cauta sa-l linisteasca ca totul va fi in regula. Apoi Yigit aduce vorba de Firat si ii cere si lui Cahit parerea pentru ce a facut si de ce. Nu poate accepta ca s-a dus acolo, si-a pus viata in pericol si a fost impuscat si striga la el s-o salveze pe Iclal. Lui Yigit cat si lui Cahit le este greu sa creada ca ar putea fi ceva intre ei si Cahit este mirat ca el poate banui asa ceva dar Yigit ramane tot framantat  ca ar putea exista ceva si pleaca lasandu-l pe Cahit derutat care nu poate accepta ca ar putea exista ceva intre Firat si Iclal.
Cand Nur pleaca de la Iclal ajunge Aytul care este mirata si se gandeste ca asta mai lipsea ca ele sa fie de acum prietene.  Pana la urma Aytul isi da seama ca problema este Firat si nu crede deloc in Nur dar Iclal o lasa si pleaca brusc.
Nur merge la Fatih, el tocmai vorbeste la telefon si ea se mira ca vorbeste in strainatate in limba turca si cum el o face curioasa ea schimba vorba fiind mirata de modelul telefonului. Apoi ii spune ca a venit sa vorbeasca despre ea si Iclal si o intereseaza ce vorbea el cu Yigit legat de ele doua. Ii raspunde ca doar si-a facut griji stiind ca ea si Iclal se urasc si nu stia unde sunt ca altceva nu au avut ce discuta. Nur ii spune ca nici nu isi imagina altceva dar cel care si-a imaginat altceva a fost Firat. Cand Nur vrea sa plece Fatih o opreste ca trebuie sa mai discute ceva important legat de Iclal si Firat.
In timp ce Firat viseaza la Iclal ajunge la el Yigit si stie ca Firat isi da seama de ce s-a dus.Yigit il intreaba ce cauta acolo, ei intradevar au crescut impreuna cu totii dar se intreaba daca este suficient acest lucru ca sa faca pe eroul. Firat ii aminteste ce i-a mai spus mai demult legat de Icla si in clipa in care Yigit isi da seama si Firat ii confirma ca o iubeste pe Iclal si el niciodata nu a iubit-o ca si el si Iclal ii aude....

 Rezumat ep 47

Firat continua sa-i spuna ca niciodata el nu a iubit-o pe Iclal cum el o iubeste si Yigit se infurie neputand accepta ce aude. Fara sa fie vazuta Iclal pleaca si se intreaba ce va face si ca trebuie sa se gandeasca sa faca ceva.   Fatih nu ii spune lui Nur ceva clar legat de Firat si Iclal, doar ca in preajma lor se afla in pericol si ea tocmai este sunata de Iclal care o cheama la agentie ca doar ea il poate opri pentru ca a aflat de Firat. Fatih pleaca si el dupa Nur.
CumYigit ii cere lui Firat sa vorbeasca el ii spune ca de ani de zile o iubeste pe Iclal si ca mereu a iubit-o si matusa lui l-a insurat pe el cu Iclal cu toate ca el era omul potrivit si a plecat neputand sta sa vada cum femeia iubita face greseala vietii ei. Ca sa ascunda acest lucru si ei sa nu-si dea seama a fugit. El este omul care a iubit-o si il intreaba pe Yigit daca cumva este gelos. Ajunge si Nur si dupa ea se intoarce si Iclal si vede cum Yigit il  loveste. Nur intrevine si ii cere lui Yigit sa-si revina si ii raspunde ca ea habar nu are ce se intampla si Firat completeaza ca el habar nu are. Nur ii cere si lui Iclal sa face ceva si Yigit o intreaba daca stia dar ea nu poate spune nimic si Yigit ii spune lui Firat ca nu mai are ce cauta la usa lor ca altfel il va omori. Yigit pleaca si Nur alearga dupa el si ii spune ca a auzit discutia si nu intelege care este problema lui si este curioasa ce ar fi facut daca nu intervenea ea pentru ca nu este motiv sa-l omoare pe om daca o iubeste pe Iclal. El nu accepta ca mama copilului sau sa fie iubita de varul lui. Pleaca cu totii si Nur il vede pe Fatih care ii spune ca si-a facut griji cand a vazut-o plecand. Ea tot nu afla daca asta vroia el sa-i spuna despre Iclal si Firat si ii raspunde ca desi el priveste din afara lucrurile adevarul este altul si Yigit este doar socat nu este gelos.
Yigit si Iclal ajung acasa si cu toate ca ea vrea sa-i vorbeasca el nu vrea sa auda niciun cuvant. Yigit ii da ordin femeii sa adune toate lucrurile lui Firat si sa le arunce afara, nu mai vrea sa vada nimic ce are legatura cu Firat. Ajunge si Cahit acasa si vrea sa-i fie alaturi lui Yigit dar el nu vrea sa mai auda acolo numele lui Firat. Pana la urma Yigit ii spune ca este asa cum a presupus, Firat o iubeste pe Iclal.  Iclal ii spune lui Aytul ca niciodata nu l-a mai vazut asa pe Yigit. Mama ei ii aminteste ca i-a spus de nenumarate ori ca omul este dracul gol si nu poate avea incredere in cuvantul lui. Ii cere sa nu recunoasca nimic in fata lui Yigit si sa spuna ca nu a stiut nimic.
 Elmas si Nur stau de vorba si Nur se enerveaza ca Elmas spune despre Yigit ca este gelos si ii interzice sa mai scoata un cuvant legat de acest lucru. Elmas schimba modul de abordare si ii spune ca asa sunt barbatii, este vorba de mandria lor. Nur repeta mereu ca nu este gelos dar chiar fiind vorba de mandria lui de barbat ea era prezenta acolo si nu trebuia sa se comporte asa.    Pe de alta parte Nazan ii spune lui Iclal ca Yigit este gelos din cauza ei, inca de-a dreptul turbat. Iclal insa nu crede ca este asa. Nazan continua sa-i spuna ca pana azi el mereu a fost gelos pe Nur dar azi ea este aceea femeie si are sansa sa-l recastige. Dupa ce Nazan pleaca Iclal isi intreaba mama daca este posibil ca Yigit sa fie gelos.
Yigit continua sa stea de vorba cu Cahit si nu poate accepta mai ales ca acum cei doi au facut si o afacere impreuna si au stat la aceiasi masa si el stie foarte bine care este problema. Cahit cauta sa-l linisteasca si ii spune ca cel care a facut ceva este doar Firat, el a marturisit si nu este de vina si Iclal. Yigit iese in strada si este vazut de Aytul care spune ca s-ar putea ca Nazan sa aiba dreptate insa s-ar putea sa fie un inceput dar pentru Nur si Yigit nu pentru ea.
Nur pleaca de acasa si in strada se intalneste cu Yigit si ii reproseaza ce comportament a avut si daca isi da seama ce a facut in prezenta ei. Ce ii pasa lui ce simte Firat pentru Iclal si ea nu face niciun fel de aluzie si ii spune toate astea foarte deschis si intreaba daca este cu adevarat gelos pe Iclal. Yigit considera ca nu a avut incotro si doar nu era sa-l laude ca simtea asa ceva pentru sotia lui. Nur se enerveaza cand il aude spunandu-i lui Iclal sotie si pe care nu a iubit-o. Yigit considera ca ea nu il intelege orice ii spune. Nur il intreaba ce se asteapta sa creada vazandu-l cum s-a comportat. El nu poate accepta ideea ca varul lui este indragostit de mama copilului sau si asta se intampla in casa lui si in plus faceau si o afacere impreuna si in aceste conditii cum sa nu spuna nimic sau nu cumva sa le spuna sa fie fericiti impreuna. Nur considera ca s-ar putea si asta nu vede ce ar fi rau pentru ca el nu o iubeste pe Iclal si Firat o iubeste. Sa dea la o parte mandria si sa se gandeasca linistit si daca Firat o iubeste cu adevarat poate si el vrea ca Iclal sa fie fericita. Fara sa vrea lui Nur ii scapa o usoara aluzie ca stia de ei si Yigit se infurie dar Nur incearca sa-l convinga ca el a inteles gresit.     Intre timp Aytul cauta sa o convinga pe Iclal ca s-ar putea sa fie bine si sa nu uite ca orice ar zice Yigit ea sa sustina ca nu stia nimic. Iclal apoi ii lasa mesaj lui Yigit sa se intoarca acasa si sa vorbeasca linistiti. In acelasi timp la fel procedeaza si Nur si il implora sa-si deschida telefonul si sa vorbeasca, sa nu se mai intample asemenea prostii. Cum Emin cand se intorcea acasa cu Yagmur i-a vazut ca se cearta merge la Nur si vrea sa o ajute dar ii raspunde ca nici el nici Elmas nu pot face nimic si problema este intre ea si Yigit.  Emin incearca sa o convinga ca nu este vorba de gelozie si invoca cum sunt barbatii si Nur ii spune ca s-a saturat sa auda cum sunt ei si chiar fiind vorba de mama copilului sau nu poate accepta asa ceva.
Yigit sta si se gandeste la tot ce s-a intamplat si se trezeste cu Fatih langa el care ii spune ca stie de problemele lui pentru ca a urmarit-o pe Nur la agentie si i-a vazut si a auzit de problema dintre Iclal si Firat. Yigit il ia la intrebari daca cumva a inceput sa faca pe ziaristul si ca viata lui privata nu face parte din afacerea lui  si Fatih ii raspunde ca de fapt s-a dus pentru Nur care pentru el este foarte importanta si nu vrea sa fie suparata din cauza ca cineva a avut o dragoste platonica pentru sotia lui. Dupa ce Yigit ramane singur se mira ca in aceiasi zi a avut parte de doua marturisiri de dragoste. El asculta apoi mesajele lasate de Iclal si Nur.     Se face seara, Firat ajunge la vila si isi vede lucrurile in fata portii. Yagmur care pleaca sa se intalneasca cu Emin in parc il vede si merge sa-i spuna care este starea lui Iclal si cauta sa-l sustina.
In acest timp Fatih se afla in vizita la Nur dar sta de vorba cu Tayar si mama lui si afla de discutia dintre Nur si Yigit. El o vede apoi pe Nur ca merge in bucatarie si o urmeaza. Cu toate ca ea nu are chef de vorba el o convinge sa mearga in gradina si sa vorbeasca. El ii spune ca intreaga zi a vorbit doar despre problema lui Yigit dar fara nici un rezultat. O intreaba daca cumva ii ascunde ceva lui Yigit legat de Firat si Iclal
Ii spune ca nu-i va raspunde la aceasta intrebare si este obligata sa taca. El este deacord sa nu mai intrebe legat de acest subiect dar o intreaba daca nu a obosit sa faca parte din povestea asta in care este vorba despre un barbat si doua femei. El este zi de zi sub acelasi acoperis cu fosta sotie si ea ce face. Si-a luat credit sa inchirieze o casa alaturi de el si se intreaba cu banii de la serviciul ei cum va achita acest credit. Tot ce face este doar pentru Yigit si daca oare in viata ei nu mai este si altcineva. De fapt chiar ea exista si trebuie sa se gandeasca la asta si spunandu-i asta nu vrea sa o supere. Nur ii spune ca stie ca le traieste pe toate astea sa fie linistit.
Seara Elmas sta de vorba cu Cahit si ii tine partea lui Nur dar Cahit spune ca Nur cam exagereaza si el isi cunoaste bine fratele si ce sentimente are si ca ele nu inteleg psihicul barbatilor. El este sunat de Firat ca il asteapta in fata portii sa vorbeasca putin. Cahit ii spune sa plece pana nu apare Yigit sa-l vada dar Firat continua sa-i vorbeasca ca il stie bine si are doar in el incredere si este necajit pentru ce i-a facut lui Iclal si ea habar nu avea ce simte el si nu merita sa i se intample toate astea. Apare Yigit si din nou Cahit trebuie sa-l linisteasca, ii spune ca Firat nu va mai merge acolo. Yigit vrea sa stie daca i-a povestit cum ani la rand l-a considerat prost. Cahit ii raspunde doar ca Iclal nu a stiut nimic de sentimentele lui. Yigit insa cade pe ganduri si se intreaba cum de Iclal nu stie in schimb stie Nur. El merge si o cheama pe Nur in gradina si ii spune ce i-a spus Firat lui Cahit ca Iclal nu stia si vrea sa stie ea ce are de spus. Raspunde ca nu stie si daca asa a spus Firat asa trebuie sa fie si ce i-a spus mai devreme i-a scapat dar nu ca stia ceva. Yigit o amenita ca nu va fi de bine daca stie ceva si ii ascunde si sa nu faca asta pentru ca o cunoate bine. Ea isi aminteste de clipa in care Firat i-a marturisit si ii spune lui Yigit ca altceva nu are sa-i spuna si nu are dreptul sa-i faca asta.
Intre timp Nazan merge la Elmas in camera si se ia din nou de ea si ii confirma ca acea fetita a adus-o din nou in casa dar de fapt stie si ea ca Cahit pe ea o prefera in schimb ea nu este altceva decat cea care ii poarta copilul si de care acum se ingrijeste dar sa vada cum va fi dupa ce naste. Cum ele vocifereaza Cahit le aude si tot lui Elmas ii face observatie ca se poarta asa uitand ca poarta un copil si in plus a uitat si de fetita care a asistat la cearta lor.    Yagmur se intalneste in parc cu Emin si vorbesc de problemele din casa si care de partea cui este si fiecare da vina pe celalalt ca tine partea femeii sau barbatului si  continua sa se intepe reciproc cand prietenul ei ii vede si beat fiind este cat pe ce s-o loveasca pe Yagmur. Isi face apoi aparitia mirat de scena romantica ce o vede. Yagmur incearca sa-l trimita de acolo si cand intervine Emin el il injunghie.  
Dimineata Nur se trezeste brusc din cauza unui cosmar si la putin timp o suna Iclal ca vrea sa-i vorbeasca si isi dau intalnire la o cafenea. Inainte de a pleca Iclal vorbeste cu Aytul care ii spune ca a procedat bine ca s-a dus seara in camera copilului si acum sa vorbeasca cu Nur ca de Yigit se ocupa ea. Bunica lui Emin sta de vorba cu Tayar si isi fac griji ca Emin nu s-a dus toata noaptea acasa si nici la telefon nu raspunde si ii aude Nur si le spune sa fie linistiti ca nu s-a intamplat nimic. Intre timp Emin isi revine si vede ca Yagmur a fost langa el dar nu uita sa-i spuna ca totul s-a intamplat din cauza prietenului ei. Ea il pune sa-si sune familia ca si-or fi facand griji dar el refuza si spune ca imediat merge acasa si nu le va spune nimic. Ajung acasa si la intrebarea lui Nur raspund ca au fost impreuna toata noaptea, au stat in parc.
Pe Yigit il prinde dimineata in sala de biliard si Aytul merge sa-i duca micul dejun. El isi da seama ca si ea stia de dragostea lui Firat dar nu i-a placut deloc de el si considera ca a avut dreptate vazandu-l cum se poarta. Yigit considera ca nu i-a spus mare lucru si Aytul continua sa-i spuna ca de multe ori i-a interzis sa mearga la ei sa nu-i strice linistea lui Iclal dar el a facut cum a vrut si fata ei nu are nicio vina. Yigit considera ca ei nu mai au ce vorbi si urmeaza sa vorbeasca cu Iclal.
Intre timp Iclal se intalneste cu Nur si vrea sa stea sa-si spuna tot ce au de spus. Nur ii spune ca fara sa vrea i-a scapat cand a vorbit cu Yigit  ca ar sti de dragostea lui Firat si Iclal nu reactioneaza pentru ca isi aminteste ca Aytul a sfatuit-o ca orice ar fi sa stea calma. Apoi Iclal ii spune ca prin comportamentul ciudat a lui Yigit ea nu poate nici respira. Nur ii raspunde ca s-a dus acolo sa o ajute in schimb ea vrea sa se joace si pleaca dar cum o aude pe Iclal ca ea oricum intazie la atelier se intoarce si spune ca nu au terminat de vorbit.  Iclal ii spune ca inainte Yigit nu a fost niciodata gelos pe ea si stie ca nu ii este usor sa auda asta. Nur ii raspunde sa termine sa nu-si mai faca asta, ea intelege mandria de barbat a lui Yigit si amblele stiu adevarul. Iclal primeste mesaj de la Aytul care ii spune ca Yigit merge la atelier sa vorbeasca cu ea si ca de data asta va fi foarte greu si lui Nur nu-i scapa ca vestea primita de ea nu este prea buna. Iclal nu pleaca inaintea de a-i mai spune odata ca omul iubit  este pentru prima data gelos din cauza ei. Vorbele ei o pun din nou pe ganduri pe Nur. Cand ajunge acasa aproape ca da cu masina peste Yigit care se mira ca nu stie ce are din nou si ea ii spune ce i-a spus la plecare Iclal iar Yigit se infurie ca s-a saturat de subiectul gelozie. Ca s-o linisteasca ii spune ca bine sa fie asa cum zice ea, este gelos, nebun de gelos daca asta o linisteste. Yigit pleaca si Nur ramane la ea in masina plangand si cu toate ca vrea sa-si stearga rapid lacrimile cand ajuge Fatih, el ii spune ca prea tarziu, a vazut-o deja plangand. Ea nu mai vrea sa vorbeasca din nou despre aceleasi probleme pentru ca a obosit.
Intre timp Yigit ajunge la Iclal care este foarte afectuoasa cu el si ii spune ca i-a fost frica sa nu-l piarda si continua cu ale ei dar Yigit ii spune ca intradevar ea este parte din viata lui din moment ce este mama copilului ce-l au, au trait impreuna zile bune si rele dar ii mai pune o ultima intrebare, daca exista vreun secret legat de ea si Firat. Ea neaga si spune ca niciodata nu a fost nimic. El ii raspunde ca a intrebat si a primit raspunsul la intrebarea pusa. Dupa ce Yigit sta singur o vreme si se gandeste la toate discutiile avute in acea zi merge la Nur sa o ia sa cineze impreuna, sa stea sa vorbeasca sau sa taca, cum vrea ea. Nur nu apuca sa-i dea raspuns ca apare Fatih si ei doi isi fac reciproc complimente si apoi Yigit plin de el ii cere lui Nur sa plece si ii ureaza si lui Fatih distractie placuta insa ramane blocat cand vede ca Nur pleaca la brat cu Fatih.....


Rezumat episod 48
Yigit isi revine si alearga dupa cei doi iar Nur ii repeta din nou ca merg la masa pentru ca le este putin foame. Yigit o ia apoi deoparte pe Nur sa intrebe ce inseamna aceasta iesire cu Fatih si ei i se pare normal, nimic ciudat si daca cumva este suparat ii poate si el insoti. Yigit considera ca are febra ca spune asemenea prostii. Nur il intreaba apoi daca nu cumva este gelos si el se gandeste ca face asta intentionat sa-i plateasca cu aceias moneda. Nur pleaca bine dispusa promitandu-i ca-l va suna cand se intoarce.
Cahit si Elmas se pregatesc si ei de masa si el ii spune din nou ca nu i-a tinut partea lui Nazan ci doar s-a gandit la copilul lor dar Elmas nu are de gand sa-l insoteasca undeva la restaurant sa fie doar ei doi si ea nu vrea sa fuga de la masa din familie ci cea care trebuie sa faca asta este Nazan.  La masa Mert intreaba de ce nu este acolo si matusa lui si Aytul cu greu se abtine sa nu faca scandal legat de Yagmur insa Yigit consifdera ca este momentul ca fata sa stea cu ei la masa. In timp ce Yigit merge dupa ea, Aytul nu mai accepta sa stea la masa, ii era greu sa stea sub acelasi acoperis cu fata dar nu concepe sa stea acum si la aceias masa.
In acest timp Nur ia masa cu Fatih si ii povesterste de venirea ei la Istranbul, ce ganduri a avut si cum apoi l-a intalnit pe Yigit si s-a indragostit. Fatih considera ca dragostea este un lucru frumos si ii face pe oameni mai puternici dar ii cere sa nu traiasca doar gandindu-se la dragostea ei. Nur isi da seama ca de fapt tot ce a facut a fost mereu pentru Yigit dar este deacord ca mai exista si Nur. Ea ii cere apoi sa-i povesteasca despre el si daca este cineva special in viata lui, daca s-a indragostit si inima lui a batut pentru cineva. Sa nu se ascunda de ea care ii povestete tot. Pana la urma el ii spune ca femeia din inima lui este ea. Pentru ca nu vrea ca lucrurile sa se inrautateasca intre ei, Fatih ii spune ca doar a vrut s-o faca sa zambeasca.
Kozani au terminat si ei de luat cina si Yigit nu are stare si spune ca il doare capul si merge sa se plimbe putin. Iclal se nelinisteste ca el pleaca si Aytul continua sa fie furioasa si pe copii si pe Yagmur si o repede si pe Iclal. Cahit nu mai gaseste nici el liniste in casa si merge alaturi de Yigit. El considera ca trebuie sa gaseasca o solutie si daca Nazan nu pleaca trebuie sa plece el cu Elmas. Aytul si Iclal discuta, Iclal fiind mereu nemultumita ca Yigit este afara si asteapta si Aytul incearca din nou s-o convinga ca ieri a fost geloasa Nur iar acum este el si cu siguranta gelozia asta reciproca nu le va face bine si sa aiba rabdare. Yigit  isi spune si el oful lui Cahit, ca Nur s-a dus sa ia cina doar cu Fatih, care intre timp au terminat de luat cine si se plimba pe faleza Nur povestindu-i de primavara si frumusetea ei. Ajung acasa si dupa ce Nur intra Yigit vorbeste cu Fatih, ii spune ca isi da seama ce incearca sa faca si Fatih intareste si el ca tot ce vrea face.  Cand il vede pe Yigit cum reactioneaza ii spune doar ca au luat cina si nu il intelege de ce se poarta asa si vorbesc apoi de salvare si fiecare spune celuilalt ca incepe sa-i functioneze capul si Yigit ii spune sa nu se mai dea asa de mare ca in fond cine este, ca pe el il cheama Yigit Kozan si are incredere in el iar Fatih ii raspunde ca el niciodata nu a fost impresionat de cel din fata lui.  Yigit o suna apoi pe Nur si o intreaba de ce nu l-a sunat daca s-a intors si o cheama in gradina. Ii raspunde ca desigur il intelege dar mereu trebuie sa faca ce-i cere el, sa plece sa vina dar acum nu va merge pentru ca ii este foarte somn.
Ziua urmatoare Nur ii povesteste lui Elmas ce a facut seara trecuta si aceasta nu o intelege ce vrea sa faca si Nur ii spune ca de cand a intrat in viata lui Yigit doar pentru el traieste, tot, bucurie, fericire, speranta, frica ... au toate legatura doar cu Yigit insa mai exista si Nur. Elmas ii spune sa fie atenta la ce-i baga in cap Fatih. Nur insa cu toate ca  il iubeste foarte mult pe Yigit vrea sa traiasca si pentru ea si ii sugereaza si lui Elmas sa procedeze la fel cu Cahit. Nur pleaca si in poarta se intalneste cu postasul care ii aduce un plic legat de datoria ei pentru creditul luat sa plateasca chiria si la care are restanta.  Se intalneste apoi cu Yigit care considera ca au de vorbit dar capul ei este acum la datorie si el intreaba ce are in mana dar nu vrea sa-i spuna doar ca este legat de credit. Lui i se pare ca este totusi cam agitata dar ii raspunde ca i se pare lui si ca trebuie sa plece la firma pentru ca este tarziu. Ea suna apoi la banca incercand sa obtina o amanare dar fara succes.
Intre timp Emin se ocupa de pansarea ranii si este surprins de Elmas. Ea crede la inceput ca el s-a operat pentru ca este bolnav dar pana la urma Emin ii spune ce s-a intamplat. Intrebat cine i-a facut asa ceva ii raspunde ca ceva hot dar Elmas nu se lasa pacalita si el ii spune adevarul. Pe de alta parte Yagmur este sunata de Sedat care ii spune ca daca el pateste ceva la fel va fi si cu ea. Cahit sta de vorba cu Aytul care incearca sa-l convinga sa-si schimbe gandul legat de fetita care asa de frumos ii spune tata insa el ii aminteste ca a mai spus-o ca el nu este tatal fetitei si nici nu va fi si a atentionat-o pe Nazan in legatura cu acest lucru. Sunt intrerupti de Yagmur care il cauta pe Yigit  Aytul merge sa-i vorbeasca acesteia si ii spune ca daca tot ramane la ei in casa desi nu este incantata sa se poarte corespunzator si in primul rand va arunca gunoaile de pe ea dar Yagmur nu pare deloc impresionata.
La firma Nur este chemata de Fatih  care o intreaba cum a decurs seara dupa ce s-au despartit si cum ea ii spune ca nu sunt probleme el insista sa o faca sa-i spuna despre datorie pentru ca a ascultat-o si stie de datoria ei. Nur se gandeste ca el doar privind-o isi da seama ca are o problema si el insista ca poate avea incrdere in el si sa-i povesteasca tot. Ii spune apoi ca a dat faliment, este terminata si are probleme cu banca. El se ofera s-o ajute dar Nur nu accepta si ii cere sa-i promita ca Yigit nu va sti nimic legat de subiect. Sunt intrerupti de sosirea lui Ygit si Nur pleaca fara sa aiba scris nicio notita lucru care nu-i scapa acestuia. Yigit se ia apoi de Fatih ca-i pune la incercare rabdarea prin tot ce face.Cu toate ca Yigit ii spune ca isi da seama de ce a venit la ei Fatih continua sa insiste cu Ridvan, acela fiind adevartul motiv pentru care se afla acolo insa Yigit nu se mai prea lasa impresionat de acest lucru.
Elmas afla cine l-a injunghiat dar Emin ii spune ca respectivul este fostul iubit a lui Yagmur si acum nu mai are nimic de-a face cu el. Ii spune sa nu se ia de fata pentru ca nu este vinovata cu nimic insa Elmas nu se lasa impresionata. Intre timp Cahit sta si priveste pe geam cum se joaca fetita si este din nou surprins de Nazan care ii spune ca fetita se plictiseste ca Mert este la scoala si poate ar fi bine sa mearga cu ea in excursie dar Cahit nu se lasa impresionat de ideea ei si in plus sunt inrerupti de Elmas care striga dupa Yagmur. Cand Cahit ajunge la ea afla ce s-a intamplat si Elmas ii cere s-o ajute.
Nur isi tot face calcule fara sa ajunga la niciun rezultat si isi aminteste de zilele cand era manechin si banii nu erau o problema. Incepe acum sa-i incolteasca in minte ideea ca ar putea face din nou acest lucru dar in ea se da o lupta si oscileaza intre faptul ca este viata ei si face ce vrea si apoi se gandeste din nou la ce reactie va avea Yigit. Intre timp este chemata de Yigit.  El asteapta sa-i povesteasca totul si se gandeste ca poate incepe fie cu cina din seara trecuta fie cu intalnire avuta cu Fatih mai inainte. In acest timp ei sunt din nou ascultati de catre Fatih. Ea continua sa-i spuna ca nu este nimic grav ca s-a dus sa ia masa cu un vechi prieten insa Yigit o intreaba ce stie ea cu adevarat legat de acest prieten. Nur se mira  si nu-l intelege iar lui Fatih ii este teama ca ii va spune ceva dar Yigit nu face asta. Nur apoi ii aminteste ca asa cum si el procedeaza cu Iclal si il crede s-o creada si el. Apoi ii spune ca pleaca si s-o caute seara. Ea suna apoi la o agentie  si spune ca poate merge sa vorbeasca.
In acest timp Elmas cauta sa-l cinvinga pe Cahit sa rezolve problema, sa mearga sa vorbeasca cu sora lui si sa rezolve el sa nu mai stea in umbra lui Yigit cum el invoca ca fiind vorba de Yagmur, Yigit trebuie sa rezolve. Elmas pleaca pentru ca ajunge Yagmur care se mira ca Cahit ii stie numele pentru ca nu a prea bagat-o in seama. El incearca apoi s-o intrebe legat de evenimentul petrecut cu Emin dar nu reuseste. Yagmur merge apoi in camera si constata ca deja planul lui Aytul a fost pus in aplicare si nu isi mai gaseste hainele. Intre timp Iclal merge sa-i spuna lui Aytul de mesajul primit de la Firat prin care ii spune sa nu-i fie frica de el ca nu-i mai iese in cale si se considera salvata insa Aytul nu are prea multa incredere in el si nu stie ce poate face din nou. Sunt inrerupte de Yagmur care afla ca hainele i-au fost aruncate la gunoi. Aytul se considera ofensata ca in loc ca fata sa-i multumeasca ca s-a dus la cumparaturi pentru ea, acum o cearta dar Yagmur nu este usor de convins.
Nur este deja la agentie si celor de acolo nu le vine sa creada ca Nur fiind asa de cunoscuta a ajuns tocmai la agentia lor. Le spune ca vrea sa lucreze doar in weekend dar trebuie sa vorbeasca cu conducerea. Ea ii povesteste apoi lui Fatih cum a fost primita si ca ei ii place sa faca pe manechinul ca are adrenalina mai crescuta si ii cere ca el s-o ajute si sa mearga impreuna la agentie. El este deacord dar o intreaba ce parere va avea Yigit daca va face din nou pe manechinul. Ii da dreptate dar este vorba de viata si de datoria ei si nu are incotro. Fatih se intreaba totusi daca tot nu ar fi bine daca tot va face pe manechinul sa-i spuna si lui Yigit de datorie. Nur insa considera ca prima data va rezolva si apoi ii va spune.
Yigit ii povesteste lui Cahit de comportamentul lui Nur si ca nu mai stie cum sa procedeze si Cahit ii spune apoi de problema lui si nu stie cum sa o abordeze pe Yagmur insa se pare ca de data asta Yigit il lasa sa se descurce singur. Cahit merge la Yagmur si ei i se pare ca incearca sa fie din cale afara de simpatic si Cahit este deacord si are dreptate si ca nu stie de unde sa inceapa. Yagmur care tocmai vorbise cu Emin si a aflat ca Elmas stie isi da seama ce vrea el sa vorbeasca si ii povesteste de Sedat.
Dupa ce Yigit il culca pe Mert o vede pe Iclal lucrand, ea ii spune ca totul merge bine si apoi ii vorbeste de evenimentul la care a fost invitata de cunostintele ei si la care pot merge insotiti de Mert care acum este baiat mare. Yigit este deacord dar vrea sa se asigure daca nu cumva  evenimentul are legatura cu agentia lui Firat si ea neaga. Yigit merge apoi la Nur si din nou da de Fatih si iar rabdarea ii este pusa la incercare. El considera ca tot nu au vorbit si i se pare ca este putin ciudata. Ea ii spune ca este putin obosita si parca ar trai mereu doar viata lui si el este mereu langa familia lui si apoi se ocupa de firma si intreaba cu viata ei ce se intampla si ea este acolo pentru el, lucreaza la firma pentru el si viata ei nici nu exista, exista doar legea stabilita de el.
Ziua urmatoare Yigit i se plange lui Cahit si nu intelege ce vrea sa spuna Nur legat de legea stabilita de el. El este convins ca totul este din vina lui Fatih. Sunt intrerupti de Yagmur care ii spune lui Cahit ca a facut ce i-a cerut si el urmeaza sa mearga sa se intalneasca cu Sedat. Cahit pleaca si isi face curaj ca doar este frate si el trebuie sa rezolve. Nur pleaca si ea si ajunsa afara il suna pe Fatih sa-i spuna ca a iesit din firma. Yigit le aude pe angajatele lui vorbind despre Nur care a plecat de la firma imediat ce a plecat si Cahit si el tocmai il vede plecand si pe Fatih si il urmareste. O suna apoi pe Nur si o intreaba unde merge si ii raspunde ca la coafor. Ea il intreaba daca cumva si el este in masina ca asa pare sa se auda la telefon dar ii raspunde ca o aude sa continue sa-i vorbeasca ca o urmareste. Nurt ajunge la agentie si ii spune lui Fatih ca a vorbit cu Yigit si i s-a parut putin ciudat si Fatih se gandeste ca poate i-a vazut plecand impreuna. Yigit intra si el si o surprinde pe Nur tocmai cand semneaza contractul pe care Fatih l-a rezolvat asa cum a vrut Nur.
Cahit se intalneste cu Sedat, ii spune ca este fratele lui Yagmur....










34 de comentarii:

  1. O fi avand Yigit asta orbul gainilor ori ce? daca tot a plecat de la zero si a ajuns mare cum poate sa inghita toate ticalosiile alor doua fara sa se prinda? pe langa faptul ca Iclal este o egoista fara scrupule care-si foloseste copilul doar pt interesul ei personal mai e si criminala, in spatele exploziei iahtului tot ea a fost , pls toate rautatile pe care le face, are o atitudine de om ingamfat caruia nu-i ajunge nimeni la nas. Cand Elmas a fost impinsa in fata masinii da catre Nazan s-a lasat cu nimic, acum mincinoasa aia o vrea pe Elmas in inchisoare, Nur plateste oalele sparte iar dragul de Yigit sta in continuare in aceeasi casa cu Iclal!! iar Cahit nu e mai breaz... Poate ii trezeste Yagmur din somnolenta sa mai vada ai aia ce se intampla in spatele lor...
    Pai sa n-o iei razna?! Inteleg ca trebuie sa fim nerabdatori cu fiecare episod, dar prea se trage mata de coada (iar se imbata Nur de parca nu a fost destul odata), or sa iasa toate ticalosiile lui iclal la suprafata ori scapa ca in "bunele" familii turcesti si se pupa toti in final, ooooffff!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca dupa ce vom vedea filmul subtitrat,ni se vor mai risipi din nedumeriri.Vazand ce se intampla in acest serial,dar si in altele de acest gen,ma tot intreb - oare in Turcia nu exista casa de nebuni.Cand se indragostesc,parca isi pierd complet uzul ratiunii.Oare ce calitati deosebite ale lui Iclal,i-au provocat asemenea pasiune lui Firat.Si Nur incepe s-o ia razna de la o vreme,cu temerile ei absurde, ca ar putea afla Yigit de o scrisoare de dragoste scrisa de ea cand avea 12 ani.Dar intr-un fel temerea ei este intemeiata,pentru ca nebunul chiar ii face scene de gelozie.Scena cu betia lui Nur,complet aiurea,prost jucata ba chiar disgratioasa(cui ii place o femeie beata?).Daca scenarista s-ar uita la postarile noastre,sigur ar iesi ceva mai bun.

      Ștergere
    2. asa este : DAR, dorind sa nu pierdem nordul, vom fi de acord ca o (orice) productie cinematografica e BUNA daca : are scenariu bun, interpretarea e de calitate si are o poveste captivanta. in cazul de fata scenariul ( a se citi scenarista) nu e nici pe departe la inaltimea celorlalte criterii ... degeaba actori buni si aratosi, degeaba locatii de prima calitate, etc.
      ai dreptate inca o data : e taaare greu de admis ca Yigit ar exista ca atare in realitate; un barbat care s-a crescut si format singur( greutatile in viata il invata enorm si il calesc pe om) poate fi prostit in halul asta de Iclal, una dupa alta iar el culmea ! - nu isi da seama ...
      tare mi-e mie ca scenarista asta nu e de categoria restului echipei ; ce ma intriga e faptul ca nimeni nu a intervenit sa faca necesarele "corectii" tocmai pt a pastra credibilitatea intregii productii. mare pacat.

      Ștergere
    3. exact! cum sa poti fi prostit in asa hal, chiar daca de cei dragi: matusa, fosta nevasta, var...

      Ștergere
  2. Daca cei din serial nu inteleg , ca asa vor scenaristii, macar noi sa pricepem in viata reala....ca este bine sa- i analizam pe cei din jurul nostru...si sa le spunem cand vedem aceste manifestari de egocentrism, rautate, trufie si manipulare a celor fara discernamant ....ca uite ce pasi mici sunt pana la criminalitate ( si avem destule stiri la TV cu asa ceva)...oricum caracterele celor doua scorpii ( asa mama,asa fiica) m- au facut sa nu mai pot suporta...in jurul meu...femei narcisiste, superficiale ...preocupate doar de felul in care arata....macar serialul aceasta mi- a accentuat ceva ce gandeam si simteam si acum pun in aplicare...fara persoane lipsite de principii...in jur..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact,asa trebuie procedat cu persoanele lipsite de caracter,tinute la distanta,excluse din anturajul nostru.A incerca sa le arati ca gresesc, in speranta ca vor deveni mai bune,nu cred ca este recomandat, pentru ca te-ai putea trezi cu o ploaie de insulte incat sa regreti ca nu ti-ai vazut de treaba si nici efectul nu ar fi cel scontat.Atata timp cat,iata,avem si astfel de persoane,cu principii sanatoase,educate si cu bun simt,nu-i totul pierdut.Este o mare problema astazi, sa-ti alegi prietenii si este si mai greu sa-ti alegi jumatatea.Daca vrei sa nu gresesti,trebuie in nici un caz sa nu-ti pierzi capul.

      Ștergere
  3. va rog dati un link unde pot sa vad serialul..de la seria 20 daca se poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe youtube da cautare asla vazgecmem 20 bolum si vor aparea toate episoadele,dar nesubtitrate.

      Ștergere
    2. http://www.iseriale.com/seriale-turcesti/20-de-minute/

      Ștergere
    3. http://www.sonbolumizlesene.net/dizi/27/asla-vazgecmem-izle

      Ștergere
  4. Multumim fetelor, traducerea a venit f rapid, sunteti niste drage pt asta, dar eu nu stiu daca mai am nervi sa ma mai uit la serial ca simt ca prostesc daca il mai vad pe yigit asta aparand cu doua femei, daca e indragostit de Nur, valea de langa criminala de iclal. Pai merse muierea, cu baba in tow, si puradelul il lasa acasa, fuga in carca fostului barbat iar dupa cum am vazut in rezumatul viitor iar apare musiu Yigit la brat cu fosta prima nevasta, zau ca eu nu mai am nervi...daca Nur stie ca ala turba cand o vede cu altcineva nu inteleg de ce se afiseaza cu Fatih iar desteptul ala de Yigit dupa cum am mai zis nu ar mai trebui sa stea in preajma lui iclal, eh, si apoi o fi gata serialul o sa-mi spuneti...Mai bine citesc doar rezumatele, si daca merita... urmaresc si serialul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, Kordugum nu traduceti cumva? A ajuns la ep 11 si m-as bucura sa stiu ce ce se intampla mai amanuntit, decat asa pe ghicite ori cunoscand un cuvint sau doua...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine v- am gasit ,stie cineva unde gaseszc rezumatele episoadelor 43+ ? Am gasit doar un promo !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma crucesc la scenariu, sar de la una la alta asa, anapoda, oare astia stiu ce fac? Eu nu m-am lamurit nici acum de ce a fost abandonata treaba cu Nur, careia i-a ramas imperiul lui Kerem, nu se mai pomeneste nimic de asta , au facut-o acum secretara la firma lui Yigit...scenaristooo, ce faci? Astia sunt in pana de idei bag'seama.
    Iar acum, colac peste pupaza, Iclal ii cere lui Firat sa o omoare pe Nur (cel putin asa am inteles eu) tine-ma Doamne!!! Ma asteptam de la aia sa faca asta,ca nu ar fi prima data, a mai platit pe unul sa arunce iahtul pe care urma sa fie Nur dar eu m-m saturat de obsedata aia, arata ca o anorexica, cu 2 scobitori infipte-n ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact! din toata bogatia lui Kerem (daca vindea 2 case putea sa o cumpere pe asta in care locuieste acum) a ajuns saraca Nur, dupa scenariul asta sa fie la mila cui!? vai de ea saracuta, cum o sa se descurce?!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. ma abtin sa-mi dau cu parerea,dar intr-adevar scenarista fiind in primul rand femeie ar trebui sa aiba mai multa imaginatie.ar cam fi vremea sa-si de-a arama pe fata d-na iclal,de fapt e un fel de obsedata razbunatoare care nu vrea sa scape nicidecum vrabia din mana.de personajul lui firat ce sa mai zic.prost.astept ep.44 sa vedem ce se mai poate intimpla.oricum se vor incurca borcanele din nou.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate in tot ceea ce spui in loc sa se aseze lucrurile mai rău se încurcă nh stiu ce ar mai putea face sa o omoare pe Nur sau chiar sa o răpească iau Yigit nu isi da seama de nimic zici ca nu traieste lângă doua vipere si le mai da si explicatii pt orice.Pacat ca acum spre final nu au o poveste mai captivanta sz te facă sa iti doresti mai mult urmat ep din contra te gândești la ce rău se mai intampla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum dupa ce am vizionat cele 2 fragmente din ep.45 imi pun si eu intrebarea.ce va alege yigit.dragostea sau mama fiului sau.am o banuiala ca va alege mama copilului sau,deoarece nu se poate desprinde de propriul lui trecut.oricum treaba s-a cam incurcat si se pare ca vom avea parte de ceva actiune.oricum am inteles ca acest sezon se va sfarsi la ep.52 si deocamdata nu se stie daca vor mai face un sezon 3.oricum,acum spre final se vor complica destul de mult lucrurile iar cei 2 indragostiti vor mai fi pusi la incercare.parca imi pare rau pt.ei.nu degeaba titlul filmului e-NU VOI RENUNTA.

      Ștergere
    2. acum dupa ce am vazut cele 2 fragmente din ep.45,imi pun intrebarea:ce va alege Yigit,dragostea sau mama fiului sau?mi-as dori sa gresesc dar probabil va alege ca un tata,neputandu-se desprinde de propriul sau trecut,si in plus nimeni pana acum nu i-a deschis ochii in privinta lui Iclal.oricum personajul ei este de o femeie slaba,manipulatoare si obsedata care ar face orice inclusiv instigare la crima pt.a-si asigura locul langa Yigit,oricum o luam nu are nici stofa de mama.se pare ca vom avea parte de ceva actiune pe finalul acestui sezon care se va incheia la ep.57.chiar daca nu vor mai face un sezon 3,nu se sfarsi prea bine,va ramane in coada de peste,nu degeaba titlul original este NU VOI RENUNTA.

      Ștergere
    3. si in sfarsit a aparut si ep.45.era previzibil ca yigit nu va putea alege,iar de acum incolo ne putem intreba cand va iesi adevarul la iveala,si anume ca Firat o iubeste ca un prost pe iclal.oricum un final fericit nu se intrevede.totusi sunt curioasa ce idei mai are scenarista.pana una alta finalul filmului e de-abia la ep.57 asa ca vor mai fi situatii neprevazute si intriga,multa intriga cam plictisitoare.

      Ștergere
  11. Buuun, pe langa faptul ca astia nu mai stiu ce sa faca sa le creasca ratingul si zau ca se chinuie rau de tot ca nu mai prea au idei interesante deloc (poate acum daca mai baga ceva cu mafia de pe la ei daca tot le rapira pe Nur si iclal), eu vreau sa-mi exprim nedumerirea in ce priveste taiatul frunzei la caini, adica daca in Turcia oamenii sunt platiti doar pt a sta la barfe precum cotofanele alea 3 de la oficiu care doar intorc la dosare si barfesc, pt ca eu asta vad, toata lumea se plimba fara a parea ca fac nicio treaba, o fi ca la noi, pilele iau bani pt facut nimic...proasta atmosfera.
    Culmea ar fi ca acum sa-l puna pe Yigit sa aleaga sa salveze pe una dintre neveste...serialul a inceput bine dar acum zau ca o lalaie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rezumatul pentru ep.45 cand apare?

    RăspundețiȘtergere
  13. Please rezumad episod 31 - 40 english translate

    RăspundețiȘtergere
  14. Please rezumat episode 31 - 40 english translate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Try "translate" on your computer, that's how i read sites in different languages...

      Ștergere
    2. am vizionat pe you tube ep.46 si dupa cate am vazut din frag.ep.47 lucrurile mai rau se incurca si pe cuvant ca nu mai stiu ce sa cred.e prea de tot.Yigit asta ori o iubea pe iclal si nici macar nu-si dadea seama ori e confuz rau de tot.intriga e interesanta dintr-un anumit punct de vedere,dar... parca prea e trasa de coada.oricum astept sa ma lamuresc in momentul cand voi citi rezumatul,care sper ca va fi postat in curand.

      Ștergere
  15. va rog frumos rezumatul episodului 47. multumesc cu anticipatie!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cind am vazut episodul asta am vrut sa dau cu telefonul fe perete! Acum ce mai vrea Yigit le vre pe amindoua , si nu o lasa nici pe Nur sa fie fericita nici pe Iclal . Devine inervant filmul asta sau ny stiu ce sa zic dar bine face Nur cu el !.ce ziceti?!?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie mi-a ajuns sa vad un serial cu o obsedata, Iclal, care calca tot in picioare doar ca sa fie cu un om care nu o iubeste, ori asa zicea el.Plus ca acum vad doi frati care vor sa fie cu doua neveste, ca una nu e deajuns!!!! Ma intreb cat or s-o mai lungeasca pt ca daca la inceput a parut ceva interesant acum vad o iclal obsedata, am vazut un Kerem tot obsedat, iar deFirat ce sa mai zic, un prost cu P mare...doamne, ce au facut cu serialul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. așa e! plus ca pare ca devine obsedata si Nur!

      Ștergere
  18. Rog rezumat episod 48. Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vă mulțumesc mult, mult de tot pentru extraordinara promptitudine a traducerilor. Sunt dependentă de actorii ăștia frumoși, am vizionat episodul 49 azi noapte. Aștept rezumatul. Din ce am înțeles eu mi se pare mie că Iclal iar a uneltit ca să iasă prost Nur (a angajat-o) pentru prezentare. La sfârșit Nur strigă disperată ceva, bănuiesc că Yigit, ca de obicei, iar nu o crede. Iar Fatih la un moment îi spune lui Nur ceva de un elicopter, cred că după ce a stabilit ci Yigit să-și însceneze vreun accident. În prezentarea episodului 50 Iclal leșină când Cahit spune ceva de un elicopter. Vom vedea...

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțumesc mult pentru rezumate, aştept pentru
    episodul 49.

    RăspundețiȘtergere