..

Prizoniera dragostei 49-59



Rezumat episod 49
Yigit intra  si afla ca Fatih este managerul ei si Nur se grabeste sa plece spunandu-i respectivului ca managerul ei va rezolva restul. Ea il scoate pe Yigit care nu intelege ce este cu aceasta prostie si nici nu stie pentru ce sa se mai mire, ca vrea sa fie manechin, ca nu i-a spus sau ca Fatih face pe managerul ei. Pana la urma Nur ii spune ca este terminata financiar si asa el accepta sa se calmeze si sa discute.  Pe de alta parte Cahit continua sa discute cu Sedat si Yagmur ii urmareste de la distanta si isi aminteste cum Cahit i-a spus sa cheme politia daca vede ca nu se pot intelege dar isi aminteste si cum a amenintat-o Sedat daca se plange politiei. Cahit isi imagineaza ca poate sta civilizat de vorba cu respectivul dar Sedat ii cere sa nu-i amestece parintii in discutia lor.Cand el scoate cutitul ajunge politia si il ia dar el o amenita pe Yagmur ca este si ea terminata.
Nur ii explica lui Yigit ca daca ii spunea ca este datoare nu ii permitea sa-si rezolve singura problemele si a vrut sa castige timp si acum pentru a–si putea rezolva problemele financiare este nevoita sa faca pe manechinul si dupa ce isi va plati datoria va renunta.  El este suparat ca nu i-a spus de problemele ei insa a fugit repede si s-a sfatuit cu Fatih, i-a spus ce vrea sa faca si pe el l-a lasat fara sa stie nimic de datoria ei. Ii mai spune ca nici nu mai poate vorbi dupa ce tocmai a vazut. O intreaba cine este el in viata ei si pana la urma putea merge la el ca la un patron si sa-i vorbeasca ce problema are. Ea considera ca era imposibil sa ceara un avans asa de mare ca s-ar fi iscat barfe si sunt problemele din viata ei si vrea sa le rezolve singura. Yigit pleaca furios ca nu mai stie ce reprezinta el in viata ei. Cahit si Yagmur se intorc de la politie si el este fericit ca a reusit sa rezolve dar vede ca ea are ceva si ii cere sa-i spuna daca mai este ceva ce nu stie ca este fratele ei si o poate ajuta insa Yagmur evita discutia si ii spune ca nu mai este nimic. Ei ajung acasa si Elmas se ia de Yagmur pentru ce a patit fratele ei si Cahit este nevoit sa intervina si ii spune ca respectivul a fost predat politiei si Elmas se bucura si vrea detalii despre eroismul lui Cahit.  Ei isi intrerup apoi discutia pentru ca apare Nur plangand si Elmas vrea sa se ocupe de ea.
Yigit merge la firma inca furios si se ia de Fatih si nu intelege ce fel de politist este si ii spune ca rabdarea lui are o limita si pe de alta parte Nur continua sa-i spuna lui Elmas ce s-a intamplat dar Elmas nu ii da dreptate si considera ca a gresit si nu intelege de ce nu vrea sa fie ajutata de Yigit. Nur considera ca atata timp cat el sta in alta casa cu Iclal alaturi nu poate accepta sa-i fie platita datoria.. Ea continua sa vorbeasca despre comportamentul lui Yigit  cand el tocmai ajunge si o aude. Ei continua discutia reluand aceleasi invinuiri reciproce. El nu accepta in plus sa faca acea munca  insa ea nu considera ca face ceva rau si a luat decizia pe care ea o considera buna si isi va achita astfel datoria.
Nazan si Aytul stau in curte si cum copiii se joaca Nazan le face observatie ca o deranjeaza si ii trimite iar Aytul ii spune sa fie atenta ca daca va continua sa se poarte asa nu va fi bine. Nazan se intreaba oare cat mai trebuie sa stea fara sa faca nimic ca acusi Cahit va divorta de ea si atunci ce va face ca se pare ca fetita nu-i aduce niciun fel de beneficiu. Ajunge si Iclal acasa si le spune ca este suparata din cauza ca l-a vazut pe Yigit patruland in fata portii lui Nur. In casa Elmas nu se mai satura sa-l auda pe Cahit povestindu-i cum a facut pe eroul si aud apoi ca a sosit si Yigit. Elmas vrea sa-i vorbeasca si Yigit o trimite sa vorbeasca cu verisoara ei insa Cahit intervine si el si vrea ca Yigit sa-l asculte.  Insa tot Yigit vorbeste furios si vrea sa vada cum va reusi Nur cu activitatea ei de manechin sa-si rezolve problemele. Elmas considera ca Nur are dreptate tinand cont de suma ce trebuie platita si Yigit considera ca mare lucru ca are de platit cativa bani sau ma rog cateva milioanme tot una este. Iclal care tocmai a intrat in casa asculta discutia  si il aude pe Yigit cand spune ca el stie de ce face asa Nur pentru ca de fapt este geloasa pe Iclal.   Intre timp Nur se apuca sa faca o cantitate mare de mancare pentru ca asa se simte bine si ii spune lui Fatih ca nu exagereaza deloc. El face apoi referire la discutia pe care ea a avut-o  cu Yigit si Nur se mira ca el stie dar ii raspunde ca nu era greu de ghicit.  
Dupa ce Iclal il aude pe Yigit sta de vorba cu Aytul si se gandeste ca poate si ea contribui la neintelegerea dintre ei. Vrea sa arata tuturor cine este ea si cine este Nur cu toate ca Aytul nu prea este deacord si se gandeste ca il poate pune intr-o situatie grea si pe Yigit dar Iclal nu renunta si considera ca poate de data asta lui Nur ii va fi mai greu. Iclal merge apoi la Yigit care joaca biliard si il intreaba ce a facut din nou Nur pentru ca isi da seama dupa cum se comporta el ca s-a intamplat ceva. El nu-i spune nimic si ea isi cere apoi scuze ca nu s-a putut abtine ca l-a vazut asa dar nu rezista sa-l stie mereu suparat din cauza acelei femei si vede ca si el isi da seama dar nu spune nimic si este convinsa ca va trai tot ce a trait daca nu renunta la Nur. Merg apoi la masa unde Aytul se ia de Cahit pentru ca continua cu povestea lui spre deliciul copiilor dar la scurt timp sunt anuntati ca politia se afla la usa si intreaba de Yagmur.  Cu totii afla ca pe numele lui Yagmir exista o plangere pentru inselatorie.
Dupa ce Nur termina de luat cina este invitata de Fatih la plimbare sa ia putin aer sa isi mai revina. In masina ea continua sa-i spuna cat este de suparata si Fatih ii cere sa nu se mai invinovateasca atata si crede ca a sosit timpul sa-si revina.  Ei merg apoi la o terasa si cum Nur se mira ca el sta tot la hotel considera ca este timpul sa mearga sa-i caute o casa. Ei vorbesc apoi de Istanbul si ea isi aminteste cum l-a vizitat intr-o singura zi alaturi de Yigit si dragostea ei pentru Yigit a inceput in aceea zi si de atunci pentru ea Istanbulul este la fel in schimb pentru ea si Yigit s-au schimbat multe dar inima ei bate la fel si asta este dragostea.  Cahit cu Yigit si Emin se afla la politie si nu pot intelege ce s-a intamplat si inca nu stiu cine a facut plangerea. Vine avocatul si le spune ca trebuie sa mearga in fata judecatorului pentru ca sora lor a acceptat invinuirea dar pana la urma este eliberata. In drum spre casa Nur ii povesteste in continuare lui Fatih de ce simte si ce greu este totul si el crede ca inca nu este pregatita pentru despartire dar ii raspunde ca nici vorba sa se gandeasca la despartire. Ajung acasa cand ajung si Yigit cu restul de la politie. Nur afla de la Emin ce s-a intamplat iar Yigit nu il lasa pe Cahit sa vorbeasca inca cu Yagmur considerand ca trebuie ca ea sa-si revina.  Nur ii trimite mesaj lui Yigit si ii spune ca a aflat ce s-a intamplat si il intreaba daca vrea ca ei sa vorbeasca insa el nu-i raspunde. Nur este convinsa ca el are acum nevoie de ea si il suna dar are telefonul inchis si ii lasa mesaj vocal ca poate sa o sune cand isi deschide telefonul.
Ziua urmatoare Nur si Elmas discuta despre faptele lui Yagmur si se gandesc ca  fratilor ei desigur le este rusine. Elmas spune ca de fapt ei ii este draga fata dar nu crede ca Emin are ceva cu ea ca de fapt el se gandeste la Yaren si Nur ii raspunde ca nu are nicio legatura si de ce nu se poate ca ei doi sa fie impreuna si le sta foarte bine. Nur o intreaba apoi cum se simte Yigit pentru ca i-a lasat mesaj si nu i-a raspuns insa Elmas nu l-a vazut si nu-i poate spune nimic. Ea stie ca oricat sunt de suparati se sustin in astfel de momente. Nur pleaca dar cum vede ca masina lui Yigit este inca acolo il asteapta sa iese. Cand pleaca si el si o vede nu vrea sa vorbeasca cu ea si Iclal il vede si isi da seama ca se ascunde sa nu fie vazut de Nur si ii da pace in schimb se ia de Nur. O intreaba daca cumva pe ea o asteapta si pana la urma Nur pleaca.  Nazan cu Aytul stau de vorba si Nazan este suparata ca din cauza lui Elmas nu a putut sta de vorba cu Cahit si nu stie exact ce s-a intamplat dar Aytul ii spune ca este vorba de inselatorie si nu este deloc mirata din moment ce au luat-o la ei in casa pe fata si i-a furat. Nazan face apoi comparatie intre Yagmur si Yaren. Sunt intrerupte de sosirea lui Elmas si Nazan nu poate afla ce ganduri are Aytul legat de cele doua surori.  Dupa ce ajunge la ea in camera Aytul o suna pe Yaren. Pe de alta parte Cahit vrea sa stea de vorba cu Yagmur dar vede ca nu este in camera ea aflandu-se in parc unde o vede Emin.  Yagmur spune ca ii este rusine si nu vrea sa stea de vorba si pleaca iar Emin ii spune ca nu trebuie sa fuga si daca vrea sa vorbeasca el este gata s-o asculte.
Yigit ajunge la firma si cu toate ca este asteptat la fabrica el vrea sa vorbeasca cu Nur. In drum spre Yigit Nur se intalneste cu Fatih si il informeaza ca Yigit vrea sa-i vorbeasca si el ii spune ca se bucura ca o vede fericita si ii ureaza succes in tot ce face.  Nur ajunge la Yigit si il lasa pe el sa vorbeasca prima data si Yigit ii spune doar ca a chemat-o in calitate de patron si poate pleca, adica o concediaza. El nu poate accepta ca in firma lui sa fie tot felul de discutii legate de prezenta ei acolo si mai ales acum cand este din nou manechin si asta este politica firmei.  Nur ii raspunde ca de fapt este politica lui de razbunare si nu il intelege cum a devenit un astfel de om si asa de linistit o concediaza pe ea. Este suparata ca desi i-a spus ca face pe manechinul pentru a castiga suplimentar niste bani pentru a-si achita datoria el procedeaza astfel si daca asta este pretul pe care ea trebuie sa-l plateasca. Yigit ii spune sa plece si ii ureaza succes in noua viata. Cand Nur isi impacheteaza lucrurile merge Fatih la ea si ii spune ca a concediat-o iar el o ajuta sa-si duca lucrurile. Yigit coboara si el si Nur merge sa-i spuna ca intr-o situatie asa de grea pentru ea si fiind singura o da afara dar ii va demonstra ca are putere sa se tina pe picioarele ei. La despartire Fatih ii spune ca totul va fi bine si o sustine si pentru moment ea vrea sa fie singura. Yigit merge apoi la Fatih care il intreaba daca este fericit pentru ce facut si ii raspunde ca nu la fel ca el si apoi sunt trase focuri de arma inspre ei.  Cand merg in birou Yigit este furios ca masina i-a fost distrusa si trebuie sa mearga la fabrica si se intreaba ca oare cum ar mai putea ajunge ca doar nu poate zbura pana acolo si lui Fatih ii vine ideea ca desigur va putea merge cu un helicopter. Intre timp Nur merge sa se plimbe prin parc si afla ca a fost aleasa pentru o prezentare de bijuterii la o licitatie. Seara sta de vorba cu Elmas si ii spune ca nici nu-i mai pasa ca a fost concediata dar nu-i mai raspunde la intrebarea lui Elmas daca cu adevarat s-a terminat dragostea lor.  La randul lui Cahit il intreaba pe Yigit daca intradevar s-a terminat si asta a fost tot, o concediaza pe fata stiind ce datorie are  si nu poate fi deacord ca i-a concediat secretara. O supara si pe fata si el este la fel de suparat si ce a rezolvat. Yigit ii spune ca nu este deacord ca ea sa fie si secretara la firma Kozan si sa faca si pe manechinul. Intre timpYagmur este in fata casei neindraznind sa intre si o vede Emin care o cearta pentru comportamentul ei si ii spune ca fratii ei vor sa o ajute in schimb ea fuge de ei si cearta lor se termina cu un sarut.  Aytul merge la Iclal si vede frumosul colier pe care seara urmatoare il va purta Nur. Apoi o informeaza si pe Aytul ca Yigit a dat-o afara din postul de secretara.
Ziua urmatoare Nur se intalneste la o cafenea cu Fatih care este bucuros ca vede ca arata mai bine. Ea ii raspunde ca nu are de ales si isi incepe munca noua. Il intreaba apoi de Yigit si afla ca el are ceva program seara.
Se face seara si incepe licitatia unde este prezent si Yigit alaturi de Iclal. Nur este si ea aproape gata dar afla doar cand ii este adus colierul cine este proprietara si se infurie ca i-au ascuns si nu poate accepta sa apara cu acea bijuterie. Pana la urma Nur accepta si Yigit merge si ii smulge colierul de la gat.


Rezumat episod 50
Iclal face pe mirata si suparata ca femeia o face de rusine provocandu-l astfel pe Yigit care-i smulge colierul lui Nur, spune ca licitatia s-a terminat si apoi pleaca. Toata lumea fuge dupa Yigit. El o intreaba pe Iclal ce inseamna asta si daca cumva este amestecata dar ii raspunde ca fiind o seara foarte importanta pentru ea nu isi putea face asa ceva, sa se faca de rusine in fata tuturor. Se gandea ca va fi seara ei de succes dar ca de obicei a aparut Nur care sa strice totul. Yigit se infurie si ii reproseaza ca este colierul ei asa ca ea este implicata. Apare si Nur care este suparata pe el pentru ca a aparut acolo pentru ca s-o faca de rusine. Ele incep sa se certe invinuindu-se reciproc de fata cu toata lumea. Nur se supara ca Yigit nu o crede ca nu stia al cui este colierul, abia in ultima clipa a aflat si ca de obicei este un nou joc a lui Iclal si il face orb, ii spune de telefonul special primit de la agentie pentru ea si ca vazand colierul nu a mai vrut sa-l poarte dar era prea tarziu si au obligat-o. Cu toate astea lui Yigit ii pasa mai mult de ce a facut ea nu Iclal si pleaca. Nur alearga dupa el si ii spune ca daca ii intoarce spatele si pleaca totul se va termina. El pleaca si Nur cade distrusa spunand ca el i-a terminat. Ajunge Fatih si Nur ii spune ca acum cu adevarat s-a terminat totul.
Atat Yagmur cat si Emin sunt inca sub influenta sarutului si Yagmur crezand ca Cahit stie ca a patit ceva si vorbindu-i de buze ea ii marturiseste ca Emin a sarutat-o dar isi da seama ca el nu stia si Cahit este la fel de surprins. Pe de alta parte Emin este surprins de Elmas vorbind singur despre sarut si pana la urma este nevoit sa recunoasca ca el si cu Yagmur s-au sarutat. Fiecare marturiseste ca are fluturi in stomac si ca probabil s-a indragostit. Elmas merge la Cahit si el considera ca sunt terminati ca fratii lor s-au indragostit.   Iclal cu Yigit ajung acasa si el ii cere sa coboare cu toate ca ea vrea  ca sa-i spuna ceva pentru a se putea culca linistita. Pe de alta parte Nur sta de vorba cu Fatih si ii spune ca nu va functiona relatia lor si de data asta este foarte suparata si a fost din nou planul lui Iclal si el stie dar tot pe ea o invinuieste. Cand el o intreaba in schimb ea ce stie, ii raspunde ca stie ca de acum Yigit nu mai este si a ramas singura.
Dimineata Nur este sunata de la agentie si fara sa asculte ce urmeaza sa i se spuna isi cere scuze pentru ca le-a facut probleme si stie ca este concediata. In schimb i se spune ca nici vorba de concediat si in plus telefoanele suna mereu pentru ea si peste tot in presa doar despre ea se vorbeste. Iclal citeste si ea incantata stirile din presa dar Aytul nu este deloc incantata de comportamentul ei si ii aminteste ca i-a spus ca nu face bine si din acest motiv nici nu s-a dus cu ei sa se faca de rusine. Iclal raspunde ca poate era mai bine sa mearga s-o vada cum a ramas singura Nur strigand dupa Yigit sa nu plece si considera ca de rusine s-a facut Nur nu ea. Yigit citeste si el presa in prezenta lui Elmas si Cahit si se infurie ca se scrie despre el ca a innebunit. Elmas ii tine partea lui Nur si ii spune ca ce a trait el la fel a trait si Nur. El este furios in continuare pe Nur ca i-a dat lui Iclal ocazia sa se joace si ca a terminat-o cu verisoara ei si nu va uita ce a facut iar Nur ii spune si ea lui Emin ca de data asta va fi altfel si nu va uita nimic. Yigit pleaca si Cahit merge sa vorbeasca cu el sa-l linisteasca si nu este deacord cum a procedat si Emin la fel o critica pe Nur pentru comportamentul ei. La plecare dupa ce cei doi isi arunca priviri inainte de plecare, Yigit ii spune lui Cahit ca se pare ca Nur nu are nimic din moment ce s-a machit si pleaca linistita si cu siguranta merge sa pozeze. Cahit pe de alta parte se intreaba de ce cu Emin si cum Yigit nu stie la ce se gandeste Cahit continua si el sa se intrebe de ce Nur a plecat cu Emin dar Cahit nu-i spune la ce se gandeste. La fel si Nur considera ca si Yigit la plecare era nepasator dar Emin este si el cu gandul la ce a vorbit cu Elmas in legatura cu Yagmur. Cum Iclal a auzit-o pe Elmas tinandu-i partea lui Nur in fata lui Yigit dupa ce ramane singura se ia de ea dar Elmas ii aminteste de relatia  ei cu Firat suficient ca Iclal sa-si piarda controlul.  Ajunge si Nazan si Iclal o considera pe ea vinovata de faptul ca Elmas este la ei in casa dar Nazan ii raspunde ca ea nu are cum sa faca ca Elmas sa dispara de acolo, si-a dat silinta cu fetita dar nu a functionat asa ca Iclal crede ca va rezolva ea cumva si merge sa vorbeasca cu fetita.  In acest timp Elmas merge sa stea de vorba cu Yagmur care si ii spune ca ce simte pentru fratele ei este dragoste dar Yagmur se ataca ca nici vorba de dragoste asa ca Elmas vrea sa plece siYagmur care vrea sa afle ce a spus Emin recunoaste ca s-a indragostit putin de Emin si Elmas ii raspunde la fel ca si Emin s-a indragostit putin de ea. Pe de alta parte Cahit se framanata cum sa-i spuna lui Emin sa stea la distanta de sora lui cu toate ca se gandeste ca nu-i un baiat rau. Se intalneste apoi cu Yigit si ii spune ca nu il poate insoti la fabrica pentru ca ii este frica de helicopter. Yigit pleaca pentru ca helicopterul este pregatit  Inainte de a urca cei doi in helicoper Fatih este informat ca este in regula si Yigit afla ca doar ei doi vor zbura si se mira cat de bun este Fatih, ba pilot, ba politist si chiar manager pentru Nur.
Pe de alta parte Nur cu Emin ajung la agentie si se pare ca si el are calitati de manechin si fetele de acolo il pun sa pozeze. Nur sta de vorba cu seful agentiei care ii prevede un mare viitor in cariera de model dar ii raspunde ca nu are astfel de intentii ci o face din motive financiare dar semneaza un nou contract. La plecare ea se amuza cand il surprinde pe Emin pus de fete sa spuna “branza”. Discutia dintre Elmas si Yagmur continua si ea recunoste ca este intradevar indragostita cum trebuie si nu stie ce sa faca mai departe pentru ca nici ea nici el nu si-au spus ca se iubesc si Elmas ii spune ca se iubesc si stiu ei cum sa se comporte ca doar sunt tineri nu copii si acum este randul ei.  Elmas pleaca si in curte o vede pe Iclal ca se joaca cu fetita dar de fapt Iclal incepe sa faca si cu ea cum a facut cu Mert. Elmas ajunge acasa tocmai cand ajunge si Nur si incearca s-o convinga ca greseste comportandu-se astfel cu Yigit si face din nou jocul lui Iclal. Ea se intoarce apoi si vede ca Cahit s-a intors deja si ii povesteste de Nur dar Cahit este convins ca cei doi vor rezolva insa el vrea ca ei sa discute de Yagmur si Emin si ea ii raspunde ca a rezolvat si Cahit se linistetste dar pentru putin timp pentru ca de fapt afla ca cei doi se iubesc si sare ca ars. In acest timp Yagmur si Emin isi fac curaj  sa vorbeasca. Cahit insa nu concepe ca cei doi sunt iubiti. Nazan ii vede ca discuta aprins si o trimite pe fetita sa-i asculte si apoi sa-i spuna ce vorbesc si ea il aude pe Cahit cand spune ca nu-i convine ca fratii lor sunt impreuna.
Yigit cu Fatih inca sunt pe drum si Fatih constata ca sunt probleme si ii spune lui Yigit ca vor cadea si ii cere sa sara.  In acest timp Iclal il suna si cum costata ca telefonul lui este inchis este convinsa ca tot din cauza lui Nur nu poate vorbi cu el.  Vine Cahit si Iclal ii cere sa-l sune el pe Fatih dar tot fara rezultat. La randul ei si Nur ii lasa mesaj lui Fatih ca este ingrijorata pentru ei. Primul care isi revine dupa accident este Yigit si incepe sa-l caute pe Fatih. Intre timp isi revine si el si il aude pe Yigit si pana la urma se intalnesc. Yigit trebuie sa-i scoata priciorul prins sub o piatra si apoi reuseste sa-l ridice. La locul in care a cazut helicopterul ajung ajutoarele si presa care incepe sa-i caute pe cei doi. Se face seara , Cahit face pe suparatul ca Yagmur inca nu a venit iar Nazan face apropouri legate de ce a auzit de la Nazli. Este sunat Cahit si informat ca a cazut helicopterul. Nur este si ea tensionata si pozele nu ies cum trebuie. Spune ca are ceva ce nu-i da pace si este constienta ca le face probleme dar va cauta sa-si revina cand tocmai vede la televizor stirea cu Yigit si pleaca. Intre timp Yigit cu Fatih continua sa mearga si Yigit se intreaba daca cumva s-a aflat deja de accident si se gandeste la Mert si Nur si ce vor face. Nur ajunge la Iclal si intreaba daca este adevarat ce a auzit. Iclal ii spune ca nu au niciun fel de veste si o intreaba daca simte cu adevarat daca Yigit a patit ceva si ce simte si ii raspunde ca simte doar teama. Apare Mert care ii spune lui Nur sa plece ca nu o vrea in casa lor. Nur pleaca dar o implora pe Iclal sa-i dea de stire daca afla ceva.  Aytul in schimb este foarte suparata spunandu-i lui Iclal ca si-a pierdut cu adevart mintea pentru ca a stat de vorba cu Nur. Nur in schimb ramane acolo pana cand apare Yigit spune ea. Vrea doar ca Yigit sa se intoarca, altceva nu vrea.
Se face dimineata si in sfarsit cei doi sunt gasiti si cum Nur nu s-a miscat din acel loc Iclal ii trimite sa bea ceva lucru care o infurie iar pe Aytul. In timp ce ele se cearta Yigit ajunge si prima data o imbratiseaza pe Nur  si apoi ii vede si pe restul acolo....


Rezumat ep 51
Yigit il cheama la el pe Mert dar acesta se supara si ii cere sa plece de la ei. Cahit ii cere lui Nur sa plece iar Aytul o intreaba daca ii place ce a facut. Nur ii spune lui Cahit ca a uitat unde se afla si el ii cere sa nu se mai invinovateasca si sa se bucure ca Yigit s-a intors si Mert este doar un copil dar Nur nu poate uita ca Mert o uraste si la fel va fi si cand va creste. Cahit o incurajeaza si ii spune ca nici ea nici Yigit nu vor permite sa se intample asta. Mert nu vrea sa deschida usa si il trimite la Nur. Iclal incearca si ea sa-l convinga si ii spune sa deschida pentru ca tatal lui a plecat. Mert deschide si spune ca o vrea doar pe mama lui. Iclal intra si il lauda ca isi apara mama. Yigit ramane langa usa si Aytul ii spune ca pentru ce a facut asta merita si nu se va termina pentru ca fiul lui va creste si nu ii va fi mai usor. Iclal iese de la Mert si ii spune lui Yigit ca a adormit pentru ca toata noaptea l-a asteptat dar acum vrea sa plece la Nur. Yigit merge dupa Iclal care continua si ea sa fie suparata si in loc sa-i spuna bun venit sunt obligati acum sa treaca prin asta si ii cere sa plece fiind obosita pentru ca toata noaptea l-a asteptat. Sa  nu mai spuna din nou ca ea este vinovata si pentru asta. Yigit ii cere sa-l ajute pentru ca este vorba de inima franta a copilului lor si daca ea nu-l ajuta singur nu va reusi si nu face asta pentru el ci pentru Mert. Iclal ii spune apoi ca i-a permis acelei femei sa stea la ei in curte si a tinut-o de mana si a uitat ce se poate intampla, i-a trimis chiar si ceai sa bea dar de acum s-a terminat cu toate si nu il va ajuta, sa se descurce singur.
Cahit se intoarce de la Nur si ii vede pe cei doi indragostiti venind de la plimbare, pe Emin il trimite sa se ingrijeasca de Nur iar lui Yagmur ii face observatie, sa nu considera casa lor drept hotel si sa umble cu baiatul acela asa cum ii vine ei dar ea ii aminteste ca acela este iubitul ei.  El ii spune ca in timp ce ea umbla aiurea pe strazi nici nu o intereseaza de accidentul cu helicopterul suferit de Yigit.   Nur se plange lui Emin si Elmas ca se simte foarte rau insa ei nu o inteleg din moment ce Yigit a fost salvat si le spune ca Mert o uraste. Elmas ii aminteste lui Nur ca nu din vina ei o uraste ci mama lui l-a facut sa se comporte asa.  Nur tot gaseste o scuza pentru Ical care s-a comportat asa din propriul ei interes. Elmas continua sa-i spuna ca daca nu era Iclal ea cu Yigit ar fi stat de vorba frumos cu Mert si totul era in regula dar femeia nu le-a dat ocazia.  Pe de alta parte Yigit sta langa Mert care doarme si ii promite ca totul va fi foarte bine si frumos. Iclal ii spune furioasa lui Aytul ca dupa toate astea tot ei ii cere ajutorul si ca de obicei Aytul o linisteste dar ii aminteste ca i-a spus cu o seara inainte ca greseste comportandu-se astfel cu Nur si sa nu uite cine ii este dusman sau prieten iar Iclal ii spune ca in acea casa singurul ei prieten este Firat. Cand Aytul o aude se infurie si ii spune ca nu este in toate mintile dar Iclal nu se mai lasa intimidata si raspunde ca singurul care o intelege este Firat, in schimb Yigit niciodata nu a inteles-o si sentimentele lui Firat sunt pentru ea. Aytul ii cere sa-si revina altfel va fi foarte rau dar Iclal nu considera ca ii va fi mai rau decat cum este acum pentru ca a obosit mult sa lupte si ca o face in zadar si sa vada si ea ca Yigit iubeste pe altcineva. Aytul cauta sa fie cumva intelegatoare si considera ca se comporta asa pentru ca este obosita dar cand isi va reveni va realiza ce a zis.
Yigit merge la Nur si ii spune ca si el s-a gandit doar la ea si la Mert toata noaptea pana au fost gasiti de jandarmi. Ii mai spune ca ea este destinul ei si de cand a vazut-o prima data a vrut-o mereu alaturi de el. I-a fost si lui frica ca nu o va mai vedea dar de acum nu o va mai lasa de mana si poate face ce vrea ea, sa pozeze, sa invete si unde ea va fi acolo se va afla si el si nu o va mai lasa niciodata si va fi mereu alaturi de ea. Nur este bucuroasa auzind ce-i spune dar singura ei problema este doar Mert, nici munca nici datoria nu o framanta asa de mult. Yigit ii raspunde ca nu mai vrea sa-i ascunde de acum nimic lui Mert si ii va povesti totul si impreuna vor castiga si Nur intareste ce spune. Ei sunt intrerupti de un telefon si Yigit isi aminteste ca trebuie sa merga la spital sa-l ia pe Fatih si Nur este nemultumita ca framantata de problemele ei a uitat de Fatih asa ca decide sa mearga impreuna la el.
 Elmas sta si ea de vorba cu Emin despre Yagmur fiind incantata ca ei sunt impreuna si face apoi comparatie intre cele doua surori, Yagmur si Yarem si Emin se simte inconfortabil cand ea aduce vorba de Yaren, lucru care o face pe Elmas sa banuie ca el o iubeste pe Yaren. Emin ezita putin dar apoi se infurie ca o tot amesteca pe Yaren si Elmas pentru a fi convinsa vrea ca el sa-i spuna ca a uitat-o pe Yaren.   Nazan se ia de Yagmur si de felul in care se imbraca acum si ea ii raspunde ca doar vrea sa vorbeasca cu Yigit. Aytul este sunata de Yaren care ii spune ca a pornit spre casa.  
Dupa ce Nur pleaca cu Yigit, Iclal il suna pe Firat. In masina Nur vrea sa afle detalii legate de accident si ii spune ca a aflat totul de la televizor si nici nu isi mai aminteste cum a ajuns acasa.  Nur continua apoi sa-l intrebe daca cumva Fatih este vinovat de producerea accidentului dar o liniste ca Fatih este un pilot profesionist. Ajung la spital si Nur intra prima la Fatih si se bucura ca este bine si ca Dumnezeu i-a salvat. Ii cere sa nu spuna nimic ca s-a impacat cu Yigit si el pare ca nu se mai mira. Nur il asigura ca nu este deloc singur si daca ii permite va fi alaturi de el dar ii raspunde ca nu este singur. Yigit il ia din spital si il duce la hotel iar Nur merge la agentie. Yigit se infurie cand Fatih ii cere sa-l lase pe el sa rezolve problemele care sunt atributia lui si sa nu se implice in cercetari legate de accident si de Ridvan. Ambii la fel de inversunati, spun ca nu glumesc legat de acest subiect.
 Iclal este si ea pe drum si ii cere lui Aytul sa o lase singura ca merge la atelier sa isi revina. Iclal de fapt si-a dat intalnire la o terasa cu Firat si el este fericit cand o vede. Ea ezita ca l-a chemat si se gandeste ca greseste pentru ca fiind foarte suparata nici nu mai stie ce face. El este convins ca din nou are nevoie de el de aceea l-a cautat. Ea considera ca este la fel de amarata ca si el iar Firat se gandeste ca ei ii face bine sa fie acolo chiar fara sa spuna nimic dar cand incepe sa-i vorbeasca din nou de inima lui si iubire ea pleaca.  Nur este din nou la agentie si acum este mai plina de energie si dornica sa inceapa munca. Pe de alta parte si Emin s-a lansat in lumea modelingului fiind chiar laudat. Cand Nur pleaca de la agentie da de Emin si afla ca el face reclama pentru televiziune si ziua urmatoare va aparea si Nur se amuza.
Cand Yigit ajunge acasa este intampinat cu bucurie de Yagmur care isi cere iertare pentru toate neplacerile create. Yigit sta de vorba cu ea si ii spune ca de fapt ei se ajuta reciproc, asa cum s-au inteles de la inceput.  Intre timp ajunge acasa Iclal si Aytul devine banuitoare si merge la ea. Crede ca a patit ceva rau dar Iclal o expediaza rapid.  Nazan cauta mereu s-o provoace pe Elmas incat ea sa-si verse nervii pe fetita. Cu toate ca Nazan nu tipa la fetita cea care isca scandal este Nazan incat sa-i atraga atentia lui Cahit. El cauta sa o linisteasca pe Elmas considerand ca se poarta asa din cauza hormonilor si ii promite sa-i cumpere alta crema insa Nazan nu are de gand sa se opreasca. Cahit merge sa vada cum se simte fetita si desigur ca Nazan o compatimeste pentru ca s-a luat Elmas de ea si nici ea nu mai rezista intr-o astfel de atmosfera si fata este mereu stresata si Cahit cauta sa o apere pe Elmas ca se poarta asa din cauza sarcinii. Nazan aduce apoi vorba de Yagmur si Emin si ii spune ca Elmas ii sustine pe cei doi si cu toate ca urmeaza sa devina mama copilului sau, Elmas nu se schimba.  Nur cu Emin ajung acasa si el ii cere sa nu-i spuna nimic lui Yagmur legat de reclama in care va aparea pentru ca vrea sa-i faca o surpriza.
Yigit  ii cere lui Iclal sa-l lase singur cu Mert sa vorbeasca dar Mert continua sa refuze sa vorbeasca pentru ca l-a pacalit pe el si pe mama lui si o iubeste doar pe vrajitoare de Nur. Yigit ii spune ca intradevar o iubeste pe Nur pentru ca nu este rea si stie si el asta pentru ca a iubit-o fiind cea mai buna prietena a lui. Yigit ii mai spune ca niciodata nu va renunta la el si nu il va pacali dar si Nur va fi alaturi de ei. Yigit ii mai spune ca atunci cand va creste il va intelege si ii va da dreptate dar pana atunci ei vor fi mereu impreuna. Cand Yigit iese de la Mert ii cere lui Iclal sa fie atenta cum ii vorbeste lui Mert, el este copilul lor si ei nu sunt dusmani si mereu vor fi prieteni. Iclal insa il intreaba cum ar fi fost daca s-ar fi intamplat totul din cauza ei si daca er fi simtit ceva pentru Firat dar el nu-i raspunde si pleaca.
Nur afla de la Tayar ca l-a chemat pe Fatih la ei dar cum el a refuzat ea merge sa-i duca mancare. El intre timp da sarcina subalternilor sa-l gaseasca rapid pe Ridvan ca altfel cu siguranta va fi gasit de catre Yigit pe care il cheama la el. Nur ajunge prima si el este surprins crezand ca a ajuns Yigit. Nur vrea sa-l ajute pentru ca de fapt nu este singur si ii vorbeste de Fikret cu toate ca lui nu-i place si ii spune ca ea nu ii este dusman ci ii este sora si se intreaba pe unde o fi. El considera ca exagereaza si vrea sa inchida subiectul. Ajunge apoi si Yigit si atat el cat si Nur sunt surprinsi  ca se vad acolo.  Dupa ce Nur spune ca ea s-a dus sa-i duca mnacare, il intreaba pe Yigit el ce treaba are acolo si ii raspunde ca a venit  cu probleme legate de firma. Ea considera ca macar o zi sa-l lase sa se odihneasca si Fatih ii da dreptate pentru ca este intradevar obosit. Afara Nur ii spune lui Yigit ca a venit nu atat pentru ciorba ci sa vorbeasca cu Fatih pentru ca este foarte suparat si ca el are o sora. Dupa ce si-au pierdut parintii s-au suparat si acum este la fel de suparat cu ea desi a trecut mult timp. Ea vrea sa o caute pe Fikret si sa-i faca sa se impace. Yigit intreaba pe unde o fi Fikret si ii raspspunde ca era mica cand s-au intamplat toate si l-a intrebat pe Tayar dar nu vrea sa-i spuna nimic si este convinsa ca Fatih are nevoie de ea. Yigit ii promite ca o va ajuta sa-i gaseasca sora.
Aytul si Iclal stau si supravegheaza copiii si Aytul ii cere sa-i povesteasca pe unde ii rataceste mintea dar Iclal ii cere sa nu o mai preseze. Ea primeste apoi mesaj de la Firat care ii spune ca i-a facut bine ca a vazut indiferent de ce crede ea.
Seara Nur ii povesteste si lui Elmas ce intentii au si ca vor sa-i gaseasca lui Fatih sora. Pe de alta parte si Yigit vorbeste cu Cahit despre sora lui Fatih si apoi despre Mert si este convins ca va veni o zi cand el va intelege. Yigit o vede venind pe Yagmur si nu intelege cui ii trimite ea sarutari si Cahit il indeamna s-o intrebe. Pana la urma afla si Yigit ca Yagmur cu Emin sunt iubiti. Atat ea cat si Cahit sunt uimiti ca el nu este suparat din acest motiv asa ca Yagmur se linisteste insa nu la fel de relaxat este si Cahit si Yigit nu intelege ce are si el este chiar multumit ca nu mai are tot felul de prieteni ciudati. Cand Yigit ramane singur este informat ca a fost gasita adresa lui Fikert si sta la Adana.
Dimineata Yigit ii da lui Nur adresa si numarul de telefon a lui Fikret si pe ea o apuca nostalgia dupa locurile copilarie si cand isi revine se gandeste s-o sune dar Yigit n-o lasa si ii propune sa mearga impreuna acolo. Elmas merge la Cahit si ii spune ca este curioasa daca cu adevarat va divorta si el da din nou vina pe hormonii ei ca vorbeste astfel. Nazan care ii spioneaza dupa ce o vede pe Elmas coborand merge si ii strica fetitei jucariile aceasta fiind conditia ca ea sa-si poate castiga tatal dar in actiunea ei o are complice si pe Iclal. Asa ca atunci cand ajunge Cahit la micul dejun, Iclal si Aytul spun ca papucelul respectiv a cazut de la Elmas. In momentul urmator apare si Nazan cu fata de mana facandu-i observatie lui Elmas pentru ce a facut. Nazan ii spune lui Cahit ca Elmas este bolnava si ei ii este frica de ea si tranteste pe masa papusa distrusa si Elmas este in minoritate.  Cahit merge la Nazan in camera care ii confirma ca asa se comporta Elmas si  daca ii place ce imagine are in fata ochilor. El cauta sa linisteasca fata si ii spune ca ii va cumpara jucarii noi. Nazan sta de vorba cu Cahit si ii cere sa nu-i mai vorbeasca despre hormoni ca asta este adevarata nebunie. A dus-o repede acasa la el pe Elmas si acum poate vedea si el de ce este in stare.  Mai mult de atat aduce vorba si despre copil ca cine stie ce probleme ar putea avea si Cahit ii cere sa nu-i amestece copilul insa ea continua si ii spune ca maine poimaine cine stie ce va face si copilului ei. Ea se preface ca este foarte ingrijorata ce va fi cu el dupa ce vor divorta si va ramane singur cu Elmas si sa-l apere Dumnezeu. Cahit merge sa-si ia haina si Elmas este convinsa ca el va divorta si ii promite ca va uita tot raul ce i-a fost facut in acea casa.
In sfarsit ajunge Yaren si prima cu care se intalneste este Yagmur dar apare Aytul fericita ca a ajuns acasa. Yigit si Nur ajung la Adana si ea este foarte fericita. Ea se intalneste cu foarte multa lume din cartier care sunt bucurosi la randul lor sa o vada. Ii povesteste despre locurile in care a crescut si el ii aminteste ca tot la Adana a crescut si el. Yigit ii cere apoi sa o duca la mormantul parintilor ei unde el le multumeste pentru ca au dat nastere unei fete pe care o iubeste foarte mult.  Ei merg apoi in cartierul unde a locuit Nur.
Cahit si Nazan sunt la proces si el intrebat fiind daca isi mentine decizia de a divorta raspunde ca nu dupa ce isi aminteste tot ce i-a spus Nazan.  Dupa ce se plimba prin oras Nur isi aminteste ca de fapt s-au dus acolo sa o caute pe Fikret. Ea intre timp este sunata de Elmas iar el suna la usa lui Fikret ......


Rezumat ep 52
Fikret deschide usa si la intrebarea lui Yigit ca o cauta pe dna Fikret, raspunde ca ea este. El nu prea stie ce sa-i spuna pentru ca Nur a disparut si Fikret face presupuneri legate de prezenta lui acolo, ba mai mult se infurie ca probabil s-a dus dupa lucrurile luate de ea si de nervi i le duce si considera ca nu mai are nici o datorie si pana la urma de ce o trateaza astfel ea care s-a intors din Europa si considera ca merita un altfel de tratament. In sfarsit apare si Nur si ambele sunt la fel de surprinse de intalnire. Ea ii pofteste in casa si se scuza ca nu i-a fost prea usor, a umblat prin toata Europa si s-a intors dar tot greu ii este. Apoi le arata o revista si spune ca mai stie cate ceva despre ei.
Dupa ce pleaca de la tribunal Nazan si Cahit merg la o terasa, ei nu-i vine sa creada ca nu au divortat iar el vrea putina linste sa-si adune gandurile. Ea continua sa fie foarte fericita si ii spune ca stia ca asa va fi si ca le mai da o sansa si pe care ea nu o va mai irosi, va vedea alaturi de el o alta Nazan, va tine de mana o alta Nazan. Cahit ii raspunde ca sansa nu este pentru ea ci pentru copilul lui. Nazan continua sa-i spuna ca va face totul pentru copilul lui si va fi o mama buna. Cahit spune ca va face mai mult de atat, va fi mama copilului pentru ca ce i-a facut Elmas lui Nazli nu poate fi iertat. Nazan este foarte fericita pentru ca in cea mai grea zi a ei i-a dat un astfel de cadou. Cahit cauta sa se scuze ca nu a vrut sa-i faca asa ceva lui Elmas dar nu i-a dat de ales pentru ca nu isi poate incredinta copilul unei astfel de femeie dupa ce a vazut ca i-a facut fetitei. Ii spune apoi care este planul lui si anume toti vor sti ca au divortat chiar si Yigit si cand copilul se va naste il vor lua de la Elmas
Aytul este foarte fericita ca Yaren s-a intors dar inca nu-i spune cine este Yagmur cu toate ca Yaren nu intelege ce cauta la ei in casa ba mai mult cand la plecare Yagmur spune ca se vor vedea seara. Dupa ce Yaren merge sa se odihneasca Iclal se infurie pe Aytul ca a adus-o din celalalt capat al lumii si nu-i spune cine este Yagmur. Yagmur se intalneste apoi cu Emin si gandul ii este la Yaren si spune ca nu seamana  deloc cu ea si apoi ii spune ca vorbeste despre sora ei Yaren care s-a intors acasa. Apoi tot singura isi face curaj ca in fond sunt surori si se vor intelege, va veni si acel timp dar Emin nu prea este atent la ce ii spune, vrea sa stie cat va ramane Yaren si Yagmur ii spune ca probabil nu va mai pleca.
Vizita lui Yigit si a lui Nur continua la  Friket care le vorbeste despre munca ei si cat de mult munceste. Nur vrea s-ai spuna de ce s-au dus dar Yigit este curios ce munceste si afla ca este asistenta si le spune in continuare viziunea ei legata de munca si la care Nur face remarca ca este la fel ca si fratele ei dar o intoarce si spune ca felul ei de a fi i-a amintit de fratele ei. Ii spune apoi ca s-au dus acolo pentru ea si Fatih si sa nu mai continue cu supararea dintre ei pentru ca a  sosit timpul impacarii. Fikret insa nu prea pare fericita si Yigit cauta si el sa vina in ajutorul lui Nur si spune de accidentul de helicopter suferit de Fatih si Nur completeaza ca el este foarte singur si trebuie sa se ajute unul pe altul dar ea raspunde ca nu are nevoie de nimeni. Dupa ce aduce ceaiul cerut de Yigit le spune ca s-a gandit si ei sa nu-si imagineze ca este o fata amarata  dar acum ei au adresa i-o pot da fratelui ei si poate sa mearga s-a viziteze. Yigit ii propune atunci ca daca vrea poate ea sa merga la Istanbul in vizita la ei.
  In drum spre casa Nazan il linisteste pe Cahit, sa lase in seama ei sa faca jocul acestui divort fals. Pe de alta parte Elmas este agitata ca nu stie inca ce s-a intamplat si este convinsa ca va primi o veste buna asa cum ea spera. Il suna pe Cahit si cum el nu-i raspunde se incurajeaza singura si este convinsa ca vor fi o familie buna. Ajunge apoi Cahit si ii spune ca s-a terminat si ca au divortat si ea se linisteste.  Nur cu Yigit si Fikret sunt pe drum si ea se gandeste ca poate mai bine merge sa stea la hotel dar Nur o linisteste ca are destul loc si totul este pregatit. Tayar si mama lui  insa sunt surprinsi de vizita neanuntata a lui Fatih cunoscand care este situatia dintre el si sora lui. Nu trece mult si ajung si ei, Fikret este mirata de casa in care va locui si este obligata sa asiste si la discutia dintre Yigit si Nur care o face sa fie geloasa si cauta sa-i intrerupa. Are loc si intalnirea dintre cei doi frati dar Fatih pleaca urgent. Cand Nur alearga dupa el ii spune ca a gresit si nu avea dreptul sa faca asta. Nur ii cere sa nu intoarca spatele si sa plece pentru ca Fikret s-a dus pentru el si poate ca ii va multumi pentru ce a facut. Ea nu intelege ce vina mare poate avea sora lui de se poarta asa. La randul ei Fikret vrea sa plece la hotel dar pana la urma este convinsa sa ramana si se pun la masa.
Si vecinii se pregatesc de cina. Nazan pare cam fericita tinand cont ca tocmai a divortat lucru care o mira pe Iclal si Elmas la randul ei este fericita pentru ca cei doi au divortat dar nu intelege ce mai cauta la ei si el invoca inca responsabilitate lui fata de ea si daca nu-i convine sa mearga sa vorbeasca cu Nazan. Elmas vine cu ideea ca ei sa plece si Nazan sa ramana acolo pentru ca nu o vrea in apropierea ei in ultima perioada de sarcina dar Cahit gaseste scuza sa ramana acolo pentru ca acolo le are in apropiere pe neamurile ei si Elmas accepta si spune ca are incredere in el. Cand se pun la masa Yigit intreaba daca au musafiri si atunci apare Yaren. Yagmur se intoarce si ea acasa si ii spune lui Emir ca este foarte emotionata si el o incurajeaza insa vede ca si Emin nu este prea relaxat cand il cheama sa intre sa o salute pe Yagmur si el gaseste o scuza sa plece.Yagmur se aseaza la masa si cum Mert se adreseaza cu matusa ambele raspund si Yaren nu intelege doar ea crezand ca ii este matusa. Atat Cahit cat si Yigit se chinuie sa-i spuna pe ocolite cine este dar cum nu reusesec Aytul se ofera ea sa-i explice, ii spune ca Yagmur este sora ei, fata criminalului care i-a ucis mama insa Yaren  nu poate accepta. Nu intelege cum au acceptat-o acolo, au facut greasala si nu o va considera sora ei. Ia cheile de la masina avute la indemana si pleaca. Da de Emin afara si creznadu-l in continuare soferul familiei il pune sa conduca masina. Intre timp Yagmur pleaca si ea si Elmas se gandeste ca este mai bine s-o lase sa plece la Emin.
Nici la cina de la Nur treaba nu a mers mai bine si Nur ii spune lui Fikret ca-i pare rau ce s-a intamplat si nu se astepta la asta. Isi da seama ca nu va fi usor si chiar atunci bate le usa Yagmur care il cauta pe Emin.  Nur ii pregateste pat sa doarma acolo dar ea nu vrea sa-i povesteasca ce s-a intamplat. Intre timp Fikret pleaca si Nur cauta sa o opreasca macar pentru o noapte si ea accepta. Intre timp Emin o duce pe Yaren la hotel si ea ii cere ca ziua urmatoare sa-i duca acolo toate lucrurile si sa nu le spuna fratilor sai unde se afla. O suna pe Aytul sa-i spuna unde se afla si ea ii aminteste ca este de partea ei dar Yaren este oarecum si pe ea suparata ca nici ea nu i-a spus de Yagmur.  Yigit se intoarce si Aytul considera ca acum poate sa-i spuna ce are de spus si nu i se pare in regula ca din cauza surorii vitrege, sora lui buna sa plece de acasa.
Dupa ce Nur vorbeste la telefon cu Yigit sii ii spune sa nu fie ingrijorat pentru ca Yagmur este la ea, vorbeste si cu Fikret care pare foarte curioasa. Considera  romnatic faptul ca a luat credit doar sa fie vecina cu iubitul. Nur ii vorbeste din nou de impacarea cu fratele ei dar Fikret vrea sa discute altceva si sa amane pana dimineata acest subiect. Vrea sa stie mai multe de relatia ei cu Yigit si Nur se invoieste sa-i spuna cum a inceput totul.  Dupa ce ii povesteste Fikret isi arata nerabdarea s-o cunoasca pe Iclal. Nur continua sa-i spuna de certurile si impacarile lor si ca si-au promis ca nu vor renunta unul la altul. Nur ii cere sa-i povesteasca si ea de viata amoroasa dar ii raspunde ca ea a inchis subiectul dragoste.   Yigit sta de vorba cu Cahit si il intreaba daca a avut probleme cu Nazan la divort si ii raspunde ca totul a fost in regula dar vrea probabil sa-i spuna adevarul insa sunt intrerupti de sonerie.  Emin ii da cheia masinii dar nu ii spune unde este Yaren pentru ca si-a dat cuvantul.
Dimineata Fikret il vede pe Yigit ca merge la ei si se grabeste sa-i iasa in cale, ii spune ca Nur a plecat si pentru a nu-l lasa sa mearga sa vada de Yagmur se preface ca se simte rau si el se ofera s-o ajute. Ea motiveaza ca seara nu a mancat nimic si nici nu a luat micul dejun si mai bine merge sa ia in oras micul dejun si pana la urma el se ofera sa mearga impreuna.  Nur merge la Fatih la birou sa discute in legatura ci Fikret. El ii aminteste ca de multe ori i-a spus sa nu se amestece in asta. Nur continua sa-i ceara sa nu-i supere sora si sa nu se supere nici el si nici nu-l intelege de ce se poarta asa fiind vorba de sora lui, singura din familie pe care o mai are. El se infurie ca-i amesteca si parintii si ca pe ei Fikret i-a omorat. In acest timp Yigit si Fikret iau masa si ea ii povesteste de discutia avuta seara trecuta cu Nur. Yigit o lauda ca este deschisa si spune ce are de spus, la fel ca si el. Fikret il intreaba de ce il intereseaza asa de mult legatura dintre ea si fratele ei si ii raspunde ca relatia dintre frati este speciala. Yigit este intrerupt de un apel telefonic de la cineva caruia i-a dat sarcina sa pregateasca o surpriza pentru Nur si o ia si pe Fikret cu el.
Elmas merge sa-i duca lui Emin cateva lucruri de ale lui Yaren si il intreaba daca Yagmur stie unde merge si ei i se pare ca ii ascunde si se supara pe el ca nu i-a spus de Yaren dar el considera ca nu are ce sa-i spuna din moment ce nu a avut nimic cu Yaren.  Nur ajunge acasa si se grabeste sa vorbeasca cu Fikret si cum Elmas ii spune ca nu este acasa Nur crede ca a fugit. Il suna pe Yigit si este surprinsa cand afla ca ei sunt impreuna. Dupa ce Yigit inchide telefonul Fikret isi cere scuze ca a vorbit si poate ca Nur este geloasa dar el o linistetste. Surpriza pregatita de Yigit pentru Nur este o casa unde ei doi sa se refugieze si sa nu fie deranjati de nimeni. Fikret face apoi referire la ce a discutat seara cu Nur legat de Mert si  ca ar fi spus ca Mert iese din viata lui si el se mira ca Nur nu ar fi spus asa ceva . Fikret vrea sa vada cum este inauntru insa Yigit spune ca acolo doar el cu Nur vor intra. Emin ajunge cu lucrurile la Yaren si ea ii multumeste si vrea sa-l expedieze rapid insa el vrea sa-i vorbeasca despre Yagmur pentru ca se simte rau si Yaren se infurie ca-l intereseaza si pe el, un simplu sofer de problemele lor dar va fi foarte surprinsa cand il va vedea in reclama si cand junge Aytul ea afla ca Emin nu mai este soferul lor. Dupa ce Yigit o lasa pe Fikret sa se plimbe merge si o ia pe Nur si o duce la casa luata de el. Yigit ii spune ca este casa si gadina lor in care el i-a plantat si un portocal. In timp ce ei se bucura de noua casa Fikret merge la usa lui Iclal....


Rezumat ep 53
Iclal o primeste pe Fikret care ii spune ca este exact asa cum si-a imaginat dar Iclal inca nu intelege cine este si de ce vorbeste despre Nur. Ii spune ca stie din presa despre ele si ca este sora lui Fatih si mai completeaza ca este foarte norocoasa pentru ca este de partea ei. Iclal este foarte mirata ca fiind musafira lui Nur este de partea ei si intreaba ce motiv ar avea s-o creada si se gandeste ca poate a trimis-o fratele ei si nu intelege ce urmaresc. Iclal vrea sa plece si Fikret cauta s-o convinga ca daca are incredere in ea o poate scapa de Nur. Inainte ca Fikret sa plece sunt vazute de Elmas care se gandeste ca la Iclal a venit in vizita vreo prietena. La plecare Fikret ii spune lui Iclal ca daca vrea sa scape de obsesia ei stie unde o gaseste. Iclal o mai intreaba de ce ar avea incredere in ea si Fikret la randul ei o intreaba ce are de pierdut daca o crede. Iclal striga dupa ea curioasa ce are de castigat din treaba asta dar Fikret isi spune ca atunci cand treaba se va termina va intelege. Mai tarziu aflata pe marginea piscinei primeste un telefon legat de un post dar spune ca este prea tarziu pentru ca de acum va fi la Istanbul.
Intre timp Nur si Yigit se bucura de linistea casei in care isi petrec timpul. Ea se gandeste ca de mult timp nu au avut atata liniste si Yigit simte la fel pentru ca aveau nevoie de asta. Lui Nur i se pare ca tot razboiul s-a terminat si parca sunt cei care au castigat. Ea ii vorbeste apoi de Fikret de care se simte atasata si nu stie cum sa rezolve problema dintre ea si Fatih si ii spune ca noaptea trecuta au stat de vorba si au vorbit despre el. Yigit gandindu-se la aluzia facuta de Fikret legata de Mert o intreaba ce au vorbit si ii spune ca ce vorbesc fetele, doar despre el si Iclal. El ii cere totusi sa-i spuna deschis ce crede in legatura cu Mert si Nur ii raspunde ca nu intelege intrebarea pentru ca doar el stie parerea ei, au discutat acest subiect de multe ori si totul este la fel. Se vor tine de maini si impreuna il vor castiga pe Mert. El apoi isi cere scuze pentru ca a intrebat asta in schimb Nur intreaba si ea ce a vorbit el cu Fikret si el ii spune ce remarca a facut Fikret despre ea si Mert si Nur se supara ca a putut sa creada asa ceva si ca Fikret a spus asta iar Yigit se scuza pentru ca tot ce are legatura cu Mert pentru el este un subiect sensibil. El este apoi sunat de Cahit ingrijorat ca matusa lor a plecat sa vada de Yaren si inca nu s-a intors si nu stie unde sunt si Yigit il linisteste ca vor rezolva si apoi ei pleaca.
Aytul la randul ei incearca s-o convinga pe Yaren sa se intoarca acasa, nu intelege cum poate fugi  si sa o lase in casa pe fata acelui criminal iar Yaren este decisa sa se intoarca in America dar Aytul stie ca nu prea o preocupa scoala in America. Cauta sa o convinga sa se intoarca acasa si daca cineva va trebui sa plece nici intr-un caz nu ea va fi aceea. Emin cauta si el s-o convinga pe Yagmur  ca nu trebuie sa reactioneze asa fiind vorba de sora ei moment in care ajung Nur cu Yigit.  Ea ii spune si lui Yigit ca nu se poate intoarce pentru ca a auzit ce era de auzit si nu mai este nimic de vorbit. Yigit ii spune ca pentru el ambele sunt la fel de surori si ca intradevar s-a intamplat ceva rau seara trecuta care intelege ca i-a frant inima dar el nu le poate pierde pe nici una dintre el. Este fratele lor si nu va renunta la ele si spera ca isi aminteste cum a fost prima data cand s-au intalnit si nu a renuntat la ea si astfel o convinge sa se intoarca.
Intre timp Nur merge la Fikret furioasa, pregatita sa o intrebe ce a vorbit dar Fikret este prima care vorbeste  si se scuza ca a facut ceva rau si a pus-o intr-o situatie grea fara sa vrea cand a vorbit cu Yigit. A vorbit despre Mert si isi da seama ca a gresit cand a vazut reactia lui Yigit si se apara ca probabil el a inteles-o gresit si nu stie ce gandeste acum Yigit si vrea sa mearga sa-si ceara iertare. Nur ii spune ca nu este nevoie pentru ca ei au stat de vorba si au rezolvat si Yigit o cunoaste bine si nu s-a suparat pe ea. Fikret insa nu renunta si ca l-a vazut cam suparat pe Yigit in masina cand s-au intors dar Nur nu o mai baga in seama si Fikret este cam deazamagita ca ii vede din nou imbratisati.
Iclal i-a povestit si ea lui Nazan discutia avuta cu Fikret si cum Nazan se amuza de situatie, Iclal este convinsa ca in curand va iesi totul la iveala. Ajung si Aytul cu Yaren si Iclal isi lauda mama ca a reusit s-o convinga. Iclal ii povesteste si ei de intalnirea cu Fikret si Aytul este convinsa ca poate fi ceva pus la cale de catre Nur. O mai intreaba ce poate castiga daca se ia dupa aiurelile spuse de o necunoscuta, In schimb Iclal o intreaba ce are de pierdut. Sunt intrerupte de femeie care intreaba unde va fi camera lui Yaren si Aytul ii spune ca in locul lui Yagmur care va sta de acum impreuna cu ele dar Iclal considera ca exagereaza pentru ca Yigit nu va permite asa ceva. Yagmur sta inca de vorba cu Emin si este fericita ca fratele ei nu o lasa sa plece si Emin ii spune ca el a dus-o la hotel pe Yaren si apoi dimineata i-a dus si lucrurile. El vrea sa-i mai spuna despre el si Yaren dar sunt inrerupti de Yigit care merge sa o ia si cu toate ca Yagmur vrea sa stie ce a avut de spus el se simte salvat de situatie si nu mai spune nimic. Mai tarziu el sta de vorba cu Nur care ii spune ca nu este bine sa-i ascunda lui Yagmur ce a simtit pentru Yaren si Emin nu vrea pentru ca asa o poate zapaci de cap pe fata. Nur banuie ca el mai simte ceva pentru Yaren, la fel cum i-a spus si Elmas. El nu are la ce sa se mai gandeasca si sa o intristeze pe Yagmur cu niste lucruri care erau doar niste sentimente copilaresti.
Yigit cu Yagmur  merg acasa si ei ii este frica sa intre ca poate nu o va iubi dar el o incurajeaza si stie ca este greu dar si Yaren o va iubi pana la urma si ii mai spune ca aceea usa este si usa casei ei. Cand intra vad ca lucrurile lui Yagmur sunt afara in cutii si Yigit ii cere femeii sa aduca lucrurile inapoi si sa mai puna un pat si spune ca ambele vor sta in aceiasi camera. Ele raman singure si Yagmur ii spune lui Yaren ca isi da seama ca este foarte suparata dar ea se bucura ca vor sta in aceiasi camera si asa se pot cunoaste. Yigit sta de vorba cu Aytul si nu o cearta pentru ce a facut  insa a adus-o acasa pe Yaren dar ii cere sa nu mai spuna nimic. Aytul raspunde ca de acum nu va mai spune nimic, vocea care se va auzi in casa va fi cea a lui Yaren si pe ea sa nu se bizuie ca il va ajuta.   Fikret este gata de plecare si se face ca asteapta taxiul insa Yigit ii spune ca pe acolo nu trec vin doar la comanda o cheama sa mearga cu el daca tot merge la firma sa-l intalneasca pe Fatih.  Ea refuza pentru ca se gandeste ca este foarte deschisa asa ca si el si cine stie ce mai vorbeste si nu vrea sa se interpreteze gresit ca poate turca ei a suferit putin stand atat in strainatate dar accepta totusi sa o duca.  In masina Fikret ii spune ca simte ca-i sare inima din piept si nu va putea face ce vrea si nu stie ce se va intampla daca Fatih se va impotrivi.
Cand Iclal pleaca de acasa se nimereste sa plece si Nur si iar se ia de ea, ca nu poate uita cum l-a imbratisat pe Yigit sub ochii ei si a lui Mert care sufera si cum Nur ii raspunde ca nici ea nu poate uita cum au impartit in acea noapte aceaiasi suferinta Iclal se infurie si spune ca nu va uita deloc ce a facut. In masina Iclal de furie se gandeste ca intradevar nu are nimic de pierdut daca se aliaza cu Fikret.
La firma Cahit sta de vorba cu Fatih legat de afacere dar il vede ca nu este atent si Fatih isi cere scuze ca este ingandurat din cauza unor probleme personale. Cahit pleaca si tocmai il vede pe Yigit venind insotit si afla ca doamna este sora lui Fatih. Fikret intra la Fatih care nu se bucura ca o vede si nici nu vrea s-o priveasca. Doar Fikret vorbeste si ii spune ca a vrut sa mai incerce sa vorbeasca inca o data cu el dar vede ca nici nu o priveste si apoi ii spune ca privindu-l ii aminteste de tatal lor si il intreaba ca oare daca si el s-ar uita la ea ar vedea-o pe mama lor. Fatih se ridica si pleaca si Yigit ii spune ca nu poate fugi de ea insa Fatih se infurie si ii cere sa nu se amestece. Cand iese si Fikret ea ii spune ca a fost asa cum a anticipat iar el se ofera s-o duca acasa dar ea simte nevoia sa ia putin aer.
Se face seara si Nur dupa ce pleaca de la agentie o suna pe Elmas sa meaga sa manance impreuna si ea accepta din cauza atmosferei de la ei. Yigit cu Fikret sunt inca pe drum si pentru ambii plimbarea a fost buna, ea si-a mai revenit dupa intanirea cu Fatih si el se gandeste la fel de atmosfera din casa lui, din cauza problemelor cu cele doua surori. Fikret aduce apoi vorba de Nur ca nici nu a sunat-o si din nou il lauda ce om intelegator este si daca ea ar fi fost in locul lui Nur cu siguranta era geloasa. Aduce vorba si de Iclal si il intelege ca ii este greu pentru ca este mama copilului sau insa Yigit ii raspunde ca in inima lui doar Nur are loc, asa a fost si asa va fi si de acum incolo. Ei ajung acasa cand ajunge si Nur mirata ca ii vede venind impreuna. Fikret pleaca dar ii asculta. Nur ii spune lui Yigit ca nu poate fi geloasa pe Fikret si apoi o intereseaza cum a decurs intalnirea dintre ea si Fatih. Yigit ii povesteste si ea ii multumeste ce a facut pentru Fikret si Yigit ii raspunde ca pentru ea a facut-o, sa fie fericita.  Ei se despart si Nur cu Fikret intra . Elmas cu tatal si bunica iau cina si ei o cam critica pe Fikret si Elmas este curioasa cum arata si se gandeste ca este a doua seara si inca nu a vazut-o. Cand ele intra Elmas spune ca a vazut-o de dimineata cu Iclal si a crezuta ca este o prietena a ei. Fikret gaseste scuza ca a fost plecata la micul dejun si din greseala pentru ca au casele la fel le-a incurcat. Mai spune ca a stat doar cinci minute de vorba cu ea  si acum o intelege pe Nur ca ii este greu cu o astfel de femeie. Nur nu mai vrea sa-i spuna nimic si Elmas inainte de a pleca ii spune lui Nur ca fata minte dar Nur nu intelege ce motive ar avea sa minta si o tine pe a ei ca fata are alte probleme si a dus-o acolo sa se impace cu fratele ei si este normal sa fie putin confuza si chiar sa incurce casele. Elmas accepta ca poate exagereaza sau este paranoica dar nu-i place fata. Elmas merge apoi sa vorbeasca cu Emin si ii cere sa-i spuna lui Yagmur de Yaren altfel fata nu mai are ce cauta acolo.   Yigit si Cahit merg sa stea de vorba cu Yaren dar ea nu accepta sa vorbeasca si Yigit o roaga doar sa ii asculte pe ei. Ea zice ca nici asta nu vrea dar nu se abtine sa-i intrebe cum au putut face asta, sa accepte acolo pe fata ucigasului mamei lor si nu stie cum pot ei dormi linistiti cu ea acolo. Yigit o intreaba daca o uraste pe fata ca este a acelui om si ea a cui fata este, daca s-a gandit la asta. Nu o cunosc pe mama fetei dar ei cu totii sunt frati dar Yaren tot nu accepta.   Nur merge sa stea de vorba cu Fikret despre Fatih dar pe ea o intereseaza doar pozele lui Yigit si gaseste iar o solutie sa o faca pe Nur sa plece.
Dimineata urmatoare dupa ce Mert este trimis la scoala, Iclal vazand ca Yigit nu spune nimic il intreaba ce cadou are de gand sa-i ia lui Mert de ziua lui si ea nu pare deloc mirata vazand ca el a uitat si se gandeste ca asta este din cauza ca el mereu se gandeste doar la Nur. Iclal ii cere sa nu mai gaseasca atatea scuze pentru ca ea s-a ingrijit de toate si va organiza o petrecere mare  si daca vrea poate lua si cadoul din partea lui  si el sa se comporta ca un invitat. Dupa ce si Nur pleaca Iclal merge si suna la usa pretextand ca au pierdut ceva copiii la ei in gradina si Fikret se ofera sa o ajute. Stau apoi de vorba si Iclal ii spune ca inca nu i-a castigat increderea dar ii da o sansa la care Fikret spune ca din  contra, ea ii da o sansa. Iclal accepta sa fie asa cum zice dar trebuie sa-i dovedeasca ca este de partea ei si sa se grabeasca. Fikret merge sa ia micul dejun, se face ca nu tine minte cum o cheama pe Iclal si ca isi da seama ca este periculoasa pentru Nur si le mai cere lui Tayar si mamei lui sa nu-i spuna lui Nur ca Iclal a fost acolo.   Nur ajunge la hotelul in care sta Fatih exact cand acesta pleaca si ii spune ca fuge pentru ca nu i-a lasat de ales. Nur cauta sa-l convinga sa nu plece pentru ca va regreta si ii promite ca nu il mai preseaza nici pe el nici pe Fikret care poate ramane doar cat vrea ea insa nu-l convinge si pleaca cu masina dupa el. Ajung in port si el ii spune ca nici vorba sa fuga ci acolo este casa lui pentru ca s-a saturat de hotel si nu o vrea pe Fikret in viata lui si daca il mai incurca ridica ancora si pleaca, asa cum a adus-o pe Fikret acolo tot asa sa o trimita acasa.
Yaren pleaca si il cheama si pe Emin cu ea dar stie ca el nu mai este soferul lor dar pentru el nu conteaza si se ofera s-o duca. Yagmur tocmai vede reclama cu Emin il suna dar cum el nu-i raspunde merge la el. Il vede cu Yaren care se arata deranjata ca ii intrerupe insa Yagmur nu se lasa intimidata si il intreaba pe Emin ce este cu branza. Ii raspunde ca a vrut sa-i faca o surpriza. Ei merg apoi la o teras si Yagmur ii spune ca este foarte suparata nu pentru ca apare in reclama ci pentru ca a ascuns asta de ea si ii cere sa nu-i mai ascunda nimic. Faptul ca cei de acasa i-au ascuns ca are o sora a fost foarte rau dar ea va face totul sa se impace si ii spune asta tocmai cand Emin vroia sa-i spuna de el si Yaren asa ca renunta.
Iclal si Aytul discuta despre Fikret si cum Aytul o atentioneaza ca in tot ce intreprinde pierde, ii raspunde ca daca tot pierde macar sa asiste la spectacolul dat de Fikret. Atat Yigit cat si Nur merg la noua lor casa fara sa stie unul de altul. Ea vede cadoul si se gandeste ca este pentru ea dar ii spune ca este pentru Mert de ziua lui. Este suparat ca nu si-a amintit el ci a trebuit sa-i aminteasca Iclal si nu isi poate ierta asta. Mai tarziu ei pleaca cu toate ca Nur ar vrea sa mai raman acolo dar spera ca intr-o zi aceea va fi casa lor. Cand Yagmur se intoarce acasa cauta sa intre in vorba cu Yaren dar nu-i raspunde asa ca atunci cand Yaren o intreaba daca Emin este iubitul ei este mirata ca-i vorbeste si ii confirma dar o pune pe ganduri cand Yaren il lauda.
Ziua urmatoare Nur se intristeaza cand sta de vorba cu Elmas si vorbesc despre ziua lui Mert si se gandeste ca daca nu pierdea copilul acum era alaturi de fratele lui. Nur merge apoi la Friket sa vorbeasca cu ea in legatura cu plecarea ei. In acest timp Fikret  se framanta sa-i vina o idee cum sa actioneze si Nur bate la usa. Ii spune ca Elmas pleaca la ziua lui Mert si Fikret profita de subiect si se gandeste ca ii este greu stiindu-l pe Yigit alaturi de copil si acea femeie, ca si cum ei ar fi o familie adevarata. Nur ii vorbeste apoi de fratele ei si ii pare rau ca i-a dat speranta insa Fikret raspunde ca este gata sa lupte pentru fratele ei si se apropie pentru a impinge telefonul lui Nur venindu-i pe loc o idee de felul in care sa actioneze. Stie ca nu va fi usor sa-si recastige fratele dar nu va renunta pana nu reuseste si are de gand sa ramana acolo. Cum Nur isi uita telefonul Fikret il seteaza pentru a parea ca primeste mesaje de la Yigit. 
Toata lumea se afla la ziua lui Mert a carui dorinta de indeplinit cand sufla lumanarile este ca parintii lui sa se impace si exact atunci apare Nur.... 


Rezumat ep 54
Mert nu ii accepta cadoul si fuge iar lui Elmas Nur ii spune ca Yigit a chemat-o si nu intelege nimic iar Elmas considera ca nu poate fi posibil asa ceva. Vine apoi furios Yigit  intreband-o ce inseamna asta iar Nur ii raspunde ca el a chemat-o. Vrea sa-i arate mesajul dar a disparut si Yigit se infurie si mai tare si o intreaba daca este bine. Ii cere si telefonul lui sa vada mesajul dar nici la el nu exista scris si lui Nur ii vine ideea ca este mana lui Iclal. Pana la urma Yigit spune ca vor discuta ce s-a intamplat dar trebuie sa mearga sa vada de copil care plange. Yigit ajunge la  Mert dar el ii spune ca il urasete si apoi se iau de Yigit  Aytul si Iclal. Yigit riposteaza si si spune ca poate este jocul ei cum a mai facut  si alta data si a chemat-o pe Nur dar Iclal se infurie pentru ca nu putea face asa ceva chiar de ziua copilului.
Nur pleaca cu Elmas si continua sa spuna ca Iclal a facut asa ceva.  Cahit sta si el de vorba cu Yigit care nu poate intelege ce s-a intamplat si se gandeste ca poate intradevar Iclal a facut ceva dar nu este convins. Nur cu Elmas ajung acasa si Fikret asculta o vreme si apoi merge la ele si Nur ii aminteste si ei ca mesajul primit de la Yigit de fapt l-a trimis Iclal si desigur Fikret face pe mirata. Elmas care  este suspicioasa  legat de Fikret, vrea sa o duca pe Nur afara sa se mai linisteasca dar ea se incinge si mai tare si ii povesteste totul lui Fikret. Ea o intelege insa stie ca tatii nu sunt indiferenti fata de mama copiilor lor.  Il intelege pe Yigit ca-i este greu dar cand se gandeste la Nur crede ca ei ii este de doua ori mai greu. Cand Yigit cu Iclal ajung acasa incepe cearta, el continua sa spuna ca nu stia ca Nur va veni acolo iar Iclal este furioasa pentru ca o zi asa de speciala i-a fost distrusa de doua ori, o data ca i-a fost ruinata ziua copilului si apoi pentru ca el o invinuieste pe ea. Yigit ii spune ca Nur nu putea face asa ceva si Iclal  se mira de cum a ajuns din cauza sentimentelor lui si din cauza acelei femeie este orb. Yigit merge la Nur si cere sa-i gaseasca rapid mesajul si sa i-l trimita. Ajunge imediat si Iclal acolo si Yigit este acum intre ele si trebuie sa le linisteasca.  Se fac reciproc nerusinate si Nur considera ca a facut un spectacol demn de un Oscar. Yigit o ia apoi pe Nur afara sa se mai linisteasca, ii spune ca a obosit de tot ce se intampla si nu stie daca ce s-a intamplat este un joc al lui Iclal. Ei tot nu se linistesc si Yigit crede ca mai bine sa nu mai vorbeasca pentru ca se vor supara si mai tare.Dupa ce Nur intra, Yigit este auzit de Fikret cum vrea sa obtina informatii de la operatorul telefonic legat de mesajul trimis si sub pretextul ca merge sa-i duca apa, il retine sa-i spuna ca isi da seama ca-i este foarte greu si a vazut ca Nur l-a suparat.
Cand Yaren merge la masina il vede pe Emin si il striga reprosandu-i ca nici macar nu o saluta. Apoi el primeste un telefon de la cineva care trebuia sa-l ia cu masina si cum Yaren il aude se ofera sa fie de data asta ea soferul lui. Cand ei tocmai pleaca sunt vazuti de Yagmur care se intorcea cu copiii. In masina Yaren se mira ca azi maine el ajunge sa joace si in seriale si apoi il intreaba daca este impreuna cu Yagmur. Ii confirma si ii spune ca este fericit si ca Yagmur este o fata dulce care a avut o viata grea. Yaren ii cere sa taca daca vrea sa nu se supere.
Iclal este tot tensionata si se gandeste ca Yigit este tot langa femeia aia dar Aytul ii spune sa fie linistita pentru ca masina lui nu este afara. Apoi primeste mesaj si realizeaza ca este de la Fikret care ii spune sa se intalneasca. Cand ajunge o intreaba de unde are numarul ei si ii raspunde ca l-a luat de la Nur si ii cere sa nu mai fie asa de tensionata. O intreaba apoi daca i-a placut spectacolul dat de Nur si Iclal isi da seama ca ea a trimis-o pe Nur, ca a vrut sa-i faca o demonstratie si a facut-o. Iclal se infurie ca si-a ales pentru asta chiar ziua copilului. Ii raspunde ca a riscat pentru asta si poate fi chiar in pericol pentru ca Yigit a sunat operatorul si poate afla astfel ca ea este implicata si o mai intreaba daca acum are incredere in ea. Cand Iclal o intreaba de ce este de partea ei si ce are de castigat ii raspunde ca abia au inceput si va vedea. Iclal ii raspunde ca momentan i-a castigat increderea dar nu va uita ca a distrus ziua copilului.
Elmas dupa toate intamplarile se simte cam obosita si in plus Nazan se leaga de ea si face referire la spectacolul dat de Nur si apoi la relatia dintre Emin si Yagmur si Elmas se supara si incepe sa-i curga sange din nas. Vine Cahit si o duce urgent la doctor.Yaren cu Emin ajung la platou si ea vrea sa ramana sa-l priveasca. El este asteptat dar mai cere permisiunea pentru un telefon, o suna pe Yagmur si ea ii spune ca l-a vazut cu Yaren in masina si vrea sa stie daca Yaren a vorbit de ea. El este putin socat si grabit dar ii promite ca o va suna.  La control Elmas afla ca nu este in pericol copilul insa ea are crescut nivelul de zahar si are risc de a-i creste tensiunea si trebuie tinuta sub observatie.
Yigit o cheama pe Nur la casa lor si cand ea ajunge il aude discutand despre mesaj si Nur considera ca pierde vremea sa afle pentru ca ea i-a spus ca Iclal este implicata. Ea se chinuie sa-i spuna de dimineata ca din nou Iclal se joaca cu ei. El este deacord si stie de ce este in stare Iclal dar considera ca de data asta nu ar fi ea. Nur se infurie pentru ca atunci se gandeste ca ar putea fi ea de vina si ii recomanda sa stea sa se gandeasca in liniste la alta varianta si pleaca la Fatih sa se mai linisteasca. El o intreaba ce are de gand sa faca dupa cele intamplat si raspunde ca vrea sa dovedeasca ca Iclal este implicata. Ei mai discuta putin legat de locul in care el a ales sa locuiasca si cand Nur merge sa ia ceva de baut el se gandeste sa afle ce s-a intamplat si reuseste sa afle ca nu a fost trimis mesajul de pe telefonul lui Yigit si gaseste numarul de pe care s-a trimis mesajul. La plecare el ii cere sa nu-si mai bata capul cu mesajul ca se pot folosi de tehnologie si sa afle dar ea o tine una si buna ca Iclal a facut-o si Yigit stie asta dar nu accepta. Nur ii spune ca este in stare sa faca orice daca poate dovedi ca Iclal a facut asta si ii mai spune ca Fikret a luat decizia sa ramana acolo pentru el. El suna apoi la numarul gasit dar cum Fikret este ocupata cu altceva si fiind un numar necunoscut nu raspunde. El apeleaza atunci la altcineva sa-i afle al cui este numarul.
Dupa ce Iclal iese de la Mert il vede pe Yigit astaptandu-si randul si o apuca mila ca acum il poate vedea pe copil doar dormind. Cahit sta de vorba cu Elmas care acum trebuie sa ramana la pat si legat de Nazan nu are ce face daca este musai sa stea sub acelasi acoperis dar vrea sa nu o mai enerveze. Ea ii mai spune ca el si-a tinut cuvantul si a divortat si la fel si ea si-l va tine si vor fi o familie frumoasa. Cahit merge apoi sa vorbeasca cu Nazan si ii face observatie pentru comportamentul ei. Nazan raspunde ca ea nu a facut nimic si ca de obicei Elmas a inceput. Lui Cahit nu-i pasa asta, Elmas trebuie sa fie linistita pentru ca-i poarta copilul si daca si ea se gandeste la copil pentru a nu fi in pericol trebuie sa se poarte atent cu Elmas. Ea ii promite ca va fi totul in regula si esta gata sa faca orice pentru ca ei sa fie din nou impreuna. Yagmur ii surprinde si se gandeste ca Nazan este necajita din cauza divortului si el ii ridica moralul dar ce bine ca nu a vazut asta si Elmas. Cand Cahit pleaca ea ii spune sa nu o supere pe Elmas pentru ca nu merita.
Nur ajunge acasa si o gaseste pe Fikret in curte si din nou cauta sa afle ce s-a mai intamplat dar o uimeste pe Nur cand ii vorbeste de casa lor si ca a aflat de ea din intamplare in ziua in care a luat micul dejun cu Yigit.  Nur ii spune ca ei de fapt se vor casatori dar cum Fikret mereu cauta sa arunce vorbe la intamplare pentru a o nelinisti o intreaba daca ei au discutat de casatorie. Sunt intrerupte de telefonul lui Yigit care ar vrea sa iasa putin cu Nur dar ea este obosita si urmeaza sa se intalneasca ziua urmatoare. Nur insa considera neincheiata discutia cu Fikret care se intreaba daca motivul pentru care inca nu s-au casatorit este Mert sau altul si continua cu ceea ce spune legat de casa si casatorie si de cum il va vedea la un moment dat pe Yigit, sa o puna pe Nur pe ganduri.
Cum se face tarziu si Emin nu apare Yagmur il suna si el ii promite ca va ajunge in curand dar cand vede ca apare Yaren ii spune  lui Yagmur sa plece acasa ca o va suna cand ajunge. Yaren face din nou pe soferita pentru el dar ii spune ca daca are program cu iubita lui nu este problema dar Emin spune ca este liber. Cand ajung acasa vine si Yagmur si Yaren o vede si cauta sa o faca geloasa punandu-l pe Emin in incurcatura.  Yagmur ii spune ca nu este geloasa doar ca este foarte suparata si are mare nevoie de el, vrea ca iubitul sa-i fie aproape. El ii promite ca ziua urmatoare va fi doar a lor. Cand Yagmur ajunge in camera Yaren vorbeste cu o prietena si intentionat face asta sa fie auzita de Yagmur si spune ca incepe sa iasa cu cineva. Yagmur ii spune ca daca vrea poate sa-i povesteasca si ei dar Yaren refuza. Yagmur o mai intreaba cum a fost la filmari si Yaren ii raspunde sa o duca Emin sa vada si ea.
Ziua urmatoare Fikret pregateste micul dejun si cauta sa o mai traga de limba pe Nur, vrea sa afle daca dupa discutia avura seara trecuta a plans, apoi vorbeste din nou despre casatoria lor si daca vrea o poate ajuta dar Nur considera ca a spus o gluma buna dar nu are nevoie in aceast problema de ajutorul nimanui si in plus este suparata pe ea ca vorbeste astfel de dimineata pana seara. Fikret se scuza ca nu se poate abtine cand vede atata dragoste la ei si probabil casatoria lor este mereu in capul ei. Mai mult de atat Fikret cauta sa-i inmoaie inima ca se poarta astfel cu ea care a adus-o la Istanbul cu gandul s-o impace cu fratele ei asa ca tot Nur se simte vinovata. Yigit ajunge la firma si merge la Fatih care se arata mirat ca el nu cauta sa afle mai mult legat de mesaj si Yigit il intreaba daca a aflat el ceva. Ii raspunde ca in curand va afla si de fiecare data cand Nur este necajita merge la el. Yigit ii cere sa nu se amestece in problemele lui personale la care Fatih ii raspunde ca la fel ii cere si el sa nu se amestece intre el si Fikret. Yigit il ameninta sa stea la distanta de Nur ca altfel si sora lui ar putea avea aceleasi probleme. Yaren la randul ei auzind-o pe Yagmur ce plan isi face cu Emin cauta sa le strice ziua si se preface ca ce simte rau obligandu-l pe Emin s-o duca cu masina si Yagmur nu stie ce s-a intamplat cu Emin. Ea il suna dar Emin ii spune ca i-a aparut o problema urgenta si cand termina o cauta.
Fikret ajunge la firma si merge la Yigit tocmai cand si Fatih este informat ca numarul respectiv apartine lui Fikret. Cum Nur are pauza merge si ea in vizita la Yigit si la biroul lui Yigit apare furios Fatih.....


Rezumat ep 55
Yigit se simte putin stanjenit de intrarea lui Fatih iar Nur vede ca este furios si vrea sa-l linisteasca dar Fatih refuza sa participe la discutia lor si pleaca. Yigit ii spune lui Fikret sa nu fie suparata si este bine ca au scapat asa de usor si Nur completeaza ca Fatih are nevoie de putin timp. Fikret decide sa plece si se gandeste ca nu a fost tocmai o buna idee sa mearga acolo insa Yigit din contra considera ca a fost bine si poate merge din nou cand vrea. Ea raspunde ca nu vrea sa se grabeasca si Nur se mira ca nu l-a sunat inainte de a merge acolo pe Fatih. Nur cu Yigit continua sa vorbeasca despre Fikret si Fatih, Yigit ii spune ca doar vrea sa o ajute si nu a stiut ce altceva sa faca. Cum Nur  il critica ca se amesteca face si el referire ca ea s-a dus sa stea de vorba noaptea pe iaht cu Fatih. Ii raspunde ca este prietenul ei si se ajuta reciproc.  El o intreaba ce problema are ea insa cu Fikret pe care a luat-o de mana si a adus-o de la Adana si mai mult o tine acasa la ea.
Dupa ce Fikret pleaca Fatih este informat si o suna ordonandu-i sa mearga la el in birou. Fikret intra la el, se mira ca i-a stiut numarul de telefon si se gandeste ca poate de la Nur. Ii raspunde ca nu de la Nur si ca a aflat de jocul ei murdar si totul s-a terminat. Fikret se mira ca el a rezolvat in locul lui Yigit iar Fatih apreciaza ca nu este asa de proasta incat sa nege ce a facut. Ea aduce vorba de ce s-a intamplat in urma cu 15 ani si crede ca mereu a invinuit-o pe ea si Fatih se supara ca aduce vorba de aceea zi si nimic nu o va salva indiferent ce va spune. Ea spune ca el a salvat-o de inchisoare si de fapt a vrut si ea sa moara dar sa o priveasca ca traieste. El se infurie si ii raspunde ca stie cum traieste jucandu-se cu vietile oamenilor, este bolnava si nemernica comportandu-se astfel. Legat de jocul facut de ea lui Nur nu il intereseaza ce urmarea dar il intereseaza soarta lui Nur si jocul ei s-a terminat si va pleca urgent de acolo fara sa stie careva ce a facut. Pe de alta parte Nur il critica pe Yigit ca nu rezolva problema cu Iclal si pe care se fereste sa o invinuie pentru ce a facut si ea este cea care are de doi ani rabdare cu el. Yigit considera insa ca-i face o mare nedreptate si considera ca este mai bine sa plece de acolo ca are treaba cu toate ca de fapt nu poate sta fara ea nici o secunda si legat de problema cu mesajul sa astepte putin.
Fatih ii cere lui Fikret sa plece imediat altfel va merge si ii va spune lui Yigit ce a facut. Cum Fikret ii mai cere sa-i dea doua zile el o apuca de brat cu gandul s-o duca la Yigit sa-i spuna tot si daca nu pleaca vor sti cu totii ce a facut. Fikret insa nu are de gand sa renunte asa de usor si il implora sa-i dea doar doua zile ca altfel va intra si Nur la banuieli ca pleaca asa deodata, va spune ca nu isi gaseste de lucru si ca s-a razgandit. Intre timp intra si Nur si el ii spune ca a rezolvat problema cu mesajul. Nur vrea sa vada fiind convinsa ca Iclal este autoarea dar ii raspunde ca va afla in doua zile numarul de la care s-a trimis mesajul si Fikret rasufla usurata. Nur pleaca si Fatih ii spune lui Fikret ca-i da cele doua zile si apoi sa-si adune lucrurile. Fikret pleaca, este speriata dar decisa sa riste.
Acasa dupa ce Iclal isi termina exercitiile se mira ca Aytul are din nou ceva si aceasta ii arata cine a sunat-o si sa nu o pacaleasca cand Iclal spune ca Firat depaseste limitele. Aytul o intreaba daca se vede cu el si ea neaga. Cand Iclal vrea sa plece Aytul o ameninta si o atentioneaza sa nu mai faca cumva vreo prostie. Cand Iclal ajunge in camera il suna furioasa pe Firat caruia i-a spus sa nu o mai sune, daca i-a fost dor sa o auda a auzit-o si de acum sa nu o mai sune. El este deacord si ii spune ca daca nu se intalnesc ii va trimite cadoul acasa pentru ziua nepotului. El ii vorbeste apoi de sentimentele lui si ii spune ca poate tacea asa cum vrea ea dar inima nu i-o poate face sa taca.  Pana la urma ea ii spune ca nu poate trimite cadoul ca vor intelege cu totii si este mai bine sa se intalneasca si i-l va da ea lui Mert fara sa atraga atentia celorlalti.
Cahit pleca sa se intalnesca cu Nazan si ii spune lui Elmas ca merge la lucru si cand o suna pe Naza sa-i spuna locul in care se intalnesc ea este amuzata cum trebuie sa-si intalneasca sotul si el ii cere sa fie atenta ca nu cumva sa fie vazuti din nou. Cand Nazan pleaca da in curte de Yagmur si ii spune ca nu a ales partea buna langa care sa stea si dupa ce pleaca ea se gandeste ca Cahit nu procedeaza bine iar lui Elmas ii spune doar ca Nazan vorbeste prostii, nimic important. Elmas se gandeste ca nu mai are acum de ce sa-si faca probleme in ce o priveste pe Nazan si o vede pe Yagmur ganditoare si crede ca din cauza lui Emin. Pe de alta parte Emin este tot cu Yaren la doctor dar ea nu are nimic serios insa vrea totusi ca medicul sa-i prescrie medicamente si ii da vitamine. Cu toate ca Emin ii spune lui Elmas ca se va intoarce in curand, nu acelasi lucru are de gand sa-l faca si Yaren si ii cere sa o insoteasca si el accepta spunandu-i ca tot nu are altceva de facut.
Iclal este gata de plecare si tocmai vine la ea Aytul curiosa unde pleaca si cum nu este zi de lucru Iclal ii spune ca se intalneste cu fetele dar Aytul suspicioasa pleaca singura cu masina pe urmele ei si vede ca se intalneste cu Firat. Firat tot nu se poate abtine si ii spune cat o iubeste si ce este gata sa faca pentru fericirea ei lucru pe care in schimb Yigit nu l-ar face. La plecare el ii mai spune ca oricat ar fugi tot la el se va intoarce pentru ca nu exista nimeni in afara de el care sa o poarte atat in inma lui. La firma Yigit merge sa vorbeasca cu Fatih si ii cere sa stea la distanta de Nur iar Fatih ii cere sa stea la distanta de Fikret. Yigit ii cere apoi sa rezolve problema pentru care s-a dus acolo adica Ridvan.
Fikret cam intarzie sa plece din firma cu gandul de a-l astepta pe Yigit care si apare si se ofera sa o duca el dar mai inainte are ceva de rezolvat. Cum treaba dureaza mai mult ea il intreaba cat vor mai sta pe acolo nu ca s-ar fi plictisit ci ii este frica sa nu apara cumva Fatih si sa o vada si mai mult de atat sa nu-i vada impreuna pentru ca nu-i vrea certati din cauza ei fiindca au afaceri impreuna. Cum inainte ea i s-a plans ca are probleme cu banii si nici servici nu are el gandindu-se ca l-ar putea astfel enerva pe Fatih ii ofera sa lucreze acolo. In drum spre casa ea se intreaba daca se va descurca si daca nu cumva ii va face lui probleme pentru ca este convinsa ca Fatih nu va fi deacord dar el ii cere sa nu-si faca probleme pentru asta. Pana el merge la magazinul din benzinarie Nur il suna si raspunde Fikret. Ii spune ca seara au de sarbatorit ca are sa-i dea o veste minunata dar Nur spune ca vrea sa se intalneasca cu Yigit la casa lor si sa-i transmita. Cand Yigit se intoarce Fikret nu-i spune nimic. Mai mult ii sugereaza sa mearga sa manance undeva ca este foarte aglomerat traficul si au ocazia sa sarbatoreasca insa el ii raspunde ca o pot face mai tarziu si impreuna cu Nur. Ea incearca atunci o alta tactica si incepe sa planga ca este foarte singura si necajita din cauza lui Fatih si are nevoie sa vorbeasca cu cineva. Reuseste pana la urma sa-i inmoaie inima lui Yigit si el decide sa mearga la un restaurant.
Iclal ajunge acasa si crede ca scapa fara sa fie vazuta de nimeni cu cadoul pentru Mert. Insa Aytul o astepta la el in camera si o intreaba furioasa dand cu pachetul jos daca ea i-a luat cadoul si o palmuie iar Iclal isi da seama ca stie. Nur bazandu-se pe Fikret ca-i spune lui Yigit merge la casa lor si pregateste masa. Intre timp Yigit este tot cu Fikret la restaurant si continua sa o consoleze legat de problema ei. Ea in schimb il lauda, ca este un om adevarat care pe de o parte o are pe Nur iar pe de alta se ingrijeste de copil si mama acestuia si isi da seama ca nu-i este usor. Stie ca ambele il iubesc dar este convinsa ca nu-l inteleg.  El i se destainuie si spune ca sunt momente in care nici nu mai poate respira si ea ii da dreptate si considera ca fiind prins intre atatea probleme copil, Nur, Iclal, frate, mai trebuie sa se gandeasca si la el si sa mai respire si cum la fel si ea are probleme ii propune sa respire impreuna si el zice ca este deacord. Intre timp Nur il suna si Fikret ii spune ca este din vina ei ca el nu a ajuns la ea, a fost cam suparata, a fost trafic si a uitat sa ii spuna lui Yigit ca l-a sunat. Yigit vorbeste apoi cu Nur si se scuza ca nu a stiu si considera ca ea cam exagereaza dar recunoaste pana la urma ca el este de vina si Nur furioasa ii raspunde ca nici nu mai este nevoie sa mearga, ea va pleca acasa si lor le ureaza pofta buna.
Iclal merge in camera la Aytul pentru ca vrea sa-i vorbeasca si nu considera ca merita palma. Ayutul insa considera ca a fost chiar foarte putin acea palma pentru ce a facut. Iclal considera ca nu a mai facut nimic rau si isi asuma treaba cu copilul dar Aytul nu poate fi oprita si nu intelege cum a putut accepta cadoul de la Firat si la ce se poate gandi cand ea  cand se duce pe ascuns sa se intalneasca cu el, este proasta ca face asta si nu intelege cum isi poate distruge astfel viata si continuand sa stea de vorba cu el stiindu-l ce sentimente bolnave are. Ii spune ca se joaca cu focul si ii va arde pe toti si daca nu il lasa pe om o va arde ea si ii va povesti lui Yigit pentru ca Firat ii va distruge viata. Pe de alta parte Elmas merge la Emin si il face prost pentru ca toata ziua a fost impreuna cu Yaren si Yagmur l-a asteptat. Emin ii spune ca a incercat sa nu faca asta dar nu s-a putut abtine si nici nu stie exact ce ii spune inima lui. Elmas ii cere sa se adune, si sa-si aminteasca pe cine iubeste si ca Yaren face asta pentru ca l-a vazut la televizor. El se incurajeaza ca s-a entuziasmat doar pentru Yaren dar el pe Yagmur o iubeste. Elmas pleaca de la Emin si se intalneste cu Nur care ajunge acasa si ii spune ce s-a intamplat si ca problema ei nu este Fikret insa Elmas considera ca ea este problema si nu este o femeie proasta, sa fie atenta cu ea. Nur insa nu tine seama de ce ii spune si treaba ei este cu Yigit.
Intre timp Yigit nu pare prea deranjat si isi continua in liniste terapia alaturi de Fikret care la un moment dat ii spune ca Nur regreta treaba intamplata de ziua lui Mert, lucru care il deranjeaza pe Yigit neintelegand ce vrea sa spuna ca regreta ca si cum ea ar fi vinovata dar din nou Fikret o intoarce si ca de fapt a vazut in gestul lui Nur mult curaj venind cu un cadou la Mert. Yigit insista sa-i spuna cum pare din afara ceea ce s-a intamplat si ii spune ca dupa parerea ei nu a existat nici un mesaj, poate a vrut sa epateze putin si a gasit cam repede o solutie. Se gandeste ca acum probabil ea regreta ca l-a suparat pe Mert pentru ca il iubeste mult, cam asa sunt femeile si uneori se poarta poate cam pe neintelesul barbatilor. Cand ei pleaca Fikret face pe suparata pentru ca nu a deschis gura iar Yigit ii cere sa ramana intre ei ce au discutat. Cand ei ajung acasa se intalnesc cu Elmas care tocmai pleca de la Nur si cauta sa o faca pe Fikret sa intre iar pe Yigit sa-l atentioneze legat de Fikret insa nici el nu o baga in seama la fel ca si Nur. Fikret intra si da de Nur in bucatarie si vazand ca este suparata cauta sa se scuze pe ea ca a uitat si Yigit nu are nici o vina dar Nur ii spune sa nu faca pe avocatul pentru el. Fikret ii mai da si sfaturi sa nu-l preseze acum ca este cam suparat si va si mai rau pentru ca are si el nevoie sa respire putin, asa mai sunt uneori relatiile dar Nur nu il recunoaste pe Yigit ca fiind asa.
Dimineata Yigit o astepta pe Nur sa mearga impreuna la micul dejun si sa poata discuta dar ea se intreaba daca intradevar este liber si nu are cumva program cu Fikret. Ei pleaca impreuna dar nu ajung prea departe pentru ca iar nu se inteleg si ajung din nou la problema mesajului si ca el nu rezolva problema. Nur se intoarce si da de Fikret care tocmai pleaca si se mira ca Yigit nu mai este ca ei trebuiau sa plece impreuna pentru ca ea de acum lucreaza la firma lui si la sfarsitul saptamanii vor sarbatori impreuna.
Aytul merge in camera la Iclal care tocmai primeste un mesaj de la Firat care intreaba daca lui Mert i-a placur cadoul si cu toate ca i-a schimbat numele Aytul isi da seama ca este de la el si o considera terminata pe Iclal si il suna pe Yigit ca are ceva important si merge la el la firma. Ii spune ca Iclal nu este bine pentru ca se gandeste la Firat. Cand Fikrte ajunge este vazuta de Fatih care se infurie si ii cere sa-si adune lucrurile si sa plece ca jocul ei se termina acolo. Ea insa ii spune ca abia incepe si se gandeste la el si la problema lui cu Nur. Fatih ii cere sa plece pentru ca nu mai are ce sa o salveze sa nu se faca de rusine si sa plece pana nu stie nimeni nimic. In schimb ea ii spune ca este curioasa cum va pleca el daca Nur va afla ca o iubeste si tocmai intra Nur si o aude....


Rezumat ep 56
Lui Nur nu-i vine sa creada ce aude si tot Fikret o ataca spunand ca se face ca nu intelege si se joaca cu ei. Il atentioneaza si pe Fatih sa realizeze ca nu este momentul sa o trimita de acolo si apoi ii lasa sa vorbeasca. Nur ramane doar cu Fatih si se infurie ca ce ar fi daca i-ar spune asta si lui Yigit si ii raspunde ca Yiigit si-a dat seama si Fikret a spus adevarul. Nu intelege nici el cum s-a intamplat dar sentimentele pe care el le avea pentru fata din trecut s-au reaprins. Ea nu il lasa sa mai continue si este suparata ca era prietenul ei cel mai de incredere caruia i-a impartasit sentimentele ei si stia totul despre ea si se considera tradata, nu mai vrea sa asculte nimic si pleaca iar Fatih o cheama din nou la el pe Fikret. Dupa ce o bruscheaza ea ii spune ca i-o poate aduce pe Nur daca este destept si el nu intelege ce are ea de castigat dar Fikret nu ii raspunde dar reuseste sa-l linisteasca cu presupunerile ei legate de relatia dintre Nur si Yigit.
Pe de alta parte Aytul incearca sa-l convinga pe Yigit ca Firat o urmareste pe Iclal si o obliga sa se intalneasca si el nu intelege cum se poate asta daca ea nu vrea sa-l vada si nu are de ce sa-i fie frica si nu intelege de ce nu i-a spus lui. Cum de furie el ia pistolul cu gandul de a merge la Firat, Aytul il roaga sa judece si sa nu o faca, sa se gandeasca la Mert ca altfel ii pare rau ca s-a dus sa-i spuna. Yigit renunta la acest mod de razbunare pentru viata fiului sau si pleaca iar Aytul striga in urma lui ca Iclal nu are nici o vina. Se intalneste cu Nur care vazandu-l asa se gandeste ca i-a spus ceva Fatih. El pleaca si apare Aytul care ii spune ca pleaca la Firat si Nur mirata ii raspunde ca se joaca cu focul si pleaca dupa Yigit. Yigit ajunge la agentia lui Firat dar nu da de el acolo si nu raspunde nici la telefon si ii transmite angajatei sa-l anunte ca va merge si ziua urmatoare si tocmai ajunge si Nur. Ea reuseste pana sa afle de ce s-a dus el acolo, pentru ca Firat nu se linisteste deloc si o preseaza pe Iclal si el ce sa mai faca in aceasta situatie. Nur ii cere sa nu o creada pe Aytul si sa se gandeasca ca Firat poate vrea cu adevarat sa-i castige inima lui Iclal si in fond ea de ce nu poate iubi asa cum ei iubesc si de ce omul iubit nu poate fi Firat. Yigit ii raspunde ca nu este cazul ca ea sa fie cumva geloasa ca in inima lui doar ea exista dar de data asta el nu mai poate permite ca mama copilului sau sa treaca prin toate astea si omul iubit de Iclal nu poate fi Firat pentru ca este neam cu el si toata problema il priveste doar pe el nu si pe ea si sa nu il mai preseze insa Nur nu renunta. Yigit pleaca si ii lasa furios mesaj lui Firat ca il asteapata dar acesta se relaxeaza in Cipru, loc de care are anumite amintiri.Dupa ce asculta mesajul lui Yigit ii lasa mesaj lui Iclal sa intrebe ce s-a intamplat.
Yigit ajunge acasa si merge furios la Iclal pentru ca se vede cu acel om si intreaba daca il iubeste. Ii raspunde ca l-a iubit pe el si vede ce i-a facut si cu ce drept ii pune acum o asa intrebare el iubind o alta femeie. Yigit urland la ea ii cere sa nu se mai vada cu acel om. Dupa ce Yigit pleaca Iclal merge la Aytul dar aceasta la sosire a cerut pastile pentru dormit asa ca Iclal nu poate sa-i ceara socoteala. Apoi asculta mesajul lui Firat care spune ca ia primul avion, nu mai rezista nestiind ce s-a intamplat. Cand Yigit sta intins langa Nur ii spune ca desi a inteles ce se intampla cu Iclal nu ii va permite nimanui sa-i faca vreun rau mamei copilului sau si Nur ii raspunde ca ea crede in sentimentele lui Firat. Pe ea nu o intereseaza lupta dintre el si Iclal ci lupta lor alta este si nu s-a rezolvat cu mesajul pe care ea crede ca Iclal l-a trimis.  Il mai intreaba de ce nu i-a vorbit de faptul ca stia de sentimentele lui Fatih si ii spune ca o lasa astfel sa fuga la el pentru orice suparare ce ii trecea prin cap pentru ca sentimentele i le cunoaste. Ea ii vorbeste apoi de Fikret, ca este ceva ce nu-i place la ea, felul in care a adus-o acolo si ce sa- intamplat  in acea zi in biroul lui Fatih. Cu toate ca o cunostea si a inteles prin ce trauma a trecut, acum a vazut o alta femeie si nu mai vrea sa impartaseasca nimic cu ea si ii va spune sa plece iar Fikret care tocmai a ajuns acasa o aude. Pana la urma ea este impacata ca Yigit o intelege iar el ii spune ca singura lor problema este doar Mert pe care impreuna trebuie sa-l castige.
Fikret disperata se gandeste ca cea care o poate ajuta este Iclal si merge la ea dar nu are sorti de izbanda, o da afara spunandu-i ca nu o intereseaza nimc dar nu-i scapa lui Fikret faptul ca i-a antidepresive.  La plecare Fikret se intalneste cu Elmas care o ia la intrebari ce cauta acolo si ii raspunde ca s-a dus sa o vada pe ea. Intre timp Nazan cu Cahit se intorc de la cumparaturi fericiti de lucrurile luate pentru copil.  Cum ajunge acasa Nazan se si ia de Elmas care iar se enerveaza si Cahit ii cere sa se linisteasca si sa se gandeasca la copil. Tot Nazan se simte deranjata si nu intelege ce mai are cu ea din moment ce a divortat si a facut ce a vrut ea. Elmas insa nu este usor de linistit si este convinsa ca Nazan are un plan si nu vorbeste ea asa aiurea.
Nur ii propune lui Yigit sa-si petreaca seara impreuna la casa lor dar el se gandeste ca au timp pentru asta, nu este acum momentul tinand cont de situatia in care se afla Iclal. Ajunge Fikret si Nur ii cere sa vorbeasca dar Fikret o ia inainte si spune ca avand in vedere ca are de lucru a decis sa se mute si ii multumeste pentru tot ce a facut pentru ea si cum are o casa ramasa de la tatal ei cu banii obtinuti isi va cauta in Istanbul o locuinta, asa ca se va muta  imediat ce va rezolva. Nur care tocmai vroia sa-i ceara sa se mute nu mai are ce sa-i spuna.  Se face ora cinei si Fikret cauta sa ramana singura in bucatarie pentru a-i putea pune pastilele in mancarea lui Nur.
Firat ajunge si el iar cand o suna pe Iclal ea ii cere sa nu o mai sune si sa dispara pentru ca mama ei ii spioneaza si Yigit ii poate face rau iar Firat este foarte incantat ca ei ii este teama pentru viata lui dar el deja s-a intors. Discutia le este intrerupa pentru ca Yigit bate la usa lui Iclal. Ea nu mai vrea sa discute cu el pentru ca si-au spus tot ce aveau de spus. Yigit ii cere in schimb sa nu il mai provoace din cauza acelui om, o intelege foarte bine, ii intelege toate supararile. Este tanara, frumoasa dar singura si nefericita si isi da seama de toate astea dar nu poate accepta ca cel de langa ea sa fie Firat. Ii raspunde ca la fel vrea si ea ca el sa renunte la Nur, el poate face tot ce vrea insa ei nu-i permite. El nu accepta pentru ca nici macar nu il iubeste pe acela si pana la urma trebuie sa plece pentru ca Mert se supara ca ii face mama sa planga.
Dupa cina Nur si Elmas stau de vorba si problema lui Elmas este Nazan si Nur ii cere sa nu o mai bage in seama si sa se mute la ei sa fie macar in ultima perioada de sarcina linistita iar pe de alta parte Cahit este tot suparat pe Nazan ca a enervat-o din nou pe Elmas si starea ei de sanatate nu este tocmai buna si pune in pericol si sanatatea copilului. Elmas nu vrea insa sa-l lase pe Cahit apoi ii povesteste de intalnirea cu Fikret care le crede pe toate proaste. Sunt intrerupte de Fatih care merge sa vorbeasca cu Nur dar ea ii raspunde ca nu are chef de nimic si pentru ea nu mai este omul stiut pana acum. I se face rau si ii spune ca mai vrea un singur lucru de la el, sa rezolve treaba cu mesajul. Cand reuseste sa se puna in pat intra Fikret care ii continua tratamentul, de data asta aducandu-i pastilele puse in ceai iar dimineata ii mai da o doza odata cu sucul dar se schimba si comportamentul lui Nur care devine dintr-o data mai agresiva. Aytul merge la Iclal care foarte suparata ii cere sa nu o atinga si nu o mai considera a-i fi mama. Aytul se justifiica ca nu a avut de ales pentru a o salva dar Iclal ii reproseaza ca a facut asta in interesul ei si va regreta ca a calcat-o astfel in picioare. Sunt intrerupte de intrarea lui Firat care o da pe Aytul afara.  Iclal il intreaba ce are de gand pentru ca mama ei il va chema pe Yigit. Firat ii rspunde ca s-a dus pentru ca si-a facut griji pentru ea si a vrut sa se asigure ca este bine dar vede ca nu este bine si nici nu va fi daca va continua sa traiasca acolo si sa mearga impreuna cu el, poate ca este nebun dar va face tot ca ea sa fie bine si acolo nu este casa ei. Niciodata nu ii va fi bine langa acel om, sa-si ia fiul si sa merga alaturi de el.
Yigit merge la Fatih si singurul lucru ce il vrea este sa stie cine a trimis mesajul dar ii raspunde ca nu a putut gasi numarul de la care s-a trimis dar indiciile duc catre Ridvan si Yigit se infurie, nu intelege cum poate acel om sa le faca pe toate pentru ca el care este politist sa nu poata afla dinainte ce ganduri are respectivul. Dupa ce Firat pleaca, Aytul intra la Iclal si vrea sa stie ce i-a spus omul si Iclal o intreaba daca il va suna din nou pe Yigit dar Aytul isi da seama ca ea este inca suparata si ii promite ca nu-i va mai spune lui Yigit.
La sedinta foto Nur trece  prin tot felul de stari ca nici ea nici echipa nu inteleg ce se intampla si pana la urma decide sa plece acasa imbracata cu rochia de la sedinta foto.  Se intalneste acasa cu Yigit care ii spune ce i-a povestit Fatih legat de mesaj si nu gasesc o alta cale sa-i dovedeasca . Nur se infurie ca l-a gasit pe Ridvan doar pentru a o salva pe Iclal. Trece timpul si Fikret continua tratamentul aplicat lui Nur inca o saptamana si familia vede ca ceva nu este in regula cu ea. Emin este abordat de Yaren care il intreaba de ce fuge de ea si sa-i demonstreze ca nu ii este frica si atunci ii demonstreaza tot ea ca lui i-ar fi frica si il saruta si mai apoi o saruta el  moment in care ii vede Yagmur. Pe de alta parte Yigit discuta cu Cahit despre Nur si nu intelege ce are ca a devenit foarte agresiva si se gandesc sa plece in vacanta sa se sustina unul pe altul, cat de curand se vor reuni dar mai intai trebuie sa-l recastige pe Mert. si Iclal il aude. Seara el merge la casa lor unde Nur a stat toata ziua in gradina si se bucura cand ii spune ca seara urmatoare vor pleca doar ei in vacanta. Ea in schimb ar vrea sa plece chiar in acea clipa dar ii spune ca trebuie sa mai stea o zi pentru ca Mert termina scoala si trebuie sa-i fie alaturi si Nur iar se infurie si acum chiar se infurie pe Mert pentru ca s-a saturat ca sta mereu intre ei iar Yigit cand o aude nu-i vine sa creada ca vorbeste astfel despre el.  
Pe de alta parte Iclal se gandeste mereu la propunerea facuta de Firat de a merge cu el si este tentata sa-l sune dar nu o face in schimb face o criza de furie. Nici cu Elmas situatia nu este mai buna. Crezand ca fetita i-a umblat din nou printre lucruri merge la Nazan in dormitor si da de ea citind reviste despre cresterea bebelusilor si cum Elmas banuia de la inceput ca pune ceva la cale si ca vrea sa-i fure copilul  se infurie dar apoi i se face rau si intra Cahit. Soseste ambulanta si Aytul merge sa-i spuna si lui Iclal dar are o surpriza cand vede ca si-a facut bagajul si pleaca dar fara a-l lua si pe Mert. Yigit tocmai ajunge acasa si este sunat de Aytul ca Iclal a plecat la Firat si el o urmeaza. Nur ametita de cap ajunge si ea acasa si cum nu este atenta la drum il loveste pe Mert. Intre timp Iclal ajunge la Firat si pierduta ii spune ca s-a dus dar inca nu isi da seama ce face si el o incurajeaza ca se va salva. Ajunge si Yigit care ii reproseaza ca a ajuns sa o vada intr-o camera de hotel alaturi de acel om si ii raspunde ca vede ce merita sa vada. Yigit o mai intreaba daca cumva il vrea si pe Mert si sa vada daca asta se va intrampla si tocmai este sunat si el furios ii cere sa-i spuna ea mamei sale ce vrea si el nu o va opri de data asta. Aude apoi politistul care  spune ca fiul lui a suferit un accident de circulatie si sunt asteptati la spital unde deja se afla Mert si este in operatie.
Pe de alta parte Elmas naste dar viata ei este in pericol. Yigit cu Iclal ajung la spital si afla ca situatia lui Mert este critica. El intreaba urland cine a facut asta si femeia ii spune sa se uite sa vada criminala.....

SEZON 2

Rezumat ep 57
Trec trei luni pe care Nur le petrece in inchisoare si in care se gandeste la toata povestea ei care i se pare ca parca a fost un vis si din care acum s-a trezit. Pe de alta parte recuperarea lui Mert merge din ce in ce mai bine si toti sunt foarte increzatori ca totul va fi bine dar Iclal continua sa-l considere vinovat pe Yigit. Totusi Nur nu vrea sa  fie invinsa indiferent de ce cred oamenii si scriu ziarele si este determinata sa lupte pentru ca nu poate accepta ca totul sa se termine asa, doar ca instigatoarea din celula aduce vorba de Mert si se isca un scandal. Nur este anuntata ca are o vizita si se entuziasmeaza crezand ca este Yigit dar vede dezamagita ca in vizita a venit Fatih.
Intre timp Aytul este sunata de Iclal nemultumita ca este singura cu Mert si ii cere si ei sa mearga sa o sustina dar Aytul ii spune ca dupa ce termina treaba importanta ce o are de rezolvat va merge. Se intalneste cu un individ caruia ii da bani pentru a-i rezolva problema in asa fel incat Nur sa nu mai ajunga sa iasa din inchisoare si asta urmand sa se intample in acea noapte. Pe de alta parte Fatih ii spune lui Nur ca ziua urmatoare va fi salvata dar ea vrea sa stie daca Mert a inceput sa umble si vrea poze cu copilul lui Elmas dar Fatih ii spune ca oricum va iesi de acolo si va vedea totul cu ochii ei. Pentru Nur insa cea mai importanta problema este ca Yigit sa o creada ca altfel nimic nu mai conteaza. Isi da seama ca-l raneste pe Fatih care tot timpul i-a fost aproape si isi cere scuze pentru asta.
Terapia lui Mert continua si Iclal mereu este iritata si ii este frica ca Yigit o va lasa si li se spune ca cel mai important pentru Mert este ca ei sa se poarte ca o familie adevarata. Dupa ce pleaca din cabinet Iclal continua sa-l invinuiasca ca totul s-a intamplat din vina lui si cum pot arata ei in astfel de situatii ca o familie adevarata. Aytul ii aude si dupa ce Yigit pleaca o critica pe Iclal ca nu procedeaza deloc bine, sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca i-a dat o ultima sansa prin cele intamplate si sa-si bage mintea in cap.
Si pentru Elmas au trecut trei luni fara sa apuce sa-si tina copilul in brate si din acest motiv este foarte agitata cu toate ca cei din jurul ei cauta sa o linisteasca daca vrea sa aiba lapte. Ii este apoi adus copilul si Elmas se mai linisteste si il intreaba pe Cahit daca vor reusi pana la urma. Cand sa plece Cahit este oprit de Tayar care il intreaba cum sta cu onoarea fiicei lui pentru ca au trecut 3 luni si nu s-a intamplat nimic legat de casatoria lor iar Cahit se enerveaza ca nu este momentul si locul sa discute astfel de chestiuni, mai mult Tayar vede ca el este sunat de Nazan si intelege de ce fuge si il ameninta sa-si revizuiasca comportamentul ca alfel va vedea el. Cahit vorbeste cu Nazan care pare foarte nerabdatoare si el ii cere sa aiba rabdare ca ziua urmatoare copilul va fi externat si ei trebuie sa respecte planul ce l-au facut si momentan la spital este multa agitatie si toti sunt prezenti acolo.
Yagmur merge la spital unde da ochii cu Emin dar relatia dintre ei s-a terminat si acum noua iubita a l;ui Emin este Yaren care simtindu-l pe Emin in convorbirea lor telefonica se gandeste ca s-a intalnit cu Yagmur si nervii ei se indreapta din nou spre aceasta. Yigit ajunge acasa si vede in ziar ca ziua urmatoare va fi procesul lui Nur, numita in articol “inger cu fata de diavol”.
Se face noapte si in timp ce Yigit se afla tot pe tarm este sunat de Cahit sa mearga alaturi de el la spital sa stea de vorba timp in care Nur este injunghiata. Cand Yigit ajunge la spital ii aude pe Tayar si mama lui vorbind de evenimentul intamplat si urmaridu-l ajunge la spitalul unde se afla Nur si chiar doneaze sange avand grupa necesara fara ca restul sa stie dar cand pleaca asigurandu-se ca totul este in regula este vazut si de Tayar si de Fatih. Cand Fatih alearga dupa el sa-l intrebe ce cauta acolo ii raspunde ca treaba lui s-a terminta si pleaca. Fatih vrea sa stie daca intre el si Nur mai poate fi ceva  din moment ce se afla acolo si a donat si sange si este convins ca ei nu vor renunta si ii cere sa-i spuna daca a renuntat dar Yigit pleaca fara a-i raspunde si Fatih se gandeste ca intr-o astfel de situatie stie ce are de facut. Yiigit la randul lui se gandeste la ce i-a spus Fatih si anume daca crede cu adevarat ca de acum este imposibil ca el si Nur sa mai fie impreuna iar Nur isi revine si striga dupa Yigit sa nu renunte la ei si Fatih o aude.
Dimineata Yigit ii da ziarele lui Aytul spunandu-i ca stirea asteptata de ea se gaseste acolo si daca este implicata nu o va mai ierta si Aytul este furioasa ca Nur are o mie de vieti. Pana la urma auzita si de Iclal recunoaste ca a facut-o ca o mama care se gandeste la copilul ei. Cand merg asistentele sa o panseze pe Nur ea le aude vorbind ca Yigit i-a donat sange dar cand le intreaba ele nu recunosc. La fel si Fatih nega si spune ca este din cauza anesteziei dar nu o poate convinge pentru ca ea a simtit mirosul lui Yigit.  La spital apare un incident pentru ca Nazan merge si ia copilul in brate si este surprinsa de Elmas care furioasa spune ca va face plangere celor de la spital si asistentele ii spun ca Cahit le-a cerut sa o lase pe Nazan cu copilul. Cahit cauta sa o linisteasca dar nu reuseste si Elmas nu mai permite ca acea femeie sa fie in preajma lor altfel ia copilul si pleaca si nu il va mai vedea niciodata. Auzind asta Cahit merge la Nazan si ii spune ca nu vor putea astepta pana ziua urmatoare ci in acea zi vor lua copilul. Intre timp Iclal merge la Firat  si  el aduce vorba despre Nur si sa se gandeasca ce va fi daca este declarata nevinovata, Iclal se infurie si ii spune ca desi noaptea trecuta Nur nu a murit, cu siguranta pentru Yigit a murit. La plecare ii mai spune ca nu va mai merge la el dar Firat este convins ca il va mai vizita si cand da de greu tot la el va fugi.
Nur este dusa la tribunal si spera ca Yigit va veni dar Fatih ii cere sa nu mai astepte in zadar ca nu va merge in schimb spre uimirea lor apare Aytul. Incepe procesul si cand judecatorul o intreaba si pe Nur daca are ceva de declarat  ea arata cat de afectata este de ce s-a intamplat si indiferent de ce spune ea si care va fi verdictul si indeferent ce va fi de acum incolo cand inchide ochii are acelasi cosmar, aceiasi imagine. Desigur vrea ca verdictul sa fie de nevinovat si cu toate ca este in viata inima ei nu mai poate fi numita inima pentru ca a frant inima unui copil. Dupa ce este declarata nevinovata Aytul nu se poate abtine si o ameninta sa aiba grija pentru ca ii va parea rau ca nu a murit, pe toti ii poate pacali dar nu si pe ea. Dupa plecarea ei Nur ii spune lui Fatih ca nu ii este frica de ea cu toate ca afla ca Aytul a pus sa fie omorata.
Intre timp Cahit reuseste sa ia copilul si sa plece cu Nazan care este convinsa ca de acum vor fi o familie adevarata. Mama lui Tayar nu isi da seama ce s-a intamplat cand se intoarce in salon si afla adevarul cand vin sa faca curat.Tocmai ajunge si Elmas de la tribunal si este foarte increzatoare in ce i-a promis Cahit cand isi aude bunica plangand si afla ca tatal si-a luat copilul si a plecat.
Emin si Fatih merg sa o astepte pe Nur dar afla ca ea a plecat. Ea merge la casa lor si ii spune lui Yigit cand il vede ca era sigura ca il va gasi acolo si de aceea s-a dus. Ii cere sa o priveasca si sa-i spuna de ce nu a avut incredere in ea, sa nu taca, sa se uite in ochii ei si sa vorbeasca.



Rezumat ep 58
Nur merge la casa lor fiind convinsa ca il gaseste acolo pe Yigit. Ii cere sa o priveasca in ochi si sa-i spuna  daca cu adevarat nu a avut incredere in ea ca este nevinovata. Toata perioada doar asta a asteptat sa-l auda ca-i spune acest lucru.  Pana la urma o intreaba de ce s-a dus acolo pentru ca el s-a dus sa se ingrijeasca de gradina.  Ea intelege astfel ca el s-a ingrijit de gradina si nu a vandut casa si asta inseamna ceva. Ea stie  ce probleme a avut Mert si nu i-a fost deloc usor si din cauza ei el a avut de suferit. Ii vorbeste cum zile la rand l-a asteptat sa mearga la ea sa-i vorbeasca, sa-i vada ochii si sa fie sigura ca el stie ca tot ce s-a scris si spus au fost barfe. El se infurie si ii spune ca daca vrea sa stie nu a crezut-o. Il face mincinos pentru ca daca era asa nu mergea la spital pentru ca l-a simtit acolo dar el continua sa-i spuna ca nu o crede. Pentru el ea a fost ingropata in seara accidentului si totul s-a terminat. Asa cum ea i-a ucis pe ei la fel face si el cu ea sa plece sa nu se uite inapoi ca nici el nu o va face. Ii raspunde ca nu mai are de ce sa se uite inapoi pentru ca nu mai are pe cine vedea ca iubitul ei nu mai este acolo.
In acest timp Fatih si Emin sunt nelinistiti ca au asteptat-o la poarta inchisorii si acum nu raspunde la telefon si pana la urma Fatih decide sa o caute singur. O gaseste pe Nur iar Emin in taxi isi face griji ce le va spune acasa de disparitia lui Nur dar afla ca problema lor este alta din cauza disparitiei copilului. Acolo afla ca Cahit a demarat un proces pentru ca starea psihica a lui Elmas ar putea dauna copilului asa ca el si sotia lui il vor ingriji. Asa in sfarsit   ei afla ca Cahit si Nazan sunt in continuare sot si sotie. Furia intregii familii se dezlantuie asupra avocatului care transmite ce i-a cerut Cahit si in haosul iscat Elmas pleaca.
Nur merge sa stea de vorba cu Fatih caruia ii spune ca totul s-a terminat si Yigit nu a crezut-o. Stie ca el a fost la spital cu toate ca asistentele au mintit-o. Ea se gandeste ca poate este mai bine asa pentru toata lumea. Yigit i-a omorat si acum este randul ei si pentru ea exista un singur adevar fara Yigit.
Cahit cu Nazan se comporta ca niste parinti fericiti fara sa le pese de necazul creat, ea chiar amuzandu-se ce o fi acolo dar pana la urma Cahit ii taie elanul.
Iclal ajunge acasa si este furioasa pentru ca Aytul s-a dus la tribunal si a mai dat si decalaratii. Aytul o intreaba pe unde a umblat si daca cumva ii este frica de ce va urma si ii promite  lui Iclal ca nu va mai incepe nimic intre cei doi si nu va mai permite asta. Ajung acasa si Yaren cu Mert si la putin timp le bate la usa furioasa Elmas crezand ca Cahit si Nazan se afla acolo dar nimeni nu intelege ce se intampla. Ajung si Emin cu Tayar la fel de furiosi cerandu-i socoteala in special lui Aytul. Sosirea lui Yigit calmeaza situatia si Elmas ii cere ajutorul. Yigit nu poate intelege ce s-a intamplat cu Cahit de a facut asta dar este decis sa afle ce s-a intamplat. El ii promite lui Elmas ca este de partea ei si il va gasi pe Cahit si va trebui sa dea socoteala pentru prostia facuta.  Yigit sta apoi de vorba cu Elmas care ii spune cata incredere a avut in Cahit care i-a spus ca vor fi o familie adevarata si l-a crezut cu adevarat ca a divortat.
Intre timp se apropie de casa si Nur cu Fatih caruia ii cere sa incetineasca pentru ca ii este foarte greu sa vada strada pe care s-a intamplat accidentul. Isi aminteste cum a ajuns prima data pe acea strada pentru a-si lua casa la care vrea acum sa renunte. Ei ajung si se intalnesc cu Yigit care a dus-o pe Elmas acasa. Yigit pleca si este sunat de Cahit caruia ii spune sa ia copilul si sa se intoarca rapid acasa. Ii cere sa lase povestile ca a facut totul pentru copil si se mira ca nu il mai considera de incredere si nu vrea sa-i spuna unde este cand de fapt el nu este de incredere. Nur la randul ei o incurajeaza pe Elmas, este convinsa ca adevarul va iesi la lumina si isi ca revedea copilul. Elmas o intreaba daca ea si cu Yigit s-au vazut si Nur raspunde ca nu si nici nu se vor vedea si Elmas o implora sa nu plece de acolo pentru ca are mare nevoie de ea.
Fatih si Yigit se intalnesc sa discute si problema lui Fatih este Nur si se teme pentru ea si atata timp cat ei nu se vor scoate reciproc din vietile lor si vietile celor din jurul lor vor fi grele. Yigit afland ca Nur ramane in casa ii spune ca singura lui legatura cu ei va fi Elmas pe care vrea sa o ajute dar Fatih nu il crede asa ca asteapta raspunsul de la el daca a renuntat la Nur. Cum nu-i da raspuns face referire la spectacolul ce l-a facut in fata lui Nur dar Yigit nu-i raspunde insa ii recomanda sa-i fie alaturi de Nur.
La randul lor Emin si Nur stau de vorba dar sunt intrerupti de Yaren care ii cere lui Emin sa se intalneasca desi el nu ar vrea din cauza nepotului disparut dar Yaren i-o taie ca la fel este vorba si de nepotiul ei. Dupa ce termina discutia Nur ii recomanda sa se gandeasca bine la relatia lui cu Yaren. Daca o poarta in inima lui pe Yaren pentru ca este cea din trecut si nu pentru ce reprezinta ea acum ar face mai bine sa se mai gandeasca. Emin se intalneste cu Yaren si se arata in continuare deranjat de ce s-a intamplat cu nepotul lui din cauza lui Cahit si Yaren la randul ei ii aminteste ca atunci cand nepotul ei a fost accedentat din cauza lui Nur nu i-a reprosat lui nimic si sa nu uite ce si-au promis reciproc. Pana la urma Yaren reuseste sa-l convinga pe Emin sa iasa impreuna si in acea seara.
Yigit ajunge acasa si motivand ca are treaba cu Elmas merge acasa la Nur. Nur il vede si ii spune ca stie ce problema are cu Elmas si se poate duce acolo cand vrea sa nu isi faca probleme din cauza ei pentru ca oricum aceia nu mai este casa ei. Yigit ii spune lui Tayar despre discutia avuta cu Cahit dar ii asigura ca il va gasi. Dupa ce Yigit termina de discutat si iese in curte se roaga sa aiba putere sa se poata indeparta de acea casa.
Yaren il duce pe Emin la o pizzerie lucru care il cam mira. Ea este foarte incantata ca toata lumea se uita la ei pentru ca il recunosc pe Emin.  Ca Yaren sa-si duca la indeplinirea planul ei fara ca Emin sa bage de seama il duce la masa unde responsabila cu servitul este Yagmur fara ca Emin sa bage de seama.  Urmeaza apoi miscarea lui Yagmur si evenimentul atrage atentia tuturor. Desigur ca Yaren nu a inghitit ce s-a intamplat si ameninta ca o va spune fratelui ei si continua cu amenintarile pentru ca i-a facut de rusine. Ea se mai infurie si pentru ca Emin nu spune nimic. Pana la urma vorbeste si o intreaba de ce face astfel de jocuri si sa nu-l creada prost si si-a dat seama ce cauta acolo si ca l-a dus intentionat si sa nu i se mai adreseze cu dragoste si faptul ca se afla alaturi de ea este o mare prostie.
Dimineata urmatoare Elmas da declaratie presei cu ce a patit si Aytul o pune pe femeia din casa sa o informeze cu se se intampla. Tot ea se infurie si ii cere lui Yigit sa ia pozitie dar ii raspunde ca el i-a spus sa procedeze astfel. Dupa ce Elmas spune ca a terminat reporterii intreaba de Nur si Tayar le cere sa plece dar unul dintre ei aduce vorba si despre incidentul patit de Emin si desigur Tayar nu intelege ce legatura are iar Emin pentru a nu da nici o explicatie pleaca motivind ca este asteptat pe platou.
Nur se intalneste cu Fatih, ii spune ca este mai linistita si savureaza din plin libertatea. Aduce apoi vorba de Yigit si cum el se irita auzind-o il linisteste ca va fi asa cium a spus si il va scoate din viata ei.
Iclal vorbeste cu Yigit si considera ca nu va fi in regula pentru Mert sa o vada pe Nur  acum ca va locui tot acolo dar Yigit nu are ce sa faca si se gandeste ca poate este timpul ca si ea sa spuna adevarul. Yigit ii spune ca Nur pentru el a murit si el va fi mereu alaturi de Mert.  Nazan cu Cahit urmaresc la tv declaratia lui Elmas si Cahit se gandeste ca este cazul sa puna in practica planulB si sa se departeze pana se va termina procesul.
Aytul merge la hotelul la care si-a dat seama ca a fost Iclal. Intreaba de Firat Kozan dar afla cu nu este nimeni cazat cu acel nume si apoi se gandeste ca ar putea fi spus numele de Ekrem Kozan si reuseste. Merge sa-l ameninte sa decida ce are de gand sa faca pentru ca nu il mai vrea in preajma fetei ei. Intalnirea dintre Nur si Mert are loc si cand el o vede face o criza si la randul ei Nur este afectata cand.
Emin se afla la filmare si nu ii prea iese si in pauza luata ii aude pe colegi vorbind despre intamplarea petrecuta seara, ca cele doua sunt surori si ca pizzeria la care s-a intamplat este in apropiere. El motiveaza ca daca este putin lasat sa mearga pana acolo va reusi cu filmarea asa ca merge sa vorbeasca cu Yagmur. El ii spune povestea lui si cum era cand ea l-a cunoscut si ca a facut o prostie si de fapt ea este pentru el adevarul. Intre timp Yaren ajunge pe platou si afla ca Emin este la pizzerie pleaca intracolo si ajunge exact cand ei se saruta dar afla de la Yagmur ca nu este cazul sa-i fie frica ca nu esta ca si ea si nu il iarta pe Emin. La randul lui Emin ii spune ca ea este visul lui din copilarie si acum nu mai inseamna nimic.
 Fatih merge acasa la Nur si procedeaza total neprofesionist punandu-si pistolul pe masa si Elmas il ia si in plus aude discutia dintre Yigit si Cahit care urmeaza sa se intalneasca si il urmareste. Cei doi se intalnesc si Cahit vrea sa-si prezinte varianta, ca mama copilului ar putea sa-i faca rau si el a trebuit sa previna asta, sa nu pateasca si copilul lui ce a patit papusa lui Nazli. Yigit ii aminteste ca s-ar putea ca Nazan sa-l pacaleasca dar Cahit recunoaste ca s-ar putea dar nu crede ca si fetita ar face asta. Ii cere sa-i fie in continuarea alaturi si sa se poarte ca un frate adevarat. Yigit ii raspunde ca nu vrea sa-si piarda fratele si ii cere sa mearga la el acasa sa nu-l tina in starda si Cahit il duce iar Elmas este pe urmele lor si ii vede pe cei doi.  Insa dupa ce Cahit intra ii cere lui Nazan sa adune lucrurile pentru ca  Yigit stie unde sunt si sunt nevoiti sa puna in aplicare planul B cand tocmai bate la usa Elmas. Pe de alta parte Nur este foarte ingrijorata de ce se poate intampla cu Elmas dar Fatih cauta sa o linisteasca si considera ca este momentul sa o ceara in casatorie...


Rezumat ep 59
Nur considera ca el nu stie ce vrea sa-si ia inelul, in schimb Fatih ii raspunde ca asta este ce vrea cel mai mult. Ea considera ca el si-a pierdut mintea din moment ce o vrea de sotie stiind ca ea il iubeste pe Yigit si nu stie ce face. Fatih ii pune inelul pe deget dar Nur ii spune ca nu poate accepta inelul si nu ii poate spune da la cererea lui. El merita sa fie fericit si ea nu-l poate face.
Pe de alta parte Elmas intra in casa si vede ca cei doi sunt pregatiti de plecare.Ea se amuza ca Nazan este speriata dar se intreaba cum vor putea ei sta sa vorbeasca linistiti din moment ce au facut toata aceasta mizerie. Cahit ii spune ca el a facut asta pentru a-si proteja copilul. Elmas ii raspunde ca a crezut mereu in el si inima ei batea pentru el dar vede ca el este un alt fel de om si inaintea lui nu a cunoscut un alt barbat. In momentul in care isi aude copilul plangand ea da drumul la pistol care in cadere se descarca si il atinge pe Cahit. Cand ajunge politia Elmas il suna pe Ygit sa-i spuna ca o duc la politie si nu ii dau copilul si ii cere sa o ajute. Yigit se intoarce la Nur sa-l intrebe pe Fatih ce s-a intamplat si le spune pentru ca si el tocmai a fost informat ce s-a intamplat dar nu stie unde o duc pe Elmas. Yigit se ingrijoreaza de starea lui Cahit iar Nur se intreaba cum a putut face asa ceva Elmas apoi pleaca toti sa vada ce pot face pentru cei doi si cum Fatih nu-si gaseste cheile de la masina sunt nevoiti sa mearga cu Yigit. El se infurie ca Elmas l-a urmarit nefiind atent la acest lucru si se infurie si mai tare cand afla ca arma este a lui Fatih si Nur ii linisteste amintindu-le ca nu este cazul sa se certe unul cu altul ci sa o salveze pe Elmas.
In acest timp Iclal face exercitii pentru a se calma in urma intalnirii cu Nur si cand intra la ea Aytul ii povesteste ce s-a intamplat si ea isi face griji pentru Mert. Iclal se infurie din nou ca femeia ii iese mereu in cale, nu moare, nu dispare pentru ca sa fie ea linistita. Aytul isi spune ca va avea grija ca femeia sa ii lase in pace. Inainte de a pleca Aytul lasa cartea de vizita a hotelului si Iclal crede ca ea din neatentie a pus-o acolo. O suna Firat si cum ea nu-i raspunde ii lasa mesaj sa-l sune ca  nu glumeste si este ceva foarte important.
Cei trei ajung l;a politie si Yigit ii cere avocatului sa faca tot ce poate pentru Elmas. El este sunat si afla spitalul la care se gaseste Cahit. Afara da de Nur si vazandu-i inelul ii spune ca este frumos. Apoi ii spune ca i-a vazut in gradina si cu adevarat a fost o imagine foarte frumoasa. Le ureaza sa fie fericiti asa cum ei nu au putut fi niciodata si apoi pleaca lasand-o indurerata pe Nur ea neimaginandu-se alaturi de Fatih.
Yigit ajunge la spital si o aude pe Nazan cum cauta sa-l convinga pe Cahit ca Elmas a tras in el cu toate ca el isi da seama ce s-a intamplat. Yigit ii spune ca a fost urmarit de Elmas fara sa stie dar oricum ii spunea unde se afla. El ii mai spune ca se afla acolo sa-l ajute sa-si adune gandurile si sa poate vedea limpede pentru ca el nu crede in Nazan si sa nu uite ca mereu va fi alaturi de el.
Elmas este eliberata si seara cand stau cu toti acasa de vorba, ea considera ca nu a gresit mergand sa-si ia copilul. Tayar este insa suparat ca ea a tras in Cahit insa Yigit ii tine partea si spune cum s-a intamplat. Elmas le povesteste de dorinta ei de a-si tine in brate copilul si a-l simti si Yigit ii cere sa aiba incredere in el ca o va ajuta sa aiba copilul alaturi. Nur iese in curte si Fatih merge la ea. Ii spune ca se bucura ca nu si-a scos inelul in prezenta lui Yigit si ii raspunde ca el i-a privit si stia si Fatih realizeaza ca ei au vorbit si ca le-a urat fericire. Nur il intreaba daca este sigur ca vrea asta stiind ca inima ei bate pentru altcineva si el spune ca face asta din toata inima. O vrea pe ea si vrea toata viata sa imparta totul alaturi de ea si niciunul dintre ei nu va regreta alegerea facuta. Ea ii raspunde ca in aceste conditii accepta si se imbratiseaza cand tocmai apare si Yigit pe care ea il vede insa nu si Fatih. Yigit insa nu pleaca si il asteapta pe Fatih si il imbranceste. Fatih isi da seama ca ii este greu si lui si la Nur dar asta este cel mai bine pentru toti. Yigit ii spune doar sa aiba grija sa o faca foarte fericita pe Nur.
Dimineata Elmas sta de vorba cu Nur si o intreaba daca vorbeste serios si nu intelege de ce este nevoie sa plece dupa casatorie impreuna cu Fatih in Germania. Ii raspunde ca este singurul mod de a lasa totul in urma. Ea incearca sa o convinga sa renunte la nebunia asta si sa stea de vorba cu Yigit dar ii raspunde ca au stat fata in fata si au vorbit si nu a mai ramas nimic de spus. Nur merge apoi sa vorbeasca cu Iclal. Ii spune din nou ca nu este vinovata de ce s-a intamplat si nu stie de ce Fikret i-a facut asta si stie foarte bine ca il iubeste pe Mert si nu-i putea face asa ceva. In plus ii arat inelul si ii spune ca pentru ea nu va mai exista nici Yigit nici Istanbul nici Turcia pentru ca se va casatori cu Fatih si va pleca. Pe de alta parte Aytul cauta sa-l atraga pe Firat alaturi de ea in planul ei de razbunare dar el nu se implica si nu o intelege de ce ii este asa de frica de Nur. Aytul se infurie il face fricos si nu vrea sa-i mai vada niciodata fata. Aytul iese din casa si le aude pe Nur si Iclal vorbind. Nur ii spune ca desi i-a facut viata grea o iarta in schimb Iclal nu o poate ierta pentru ce i-a facut fiului ei. Ajunge si Fatih tocmai cand Nur pleca de la Iclal si el nu intelege de ce isi face rau vorbind cu Iclal dar ii raspunde ca din contra se simte foarte bine pentru ce a facut. De cealalta parte Aytul se infurie pe Iclal ca a crezut-o cand i-a spus de Fikret si cu toate ca ii raspunde ca nu ii mai pasa de nimic pentru ca se marita si pleaca cu Fatih, Aytul nu poate fi convinsa si nu crede ca poate fi asa de usor totul.
Nazan incearca sa-l convinga in continuare pe Cahit sa plece in strainatate dar el nu mai vrea si tocmai ajunge avocatul care le comunica conditiile impuse de Elmas de a sta sa discute si Cahit accepta. Pe de alta parte Elmas este distrusa din cauza celor scrise in presa si ii este frica ca in aceste conditii nu isi va putea lua copilul dar ajunge avocatul si ii spune ca Cahit a acceptat. Ei merg sa se intalneasca dar din cauza ca este acolo si Emin atmosfera se incinge si nu ajung la nicio intelegere.
Yigit il suna pe Fatih care fara sa astepte sa afle de ce l-a sunat ii spune ca el si Nur au fost sa se programeze pentru casatorie si Yigit ii ureaza sa fie intr-un ceas bun si revine cu telefonul mai tarziu. Yigit merge la casa lor si se incurajeaza sa nu mai faca asta si sa isi revina. Pasii o duc si pe Nur tot intracolo dar se razgandeste cand vede masina lui Yigit.
Cahit este nelinistit din cauza ca nu adoarme copilul si in plus Nazli spune ca plange din cauza ca mama lui adevarata nu este langa el. Asta il pune pe ganduri pe Cahit si crede ca poate copilul si-a simtit de mama si acum plange ca nu o mai simte si asta o infurie pe Nazan. Yagmur il suna pe Emir pentru ca au de vorbit legat de Nur si Yigit ea nefiind deacord ca cei doi sa se desparta. Ea ii cere lui Emin sa faca ceva sa vina in ajutorul celor doi.
Ziua urmatoare Yagmur merge la Nur sa-i vorbeasca. Prima data abordeaza problema dintre ea si Emin si cauta sa se obisnuiasca cu noua situatie si apoi o intreaba daca cu adevarat considera ca Fatih este cel cu care trebuie sa se casatoreasca pentru ca inca il iubeste pe fratele ei dar Nur se tine tare pe pozitie. Yagmur il suna pe Emin sa-i spuna ca va fi foarte greu de rezolvat problema si la fel se gandeste si el mai ales ca tocmai si-a dat intalnire cu Yigit. Acesta crede ca subiectul discutiei este problema lui Elmas si Emin cu greu isi face curaj sa-l intrebe daca nu o iubeste pe Nur. Ea urmeaza sa se marite cu Fatih la care ei tin pentru ca mereu i-a ajutat dar aia este altceva si asta altceva si stie ca Nur il iubeste inca. Yigit nu sta prea mult sa mai asculte si pleaca.
Iclal sta de vorba cu Aytul si simte ca ceva nu este in regula cu ea cand tocmai o suna Firat. El ii spune ca fie atenta la mama ei ca planuieste ceva legat de Nur. Aytul se prinde ca este el la telefon si se infurie pe el si pe Iclal ca-i ascunde faptul ca mai vorbeste cu el. Nici Iclal nu se lasa si ii cere sa-i spuna ce ii ascunde dar cand aud vocea lui Yigit, Aytul o ameninta ca-i spune tot si chiar ii da telefonul ei sa vada cine a sunat-o.Pana la urma Yigit i-l inapoiaza si ii spune ca nu va sta niciodata in calea fericirii ei.
Cahit reuseste in sfarsit sa afle cine este cu adevarat Nazan pentru ca o aude cum o instruieste pe fata ce sa spuna legat de capul papusii rupt, in care o invinuia pe Elmas. El se infurie ca a fost prost si a avut incredere in ea, ia copilul si il duce la Elmas. Yagmur continua sa spere ca va rezolva problema dintre Nur si Yigit asa ca ii spune ca are mare nevoie de el insa Yigit ii spune ca vor vorbi seara acasa dar pana  la urma accepta sa se intalneasca jumate de ora. Pe de alta parte Emin o suna pe Nur sa il ajute sa vorbeasca legat de Yagmur si cu greu ea accepta. Primul ajunge Yigit si crede ca Yagmur a innebunit rezervand o astfel de masa. Ajunge si Nur si este la fel de mirata sa vada ce fel de masa a fost rezervata si se gandeste ca si Emin este cam nebun. Intalnirea este la fel de surprinzatoare pentru ambii. Ii suna pe Emin si Yagmur dar nici unul nu raspunde si se resemneaza ca cei doi sunt niste copii si Nur adauga ca de fapt ei nu sunt copii si pleaca.  Yigit o striga si nici unul nu mai rezista si se imbratiseaza. Isi spun ca nu vor uita nimic pana la sfarsitul vietii si apoi Nur pleaca din nou. Acasa insa o asteapta o alta surpriza de data asta mai putin placuta. Aytul ii iese in cale cu pistolul indreptat spre ea. Incepe sa-i spuna ca de cand a vazut-o prima data a stiu ca le va aduce probleme in casa. Nur o invinuieste ca a incercat mereu sa-i faca probleme si chiar a incercat sa o omoare la inchisoare si cum nu a reusit acum o face cu propria mana si o considera bolnava. Cu toate ca Yigit la inceput nu vrea sa il ajute pe Cahit sa mearga acasa la Nur sa-i aduca ceva pentru ca in acea seara nu poate merge in acea casa, pana la urma accepta si da peste Aytul care o invinuie pe Nur si o ameninta cu arma. Aude chiar cand Aytul recunoaste ca ea se afla la baza producerii accidentului de catre Nur. Vine langa ele si Yigit ravasit ca ea i-a putut face asa ceva. Ajunge si Iclal si Yigit ii striga sa-i spuna si fetei ei ce a facut, sa lase pistolul si sa le spuna. Ea isi cere iertare si apoi trage. Nu se opreste insa vazand ce a facut se impusca si ea. Ajunge si Fatih in cele din urma dar isi da seama ca a intarziat.
Trec trei luni, Iclal este internata in spital si nu mai are alaturi de ea decat pe Firat care nu renunta si ii este alaturi si ii promite ca atunci cand va iesi de acolo totul va fi foarte frumos.
Are loc si nunta lui Nur care se gandeste ca de la inceput pana la sfrasit dragostea ei a fost o lupta continua, cu certuri si impacari, plecari si intoarceri si nici nu mai stie daca chiar le-a trait pe toate si acum s-a trezit si totul s-a terminat. Ii are pe toti alaturi de ea si chiar nici Mert nu mai este o problema. Pe de alta parte Cahit cauta s-o convinga pe Elmas ca si ei se vor impaca. Yigit si Nur isi jura credinta pana la sfarsit....
SFARSIT


..






36 de comentarii:

  1. Aștept cu nerăbdare rezumatul episodului 50! Muulte, multe mulțumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa mi spuneti câte episoade are sezonul doi sau câte episoade are serialul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă întrebam dacă nu a-ţi putea să traduceţi şi fragmentele 1 şi 2 ale episoadelor în avanpremieră? Acum 51.1 şi 51.2. Chiar dacă nu este posibil eu oricum vă mulțumesc din suflet pentru efortul, bunăvoinţa, promptitudinea şi strădania dumneavoastră. Meritaţi toate laudele. Cu sincere mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Credeti ca puteti traduce si articole care apar in presa despre protagonistii acestui film? Macar pe Facebook?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aștept cu nerăbdare traducerea episodului 51. Oare ce se întâmplă în Adana? Cu cine se întâlnesc? Se pare că iarăși va fi ceva neplăcut pentru Nur...

    RăspundețiȘtergere
  6. Astept rezumatul el 52.Mulțumim pentru efortul depus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor, nu incercati sa dati rezumat si la Kalbim Yangin Yeri, e un serial nou si f bun la turci pe Fox, sambata, a ajuns la ep 5? Incerc si eu sa induplec pe cineva care stie turceste:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va rugam frumos daca se poate sa rezumati acest serial minutat Kalbim Yangin Yeri .

      Ștergere
  8. Şi serialul TATLI INTIKAM este nou şi foarte bun. Poate se găseşte cineva să îl traducă.Mulțumim pentru traducerile de până acum şi pentru cele ce vor urma!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai se pare ca Nur iar o ia peste bot, nu stiu ce are fata asta ca are incredere in cei mai mizerabili oameni, in loc s-o arda pe nemernica de iclal pt chestia cu firat si sarcina, a ajuns iclal sa-i spuna lui Nur ca de fapt Nur o sa plateasca pt ca iclal nu a apucat sa se marite iar cu prostul de yigit, plus ca acum o mai arde pe Nur si pramatia de fikret, pai imi vine sa sar pe televizor!!!! ce sa mai zic despre celalalt moftangiu, cahit, care ii pregateste ceva f urat lui Elmas, auzi sa-i ia copilul si sa-l creasca nazan, taman cealalta fufa din tripleta nociva pe langa iclal si aytul. E o vorba, ca jarul stins te arde cel mai rau, cam asa si cu cahit... In rest am inceput numaratoarea inversa, inca 5 episoade pana la final, abia astept sa se termine pt ca nu mi-au placut deloc nici caracterul yigit care sta la c...lui iclal si o trateaza pe Nur ca pe o tuta (doamne, ca si e pe de o parte) iar caracterul Nur este prea bun pentru a fi real, nu de alta dar cei buni si creduli nu sfarsesc bine. Nu vad cum, si daca, o sa plateasca iclal pt toate relele pe care le-a facut impreuna cu ma-sa, si nu vad cum nazan o platesca si ea pt ce-i face lui Elmas, ca vad ca cahit inghite tot de la nemernica. Iar pe yigit proasta-i Nur daca il mai baga in seama, chiar nu merita omul.

    RăspundețiȘtergere
  10. cand puneti rezumatul la episodul 53? Va rog..

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai postati rezumate sau nu mai aveti voie? E deja luni si ep 54 nu e...

    RăspundețiȘtergere
  12. sezonul 2 este pana la episodul 56

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate la toamna vom avea o surpriza placuta si serialul o va lua pe un drum mai verosimil ! Va asteptam !

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper sa nu mai fie un sezon 3 pt ca eu m-am saturat, pana peste cap. La ultimele doua episoade am citit doar rezumatele, multumesc fetelor, m-ati scutit de cateva ore de tortura...

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai am nervi de filmul asta ........ tot apar si tot apar oameni rai si pe zi ce trece devin tot m/ai orbi toti cei vechi😣😵😱

    RăspundețiȘtergere
  16. Este si sezonul 3 ?!!!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca da, din pacate...Trebuie sa o mai lalaie ei inca un sezon. Nu m-as mai uita nici moarta la un al treilea, e prea mult. Nu am avut nervi nici pt al doilea tot, nu e deloc verosimil si faptul ca nu se opresc il coboara si mai jos.

      Ștergere
    2. Asa reiese din ep 56.

      Ștergere
  17. Daca banuiam ca se lungeste atat, il abandonam de la sezonul 1. Nu voi mai urmari serialele turcesti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar rezumatul ultimului ep din sezonul 2 nu-l mai traduceti???

    RăspundețiȘtergere
  19. Banuiam ca serialul nu va avea un final prea fericit dar nici chiar asa! Mai bine nu ma uitam la ep 56! Se pare ca turcilor nu le plac finalurile fericite. Nici eu nu voi mai urmari nici un serial turcesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Voi nu mai dati rezumatul de la 56? ca eu nu ma mai uit la serial, as vrea sa stiu doar ce s-a intamplat in asa-zisul ultim episod, ca se pare ca vor continua s-o mai lalaie inca un sezon...

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar rezumatul ultimului ep din sezonul 2 nu-l mai traduceti???

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar rezumatul ep 56 nu-l mai dati? De ce ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu mai puneti rezumatul episodului 56?
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  24. AICI SE TERMINA SERIALUL? MAI URMEAZA UN ALT SEZON?DAR EPISODUL 57 SE MAI DIFUZEAZA?

    RăspundețiȘtergere
  25. REZUMATUL EPISODULUI 57 CAND APARE?SEZONUL 3 CAND IL PUTEM URMARI?

    RăspundețiȘtergere
  26. Sezonul 3 acum se inregistreaza in Turcia si din cate am inteles vor fi doar 3 episoade!

    RăspundețiȘtergere
  27. Dar Fikret unde a dispărut ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Mulțumim pt rezumatul serialului.

    RăspundețiȘtergere
  29. Așteptăm și rezumatul episodului 59 cu multe mulțumiri pentru efortul depus.

    RăspundețiȘtergere
  30. Aștept rezumatul episodului 59
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere