..

ICERDE



                                      REZUMATE EPISOADE  30...
Promo ICERDE
Cagatay are rolul unui tanar politist pe nume Sarp, ambitios, puternic, temerar si dur care a absolvit cu rezultate deosebite Academia de politie. Pentru rol s-a pregatit in America unde a luat lectii de lupte martiale si de tras cu arma.
Tatal lui sta ani buni in inchisoare iar fratele lui Umut este rapit si decide sa devina ofiter de politie. Fara sa stie ca sunt frati cei doi urmeaza aceiasi scoala. Sarp termina pe primul loc iar Umut, acum pe nume Mete, termina pe locul doi. Sarp si mama lui traiesc intr-un cartier modest si au in proprietate un mic magazin pe care ea l-a numit Umut, in amintirea fiului ei.
Pe de alta parte Umut, acum pe nume Mete, o intalneste pe Melek o avocata si datorita ei scapa de viata de pe strada si peste ani ajunge sa faca Academia de politie. Acolo el si Sarp sunt mereu impreuna fara sa stie ca de fapt sunt frati. O alta fata vecina cu Sarp ramane fara parinti si mama si tatal lui Sarp se ingrijesc de ea care peste ani ajunge jurnalista.
Tatăl lui Sarp, Ibrahim Yılmaz se angajează ca șofer la baronul drogurilor, Kebapçı Celal Karabaş iar cele 8 crime ale acestuia sunt puse în seama lui,moment in care Sarp se va hotari sa devina politist. Arestarea lui se pare că se datora unui transport de droguri, de care Ibrahim nu știa. Intrarea lui în închisoare da peste cap viața întregii familii. Actiunea se invarte in jurul clanurilor si a drogurilor si Sarp pentru a da de capii retelei se infiltreaza in randurile ei ajungand chiar si in inchisoare.
In ziua ceremoniei de absolvire profesorul lui Sarp, șeful filialei organizației de luptă împotriva contrabandei, Yusuf Kaya, dezvăluie trecutul murdar al tatălui lui Sarp, acuzându-l pe acesta că vrea să se infiltreze în forțele de poliție. Sarp va fi exclus din școală și foarte supărat că și-a irosit întreaga viață și toate activitățile de formare educațională, scoate pistolul și trage în profesor. Este arestat și aruncat în închisoare. Avocatul apărării lui Sarp este Melek care inainte de aceasta intamplare i-a întins o mână de ajutor și lui Mete,salvandu-l de pe strazi si indrumandu-l la Academia de Politie. 


Sumar ep 2
Sarp isi pierde controlul dupa ce gaseste un indiciu legat de fratele lui pe care il considera mort si care de fapt traieste. Ajunge in punctul in care este gata sa renunte la planul facut cu directorul Yusuf. Ori va incerca pe orice cale sa dea de urma fratelui sau ori furia il va duce in fata lui Celal banuit ca i-a furat fratele.
Pe de alta parte Mert va incerca intr-o maniera riscanta sa se apropie de Eylem si Fusun chiar daca el nu stie ca ii este mama. Secretele lui Mert in cadrul politiei si ale lui Sarp in cadrul mafiei, incet incet vor fi descoperite.


Sumar ep 3
In noaptea in care Davut l-a executat pe Omer, Sarp este nevoit sa-si traga in  propria mana pentru a salva viata comisarului Mert. Aceasta situatie a fost conditionata de a ramane secret intre Mert si Sarp. Mert incearca sa se salveze in timp ce Davut il lasa pe Sarp sa moara ranit in padure. In noaptea in care Sarp se gandea ca o sa moara primeste un ajutor neasteptat de la cine nu credea ca va veni.
Davut va trebui sa dea socoteala pentru acest lucru lui Celal. Alyanak suspecteaza ca ajutorul pentru Sarp ar fi venit de la garaj.
Fusun il cauta toata noaptea pe Sarp dar nu il gaseste. Ingrijorata ca ceva rau i s-a intamplat lui Sarp, Fusun merge la Alyanak la garaj. Lui Fusun i se ascunde ca Sarp este ranit.
Celal il muta pe Sarp intr-o casa pentru a fi tratat. Pentru a nu-l lasa pe Sarp singur, intre Melek si el se naste o afectiune.



Sumar ep 4
Fusun este foarte suparata pentru ca Sarp in loc sa devina politist a devenit omul care lucreaza pentru Celal. Intr-o dimineata ea nu se simte bine, lesina si Eylem o duce la spital.
Sarp isi incepe noul job, ca sofer al sotiei lui Celal. Pe de alta parte Celal isi da seama ca Mert se apropie de Fusun si Eylem si se va infuria tare cand il va vedea pe Mert intr-un loc nepotrivit si decide sa-l pedepseasca pe Mert pentru asta.
Davut care este foarte indragostit de Melek este plin de ura impotriva lui Sarp din ziua in care l-a vazut alaturi de ea la casa de la lac si decide sa intreprinda o actiune indreptata spre Melek legat de aceasta probleme.
Sarp nu vrea sa-si intristeze mai mult mama fata de cum este si ramane prins intre munca si mama. Yusuf intuieste asta si face un plan.


Sumar ep 5
Melek are îndoieli cu privire la Sarp. Ea simte că trebuie să clarifice această problemă. În cazul în care Sarp este cel care i-a dat informatia lui Yusuf, ea trebuie să-i spuna acest lucru lui Celal. Sarp este foarte fericit atunci când aude de la Necip că fratele său trăiește, dar Necip isi sterge urmele dand foc la casa.
 Sarp descoperă că Celal va face o livrare mare musafirului sau Akan Isik. El crede că de această dată se va sfârși cu siguranță această chestiune legata de Celal și il va găsi pe fratele său.
Apropo, un tip pe nume Baris începe sa mearga sa manance in casa lui Füsun, Cine este Baris care se comportă cu Füsun ca un fiu cu mama lui?
Pe măsură ce cercul se micsoreaza in jurul lui Celal, Melek care face un joc va fi capabila sa afle cine colaboreaza cu Yusuf?


Sumar ep 6
Yusuf actioneaza impreuna cu trupele de politie la o operatiune de prindere a lui Celal.
Lui Yesim nu-i place ca de logistica firmei lui Celal este responsabila Melek. Ea decide sa foloseasca apropierea dintre Melek si Sarp ca pe un atu.
Yusuf impartaseste echipei ca intre ei se afla un spion a lui Celal. Ei trebuie sa afle cine este intrusul. Echipa lui Yusuf va trece printr-un greu test.


Sumar ep 7
Stirile lui Eylem despre copiii strazi ii preocupa deopotriva pe Melek, Mert si Celal. Celal ii da sarcina lui Mert sa afle cine este autorul acestora. Mert afla ca Eylem este autoarea dar nu ii spune lui Celal pentru a nu-i face ei greuitati. In plus stirile au legatura cu rapirea lui si vrea sa afle mai mult.
Sarp face un mic plan pentru ca Melek sa nu inteleaga ca persoana din telefonul lui notata cu “dragostea mea” este directorul Yusuf.
Baris il intalneste pe omul care l-a plasat in localul lui Fusun si isi primeste prima plata.


Sumar ep 8
Sarp este foarte confuz cand afla ca Melek este fata lui Celal. Pe de o parte pentru a nu o face pe Melek sa se simta ofensata nu-i va spune nimic si in al doilea rand se va departa de ea.
Mestan are suspiciuni in legatura cu loialitatea lui Sarp fata de Celal si ii va spune acestuia.  Pentru a afla adevarul Mestan il va supraveghea pe Sarp.
Celal il avertizeaza pe Mert sa stea departe de Fusun si Eylem si ii da ordinul sa afle cat mai multe despre Sarp.
Yesim il avertizeaza pe Sarp in legatura cu Melek. Ii va spune ca el este doar o jucarie in mana lui Melek si ca il va arunca intr-un colt.
Sarp nu stie ca Mestan il supravegheaza. Va fi incapabil sa corecteze si cea mai mica greseala facuta. De data asta va fi rau pentru Sarp.


Sumar ep 9
Sarp pentru a salva familia merge in cartier sa se confrunte cu Celal. Singura carte in mana lui este Melek. Mert se necajeste pentru ca el este motivul rapirii lui Fusun si Eylem. El decide sa le tina in siguranta. El ia in secret echipa de la Yusuf pentru locul de schimb dintre Melek cu Fusun si Eylem. Yusuf se infurie cand afla ca Mert a facut o miscare fara ca el sa stie.
Sarp are probleme din cauza mortii lui Mestan. Nu doar Celal si oamenii lui sunt dupa Sarp dar si politia este pe urmele lui. Sarp este nevoit sa-si clarifice situatia.


Sumar ep 10

Acum Sarp il cunoaste pe cel care s-a jucat atat cu el cat si cu Celal. Necunoscuta s-a rezolvat si acum este timpul razbunarii. Aceia care au  cauzat tot ce s-a intamplat trebuie sa fie prinsi si trasi la raspundere. Alyanak nu a fost suficient ca el singur sa-l termine pe Celal. Köstenceli este cel care a planificat totul. Dar nu este usor sa te razbuni pe Köstenceli, este nevoie de un plan stralucitor si multa precautie. Mert va deveni si el parte a jocului.

Drectorul Yusuf are un plan de a-i termina atat pe Celal cat si pe Köstenceli in acelasi timp.

promo ep 10- 1 


promo ep 10 2


...
////

Sumar ep 11
Alyanak reuseste sa fuga fara a fi urmarit de oamenii lui Celal. Acum el trebuie sa-si faca planul pentru a supravietui.
Yusuf si echipa lui afla ca Kostanceli a fost ucis dar nu au dovada ca autorul este Celal. Acum el si echipa trebuie sa-l gaseasca pe Alyanak ca si martor ca Celal este criminalul.
Coskun iese din nou la iveala. El pregateste prin Eylem o capcana pentru Celal si ea ii explica acest lucru lui Mert.  Pe de o parte Mert il cauta pe Umut pentru Fusun iar pe de alta afla ca Coskun traieste.
Yusuf comunica din nou cu Sarp ca si cum ar fi Necip Uyanik.
Cei doi frati care nu sunt constienti unul de altul, ajung fata in fata intr-un mod pe care nu si l-au imaginat niciodata.

promo ep 11 1


promo 11 2



///



Sumar ep.12
 Faptul ca Yusuf a pretins  a fi Necip Uyanik, il face pe Sarp sa se desparta de Yusuf si sa o ia pe calea lui.  El este determinat sa continue pe cont propriu de acum. Pe de alta parte directorul Yusuf regreta fapta lui si vrea sa se impace cu Sarp.
promo 12 1
Mert este si el determinat sa se confrunte cu omul din trecutul lui Coskun. El il urmareste pe Coskun si Eylem cu speranta ca isi va gasi familia. In timp ce este pe urmele lui Coskun, nu este constient ca o atrage in capcana pe Eylem. Eylem are necazuri din cauza stirilor.
Sarp care afla noutati despre Celal este indecis daca sa le comunice si lui Yusif sau nu. El este prins intre logica si sentimente.
promo ep 12 2
..

Sumar ep 16
Directorul Yusuf se afla tot la terapie intensiva. O femeie din trecutul lui vine sa-l viziteze la spital.
Melek reactioneaza urat impotriva lui Celal. Ea nu raspunde apelurilor primite de la Celal care pocait pentru ce a facut vrea sa-i vorbeasca.
Yesim nu poate intelege faptul ca Celal este asa de necajit din cauza lui Melek si chiar incepe sa suspecteze ca Melek este fata lui naturala.
Mert copiaza inregistrarile de pe camerele de supraveghere. Sarp afla ca sunt la Mert si incearca sa le ia.
Alyanak ataca cartierul lui Husnu si cauta sa ia in subordinea lui pe oamenii acestuia. El isi declara ca fiind omul pe care Celal nu il poate termina.


Sumar ep 17
Coskun merge la un om pe nume Yasar. El crede ca va putea  colabora cu acesta impotriva lui Celal pentru informatiile pe care le are legat de acesta.
Yesim ii spune lui Celal ca a facut un test ADN si stie adevarul despre el si Melek.  Yesim este foarte furioasa pe Celal ca i-a ascuns acest lucru. Ea vrea sa strice relatia dintre Celal si Melek si ii spune despre relatia ei cu Sarp. Celal nu poate crede ce aude si nebun de furie le cere sa-i fie adus Sarp la magazia lui Davut.
Melek isi pregateste bagajele pentru excurie si este gata de plecare pentru ca trebuie sa se indeparteze din cauza lelor traite intre ea si Celal. Ea il suna pe Sarp si ii spune ca are doua bilete si il cheama sa mearga cu ea.
Totusi are loc un eveniment neasteptat si ea este rapita pe drum.
Sumar ep 19
 Melek dupa ce afla adevarul despre Celal nu il mai vrea in viata ei. Ea decide sa gaseasca rudele din partea mamei.
Mert crede ca Sarp l-a ucis pe Coskun si astfel a pierdut sansa de a-si gasi familia. El este hotarat sa-l pedepseasca pentru asta pe Sarp.
Fusun realizeaza ce a cauzat modul de viata ales de Sarp dupa atacul cu arme din localul ei. Ea incearca sa-l faca pe Sarp sa renunte.
Yasar vrea sa-i omoare pe Celal si Sarp. Acum nici Fusun si nici  Eylem nu mai sunt in siguranta. Pentru Sarp situatia devine cu timpul tot mai complicata.

11 comentarii:

  1. Foarte bune alegere sa dati rezumate din serial, pare bunicel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super serial.Îmi plac și actorii ,foarte bun serialul. ������

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt traducere,sunteti minunati.RESPECT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pt tot ce faceti,dumnezeu da va binecuvanteze.Respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. filmul este foarte bun dar asi vrea sal vad si eu tradus va rog din tot sufletul sa-mi spuneti unde il pot
    gasi tradus multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim ptr tot.sunteti minunati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Găsești undeva tot seriali subtitrat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde găsim si noi toate episoadele subtitrate?

    RăspundețiȘtergere
  9. va rugam frumos rezumatul ca se ingroasa gluma si nu mai intelegem chiar nimic

    RăspundețiȘtergere
  10. unde pot gasi si eu filmul de la episodul 11 subtitrat?

    RăspundețiȘtergere