..

Cesur ve Guzel ep 32



Rezumat ep 32
Suhan isi revine si urla dupa Riza. Cand el apare ii cere sa-l intrebe daca este fericit ca i-a ucis fratele si tot el ii raspunde ca nu este si ii pare rau si fratele ei a fost fara noroc pentru ca s-a nascut ca si fiul lui Tahsin si apoi ca a fost in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Suhan ii spune ca daca nu ar fi legata l-ar omori chiar ea si cum el spune ca nu o crede ii da pistolul sa vada daca chiar o va face.
Pe de alta parte acasa la Cesur sunt cu totii in stare de soc iar el este furios ca a cazut in capcana lui Riza. Tahsin merge in vizita la Cahide si nu intelege cum de Korhan nu a ajuns inca sa le ia acasa pe Cahide si fetita. Cum nici el nici Suhan,nu-i raspund la telefon pleaca sa vada ce s-a intamplat.
Cesur nu intelege de ce ei nu actioneaza  si procurorul ii raspunde ca tocmai aduna toate informatiile de pe camere si din locul in care a fost gasit telefonul lui Suhan si trebuie sa afle cum a intrat omul in Korludag si abia apoi vor actiona. Riza cauta sa o convinga pe Suhan ca ea nu va trage pentru ca nu este criminala dar in cele din urma cand apasa tragaciul constata ca nu este incarcat. Ea reuseste sa-l loveasca si el decide sa-l sune pe Cesur sa i se planga de ea dar se razgandeste pentru ca isi da seama ca il pot gasi. El ii mai spune ca nici lui nu-i place sa o tina captiva si mai bine ar accepta si ea situatia si ar putea fi fericiti.
 Intre timp procurorul ii spune lui Cesur ca daca il suna Riza sa-l lase sa vorbeasca cat mai mult sa detecteze semnalul telefonului. Ajunge si Tahsin si cand afla il invinuie pe Cesur ca din cauza lui a murit Korhan si pe de alta parte Suhan se considera ea vinovata de moartea lui Korhan. La Cesur ajunge si Mihriban care l-a tratat pe Korhan ca si cum ar fi fot copilul ei si le cere sa nu-i spuna lui Tahsin ca daca aude nu va rezista dar tocmai da cu ochii de el.
Procurorul ii spune lui Cesur ca Riza nu apare pe nicio camera de supraveghere si ei nu inteleg cum a ajuns acolo dar ii jura ca il va prinde. Riza ii duce lui Suhan mancare si recunoaste ca poate este nebun daca crede ca ea il va iubi insa este convins ca se va obisnui cu el. Ii raspunde ca nu se va intampla niciodata dupa ce ii da cu piciorul in mancare dar el nu se poate infuria pe ea.
Tahsin o are acum alaturi de el doar pe Mihriban. Recunoaste ca el l-a adus pe capul lor pe Riza si acum acesta se razbuna. Mihriban ii cere sa reziste pentru ca fata lui este in mana acelui om si trebuie salvata.
Cum Cahide nu intelege de ce nu merge nimeni dupa ea o suna pana la urma pe Sirin care abia atunci afla ca a nascut. Sirin nu raspunde la intrebarile puse de Cahide care se gandeste ca poate Suhan a patit ceva. Cand Sirin si ai ei merg la spital afla si Cahide ce s-a intamplat.  Declaratia facuta de Cesur presei prin care cere ajutorul oricarui stie ceva este vazuta si de fata folosita de taximetrist la indicatia lui Riza. Si Suhan aude si este convinsa ca Cesur o va gasi.  Fata il suna pe Cesur si ii spune de taximetrist. El informeaza politia care merge la statia unde lucreaza respectivul dar nu-l gasesc pentru ca are dupa cum le-au spus de rezolvat o problema personala. Unul dintre colegi il suna sa-i spuna ca este cautat de politie si pana la urma politia localizeaza pozitia masinii. Ajung acolo si il gasesc pe sofer impuscat pentru ca Riza il considera vinovat ca fata a vorbit.
Pe de alta parte Suhan reuseste sa-l sune pe Cesur cu telefonul primit de omul care culegea ceva plante prin zona si acesta ii indica locatia dar intre timp ajunge Riza si il vede dar omul reuseste sa fuga insa isi pierde telefonul si Riza isi da seama ca a fost sunat Cesur. Se intoarce la Suhan si ii spune ca l-a dezamagit si pentru asta va plati. Cesur cu Tahsin ajung la casa dar cand el o striga pe Suhan ea nu-i poate raspunde pentru ca este imobilizata, legata la gura si ochi si in plus indreptat spre ea un pistol care se declanseaza cand usa este deschisa. Cum Tahsin nu este precaut deschide usa si pistolul se descarca....
Cesur aflat la spital alaturi de Suhan se gandeste cum ar fi daca s-ar putea da timpul inapoi si s-ar schimba momentul care decide destinul. Atunci totul ar fi diferit isi spune el si revede altfel intalnirea dintre el si Suhan cand i-ar fi spus de la inceput fiul cui este si este sigur de faptul ca si in acea situatie stia ca va fi a lui. Suhan a fost operata si imediat a intrat in coma dar pe moment copilul este bine insa nu se stie cum va evolua daca ea nu isi revine si doctorii nu le dau nicio speranta. Cesur iese din salon si cand ii vede cum arata le cere sa-si revina pentru ca Suhan nu a murit si nu va muri.
Riza aflat in celula isi imagineaza ca nu s-a terminat inca si Suhan va merge si il va salva. Procurorul ii povesteste lui Cesur ca l-au prins pe Riza cand a mers la o policlinica pentru ca era ranit si a fost recunoscut de personal.  Hulya o suna pe Cahide sa-si arate compasiunea pentru suferinta ei si apoi ii cere sa fie mama si pentru copilul ei pentru ca nu stie cand va scapa de acolo si Cahide ii promite ca asa va face. Ea insa se pare ca are probleme pentru ca ii apare Korhan si el ii cere sa-i promita ca va ramane acesta secretul lor asa ca comportarea lui Cahide devine ciudata pentru cei din casa.
Cesur si Tahsin afla de la doctor ca nu exista nici cea mai mica schimbare in bine a lui Suhan si trebuie sa ia o decizie pentru ca sarcina in aceste momente nu-i face deloc bine pentru ca ii ia toata energia si ea nu se poate reface dar chiar si asa nu este sigur ca va fi salvata insa Cesur nu accepta. Tahsin tine mai mult la viata fiicei lui si ii cere doctorului sa faca ce crede ca este mai bine dar cum Cesur este sotul el trebuie sa decida. Cesur este convins ca socul pe care il va suferi Suhan la nastere va fi cel care o va aduce la viata.
Trec patru luni si Suhan inca nu si-a revenit iar sarcina ei a avansat. Procurorul ii spune lui Cesur ca Riza a fost declarat bolnav mintal si ca urmare a fost plasat intr-un spital dar Cesur este convins ca se preface. Tahsin ii povesteste lui Mihriban cum  de a parasit-o in tinerete. Dupa ce Nurhan a ramas insarcinata tatal ei s-a dus la el si l-a amenintat ca-l omoara si pe el si pe Mihriban asa ca pentru a o salva s-a insurat cu Nurhan.
Tahsin si Cesur discuta legat de prinderea lui Riza si fiecare vrea sa se razbune pe el si Tahsin considera ca el are acest drept pentru ca i-a luat trei vieti de langa el si il implora pe Cesur sa-l lase pe el si Cesur este deacord. Riza are deja planul de a fugi ajutat de un angajat care de fapt este omul lui Cesur, urmand sa fie scos cu o camioneta si dus in port de unde ia o  barca de pescuit. Cand crede ca a scapat da cu ochii de Tahsin si Cesur. Tahsin ii spune ca tot planul a fost a lui Cesur el s-a ocupat doar de gasirea barcii. Riza ii spune ca este fericit stiind ca omorandu-l el va deveni criminal. Cesur indreapta arma spre Riza dar nu apuca sa spuna nimic pentru ca proprietarul barciii il electrocuteaza pe Cesur si Tahsin ii spune lui Riza ca ei s-au inteles dar nu au specificat cine va fi omorat. Tahsin comanda ca Cesur sa fie aruncat peste bord si ei sa continue drumul. Riza este mirat ca Tahsin il va omori dar va ajunge la inchisoare si stie ca nu vrea asta. Tahsin ii raspunde ca il cunoaste bine si drept dovada arunca pistolul in apa. Cesur isi revine si gaseste  o scrisoare de la Tahsin in care ii scrie ca stiind ca se va infuria pentru ca a decis sa procedeze astfel si stie ca nu il va ierta. Vrea doar sa-l inteleaga ca s-a folosit de el ca Riza sa ajunga in mainile lui. Omul asta i-a luat sotia, baiatul si fata si va plati el insusi pentru greselile facute si acesta este sfarsitul pe care il merita si el si Riza. Il salveaza pentru a nu deveni criminal si face asta pentru Suhan si nepotul lui care nu poate creste fara tata.  Cesur vede apoi cum explodeaza barca.
Cesur se intoarce la spital si se sperie ca nu o gaseste pe Suhan in camera si in plus o gaseste pe Sirin plangand dar tocmai il aud plangand pe noul nascut. Intra in salon si o gasesc pe Suhan cu copilul in brate. Ea ii prezinta fiul caruia i-a dat numele lui Korhan si ii mai spune ca a avut un vis foarte frumos.....
FINAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu