..

Iubire si razbunare


 IUBIRE SI RAZBUNARE



Sumar ep. 3
Cand Cesur deschide usa, Suhan se afla intr-o situatie foarte dificila vazand scena din fata ei. Cesur este si el surprins de miscarea facuta de Suhan dar este bucuros ca acum el are un atu in mana.
Falsa sarcina a lui Cahide este pe cale sa iasa la iveala. Cahide a inceput cu succes un joc alaturi de Hulya si in aceste momente dificile ea are un nou aliat.
Tensiunea dintre Tahsin si Mihriban continua sa creasca. Cand Adalet este umilita in mijlocul orasului ea da fuga la Tahsin sa-i ceara ajutorul pentru a o pedepsi pe Mihriban.
In momentul cel mai putin asteptat, Suhan afla un mic detaliu din viata lui Cesur si asta o face sa devina coplesita de el. In acea seara Cesur si Suhan iau cina impreuna la Istanbul si devin mai apropiati. Distanta pe care fiecare trebuia sa o tina fata de celalalt dispare iar Banu se simte inconfortabil.
Suhan continua sa fie apropiata de Cesur dar are si sentimentul ca trebuie sa stea la distanta de el iar Cesur vrea sa-si tina promisiunea pe care si-a facut-o lui si familiei. El va tine distanta fata de Suhan si isi va recapata inapoi viata furata de Tahsin Korludag. Cum el este preocupat cu planul lui nu isi da seama ca Suhan din nou ii va aparea in cale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu