..

Kara Sevda

Kemal provine dintr-o familie cu posibilitati financiare reduse si  spera ca intr-o zi se va intampla un miracol pentru toata familia. Dar intr-o zi lui i se intampla cel mai mare miracol, se indragosteste.
Nihat  provine dintr-o familie care duce o viata careia nu-i lipseste nimic dar ea personal simte ca ii lipseste ceva. Si intr-o zi se indragosteste de Kemal care nu face parte din lumea lor.  Doi oameni ce provin din lumi diferite, Nihat si Kemal se unesc intr-o iubire miraculoasa. Si cand ei isi jura acest lucru pentru eternitate, viata nu le va permite insa si ei vor afla acest lucru in modul cel mai dureros. Viata lor se schimba peste noapte. Kemal este trimis  in indepartatul Zonguldak iar Nihat este impinsa sa faca o alegere.
Ani mai tarziu in urma unui accident minier,  ca un test pentru viata lui, Kemal va trebui sa aleaga intre doua cai.  El va continua sa ascunda modul in care si-a petrecut ultimii ani sau se va intoarce si se va duce dupa ce a pierdut? Kemal va alege una din cele doua cai si acest lucru il va aduce  langa Nihat. Circumstantele vor fi egale si  echilibrul balantei va fi mutat. Cel mai mare test pentru Kemal va fi in ziua cand va face alegerea. Dupa acea zi de alegere, va plati pretul aceste iubiri.....
Sumar episod 2
In timp ce Nihan se zbate in apele Bosforului o mana o scoate din apa daramand zidul dintre trecut si prezent. Acest lucru ii aduce aminte de iubitul ei si incepe sa sopteasca numele celui pe care nu l-a uitat niciodata. Si incepe sa se uite dupa Kemal.
Kemal care a venit la Istanbul drept cel mai puternic concurent a lui Emir Kozcuoglu nu poate trece asa de usor peste socul de a o fi intalnit pe Nihan atat de repede. Au trecut 5 ani insa ranile ii sunt tot deschise si furia mare. El vrea sa rezolve ce are de rezolvat la licitatia pentru care a venit si apoi sa se intoarca cat mai curand posibil la Zonguldak. Singura Leyla este cea care observa ca ura ce o duce este adanc  infipta in el de aceea il avertizeaza sa nu faca ceva gresit.
Nihan asculta glasul inimii si stie ca singura adresa corecta pentru a-l gasi pe Kemal este Leyla si se indreapta spre casa acesteia. Acum pentru Nihan cel mai important lucru este sa-i spuna lui Kemal.  Neputinta lui Nihan adanceste si mai mult ura din Kemal.
Familia lui Kemal este foarte  bucuroasa de intoarcerea lui. Kemal incearca sa pastreze echilibrul sensibil dintre el si fratele lui mai mare Tank. In acelasi timp nu-i va lua mult lui Kemal sa afle de relatia dintre Nihan si sora lui. Dar acesta nu este singurul secret pe care sora lui il ascunde.
Nihan care de ani pretinde ca are o viata fericita pentru a-l proteja pe fratele ei Can si cu termenii impusi casatoriei dintre ea si Emir, ajunge intr-o situatie si mai incurcata.
Cand Emir si Kemal ajung fata in fata sabiile sunt scoase. In acelasi timp Nihan isi da seama ca prin intoarcerea lui Kemal la Istanbul toate temerile ei ies la suprafata si devin realitate. Cand Nihan si Kemal se privesc ochi in ochi inimile lor bat inca odata pentru aceasta dragoste.
Cand Kemal si Emir sunt asezati la masa de licitatie, Kemal il pedepseste pe Emir ca l-a tratat neserios.  Victoria lui Kemal este pentru Emir inceputul pregatirilor pentru un nou razboi. In timp ce Emir isi sufleca mainicile sa ia controlul asupra lui Kemal, acesta apare plin de glorie in mijlocul vietii lor.
Sumar episod 3
Prezenta lui Kemal la celebrarea aniversarii casatoriei o socheaza pe Nihan si mai constata ca el este  partener cu Emir. Fiecare vorba ce se revarsa de pe buzele lui Kemal are efecte exploziv pentru ea. Emir care este zdruncinat de ce spune Kemal vrea sa si-l apropie si ii face o oferta surpriza. Aceasta oferta pentru Kemal este cea care cu ani in urma l-a intors din drum de a intra in casa lui Nihan si acum are biletul de intrare in aceasta casa. Prezenta lui Kemal de cealalta parte face sa schimbe echilibrul balantei. Vidan careia ii este frica de ce s-ar putea intampla este tensionata si lui Onder nu-i scapa acest lucru. Surpriza pentru care si Ozan si-a adus meritul o face pe Nihan sa fiarba si Kemal se infurie si mai mult. Nihan datorita socului de a-l vedea acolo pe Kemal si cu noile reguli impuse casatoriei este mai incordata. Toate astea o lasa pe Nihan fara suflare si se indreapta spre singurul loc unde isi poate gasi linistea. Nihan se lupta sa-i spuna adevarul lui Kemal dar nu poate si asta face ca lui sa-i creasca si mai mult furia.
 Ozan care a asistat la jocul de-a casatoria a lui Nihan, ii va cere socoteala lui Emir. Efectul confruntarii dintre Ozan si Emir va creste exponential. Neintelegerile ivite intre Kemal si Emir vor face ca sa creasca furia lui Kemal cu fiecare zi ce trece.
Pe de alta parte o persoana misterioasa care cunoaste secretul asocierii dintre  familiile Kozcuoğlu si Sezin vine cu un santaj.
 Familia lui Kemal sarbatoreste faptul ca el ramane la Istanbul, insa Tarik scoate la iveala un adevar despre Kemal. Aceste adevar face sa bata vant rece pentru familia lor si Kemal dar mai ales pentru tatal sau sunt  supusi la un greu test.
Kemal fiind acum in acelasi oras cu Nihan nu mai poate fugi. Acum este timpul sa lupte. Kemal vede ca Leyla vrea sa-i infranga in felul ei dorinta lui de razbunare. Dar de aceasta data eforturile  ei ii vor aduce o mare surpriza lui Kemal.

Sumar episod 4
Nihan si Kemal sunt acum fata in fata datorita micii surprize facute de Leyla pe care niciodata nu ar fi asteptat-o. Emir vazand feribotul cu care pleaca Nihan si Kemal simte furia in fiecare parte din corp. Emir va sapa acum in adancurile acestei povesti. Planul lui Leyla o face pe Nihan sa fie incantata. Dar pentru Kemal nu are acelasi efect si cand Nihan incearca sa spuna adevarul nu poate. Dupa ani se intalneste cu Kemal si acum incepe interogatoriul si isi da seama ca omul Kemal care sta acum in fata ei nu mai este acelasi cu cel pe care il stia. Interogatoriu se va incheia cu o confruntare. Pe de alta parte Asu fiind interesata de Kemal este curioasa sa faca cercetari legate de Nihan si Kemal. Ceea ce va descoperi o va face sa o doara inima.
Cand Önder afla cine este Kemal face o miscare pentru a o proteja pe fiica lui. Aceasta miscare va face ca vietele lor sa o ia pe o directie ireversibila.
In fata lui Leyla apre o persoana care va face ca viata ei meticulos aranjata sa se intoarca cu susul in jos.
Kemal vrea sa-l ajute pe Taril dar fara sa isi dea seama a facut o greseala. Aceste lucru va face sa creasca tensiunea intre cei doi frati. Kemal deasemenea se opune si lui Huseyn.
In cele din urma Salih se deschide in fata lui Kemal si ii spune de dragostea lui pentru Zeynep. Dar Kemal aude ca Zeynep spune de diferenta dintre ei.
 Zeynep merge la interviu la agentie asa cum a rezolvat Nihan. Din acest punct de vedere pentru Zeynep se deschide o usa pentru o noua viata.
 O usa se va deschide si pentru Kemal catre o lume tainica. Participarea lui Kemal la un program de televiziune il face sa aiba o perspectiva diferita si despre el insusi nu doar despre Emir Kozcuoğlu.
Emir isi va intinde o mana deasupra lui Kemal si il va atinge in punctul sau cel mai sensibil.

Sumar episod 5

 Cand Emir afla ca la atelierul lui Nihan se afla Kemal el isi pune in aplicare un nou plan. Acesta plan va fi vestitor de mari evenimente. Dupa intalnirea dintre Nihan si Kemal, Emir va intinde si mai mult corzile in ce o priveste pe Nihan, stabilind pentru ea limite care o vor face sa o ia pe un drum fara de intoarcere. Decizia luata de Nihan il va face din nou pe Kemal tinta lui Emir.

Onder care din cauza lui Emir nu vrea ca el sa-si rupa gatul, cauta o cale de iesire. Inceputul unor cercetari riscante duce la noi intrebari pentru Onder. Decizia lui Kemal de a sta la distanta de Nihan il aduce tocmai in mijlocul vietii lui Nihan. Fapta lui Nihan va lega mainile lui Kemal.
Ahu realizeaza cat de periculos este pentru Nihan sa se apropie de Kemal asa ca ea incepe un joc prin care sa o scoata pe Nihan din viata lor.
Lui Zeinep i se ofera un nou loc de munca prin agentie. Aceasta propunere o face pe Zeynep sa o ia pe un drum pe care nu si l-a imaginat. Pe de alta parte Ozan incearca sa se imprieteneasca mai mult cu Zeynep si face primul pas. Emir incepe lupta cu Kemal in zona lui cea mai vulnerabila. Acum se schimba regulile luptei dintre Kemal si Emir.




Sumar episod 6
Kemal socat fiind de faptul ca o vede pe Zeynep la politie nu are de gand sa lase sa continue situatia. Cand porneste pe urma probelor Kemal face o descoperire pentru care va fi foarte furios. Asigurandu-se ca sora lui nu va fi afectata in niciun fel el face ce este de facut si ia o decizie importanta in ce o priveste pe Nihan. Aceasta decizie ii raneste profund inima lui Nihan. Acum este foarte evident ca prapastia dintre ei devine si mai adanca.
Cand Ozan afla cu adevarat ca Zeynep este inabordabila un zid creste intre ei. Lui Ozan caruia nu-i pasa de acest zid si nici de avertismentele lui Vildan si Nihan se retrage intr-un colt.
Vildan care ani de zile a fost chinuita de gelozie din cauza lui Leyla joaca cartea ce o are in mana. Miscarea lui Vildan va face ca razboiul dintre ea si Leyla ramas in urma de ani buni va fi adus la suprafata.
Kemal face un pas in fata lui Emir cand acesta se asteapta mai putin. Miscarea lui Kemal il va forta pe Emir sa duca o lupta mai dificila.
Fehime primeste o veste care va pune intreaga familie in mijlocul unei furtuni. La asta se adauga vestea lui Tarik care il va face pe Kemal si intreaga familie sa dea un greu test.
Kemal ia o decizie  in timp ce pe de o parte face un pas pentru a curata relatia cu Nihan si pe de alta a trece dificilul test. Cea mai mare decizie a lui Kemal este atat de mare incat batalia dintre el si Emir incepe din nou intr-o alta maniera.



Sumar ep 7
 Kemal priveste de la distanta fericirea dintre Emir si Nihan si durerea pricinuita ii stimuleaza razbunarea. Acum va rescrie regulile jocului. Cu primul pas facut de Kemal incep confruntarile fara de sfarsit cu Emir. Nihan nu vrea mai multe controverse in viata ei. Este dificil sa previna  ce simte inima si decide sa stea la distanta de Kemal si sa revina la vechile ei obiceiuri dar va simti asta pe propria ei piele ca nu va fi asa de usor.  In ciuda interdictiei impuse de a o mai vedea pe Zeynep, Ozan nu poate renunta si continua sa o urmareasca.. Dar de aceasta data nu familia ii va taia calea ci cineva neprevazut.
Emir cauta sa-si consolideze legaturile cu Tarik si Zeynep. Prietenia dintre Kemal si Leyla va trece printr-un moment istoric. Din acest moment legatura sau se va rupe sau va deveni mai puternica.
 Cum Kemal se luptă să stea departe de Nihan, Emir începe să devină suspicios față de acest lucru si curiozitatea din el crește!

Sumar episod 8
Vizita lui Nihan in noua lui casa il face pe Kemal sa aiba o indoiala majora. Aceasta indoiala este legata de adevarul casatoriei dintre Emir si Nihan. In ce o priveste pe Nihan ea este constienta ca Emir incearca sa il raneasca pe Kemal si incearca sa il avertizeze.
Kemal cauta o cale de a ajunge la Nihan si de a gasi un loc departe de ochii lumii unde sa poata vorbi. Emir cu gandul la Nihan si Kemal se gandeste la o noua modalitate de santaj. El este pe cale sa-si piarda controlul.
Galip se simte foarte incomodat de aceasta situatie si relatia dintre tata si fiu devine incordata.
In timp ce toate astea se intampla alaturi de Emir este o alta persoana. Acest lucru aduce la suprafata o alta latura nestiuta a lui Emir.
Cand Emir realizeaza ca Nihan si Kemal au disparut  incepe imediat sa-i caute.
Departe de Istanbul conform planului stabilit de Kemal el se intalneste cu Nihan. Kemal are intentia sa afle intregul adevar.


Sumar episod 9
Dupa seara pe care Kemal a petrecut-o alaturi de Nihan, i-au devenit si mai clare suspiciunile lui legate de Nihan si Emir. Pe de alta parte Emir are intentia sa-i faca pe Kemal si Nihan care au petrecut timpul impreuna sa plateasca scump. El ii declara razboi deschis lui Kemal. Scopul lui Emir este de a-l face pe Kemal sa se intoarca in locul din care a venit intr-un mod dupa care nu isi va mai putea treveni. Pentru a realiza acest lucru el pune in miscare un mare joc.
Sali are suspiciuni ca cel care i-a dat foc barcii lui este Emir. El impartaseste asta cu Nihan. Dealtfel cu ajutorul unui indiciu Nihan realizeaza ca focul a fost pus de Ozan. Acest lucru va fi cauza unei lupte intre frate si sora.  Pe de alta parte Nihan crede ca cel care l-a ajutat pe Ozan a fost Emir asa ca merge sa se confrunte cu el la biroul lui.
Kemal trebuie sa gaseasca o cale pentru a demola capcana ce i-a fost intinsa. In sensul de a realiza asta face tot ce poate pentru a o ajuta pe Nihan.


Sumar episod 10
Kemal o confrunta pe Nihan cu o mare intrebare legata de casatoria ei cu Emir.  Nihan acum nu mai poate fugi. Raspunsul dat de Nihan va fi inceputul pentru multe intrebari pe care Kemal si le va pune.  Emir cauta sa afle cine a fost cel care l-a ajutat pe Kemal si i-a stricat jocul. El il considera pe Onder primul suspect. Incercarea lui Zeynep de a scapa de casatoria cu Salih o va duce intr-o directie in care nu se asteapta.
Tarik care incearca sa se tina pe propriile picioare  va cadea intr-un joc neasteptat. Onder in scopul de a stopa trecutul se va afla din nou la usa lui Leyla.
O multime de intrebari si indoieli se vor arata pentru prima data leagat de secretul noptii in care Nihan a cazut prada lui Emir.
Kemal in cautarile lui legate de problemele lui Nihan se va gasi el insusi la capatul unui drum dureros si misterios.
Pe de alta parte Emir afla cine l-a ajutat pe Kemal. Calatoria lui Kemal si Nihan se va sfarsi diferit acum ca ambii sunt la cea mai importanta intersectie din viata lor.
 

Sumar episod 11
Intre Kemal si Nihan are loc o confruntarea in casa care le-a schimbat destinul in urma cu cinci ani. Pentru a afla adevarul Kemal pune intrebari care o fac pe Nihan sa nu aiba unde sa fugi si ascunde. Mai mult de atat Kemal continua jocul inceput de Nihan inainte de aflarea informatiilor legate de acel accident.
Cum Tarik il duce pe Onder la spital si astfel este salvat, marele plan pus la cale de Emir este distrus. El isi da seama ca a cazut in capcana lui Emir. Emir face prima miscare si vorbeste cu Tarik inaintea politiei. Primele cuvinte rostite de Onder dupa ce isi revine putin ii orienteaza pe Nihan si Kemal spre locul din care sa inceapa cercetarea. Cum Kemal urmeaza toate indiciile nu isi da seama cat de aproape este de santajist.
Sosirea neasteptata de la Zonguldak la Istanbul a lui Hakki o face foarte fericita pe Asu. Asu vorbeste cu unchiul ei si incearca sa se foloseasca de aceasta oportunitate si sa mai faca un pas catre Kemal.
In planul lui de a se razbuna pe Kemal Emir le intinde lui Tarik si Zeynep o capcana. Pas cu pas Zeynep este gata sa se arda. Intre timp cum Emir se concentreaza pe Kemal, secretului care a fost ascuns pana acum si cu care putea santaja ajunge in mainile altcuiva.
Nihan care afla de pericolul de care se apropie Kemal cauta sa faca tot ce poate pentru a-l opri. Chiar cu riscul de a-si pune viata in pericol pentru Kemal indiciul ce priveste aceea noapte este cheia descifrarii secretului.


Sumar episod 12 
Kemal isi schimba planurile cand isi da seama ca inregistrarile din  noaptea aceea speciala, se afla in mana lui Galip. Pentru a reusi sa castige libertatea lui Nihan, decide sa o ia pe o cale extrem de periculoasa. Riscurile pe care el si le asuma vor fi periculoase si pentru Nihan. Nihan la randul ei cauta sa se asigure ca nici Kemal nu va fi in pericol. Pe de alta parte Emir care nu stie nimic de ce are planificat Kemal, cauta momentul potrivit pentru a lua de la tatal sau inregistrarile.
Datorita lui Kemal, Nihan si Onder afla care este punctul slab a lui Emir. Nihan care este pe urmele tuturor intrebarilor privitoare la Emir, gaseste ea insasi la sfarsit ceva neasteptat. Ea face o miscare pentru a o salva pe Zeynep de Emir.
Zeynep, a carei dragoste nebuna pentru Emir creste rapid pe zi ce trece, pune capat relatiei ei cu Salih. Cum toti din familie sunt socati de acest lucru, Kemal simte ca sora lui este in pericol. Cum Tarik il vrea cat mai departe pe Kemal de vietile lor o sustine pe Zeynep. Tarik nu isi da seama in ce pericol isi impinge sora.
Cand Kemal si Emir vin fata in fata pentru prima data de cand puterea i-a fost luata, are loc o confruntare intre ei si lupta lor creste.
Kemal avanseaza pas cu pas in sensul de a rezolva secretul lui Nihan care i-a schimbat viata. Exact in momentul in care lui Kemal i-a mai ramas de facut un singur pas in aflarea adevarului, din nou ii este testata dragostea pentru Nihan.

Sumar episod 13
 
Kemal este suspicios si crede ca Emir are legatura cu atacul asupra lui dar si cu incercarea de ucidere a lui Onder si jura ca el va plati pentru asta. Pe de alta parte Nihan vede imaginile din aceea noapte si retraieste inca odata ce s-a intamplat atunci.
Cum toata familia lui Kemal ii este alaturi dupa atac, Asu va fi si ea prezenta si va incerca sa profite de aceasta situatie in avantajul ei. Acest lucru va duce la cresterea geloziei lui Nihan dar incercand sa se apropie de Kemal ii va fi distrusa si inima. Nihan afla ca Emir si Galip stiu ca au disparut USB-urile si incepe sa-i fie frica pentru siguranta lui Kemal. Nihan la indicatia lui Kemal va incerca sa scape de ele dar el nu stie ca asta o va pune in pericol si va avea nevoie de ajurorul lui.
Onder si Vildan sunt foarte ingrijorati ca Leyla ii va spune lui Nihan ca este matusa ei. Insa aceasta informatie ajunge in mana lui Emir care va profita de acest lucru sa loveasca din nou familia Sezin.
In sfarsit Nihan afla adevarul legat de Leyla si asta va duce la o confruntare intre ele. Aflata in aceasta situatie Nihan este pe cale sa-i spuna adevarul lui Kemal. Ea considera ca acum singura persoana in care poate avea incredere este Kemal si este pe cale sa-i spuna intregul adevar.


Sumar episod 14

In sfarsit Kemal afla adevarul de la Nihan si motivul care a determinat-o sa se casatoreasca cu Emir. Kemal o indeamna sa mearga la autoritati insa ea refuza spunandu-i ca fratele ei Ozan nu va suporta inchisoarea din cauza starii lui de sanatate. Ea ii cere lui Kemal sa renunte in a face ceva si sa accepte lucrurile asa cum sunt. Ea il surprinde cu ceva pe Kemal convingandu-l ca asa este mai corect. Dar Kemal isi da seama ca sunt multe intrebari fara raspuns legat de ce s-a intamplat in aceea noapte si decide sa continue singur cercetarile fara stiinta lui Nihan.
Nihan are o confruntare cu familia ei legata de situatia cu Leyla si ii lasa. Vrea sa se departeze de ei si merge sa stea la Leyla. Sosirea neasteptata acolo a lui Kemal o face sa petreaca o noapte speciala cu el.
Dupa interogatoriul de la politie Emir isi da seama ca nici numele nici masurile de siguranta luate nu il fac de neatins si el este uimit de aceasta noua realitate. El continua sa il atace pe Kemal cu agresivitate. Incepe sa faca din nou planuri pentru toti cei din jurul lui pentru a-i avea pe toti in mana lui. Emir este hotarat sa nu mai faca afaceri cu Kemal asa ca il  loveste unde se asteapta mai putin. Chiar daca Kemal a fost prins total nepregatit el cauta sa se foloseasca de orice oportunitate pentru a a schimba totul in avantajul lui.
Cea mai grea lovitura data de Emir lui Kemal va fi aceea de a se folosi de Zeynep care are totala incredere in el.
Kemal afla ceva foarte important legat de aceea noapte. Aceasta informatie este suficienta pentru a schimba complet viata lui Nihan.


Sumar ep 15
Kemal ii da lui Nihan o noua speranta. Daca nu exista un cadavru atunci nu poate exista nici criminal. Nihan pentru prima data dupa ani de zile si datorita lui Kemal decide sa afle adevarul. Ambii sunt obligati sa o gaseasca prima data pe Karen. A incepe sa o caute pe Karen si fara sa stie de unde sa inceapa ii duce pe un drum necunoscut.
Zeynep este devastata din cauza durerii datorata iubirii ei. Din acest moment singurul lucru pe care il doreste este acela de a-l face pe Emir sa plateasca pentru ce i-a facut. Nestiind de unde sa o apuce ea cauta alinare la Asu. Asu care nu are idee prin ce a trecut Zeynep, devine pentru o clipa martora unui eveniment si o opreste pe Zeynep de a comite o greseala foarte mare.
Emir in urma aventurii ce a avut-o cu Zeynep, asteapta acum cu nerabdare efectul faptei sale. In timp ce asteapta ii da lui Tarik prima lui sarcina mai mare.
Galip afla si el ca Vildan are o sora si nu ezita sa o cunoasca. Aceasta intalnire va face sa creasca tensiunea dintre Galip si Vildan.
Zeynep nu renunta totusi sa se razbune pentru suferinta pricinuita. Ea se gandeste la o modalitate prin care il poate rani pe Emir, asa ca nu pierde nici un minut si face prima ei miscare.
Nihan si Kemal isi pierd speranta de a o gasi pe Karen. Cu toate astea intr-un moment neasteptat apare un mic indiciu. Acest indiciu ajunge si la Emir si incepe o cursa pentru a ajunge inaintea oricui la Karen. La sfarsitul zilei persoana care va bate la usa lui Karen va fi castigatoare.



Sumar ep 16
Nihan si Kemal sunt convinsi ca singura persoana care poate deslusi ce s-a intamplat in acea noapte este Karen, asa ca gasesc o modalitate de a vorbi cu ea. Raspunsurile pe care Karen le da dovedesc ca Nihan si Kemal sunt pe drumul cel bun. Dar cum si Emir da de Karen devine mai dificil pentru ei de a deslusi misterul acelei nopti.  Se schimba deasemenea dramatic si razboiul rece dintre Kemal si Emir.
Zeynep face tot ce poate pentru a se casatori cu Ozan incat sa ajunga in mijlocul vietii lui Emir. Intre timp Emir  se decide sa foloseasca fotografiile de la Zeynep pentru a atrage si mai mult atentia lui Kemal.
Faptul ca Vildan vrea sa ia de la Leyla casa in care ea a trait, provoaca frictiuni si o rana adanca intre Nihan si mama ei. Nihan care vrea sa o sustina pe Leyla in cele mai grele clipe ale ei, face ca in acelasi timp Leyla sa devina si tinta lui Emir.
In timp ce Nihan si Kemal continua sa investigheze ce s-a intamplat in aceea noapte, Emir reuseste sa sperie satenii in legatura cu procesul lor. Cand Kemal afla asta raspunsul lui Emir va fi unul la care nimeni su s-ar fi asteptat. Emir are o singura alegere pentru a-l putea opri pe Kemal.
Zeynep si Ozan fac ultimele pregatiri legate de casatoria lor in secret fara ca cineva din familiile lor sa stie. Kemal si Nihan fara sa stie ce fac fratii lor, continua si ei sa-si forteze norocul in scopul de a se elibera de Emir.


 Sumar ep 17
Casatoria dintre Zeynep si Ozan are un efect exploziv in casa. Zeynep este foarte multumita de reactia ce o are asupra familiei aceasta veste dar mai ales asupra lui Emir. Dar lucrurile nu merg cum ar fi vrut ea sa mearga. In urma interventiei lui Kemal, Zeynep se intoarce in casa parinteasca mai curand de cat s-ar fi asteptat. Dar adevarata furtuna se intampla in casa parintilor ei. Kemal se va confrunta cu Tarik din cauza casatoriei surorii lor.

Kemal si Nihan se confrunta cu imposibilitatea dragostei lor din cauza casatoriei fratilor. Nihan incepe sa aiba foarte mari suspiciuni privind fosta relatie dintre Zeynep si Emir. Ea se framanata daca ar trebui sa imparta asta cu Kemal.

Hotararea lui Zeynep si Ozan de a ramane casatoriti provoaca scandal intre cele doua familii. Pe de alta parte pentru Zeynep  va fi foarte greu sa intre in casa lui Nihan. Emir este determinat sa utilizeze cartea ce o are in mana in ce o priveste pe Zeynep din cauza ultimei mutari facute de ea. Fotografia lui Emir cu Zeynep este pe cale sa ajunga la Kemal.

Nihan si Kemal fac miscarea lor ca sa-i prinda pe Karen si sotul ei care sunt pe cale sa-si procure pasapoartele.

In timp ce Nihan si Kemal se pregatesc pentru noua batalie ce o au in fata lor, primesc o veste care trece pe primul loc in planurile lor.


  
Sumar ep 18

Inregistrarea primita de Kemal cu vocea lui Emir ii duce pe cei doi la inceputul unui razboi rece.

Emir afland ca Nihan si Kemal cerceteaza evenimentul din aceea noapte isi schimba perspectiva de abordare. Prima miscare este sa o duca pe Nihan la ferma. Aceasta calatorie va deschide o usa periculoasa atat pentru Nihan cat si pentru Kemal.

Dupa tentativa lui Ozan de a se sinucide, Zeynep a obtinut o prima victorie asupra familiei Sezin. Vildan insa nu este dispusa sa accepte infrangerea. Zeynep raspunde la razboiul lui Vildan si accepta mana de ajutor pe care i-o da fratele ei.

Kemal il urmareste pas cu pas pe  Emir sa gaseasca locul in care a ascuns-o pe Karen. Dar este greu sa obtina informatii de la Karen despre evenimentele din aceea noapte pentru ca are in fata un alt obstacol.

Cum Kemal este tot mai aproape de adevar, Emir furios face un nou joc.

Pentru Leyla care si-a petrecut toata viata in casa tatalui ei, ziua licitatie va fi o adevarata cursa impotriva lui Vildan. Cand Leyla si Nihan pornesc spre licitatie nu isi dau seama de capcana spre care pasesc.

Cercetarea lui Kemal si Nihan facuta de mult timp in legatura cu noaptea aceea a ajuns la ultima etapa. Mai au de facut un singur pas spre a se afunda intr-un total intuneric. Dupa ce fac acest pas soarta celor doi iubiti din nou nu va mai fi de partea lor.

 Sumar ep 19
Atat Nihan cat si Kemal sunt profund indurerati de moartea lui Karen care pe de alta parte reprezenta pentru ei cea mai puternica martora la evenimentul din aceea noapte.
In mintea fiecaruia sunt o gramada de intrebari fara de raspuns. Cand sotul lui Karen accepta ca el este vinovat de moartea sotiei este evident ca Emir si-a bagat si aici mana. Continuarea investigatiilor din aceea noapte devine foarte periculoasa si Kemal se simte foarte incofortabil asa ca ii spune lui Nihan ca opreste investigatia si ca trebuie sa stea departe unul de altul. Chiar daca pe Nihan o mira decizia de a sta departe unul de altul, nu are de ales iar Kemal face asta pentru a o tine departe de pericolul investigatiei.  El continua insa investigatia alaturi de Zehir si nu ii spune nimic lui Nihan.
Nihan sufera profund ca sta departe de Kemal dar el ii ofera o singura optiune pentru a putea continua in liniste relatia lor.
Kemal este convins ca Taner, sotul lui Karen a fost atras in acest joc de catre Emir asa ca el pune in miscare un plan prin care sa obtina indicii astfel ca Taner sa marturiseasca ca se afla sub protectia lui Emir.
Tarik prin faptul ca a ucis o persoana si nu are cui se destainui devine si mai apropiat de Banu.
Intre timp in casa Sezin, Zeynep cauta sa isi asigure securitatea. Ea se apropie de fiecare cu ideea de a li se face nunta. Chiar daca aceasta idee o face pe Vildan sa se simta rau totusi se planifica nunta. Singura problema este ca Zeynep este singura asa ca incearca sa-si convinga familia sa participe la nunta. Toti impreuna cu Kemal refuza invitatia. Dar in ziua nuntii Kemal este obligat sa se razgandeasca.
In ajunul nuntii pe fondul a multor intamplari, Kemal se apropie pas cu pas de insiruirea evenimentelor ce au dus la crima. Doar o adresa mai are de gasit si poate afla cine este criminalul lui Karen.
 

 Sumar ep. 20
Batand la usa Kemal nu stie ca va trai o mare surpriza cand vede in spatele usii care se deschide fata lui Tarik. Tarik cauta sa scape de interogatoriul lui Kemal care crede ca acesta este jocul lui Emir.  Legat de noaptea in care Karen a fost ucisa, cand Kemal revede legaturile din aceea noapte si eventualitatea ca Tarik ar fi implicat in fata lui apare un singur raspuns.
Nihan si Kemal isi simt lipsa reciproc. Luand decizia sa stea la distanta unul de altul raceala ce o simt incepe sa creasca. Ca sa se apropie de Kemal Nihan incearca sa-i explice ce simte dar Kemal insista asupra decizie de a o tine la distanta pe Nihan.
Zeynep incepe sa aiba indoieli serioase legate de casatoria dintre Nihan si Emir si ca aceasta ar fi una adevarata. Ca sa poata sa il distruga pe Emir cea mai buna arma este sa cunoasca secretele din casa asa ca isi continua investigatiile ei. Cea mai mare lovitura pe care ea ar putea sa i-o dea lui Emir este legata de aceste secrete.
Intre timp se apropie termenul in care Leyla trebuie sa se mute din casa si Kemal o ia sa stea la el pana isi rezolva problema. Intre timp Kemal primeste noutati de la Hakki care il faca ca intreaga lui atentie sa fie indreptata catre Nihan. Pe de alta parte are loc un eveniment care va face ca viata sa se opreasca pe loc. Nihan este rapita de catre persoane necunoscute. Atat Emir cat si Kemal fac cercetari sa vada cine a rapit-o si un nume surprinzator iese la iveala. Kemal pentru ca a tinut-o la distanta pe Nihan se invinuieste pentru ce s-a intamplat iar Emir la randul sau se simte la fel de vinovat pentru aceasta rapire. Nihan incearca sa ramana in viata si Emir isi pune in functiune toata forta si puterea lui pentru a da de Nihan. Kemal la randul lui isi foloseste propriile tactici pentru a o salva pe Nihan. Ambii concureaza din nou unul impotriva celuilalt pentru a ajunge primul la Nihan si in acelasi timp este o cursa contra cronometru si asta pentru ca teava armei este indreptata spre capul lui Nihan.

 Sumar ep 21
Nihan si Kemal sunt ametiti de fericire pentru apropierea lor insa fericirea nu dureaza prea mult pentru ca adevarul din jurul lor nu le permite. A fost timpul reunirii si acum urmeaza timpul despartirii. In timp ce Emir decide soarta lui Taner, Nihan se intoarce acasa.
Stresul din casa in timp ce Nihan a lipsit in sfarsit cauzeaza in sfarsit o explozie, deschizand pentru Zeynep o usa cu o noua lume. Zeynep este acum mai hotarata ca niciodata sa descoasa itele din casa.
Faptul ca Nihan a fost salvata de Kemal face ca furia si gelozia lui Emir sa fie indreptata spre Kemal. Din acest moment el este si mai nemilos si face pregatiri pentru a pune la incercare viata lui Kemal. Kemal, dupa sarutul cu Nihan trebuie sa se reorienteze si in acelasi timp sa demonstreze ne4vinovatia lui Tarik. Dar toate dovezile si indiciile care ii ajung ii fac foarte dificila sarcina.
In ciuda a tot ceea ce a auzit, Asu este determinata sa castige inima lui Kemal. Pe de alta parte Nihan cu fiecare miscare ce o face este tot mai aproape in a-l sustine pe Kemal.
Vildan care merge cu Galip la oficiul de registratura afla intristata de ce Galip a fost asa de interesat de a cumpara casa. In acelasi timp Leyla este pe cale in a-i raspunde lui Vildan pentru razboiul pe care ea l-a inceput.
Zeynep cautand prin casa gaseste primul ei atu pe care il poate folosi impotriva lui Emir. In acelasi timp Nihan ia o mare decizie legata de viata lui Kemal care la randul lui este incercat in mijlocul unei incapari in flacari in lupta lui cu Emir. Nu este nici o cale de a iesi fara sa se arda. Masurile pe care el trebuie sa le ia ii pot schimba echilibrul vietii lui pentru totdeauna sau el va deveni la fel cu Emir


Sumar ep. 22
Kemal ia cea mai mare decizie a vietii lui dupa ce afla ca fratele lui a comis o crima. Din acest moment pentru Kemal si familia lui incepe un mare test. Kemal si familia lui dau fiecare teste privind constiinta, onoarea si dreptatea. Pe parcursul acestei perioade persoana care il intelege cel mai bine pe Kemal este Nihan. La fel ca si dragostea lor fara de sfarsit si ranile lor sunt aceleasi.
Emir care este cel care a declansat aceste evenimente pentru a-i tine la distanta pe Kemal si Nihan vede ca dragostea lor fara de sfarsit devine tot mai puternica si ii aduce impreuna.
Odata cu arestarea lui Tarik, Ermir cauta sa se foloseasca de orice oportunitate. Pentru a-l rani pe Kemal ii foloseste familia impotriva lui. Focul pe care Emir l-a aprins va face ca revenirea lui Kemal sa fie intr-un mod in care el nu s-ar fi asteptat. Kemal cauta sa-si loveasca inamicul cu propria lui arma. Acum el afla ca secretele acelei nopti nu sunt singurele care trebuiesc descifrate. Sunt mai multe lucruri legate de trecutul lui Emir pe care nimeni nu le stie.
Cum Vildan nu este multumita de casatoria dintre Ozan si Zeynep, ea incepe sa foloseasca o tactica diferita pentru a o scoate pe Zeynep din viata lui. Pas cu pas Vildan incepe sa afle adevaratul motiv pentru care Zeynep s-a maritat cu fiul ei. Din acest moment umblatul lui Zeynep prin acea casa este pe muchie de cutit.
Cand Kemal incepe sa afle de cel mai mare secret a lui Emir ii are alaturi pe Zehir si Nihan. Orice urma gasita de ei deschide o usa catre un secret si mai mare.


Sumar ep.23
Emir este devastat de ceea ce Kemal a descoperit si este nevoit sa se confrunte cu trecutul lui dureros. El are o confruntare teribila cu Galip care neaga o parte a faptelor. Emir incearca tot posibilul sa afle partea ascunsa a acestor secrete. Primul lucru care ii vine in minte este ca probabil Tufan este fratele sau. El deschide partea incuiata a trecutului sau ca sa gaseasca o dovada a acestuia.
Pe de alta parte Kemal nu se va opri dupa tot ce s-a intamplat si continua investigatia legata de identitatea fratelui lui Emir. Kemal simte ca isi pierde controlul si trebuie sa se confrunte cu alunecarea lui in intuneric.
Nihan decide sa caute inregistrarea din aceea noapte despre care i-a vorbit Taner  si neintentionat drumul ei se intersecteaza din nou cu cel a lui Kemal. Secretul care in trecut i-a separat ii reuneste in prezent. Chiar daca ei vor sa se desparta  nu mai sunt capabili de asta.
 Starea de haos si dezechilibru in care se afla acum Emir il face sa-si piarda controlul pentru prima data. Zeynep constienta de acest lucru cauta sa profite de situatie avand-o si pe Asu de partea ei. Ea indrazneste sa faca o miscare foarte periculoasa. Intre Zeynep si Emir se va intampla un lucru ce va schimba echilibrul in casa.
Pe numele lui Nihan va sosi un plic care va schimba toate planurile ei cu Kemal. Poate ca plicul contine cheia pentru libertatea lui Nihan, o cale de a  construi un viitor cu Kemal si un mod care nu are cale de intoarcere.

 Sumar ep 24
Dupa ce priveste inregistrarea Emir incearca sa o opreasca pe Nihan dar ea este decisa sa se desparta si sa termine acest joc murdar pentru a fi cu Kemal.
Inainte de a face orice pas Emir incearca sa o pacaleasca pe Nihan si ii reaminteste ca este obligata sa ramana cu el dar Nihan este determinata sa nu se mai intoarca spre disperarea familiei ei si vrea sa demonstreze tuturor nevinovatia lui Ozan. In timp ce Emir cauta o cale ferma s-o opreasca pe Nihan, tensiunea dintre Kemal si Emir ajunge la un alt punct.
Legatura dintre Nihan si Kemal este mai puternica si renaste speranta ca ei sa fie impreuna. Leyla ii sprijina dar este cu adevarat ingrijorata de reactia lui Emir.
Pe de alta parte Kemal este in cautarea identitatii santajistului, Emir este inca convins ca Tufan este fratele lui si pana dovedeste asta Tufan este intr-o situatie foarte grea.
Galip este inca foarte furios din cauza ca Kemal a descoperit scandalul din familia lui si asta il determina sa faca ca intreaga familiei Soydere sa plateasca pentru asta.
Decizia lui Nihan de a divorta va intoarce totul cu susul in jos in familia Sizin, Ozan nu isi sustine sora si Zeynep este foarte curioasa si incearca sa se apropie de Emir insa el o respinge si ea realizeaza ca ea este pe cale sa-l piarda pe Emir din cauza ca Nihan a plecat din casa.
Kemal este foarte dornic sa fie cu Nihan lucru care o impinge pe Asu sa ceara ajutorul lui Fehime sa faca orice pentru a opri asta.
Kemal si Nihan iau o decizie pentru gasirea identitatii santajistului dar cineva bate la usa lui Emir si ii va da o noua speranta si intunericul trece de cealalta parte.



 Sumar ep 25
Scrisoarea pe care Kemal o primeste de la Asu, sora lui Emir are din partea lui Kemal reactia asteptata si pentru o vreme pune stop cautarilor lui. Emir gaseste un bilet langa mama lui si realizeaza ca santajistul si sora lui sunt una si aceiasi persoana.

Intre timp cineva incepe sa puna intrebari legate de trecutul lui Asu si gaseste multe intrebari fara raspuns, deazvaluind numele secret ascuns in spatele acestui joc de razbunare.

In timp ce Nihan si Kemal numara zilele ramase pana la reintalnirea lor, Emir aflat acum in posesia a unei noi parti a inregistrarii din aceea noapte, le pune cap la cap pe toate care le are cu intentia de a arata tuturor ca Ozan este criminal.

Separat atat Nihan cat si Kemal sunt socati de faptul ca Ozan este criminal. Singurul lucru pe care Emir nu l-a luat niciodata in considerare indiferent de adevarul legat de aceea noapte, este imensa dragoste dintre Nihan si Kemal. Nu exista niciun semn ca ei ar renunta la dragostea lor. Atata timp cat Kemal respira, Nihan are o speranta.

Cand Nihan se reintoarce la Emir o asteapta reguli mult mai dificile si stricte. In ciuda acestora inima ei bate doar atunci cand este cu Kemal. Fuge la el cu prima ocazie si pentru Kemal aparitia brusca a lui Nihan il face sa nu isi poata controla reactia. In orele petrecute impreuna singura batalie este sa isi poata controla pasiunea unul fata de altul.

Emir innebuneste cand vede ca nici un obstacol nu ii poate opri ca ei sa se apropie. Emir devine sclavul propriei furii si ia o decizie unilaterala. Casatoria dintre el si Nihan aflata doar pe hartie sa se termine si ea sa-i devina sotie in adevaratul sens al cuvantului.

Dar Kemal este acolo pentru a preveni ca Emir sa-i faca rau lui Nihan, si ea pentru a se salva gaseste o singura cale sa scape si face o miscare periculoasa.

Sumar episod 26
Cand Nihan se arunca de la balcon, atat Kemal cat si Emir sunt socati de ce vad. Kemal, Emir si intreaga familie merg imediat la spital. In timp ce Nihan lupta pentru viata ei, Kemal este hotarat sa mearga la ea in salon sa-i fie alaturi. In timp ce Emir asteapta neajutorat ca Nihan sa revina la viata, toate ziarele au titluri legate despre dragostea interzisa dintre Nihan si Kemal. Cand ei afla ca Nihan s-a aruncat de la etaj, se aduna cu totii in fata spitalului.
S-a aruncat ea intentionat din cauza tradarii sau a fost un accident? Acum aceasta intrebare apare in toate titlurile.
Gandul ca ar putea-o pierde pe Nihan il face pe Kemal sa sufere profund dar in acelasi timp creste si furia lui. Si cel spre care este indreptata aceasta furie in crestere este Emir, considerandu-l responsabil de ce s-a intamplat. Pana la urma nu se mai poate controla iar furia lui explodeaza si este dus la politie.
Kemal crede fara nicio urma de indoiala ca Nihan va deschide ochii si nu are de gand sa permita ca atunci sa fie langa ea Emir. In acelasi timp Kemal este determinat sa ceara socoteala lui Emir pentru tot ce s-a intamplat. Locul ales de Kemal pentru aceasta confruntare este punctul de pornire a noii perioade dintre Emir si Kemal
Daca Nihan isi revine pentru prima data povestea dintre Kemal si ea ajunge sub controlul lui Kemal.


Sumar ep 27
In timp ce Nihan si Kemal fac pasi catre noua lor viata, Emir innebuneste realizand rapid motivul absentei lui Nihan. Nu ii va lua mult timp sa inteleaga ca ea a fugit cu Kemal si incepe sa-i caute.
Lui NIhan nu-i vine sa creada ca este libera si se simte ca si cum ar visa dar in acelasi timp mintea ii este la Ozan. Dar Kemal s-a gandit la toate si fuga lor impreuna deschide un nou capitol pentru fratele ei.
Cum stirea fugii celor doi se raspandeste rapid peste tot, ajunge si la familiile lor. Leyla incearca sa-i faca pe Huseyin si Fehime sa inteleaga situatia fiului lor. Dar Vildan si Ozan se gasesc intr-o situatie si mai grea dandu-si seama si de disparitia lui Ozan.
In timp ce Emir o cauta innebunit pe Nihan ea isi traieste clipele ei de fericire dar Kemal este constient ca Emir nu le va da pace si grija lui Nihan creste in ciuda bucuriei ce o traieste.
Ambele familii incearca sa se adapteze noii situatii insa cea care isi pierde mintea este Asu.
Kemal face tot posibilul s-o linisteasca pe Nihan, traind impreuna momente de neuitat.
Emir simte si el ca ajunge la capat vazand ca nu-i poate gasi si incepe sa-si piarda speranta ca va reusi sa-i gaseasca.
Kemal si Nihan sunt cu un  pas mai aproape de a imbratisa libertatea fiind impreuna pentru totdeauna si numara orele care au mai ramas pentru ca asta sa devina realitate pentru ei si dintr-o data se confrunta cu un obstacol imprevizibil.

Sumar 28
Nihan realizeaza ca frica ei a avut temei cand il vede pe Emir stand in fata ei. Emir nu are de gand sa renunte fiind raul din aceasta dragoste si pune pe masa cartile lui una cate una si Nihan se simte neajutorata. Ea trebuie sa faca o alegere si trebuie sa-i dovedeasca asta. Dragostea ei este mai mare decat reunirea dar are o singura sansa. Cand Kemal se intoarce nu o gaseste pe Nihan la fel cum a lasat-o. Nefericirea de pe fata ei inca are urmele momentelor prin care tocmai a trecut. Chiar daca Nihan ascunde asta, Kemal devine suspicios in legatura cu Emir. In timp ce Kemal incerca sa scape de urmele gandurilor negre, Emir petrece cele mai dificile ore din viata lui. In acest timp Nihan ii spune lui Kemal ca nu il va uita niciodata. Cum pentru ea trecerea timpului inseamna intoarcerea in inchisoarea ei, incercarea de a sta in fata lui Kemal fara ca el sa-si dea seama de ceva este aproape imposibil.
Emir si-a pus in miscare planul lui secret si Kemal cauta sa o convinga pe Nihan de cele mai eficiente cai de urmat pentru a scapa de frica ei. El face miscarea finala pentru a termina razboiul dintre el si Emir.

Sumar episod 29
Emir are o mare surpriza cand merge la el in camera si da acolo de Kemal cu o arma in mana. El trebuie sa accepte propunerea lui Kemal de a termina relatia lor intr-un fel sau altul. Ei vor juca la propunerea lui Kemal o varianta turceasca a ruletei rusesti. Doar o singura persoana poate pune capat acestui joc si aceea este Nihan dar ea nu stie ca Kemal se afla in casa.
Dupa noaptea petrecuta de Kemal cu Nihan, el cauta sa demonstreze tuturor ca Nihan s-a intors acasa fortata de Emir. El incearca sa afle cu ce a amenintat-o Emir si cu ocazia acestei investigatii da de numele cuiva care detine cheia la aceasta intrebare.
Cu toate ca Vildan i-a promis lui Ozan ca ii va da pace lui Zeynep, nu se poate abtine si incepe s-o preseze cu tot felul de intrebari. Zeynep se foloseste inca odata de Ozan si o pedepseste pe Vildan intr-un mod pe care aceasta nu l-ar fi dorit. Vildan trebuie sa organizeze o cina de impacare cu parintii lui Zeynep. La inceput Huseyin si Fehime nu sunt deacord insa cand afla ca fata lor este insarcinata accepta insa cu doua conditii. Cina sa nu aiba loc in casa Sezin ci la ei acasa si Nihan cu Emir sa nu participe iar Vildan accepta.
Cum investigatia lui Kemal continua, Nihan continua si ea sa se comporte cum ii indica Emir pentru a-i salva viata lui Kemal. Emir afla pana la urma si el de cina de la familia lui Kemal si cauta s-o convinga pe Nihan ca participand si ei pot fi si mai convingatori in legatura cu relatia lor. Nihan este obligata sa participe la cina in casa parintilor lui Kemal care niciodata nu au acceptat-o si inca alaturi de parintii ei, acolo fiind si Leyla cu Asu. Este obligata sa joace cel mai dificil rol din viata ei, privindu-l in ochi pe Kemal. Nihan va face o mica greseala care nu-i scapa lui Kemal si la final el va fi martorul unei scene neasteptate....

 Sumar episod 30 Kara Sevda
Zeynep este incoltita dupa ce a fost prinsa in dormitorul lui Emir, prima data este luata la intrebari de Nihan si apoi trebuie sa faca fata si intrebarilor lui Kemal. De data asta nu-i va fi prea usor sa scape.
Kemal care este socat prima data vazand-o pe Zeynep in dormitorul lui Emir, devine si mai tulburat cand ii vede pe Emir si Nihan in aceiasi camera. Din acest moment Kemal isi va vindeca cu furie inima zdrobita.
Intre timp Leyla ca raspuns la ceea ce a patit Kemal, deschide o noua fereastra. Ea crede ca el trebuie sa-si intoarca fata si inima intr-o noua directie. Onder este si el preocupat de Nihan si vrea sa o tina departe de Emir si aproape de Kemal si isi pune imediat in aplicare planul.
Banuielile lui Nihan in ce o priveste pe Zeynep continua sa creasca. Cum atentia lui Nihan este atrasa de Zeynep, Emir care simte ca o poate castiga pe Nihan isi da seama ca de fapt o pierde, asa ca este pe cale sa rupa promisiunea facuta lui Zeynep.
Kemal se simte inconfortabil cu Nihan in preajma lui si nu isi mai poate controla furia indreptata spre ea. Nihan este obligata sa stea deoparte si vede apropierea dintre Asu si Kemal. Cum Nihan si Emir continua jocul de-a casatoria fericita, la sfarsitul zilei intrebarile lui Kemal legate de aceasta casatorie ajung la un final.
Cand Emir este decis sa-si puna in aplicare planul legat de Zeynep, nu are decat sa-i ceara ajutorul lui Kemal. In acelasi timp atmosfera zilei se schimba pentru Emir si Nihan. Inconstienti de pericolul ce-i asteapta, au mainile legate fiind atrasi intr-o capcana.



Sumar ep 31
Tufan incercand sa-i aduca dovezi lui Asu si folosind capcana pentru Emir, cauta acum sa atraga atentia lui Emir si Kemal asupra celui care a provocat defectiunea masinii.
Când a primit vestea accidentului în ciuda supararii lui, Kemal se teme pentru ca stia ca Nihan este in masina si se gandeste ca nu este vorba de un accident și încearcă să-l caute pe cel care a provocat defectiunea, cum dealtfel si Emir urmărește aceeași țintă. Asu o va ajuta pe Zeynep si va atrage atentia lui Emir asupra ei. Ca sa obtina raspunsul de la Asu, Emir trebuie sa treaca de Kemal, lucru ce va duce la o noua confruntare intre cei doi dusmani si ambii trebuie sa-si scoata si mai puternic sabiile. Lupta dintre ei este acum si mai ascutita.
Zeynep cu ajutorul lui Asu face un nou plan pentru a garanta siguranta copilului ei. Ea paraseste casa si se adaposteste sub aripile lui Kemal. Familiile Sezin si Soydere, sunt zdruncinate de decizia lui Zeynep. Dar aceasta mutare nu o salveaza pe Zeynep de suspiciunile lui Nihan care acum sunt in crestere.  Nihan este determinata sa gaseasca motivul sentimentului de indoiala pe care il simte legat de Zeynep si Emir.
Kemal incearca sa stea la distanta de Nihan dar drumurile lor se intersecteaza mereu si in ciuda resentimentelor ce le are impotriva ei, intreaga lui atentie este atrasa de ea.
In timp ce Kemal si Emir se afunda tot mai mult in capcana lui Tufan, Hakki risca si ia o decizie pentru a o proteja pe Asu pentru a nu-i fi descoperita adevarata identitate.
Cum Nihan si Emir sunt in fata unui risc, ea il va avea ca inger pazitor pe Kemal. Destinul din nou ii va aduce impreuna pe Kemal cu Nihan si trec impreuna prin ceva cu total neasteptat.


Sumar  ep 32
Kemal anunta politia ca tocmai au fost martori la savarsirea unei crime demarandu-se astfel  investigatia politiei. Emir este convins ca pana a se adanci in aceasta investigatie are de facut doua lucruri. Primul sa afle cine ii este frate si doi sa afle ce cautau acolo Kemal cu Nihan. Cu toate ca Nihan ii spune ca prezenta lui Kemal acolo nu este sub controlul ei, Emir este convins ca Nihan a rupt promisiunea legata de jocul lor si ii pregateste o pedeapsa care va fi foarte periculoasa.
Jocul lui Emir il face si pe Kemal sa-si piarda controlul si indiferent ce se va intampla cu el nu se va opri. Nihan care isi da seama ca Kemal este pe cale sa rupa toate legaturile, cauta sa intre in contact cu el cu orice oportunitate o are.
Intre timp Emir este decis sa-si foloseasca toate fortele pentru a ajunge la fratele lui.
Asu care nu are idee ce se intampla si este socata de felul in care o trateaza Emir, cauta consolare la unchiul ei. Hakki nu-i spune adevarul, ba mai mult o chiar sperie si o impinge la cel mai periculos pas din planul lor de razbunare.
Kemal este convins ca tot ce a facut Emir pentru a ascunde adevarul acelei nopti, va putea fi descoperit si asa va iesi la iveala vina lui si este convins ca va putea face asta daca ii gaseste fratele care il santajeaza. Pentru a trimite un mesaj santajistului, Kemal se apropie de Tufan. Cand mesajul ajunge la Asu, totul se va intoarce cu susul in jos.
Evenimentul de caritate organizat de Nihan cu ajutorul lui Leyla, ii va aduce pe Nihan si Kemal impreuna dar vor fi si fata in fata, Kemal cu Emir.
Zeynep care s-a mutat cu Kemal pentru a scapa de Emir, incepe sa puna in aplicare un plan, asa incat sa se poata intoarce la vila. Cu toate suspiciunile si presiunea pusa pe ea, incepe acest joc prima data cu Vildan si urmatoarea ei tinta fiind Ozan.
In timp ce Emir foloseste orice legatura pentru a da de fratele lui, primeste un telefon surpriza prin care i se face oferta leagata de fratele lui.
Seara evenimentului de caritate va fi un punct de cotitura pentru fiecare si asta pentru ca planul pus in miscare de Kemal ajunge la final.


Sumar ep 33
În cele din urmă secretul acelei nopți, după toți acești ani este dezvăluit. Nihan este foarte furioasa pentru ca Kemal a inceput totul dar ea crede in dreptate si asteapta sa vada rezultate legate de Emir si Ozan.
Pe Asu o asteapta o mare surpriza din partea lui Hakki pe care ea nu si-o poate imagina.
Avocatii familiei s-au adunat pentru Ozan si Emir. Pentru Ozan care a fugit ani de zile de ceea ce a facut este foarte greu dar este greu si pentru Emir care isi promite din spatele gratiilor ca se va razbuna indiferent ca scapa sau nu. El face presiuni asupra lui Asu sa-i aduca inregistrarile de la Hakki cu conditia de a-i salva viata.
Actiunea inceputa de Kemal îl conduce la o confruntare teribilă cu Nihan, care este foarte furioasa pe el și îl face responsabil cu privire la lucrul ei cel mai de pret, viața lui Ozan. Kemal încearcă să o convingă că singurul său scop este de a-l face pe Emir sa plătească prețul actelor sale, dar calmarea lui Nihan nu pare să fie așa de ușoara!
Asu isi da seama ca Emir este capabil sa fie liber in orice clipa si adapostirea ei la Kemal pare sa fie singurul mod care o poate salva. Ea se ascunde sub aripile lui Kemal asteptand ce-i mai rau pentru ea din moment ce Emir face pasi catre ea.
In timp ce lui Ozan ii este greu la inchisoare, Zeynep afara este sub suspiciunea lui Nihan foarte determinata in banuiala ei dar Zeynep este salvata cu ajutorul lui Asu si sta fata in fata cu Emir pentru a negocia pentru viata ei.
Pana la sfarsitul zile sunt multe confruntari inevitabile. Cand Asu cu Emir sunt fata in fata, nu va fi o confruntare doar intre ei ci si Nihan cu Kemal se vor confrunta.


Sumar ep 34
Cu scopul de a se departa de Emir, Asu scoate la iveala marele secret a carui impact va face sa creasca tensiunea asupra fiecaruia intr-o singura clipa. Nihan, in scopul de a-l proteja pe omul iubit ia cea mai dificila decizie. Nihan, Kemal si Emir se confrunta si nu mai este cale de intoarcere. Din aceasta confruntarea persoana care va pierde cel mai mult va fi Nihan.
Furia lui Kemal este puternica si Asu incearca fara succes sa-l linisteasca. Cand Zeynep se confrunta cu Kemal trece prin cel mai mare test al vietii ei. Intre timp  afla si Ozan despre confruntarea dintre Emir si Nihan. Pentru a le echilibra cumva pe toate, Emir astea pune la cale un mare plan pentru a rezolva problemele si se aseaza pentru asta sa negocieze cu Asu. Pe de alta parte Ozan indrumat de Zeynep face cea mai mare greseala a vietii lui.
Situatia dintre Kemal si Nihan, inima lui franta ca Nihan s-a intors la Emir si aceasta ultima problema ivita, ii duce pe marginea prapastiei. A venit timpul ca Kemal s-o stearga din viata lui pe Nihan. Kemal nestiind ca Asu se lupta pentru propia viata, ia decizia sa inceapa o noua viata alaturi de ea.
Cand Nihan afla asta durerea ce o simte este prea puternica s-o poata suporta. Fiecare respiratie face ca focul din ea sa o arda si mai tare. Cand Kemal si Nihan cu iubirea lor nesfarsita vin fata in fata se afla de fapt la cea mai mare distanta unul de altul.
In scopul de a pune capat planului sau, Emir face ultimul pas in ajunul logodnei lui Kemal. In cea mai fericita zi din viata ei, Asu simte in ceafa rasuflarea lui Emir. Inainte de oficierea logodnei, Kemal  ajunge fata in fata cu Nihan. Chiar daca ambii cred ca isi iau ramas bun, soarta nu le va permite sa se desparta.
Chiar la logodna dintre Kemal si Asu, un alt nod leaga dragostea fara de sfarsit dintre Kemal si Nihan si furtuna incepe deja sa bata. 


Sumar ep 35
Lesinul lui Nihan de la logodna lui Kemal naste in mintea ei o mare banuiala. De ce a lesinat vrea ea sa stie. Pe de alta parte lesinul lui Nihan naste si in mintea lui Emir intrebari care il fac sa se simta inconfortabil. Daca este insarcinata acest copil nu se va naste iar Emir si Asu, cei doi frati inamici isi vor reuni fortele pentru asta.
Noaptea logodnei lui Kemal cu Asu se termina pentru Ozan si Zeynep la politie. Exact asa cum Emir a planificat, Ozan este judecat si retinut.
Nihan nu isi da seama ca Kemal este suspicios si cauta motivele care l-au impins pe Ozan sa faca o astfel de greseala. Pas cu pas lui Kemal i se confirma banuielile si nu este surprins cine se afla in spatele celor intamplate. Dar legatura dintre Emir si sora lui ii va schimba toata viata. De data asta Kemal deschide ochii si se confrunta cu o altfel de Zeynep.
Plicul surpriza primit de Ozan in inchisoare va fi un punct de cotitura din viata lui si atacurile pe care el le incepe acum sunt foarte periculoase si nimeni nu-l poate opri.
Pe de alta parte uniunea dintre Asu si Emir face sa se nasca noi intrebari in capul lui Galip. El trebuie sa-l gaseasca pe Hakki pentru a lamuri situatia.
Dragostea dintre Kemal si Nihan nu a scazut in intensitate si ei trebuie sa depaseasca momentul critic din viata lor departe unul de altul si sa ia decizia cea mai importanta care va determina soarta acestei iubiri. La sfârșitul zilei dragostea dintre Nihan și Kemal va trebui să depășească cel mai mare test de pana acum.
SEZON 2
  Sumar episod 36
Chiar daca pentru Nihan si Kemal singurul vis este ca ei sa fie impreuna,vor trai separat devastati si pustiiti de suferinta. In timp ce Kemal si-a murdarit mainile cu sange, Nihan primeste vestea mortii fratelui ei.
In timp ce Emir se lupta cu moartea pentru viata, Galip ia o decizie fara loc de intoarcere.
Zeynep speriata ca va fi descoperita aventura ei cu Emir incearca sa scape de intrebarile familiei dar adevarul nu va intarzia sa apara.
In timpul procesului toata lumea crede ca Kemal va fi judecat in libertate dar cu ajutorul unui martor surpriza gasit de catre Galip, decizia curtii va fi schimbata si Kemal este trimis in inchisoare.
Dupa ultima interventie chirurgicala in care Emir s-a aflat intre moarte si viata, in cele din urma isi revine si este ca o bomba care sta sa explodeze in orice clipa. El este acum constient ca in urma mortii lui Ozan, Nihan poate fi in totatlitate libera asa ca isi foloseste ultima arma pentru a o opri.
Ozan pare ca s-a sinucis dar comisarul Hakan gaseste poza lui Zeynep cu Emir si devine foarte banuitor legat de sinucidere si continuand cercetarile va da  peste un nume neasteptat.
Kemal necunoscand razboiul dus afara, el luptand sa reziste in inchisoare va fi foarte surprins de vizita lui Nihan care ii va da peste cap tot echilibrul.
Nihan face tot ce poate pentru a-si proteja copilul de Emir si este nevoita sa ia o decizie foarte grea. Din cauza miscarii bruste si ciudate a lui Asu, Nihan trebuie sa-si schimbe intreg planul.
Departe de toată lumea și după mult timp dureros petrecut in izolare și tortura, Kemal face primii pași spre libertate, cu cel mai mare test din viață lui, lupta cu cea mai mare slabiciune a lui. Dragostea! 



Sumar episod 37
La primul pas facut spre libertate Kemal o vede Nihan stand in fata lui si asa el porneste spre noua lui tinta “razbunarea”. Singurul lucru care ii gaureste armura ce o poarta este fiica lui Deniz despre care nu stie nimic dar care ii va mari gaura din armura. In acelasi timp Nihan se gandeste ca el este singurul care il poate opri pe Emir si doar el ii poate salva fata. Indiferent cat de ascutita este lupta dintre ei, daca sunt separati si dusmani Emir isi da seama ca Nihan si Kemal sunt in continuare interconecatati si pentru a o prinde pe Nihan la colt incepe un joc meticulos planificat. Nihan are de dus o lupta cu emotiile ei si alta cu numele Kozcouglu.
Nihan considera din prima zi ca a venit momentul reconcilierii pentru nedreptatea pe care Kemal a suferit-o. Atacurile ca vin unul dupa altul de la Kemal o fac sa fie si mai confuza ca inainte. Dupa toate aceste luni cand cei doi vin fata in fata acolo unde se intalneau, nimic nu se schimba si totul va continua asa mult timp. Timpul scurs a facut ca pentru Kemal si Nihan nu doar sa se inmulteasca minciunile ci si iubirea lor sa se departeze. Timpul scurs face ca dragostea dintre ei sa semene cu cate un pistol pe care fiecare il tine indreptat spre celalalt. Jocul pe care il face Kemal este a a tinti mandria lui Nihan. Nihan este acum fata in fata cu cea mai dificila si dureroasa alegere din viata ei, viata fiicei sale.
Huseyn decide sa celebreze eliberarea lui Kemal printr-o cina festiva cu speranta ca asta va aduce impreuna toata familia. Atat Tarik cat si Zeynep nu vor sa-si lase treburile lor si sa participe la aceasta cina. Zeynep nu isi da seama ca se afla in mijlocul luptei dintre Nihan si Kemal si isi asuma un mare risc aparand in fata lui Kemal. Acesta este un semn ca fisura din familia Soydere se adanceste cand cei doi se intalnesc.
Nihan ia decizia de a nu se preda lui Emir si considera ca singurul care o poate ajuta sa-si regaseasca fata este Kemal. In timp ce aceasta decizie devine cel mai mare test al acesestei iubiri, acest lucru aprinde un foc pe cenusa lasata in urma de ei.


Sumar ep 38
In cele din urma Nihan isi intalneste fata. Emir crede ca Nihan i s-a predat si nu este constient ca ea a inceput sa puna in aplicare pe termen lung planul ei de razbunare. Nihan care incearca sa o tina pe Deniz departe de orice pericol declara razboi dar de data asta in lupta ce o va duce nu va mai permite ca inima ei sa fie slaba fata de Kemal oricat de greu ii este. Dar totul este in zadar.
Kemal aflat acum afara este gata sa-si infrunte toti dusmanii unul cate unul chiar si inima lui care insa tresare de fiecare data cand o vede pe Nihan.
Intre timp Zeynep care il ajuta pe Emir va primi o lovitura dintr-o parte neasteptata.  In timp ce ea incearca sa faca fata sentimentelor ei pentru Emir, se va confrunta cu detectivul Hakkan care va cerceta trecutul ei cu Ozan si se pare ca are dovezi puternice legate de moartea lui Ozan.
Confruntarea lui Emir cu Asu si Kemal il va pune intr-o situatie dificila care il va forta sa faca o intelegere cu Asu si ar putea sa cada intr-o capcana.
Kemal ii pregateste o mare surpriza lui Emir. Se gandeste ca poate aplica propria lui regula asa ca Emir este obligat sa urmeze noile legi scrise de Kemal si pe viitor asta va duce ca si Nihan sa fie implicata. Furia din mintea si inima lui Kemal vor fi mai greu de stapanit cand el lupta impotriva lui Emir lucru ce va face ca batalia lor sa fie din ce in ce mai clara.
In ciuda a ceea ce vrea Emir destinul ii va pune pe cei trei la aceiasi masa si prezenta lui Nihan acolo va face lupta si mai acerba.
Cel mai mare pericol pentru Emir este ca Kemal sa-si dea seama ca Deniz este fata lui asa ca el o avertizeaza pe Nihan sa tina fata departe de Kemal ca el sa nu intre din nou in viata ei si sa o puna in pericol pe Deniz.
Dar in ciuda amenintarilor lui Emir nimic nu il poate opri pe Kemal sa se intalneasca cu Deniz.



Sumar ep 39
Cand Kemal o vede pe Deniz in bratele lui Nihan pune impreuna elemente din trecut si in capul lui se naste o singura intrebare. Poate fi Deniz fata lui? Kemal are nevoie de mult mai mult decat simte inima lui si anume dovezi puternice. Cand Emir isi da seama ca Kemal incepe sa aiba suspiciuni fata de Deniz, in scopul de a ascunde adevarul foloseste toata munitia pe care o are la dispozitie.
Imediat Nihan face o miscare pentru a se proteja pe ea si pe Deniz de razboiul ce este pe cale sa izbucneasca intre Kemal si Emir. Ca si o mama care cauta sa-si protejeze copilul de orice pericol, ia o decizie pe muchie de cutit. Ea face o alianta extrem de periculoasa. Aceasta alianta va strica echilibrul dintre Emir si Kemal.


Sumar ep 40
Kemal care nu este constient de jocul mare facut de Emir in legatura cu Deniz, reuseste sa-si controleze dezamagirea. Din ziua in care el a fost eliberat tintele lui in realizarea planului impotriva familiei Kozgioglu sau sunt in primul rand cea care vizeaza reputatia lui Emir si in al doilea rand este sa se elibereze de vina privind moartea lui Ozan in ochii lui Nihan.
Pentru a-si atinge scopul trebuie sa-l puna pe Emir sub supraveghere si sa faca cercetarea in mai multe directii daca Emir incearca sa limiteze inainte miscarile lui. Surprizele pregatite de Kemal pentru Emir vor veni pe neasteptate.
Alianta Nihan Leyla continua si planul lor merge mai departe.
In familia Kouzcoglu bomba poate exploda in orice moment cum declansatorul este deja activat. In acelasi timp un pachet ajunge in mod surprinzator in casa si naste intrebari adanci despre Ozan. Asta o face pe Nihan sa-si schimbe punctul de vedere si il forteaza din nou pe Kemal sa se intalneasca. Kemal este pe cale sa ierte cealalta parte iar Nihan isi revizuieste planul pentru a fi sigura ca isi protejeaza fata de Emir. Ea organizeaza o petrecere pentru ziua lui Emir.
In acea noapte Kemal intra in casa Kouzcoglu cu un nou plan. De acum vocile inimilor lor de fiecare data cand privirile lui Nihan si Kemal se intersecteaza vor fi un test pentru ei.
Legatura dintre Asu si Tufan este intr-un stagiu critic lucru care o va face sa-l indeparteze pe Tufan. Pentru a o face sa plateasca pentru asta, Tufan ii face o surpriza lui Emir de ziua lui.
Kemal pentru a rezolva ce si-a planificat are nevoie de mai mult timp decat o noapte.
Noi dovezi despre moartea lui Ozan ii va aduce impreuna pe Kemal si Nihan pentru a investiga din nou.


Sumar ep 41
Dupa ce Kemal asculta la telefon inregistrarea este sigur ca moartea lui Ozan nu a fost sinucidere ci mai degraba crima. Este acum o chestiune de constiinta sa-i spuna acest lucru si lui Nihan si prima lui miscare este indreptata catre Zeynep. Secretele pe care Zerynep le detine sunt acum ca o mina gata sa explodeze.
Intre timp Emir nu stie ca inregistrarile sunt deja la Kemal dar ca gandul lui ii este inca la Ozan, asa ca pregateste un atac si mai brutal.
 Galip este foarte furios in continuare ca Emir si-a cedat jumate din actiuni lui Nihan si in scopul se a-i arata lui Emir ca a gresit ii intinde o capcana lui Nihan. Nihan cade in capcana intinsa si in acelasi timp Kemal se apropie de ea. Cum Kemal se apropie de Nihan relatia lui cu Asu devine tot mai complicata.
In timp ce Kemal este pe urmele persoanei responsabile de otravirea lui Ozan, Emir continua cu un plan din trecut. In acelasi timp ancheta lui Kemal duce la un nume care va fi o surpriza pentru el. Cand Kemal ajunge la acesta persoana zidul din fata lui cade si el va fi foarte aproape de adevar.
Cand Nihan merge intr-o seara cu Eda sa se distreze, trecutul ei cu Kemal ii vine in minte cu fiecare pas ce il face. In acea noapte  bataile inimilor ei si a lui Kemal, se vor intalni in acelasi loc. Atunci cand sunt fata in fata devin neputinciosi si isi vor repeta unul altuia...’pentru totdeauna’.
Dupa ce Kemal si Emir fac ultima lor miscare legata de uciderea lui Ozan, ceea ce vor vedea va schimba sensul la toate.


Sumar ep 42
Dupa ce Kemal ajunge la ultima faza de a-l gasi pe ucigasul lui Ozan, este intr-o stare de soc profunda cand o vede acolo pe Nihan dar cand ea incearca sa clarifice prezenta ei apare Emir care a aranjat aceasta intalnire si care il cheama acolo in mod intentionat si pe tipul care l-a otravit pe Ozan ca sa dea raspunsul pe care el l-a vrut. Nihan se simte foarte inconfortabil ca Kemal a facut investigatii in aceasta directie si ii cere sa stea la distanta de ei dar ea are un alt plan in cap. Daca Kemal inca se indoieste si investigheaza sa gaseasca alte lucruri, ea va gasi o cale sa-l confrunte.
Kemal dupa ce afla adevarul despre otravirea lui Ozan, incepe sa faca diferite cautari si sa se apropie Nihan constienta ca trebuie sa stea departe de acest subiect, va trebui sa se confrunte cu niste realitati ingrijoratoare ce il priveau pe Ozan in timp ce urmarea niste indicii.
Pe de alta parte Kemal este convins ca Emir are un spion care ii spune despre investigatiile pe care el le face si vrea sa afle cine este.
Asu se gandeste la propunerea lui Galip si are un alt plan de a intra in familie.
Vildan gaseste jurnalul lui Nihan si considera ca Kemal ar trebui sa stie adevarul si acest lucru incepe sa o framante.
Razboiul dintre Kemal si Emir este in crestere. Kemal este hotarat sa ia de la Emir tot ce a obtinut el cu un pas inainte in aceasta lupta si incepe un nou joc incluzand-o si pe Nihan.
Acest joc va schimba definitiv echilibrul dintre Emir si Nihan. Emir va trebui sa faca fata unei situatii foarte traumatizante. Kemal le va da lectia vietii lor dar problema este ca Nihan este parte a acesteia.


Sumar ep 43
Kemal are serioase motive de ingrijorare legate de decizia lui Nihan de a colabora cu el cu privire la moartea lui Ozan. Aceste preocupari cresc cand Emir face miscarea lui periculoasa cand isi da seama ca ei coopereaza.
Emir nu isi va irosi timpul pentru nu a riposta la lectia data de Kemal cu privire la Nihan cu o noapte inainte. Tinta va fi familia lui Kemal si fiecare miscare a lui Emir va fi si mai rea.
Intre timp jurnalul care dovedeste legatura fara de sfarsit dintre Nihan si Kemal este acum in mana familiei Soydere. Acest jurnal descrie legatura dintre Nihan si Kemal dar totodata reprezinta si linia fina dintre moarte si viata pentru Kemal. Cand Nihan isi da seama ca jurnalul nu este nicaieri ii va fi frica atat pentru fiica ei cat si pentru viata barbatului iubit.
Investigatia facuta de Kemal si Nihan se concentreaza pe faptul ca Ozan a fost ucis. Cand Kemal realizeaza ca investigatia lor o duce pe Nihan la Zeynep, realizeaza si faptul ca Nihan a lasat cale libera in spatele ei. Nihan si Kemal trebuie sa fie foarte atenti pentru ca sunt urmariti pas cu pas de catre Emir in tot ce fac.
Kemal constata cu durere ca pentru a-l opri pe el, Emir poate merge foarte departe. Kemal nu va renunta si il va cere explicatii lui Emir pentru ca i-a provocat durere familiei lui.
Nihan si Kemal sunt inca odata adusi fata in fata datorita unei noi piste descoperite de Kemal legata de uciderea lui Ozan. Dovada care iese la suprafata din ziua in care a murit Ozan, este un nou indiciu care se va transforma intr-o proba adevarata.
Raspunsul dat de Kemal atacurilor lui Emir va fi cea mai mare lovitura de pana acum data familiei Kozcuoğlu. 


Sumar ep 44
Kemal si Nihan sunt siguri ca Ozan a fost omorit. Dar este o problema legata de informatia ce o detin si anume cum sa convinga si autoritatile. Cum Kemal este decis sa sape in aceasta directie, Nihan devine constienta ca aparitia lui Mujgan aduce o noua complicatie. Cum Nihan si Kemal isi continua investigatia secreta, Emir este tot mai furios legat de problema cu mama lui lucru care face sa creasca tensiunea razboiului dintre e el si Kemal.
Pentru Kemal uciderea lui Ozan si batalia cu Emir sunt doua lucrurti diferite. Primul conflict dintre Kemal si Nihan are loc din acest motiv. Pentru prima data Emir va incerca sa scape din cercul de foc ce il inconjoara.
Procesul prin care Emir incepe sa-l sape pe Galip Kozcuoglu fiind luat in custodie, acest lucru va avea efect si asupra companiei Kozcuoğlu. In timp ce Emir incearca sa tina controlul pe mai multe campuri de lupta, Kemal primeste o informatie importanta. Cu Kemal atat de aproape de adevar, Emir se va ocupa de singurul secret legat de mama lui si pe care Kemal nu il stie.
Kemal ii va cere lui Hakan sa il ajute in legatura cu uciderea lui Ozan si acum el se afla prins intre Kemal si Emir.
Jocul pe care Nihan si Kemal il fac impreuna tinteste un mare adevar pe care Emir il ascunde. Nihan si Kemal se intalnesc acasa la Leyla. Sentimentele ce le are il fac pe Kemal sa se intrebe in legatura cu casatoria lui cu Asu. Nihan isi da seama de faptul ca pe masura ce ei se apropie devine si mai confuza. Ea alerga spre Kemal dar el nu se va preda.
Cand Kemal merge la Nihan, unul dintre secretele  ascunse de ea va aparea. Pentru Kemal care vede lumina de la capatul tunelului, nu este o alta cale decat sa tina strans de Nihan...


Sumar ep 45
Un secret i-a fost dezvaluit lui Kemal, a aflat adevaratul motiv pentru care Nihan sta cu Emir. Dezgustul, furia si sentimentul razbunarii ei fata de Emir sunt un semn de speranta a lui Kemal pentru dragostea lor. Nu mai este cale de intoarcere pentru Kemal si el va continua sa lupte pana la capat pentru ca povestea lor de dragoste sa aiba un final fericit in ciuda rezistentei lui Nihan.
In ciuda tuturor amenintarilor lui Emir precum si a fricii pe care nu le poate ignora, Nihan nu se poate darui acestei iubiri cu toate ca vrea mai mult ca orice. Fiecare pas gresit pe care il va face o va pune pe Deniz in pericol.
Asu face tot posibilul pentru a-l face pe Kemal sa revina asupra deciziei de a se desparti. Desi Emir pare a fi suporterul ei cel mai bun, el are un singur plan legat de Kemal.
Kemal incearca sa rezolve crima comisa asupra lui Ozan lucru care il va distruge complet pe Emir. Emir nu isi poate asuma acest risc. El isi scoate mainile complet curate din calea lui Kemal. El va face un plan draconic pentru a se asigura ca Kemal va fi condamnat pentru crima.
In acelasi timp Nihan este pe urmele ucigasului lui Ozan folosindu-se de propriile resurse.
Kemal care acum colaboreaza cu Ayhan, descopera o noua legatura in rezolvarea misterului mortii lui Ozan care il va duce direct la Emir. Pe de alta parte Ayhan este urmarit de Galip pentru a se razbuna si il va atrage intr-un joc. Relatia dintre Ayhan si Leyla va avea de trecut un prim test din cauza acestui joc.
Chiar daca Nihan incearca sa pastreze distanta dintre ea si Kemal, inima ei mereu o impinge pe un drum pe care se va infrunta cu el. Chiar daca ea incearca sa nu arate sau sa admita asta, se simte fericita sa fie prinsa de Kemal.
O noua zi plina de pericole incepe pentru cei doi indragostiti. Cum Kemal o ia pas cu pas spre capcana ce i-a fost intinsa, Nihan este tot mai aproape de adevarul pe care Emir il ascunde.
In timp ce Emir asteapta ca Kemal sa fie prins in capcana, Nihan striga dupa ajutor si este auzita si de Kemal....


Sumar ep 46
In timp ce Nihan este pe cale sa inghete, Kemal trebuie sa scape de arma indreptata spre capul lui si in final s-o gaseasca pe Nihan. Pana ce Nihan sa isi revina si sa ramana in viata, pentru Kemal lumea sta pe loc si asteapta sa-si deschida pleoapele sub care se ascunde viata. Cand intr-un final ea isi revine, Kemal isi aduce aminte de faptele care l-au facut sa cada in capcana. Prima data trebuie sa scape de politistii care sunt pe urmele lui si apoi sa scape de pedeapsa lui Emir.  Emir il forteaza pe comisar sa-l prinda imediat pe Kemal, timp in care Nihan si Kemal sunt cutremurati de tentativa de sinucidere a lui Asu.
In timp ce Nihan si Kemal o duc la spital pe Asu, Kemal este pe cale sa fie prins de politie.  Kemal este incoltit pentru o crima pe care nu a comis-o si asta va fi o surpriza pentru toti. Cand Kemal cauta o cale sa-si dovedeasca nevinovatia, Emir sufera pentru prima data din cauza sinuciderii lui Asu, el confruntandu-se cu faptul ca si-ar putea pierde sora. In timp ce se lupta cu emotia din inima lui, Emir va ceda puterea cuiva care sa actioneze mai departe.
Mutarea lui NIhan de a-l salva pe Kemal, trezeste suspiciuni in Emir. El nu se va opri din investigat pana nu va obtine un raspuns final cu privire la relatia dintre Nihan si Kemal.
Nihan care a fost prinsa la colt de Emir, ar trebui pentru prima data sa actioneze ca si mediator intre Kemal si Emir.
Daca Kemal cade in capcana lui Nihan si Emir, asta va duce la inceperea sfarsitului dintre Kemal si NIhan.



Sumar ep 47
Se va insura Kemal cu Asu? Este o stire care o socheaza pe Nihan. Jocul lui Emir prin care dorea sa descopere relatia lui Nihan cu Kemal va esua atunci cand Kemal ii spune ca el se va insura cu Asu. Stirea o distruge complet pe Nihan. Cum poate ea sa verifice daca este adevarat acest lucru?
Nihan ii va prinde la colt pe Zeynep si Emir si scena dintre cele doua va fi una memorabila. Va fi capabila Nihan sa-si dea seama ce impact va avea asupra relatiei dintre ele? Va realiza Kemal ca Asu este sora lui Emir?
Cei doi frati vor colabora pentru a inlatura indoielile lui Kemal care il vor face pe el si mai suspicios asa ca el este pe urmele adevarului care il duce si mai aproape de secretul lui Kozcouglu cu toate ca acesta il ascunde.


Sumar ep 48
Kemal este determinat sa se joace cu Asu si Emir ca soarecele cu pisica. Ei presupun ca vor merge mai departe impreuna. Kemal si Nihan au acum o imagine mai clara a jocurilor facute peste ei si dragostea lor ani de zile. Ei nu au o alta sansa acum decat de a fi uniti. Nihan nu va da importanta avertismentelor date de Kemal legat de ce se intampla. Ea este suspicioasa legat de gasirea unor dovezi legate de moartea lui Ozan si care o pot implica pe Asu. Pentru a afla adevarul Nihan merge intr-o misiune secreta cu ajutorul lui Kemal. Aceasta miscare o va atrage intr-o capcana. Singura persoana care o poate salva este Kemal. Miscarea facuta de ea  il va pune si pe el intr-o situatie dificila.
Casatoria lui falsa cu Asu o va atrage pe Nihan intr-o gelozie profunda pe care el nu o poate opri. Cu toate astea el ii va demonstra inca odata ca dragostea lui nu se va schimba niciodata.
Emir este socat cand afla numele proprietarului terenului care ii apar din documentele furate. Pe de alta parte Kemal va gasi punctul slab a documentelor primite de Emir prin Asu si profita de ocazie sa o foloseasca in favoarea lui.
Emir care in cele din urma intelege planul lui Kemal de a-l strange la colt si il confrunta cu o oferta care este o alegere riscanta pentru Kemal. Emir este pregatit sa raspunda cu o miscare necrutatoare care va schimba soarta holdingului Kozcouglu.
Pentru Kemal acum razboiul s-a mutat intr-o arena mai mare dar cu margini bine delimitate. Cand toate astea se vor sfarsi holdingul Kozcouglu  va fi zguduit din temelii cu arma pe care Kemal o tine acum in mana.
 ..........

Sumar ep 50
Odata ce in fata lui Kemal apare asa zisul doctor pe care l-a mai intalnit cu ocazia testului ADN incepe sa faca investigatii. Ideea ca Nihan si Emir ascund adevarul legat de Deniz il face pe Kemal sa se gandeasca ca poate totusi Deniz este fata lui si incepe sa afle adevarul.
In timp ce Nihan incearca sa-i explice lui Emir ce cauta cu Kemal, Deniz face febra si Vildan o duce la spital. Boala fetitei il face pe Emir sa devina foarte dramatic. Nihan simte ca se sufoca cand vede legatura puternica a lui Emir fata de Deniz. Aceasta legatura ia amploare cum ea nu si-ar fi putut imagina. Aceasta situatie o face pe Nihan sa ia rapid cea mai mare decizie din viata ei. Emir isi da seama ca ea vrea sa faca ceva si o impinge intr-o catastrofa de neimaginat.
Familia Soydere este framantata dramatic  in urma a ceea ce face Zeynep care acum ramane singura si fara bani. Emir este cel care ii da o mana de ajutor lui Zeynep in aceasta perioada dificila, un cadou pe care Zeynep il asteapta si il merita.
Emir isi da seama ca kemal face verificari financiare in companie si ce anume cauta. Kemal se apropie de secretul legat de Deniz. Tocmai cand Kemal este pe cale sa-si deschida usa pentru sentimentele ce le are in inima, Emir face o miscare care stie ca va fi primita extrem de greu.


Sumar ep 51
Prin miscarea lui Emir pretinzand ca o arunca pe Deniz de pe stanca, o face pe Nihan sa treaca printr-o puternica trauma si o forteaza sa ia o decizie dura legat de adevarul despre Deniz pe care trebuie sa-l tina secret. Insa Kemal nu are de gand sa se opreasca dupa poza lui Deniz primita de la Zeynep si cauta sa lamureasca suspiciunile care-l framanta. Pentru Kemal lumea s-a oprit pentru ca acesta este cel mai important lucru din viata lui.
Cand Nihan si Kemal se apropie din nou durerea ce o simte este inca prea proaspata. In ciuda tuturor nedreptatilor din viata lor singura lor mangaiere este dragostea unuia pentru celalalt. Asa cum Nihan vrea sa se simta bine in bratele lui Kemal si el este constient ca daca vrea sa afle adevarul trebuie sa o faca pe cont propriu. Pentru a face testul de paternitate ii cere ajutorul lui Leyla pentru a lua o proba de la Deniz.
Cand Leyla merge sa ia un esantion de la Deniz, Emir si-a pus deja in aplicare planul. Batalia dintre acesti doi dusmani merge inainte si cu fiecare miscare, fiecare il loveste pe la spate pe celalalt. Nici Kemal nici Emir nu au intentia sa renunte. Pe de o parte Kemal se apropie de adevar iar pe de alta Emir ii sufla in spate la Nihan ea fiind astfel prinsa in acest razboi rece si face tot ce poate pentru a-si proteja fiica. Cand Kemal crede ca se afla in posesia adevarului, Asu iar ii deturneaza atentia.
Cand in cele din urma sunt scoase sabiile, Kemal decide sa mearga el sa ia proba de la Deniz si isi face un plan de a intra pe ascuns in casa lui Emir. Pentru a se reuni cu fiica lui este decis chiar sa-si puna viata in mainile lui Emir.






58 de comentarii:

  1. Multumiri pentru rezumatul serialului.Va rog sa continuati! Acest cuplu de actori frumosi si talentati starnesc un viu interes. Serialul este un amestec de iubire, ura, razbunare etc ,extrem de fascinant si interesant. Va rog mult continuati sa traduceti in romana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim!Serialul place si asteptam in continuare traduceri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc, dar totuși as vrea puțin mai detaliat rezumatul. Cate zile pe săptămână rulează la ei serialul? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc, dar totuși as vrea puțin mai detaliat rezumatul. Cate zile pe săptămână rulează la ei serialul? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar miercure este pe star tv,1 ep de 2h 30min!Multumim

    RăspundețiȘtergere
  6. Sinteti minunați mia mîncat nopțile serialul acesta va multumesc mult ca
    Turcește chiar nu știu.sărbători fericite

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc! Desi nu a fost transmis din cauza sarbatorilor, va doresc si d-stra tot binele din lume,ca ne oferiti rezumatul acestui superb serial!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumim pentru traducere, un serial superb cu actori frumosi si talentati. Il urmaresc in direct si astept cu nerabdare traducerea

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place foarte mult serialul,cu acesti actori frumosi si talentati. Il urmaresc in direct dar nu inteleg prea mult. Astept cu nerabdarea traducerea. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Astept si eu traducerea ep.13 si 14.Imi place preocuparea voastra,e spre binele admiratorilor acestui minunat serial.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc! Ganduri bune, ganduri dragi pentru voi si munca depusa! Pe saptamana viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Serialul este super frumos . astept cu interes traducerea ep 13,14.multumesc din suflet .

    RăspundețiȘtergere
  13. Erau doua grupe de fete care asigurau traducerea episoadelor.Una din grup s-a retras, iar cel de-al doilea a disparut pur si simplu. Foare greu se gasesc ultimele doua episoade in limba engleza, macar asa sa deslusim actiunea din serial. In prezent am ramas cu prezentarea rezumatului in limba romana.Speram sa mai apara cineva ca sa ne ajute sa putem intelege pe mai departe serialul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EXISTA PE FACEBOOK B SUBTITRARI IN ENGLEZA A EPISOADELOR PANA LA 19 CHEAR !??

      Ștergere
    2. Cautati pe you -tube kara sevda ep34 english subtitle si eu am avut aceeasi problema

      Ștergere
  14. Maine,3 februarie se va difuza ep.16 din KARA SEVDA:va rugam din suflet sa ne dati reumatul inainte de difuzara pentru a avea o idee despre ce se intampla! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumesc pentru promptitudinea d-stra!

    RăspundețiȘtergere
  16. Va multumesc mult,mult succes in continuare... Pipici,,mulţi......

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumesc! Sunteti singurii(singurele) extrem de punctuali.Sper sa ramati la fel si-n viitor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Va multumesc! Sunteti extrem de corecti cu noi,cei ,care asteptam rezumatul vostru cu multa nerabdare.Sanatate, bucurii pe saptamana viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc ,din toata inima, pentru traducerea serialului cu o mare corectitudine din partea voastra! De 1 Martie ganduri si sperante implinite, prieteni adevarati, flori si multe zambete!

    RăspundețiȘtergere
  20. Va mutumesc! Am fost nelinistita pentru intarzierea traducerii episodului 21. Sper ca sunteti bine!? Eu va doresc tot binele din lume si inca odata mii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  21. VA MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE FACETI ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc din toata inima si pt traducere si pt serial ...e bestial .nici nu mai stiu cind trece saptamina siiii ....cu sufletul la gura astept un nou episod ....ginduri bune si multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  23. Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi! Serialul devine extrem de interesant, sper sa fiti mereu alaturi de noi!

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumiri pentru efortul de a ne prezenta rezumatele, serialul este foarte interesant , are toate ingredientele si este un serial foarte bun cu actori minunati !

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumiri pentru traduceri, serialul este foarte interesant si actorii minunati !

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumiri celor ce ne fac bucuria de a traduce acest interesant serial, sa fiti fericiti si mandrii ca aduceti bucurii semenilor vostri....

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari! , ne bucurati mult cu munca Dvs., multumiri!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. 😘😘😘😘💟💟💟💟💝
    👍✨✨✨
    🎉😊👏😁👏😃🎉
    Congratulations!
    Tineri, frumosi, tentațiu

    RăspundețiȘtergere
  29. Mulțumim,m.am îmbolnăvit de inimă, până miercuri îmi pare un veac.Sinteti minunați. Mult succes în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  30. VA MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE FACETI ...

    RăspundețiȘtergere
  31. Frumoși,talentați,tineri, respect pt.tinara generație.... Succes în continuare.Va mulțumesc pt efortul de a ne traduce,de timpul vostru pe care ni.l acordați.pup

    RăspundețiȘtergere
  32. Intr-o saptamana am vazut 33de episoade. Vreau continuarea, pentru ca e nemaipomenit avest film.

    RăspundețiȘtergere
  33. urmariti episoade traduse pana la ep 33 pe You Tube KS Romania

    RăspundețiȘtergere
  34. Cand va incepe sezonul 2?Cel putin au inceput filmarile? Am inceput sa il vad a treia oara in reluare.vEste ffff frumos serialul. Si mai ales protagonistii: Kemal si Nihan.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cand va incepe sezonul 2?Cel putin au inceput filmarile? Am inceput sa il vad a treia oara in reluare.vEste ffff frumos serialul. Si mai ales protagonistii: Kemal si Nihan.

    RăspundețiȘtergere
  36. va rugam sa ne raspundeti la intrebarile puse

    RăspundețiȘtergere
  37. Da cu real interes,aștept traducerea ultimelor episoade.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. CEL MAI INTERESANT SERIAL TURCESC FOARTE FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
  39. Mulțumesc, este prea puțin,da r alte posibilități nu avem,spectacol întreg alături de voi. Mult respect pentru tot ceea ce face.ti.pup

    RăspundețiȘtergere
  40. Mulțumesc pt rezumat, asta este trebui sa învățăm turcești, vă ��, succese în continuare pe toate fronturile.cu respect Ana

    RăspundețiȘtergere
  41. In ce episod afla Kemal ca Denoz este fica sa

    RăspundețiȘtergere
  42. Ep 51 subtitrat în română când apare sau daca este unde îl pot vedea?

    RăspundețiȘtergere
  43. Ep 51 subtitrat în română când apare sau daca este unde îl pot vedea?

    RăspundețiȘtergere
  44. as vrea sa stiu si eu care este finalul va rog daca stiti ajutati-ma! as vrea sa stiu cum ramane

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu mai sunt rezumate de la ep.52 -65 ? Va rog ...



    RăspundețiȘtergere
  46. Nu mai postati rezumate de la ep.52-pana la sfarsitul serialului? Va rog .

    RăspundețiȘtergere