..

Ask Yeninden--Din nou dragoste

Ask Yeninden este o comedie romantica. O tanara Zeynep, interpretata de Özge Özpirinçci, isi paraseste familia si fuge alaturi de iubit in America. Cand afla ca este insarcinata iubitul o paraseste. Hotareste ca poate fi o mama care sa isi creasca singura copilul. Cand realitatea devine prea dura pentru ea in aceasta directie, hotareste sa se intoarca la Istanbul.
Pe de alta parte un alt tanar ce face parte dintr-o familie foarte bogata interpretat de Buğra Gülsoy, este pe cale de a se logodi conform dorintei mamei lui. Scapa momentan de casatorie sub pretextul plecarii la studii in America. Acolo are o viata pe placul lui si chiar se indragosteste de o tanara din America pe care o cere in casatorie. Cand este refuzat de aceasta se hotareste sa se intoarca la Istanbul.
Cei doi tineri cu inimile frante se intorc la Istanbul cu acelasi avion si distractia incepe. La aeroport cand tocmai sa se desparta el are o idee nastrusnica, sa pretinda  ca el este tatal copilului. Si distractia incepe.

4 comentarii:

  1. Vom putea vedea acest film tradus in romana? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu îl traduce nimeni???va rog continuati măcar cu rezumate

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai pune nimeni rezumate la serialul asta????

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog sa continuați sa puneti rezumate.pare interesant serialul.

    RăspundețiȘtergere