..

Prizoniera Dragostei rezumate ep 27-28



 Rezumat episod 27

Iclal  ii intreaba daca nu au de gand sa spuna nimic si Yigit intreaba de cand stie, ii spune ca nu ea trebuie sa dea socoteala.  Aytul incearca sa o opreasca si ii interzice sa vorbeasca, acum ea vorbeste si pentru fostul sot nu ea da socoteala ci ea este cea care le cere socoteala. Toti cei care au inselat-o privind-o in ochi s-au jucat cu ea si vor da socoteala. Yigit raspunde ca au facut-o pentru ea  din cauza starii ei de sanatate si din aceste motiv el a fost nevoit sa se joace de-a fericirea. Ea il intreaba cum a putut el sa divorteze pentru aceasta femeie. Ii raspunde ca Nur nu are nici o vina, ea stia ca a murit. Il intreaba daca pentru aceasta femeie a omorat-o si a pus-o in mormant si mai bine ar fi murit decat sa ajunga la acest moment. Apare Mert care intreaba pe cine tipa. Yigit ii cere sa nu cumva sa il implice pe copil ea insa ii cere lui Mert sa isi intrebe tatal si ii cere lui Yigit sa-i spuna fiului de ce tipa asa mama la el. In cele din urma Yigit ii cere lui Nazan sa-l duca pe copil. Apoi el o implora sa nu amestece copilul in treaba asta. Iclal ii spune ca el plecand va iesi din viata copilului  si ea nu-i da binecuvantarea. La plecarea lui iclal, Nur ii spune ca a vrut sa renunte dar nu a putut si dureros a fost si pentru ea. Aytul fuge dupa Iclal dar este suparata pe ea ca a pacalit-o.



Nur il intreaba pe Yigit daca cu adevarat s-a terminat si ce vor face acum iar el ii spune sa isi adune lucrurile ca vor pleca de acolo. Yigit inainte de a pleca merge la Mert. Ii povesteste ca uneori si parintii mai plang exact ca si copiii si asa cum parintii sterg lacrimile copiilor , acum va face el asta pentru mama lui, sa se culce si ziua urmatoare vor vorbi ca de la barbat la barbat.,

Dupa ce pleaca de la Mert, Nazan se intalneste in hol cu Aytul care incepe sa o bata ca din cauza ei s-a intamplat tot. Nazan spune ca nici ea nu stia ca Iclal stia ca sunt casatoriti. Ajunge Cahit si cu greu reuseste sa o elibereze din mainile lui Aytul.  Nur isi face bagajul si ii spune lui Hafize ca se va ingriji si de ei. CoboaraYigit o intreaba daca este pregatita si ea ii spune ca este din ziua in care i-a spuis da.

La scena asista Firat care tocmai a sosit acasa si Iclal de la geam langa ea aflandu-se Aytul care o incurajeaza ca ii va trece  si ca va fi mereu alaturi de ea. Ii raspunde ca el se va intoarce in genunchi acasa. Acum au castigat dar nu va dura mult si se vor desparti. Aytul o intreaba pe ce se bazeaza increderea ei, intra Firat si Iclal ii cere sa-i lase singuri. Aytul spune ca de ea are nevoie nu de Firat, ca tot ce a facut a fost pentru ea, ca a fost nevoita sa o apere de stres. Ii raspunde ca nu are nevoie de ea ca a pacalit-o si cat mai avea de gand sa faca asta. Ii raspunde ca spera sa scape de femeie. Iclal insa spune ca orice ar face si ar zice nu o mai crede cu toate ca Aytul continua sa-i spuna ca nu este nimeni ca o mama. Iclal o da afara din camera spunandu-i ca nu are nevoie de ea. Ramane doar cu Firat care o intreaba ce s-a intamplat cum de le-a permis sa plece. Ii raspunde ca momentan nu conteaza ca asa cum stie si el mai este putin. Firat spune ca se bazeaza prea mult pe noroc daca nu se intampla nimic si raspunde ca a procedat exact asa cum i-a spus doctorul si nici nu intra in discutie trebuie sa reuseasca, nu are de ales.

Nur cu Yigit ajung la hotel. Ea ii spune ca s-a gandit ca va veni o astfel de zi si va fi ca o sarbatoare dar acum i se pare ciudat. Acum sunt doar ei doi liberi dar nu-i poate uita pe Mert si Iclal si ar fi vrut ca totul sa fie mai usor si pentru el. Yigit spune ca de acum tot ce vor face va fi pentru  ei si pentru Mert si vor reusi. Nur il intreaba ce va fi cu Iclal, ii spune ca vrea sa vorbeasca despre Iclal si Nur ii spune ca nu este nici un fel de problema si oricat de ciudat i se pare sa o auda si ea se gandeste la Iclal cu toate ca stie prin cate au trecut din cauza ei si stie cum el care s-a ingrijit de ea sa nu sufere si pe acel om il iubeste.

Ziua urmatoare Nur si Yigit inspecteaza casa in care vor locui. Ea este fericita ca acolo vor locui ei doi si la sfarsit de saptamana Mert. Ea il duce apoi sa-i arate camerele. Prima pe care i-o arata este a lui Mert, dormitorul lor apoi il duce in camera care va fi biroul lui cu toate ca nu este asa de mare ca si la ferma.  Ajung si la ultima camera ii spune sa se gandeasca ce crede ca va fi el se face ca nu stie se gandeste ca ar putea fi pentru calcat haine si glumeste in continuare dar apoi ii spune ca va fi camera fetitei lor. Nur se bucura ca a spus fata si el ii raspunde ca asa i-a venit, sa fie o fata care sa semene cu mama ei. Ii mai spune ca totul va fi asa cum va vrea ea.

Aytul il pregateste pe Mert pentru scoala, vine Iclal o da afara ca se ingrijeste ea.  Ramane singura cu el, il intreaba apoi daca stie unde este tatal lui, Mert ii spune ca la munca si Iclal ii spune ca nu este la munca este langa Nur si stau in alta casa impreuna, acolo la ei nu mai este casa lui Nur de acum. Ii spune ca ea este o hoata, le-a furat tatal. Ii cere apoi sa nu planga ca si ei ii este dor de tata dar vrajitoarea de Nur l-a furat de la amandoi. Ii spune ca daca il vrea pe tata lui sa o asculte ca acum ei sunt o echipa si ca sa il aduca acasa ea are nevoie de ajutorul lui si Mert ii raspunde ca face tot ce vrea ea.  Aytul se ingrijoreaza de ce ii spune Iclal lui Mert si dupa ce pleaca de acolo se intalneste cu Firat, il intreaba ce ascund ei doi si daca nu cumva el i-a innebunit fata.  Ea i-a spus lui Iclal ce a avut de spus si nu ii da lui socoteala. Firat ii raspunde ca acum nu va mai juca dupa cum ii cere ea si tot ce a patit Iclal s-a intamplat din cauza ei si sa nu mai dea vina pe nimeni. Il mai intreaba de ce este asa de increzatoare Iclal si el o trimte sa o intrebe pe ea si ii mai aminteste ca de acum fata ei are incredere doar in el, sa se intrebe singura de ce fata ei si-a pierdut increderea in ea.

Nur cu Yigit sunt la cumparaturi apoi iau masa. Nur ii spune cat de fericita este si nu stie daca are dreptul gandindu-se la situatia lui legata de Mert si el ii raspunde sa nu isi faca griji ca este fericit. Nur este convinsa ca il va sustine si il va face fericit si pe Mert, apoi vor avea o fata si toti patru vor fi o familie fericita. Yigit crede din toata inima ca vor reusi. Nur isi aminteste apoi de Hafize si il intreaba ce se va inatmpla cu ei. Yigit  spune ca va rezolva si problema lor urmand ca ziua urmatoare Nur sa-i sune. Ea aduce apoi vorba de Elmas si Yigit spune ca ea nu este treaba nici unuia dintre ei. Pentru el acea zi este una speciala, incep o noua viata si nu vrea sa vorbeasca de Elmas. Dupa ce termina masa urmeaza ca el sa plece dupa Mert si Nur sa mearga la agentie sa dea inapoi avansul pentru campanie si sa isi ia la revedere de la colegi.

In acest timp Hafize isi impacheteaza lucrurile considerand ca nu mai au ce cauta acolo cu toate ca Tayar nu vrea si ii cere sa o sune pe Nur sa vada ce vor face ei. Iclal ii da lui Mert ultimile instructiuni inainte de a pleca la scoala ca daca va face ce ii spune mama lui se va intoarce tata acasa. Apare si Aytul care o intreaba ce i-a facut lui Mert, sa nu uite ca este un copil si il poate afecta psihic. Iclal o trimite apoi pe Aytul la Hafize sa-i spuna sa ramana acolo pentru ca  are nevoie de ea. Aytul merge si le spune ca Iclal ii vrea acolo, Hafize este hotarata sa plece dar Tayar nu. Aytul ii intelege ca le este greu sa stea acolo din cauza lui Nur si Elmas dar ei aleg ce fac.  Dupa ce Aytul pleaca Tayar vrea sa stie ce a facut Elmas de a vorbit asa despre ea dar Hafize il calmeaza repede ca se referea la faptul ca ambele s-au mutat si daca Nur ii suna ca le-a gasit casa se vor muta si ei iar daca nu vor ramane acolo.
Kerem cu Hazal sunt la agentie si ea deja alege manechinul ce il considera potrivit pentru campanie, il intreaba si pe Kerem dar el este cu mintea la Nur vazandu-i acolo un poster. Ei termina sedinta si la plecare se intalnesc cu Nur care tocmai a ajuns la agentie. Ei schimba cateva cuvinte dar Hazal il zoreste ca are o alta sedinta. Nur discuta apoi cu Firat si il intreaba daca el  a stiut ca Iclal era la curent cu situatia lor  si nu crede ca ei nu au vorbit insa Firat ii spune ca greseste.  Apoi Firat ii spune ca isi face griji pentru ei si ce au stabilit sa faca. Nur spune ca noaptea le-a fost greu dar cand s-au trezit totul a fost bine, si-au luat casa si lucruri pentru ea si s-au gandit si la spijinul pe care trebuie sa i-l dea lui Mert. Nur merge apoi la colegi.
Cahit  cand sa plece o vede pe Iclal merge la ea, ii spune ca-i pare rau ce s-a intamplat si ca nimeni nu a dorit acest lucru. Apoi el intreaba de ce Aytul s-a luat de Nazan si ce au de impartit. Iclal spune ca ea nu mai vorbeste nimic si el sa-si intrebe sotia sa vada ce are de spus si ce secret ascunde. Cahit merge la Nazan si o intreaba daca rade de el si ce ii ascunde. De ce din prietena cu Iclal au devenit dusmance si cu matusa lui ce are de impartit. Nazan spune ca nu ii ascunde nimic si Cahit o ameninta ca daca este ceva ce el nu stie nu o va ierta niciodata si pleaca din camera

Intre timp ajunge la ferma Elmas si merge la Iclal in camera, o surprinde luand medicamentele pe care le iau femeile insarcinate, o intreaba daca nu cumva are vreun motiv si Iclal se enerveaza ca vorbeste prostii. Elmas se ia apoi de ea ca are mult curaj ca nu-i raspunde la telefon si ii trimite de acolo parintii ei si daca se inatmpla asta va merge si ii va spune totul lui Nur. Elmas nu intelege deloc de ce Iclal rade la tot ce ea ii spune si atunci Iclal ii spune sa plece ca nu mai are nevoie de ea si ca Yigit si Nur stiu totul.  Ii cere apoi sa nu o mai lungeasca daca vrea sa-i plateasca in continuare hotelul si o informeaza ca parintii ei vor ramane acolo lucru care o face pe Elmas sa-i spuna ca are cu siguranta ceva in cap de se comporta asa ca altfel nu le-ar mai permite sa ramana acolo. La plecare Elmas gandindu-se ca trebuie sa isi rezolve singura problema merge la Cahit in camera si ii ia periuta de dinti dar este surprinsa de Nazan si la putin timp vine si Cahit. Elmas recunoaste ca a luat periuta ca el nu i-a lasat o alta solutie si daca el este steril sa-si intrebe nevasta de ce ii este asa de frica de test. Cahit o da afara si o intreaba pe Nazan ca intradevar de ce ii este asa de frica. Nazan ii spune ca din cauza ca nu poate avea incredere in femeie cine stie poate plateste doctorul dar Cahit considera ca este foarte simplu face testul si alege el doctorul.   

Kerem o duce la firma pe Hazal spunadu-i ca el mai are o treaba si se intoarce inapoi la agentie cu intentia de a vorbi cu Nur lucru pe care nu il face dar o urmareste pana la ea acasa.
Yigit merge la scoala dupa Mert dar inainte de a se intalni cu el este oprit de invatatoare  care intreaba daca s-a intamplat ceva ca Mert este schimbat si agrsiv. Ii spune ca el si mama copilului s-au despartit nu mai locuieste acasa si asta l-a afectat dar trebuie cu ajutor de specialitate sa rezolve. Ora se termina apare si Mert, il duce acasa si la tot ce ii propune sa faca Mert raspunde ca nu vrea nimic.  Mert spune ca daca vrea ca el sa nu mai fie suparat prima data sa se impace cu mama lui. Yigit ramane acolo pana  Mert se culca cu toate ca si Nur il asteapta acasa cu masa. El vrea sa-i citeasca poveste dar Mert refuza si ii promite ca in fiecare seara va fi langa el sa-i citeasca dar dimineata nu va putea. Vine si Iclal si Mert este deacord ca ea sa-i citeasca povestea.  Spre incantarea lui Iclal, Mert  nu ii permite lui Yigit sa-l sarute inainte de culcare. Yigit pleaca si da in salon de Aytul. O intreaba de cand stie Iclal de ei, lui Aytul i se pare ca glumeste si poate a uitat ca a aflat odata cu ei. Yigit o intreaba de cand stie de ei ca sunt iubiti si de cand il pacalesc pe el. Ii spune ca ea a fost si este alaturi de fata ei. Yigit ii spune ca Nur si-a dat seama si i-a spus tot dar el nu a ascultat-o, s-a certat cu ea si cum a putut fi atat de prost. Ea il intreaba daca intelege acum cum este sa fii tradat. El este suparat ca ele amandoua s-au jucat cu el si o intreaba atunci daca tot i le spune pe toate sa-i spuna si daca Iclal are legatura cu explozia iahtului. Ii raspunde ca Iclal l-a iubit si cum se gandeste ca i-ar fi facut asa ceva. Vine si Iclal si ii spune ca inca nu este pregatita sa vorbeasca cu el. Ei merg pana la urma la masa, ea se pare cu pofta de mancare si Yigit ii spune ca Mert nu este bine, ca s-a batut la scoala si nu vorbeste cu el. Ea ii spune daca s-a gandit la sanatatea fiului cand s-a insurat ca acea femeie, ca ea nu face nimic el face. Yigit ii spune ca este evident ca ea i-a povestit totul lui Mert  si oricat de mult il uraste pe el sa nu faca asta dar ea nu recunoaste ca i-a spus si considera ca nu il poate pedepsi asa pe Mert. El accepta ca au de vorbit si ea ii poate spune lui orice dar sa nu il amestece pe Mert. Apoi ii pune si lui in farfurie spre mirarea lui si ii spune ca daca vor sa isi sustina fiul trebuie sa se comporte ca niste adevarati parinti si este gata sa stea linistita cu el la masa pentru fiul lor, pe el nu il va ierta dar este gata sa faca asta pentru copil.

Dimineata la micul dejun Yigit ii spune lui Nur ca ii este foarte rusine ca s-a intamplat asa seara trecuta dar pentru ea nu conteaza fiind vorba de Mert. El este convins ca incet toate se vor rezolva si Mert se va face bine, sa aiba incredere in el si Nur la randul ei crede in el si in ei, au casa lor, Mert intradevar nu este bine dar se va face, inainte si-au dat examenul dar acum este timpul sa fie fericiti si stie ca acum nu se mai poate intampla nimic rau.



 Iclal este foarte nerabdatoare sa vada daca a ramas insarcinata dar cand isi face testul de sarcina constata ca este negativ, isi suna doctorul care ii spune ca este prea devreme si mai trebuie sa astepte o saptamana.
Nur dupa ce il conduce pe Yigit se gandeste ca are de infruntat o noua zi grea dar totul va fi bine. Vine la ea in vizita Elmas. Se uita prin casa, este de parere ca este destul de buna dar in comparatie cu cea de la ferma este cam mica. O intreaba apoi daca a vorbit despre ea cu sotul ei si Nur ii spune parerea lui Yigit legat de problema si ii da bani spunandu-i ca momentan doar asta poate face si pana nu rezolva problema lor legata de Mert nu poate face inca pentru ea nimic. Elmas spune ca nu mai este nevoie sa se gandeasca la ea ca stie ce are de facut si dupa ce pleaca de la Nur stabileste intalnire cu un avocat.

Yigit si Iclal vor sa vada cum  trebuie sa procedeze cu Mert si merg la un specialist in domeniu si afla ca trebuie sa vorbeasca deschis cu el si sa se cunoasca mai bine si cu sotia lui si Iclal spune ca asta nu este problema ca Mert o cunoaste foarte bine. Dupa ce ies Yigit ii spune ca acum stiu foarte bine ce au de facut si ii multumeste lui Iclal stiind ca pe ea cade greul. Iclal spune ca habar nu are el cat de greu ii este. Cand s-a trezit a gasit un alt om alaturi de ea care a divortat. Cu toate ca el ii spune ca nu este acolo locul in care sa discute acest lucru o intreaba daca stie de ce au facut accidentul si cum de isi aminteste tot doar asta nu, ca atunci i-a spus ca vrea sa divorteze si ea a tras de volan.
 
Acasa la Nur a sosit mobila  si dupa ce oamenii o duc inauntru le cere sa o lase acolo ca o va aranja ea cu sotul ei. Kerem nu se poate abtine sa stea departe de ea si vine din nou sa o priveasca de la distanta. O suna apoi pe Iclal care este surprinsa sa il auda si el recunoaste ca si el este surprins de ce face, apoi stabilesc sa se intalneasca. El ajunge primul si vrea sa plece dar tocmai ajunge si Iclal, ii spune ca si-a dat seama dupa ce a sunat-o ca a facut o mare greseala. Iclal ii spune ca a facut bine, din discutie isi da seama ca el stie ca Nur s-a mutat, il intreaba daca o urmareste ca intradevar cei doi s-au mutat impreuna si isi da seama ca el o iubeste pe Nur, ca doar ea isi poate da seama si il poate intelege si ii spune apoi ca a facut bine ca a sunat-o caci in curand Nur va avea mare nevoie de ajutor si de el.
Trece inca o saptamana in care Nur cu Yigit isi aranjeaza casa si isi traiesc normal fericirea iar Iclal numara zilele pana cand isi poate face din nou testul si il instruieste pe Mert cum sa se poarte pe mai departe asa ca incercarile lui Yigit de a fi acceptat de Mert nu prea au sorti de izbanda.
Soseste si sfarsitul de saptamana zi in care Yigit merge sa il ia la ei pe Mert iar Nur face pregatirile necesare, camera lui Mert fiind aproape gata. Ea isi face griji ca nu cumva sa nu-i placa camera si Yigit o linisteste. Ea vrea prima data de frica sa ramana peste noapte la Elmas si nu stie daca Mert o va mai iubi ca si inainte dar el nu este deacord si procedeaza asa cum i-a spus doctorul si totul va fi in regula, sa nu isi faca griji ca impreuna vor fi cu totii foarte fericiti. Pe de alta parte Iclal ii aminteste lui Mert ca il va lua de la scoala tatal lui si va merge acasa la el si daca vor  sa reuseasca trebuie sa o asculte pe ea si sa mearga la el si sa faca asa cum s-au inteles, lacrimile lui il vor aduce inapoi tatal. 

Intre timp Yigit vorbeste la telefon cu Cahit pe care l-a rugat sa mai vorbeasca cu Mert si el ii spune ca a vorbit si ca le va fi un pic cam greu cu el. Inainte de a pleca Cahit o intreaba pe Nazan la ce se gandeste si iar ajung sa vorbeasca despre Elmas si el spera ca Elmas sa il gaseasca pe adevaratul tata si Nazan mai ia astfel o gura de aer. Dupa ce Cahit ajunge la usa vede ca a primit instiintare pentru procesul de paternitate deschis de Elmas care tocmai ajunge la ferma. O intreaba cu ce obraz mai merge acolo si cum de a deschis proces. Sunt insa intrerupti de aparitia lui Tayar si dupa ce Cahit pleaca ea ii spune lui Tayar ca nu ii intereseaza pe ei problemele lui Cahit.

 Kerem nu poate renunta, sentimentul de iubire ce il poarta pentru Nur il face sa mearga din nou in fata casei dar de data asta este vazut de Nur care  tocmai vorbea la telefon cu Yigit despre ce sa pregateasca la masa pentru Mert. Este mirata de prezenta lui acolo, il intreaba ce face, ii raspunde ca era prin zona la o cafenea si i s-a stricat ceva la masina si a fost nevoit sa se opreasca acolo. El face pe miratul ca ea ce cauta prin zona Ii raspunde ca acum locuieste acolo si merge la cumparaturi si spera sa rezolve cu service-ul pentru masina apoi pleaca nemultumita ca l-a intalnit acolo.

Cahit ajunge la firma, merge furios in biroul lui Yigit care este emotionat de intalnirea cu Mert iar Cahit este framantat de procesul de paternitate. Yigit ii spune sa se linisteasca ca va rezolva el si nu va merge la nici un proces. Daca ea vrea test sa faca sa il ia si sa plece cu test cu tot si el scapa astfel de proces si ei vor fi cei care vor gasi doctorul. Face testul se salveaza si o linisteste si pe Nazan. Intre timp si Elmas vorbeste cu Hafize care incearaca sa o convinga sa-i spuna cine este tatal copilului dar Elmas o tine in continuare pe a ei  ca–i spune adevarul si tocmai o suna Cahit care ii spune sa renunte la proces ca el va face testul de paternitate si conditia este ca doar ei doi sa stie.

Este seara Yigit ajunge cu Mert acasa, ii spune ca acolo este casa lor si ca si el are o camera pregatita, Mert spune ca a lui nu este acolo este la ferma. Nur in casa se roaga  ca totul sa fie frumos. Cand Mert intra nu ii permite sa il ia de mana si el nu pare interesat de nimic. Il duc apoi la masa sa vada ce bunatati a pregatit Nur pentru el dar trage totul de pe masa spre uimirea celor doi spunandu-i lui Nur ca o uraste pentru ca i-a furat tatal si ca o vrea pe mama lui care tocmai facandu-si testul vede ca rezultatul este pozitiv.


Este dimineata, Yigit cauta sa ii ridice moralul lui Nur, stiau ca va fi greu si nu este vina ei pentru ce s-a intamplat. Este necajita ca inainte Mert o iubea mult si acum o uraste si nu a vrut sa ramana la ei. Yigit ii spune ca este nevoie de putin timp si ca vor reusi asa cum au mai vorbit. Reuseste sa o faca sa zambeasca si sa isi faca promisiuni de mai bine pentru viitor. Tocmai cand sa se imbratiseze suna Iclal la usa. Ii spune ca are adresa lor de la firma, ceea ce are de spus nu poate fi comunicat la telefon, este bine ca si Nur aude ca o priveste si pe ea. Apoi ii spune lui Yigit ca este insarcinata.....

Rezumat episod 28


Dupa aflarea vestii Nur repeta mereu ca nu se poate asa ceva, ca Yigit nu s-ar fi putut sa o atinga. Ii cere sa nu se mai joace cu ei si ca ii chiar este mila de ea de data asta. Iclal pleaca si Nur ramasa cu Yigit spune ca Iclal a innebunit, ii cere sa-i spuna daca a atins-o, il cearta ca el nu i-a spus lui Iclal ca este imposibil asa ceva dar  el ii spune doar sa-l pedepseasca Dumnezeu si Nur isi da seama ca este adevarat dar tot nu poate accepta asta. El ii spune ca se uraste si ca a vrut de la inceput sa-i spuna totul dar nu a putut. Ii mai spune ca el nu isi aminteste nimic si nu intelege cum s-a intamplat asta.  Nur ii spune ca a inselat-o, a atins o alta femeie si incepe sa distruga tot prin casa reprosandu-i ca uite ce a facut cu casa lor si pana aici a fost, sunt la fel de distrusi ca si casa lor. El incearca s-o faca sa-l asculte dar ii spune ca il uraste si nu suporta sa o atinga apoi fuge afara si urca in masina. La randul lui Yigit isi ia si el masina si pleaca pe urma ei.


 Dupa ce Iclal pleaca il suna pe Kerem sa-i spuna ca este aceea zi de care i-a spus ca va veni si ca Nur acum are mare nevoie de el. Cum el este intr-o sedinta nu se mai poate concentra, isi aminteste ce i-a spus Iclal de sentimentele celui care iubeste asa ca ii lasa acolo si pleaca sa o caute pe Nur spre uimirea tuturor. Hazal merge dupa el dar ii spune ca are ceva mai important de facut si ea isi da seama ca este vorba de femeia aceea. Kerem ajunge acasa la Nur si cum usa a ramas deschisa intra o striga si se intreaba oare ce a facut ea.  O suna dar telefonul este ocupat de apelurile lui Yigit. Nur ii raspunde si ii cere sa nu mearga dupa ea dar el nu renunta pentru ca vrea ca ei sa stea de vorba. Nur ii spune ca daca nu se opreste va intra in camionul care se apropie. Vazand ca ea chiar face miscarea asta el ii spune ca se opreste. Nur continua sa-i spuna ca daca o va mai urmari va face accident si apoi isi arunca telefonul. Yigit va pune apoi sa fie cautata masina ei cu ajutorul GPS-ul de pe ea. Nur plange si conduce mai departe cu gandul la tot ce s-a intamplat.


Firat este cu colegii la agentie si nici cum nu reuseste sa gaseasca fata potrivita care sa o inlocuiasca in reclama pe Nur. Ajunge la el Iclal merg in birou si ii spune ca s-a razbunat, a stins toate luminile lui Nur. El este fericit ca au castgat si nu ii vine sa creada ca va fi tata dar ii taie rapid avantul Iclal, ii cere sa isi revina sa nu uite ca nu el este tatal si desigur acum nu-i convine ca Yigit ii va fi tata dar Iclal ii cere sa nu uite de ce au facut asta si nu mai este cale de intoarcere si sa nu il mai vada niciodata ca face asa. El isi cere scuze si ii spune ca nu regreta ce a facut. Iclal ii spune ca nu va uita felul in care a reactionat Nur cand le-a dat vestea. Firat o intreaba si de Yigit si ii spune ca deocamdata nu isi bate capul cu el dar este convinsa ca se va  vindeca si se va intoarce la ea si vor fi o familie asa cum au fost si inainte si asteapta ca acest copil sa-i aduca inapoi omul iubit. La plecare cand Firat iar face referire la copilul lui ea se infurie si il intreaba cum va putea avea incredere in el daca acum se poarta asa, sa-si bage mintile in cap ca altfel nu o va mai vedea niciodata. Ramas singur isi da seama ca ii va fi foarte greu.



Elmas este la micul dejun incantata ca a mai ramas putin timp si totul se va rezolva. Ajunge acolo si Cahit. Ea ii spune sa fie atent cum vorbeste cu ea ca atunci cand va iesi rezultatul ii va parea foarte rau si se va rusina pentru cum s-a comportat. Ii spune ca totusi pentru fiul lor il va ierta. Apoi el ii spune ca ziua urmatoare vor face testul nemaifiind nevoie de proces si doar ei doi vor sti si nici ea sa nu spuna nimanui. Elmas accepta doctorul si spitalul ales de el. Cahit se mira ca este asa de increzatoare si nu stie pe ce se bazeaza dar de data asta nu va mai avea ocazia sa se joace cu el. Elmas ii spune ca nu ea este cea care se joaca si el habar nu are. Cahit ii spune locul urmand sa o anunte ora unde se vor intalni si ca de data asta se va termina si cu ea. Dupa ce pleaca Cahit il suna pe doctorul la care a fost si cu Nazan, ii aminteste acest lucru si de rezultatul testului ce l-a facut atunci. Ii spune ca situatia de acum este putin cam incurcata, o femeie sustine ca este insarcinata cu el si trebuie sa faca testul de paternitate si nu trebuie sa stie nimeni nici sotia lui. In timp ce Nazan isi da in carti si se framanta ca trebuie sa gaseasca ceva tocmai o suna doctorul si ii serveste pe tava salvarea. Ii spune ca l-a sunat sotul ei, Nazan se sperie ca poate Cahit a banuit ceva legat de testul lor dar doctorul ii spune de testul de paternitate. El se arata foarte suparat ca va avea acum probleme dar Nazan ii aminteste ca nu i-a pus arma la tampla ci l-a platit bine atunci. Ea ii cere apoi sa faca la fel cum a facut si cu ani inainte, trebuie sa se sustina amandoi ca altfel ei vor avea probleme si trebuie rezolvata treaba ziua urmatoare.

 Aytul merge in dormitorul lui Iclal o intreaba pe femeia ce strangea pe acolo de Iclal si vede cum din neatentie femeia scapa un test de sarcina. Dupa ce ea pleaca il ia si oarecum se sperie nestiind ce inseamna asta moment in care Iclal ajunge. O intreaba daca nu are de gand sa o felicite dar Aytul ramane nemiscata apoi ii spune ca desigur se bucura dar este foarte uimita. Ii spune ca credea ca a avut alt plan pentru noaptea aceea. Ii cere sa nu o inteleaga gresit dar a gasit la ea in camera medicamente si mai mult de atat felul in care arata Yigit atunci o face sa se gandeasca asa ca poate a avut alt plan. Iclal ii spune ca greseste si ea poarta in pantec copilul lui si Aytul o felicita


Yigit reuseste sa localizeze masina lui Nur si se indreapta intracolo insa Nur cu ochii plansi si imaginile din mintea ei legate de Iclal si Yigit face accident. Yigit ajunge si el acolo si vede ca este accidentata masina ei. Intreaba politia unde  este sotia lui, i se spune ca este bine si a fost dusa la spital. Nur se pare ca nu este grav accidentata, trebuie sa stea doar pana se termina perfuzia. Doctorul o intreaba daca trebui sa anunte pe cineva si ii spune ca nu are pe cine. Intre timp ajunge si Yigit la spital si este auzit de Nur cand intreaba la receptie unde se afla ea asa ca reuseste sa fuga din spital fara ca el sa o vada. Yigit afla ca a fugit si o vede cand ia taxiul. Se face seara, Yigit este singur acasa si isi aminteste clipele fericite petrecute alaturi de Nur. Ajunge si Nur. O intreaba daca o doare, ea ii cere sa nu se apropie si ii spune ca a venit acolo doar sa il intrebe cum a putut face asta, cum a putut sa o atinga pe aceea. Yigit  ii spune ca nu are raspuns la intrebarea ei. El nu isi aminteste cum s-a intamplat, ca si cum nu era el in aceea noapte,  nu isi aminteste absolut nimic. Nu are raspuns nici pentru ea si nici pentru el. Si-a pus si el de multe ori intrebarea dar nu isi poate raspunde. Nur ii spune ca el este cel care i-a omorat, el le-a facut asta, sa o lase ca ea isi va aduna lucrurile. Nur urca in dormitor si isi face bagajul. El ii cere sa nu plece ea ca va pleca el. Sa nu plece din casa lor iar ea intreaba daca aia este casa, sa se uite in jur sa vada cum arata si nu vrea sa mai ramana acolo nici un lucru de al ei care sa ii aminteasca de ea.


Acasa Iclal este nelinistita si il asteapta pe Yigit sa vina. In camera insa intra Firat. Ei nu ii convine dar Firat ii spune ca au de vorbit. Iclal nu pricepe ce are el in cap de s-a dus acolo. Mai mult ii spune ca a stiut foarte bine de la inceput ce face sa nu vina acum sa se planga si cu adevarat acum o face sa se sperie. Sa nu mai spuna niciodata de copilul lor si nu vrea sa se certe cu el. Ii propune sa se intalneasca intr-un alt loc in care sa discute dar in casa nu se mai poate si il da afara ca nu cumva sa il vada cineva acolo. Insa cand ea deschide usa o vad pe Aytul  in apropiere. Ea intra si o intreaba ce cauta el in dormitor si Iclal ii spune ca si-a facut griji de Yigit dar i-a atras atentia si nu va mai merge la ea in dormitor. Aytul o intreaba daca el a aflat ca este insarcinata si Iclal considera ca nu este important ca Firat sa afle imediat.

Elmas primeste mesaj de la Cahit sa fie la ora 10 acolo. Se bucura de marea zi ce urmeaza si tocmai bate Nur la usa ea crezand ca i-a sosit mancarea. Se mira vazand-o pe Nur care plange si ii spune ca s-a terminat totul.

Intre timp Yigit ajunge la ferma si merge la Hafize sa vada daca a sunat-o Nur. Ii cere apoi sa-i dea de veste daca afla unde este. Iclal cu Aytul sunt in salon si vorbesc de programarea la doctor si Iclal se intreaba daca tatal copilului va vrea sa mearga si apoi fac referire la Nur.  Cand Yigit intra Iclal ii reproseaza ca trebuia sa vina mai devreme sa se intalneasca cu Mert. Aytul il felicita apoi ca va fi din nou tata si cand raman singuri Iclal il intreaba despre Nur si ce a facut dar el ii spune ca nu s-a dus acolo sa vorbeasca despre Nur ci despre situatia ei. Ea se simte deranjata ca se exprima astfel fiind vorba de copilul lor. O intreaba daca este cu adevarat insarcinata, vrea sa fie sigur de asta si ea il intreaba ca ce va face daca este, vrea cumva sa-l avorteze si el se infurie. Ii spune ca daca este adevarat el va avea grija de copil si de ea dar pe Nur sa nu o mai amestece in treaba asta. Iclal este nemultumita si il intreaba daca are de gand sa vina la sfarsit de saptamana sa-si vada copilul si daca copilul va creste fara tata. Ii raspunde ca asa cum a fost tata pentru Mert la fel va fi si pentru acest copil. Yigit ii spune apoi de programarea la doctor la ora 10 ziua urmatoare. La plecare se intalneste cu Cahit care incepe sa-i spuna de problema lui cu testul din ziua urmatoare dar apoi merg sa vorbeasca in alta parte.

Elmas o suna pe Hafize si ii spune de Nur si ca plange intruna, Nur ii cere sa nu spuna mama ei nimanui ca este acolo. Hafize le spune sa se sustina reciproc si nu stie ce sa faca cu Yigit care i-a cerut sa-i spuna de Nur daca afla unde este. Elmas o intreaba pe Nur cat are de gand sa fuga de sotul ei iar Nur ii raspunde ca nu stie. Yigit ii povesteste lui Cahit tot si cata durere a vazut in ochii ei, cum i-a spus ca au terminat. Cahit ii spune ca indiferent daca fuge sau nu el va fi tata si isi da seama ca va fi foarte greu si nu a crezut ca ii va spune el asa ceva dar pana la urma el va fi din nou tata. Yigit ii spune de programarea din ziua urmatoare sa se convinga ca poate este gresit testul. Cahit afland ca vor merge la acelasi spital se gandeste la soarta si ca in ziua urmatoare pe acelasi coridor unul va afla ca va fi tata iar celalalt ca nu. Yigit mai vorbeste despre cea mai mare greseala pe care a facut-o cu toate ca nu isi aduce aminte si ca nu va putea renunta la Nur ca asta ar insemna sa isi piarda inima. Cand il vede ca pleaca Hafize fuge la el, il felicita si ii spune pana la urma ca Nur este la hotel la Elmas dar el sa nu mearga acolo in aceasta seara. Elmas ii povesteste lui Nur ca ea a banuit ceva pentru ca a vazut-o  pe Iclal luand medicamentele pe care le ia si ea si se gandeste ca oare de cand stie ca este insarcinata si de ce tocmai azi s-a aflat, ca este ciudat dar Nur ii spune ca nu ii pasa de nimic si nu vrea sa se gandeasca la nimic.


Dimineata urmatoare Elmas merge la spital iar Nur se pare ca deja a luat o hotarare dupa o noapte de framantari. Elmas pleaca si Yigit intra. Nur este suparata ca el a aflat unde este si ii cere sa plece. Yigit ii spune ca nu se poate ascunde la nesfarsit de el si nu a venit sa-i ceara sa-l ierte. Il intreaba ce incearca sa faca daca nu sa isi ceara iertare, de ce o deranjeaza, ce vrea de la ea, inca nu ii ajunge cate i-a spus si daca mai vrea sa o auda ca il uraste. El spune ca oricat de mult i-ar spune ca il uraste el se uraste si mai mult. Ea pleaca din camera el o urmeaza spunandu-i in continuare ca isi da seama ca a facut greseala vietii lui dar nu isi aminteste nimic. Ii spune ca daca are o cat de mica indoiala legata de el sa-l lase dar el  nu va renunta nicodata la ea si daca o cat de mica speranta are  si ea sa nu renunte. 


Nur merge la un avocat dar nu este hotarata daca sa faca acest pas sau nu, vrea sa intre sa termine cu treaba asta. Are cateva ezitari isi aminteste ce i-a spus Yigit, isi spune ca nu o poate face,  da sa plece si o suna Hafize care tocmai era sub efectul vorbelor lui Iclal.  Dupa ce s-a prefacut ca ii este rau pentru a o impresiona Iclal i-a spus ca este intr-o situatie disperata, copilul ei nu va avea tata si sa vorbeasca cu nepoata ei sa o lanmureasca ca copilul trebuie sa aiba tata etc... Hafize ii cere sa-i fie mila de femeie si copil. Ii spune apoi ca este pacat si de Mert si nu i se pare ca va merge bine casatoria ei. Este convinsa ca stie ea mai bine ce sa faca. Dupa aceasta discutie Nur intra hotarata la avocat.  Ii spune ca nu o intereseaza detaliile tot ce vrea este sa divorteze cat mai repede.


Elmas cu Cahit asteapta sa intre la doctor care in acest timp vorbeste cu Nazan si ii spune ca el are mult mai mult de pierdut decat ea si dupa asta sa nu il mai sune si Nazan ii spune ca are incredere in el. Cahit si Elmas sunt chemati de doctor care pare ca nu se simte deloc confortabil.  Iclal este si ea in drum spre spital si este sunata de Kerem care ii spune ca nu da de Nur. Iclal ii spune ca este la hotel si ca are mare nevoie de el. Ajunge si Iclal la spital, intr-un cabinet este ea cu Yigit care nu scoate o vorba nici chiar atunci cand doctorita ii felicita. In celalalt cabinet le-au fost luate probe lui Cahit si Elmas care in continuare este foarte fericita si increzatoare. La iesire din cabinet Cahit  se ia de Elmas ca a avut un comportament nepotrivit si ar trebui sa-i fie rusine. Elmas ii spune ca ea este foarte linistita si nu il intelege cum poate fi asa de fraier si nelinistit si sa se intrebe cum de are asa de mare incredere in femeia de langa el. Ies si Iclal cu Yigit, ea il intreaba ce are de gand acum ca stie rezultatul si ii raspunde ca va fi asa cum i-a spus, va face tot ce trebuie pentru copil. In timp ce ei stau de vorba apar Cahit cu Elmas. El o felicita pe Iclal si Elmas este incantata ca nu este singura insarcinata si ii felicita si ea. Le spune ca ea de fapt si-a dat seama cand a vazut-o luand aceleasi medicamente ca si ea. Elmas insa este un pic confuza ca parca nu se potrivesc cele 3 saptamani de sarcina pe care spune ca le are si data la care lua medicamentele. Yigit curios intreaba despre ce medicamente este vorba si ii cere lui Iclal sa-i spuna cu adevarat cand a aflat ca este insarcinata, de ce nu i-a spus cand a aflat si care este scopul ei. Ea se simte deranjata ca ii pune o astfel de intrebare dar pana la urma ii spune ca a aflat cu o saptamana inainte dar nu i-a trecut prin cap sa-i spuna ca el este insurat cu alta femeie. Apoi ea ii spune de Mert si problemele ce le are la scoala ca tot ea este sunata si sa se ocupe si el de problema.



Nur ajunge la hotel si vede ca este asteptata in hol de Kerem. O intreaba ce a patit si daca este bine. Cum vede ca ea nu spune nimc el considera ca i-ar face bine daca ar vorbi dar Nur considera ca nu este nimic de spus. Il intreaba apoi el de unde aflat si ii spune ca de la Firat dar sa nu creada ca au barfit-o, el a intrebat doar si Firat i-a raspuns. Inainte de a pleca Nur el ii spune ca ar vrea sa-l mai sune ca isi face griji dar ii raspunde sa nu isi faca griji pentru ca nu este singura, sta cu verisoara ei. Cum ea nu mai are telefon el ii da cartea de vizita sa il sune oricand are nevoie de ceva si sa vada in el un prieten. Nur pleca dar el o opreste dar cand incepe sa-i vorbeasca si o apuca de mana tocmai intra Yigit care vede in el un oportunist si Nur il opreste sa nu faca scandal. Kerem spune ca rezolva intre ei barbatii insa Yigit il intreaba cine se crede el de ii vorbeste asa  si indrazneste sa se comporte astfel cu o femeie maritata. Nur ii cere lui Yigit sa plece ba mai mult cheama paza sa-l dea afara. Cum el mai intarzie cel de la paza ii cere sa plece si Yigit ii spune ca pleaca imediat dar este cu sotia lui la care Nur completeaza ca pentru scurt timp. Lui Yigit nu-i vine sa creada ce a spus si o pune sa repete dar ea ii spune celui de la paza ca va face plangere impotriva lui daca il va mai lasa acolo pe acel om.

Seara Elmas o intreaba pe Nur daca este adevarata treaba cu divortul si ce ciudata este viata, in timp ce una pierde un Kozan cealalta il castiga. Nur Kozan moare si Elmas Kozan se naste. Ea vorbeste apoi despre cum va proceda cu Cahit de maine incolo si cum se va intoarce ea in acea casa ca si Elmas Kozan. In acest timp Cahit isi aminteste cum i-a spus Elmas ca este un fraier si fricos iar Yigit este alaturi de Mert dar care nu il accepta si ii spune sa plece si sa nu se mai intoarca. Iclal asculta la usa sa vada ce fac si vine la ea Hafize si ii spune sa-si gaseasca linistea interioara pentru ca Nur divorteaza.

Dimineata Yigit se pregateste de plecare, vorbeste cu Cahit despre Mert si cum il va putea face bine el nefiind mereu cu el si Cahit il sustine spunadu-i ca toate se vor rezolva. Imediat ce termina de vorbit vine posta cu citatia de divort . Nu-i vine sa creada ca Nur a facut asta.  Nur cu Elmas pleaca si ele una dupa rezultat cealalta la agentie. Nur da sa urce in taxi si ajunge Yigit. ii cere sa vorbeasca cu el ca asa nu se mai poate. Nur  spune ca pentru ea va vorbi avocatul pentru ca ea nu mai are de spus nimic. Yigit ii spune ca nu poate sa termine asa nu o sa fie deacord sa divorteze dar ea ii raspunde ca il lasa si ca totul s-a terminat. Yigit nu o crede cu adevarat ce spune pentru ca nu se uita in ochii lui si pana nu ii spune ca s-a terminat privindu-l in ochi el  nu crede la care ea se intoarce il priveste si ii spune din nou ca s-a terminat, ca nu il mai vrea. El nu crede asa ceva si nici nu il poate convinge ca intradevar nu il mai vrea dar ii raspunde ca se va convinge el la proces.


Elmas este deja la spital nerabdatoare sa primeasca rezultatul. In timp ce asteapta aude ca o doamna Nazan vrea sa i se faca legatura cu doctorul lor si Elmas se gandeste ca nu poate fi vrajitoarea de Nazan. Doctorul vorbeste cu Nazan si este suparat ca i-a spus sa nu il mai sune insa cum el nu i-a raspuns pe mobil l-a sunat la spital si vrea sa se asigure ca totul este asa cum vrea ea insa el nu-i mai poate raspunde pentru ca a venit Cahit. Elmas este nerabdatoare sa afle rezultatul dar doctorul le spune sa ia loc pana sunt aduse rezultatele. Primul care primeste rezultatul este Cahit, el ii multumeste doctorului si zambitor i-l da lui Elmas sa si-l puna in rama pe perete. El pleaca si doctorul ii spune ca nu este Cahit tatal copilului. Elmas ii spune ca testul este gresit si fuge dupa Cahit. Intre timp doctorul o suna pe Nazan si ii spune ca totul este in regula. Afara Elmas ii cere sa o asculte ca este o greseala, ca el este tatal copilului si doctorul lui a facut o greseala. Ii spune ca doctorul a fost cumparat de sotia lui si isi aminteste apoi de Nazan care a dat telefon, il intreaba ce a facut si realizeaza ca este tot doctorul care l-a declarat steril. El o considera bolnava si nu mai are ce vorbi cu ea.  Elmas ramane singura si se gandeste ce proasta a fost ca nu l-a intrebat inainte la ce doctor vor merge. Se intoarce apoi la doctor si ii spune ca s-a lasat cumparat si ca este terminat dar este data afara de paza.



Hazal este la agentie cu Firat care mai cere putin timp sa gaseasca modelul dorit tinand cont de criteriile impuse de ei. Hazal este de neinduplecat  pentru ca astea sunt conditiile pentru cei care lucreaza cu Sancaktar si daca nu reusesc el va vorbi in continuare cu avocatul lor si apoi pleaca lasandu-l necajit pe Firat. Cand Hazal pleaca tocmai intra Nur. Ea il vede abatut pe Firat il intreaba cum se simte si crede ca nici lui nu i-a cazut bine sarcina lui Iclal si ca s-a dus acolo sa vorbeasca legat de munca. Ii spune ca vrea cu adevarat jobul de acolo si va trage ca un magar si ca vrea jobul asta tocmai din cauza lui Yigit. Firat spune ca o intelege ca vrea sa se razbune dar ea nu vrea razbunare vrea doar sa-i demonstreze ce poate. Firat ii spune ca acum nu mai depinde doar de el si trebuie sa-i ceara parerea dlui Kerem si tinand cont de cum s-au despartit nu stie ce sa zica dar tocmai apare acolo Kerem, isi zambesc si el o intreaba daca l-a asteptat mult. Ei stabilesc apoi toate detaliile si Nur ii multumeste lui Kerem si nu va uita binele facut.



Yigit este sunat de la scoala lui Mert ca sunt probleme si sa mearga acolo. Ajunge la scoala si vede ca el nu se ridica din banca si directoarea ii spune ca are un motiv si ca sa il faca sa se ridice ii spune ca ea se intoarce sa nu il vada si Mert ii arata ce a patit si Yigit afla ca s-a mai intamplat  nu este prima data si situatia lui Mert nu este buna.

 Intre timp doctorul o informeaza pe Nazan ca vor avea probleme si Elmas tocmai ajunge la ferma. Ii spune lui Nazan ca stie foarte bine ce a facut. Tayar aude galagie, merge sa vada ce se intampla si Nazan ii spune ca a venit la timp sa auda ca fata lui este insarcinata si lui Tayar i se face rau.





Trece o saptamana, Nur apare pe afise si Yigit o vede. Se face si data procesului de divort. Prima data este intrebata Nur si spune ca isi mentine cererea de divort si Yigit accepta sa divorteze si el....



\







8 comentarii:

  1. La fiecare sfarsit de episod, ramai cu dureri de stomac.Imaginatia scenaristului, (extraordinar), oare cat o sa mai chinuie personajul NUR, cat o va mai tine prizoniera

    RăspundețiȘtergere
  2. NUR trebuie sa puna capat umilintelor inainte de a-si pierde respectul de sine.Exista o limita in toate,oricat de mare ar fi dragostea,nu poti suporta la nasfarsit sa fii injosita.Yigit este prea sigur de dragostea ei si probabil se va trezi cand o va pierde.Pana atunci ,daca as fi Nur,i-as ura o viata fericita alaturi de cele doua psihopate ,Iclal si Aytul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar fi Happy End la sfarsitul episodului 28, dupa el nu am mai avea ce vedea, si am trai cu gustul amar ca povestea s-a sfarsit prea repede. Este bine ca se intampla cate o intriga la fiecare sfarsit de episod, traim cu speranta ca se va rezolva si pana atunci putem urmari evolutia acestor actori minunati. Ma intreb oare, la noi manechinele sau Missurile, de ce nu pot face filme? Trebuie sa ai academia de teatru-film ca sa poti juca intr-o ecranizare?

    RăspundețiȘtergere
  4. cand faceti traducerea ep 29

    RăspundețiȘtergere
  5. cand apare rezumat ep 29
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum de nu mai dati traducerea de la 29?

    RăspundețiȘtergere
  7. Episoadele 31,32,33,34 nu le mai traduceti?

    RăspundețiȘtergere