..

Ingeri si nobili--Bugünün Saraylisi

Nazan Kesal (Üftade Hanım 

   Gözde Çığacı (Süreyya),


Serhat Teoman (Savaş),


Cansu Tosun (Ayşen),



Mehmet Mehmedof (Atıf), )






  Selçuk Yöntem (Ata Katipoğlu

Ali Ersan Duru (Fatih)  
Gülenay Kalkan (Rezzan),
Begüm Akkaya (Feride)
  Alihan Aracı (Çetin), 







Familia Katiboğlu, una respectabila in Istanbul, care traieste intr-un impunator conac pe malul Bosforului este nevoita din cauza afacerilor cu bijuterii care nu merg prea bine, sa-l vanda si sa mearga sa locuiasca intr-un apartament lucru care ii va nemultumi pe cei doi copii, o fata si un baiat si pe sotia omului de afaceri. Si mai neplacut va fi pentru ei sa afle ca cel care cumpara casa este sotul fostei lor menajere.
Acesta vine la Istanbul impreuna cu fiica lui Ayse, sotia lui Yasar murind in urma cu un an.  Ayse este la fel de frumoasa ca si mama ei. In trecut, pe vremea cand Ata Katiboğlu era tanar intre el si Yasar se infiripase o frumoasa poveste de dragoste dar interzisa si ea a trebuit sa paraseasca Istanbulul fiind nevoita sa se casatoreasca cu tatal lui Ayse care a avut un mod dur de a o creste. Cand Ayse ajunge la Istanbul paseste intr-o lume total necunoscuta ea ducand pana atunci o viata modesta, lucru care nu va trece neobservat de cei din jurul ei care de multe ori o ironizeaza si profita de bunatatea ei.
 






6 comentarii:

  1. CE se intampla mai departe???aysen ramane cu savaș???

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, din cate-am vazut pe net, serialul se opreste la episodul 36

    RăspundețiȘtergere
  3. sezonul 2 e de la ep 31,,,,dar nu are final,,,,nu inteleg turcii de ce fac seriale fare final,,,,naspa,,,facem greva,,,sa fie si un final,,,,Feriha,,,iertare si yaman fara final acuma si ingeri si nobili,,,nu mai urmaresc seriale turcesti,,,isi bat joc de noi.

    RăspundețiȘtergere