..

Promo ep Kara Sevda

ep 44 -1
 
 ep 44-2


 ep 45 1


ep 45 2
ep 46 1
ep 46 2
ep 47 1



Sumar ep 54
Emir stie acum ca Kemal cunoaste adevarul despre Deniz insa Nihan si Kemal nu isi dau seama ca el are cunostinta de toate faptele lor si actioneaza impreuna pentru a-l invinge pe Emir.
Cand Nihan se intoarce la cabana este terifiata negasind jurnalul. Disparitia jurnalului ii pun pe Nihan si Kemal in fata unei noi probleme. Daca Emir a gasit si citit jurnalul  inseamna ca stie totul si cu siguranta are un nou plan.
In timp ce Kemal si Nihan incearca sa clarifice ce stie exact  el, Emir face un plan real de a-i darama pe Nihan si Kemal, sa o ia  pe Deniz.
Pe de alta parte capcana intinsa de catre Emir lui Leyla ajunge la final. Leyla trebuie sa faca o alegere intre casa ei si actiunile companiei Kozcuoğlu.
Din alta directie si Kemal munceste sa-i distraga atentia lui Emir incercand sa-l dea afara din conducerea companiei. El intra in competitie cu Emir pentru presidentia consiliului de administratie.
Intre timp noile evidente pe care Halkan le gaseste legat de moartea lui Ozan o pun pe Zeynep pe zar. Faptul ca ea a fost in spital in acea zi o face sa joace ultima carte pentru ca ea sa nu poata fi descoperita.
Kemal il va impinge pe Emir cu propria lui arma in ultimul colt al luptei lor.
Cand Kemal afla ca planul lui Emir este de a o lua pe Deniz departe, se teme pentru a o pierde pentru totdeauna si ia cea mai critica decizie din viata lui. Aceasta decizie este atat de cruciala ca vietele lui  Nihan si Kemal nu mai pot fi ca inainte. Mai mult decat atat la capatul acestui nou drum inceput ramane un secret.

Un comentariu:

  1. 👏👏👏👏👏👏👏🌟🌟🌟🌟🌟😘😘😘😘😘💝💝💝💝💝💝💝🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    RăspundețiȘtergere